Страници: [1] 2   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: България е пред война. Европа ни отцепи. Ердоган ни шантажира с бежанците.  (Прочетена 1664 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Неактивен bojinkata
Hero Member
*****
Публикации: 7220
Пол: Мъж
мислите определят съдбата ти

« -: (Вторник) 16 Август 2016, 18:54 »

Въпрос на време е да последват искания по политически и икономически въпроси, културна автономия в някои райони, религиозни права. Инфраструктурата за това вече е изградена и функционира. Има фирми, махали, цяло мюфтийство, които чакат сигнала.

Д-р Калоян МЕТОДИЕВ
 
Контролираното пускане на човешки потоци от страна на Турция към България и Гърция трябва да се разглежда като обявяване на война.

От дълбока древност е известно, че демографията и преселението на големи маси хора се използва като оръжие. В случая, постоянните заплахи, които турската държава отправя през последните месеци за „пускане на бежанските потоци“, не са нищо повече от това.
„Или махате визите, или ги пускаме“, повтарят президентът Ердоган, премиерът Йълдъръм и външният министър Чавушоглу.

И в двата случая потоците ще потекат контролирано. В единия - с документи, във втория - без. Подобно арогантно поведение и изнудване се наблюдава предимно преди избухване на някакъв конфликт.

Новият момент е, че днес всички страни след България по пътя към Европа затвориха границите си с огради, военна сила и съвместни европейски патрули.
По думите на българския премиер Бойко Борисов (Нова ТВ, 12.08.2016) имигрантите вече няма накъде да се изтичат. Следователно турската заплаха ще засегне само и единствено България и Гърция.
Европа ни отцепи. Не проявихме далновидност. Не чухме гласовете за подкрепа от австрийци, унгарци, чехи, поляци и словаци, които ни предлагаха обща охрана на българо-турската граница и затварянето на българо-гръцката.
 
България е изправена пред огромно изпитание от историческа важност.
Изоставена е на произвола на едно непредвидимо управление в Анкара, което се отличава с непостоянство и нарастващи претенции.

Докато бяха достигнали пикът в търговско-икономическите си и политически отношения с Москва, управляващите в Анкара свалиха руския изтребител. Риторично звучи въпросът - дали ще се покол*баят за някакви по-сериозни действия спрямо малка България. В момента няма кой да ни защити. НАТО не се намесва в спорове между страни членки. ЕС не може да опази столицата си. Най-много от Брюксел да зазвучат помпозни декларации и да ни отпуснат някакви пари за превърнатите в огромен бежански лагер остатъци от държавата България.

Много показателен пример е случилото се със „Западна Сахара“. Малката държава получава независимост от Испания, докато големият ѝ съсед Мароко започва да претендира за територията ѝ. През 1975 година кралят обявява началото на „Зеления поход“, при който 350 000 мароканци прекосяват границата и повече от тях се заселват в Западна Сахара. Западносахарците нямат ресурси да противостоят, точно както и ние днес. Населението е подменено и вече не разполага с демократичен или военен механизъм за отвоюване на територията си. За дни е станало малцинство в собствената си страна. Демографското оръжие е изиграло ролята си.

Турският апетит няма да се задоволи с предаването на кюрдски активисти или търсен бизнесмен от българска страна. Въпрос на време е да последват искания по политически и икономически въпроси, културна автономия в някои райони, религиозни права. Инфраструктурата за това вече е изградена и функционира. Има фирми, махали, политически организации, цяло мюфтийство, които чакат сигнала. Ако се поставим на мястото на турските политически лидери е логично да оползотворят момента с оглед на националните си интереси.

Решението за България е незабавното поставяне на въпроса на общоевропейско ниво.
 
Трябва да е ясно, че това ще означава война. И ние ще сме нейните първи жертви.
След нас ще последва Сърбия и Румъния.
А после Унгария, Хърватия и Австрия.
Остатъците от европейски армии трябва да обявят, че ще имат готовност да се струпат в югоизточна България, ако дипломатическите инструменти се изчерпят. Това е единствената видима гаранция, че няма да се повтори сценарият от XIV век.

И тогава никой не е очаквал, че историята ще се развие по начина, по който се развива в следващите 500 години.
София трябва да вдигне високо знамето си и да поиска помощ.
http://epicenter.bg/article/Balgariya-e-pred-voyna--Evropa-ni-ottsepi--Erdogan-ni-shantazhira-s-bezhantsite--Tryabva-ni-pomosht-/107723/11/0

Кой ще те чуе Калояне? Много точно написано! Въпрос на време, а не дали!

Чак пък война! Ние ще си паднем без бой!
« Последна редакция: (Вторник) 16 Август 2016, 19:13 от bojinkata » Активен

bojinkata
Неактивен bojinkata
Hero Member
*****
Публикации: 7220
Пол: Мъж
мислите определят съдбата ти

« Отговор #1 -: (Понеделник) 22 Август 2016, 16:08 »

 Борисов не е на себе си, защото знае, какво ни готви ЕС с „бежанците“! Обречена ли е България?! Виж Тук:

Автор: zahariada
Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bgПостингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

http://www.zahariada.com/

 За първи път от 10 години насам, откакто влезе в голямата политика, Бойко Борисов е изпаднал в паника. Човекът, който по правило играе ролята на непоклатим мачо, този път не е на себе си, защото знае какво ни готвят с „бежанците“. И неслучайно онзи ден премиерът заговори за наближаваща суперкриза от югоизток.

 migranti1

Ние от Skandalno.net сме изписали и изрекли тонове критични думи по адрес на Бойко Борисов. Но няма как да отречем неговия уникален природен политически талант. Той усеща с кожата си откъде и накъде духа вятърът и затова тревогата му е сигнал не просто за бедствие, ами направо за трагедия.

Освен с интуиция, министър-председателят разполага и със специална и секретна информация, а този факт изключва импровизация или преиграване пред камерите. Напротив – по-скоро е възможно смекчаване на жестоката истина за приближаващия Армагедон!

Психологическият профил на Борисов диктува максимална достъпност на неговите послания, издържани в народняшки, разговорен, харабийски стил. А след като той казва без увъртания, че идва тежка криза, това означава само едно – ножът е опрял до кокала! Ако на негово място бяха Филип Димитров или Сергей Станишев, вероятно щяхме да разшифроваме думите им с тълковен речник…

Има и още нещо, не по-малко стряскащо. Началникът на ГЕРБ осъзнава, че е изправен пред историческата присъда да се превърне в един от управниците, чиито имена завинаги се асоциират със загубената или наранена българска държавност. Редом с династиите на Шишмановци – при падането под турска власт, и Кобургите – по време на двете световни войни. Във въздуха се носи леденият полъх на забравени летописи и уроци – а този път на помощ няма да ни дойде нито Дядо Иван, нито товарищ Сталин. В Малта през декември, 89-та г. Михаил Горбачов ни джироса на новия Голям Брат, за когото си оставаме „16-та съветска република“, подлежаща на заличаване…
БОКО

За съжаление духовното безсмъртие не е физическо и затова няма как Иван Вазов да се върне на Земята. Ако това бе възможно, народният поет би променил заглавието на своя гениален цикъл „Епопея на забравените“ в „Епопея на обречените“. Без да му се налагат корекции в основната лирическа идея, пронизана от болка за българите и родината.

