Страници: 1 [2] 3 4   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Планът за унищожение на света  (Прочетена 3529 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Неактивен форум
Hero Member
*****
Публикации: 3754

« Отговор #15 -: (Сряда) 06 Април 2016, 17:40 »

Това безспорно е така. Но за да обхванем смисъла на нещата, трябва да мислим като тях - трябва да влезем в ролята на зли гении-манипулатори, за да усетим ритъма на случването и кое събитие каква значимост има.


Ако говорим за ПЛАНА за НСР... той е много дърт, разбира се. Само че, Божинка, там е работата - планът за НСР е толкова дърт, че Те всъщност са имали безброй благоприятни възможности в човешката история да го постигнат. И всъщност в определени моменти от миналото е било много по-лесно да се постигне, отколкото е сега например.

Въпросът тогава е - Защо не в миналото, а сега?

И отговорът е - Защото НСР не може да се постигне без технологиите за това.


Отговорът означава, че въпреки многото на брой по-благоприятни моменти в миналото, които Те са "изпуснали", за да установят НСР... те просто не са имали технологичната възможност да го осъществят.


Не можеш да създадеш НСР в примитивно общество.


Така че Те не са имали избор, трябвало е да подминат множеството благоприятни възможности, защото НСР може да започне да се изпълнява само от едно определено технологично ниво нататък.


И това технологично ниво човечеството го постига с ерата на електричеството.
После ПЪРВАТА благоприятна възможност НСР да стартира, са нацистите. И Те улавят още първата благоприятна възможност веднага след Електрическата ера, тоест веднага след като е вече технологично осъществимо.Така че ти Божинка говориш за ПЛАНА за НСР. И umbra също говори за ПЛАНА за НСР. Той е доста древен, да.

Но аз говоря за друго и искам да обърна внимание на друго.Аз говоря за НАЧАЛОТО на изпълнението на този план. Както казах, кога нещата са само един потенциал, възможност и с други думи нещо обратимо и несигурно... и кога нещо е вече заченато, кога е факт, тоест кога е вече необратимо... има разлика.

Бредстави си едно изпуснато забременяване.

Двамата ще се *бат - това е ясно. Тоест плана, че ще се *бат, най-вероятно се е зародил в главата на един от двамата още преди да са се запознали, нали така? Само че това е нещо обратимо, и бебе може да няма.

Случват се много неща, преди да се съблекат за секса. И дори в този момент нещата са обратими. Той може да си нахлузи калъфа, тя може да си изпие хапчето... и бебе може да няма. Това, че са се съблекли и ще се *бат, не значи нищо и не представлява нищо.

После се *бат по много начини. Той дори може да свърши в нея. И това какво значи? - Нищо.Кога го има бебето? Дали когато теста е положителен?

Не. Бебето още го няма дори когато теста е положителен. Това ВСЕ ОЩЕ е нищо, защото цялата био-химия може да се спре с някакъв токсичен антибиотик и тя просто да го изсере със следващия мензис.Бебето е факт тогава, когато аборта е неизбежен. Чак тогава бебето е необратимо - защото аборта е хирургическа интервенция. Играят скалпела и куките.

Сиреч - бебето е толкова съществен и необратим факт, че трябва да разрушиш старата система и трябва да загубиш кръв, за да се възпрепятства неизбежното.Един вид... неизбежно се нарича онова нещо, което вече се развива само и няма да спре да се развива, ако съзнателно и целенасочено не се намесиш отвън.Така че всичките тия неща в древността... това е нищо. Това са надеждите на болни хора. Царят, който е гол.


Въпросът е... - Кога този НСР става неизбежен?

НСР става неизбежен, когато се появяват нацистите. Тоест, след като започва Втората Световна война, както и да се развие, нещата са неизбежни. НСР ще се развива сам, както се развива една бременност, ако някой не се намеси съзнателно и целенасочено отвън.Преди нацистите и войната, която започват - всичко са празни работи. Точно както онези двамата, дето щели да се *бат. Преди бебето да задейства автоматичното си саморазвитие и бременността да навлезе в лавинообразната си фаза - всичко са празни приказки.П.П.

