Страници: [1]   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: За думите!  (Прочетена 1140 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Неактивен bojinkata
Hero Member
*****
Публикации: 7220
Пол: Мъж
мислите определят съдбата ти

« -: (Неделя) 19 Юни 2016, 20:44 »

С думи можеш да убиеш или да възродиш човек. За това трябва много да внимаваме какво мислим, казваме и правим! Всичко това пряко влияе на нашето ДНК, а и на всичко. И тъй като в статията всичко е казано. Обръщам ви особено внимание какво можете да направите пряко за себе си. Можете 100% да се депрограмирате и изтриете всички програми във вас, насадени от ЕГОТО, обществото и други авторитети. И тогава животът ви започва да се променя тотално и можете да имате всичко, да сбъдвате всяка своя мечта, да се подмладите и станете какъвто си поискате. Да промените характера си, като култивирате, чрез тренировки с фокусирани мисли,думи и действия, в себе си качества които искате.Това изисква работа върху себе си. Това, което съм дала в блога – Квантов мисловен модел и Духовни утвърждения ще ви помогне много. По-нататък ще публикувам и синхронизация на лявото и дясното полукълбо. А когато усетите енергията, която е във вас и около вас можете да правите чудеса. Не забравяйте, че човек, който владее себе си владее целия свят! Успех в усъвършенстването! С безкрайна любов и благодарност от мен за вас!

 
Думата пряко влияе върху човека като цяло. Учени доказаха, че думата има пряко влияние върху структурата на молекулите на ДНК, а следователно и върху човека като цяло. Каквато лексика има един човек, какъвто е речниковият му багаж, такъв е и животът му.
От време на време в обществото се разгарят дискусии за това дали трябва да се псува. Учени твърдят, че ругатните буквално се врязват в генетичния апарат, в резултат на което се извършват мутации, които от поколение на поколение водят до израждане.

 

Само една дума може да предизвика нелечима болест
Когато човек постоянно ругае, неговите хромозоми се късат и огъват, а гените сменят местата си. В резултат на това ДНК започва да изработва противоестествени програми, така постепенно на потомството се предава постановката за самоликвидация.
Експеримент с “облъчване” на семена на растения с думи се провеждал много години. Почти всички семена загинали, а оцелелите се превърнали в генетични изроди. Тези чудовища пренесли много болести, които се предавали по наследство. След няколко поколения потомството им напълно се изродило. Интересен факт: мутагенният ефект не зависел от силата на думата, тя можела да се произнася силно или шепнешком.
Изводът на учените е следният: определени думи имат не енергийно, а информационно въздействие върху ДНК.
Бил проведен и противоположният експеримент. Учените “благославяли” семената, които били убити от мощно радиоактивно облъчване. В резултат обърканите гени, разкъсаните хромозоми и спирали на ДНК се върнали на предишните си места и загиналите семена оживели.
Скептиците се отнасят с недоверие към тези изводи. Как могат обикновените думи да влияят върху наследствеността? Нашата представа за генетичния апарат като съставен само от химически вещества е остаряла. За да се изгради от ДНК жив механизъм, са необходими много по-сложни конструкции. Програмата на човека е закодирана във физическите полета, които се създават около хромозомите и имат холографски строеж.
Цялата информация за миналото, настоящето и бъдещето на организма в концентриран вид се съдържа във всяка точка на вълновия геном. Молекулите на ДНК си обменят тази информация чрез електромагнитните вълни, включително акустичните и светлинните.
Днес учените се научиха да зареждат ДНК с енергията на светлината и звука. Излъчвайки определени генетични програми, те стимулират резервните възможности на организма.
Изводът е еднозначен – ДНК възприема човешката реч. Нейните “уши” са идеално приспособени за улавяне на звуковите вибрациии.
Някога Пушкин писал на жена си: “Не цапай душата си с четене на френски романи…”
Някой може да се усмихне на тази препоръка на гения, но учените откриха, че дори мълчаливото четене стига до клетъчните ядра по електромагнитните канали. Един текст оздравява наследствеността, друг – я травматизира.
Известният физик Пьотр Гаряев смята, че с помощта на словесни мислеформи човек създава своя генетичен апарат. Например детето наследява от родителите си деформираща програма и започва да псува и ругае. Така той разрушава и себе си, и своята среда, както социална, така и психологическа. И тази “снежна топка” се търкаля от поколение в поколение.
Така че на нашия генетичен апарат не му е безразлично какви книги четем. Всичко се запечатва във вълновия геном, т.е. във вълновата генетична програма, която променя в една или друга посока наследствеността и програмата на всяка клетка. Една дума може да предизвика неизлечима болест, а друга – да излекува човека. При това вашата ДНК не разбира дали вие общувате с живи хора или с героите от телевизионния сериал.
Човекът прилича на паметна книга, в която записва своите отзиви и пожеланията на всички други, включително и своите. Тази информация не само го формира като личност, но и се запечатва в ДНК. От нейното съдържание зависи здравето на потомците му.

http://djadjo.blogspot.bg/2016/05/blog-post_20.html
Активен

bojinkata
Неактивен sfomato
Jr. Member
**
Публикации: 63

« Отговор #1 -: (Четвъртък) 08 Септември 2016, 21:07 »

Привет!