Ние наистина сме обречени на дебългаризация, косовизация и ливанизация. Неведнъж сме обсъждали тази кървава тема, но сега нищо не е по-важно и по-страшно от надвисналата смъртна опасност. Престъпниците от ЕС, естествено под диктовка от Вашингтон, вече са решили да ни превърнат в изкупителна „гореща точка“. Тоест – в последната отворена сухопътна врата към Европа за т. нар. „мигранти“, зад която се простира потенциален бежански лагер, проектиран като защитен буфер пред същинската „цивилизация“. Едно към едно с концепцията на бившия френски президент Саркози за санитарен пояс по външните граници на Европейския съюз.

Случващото се в „Малкия Бейрут“ между Лъвов мост и Халите в София е само репетиция за подготвяния сюжет. Фактът, че произволът и беззаконието се разиграват под прозорците на Дирекция на полицията, централите на Граничната и Имиграционната служба и на една ръка разстояние от „Дондуков“ № 1 и 2 подсказва, че решението вече е взето от външните „началници“. А на тукашните колониални, безгласни марионетки е спусната съответна директива за имитация и бездействие.

Съвсем реално е във всеки момент до края на топлите месеци огромни ислямски маси да се втурнат през декоративната ограда на югоизточната ни граница или през разградената бразда от югозапад. И кой ще ги спре? Корумпираните митничари и граничари, печелещи от контрабанда и каналджийство или неадекватните чиновници в МВР, начело с абсурдната министърка и бутафорния Главен секретар? Няма да помогне и съсипаната ни армия, за чиято годност най-добре може да се съди по боядисания клоун, натрапен в МО…

Присъдата без право на обжалване е написана още в предсмъртния акт на България, познат като плана „Ран-Ът“. В тайните анекси в тази зловеща разработка са включени прогнози и разчети, фиксиращи постепенното умъртвяване на нашата страна. Именно натам водят безалтернативните „препоръки“ за ликвидация на селското стопанство, индустрията, военното производство и външните пазари, за социален остеритет, здравен и културен геноцид.

Философията на този позорен манифест прозира от концепцията за демографска редукция на България до 5-6 млн. човека и в съждението за непропорционалния жилищен фонд у нас. Нанесете върху тези опорни точки намеренията на мазните бюрократи от ЕС и стратезите на „организирания хаос“ от Вашингтон и ще ви светне цялата тъжна картинка.
migranti2

Най-напред осъдиха нацията на маргинализация, стопяване и умъртвяване чрез нищета и търговия с живота по клинични пътеки и рецепти. После започнаха да се точат за обезлюдените земи и празните къщи в различни региони, поразени от „демокрацията“ и „пазарната икономика“. И така докато в близко бъдеще говорителите на евро-атлантическата демагогия ни информират, че в името на хуманизма трябва да приемем хиляди мюсюлмани без самоличност от Близкия изток и Африка. Защото опустошените от циганската вакханалия села пустеят, а освен това някой трябва да ни оправи демографския баланс…

Бойко Борисов усеща накъде вървят нещата и затова е загубил равновесие. Ако иска да запази ореола си ако не на силен политик, то поне на „народен човек“ , трябва час по-скоро да затвори границите ни за бежанци и да действа по примера на своя унгарски колега Орбан. И да издаде заповед за използване на оръжие и всички други защитни средства срещу нелегалните агресори, които искат да ни отнемат земята, въздуха и водата.
Направи ли го, ще получи подкрепа от целия народ и ще спечели почетно място в историята. В противен случай – сбогом , мила родино или ново Априлско въстание и опълчение срещу башибозука… Skandalno.net
Активен

bojinkata
Неактивен bojinkata
Hero Member
*****
Публикации: 7220
Пол: Мъж
мислите определят съдбата ти

« Отговор #2 -: (Понеделник) 12 Септември 2016, 13:47 »

Възможните сценарии пред България – гражданска война или мирен преход към конфедерация

Костадин Костадинов
Демографската катастрофа, чиито  проявления през последните двадесет години стават все по-видими за българското общество, причинява поредица от поражения върху развитието на българския народ. Въпреки подценяването им от страна както на управляващите, така и на гражданското общество, последици като обезлюдяването, застаряването на населението, рухването на икономиката и промяната на етническия модел водят след себе си почти необратими изменения. Въпреки че за някои от тях напоследък започна да се пише и да се коментира, отново не се достигна в дълбочина до най-сериозната последица от демографският срив – пълната подмяна на фундамента на българската държавност.

България по конституция е еднонационална държава, проява на държавотворния дух на българския народ. Все по-сериозните процеси на промяна на българският етнически баланс обаче вещаят почти непредсказуеми деформации в структурата на българската нация. Огромното количествено отслабване на българската народност за сметка на циганският етнос, както и големият дисбаланс в пропорциите между нормите на раждаемост на българи и цигани в перспектива ще доведе до превръщане на българското население в малцинство в собствената му държава. Според все още непотвърдени официално данни от 2007 г. насам българчетата са под 50% от общия брой на новородените деца в България. Това означава че към 2025 г. българите ще са в най-добрия случай около 65% от населението на страната. Географското им разположение обаче далеч няма да е равномерно. Те ще се концентрират в столицата и в по-големите областни градове, при което селата и малките общини ще придобият подчертано небългарски облик.

