Страници: [1]   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Неморалността на Установения човешки строй  (Прочетена 779 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Неактивен форум
Hero Member
*****
Публикации: 3754

« -: (Неделя) 31 Юли 2016, 13:11 »

Искам - за пореден, пореден път - да подчертая безсмислените заключения на религиозно вярващите в установените човешки порядки в света. Нужно е постоянно да им се обяснява логиката, за да им се напомня, отново и отново, колко са неоправдани оплакванията им, че ги крадат, че ги експлоатират, че са бедни, че ги лъжат, и че са жертва на несправедливости, и че се възползват от труда и живота им по всякакъв начин.

Цялата земя е на правителствата. Цялото лице на Земята се притежава, сиреч, от нефизически лица. Юридически, безплътни призраци, срещу които не е възможно да има борба. Тези призраци са господарите на лицето на Земята и всичко по това лице е техен роб и добитък - единици, от които се извлича добив.

Не е възможно да притежаваш земя, имот, парцел, лице от Земята в установените човешки порядки. Цялата земя винаги принадлежи, и завинаги принадлежи на юридическите безплътни призраци, и на никой друг.

Земята се ОТДАВА, в замяна на робство. Винаги. Имаш имот - този имот има данък. Не можеш да имаш имот, който няма данък - невъзможно е.

Някои глупаци се оплакват, че България, например, я изкупували чужденци. Чужденци? Какво значи чужденци? Няма чужденци. Има господари, и добитък. Няма никакво значение на кой е отдадена земята - той ЩЕ плаща данък на юридическия призрак. Юридическият призрак не прави разлика между една глава добитък и друга глава добитък. Добивът е един. Тук добитъците явно не успяват да проумеят противоречието.
От една страна - те искат да са добитък: не искат да са повече от колкото са, не искат да са по-морални, нито по-знаещи, нито по-самоосъзнати, отколкото са. Те са доволни и задоволени от това, че използват правото си да бъдат роб на някого, те не са нито любопитни към свободата, нито копнеят за свобода - те са ентусиазирани да бъдат роби.
От друга страна - те самите правят разлика между една глава добитък и друга глава добитък. Те си самовнушават някакви уникалности и самоидентичности, които не притежават... след което се възмущават от това, че Юридическият призрак, чиито роби са, не разпознава разликите между главите добитък. Противоречиво и нелогично поведение.Ако не притежаваш земя, това се нарича наем - плащаш пари на посредник между теб и Юридическия призрак. Ако притежаваш земя, плащаш данък - плащаш пари без посредници директно на Юридическия призрак.

Добитъкът вижда странна миражна разлика в тези две положения. Всеизвестно е, че добитъкът има много странни реакции спрямо различните цветове, които вижда. Той разграничава между това да си роб с посредник и роб без посредник.

Ако имаш работник, който изкарва пари от земята ти, и ти ги дава като наем - тези пари са ти именно за плащане на данъка на същата земя. "Собственикът" е всъщност Арендатор, един допълнителен чифт еднакви, неразлични ръце, приемо-предаващи парите в посока действителния Собственик - Юридическият призрак.
Това, че някой ти плаща, просто означава, че някой покрива твоя дял робство, имаш под-роб, а ти си оставаш роб-надзирател - пастир на заплата, и не си нищо повече от робски добитък.

Така че миражната разлика не съществува.Всеки един добитък е задължен да изкарва пари, без изключения. Не можеш да си арендатор (да си мислиш че притежаваш земя) и да не изкарваш пари. Данъкът на земята е в пари, така че или ти трябва да ги изкараш, или някой друг трябва да ги изкара вместо теб.

А какво са парите? Робският добитък има най-смешната миражна илюзия, че парите са индикатор за наличност. Пределно ясно е, че парите са индикатор за липса... но въпросът е липса на какво? - Липса на стойност. Сиреч - липса на качество.