Нямам понятие защо други съфорумници не са дали мнение,но според мен и други като мен по тема ще се опитам да систематизирам:

1.Човешката кръв Не е вода и нейната "памет" е на друго молекулярно ниво/строежа на самата ДНК/  - целият друг "багаж" е съвкупност от много други фактори/ психични,социална среда,заболявания/..ДНК-то Не се изменя и защото до сега няма нито едно категорично утвърждение,че митохондриалната НИ ДНК се изменя от наличието на псувни,ругатни и от тоз сорт емоционални изблици и психични такива!

2.Няма нито една блага,позитивна дума с каквито и изразни средства от човешкия регистър,която да излекува люде болни от прогерия,нито от болестта на Кройцфелд - Яков,нито от Прогресивна осифицираща фибродисплазия,нито от Рибозо-5-фосфат изомеразен дефицит!...валидно и за появата  развитието на която и да е шарка,било то варицела??!

Иде реч за доказателства,а не за медийни вменяемости и които за платежност биха написали,че Земята е плоска и се крепи на "4-и рога от бикове" и гравитацията НЕ съществува!..Huh? Wink
Активен
Неактивен форум
Hero Member
*****
Публикации: 3754

« Отговор #2 -: (Четвъртък) 08 Септември 2016, 21:24 »

Никой не е дал мнение до сега, sfomato, понеже толкова много неща заслужават ритник в задника, а понякога и в зъбите, че единствения начин това благородно дело да се свърши докрай, е като се кара приоритетно. Ако човек разобличава глупостите една по една отляво-надясно и отгоре-надолу, те ще го изпреварят, защото се множат много бързо.

Ако обаче човек опознае добре природата на глупостите, ако опознае ядрото, което ги генерира и размножава, тогава ще успее да ги предвижда. Само така - когато ги рита по задниците и в зъбите точно момент преди да са се появили или точно в момента на появата им, умножението им може да се овладее. И да се постигне ефективна карантина. ...На първо време.


На второ време, след като се установи карантина на заразата, може и е най-полезно да се предприемат действия по здравословно захранване на организма. Да се насърчи и подпомогне самоизлекуването му. И това също не може да се прави с линейна последователност, а също действа само ако е по правилото на приоритета.
Активен

Неактивен sfomato
Jr. Member
**
Публикации: 63

« Отговор #3 -: (Четвъртък) 08 Септември 2016, 22:57 »

И към форум...

Да,ритници търпят всички онез на които им е писнало от вменености,архаизми и диви консерваторски "кресла" в които отлежават разплути академични вкостенелости!
Вметвам само един пример - преди временце ,почти осакатиха братът на Стефан Гайд,заради истините около Тракологията
Активен
Неактивен форум
Hero Member
*****
Публикации: 3754

« Отговор #4 -: (Четвъртък) 08 Септември 2016, 23:05 »

Това, все пак, е война. Аз предпочитам всеки един от нас да е готов за това, вместо да очаква, че като говори истината, нищо няма да се случи. Даже трябва да живеем така, сякаш вече се е случило.

Активен

Неактивен Страшкоу
Administrator
*****
Публикации: 1586
Пол: Мъж
САМО НУ ПАГАДИ!

« Отговор #5 -: (Петък) 09 Септември 2016, 03:01 »

Привет!

Нямам понятие защо други съфорумници не са дали мнение,но според мен и други като мен по тема ще се опитам да систематизирам:

1.Човешката кръв Не е вода и нейната "памет" е на друго молекулярно ниво/строежа на самата ДНК/  - целият друг "багаж" е съвкупност от много други фактори/ психични,социална среда,заболявания/..ДНК-то Не се изменя и защото до сега няма нито едно категорично утвърждение,че митохондриалната НИ ДНК се изменя от наличието на псувни,ругатни и от тоз сорт емоционални изблици и психични такива!

2.Няма нито една блага,позитивна дума с каквито и изразни средства от човешкия регистър,която да излекува люде болни от прогерия,нито от болестта на Кройцфелд - Яков,нито от Прогресивна осифицираща фибродисплазия,нито от Рибозо-5-фосфат изомеразен дефицит!...валидно и за появата  развитието на която и да е шарка,било то варицела??!

Иде реч за доказателства,а не за медийни вменяемости и които за платежност биха написали,че Земята е плоска и се крепи на "4-и рога от бикове" и гравитацията НЕ съществува!..Huh? Wink
Привет sfomato,
може би една от причините да се смята, че думите въздействат положително или отрицателно, като лекуват или увреждат е защото, всяка една изречена дума създава геометрична форма. А от позицията на триизмерния свят в който сме се въплътили, това също може да се види отчасти:

Cymatics Experiment Mozart "Una Donna a Quindici Anni"
Resonance Experiment! (Full Version - With Tones)

Вижда се в първия клип, че вибрациите на гласа моделират различни геометрични форми, а от втория клип, синтезирания звук, го прави отново. Причината да въздействат върху човека, е защото той също може да се разгледа като една геометрична структура, която обхваща и други измерения, отвъд триизмерния свят в който функционира физическото ни тяло. И когато се използват положителни, благи думи, те вероятно въздействат благотворно върху човека, а когато се употребяват думи в резултат на гняв, омраза, неприязън и други негативни състаяния, тяхното въздействие върху тази геометрична структура на човека, също би следвало да е негативно.
Активен
Неактивен sfomato
Jr. Member
**
Публикации: 63

« Отговор #6 -: (Неделя) 11 Септември 2016, 11:01 »

Добър и да е този ден!

