Страници: [1]   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: странна случка  (Прочетена 1020 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Неактивен paulinchen
Newbie
*
Публикации: 2

« -: (Събота) 20 Август 2016, 16:15 »

Здравейте, не знам дали тук е мястото да споделя една случка, която от около месец ме вълнува и не мога да си обясня. Не съм човек с много набито око и рядко намирам разни неща, но преди месец до гарата във Варна /доста оживено място/ намерих една обеца. Видях я защото беше със светъл тюркоазен камък и привлече погледа ми. Взех я, сложих я в джоба на панталона и ...забравих за нея. Доста време не бях в БГ и когато се върнах, отидох на гости в моя приятелка от детските години /почти 45 години сме си приятелки/. Когато ставах да си ходя, поставих ръка в джоба си и ...там беше забравената обеца. Извадих я и приятелката ми се вторачи. Оказа се, че преди време тя е загубила обецата си. Реших да и я върна, но тя каза че е изхвърлила другата. Вървях до вкъщи и се чудих, защо ли точно аз трябваше да намеря тази изгубена обеца. У дома разказах на съседката ми случката. Тя прави разни украси, та реших да дам обецата на нея, да я използва за нещо. Съседката я пусна в джоба на пеньоара и си тръгна. На разсъмване тръгвах за Германия и съпругът ми ме кара до летището. На паркинга, точно до нашата кола, намерих...същата обеца. Явно съседката е разхождала кучето си и обецата е изпаднала...за пореден път. На път към летището се чудих какво ли е това? Съпругът ми реши да я изхвърлим, но някак не ми се искаше. Казах да я пусне някъде в течаща вода. По-късно той ми се обади, че е хвърлил в някакъв канал, но тя не паднала във водата, а в някакви храсти. Да си призная, чак ми стана мъчно. Ееех, май трябваше да си я задържа. След тази ми реакция съпругът ми отишъл до мястото. Слязъл до канала и я намерил. И сега обецата пак е при мен. Дали има някакво обяснение, дали е чиста случайност? Undecided Изобщо, ако някой може да ми пише нещичко ще съм благодарна.
И отново се извинявам, ако не е тук мястото за такива истории.
Активен
Неактивен carlus
Newbie
*
Публикации: 3

« Отговор #1 -: (Събота) 20 Август 2016, 20:12 »

Няма случайни неща всичко е предопределено да се случи във вселената в точен момент и час.
Хипотетично ще развия историята ти надявайки се да попаднеш на нещо ,което да насочи съзнанието ти към задоволяващо обяснение.
Цветът на обицата не е точно тюркоаз , а нещо между светло синьо и светло зелено.Била е съзерцавана дълго от продавачът в магазина ,с желанието да я подари на скъп за него човек - теб. В неговите видения обицата ти стои страхотно особено съчетана с рокля в същия цвят.След дълъг период на пулене той инкарнира образа на тази жена-теб  в нея.Когато твоята приятелка от детинство влиза в магазина тя несъзнателно разпознава твоя образ върху обицата и я взима.Но понеже е нарочена за теб тя не може да и се радва дълго.
Вселената-Природата както водата винаги намира най-прекия път към целта за нея е важна струната-инкарнацията заложени в нещата.Затова когато твоята приятелка не се вижда с теб ,обицата-инкарнацията намира най-прекия път към теб-загубена във Варна тя те открива.
Въпросният продавач от магазина усеща точната ти честота и може да я пресъздаде върху предмет и ти да я разпознаеш като част от теб, тоест и самия предмет те разпознава като себе си и затова се връща към теб , а не устава в съседката ти.
Дали ще задържиш обицата това не е от значение все едно да си одрежеш нокът можеш и да я изхвърлиш .
Важното е че някъде там има някой който вибрира в твойта честота и връзката не е еднопосочна.
От време на време се появяват такива неща в живота, когато е в късният ни етап ги оставяме за следващия живот-прераждане.