Парите - това е мерна единица, чрез която се отчита качествената дегенерация, с пари се измерват качествените загуби от общото качество на Света. Валутата е положителна мерна единица, измерваща отрицателна величина.

Добитъкът постоянно се оплаква, че някой го бил обрал - сиреч, отнел му парите, по един или друг начин. Това е най-смешната от всичките му миражни логики.
Те искат да са добитък: не искат да са повече от колкото са, не искат да са по-морални, нито по-знаещи, нито по-самоосъзнати, отколкото са; те са доволни и задоволени от това, че използват правото си да бъдат роб на някого, те не са нито любопитни към свободата, нито копнеят за свобода - те са ентусиазирани да бъдат роби.... и ВЪПРЕКИ това, добитъкът се оплаква, че някой му бил отнел парите.

Същественото тук е, че добитъкът е прекалено голям роб, за да осъзнае, че добивът, който отдава, НЕ Е паричен. Робският добитък вижда един мираж пред очите си, че парите са мерител на неговия труд... Това, както по-горе обясних, въобще не е така. Дотолкова не е така, че е болезнено иронично.

ДОБИВЪТ не са парите, и не са труда на добитъка. Добитътък, който няма, отдава същия добив на пъдаря си, какъвто отдава и онзи добитък, който има. Парите са средството за осигуряване на зрелища и хляб. Зрелищата и хлябът са истинският ресурс, който добитъкът преработва в добив. Може да се каже, че парите са торта, която се разнася из пасището, която подхранва тревата за кравата. По същия начин парите са торта за нужните зрелища и хляб, от които зависи размера на добива от добитъка.
Религиозно убеденият добитък няма възможността да осъзнае - интелектуалният му апарат няма чисто техническите възможности да го доведе до осъзнаването - как да живее ИЗВЪН паричната система и как да притежава едновременно целия Свят едновременно с други, а не фрагмент от Света редом до съсед.

Добитъкът не е технически способен да произведе идеята за живот без отдаване на добив някому.

Свободата е идея, която може да се осъзнае и да се преследва само от онези, които се самозаставят да не бъдат добитък, мотивирани от благата на свободата. Общото название на които блага е "Свободна енергия".
« Последна редакция: (Неделя) 31 Юли 2016, 13:20 от форум » Активен

Неактивен форум
Hero Member
*****
Публикации: 3754

« Отговор #1 -: (Неделя) 31 Юли 2016, 13:53 »

Добитъкът няма и не може да има отношения. Той е стадо, в което не съществуват контакти между отделните глави добитък. Това новежество за съществуването на околните се постига чрез посредничеството на Юридическия призрак.Забранено е на една глава добитък да има директни отношения с каквото и да е. Всичките й отношения с неживия свят са регламентирани от Юридическия призрак, и не могат да напускат определения контекст. Което, разбира се, означава, че главата добитък няма и не може да има свой личен интерес - на нея й е позволено да разполага с неживия свят в контекста на интереса на Юридическия призрак.

Нито пък има право да има отношения с живия свят. Юридическият призрак стои между отделните глави добитък - ВИНАГИ. Той е всеправният и всесилен медиатор на отношенията. Главата добитък не може да има отношения с друга глава добитък или с човек, без посредничеството на Юридическия призрак - това се нарича законов механизъм.Когато една глава добитък осъществи комуникация със свободен човек, това е - в абсолютно всички случаи - незаконно, защото свободата - в абсолютно всички случаи - противоречи на интереса на Юридическия призрак.

Следователно, където има законни взаимоотношения, това е сигурен признак, че липсва свобода: комуникация през Призрачния Посредник, чиято функция е, разбира се, да добива добива от главите добитък.

И това е именно причината вдъхновените от свободата хора да са враждебно настроени към контактуването с добитък.
Активен

Неактивен paci1
Hero Member
*****
Публикации: 733
Пол: Мъж

« Отговор #2 -: (Неделя) 31 Юли 2016, 14:56 »

Имало светлина в тунела.
Значи можело. Браво, Форуме! Впечатлен съм.
 hi
Активен
Неактивен форум
Hero Member
*****
Публикации: 3754

« Отговор #3 -: (Неделя) 31 Юли 2016, 15:11 »

Вижда се, следователно, че национализмът, който на ден днешен се пропагандира по медиите, е една глупост.