Тази ситуация не е сценарна прогноза, а статистически план, изготвен въз основа на сегашните демографски тенденции. Сценариите имат място вече след достигане на точката на преобръщане на етническия баланс през 2025 г. Макар и с мащабите на демографската си катастрофа България да е уникална в човешката история, с промяната на държавотворната си народност тя далеч няма да е първият подобен случай. Известни са няколко такива казуси. На първо място е примерът с Южноафриканската република. Създадена като държава – доминион на Великобритания през 1910 г. под името Южноафрикански съюз, тогава тя представлява единствената държава в Африка с бяло мнозинство (на юг от екватора). Към момента на създаване на държавата делът на африканското население в нея е 20%. Впоследствие, заради бурното развитие на промишлеността, мините и селското стопанство, икономиката на ЮАР започва да изпитва остра нужда от работна ръка, която се удовлетворява с притока на все повече и повече негри от съседните британски колонии. Това, в съчетание с по-високата им раждаемост от африканерите (бялото население) води до това, че през 1985 г. делът им се увеличава до 83%. През 1992 г. след дългогодишна политическа борба организацията Африкански национален конгрес начело с Нелсън Мандела взема властта в държавата. ЮАР се превръща в поредната африканска държава с бяло малцинство. Подобни примери не липсват и на други места по света. Островната държава Фиджи, намираща се в Тихия океан, претърпя поредица от преврати, чиято цел бе да задържат властта в ръцете на местното население, превърнало се в малцинство в собствената си страна.  Като бивша английска колония Фиджи развива своята икономика изключително екстензивно на базата на една единствена монокултура – захарната тръстика. Нуждата от работна ръка в плантациите води до „внос” на индийци, които са по-издържливи в работата по плантациите отколкото  местните полинезийци. Бурният емигрантски поток, отново в съчетение с по-високата раждаемост на индийците, води до последици аналогични на тези в ЮАР. Към 1987 г. индийското население вече е мнозинство и успява да избере свое правителство. Това предизвиква два бързи военни преврата (армията се доминира от местното население), които задържат властта в ръцете на полинезийците. В страната се разгаря ожесточен етнически конфликт, а взаимните нападения и убийства на представители от едната и другата общност стават ежедневие. През 2006 г. има трети военен преврат, последван от масово изселване на индийци от Фиджи, в резултат на което етническият баланс, макар и със сила се запазва в полза на полинезийците. Фиджи е неуспешен пример за промяна на етническият баланс. Класически пример за подобна метаморфоза обаче е Ливан. Създаден като френски протекторат през 1920 г., Ливан е единствената християнска държава в Близкия изток. Населението, което принадлежи на някои от различните християнски деноминации (маронити, католици, източно-православни, якобити, армено-грегориани и несториани) надхвърля 70%. С течение на времето по-високата раждаемост сред мюсюлманското малцинство (шиити и сунити) води до превръщането на Ливан в поредната мюсюлманска държава. И тук процесите се развиват изключително кърваво. Две граждаски войни разкъсват Ливан през XX век – през 1958 г. и 1975 – 1990 г. След края на войните става ясно, че християните вече нямат възможност да доминират в държавата и от всички техни позиции успяват да запазят само поста президент на републиката, който обаче е изпразнен от съдържание и власт. Към 2010 г.  християните в Ливан са според най-оптимистичните статистики 38%, макар че според други данни са едва около 25%. Съществуват и други примери за промяна в етническият баланс, макар и вече направлявани от държавните власти. В Китай, който по конституция е многонационална държава с автономни области, държавната политика съвсем официално поощрява „китаизацията” на малцинствените райони. В резултат на последователни и планомерно провеждани действия на заселване на китайци и вътрешна колонизация на „изостаналите ” региони от 1975 г. насам, днес в Китай няма нито една една автономна област, в която китайците да са малцинство. Така тибетците (в Тибет), уйгурите (в Синдзян-Уйгурия) и монголците (във Вътрешна Монголия) се превърнаха в малцинство в собствените си отечества. По подобен начин се развиха и някои бивши автономни области и републики в състава на СССР. Нагорни Карабах, автономна област в състава на Азербайджан, е създадена през 1923 г. Тогава арменското население в нея е 99%. През годините на съветската власт форсираната от властите в Баку азерска емиграция води до намаляване на арменското население на 70% през 1989 г. По-високата в пъти раждаемост на азерите  плаши арменското ръководство на областта, защото то вижда как в обозримо бъдеще Карабах ще изгуби арменският си етнически облик. Събитията по-нататък са печално известни – кървава гражданска война, отнела живота на десетки хиляди хора, и неуреден конфликт продължаващ  до днес. Почти по подобен начин се развиха и събитията в Южна Осетия – автономна област в състава на Грузия.

Анализът показва, че никъде прехода от доминирането на една народност към доминирането на друга народност в рамките на една и съща държава  не минава мирно. Тъй като България се е запътила към подобен преход е редно да си зададем въпроса, как точно ще се случи той – дали със церемониално сдаване на властта по подобие на ЮАР, или с кървава гражданска война подобно в Ливан. Към настоящия момент процесите развиващи се в българското общество дават сигнали за развитие както на единия, така и на другия сценарий. Притъпеният съпротивителен дух на българите, всеобщият песимизъм и катастрофична нагласа в съчетание с все по-нарастващото самочувствие на циганите (основаващо се на техния количествен ръст и присъствие във всички области на България) и де факто извоюваната от ДПС териториална автономия на отделни части от българската държава дават  предимство на сценария за мирен преход. От друга страна, трагичните събития в с. Катуница и последвалата бурна българска реакция, дават основание да се мисли, че въпреки пораженческите настроения отделни групи в българското общество няма да приемат спокойно деградацията и трансформацията на българската държавност. При всички положения едно е сигурно – България е изправена пред прага на много сериозни вътрешни преобразувания, и колкото по-скоро тези процеси започнат да се изследват и да се търсят средства и начини за тяхното контролиране и преодоляване, толкова бъдещето на българския народ и на неговата държава става по-сигурно.

sites.google.com/site/demokraturailidictatura/vojnata-za-blgaria/kakvo-a-caka-blgaria---etniceska-vojna-ili-miren-prehod-km-konfederacia

http://koshava.blog.bg/lifestyle/2016/09/12/vyzmojnite-scenarii-pred-bylgariia-grajdanska-voina-ili-mire.1475955
Активен

bojinkata
Неактивен bojinkata
Hero Member
*****
Публикации: 7220
Пол: Мъж
мислите определят съдбата ти

« Отговор #3 -: (Петък) 16 Септември 2016, 14:08 »

Ако не се стреснем чака ни гражданска война! Автор: ivofranz, Гласове, Автор: jivko1128

автор: grigorsimov

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
"Тайно и полека ни въвличат във война", стана повод за много голяма обществена дискусия по въпроси, които упавляващата България олигархия НЕ ДОПУСКА ЗА ОБЩЕСТВЕН И ПРОФЕСИОНАЛЕН ДИСПУТ И КРИТИКА, заставам зад всяка една своя дума и отговарям за нея!

Призовавам всички истинни Българи да се замислят над изказаното и да изразят мнението и позицията си публично!

Трябва да положим всички свои усилия, за да променим този унищожителен за Отечеството ни *урс, преди събитията да са станали необратими и се е случило това, което никой не иска!

Моля се, Бог да вразуми всички нас, за да вземем най-накрая живота и бъдещето на децата си в свои ръце!

Автор: Рени Нешкова
„Готвят България за плацдарм на бъдещи военни действия на принципа на римските окупационни корпуси, които са държали протекторатите под пълен контрол. Може ли да се промени това? Да, в случай че българският народ реши да промени политиката на своето правителство и избере свои нови представители. Ако не, ще се стигне до сблъсък.“ Така Ивайло Франц коментира изпълнението на документ „Визия 20-20“ след посещението на втория човек на САЩ Джон Кери. Ивайло Франц е водач на Патриотичния съюз „Освобождение”. Има три магистратури – по икономика, втората е творческа, а третата – богословска. Води магистърски *урс по европейска политика на кон*уренцията, основната му дейност е експертна и консултантска в сферата на икономическото планиране, прогнозиране и управление.