Активен
Неактивен paulinchen
Newbie
*
Публикации: 2

« Отговор #2 -: (Неделя) 21 Август 2016, 14:34 »

Здравейте, Carlus! Много много благодаря за отговора. И аз си мислех, че нещата не са случайни. Макар и хипотетични, Вашите разсъждения ми допадат и макар че не всичко мога да си обясня, приемам случката за добро послание. Хубаво е човек да вярва, че някъде има някой, с когото сме на една честота. Хареса ми!
Сетих се, че когато я намерих втория път имах чувството, че някой искаше да ми каже нещо. Бях много замислена и съсредоточена и тогава мъжът ми предложи да я изхвърлим. Странно.
Ще си я запазя аз тая обеца...
Активен
Неактивен форум
Hero Member
*****
Публикации: 3754

« Отговор #3 -: (Вторник) 23 Август 2016, 15:55 »

Крайно време е да спрем да рекламираме такава мистифицирана езотерика в България.  Отдавна в света вече има достатъчно конкретни концепции и разработени теории с постоянно разширяваща се емпирична обосновка.

Темата "Реципрочната система" е само един пример за езотерика, излизаща от окултното и навлизаща в областта на здравия разум и общодостъпното знание.

Нужно е да оставим комерсиалната езотерика да отмре заедно с морално остарелия книжен пазар, задълбочаващ окултирането не само на езотериката, но и на все повече знание, което до вчера е било всеизвестно.

Нужно е да се полагат усилия българското информационно пространство да догони развитието на информационната среда на останалия свят.П.П.

Нарочно да се окултира и мистифицира езотериката, с единствената цел да се удължи живота на езотеричното поприще и да се подхранва овехтялата обществена значимост на старото поколение езотерици, не е нищо друго, освен един интелектуален феодализъм и представлява престъпление към новите поколения.
Активен

Неактивен МИТКО
Restricted
*
Публикации: 1892

« Отговор #4 -: (Вторник) 23 Август 2016, 20:51 »

       Вижте  и  коментирайте!  Монтаж!

https://news.rambler.ru/lifestyle/34313061-kamera-v-gospitale-zasnyala-dushu-umershey-zhenschiny/
Активен

Въобръжението  е  по-важно  от  знанието
Неактивен форум
Hero Member
*****
Публикации: 3754

« Отговор #5 -: (Вторник) 23 Август 2016, 22:10 »

Ще коментирам, че е абсолютно възможно. Има две лоши новини, и един интересен въпрос.


Първата лоша новина е, че статийката няма автор/редактор, не се позовава на източник, не се споменава коя е болницата, кога и къде. Не е възможно да се стигне до събитието чрез този репортаж.

Втората лоша новина е, че става дума за Китай (учудващо е, че поне нещо за ориентир са споменали). В Китай психо-генераторите са стандарт на живот, контрола е като железен юмрук и Оруел отдавна се е сбъднал там. Те са много, много напред точно в тези неща, и колкото са напред, толкова можем да сме убедени, че НИКОГА нищо няма да излезе оттам. Това не е САЩ, да се случи нещо интересно в секретния сектор и на другия ден да знае половината свят. Нито пък е Русия, да се случи нещо интересно в секретния сектор и да се разбере след 30 години. В Китай се случват неща, и никой никога не е разбрал до сега.
Интересният въпрос е, че камерата НЕ може да е "просто няква си охранителна камера".

Първо, понеже съм в бранша, за това ми плащат, и знам какво се очаква от охранителните камери и как ги правят. ОСОБЕНО китайските... у нас има повече от техните, отколкото у тях.

Второ, защото ако с обикновена каква да е случайна камера ставаше, тогава щеше да е станало навсякъде по света по два пъти до сега.Камерата е била монтирана на постановка специално с идеята да се цели в невидими неща или неизследвани спектри на видимостта. Имала е система за проявяване на онова, което е невидимо (инфра-червена система, само че за духове, с прости думи). И това значи, че всичко това е било контролирано, а не е било просто ей така без камерата да иска, за почуда на охранителя.

И това обяснява защо все пак се е превърнало в десет-редова сензация. Ако беше случайно, нямаше да се разчуе. Но ако е било контролирано, и се е очаквало, инфото може да е изтекло.Не че репортажа има какъвто и да е признак за достоверност. Но това, което се казва в него, Е възможно. И дори не е чак толкова трудно.
Активен

Страници: [1]   Нагоре
  Изпечатай  
 
Отиди на:  


Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2011, Simple Machines  Theme KurtLarVaDisi
© Copyright 2012 - 2018 XCOMBG.NET

конспирация манипулации езотерика окултизъм НЛО извънземни духове сънища окултен конспиративен видения духове нематериален паранормални