Още веднъж да подчертая - нещата стават необратими от момента, в който нацистите развиват и произвеждат технологиите. Тези именно технологии са бебето на НСР и бремеността започва да тече.
« Последна редакция: (Сряда) 06 Април 2016, 17:46 от форум » Активен

Неактивен playlife
Newbie
*
Публикации: 23

« Отговор #16 -: (Сряда) 06 Април 2016, 17:42 »

Е то плана за поробване на населението може и да е от Амон Ра времето ,но НСР е модерния и конкретен план за това. Форум за това ,че Русия ще е част от него или пионка за постигането му ,съм напълно съгласен ,за това смятам ,че ако Русия иска да спре наистина всички тези сатанински НСР и планове на сащ и всички включени с тях ,е ей тай както си пишем тука изведнъж да изгърми с ядрени оръжие сащ,саудитска, израел, турция, великобритания и останалите ,и нищо да не остане от тях и плановете им(разбира се това е в сферата на фантазията),НО за съжаление това е начина да не се състои НСР ,не виждам как ще устои по друг начин.
Активен
Неактивен форум
Hero Member
*****
Публикации: 3754

« Отговор #17 -: (Сряда) 06 Април 2016, 17:50 »

Е то плана за поробване на населението може и да е от Амон Ра времето ,но НСР е модерния и конкретен план за това. Форум за това ,че Русия ще е част от него или пионка за постигането му ,съм напълно съгласен ,за това смятам ,че ако Русия иска да спре наистина всички тези сатанински НСР и планове на сащ и всички включени с тях ,е ей тай както си пишем тука изведнъж да изгърми с ядрени оръжие сащ,саудитска, израел, турция, великобритания и останалите ,и нищо да не остане от тях и плановете им(разбира се това е в сферата на фантазията),НО за съжаление това е начина да не се състои НСР ,не виждам как ще устои по друг начин.

Playlife, това е именно начина да се осъществи НСР. Това имах предвид. Русия трябва да съумее как да не бъде пионка.
Активен

Неактивен galaxsis
Restricted
*
Публикации: 694

« Отговор #18 -: (Сряда) 06 Април 2016, 17:50 »

Така ли? И по коя логика по-точно можем да кажем че е от времето на Амон Ра?

Sorry, че се намесвам в разговора, но не се сдържах.

Предполагам, че има предвид Егото на човека, кабалистите го наричат  "ФАРАОН" и издига човешкия егоизъм на пиедестал.
Същата слепота са следвали и нацистите -невъзможността на обръщението на егоистичните ти свойства в алтруистични.

Та всичките тия нацисти от третия райх на Германия са само "фрагментация", на "несъвършенни съзнания", търсещи съвършенство под формата на "ферментация",  дето казва форум.

Преди да бъдат обсебени съзнанията им от Хитлер, Кламер.....и който и да било "психопат от ТРЕТИИЯ РАЙХ ", са ми разказвали възрастни хора участници и свидетели на събитията от втората световна, че са живели всички като братя и сестри и  не е съществувала разлика между расите.

П.П. Ето и мнението на един възрастен германец  участник във Втората световна (  баварец над 80 г. )

 Дойде Хитлер и започна да ни разделя на раси и цветове.На по висши и по нисши. Никой до тогава не гледаше така на човека.
Допреди живеехме щастливо и никой не бе чувал за подобно "разделение" - Хитлер промени възприятията ни и ни изкриви така, както никой друг не би го направил в наше време. Тогава, променихме възприятията си за света и за хората. Това, което преди виждахме в човека, не бе същото. Той ни накара - част от германската нация да виждаме това, което той вижда, а не това което ние виждахме.Активен
Неактивен форум
Hero Member
*****
Публикации: 3754

« Отговор #19 -: (Сряда) 06 Април 2016, 18:09 »

Понеже и galaxsis се включи, вече е съвсем наложително да споменем и илюминати. Ще разясня какво имах предвид преди, когато в мненията си изразих личното си виждане, че илюминати и нацистите са доста отделни едни от други.
Илюминати не са агресори сами по себе си. Не бива да забравяме най-съкровеното им вярване - илюминати вярват, че ако служат на Луцифер, той им е обещал да бъдат царе в ада някой ден.