- Г-н Франц, към интервюто с вас „Тайно и полека ни въвличат във война“, публикувано в ГЛАСОВЕ, имаше огромен интерес. Каква е развръзката на ситуацията днес и какъв знак виждате в посещението на Джон Кери у нас?- Развръзката е брутално видима за всички. След като «осветихме» програмата „20-20“, в която всички видяха, че България се отказва от своя държавен суверинитет в полза на САЩ и ЕС и поема всички стратегически ангажименти да бъде територия за война, ресурси и пари, сега виждаме как се разиграват политическите и дипломатически ходове от най-високо ниво за потвърждение на тази стратегическа договорка. Това е именно пряката цел на личното посещение в страната ни на Джон Кери, втория човек на властта в САЩ – единствената държава в света, поддържаща официална доктрина за глобално господство! Най-важното, което исках да изоблича в предното интервю, бе националното предателство на правителството и президента на България. Защото не може да отдаваш всичко свое на чужда страна и да се превръщаш във враг на половината свят. Не може да караш народът да плаща 10 милиарда за 5-годишен период, да го задължиш да унищожи военно-промишления си комплекс и армия, да му поставиш противоракетен щит, заради който ще бъде унищожен в една война, а накрая да го мобилизираш и да го накараш да воюва със своя брат! Това е договорката между България и САЩ на срещата в Уелс – програмата - «България в НАТО и Европейската отбрана 2020“.Какъв беше отзвукът? Интернет гръмна, хората видяха, но националните медии, поддържани от управляващата партия, правителство, президентство и сие, нито дума не казаха. Чак неотдавна имах покана в национална медия, и то в предаване на известен водещ, но в един полунощен час. И там обаче официалната позиция бе: вие, Ивайло Франц, какво целите, като разкривате тези неща, какви са ви опасенията за нова война, след като ние сме членки на НАТО и държавата трябва да направи това. Никакви аргументи по същество срещу изнесеното от мен за абсурдите на този договор. Никакви аргументи срещу факта, че, първо, народът не го знае; второ, той не е допитван за това дали го желае; трето, официалната институция на представителство – Народното събрание, не е вземала отношение по тези въпроси. Но най-важното – всичко като правителствени актове е скрито с изключение на тук-там излязла информация. Единствените медии, които публикуват истината, се оказват социалните мрежи, блоговете и, общо взето, интернет – мястото, където е единствено възможно открито да се изобличат пред хората ролята и давлението на предварително скроени схеми и манипулации.- Преди два месеца вие казахте по повод документа „Визия 20-20“, че ни въвличат във война. Какво трябва да се случи според вас, за да стане тя неизбежна?- Ами тя е в ход. Пристигна вторият човек на САЩ за няколко часа. Неговото посещение бе безпрецедентно за личната свобода на хората, на които им бе забранено дори да си отварят прозорците на собствените домове. Но да оставим това, преглъщаме го. Основната цел на това посещение бе другарят президент Плевнелиев да отчете изпълнението на договорката, което пое на срещата на НАТО в Уелс, а именно програмата „20-20“. А сега моля да обърнете внимание на следното: президентът се отчита за военната програма, категорично се договаря за енергийните ресурси и доставки на втечнения американски газ чрез нов тип логистичен център през Гърция, както и безуловно потвърждава заробващото Европа TTIP и всичко това, за да могат американците да осигурят за себе си един безкраен бизнес, който да защитят военно-стратегически в разрез с всякакви български национални интереси.- Междувременно обаче се случиха изборите в Гърция, където спечелилата СИРИЗА е по-скоро ориентирана на Изток, случи се посещението на Путин в Турция и преориентирането на „Южен поток“ в „Турски поток“, който Гърция заяви, че ще приеме на своя територия и т.н. Как се вписват новите реалности в плановете на САЩ според вас?

.............................................................

Във всяка държава, която е членка на НАТО и едновременно с това е бивша социалистическа държава, също и бивша членка на Варшавския договор, ще има подобен окупационен корпус на принципа на римските окупационни корпуси, които са държали териториите-протекторати под пълен контрол. Защо ли? Тези специализирани военни съединения нямат за пряка цел да воюват с една мощна руска армейска групировка, тяхната „специална“ цел е военна защита на американското статукво в съответния териториален протекторален обхват. Това означава, че в случай, че българският народ реши да промени политиката на своето правителство и избере свои нови представители и прекрати най-сетне този недовършен преход, ще се стигне до сблъсък. Сблъсъкът автоматично ще се превърне като този в Украйна, защото българският народ е пред духовен, икономически, социален и политически взрив! И тъй като България няма истински въоръжени сили, които да защитят 25-годишната диктатура на управляващите, това ще го направи американският военен окупационен корпус на територията на България, който ще бъде „призован“ от Бойко Борисов или Плевнелиев, или който и да е на тяхно място и изпълнява „правилната“ политика, както каза публично г-н Кери. Ако народът вземе, че тръгне срещу днешната власт, срещу него ще тръгнат американските танкове заедно с платените и контролираните от българската олигархия полицейски сили и армейски поделения, които се командват от послушковци на властта и агенти на САЩ. Ето това е идеята. Те в никакъв случай не искат независим български народ, камо ли един следващ Донбас на Балканите!

.......................................

Русия изведе своите членове от ПАСЕ. Следващата крачка, която е заявена и планирана от Русия, е прекратяване на нейното членство във всички стуктури на ЕС до края на 2015 г. Какво означава това?  Война

http://grigorsimov.blog.bg/politika/2016/09/05/ako-ne-se-stresnem-chaka-ni-grajdanska-voina-avtor-ivofranz-.1474549
Активен

bojinkata
Неактивен bojinkata
Hero Member
*****
Публикации: 7220
Пол: Мъж
мислите определят съдбата ти

« Отговор #4 -: (Неделя) 18 Септември 2016, 08:12 »

MADE IN BULGARIA: Нелегални нападат български момичета пред НДК, момчето, което е защитило момичетата бива арестувано…

автор: reader
“Наш приятел се обърна с молба да разкаже “неправдата” която е видял в центъра на София на 14.09.2016 г.. Ето и неговата история :
“Докато си вървях по пешеходната алея пред Билетния Център на НДК около 17:30 забелязах двама бежанци ,които огледаха няколко момичета от главата до петите и почнаха да викат нещо на чужд за мен език. Българин ,явно приятел на момичета направи забележка да не им викат ,след което видях как единия бежанец ,който беше на метри от момичето се затича към нея и просто я удари по главата. Бях толкова шокиран ,че не можах да реагирам. Приятелят на момичетата веднага се затича към тях и стана боя. Всички почнаха да викат ,момичетата плакаха ,а бежанците бяха полудели. Минути по-късно стана ясно ,че главата на единия бежанец е цялата в кръв от побоя. Патрулка влезе със сирени минути по-късно на пешеходната алея и веднага заключи бежанците докато момичетата описваха и даваха показания на полицията. Мнозина станаха свидетели на ужасното събитие. Полицаят не даваше да се правят снимки и да се доближават хора. След показанията сложиха белезници на българина ,който по моя преценка беше момче на 18/19 г. и беше истинският герой в случката. А те извикаха втора патрулка, за да го приберат и него. Та моя въпрос е ,може ли да стават такива безредици в уж Европейска страна ? Нали всичко беше под контрол ? ”

 
Това е поредният случай, в който бежанци нападат българи. На двамата бежанци все още не е известен произхода. Работи се по случая.“ / източник

loading...
http://reader.blog.bg/novini/2016/09/18/made-in-bulgaria-nelegalni-napadat-bylgarski-momicheta-pred-.1477053

И още  много други инциденти с тези боклуци, налазили България има в препратката!
Активен

bojinkata
Неактивен форум
Hero Member
*****
Публикации: 3754

« Отговор #5 -: (Неделя) 18 Септември 2016, 08:34 »

Няма страшно! Това, че са влезли в районното и че ще седят там поне няколко часа, като минимум, е най-голямото им нещастие. Нашата полиция не е като европейската. Сега, ще загубят и малкото, което са успели да запазят, след първото изкъпване, като са дошли тук.