Почти изгледах приложените от теб клипове и си наложих да се опитам да съм абсолютно дисцанцирана и от двата звука - единият от глас,другият синтезиран...после го приложих,като експеримент и върху съпругът си - резултатът беше,че и на двамата тези звуци бяха в негатив!Споделям и друго нещо лично,но то е заради самата тема - мъжът ми е професионален музикант от "тежката" категория и вместо звуците на Моцарт да изградят да кажем една релаксираща "геометрична структура",то това не се получи!...Опитвам се да кажа,че всъщност хората са различни/темпераменти,манталитет и др./ и няма как за всички да са общо валидни вкусове и норми!Именно,че сме различни Ни прави на живо тръпката от живота и в който ,както и в Природата Няма само позитив,но има Баланс!

Сещам се и за още нещо - благи думи се изговарят и от *уртоазия,което е на 90% фалш!В тях няма агресия,нито омраза и неприязън - те са казани с усмивка и лекинка интонация,тонът е премерен и с усмивка думите са изречени - та Какво се случва тогава с геометричните структори?..или да кажем,че 60% ще се приласкаят от тез думички при все,че вътрешно усещат други вибрации.Каква 100%-ва ще е гаранцията,че този човек и при тези благи думи,няма да плесне шамар или също с такива благи думи да върне този и т.нар. позитив?

Това са тънкостите от Психологията и каято доста хора пренебрегват

Благодаря ти Страшкоу,че инспирира и за този вид ра*урс по тема!..считам,че изобщо много малко люде обръщат внимание на детайлите!Активен
Неактивен Psyhea
Restricted
*
Публикации: 3138
Дата на регистрация 2012-12-12!

« Отговор #7 -: (Неделя) 11 Септември 2016, 11:44 »

Transliteration: Всяка изречена дума, сама по себе си е едно нищо.. Онова което ги превръща в структура е енергията вложена в тях. Емоцията Дори да прокълнем някои, или да го благословим,то за да стигне клетвата/ благословията, е важна емоцията която изпитваме,респективно влагаме,зареждаме, докато изричаме думите.
Активен
Неактивен bg2
Hero Member
*****
Публикации: 814

« Отговор #8 -: (Сряда) 14 Септември 2016, 21:26 »

Transliteration: Всяка изречена дума, сама по себе си е едно нищо.. Онова което ги превръща в структура е енергията вложена в тях. Емоцията Дори да прокълнем някои, или да го благословим,то за да стигне клетвата/ благословията, е важна емоцията която изпитваме,респективно влагаме,зареждаме, докато изричаме думите.

Аз пък си мисля, че от голямо значение е начинът на отразяване. Примерно на едни хора им въздейства нещо, а на други същото нещо (да речем същата вложена енергия) не им въздейства. Предполагам е въпрос на светоусещане (или съвместимост на вибрации). Все едно да се очаква, че огън и вода ще си взаимодействат по същия по който ще си взаимодействат огън и бензин примерно. Да аме не.   
Активен

Което е разумно, съществува, и което съществува, е разумно - Георг Хегел
Неактивен sfomato
Jr. Member
**
Публикации: 63

« Отговор #9 -: (Събота) 17 Септември 2016, 18:55 »

Споделям и аз, тези нюанси от постингите на Psyhea и bg2
Активен
Неактивен The Dark Lord
Full Member
***
Публикации: 132
Пол: Мъж

« Отговор #10 -: (Четвъртък) 30 Ноември 2017, 15:42 »

Експеримент на Масару Емото. Той поставил ориз в три стъклени колби и ги залял с вода. След това всеки ден в продължение на месец той казваше "Благодаря ти!" на едната, "Ти си идиот!" на втората, а третата игнорираше напълно. След един месец оризът, към който се обръщаше с благодарност започна на ферментира, отделяйки силен приятен аромат. Оризът във втората колба почерня, а оризът който е бил игнориран започна да гние. Д-р Емото мисли, че този ексеримент дава важен урок, особено по отношение на това как се отнасяме с децата. "Трябва да се грижим за тях, да им дадем внимание и да общуваме с тях. Безразличието причинява най-голяма вреда." - казва доктора.

http://www.disclose.tv/action/viewvideo/234992/you_can_alter_the_physical_world_with_your_thoughts__heres_the_proof/
Активен
Страници: [1]   Нагоре
  Изпечатай  
 
Отиди на:  


Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2011, Simple Machines  Theme KurtLarVaDisi
© Copyright 2012 - 2018 XCOMBG.NET

конспирация манипулации езотерика окултизъм НЛО извънземни духове сънища окултен конспиративен видения духове нематериален паранормални