Така че илюминати не създават злото. От тяхната собствена гледна точка, идеята, че те самите създават зло, е богохулна, защото те се кланят на факта, че всяко зло идва от Луцифер.

Така че най-вътрешната мотивация на илюминати е само да СЛУЖАТ на злото, което ЛУЦИФЕР им подава като доктрина.

Така че илюминати... казано с по-ясни думи... служат на нисшата човешка природа.

С това имам предвид, че илюминати организират игри. Игри за нисшата човешка природа.
Колизеумът е отлично онагледяване на начина, по който действат! Вижте какво става в колизеума.Колизеумът - това е императора. Колизеумът - това са илюминати. Императора не слиза да се бие долу на арената. Обаче му трябва победител. Той самият не може да е победител, защото това е богохулно - според религията на илюминати те ще са слуги на много неща, а някой ден, в бъдещето, ще са слуги единствено на Люцифер и на никой друг и ще са царе в ада.

Така че илюминати не могат да слязат да се бият в колизеума, защото им е забранено да са победители.
На тях им трябват играчи. Трябват им - гладиатори.


Затова те си създават един наръч гладиатори. После - им създават игра.

След като ги сбият помежду им, има победител и губещ. Кой го определя? - Палеца на илюминати.
И кой определят за победител? - Онзи, който е демонстрирал най-нисшата човешка природа.ТАКА илюминати служат на Люцифер. От незапомнени времена.Това означава, че всички страни във всички войни са гладиатори. А нацистите са онзи гладиатор... който обаче се превръща в Спартак.

Тоест, винаги става така, че Спартак става победител на нисшата човешка природа, а императорът остава слуга на нисшата човешка природа.И това означава, че Спартак не е обвързан към Люцифер, защото не е получил никакви обещания от него. Но императора остава обвързан с Луцифер, защото му е обещано и работи за това обещание.

Така че много внимателно трябва да се разглеждат отношенията между нацисти и илюминати, защото има един много важен разкол между тях в един определен момент - точно онзи разкол между абсолютния победител в игрите на колизеума и императора, който ги е организирал. Авторитетът на единия винаги е за сметка на авторитета на другия.


Затова винаги съм твърдял, че нацистите и илюминати са две отделни тела - две отделни проявления на най-нисшата човешка природа. И затова мисля, че ще се допуснат грешки, ако се разглеждат като припокриващи се тела.
Активен

Неактивен bojinkata
Hero Member
*****
Публикации: 7220
Пол: Мъж
мислите определят съдбата ти

« Отговор #20 -: (Сряда) 06 Април 2016, 18:42 »

Разбира се, форум! Без технологии за къде? За какви чипове може да говорим през 19 и 20- ти век! Вероятно ги е имало в лабораториите, но хората не са били дорасли да ги възприемат. И ето вече спокойно си пишем как ще се чипираме или ще ни вземат пръстовите отпечатъци! Това с императора и Колизеума е много добре казано!

galaxsis, тъй де -  разделяй и владей!
Активен

bojinkata
Неактивен HomerCat
Hero Member
*****
Публикации: 1067
Пол: Мъж

« Отговор #21 -: (Сряда) 06 Април 2016, 18:45 »

"Така че илюминати... казано с по-ясни думи... служат на нисшата човешка природа."