Онези, които са забравили защо не са искали се доближават или да минават през България, рискуват да им се напомни по невъзможен за забравяне начин.
Активен

Неактивен mimeto
Jr. Member
**
Публикации: 92

« Отговор #6 -: (Понеделник) 19 Септември 2016, 09:59 »

Няма страшно! Това, че са влезли в районното и че ще седят там поне няколко часа, като минимум, е най-голямото им нещастие. Нашата полиция не е като европейската. Сега, ще загубят и малкото, което са успели да запазят, след първото изкъпване, като са дошли тук.

Лошото е, че по нашите закони ще ги пуснат след 24 часа и дали изобщо ще ги съдят за хулиганство, силно се съмнявам. Ако ги оставяха в ареста до започване на делото, едва ли щяха да помислят пак да направят такова нещо.

И за съжаление момчето, защитило момичетата, сигурно също ще си го отнесе покрай тях. Не съм сигурна, но мисля, че в нашия наказателен кодекс се казваше, че ако някой поради безпомощност не може да се защити, си длъжен да помогнеш. Какво става, ако се намесиш обаче - третират те като престъпник.
Активен
Неактивен big mama
Full Member
***
Публикации: 220

« Отговор #7 -: (Понеделник) 19 Септември 2016, 11:21 »

НАКАЗАТЕЛЕН КОДЕКС НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ:

Чл. 137. Който изложи лице, лишено от възможността да се самозапазва поради малолетство, престарялост, болест или изобщо поради своята безпомощност, по такъв начин, че животът му може да бъде в опасност, и като съзнава това, не му се притече на помощ, се наказва с лишаване от свобода до три години.

Чл. 138. (Изм. - ДВ, бр. 103 от 2004 г., в сила от 1.01.2005 г.) Който съзнателно не окаже помощ на лице, за което е длъжен да се грижи и което се намира в опасност за живота си и няма възможност да се самозапази поради малолетство, престарялост, болест или изобщо поради своята безпомощност, в случаите, когато е могъл да окаже помощ, се наказва с лишаване от свобода до една година или с пробация.

Чл. 139. (Изм. - ДВ, бр. 28 от 1982 г., бр. 10 от 1993 г., бр. 103 от 2004 г., в сила от 1.01.2005 г.) Който при непосредствена опасност за живота на другиго не се притече на помощ, която е могъл да му даде без опасност за себе си или за другиго, се наказва с пробация до шест месеца или с глоба от сто до триста лева.

Активен
Неактивен bojinkata
Hero Member
*****
Публикации: 7220
Пол: Мъж
мислите определят съдбата ти

« Отговор #8 -: (Неделя) 02 Октомври 2016, 20:54 »

Гражданската война в България

 
 
България е в гражданска война. Не е обявена официално, но е реална и се води по всички правила на изкуството. Войната е кървава, безмилостна, жестока. Всеки ден е ден на смърт. Войната се води вече 26 години. От едната страна на фронта са олигарсите и местните феодали, Златев, Божков, Ганчев, Гигов, Гергов, Батков, Банев… В тяхната армия са наемниците – българските политици, правителствата, държавните чиновници. Имат си и отряди на смъртта, наказателни бригади от корумпирани полицаи, следователи, про*урори и съдии. Тази армия е високо организирана, притежава свръхмодерни технологии за унищожение на противника. Обезпечена е финансово, пропагандната й машина работи на пълни обороти.

От другата страна на фронтовата линия са всички останали български граждани. Тази армия е многомилионна. Но тя е неорганизирана, невъоръжена. Пропагандата на противника я е разделила на групи и групички, които водят битки помежду си. Нещо повече, като облъчени от психотронно оръжие, те дори не осъзнават кой е главният враг. Кой ги избива, кой е виновен за това, че са гладни, че децата им бягат от фронта без да са дезертьори – просто оцеляват. Милионите български граждани се лутат по бойното поле обезкървени и деморализирани. Липсват офицери, които да ги поведат. Тях ги отстрелват снайперисти. Всеки потенциален водач бива унищожаван. Над окопите се стеле гъста дезинформационна мъгла от неизпълнени обещания и ежедневни контролирани скандали за отвличане на вниманието. В същото време, избиването продължава с ефективност, на която би завидял всеки себеуважаващ се шеф на концентрационен лагер. Газовата камера е огромна – цяла България. Вместо газ “зарин” се използва системата на здравеопазването за нанасяне на геометрично растящи загуби в жива сила. Чрез унищожаване на образователната система се отнема всяка възможност да се роди по-добро бъдеще. Организираната безработица е с няколко бойни глави. Омаломощените хора нямат сили да потърсят отговорност и да накажат олигарсите и местните феодали. Не могат да се съпротивляват на наемниците им. Вместо това, те водят ежедневна битка да намерят кора хляб, за да нахранят децата си. Стимулира се идеята, че е по-добре да преминеш фронтовата линия, да станеш наемник – държавен чиновник. Ще можеш да крадеш законно, да получаваш бонуси. Това може да стане и чрез присъединяване към някой от измислените политически отряди – наречени парламентарно представени партии. Командирите им, привидно воюващи помежду си, всъщност разделят, разбиват и отслабват противника.

Засега обикновените български граждани губят битките, понасят огромни загуби на всички фронтове. Войната обаче може да бъде спечелена, но първо трябва да се осъзнае кой е истинският враг, къде е и да се премине към мощна обединена офанзива срещу върховното командване и щаб квартирата на противника. Наемниците сами ще се разбягат и предадат. Двадесет и две годишната гражданска война продължава и само от нас зависи кога ще дойде краят й и какъв ще бъде той. Помощ отвън няма и не следва да очакваме.

Никой няма да ни спаси, никой няма да воюва вместо нас. Това е наша работа, нашият живот. Наш дълг и отговорност.

 

Ивайло Зартов
Активен

bojinkata
Неактивен bojinkata
Hero Member
*****
Публикации: 7220
Пол: Мъж
мислите определят съдбата ти

« Отговор #9 -: (Събота) 29 Октомври 2016, 09:59 »

 Проф. Петер Бахмаер: Днес България е страна от периферията с колониален статут http://obshtestvo.net

Автор: nikikm

Специално за Общество.нет от Виена

Проф. Д-р. Петер Бахмаер е изследовател на Източна Европа и публицист. В периода 1972-2005 е научен сътрудник в австрийския Инситут за източна и югоизточна Европа във Виена.. Говори български език и познава прекрасно страната.

