Страници: [1]   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Катастрофата в Мексиканския залив  (Прочетена 903 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Неактивен bojinkata
Hero Member
*****
Публикации: 7220
Пол: Мъж
мислите определят съдбата ти

« -: (Понеделник) 22 Април 2013, 20:21 »

За катастрофата в Мексиканския залив вече не се пише и говори, но тя има  и ще има дълготрайни и опасни за човечеството и околната среда последици. Така например топлото течение Гълфстрийм вече е със затихващи функции - вижте как е времето у нас, Англия и въобще в Европа. САЩ също търпят последиците от "грешката" на английската ВР. Кавичките са поставени защото не се знае до колко това е неволно или умишлено действие.
    Тази техногенна катастрофа за съжаление не е приключила. Главният отвор уж е запушен от ВР, но благодарение на множеството пукнатини по дъното, от много места продължава да извира нефт и кал, които замърсяват водите в залива, убиват живота в него и пречат за затоплянето на водата, която в последствие трябва да тръгне на север. От там се нарушават условията за създаване и работа на това основно топло течение. Резултат - коренна промяна на климата в Атлантика и прилежащите региони, а защо не и на цялата планета.

 В Ню Орлеанс, след двумесечно слушане завърши първия етап от делото по взрива на нефтената платформа Deepwater Horizon, станал на 20.4.2010 на 80 км от брега на Луизиана в Мексиканския залив. Вторият етап ще е през септември.
http://anna-news.info/node/11191


Активен

bojinkata
Неактивен bojinkata
Hero Member
*****
Публикации: 7220
Пол: Мъж
мислите определят съдбата ти

« Отговор #1 -: (Понеделник) 28 Август 2017, 19:42 »

ИЗВЪНЗЕМНОТО ЧЕРНО МАСЛО (ПРОДЪЛЖЕНИЕ 3)
Автор: conspiracii

Следващата тема е разливът на петрол в Мексиканския залив.

Някои допускат, че е възможно метеоритът, който е причинил образуването на залива долу-горе по времето на изчезването на динозаврите, е бил фактически «кораб», който се забива в дъното на океана и съдържа именно черен нефт (ЧН).

Нещо повече, черното масло или черния нефт, се нарича още АУГИ (AUGEE, BLACK GOO). Това му име съответства на свойството му да метаморфозира в злато, при определени условия.

Разливът в Мексиканския залив през 2010 изглежда не е нито случайно, нито инцидентно.След «инцидента» на ВР при сондажа, ситуацията в залива се превръща в международен военен проблем.  Присъствието в залива на 10 % от всички подводници в света – 12 американски,  2 френски, 3 британски, 2 руски, 1 канадска, 3 немски, 1 израелска и 2 неизвестни... не съответства по  мащаби на такова събитие, представяно единствено за локално  екологично бедствие.

Американците изпращат също военни кораби без идентифакационни знамена. Изтича военна информация, че една френска подводница взима проба от «петрола». Това става проблем – Америка, Англия и Израел се опитват да предотвратят това и да възпрепятстват опита на французите да се сдобият с такова карго.

Има догадки, че може би зад това безразсъдно сондиране, за което ВР са били многократно предупредени, е стояла целта да « се стартира» черното гу по някакви причини и съобржения, изгодни на тези страни – Англия, Америка и Израел. Последните изолират платформата в отбранителен пръстен с ултразвукови аларми,не позволяващи достъпа до нея. Споменава се дори, че израелска подводница е предизвикала умишлено варията и разлива.

В крайна сметка, въпреки стотиците предложения за почистване на петното, нито едно не беше прието. «Почистването» стана чрез силно токсично вещество, като в резулат нефтът не беше почистен, а само «натиснат» на известна дълбочина от повърхността.

Идеята може би е да се активира реакцията на черното масло с морската вода, за да се стартира процеса на тераформиране, което ще премине през унищожение на живота във водата, промяна в климата и т.н.

1999 г  БП (Бритиш Петролиум) излиза с идеята за проект, наречен Ловец на души (soul catcher), който цели да събере целия житейски опит на отделния човек, за да може да се прехвърля съзнание в друго тяло. Създадени са две оперативни мрежи и оператори, които могат да боравят и с двете и на това се базира идеята за шейпшифтинг.

Съществува технология, която може да влезе в тялото чрез сигнал през ухото (мобилен и друг телефон?), да обходи тялото, да разкодира всички файлове/генетични кодове и памет, акашови записи и пр. И да излезе от тялото във вид на гъста черна субстанция, подобна на катран.

Черното масло е замесено с телекомуникациите, откакто съществуват.

Черният катран е жив, работи в системите за комуникция, взаимодейства с нашия мозък, жив е, интелигантен е и комуницира.

----------------

В общи линии това са темите, засегнати в това многочасово интервю. Всяка една е предмет на други многочасови дискусии....дали те водят до истината, няма да узнаем, докато историческият развой не доведе до пълно разкритие на фактите.http://conspiracii.blog.bg/novini/2014/01/18/izvynzemnoto-cherno-maslo-prodyljenie-3.1229312
Активен

bojinkata
Страници: [1]   Нагоре
  Изпечатай  
 
Отиди на:  


Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2011, Simple Machines  Theme KurtLarVaDisi
© Copyright 2012 - 2018 XCOMBG.NET

конспирация манипулации езотерика окултизъм НЛО извънземни духове сънища окултен конспиративен видения духове нематериален паранормални