Националният интерес се измерва в парични стойности и валута - няма нищо по-безсмислено от това.
Националният интерес на коя да е нация, между другото, по нищо не се различава от националните интереси на останалите нации. В действителност има един единствен интерес, и това е - увеличаването на човешката енергия.

Което означава, че, щом всички национални интереси са в действителност еднакви... този интерес е над-национален.

Което пък означава, че не съществува такова нещо като "национален интерес". Има и може да има единствено - общочовешки интерес. Останалото е механизъм за събиране добива от добитъка, подобно на автоматизираните млекодойни машини.

Проста, директна логика.Всъщност се вижда, че НИЩО от това, което главите добитък обсъждат, не е свързано с Единствения интерес.  Всъщност ВСИЧКО е в негов ущърб.

И това е напълно нормално, защото добитъкът няма собствен интерес, който да е различен от интереса на Юридическия призрак.
Активен

Неактивен Bobi
Hero Member
*****
Публикации: 666

« Отговор #4 -: (Неделя) 31 Юли 2016, 17:15 »

  Добитъкът иска да бъде спасен, без да осъзнава, че онова, което го "спасява" ограбва духа му. Защото духът иска да се бори. Това е, което отнема Свободата.
Активен
Неактивен форум
Hero Member
*****
Публикации: 3754

« Отговор #5 -: (Неделя) 31 Юли 2016, 17:57 »

Подробности, Bobi, елемент от шедьовъра на голямата Машина. Която действително е добра машина. Заслужава си да се познава.


Трябва впрочем в скоро време да се преведат някои материали, които по-хубаво да осветят Машината. Матрицата 5 и до сега писаните неща не стават за чеп.
Активен

Неактивен big mama
Full Member
***
Публикации: 220

« Отговор #6 -: (Неделя) 31 Юли 2016, 17:59 »

Древните римляни са казвали: "Робът не иска свобода, а да има свои роби".
Форум, днешната ти публицистика получава черен колан по словесно карате!  hi
Активен
Неактивен galaxsis
Restricted
*
Публикации: 694

« Отговор #7 -: (Неделя) 31 Юли 2016, 19:55 »

 Добитъкът иска да бъде спасен...

По точно има нужда от  Добър "пастир" , който да се грижи за него.

 ... онова, което го "спасява" ограбва духа му....

Как?
Познава ли Духа си? А създателя на Духа си?


Кой захранва Духа му?

 п.п. Хората са със стадни инстинкти, като животните.

Анатомично разгледани, независимо че се различават по характер или цвят и раси, ОРГАНИТЕ им са еднакви и са разположени на едно и също място, което ги прави напълно зависими от създателя си!

Също като при целия животински и растителен свят.

Това, че различни сили и оператори са " успели"  да проникнат в съзнанията им, не им обещава "Свобода" на Духа...ако не са наясно с " мисията на този, който ги е създал"
« Последна редакция: (Неделя) 31 Юли 2016, 20:01 от galaxsis » Активен
Неактивен форум
Hero Member
*****
Публикации: 3754

« Отговор #8 -: (Понеделник) 09 Януари 2017, 23:34 »

Заключвам темата по политически причини и в знак на протест срещу нерешителността на администрацията и отсъствието на модераторски екип.

Който иска да коментира, може да ми пише Лично съобщение.
Активен

Страници: [1]   Нагоре
  Изпечатай  
 
Отиди на:  


Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2011, Simple Machines  Theme KurtLarVaDisi
© Copyright 2012 - 2018 XCOMBG.NET

конспирация манипулации езотерика окултизъм НЛО извънземни духове сънища окултен конспиративен видения духове нематериален паранормални