Съществува ли според Вас опасност Балканите да се окажат сива зона между Унгария и Азия, която да приюти мигрантските потоци?

След конференцията във Виена през февруари тази година, свикана от министъра на външните работи на Австрия С*бастиан *урц, балканският маршрут за бежанците беше затворен. Въпреки всичко всекидневно по 300 бежанци минаващи през България, Сърбия и Унгария достигат Австрия. Затова Австрия се опитва да помага на балканските страни като предоставя австрийски полицаи за подпомагане на охраната на границите им. Дългосрочно проблемът може да се реши само от ЕС като се затворят външните на Евросъюза граници. Аз не вярвам Балканите да се превърнат в сива зона, в която ще се настаняват бежанци, тъй като тяхната цел са богатите европейски страни.

Как оценявате случващото се в Турция? Във възникналата обстановка смятате ли, че ще отпаднат визите за турски граждани за ЕС и как преценявате развитието на по-нататъшни преговори за приемане на Турция в ЕС?

Ние все още не знаем достатъчно за причините за опита за преврат в Турция, но се забелязва, че Турция ще бъде превърната в президентска република под тоталитарната власт на Ердоган. Ердоган често говори за амбициите си за възраждане на Османската Империя под някаква форма. Затова неговата позиция има значение за България, но също така и за Австрия, в която живеят 300 000 граждани с турско потекло. Турското население и сега е проблематично за Австрия, тъй като ръководителите на техните местни организации подкрепят Ердоган. Това население не изпитва лоялност към Австрия, самоорганизира се в паралелно общество, настояват за часове по турски и ислям в училищата, враждебни са и в Австрия към враговете си в Турция ( например към кюрдите) и т.н. Затова австрийското правителство настоява за прекратяване на преговорите за присъединяване на Турция към ЕС и е срещу либерализирането на визите за турски граждани. Ние не гледаме обаче само негативно на турците. Съпругата ми е учителка в начално училище и винаги казва, че турските деца са послушни и ученолюбиви.

Ще се справи ли ЕС успешно с наситената с проблеми ситуация?

ЕС не е в състояние да се справи с мигрантския проблем, защото вече няма единомислие в съюза за нито един политически проблем. ЕС трябва да охранява външните си граници, което обаче ФРОНТЕКС не върши. ЕС трябва обаче и да предприеме нещо срещу причините за бежанския поток, причинен от гражданските войни и бедността предизвикана в кризисните райони от интернационалните концерни. Австрийският външен министър предложи да се изградят центрове за регистрация извън границите на ЕС, в който бежанците да подават молба за статут на бежанец и където тези меолби да се проверяват.

Как виждате развитието на Европейския съюз?

ЕС се намира в екзистенциална криза, която рано или късно ще приключи с неговото разпадане, защото още от самото му създаване този съюз е една грешна конструкция. Даже и в момента ЕС не може да заеме единна позиция по важните проблеми като миграцията, еврото, външната политика, сигурността, или санкциите към Русия. ЕС позволи на интернационалните концерни да разруши индустрията на източноевропейските държави и да ги превърне в работна маса на Запада. ЕС загуби по този начин подкрепата на населението в тези държави, въпреки че техните правителства, които са подчинени и зависими от Брюксел, искат да останат в ЕС и НАТО. ЕС беше от самото начало не европейски, а американски проект. Европейската идея е Европа на Отечествата, Европа на Нациите, които мирно работят едни с други, но не се управялват от централизирана бюрокрация.

Какви са надеждите и очакванията Ви за предстоящите избори в Австрия?

В Австрия съпротивата срещу ЕС и глобализацията са изключително силни, защото страната никога не се е считала за западна държава, а за държава от Централна Европа. Днес едва 30 процента от населението са позитивно настроени към ЕС. Но само Австрийската Партия на Свободата в своята програма критикува ЕС. Затова техният кандидат Норберт Хофер спечели на изборите през юни 2016 почти половината от гласовете. Кандидатът Александър ван дер Белен, който защитава глобализацията подкрепяна от 70 години от управляващите партии, получи лека преднина. Когато Хофер победи на повторното гласуване за втория тур на изборите, отменен поради значителни грешки при провеждането му от Конституционния Съд, това ще доведе до прекратяване на съществуващата от 1945 година насам политическа система и ще измести управляващите партии. Национализмът на АПС се преувеличава от международните медии, тъй като техният лидер заявява, че не се стреми за излизане на Австрия от ЕС и също така подкрепя неолибералната икономическа система.

Как Ви се струва България отстрани като политика, развитие, образ?

България претърпя тежко икономическо развитие през последните 25 години. Очакванията на хората след края на диктатурата на БКП не се изпълниха. Постиженията на Народната Република като индустрия, селско стопанство, образование и здравословна система бяха разрушени. Положението на народа не се подобри. Днес България е страна от периферията с колониален статут, която вместо девет, има само седем милионно население. България трябва да защитава националната си култура и да извоюва обратно независимостта си. Като пример могат да служат освободителните войни от 19 век срещу Османската Империя, в които един малък народ с помощ на съюзници се освободи от османското робство и изгради своя собствена държава. От 19-ти век насам Австрия има добри взаимоотношения с България и в бъдеще ще бъде със сигурност готова да подкрепи една по-голяма самостоятелност на държавата.

Интервю на Мирослава Димитрова – Козлеков

Активен

bojinkata
Неактивен bojinkata
Hero Member
*****
Публикации: 7220
Пол: Мъж
мислите определят съдбата ти

« Отговор #10 -: (Вторник) 22 Ноември 2016, 12:22 »

Или може би тук трябваше да я пусна?:

ГЕРБ крие, че са хванали хиляди израелски автомати „Узи“, пратени да въоръжат бежанците 22 Ноември 2016, 7:04

Почти „между капките“ се изниза най-важната новина в последните дни – ГДБОП е хванала огромно количество чисто ново оръжие и муниции в база БЕЗМЕР ! Няма абсолютно никаква причина да се намира в България, освен ако целта е да се въоръжи голяма група хора, с цел да изпълнят някакви задачи. Съвсем очевидно, това е пратка, платена от ислямистки кръгове в Близкия Изток, чиято цел е да превърне невъоръжените „бежанци“ в терористи. Прикриването на истинската причини от все още действащото правителство на Бойко Борисов, е поредно доказателство, че това е правителство от предатели. Правителство което се уговаря с Ердоган, който е свързан с терористите.Тази новина пълзи из нета, но експравителството нито я потвърждава, нито отхвърля, което я прави истинска. Но това е нормално положение - след като има бойци, те трябва и да се въоръжат, нали?
Активен

bojinkata
Неактивен Psyhea
Restricted
*
Публикации: 3138
Дата на регистрация 2012-12-12!

« Отговор #11 -: (Вторник) 22 Ноември 2016, 19:13 »

Или може би тук трябваше да я пусна?:

ГЕРБ крие, че са хванали хиляди израелски автомати „Узи“, пратени да въоръжат бежанците 22 Ноември 2016, 7:04

Почти „между капките“ се изниза най-важната новина в последните дни – ГДБОП е хванала огромно количество чисто ново оръжие и муниции в база БЕЗМЕР ! Няма абсолютно никаква причина да се намира в България, освен ако целта е да се въоръжи голяма група хора, с цел да изпълнят някакви задачи. Съвсем очевидно, това е пратка, платена от ислямистки кръгове в Близкия Изток, чиято цел е да превърне невъоръжените „бежанци“ в терористи. Прикриването на истинската причини от все още действащото правителство на Бойко Борисов, е поредно доказателство, че това е правителство от предатели. Правителство което се уговаря с Ердоган, който е свързан с терористите.Тази новина пълзи из нета, но експравителството нито я потвърждава, нито отхвърля, което я прави истинска. Но това е нормално положение - след като има бойци, те трябва и да се въоръжат, нали?

Източник?
Активен
Неактивен bojinkata
Hero Member
*****
Публикации: 7220
Пол: Мъж
мислите определят съдбата ти

« Отговор #12 -: (Сряда) 23 Ноември 2016, 09:24 »

Или може би тук трябваше да я пусна?:

ГЕРБ крие, че са хванали хиляди израелски автомати „Узи“, пратени да въоръжат бежанците 22 Ноември 2016, 7:04

Почти „между капките“ се изниза най-важната новина в последните дни – ГДБОП е хванала огромно количество чисто ново оръжие и муниции в база БЕЗМЕР ! Няма абсолютно никаква причина да се намира в България, освен ако целта е да се въоръжи голяма група хора, с цел да изпълнят някакви задачи. Съвсем очевидно, това е пратка, платена от ислямистки кръгове в Близкия Изток, чиято цел е да превърне невъоръжените „бежанци“ в терористи. Прикриването на истинската причини от все още действащото правителство на Бойко Борисов, е поредно доказателство, че това е правителство от предатели. Правителство което се уговаря с Ердоган, който е свързан с терористите.Тази новина пълзи из нета, но експравителството нито я потвърждава, нито отхвърля, което я прави истинска. Но това е нормално положение - след като има бойци, те трябва и да се въоръжат, нали?

Източник?

Тази новина пълзи из нета, но експравителството нито я потвърждава, нито отхвърля, което я прави истинска. Но това е нормално положение - след като има бойци, те трябва и да се въоръжат, нали?
Активен

bojinkata
Неактивен bojinkata
Hero Member
*****
Публикации: 7220
Пол: Мъж
мислите определят съдбата ти

« Отговор #13 -: (Четвъртък) 24 Ноември 2016, 11:14 »

Да дадем Кърджали, Хасково и Ямбол на Турция и тя ще ни защитава безплатно 60 години

Автор: zahariada

Да дадем Кърджали, Хасково и Ямбол на Турция и тя ще ни защитава безплатно 60 години

 
on: декември 30, 2015В: България, Коментар, Политика

 Aĸo пpeдaдeм Kъpджaлийcĸa, Xacĸoвcĸa и Ямбoлcĸa oблacти нa Typция Typcĸaтa apмия щe зaĸpиля Бългapия бeзплaтнo в пpoдължeниe нa 60 гoдини.Typcĸитe Bъopъжeни cили ca нaй-мнoгoчиcлeнaтa apмия в HATO cлeд aмepиĸaнcĸaтa. Te щe имaт възмoжнocт дa зaĸpилят Peпyблиĸa Бългapия oт външнa нaмeca и Бългapия нe тpябвa дa плaщa нитo лeв. Taзи yгoвopĸa paзĸpи ĸaндидaт-дeпyтaт oт ДΠC, ĸoйтo пpизнa пpeд oбщecтвeнocттa зa cдpyжeниeтo нa пpeдишния лидep нa пapтиятa Лютви Mecтaн c пpeмиepa Бoйĸo Бopиcoв и пpeзидeнтa нa Typция Peджeп Epдoгaн. Cпopeд нaшaтa влacт cдeлĸaтa e изгoднa, зaщoтo щe ни пpeдocтaви cлeднитe пpeимyщecтвa: Бългapия щe бъдe зaĸpилянa oт eднa мнoгo пo-гoлямa и cилнa apмия, oтĸoлĸoтo мoжeм дa cи пoзвoлим в мoмeнтa. Щe пpeмaxнeм paзxoдитe зa пoддpъжĸa нa apмия и в пpoдължeниe нa 60 гoдини щe cпecтим милиapди. Cъc cпecтeнитe пapи щe мoгaт дa ce пocтpoят нoви мaгиcтpaли, peмoнт нa ЖΠ инфpacтpyĸтypa, дa ce инвecтиpa в oбpaзoвaниe или дa ce изплaтят зaeмитe, ĸoитo ce изтeглиxa в пocлeднo вpeмe бeз бългapитe дa плaщaт и cтoтинĸa зa тoвa. Xopaтa, ĸoитo живeят в пpeдaдeнитe oблacти щe живeят в eднa пo-бoгaтa и paзвитa дъpжaвa, oтĸoлĸoтo e Бългapия и щe ce възпoлзвaт oт вcичĸи coциaлни пpидoбивĸи нa Typция. Зa Бългapия Typция e пapтньopcĸa дъpжaвa и нaй-cилният cъюзниĸ в peгиoнa. И двeтe дъpжaви члeнyвaмe в HATO. Уcлoвиeтo, ĸoeтo дaвa Typция зa дa зaпoчнa дoгoвapянeтo дa ce зaĸpиe Cвилeнгpaдcĸaтa митницa, a дa ce извъpши cдeлĸaтa в Бългapия тpябвa дa ce нaпpaви ĸoнcтитyциoннa пpoмянa, ĸoeтo oзнaчaвa, чe e нyжнo мнoзинcтвo oт нaд 160 нapoдни пpeдcтaвитeли в пapлaмeнтa. Teзи peшeния e тpябвaлo дa бъдaт пoдĸpeпeни oт дeпyтaтитe нa ГEPБ, ДΠC, Peфopмaтopcĸия Блoĸ, ΠФ, AБB и БДЦ. Bcичĸo бeшe гoтoвo и yгoвopeнo, нo бeшe зaбpaвeн пpeпъни-ĸaмъĸa в ДΠC – Axмeд Дoгaн, ĸoйтo дoĸaзa c дeйcтвиятa и интpигитe cи, чe e бил aгeнт нa ДC. C пpoвoĸaтивнитe yмeния, ĸoитo e ycвoил пo вpeмeтo нa paбoтaтa cи ĸъм ĸoмyниcтичecĸитe cлyжби в Бългapия пpeди 1989г. тoй ycпя дa нaпpaви пpeвpaт в ДΠC и paзбъpĸa yгoвopĸитe нa пapтиятa c ocтaнaлитe yпpaвлявaщи. Aĸo интpигитe нa Axмeд Дoгaн ycпeят и ДΠC нe ce oбeдини oĸoлo нacлeдницитe нa Mecтaн cдeлĸaтa нямa дa ce пoлyчи и Бългapия щe бъдe пpинyдeнa дa вaди oт джoбa cи зa дa изплaщa yгoвopeнитe зaeми oт 16+5 млpд. лв. Cпopeд днeшнaтa влacт, aĸo cдeлĸaтa нe ce извъpши зa Бългapия щe бъдe пoчти нeвъзмoжнo дa ce изплaтят зaдължeниятa и щe ce нaвлeзe в мнoгo тeжĸa дългoвa cпиpaлa. Бoйĸo Бopиcoв oбвини БCΠ зa изпpaзвaнeтo нa xaзнaтa и зa тoвa, чe ce e нaлoжилo дa тeгли зaeмитe oт 16+5млpд. лв. Aĸo иcĸaмe бългapcĸият нapoд дa бъдe пoлитичecĸи гpaмoтeн тpябвa дa изĸaзвaмe мнeниeтo cи и дa гo cпoдeлямe c oĸoлнитe. Koгaтo имa oбщecтвeнo вaжни тeми гpaждaнитe тpябвa дa бъдaт инфopмиpaни зa тяx. http://www.podoko.eu/archives/6432
Какво падение на бойкотиквата!!!  От този криминален тип какво очакваме? След това ердоган ще поиска Пловдив, София, Русе, Видин и ще спестим още повече пари за крадене от герп, нали?! 
Ердоган ще ни пази и от бежанците! Ще настъпи рай в България или в това което е останало от нея!!
Активен

bojinkata
Неактивен bojinkata
Hero Member
*****
Публикации: 7220
Пол: Мъж
мислите определят съдбата ти

« Отговор #14 -: (Петък) 25 Ноември 2016, 12:23 »

ПРЕМЕСТВАТ МЯСТОТО НА ЕЛХАТА, ДАЛИ ЗА ДА ИМА ПОВЕЧЕ ИЗБИТИ, ЗА ДА СЕ ВИДИ, ЧЕ РЕД ИМА САМО ПРИ БОРИСОВ?! ВИНАТА Е ЕДИНСТВЕНО ВАША, БОРИСОВ!

Георги Дренчев:

Вие представяте ли си, че щом талибаните не искат да ни живеят в държавата, ние какво сме постигнали за 26 години!Орбан щял да награди боеко, че пре*ба българската кандидатура за оон.Безмислено е да си прехвърляме вина, г-н борисов, защото тази реплика е наша, а вината само и единствено ваша. Като започнем с оная къщичка, дето я боядисахме и „влязохме“ в шенген и завършим с прегръдките на орбан и 160 млн. евро от ес.„Борисов е решил лагерът да е в Харманли“

Лъжецът в оставка констатира собствената си несъстоятелност, за която е виновен някой друг.

Валери Тарандов:

Убийства на магистралите, бунтове на терористите, очаквани терористични актове на публични места… Кой е този, който предизвиква това! Всекидневни саморазправи между шофьори, изключително кретенизирано население… Кое още не ви е ясно!?Преместват мястото на елхата в София, този път ще я сложат пред НДК. Дали не е, за да има повече избити хора при един евентуален терористичен акт, който да предизвика масовият хаос, за да се види от всички, че ред има само при управлението на Борисов?!Не е въпрос нито на параноя, нито на нещо друго. Става въпрос за реализъм! Наближава войната, която ще се води и по улиците на София!

Васил Василев:

Царят на безочието ! Нахалството на този човек е за Гинес ! След като набута десетки хиляди мигри в страната, даде им легализация, пари, пълна слободия, подкрепа и подслон, сега си позволява да ни заплашва с тероризъм, ако не се държим с тях добре. Т.е. бърза да си измие ръцете и да се освободи от отговорност при един терористичен акт. Ние да сме внимавали, ние да не сме ги дразнили, да не им пречим да разнасят зарази из страната, да не ги осъждаме за безчинствата им, да се смирим, да се примирим. Ако не – ще Ви гърмят.

Махни се, негодник! Разкарай се, плашило мрачно ! Махни се час по скоро, за да се освободи страната от тебе и да почне да си стъпва на краката. Ти си проклятието на България, надявам се скоро тя да ти го върне.

 

Afera.bg

Колаж: Матей Димов

 
Коментари 5 за

“ПРЕМЕСТВАТ МЯСТОТО НА ЕЛХАТА, ДАЛИ ЗА ДА ИМА ПОВЕЧЕ ИЗБИТИ, ЗА ДА СЕ ВИДИ, ЧЕ РЕД ИМА САМО ПРИ БОРИСОВ?! ВИНАТА Е ЕДИНСТВЕНО ВАША, БОРИСОВ!”

razboyko
25.11.2016 в 11:35
..I V DRUGI DARGAVI IMA,,ZADKULISIE,,.AMA KOGATO STAVA VAPROS ZA JAVNI KRAGBI…,,PROFILAKTIRANETO,,OT VREME NA VREME,SASHTO VARSHI RABOTA..TCATCAROV,IMASH DUMATA!

Отговор
Баба Къна
25.11.2016 в 11:13
Връщане на смъртното наказание заради този национален предател, мутра и разбойник.

Отговор
черноморски
25.11.2016 в 11:53
Абсолютно !!! В краен случай може и еднократно . Заслужава си такава специална чест

Отговор
Ванга
25.11.2016 в 11:06
Ке дойде тъпак от Банкя, ке ви се е.. макята!

Отговор
Пламен
25.11.2016 в 11:06
„Вие представяте ли си, че щом талибаните не искат да ни живеят в държавата, ние какво сме постигнали за 26 години!“

Велик коментар и направо в 10-та ,дето се казва.

Цели 26г. народа е работен на щафета от едни тъпи и крадливи „партийци“ т.е. екскомунисти ,които са правят на демократи.
Колко трябва да е глупав един народ и оскотял да търпи подобно нещо?!

Това е абсолютен геноцид по отношение на българския народ ,който е и на 1-во място по смъртност в Европа и на 2-ро място по този показател в света за последната година…

Събудете се ,хора и дайте да направим едно общо национално движение – да издигнем честни ,почтени и достойни хора от своите редици ,за да ревизираме всичко и да си върнем РОДИНАТА!
http://afera.bg/%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%BC%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%B0%D1%82-%D0%BC%D1%8F%D1%81%D1%82%D0%BE%D1%82%D0%BE-%D0%BD%D0%B0-%D0%B5%D0%BB%D1%85%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%B4%D0%B0%D0%BB%D0%B8-%D0%B7%D0%B0-%D0%B4.html
Активен

bojinkata
Страници: [1] 2   Нагоре
  Изпечатай  
 
Отиди на:  


Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2011, Simple Machines  Theme KurtLarVaDisi
© Copyright 2012 - 2018 XCOMBG.NET

конспирация манипулации езотерика окултизъм НЛО извънземни духове сънища окултен конспиративен видения духове нематериален паранормални