   Ето нещо ново за мен като поглед върху нещата.
Моето виждане(съвсем любителско) досега беше,че илюминати са тласкани от низшата си природа(използвайки знанията и възможностите си),за да властват над масите,манипулирайки масовата низша природа(анималското,както му казвам,и което за лично ползване символично си представям с обърната петолъчка).Но така използвана думата "служат" леко ми размества очилата.
*****
   И понеже обичам да предъвквам думата "възприятие", казаното от възрастния баварец,че Хитлер им променил възприятията ми се струва важно.След електричеството част от ползващите го технологии(радио,телевизия,интернет)могат да се използват вече за глобално променяне на възприятието на населението за това що е истина,правилно,грешно,кои са "добрите" и "лошите".
   Така се формира нещо като колективен ум,който Те "оплождат" с идеята си за НСР и този колективен ум "износва бебето" без да подозира.Доколко уместно е да спомена "Бебето на Розмари"?


Активен

Сънят на Разума ражда борба с Егото.
Неактивен galaxsis
Restricted
*
Публикации: 694

« Отговор #22 -: (Сряда) 06 Април 2016, 19:18 »

bojinkata, Homer Cat.....какво не разбрахте?
...че продължавате със спама

 Smiley
Активен
Неактивен HomerCat
Hero Member
*****
Публикации: 1067
Пол: Мъж

« Отговор #23 -: (Сряда) 06 Април 2016, 19:29 »

Гал,въпросът ми не беше към теб.
И като стана въпрос за спам(това от което разбираш),още ли не си със бурка?
Активен

Сънят на Разума ражда борба с Егото.
Неактивен galaxsis
Restricted
*
Публикации: 694

« Отговор #24 -: (Сряда) 06 Април 2016, 19:46 »

Гал,въпросът ми не беше към теб.
И като стана въпрос за спам(това от което разбираш),още ли не си със бурка?

Окото ти "раздвоено" - червено   , не вижда РЕАЛНО...бурка и реалност.

Активен
Неактивен форум
Hero Member
*****
Публикации: 3754

« Отговор #25 -: (Сряда) 06 Април 2016, 20:37 »

Моето виждане(съвсем любителско) досега беше,че илюминати са тласкани от низшата си природа(използвайки знанията и възможностите си),за да властват над масите,манипулирайки масовата низша природа(анималското,както му казвам,и което за лично ползване символично си представям с обърната петолъчка).Но така използвана думата "служат" леко ми размества очилата.

Те тотално боготворят низката природа. Пияни са от нея. Особеното усещане, което се добива от истински илюминат, е на тотална и сякаш бездънна гротеска и извращение.

Нали знаеш как, когато нещо е твърде горещо, лесно се бърка за студено? Като малък си играех с един огън и с пръчка разбърквах локвичка стопена пластмаса, увих я като спагета на пръчката и я вдигнах право нагоре - една капка пластмаса капна, и лизвайки ми пръста, отнесе парче месо със себе си почти до кокал. И до сега си спомням усещането, сякаш ме удари бучка лед. В най-студената зима, когато съм скачал право в студения като скалпел душ, отначало усещам опарване и вряла вода.

Когато нещо е твърде надълбоко, изглежда като своя противоположен вариант. Това е понеже противоположностите се постигат една друга в момента на своите екстремуми.Осанката, която видните илюминати демонстрират, е екстремумът на гротеската. Те самите са образ на извратената човешка низост - защото в своя екстремум тя се "извръща"и започва да прилича на другия си край. Затова от контакта с истински илюминат има особено усещане - тяхното благородство има много особено послевкус. Получава се така, защото нормалното уравновесено човешко емоционално осезание при първия си досег се бърка за нещата, понеже се парализира от вкуса. С всеки вкус е така - най-екстремната горчивина всъщност сладни.
Илюминати не манипулират низката природа на никого. По-скоро, те повличат след себе си - тяхното присъствие носи толкова блажно и някак гъсто и тежко извращение, че низката природа, която всеки човек носи в себе си, сама тегли към тях, и избива навън - те всъщност сякаш се опитват да я погълнат. Те се хранят с чуждата низка природа, в тяхно присъствие тя напира у останалите, избива навън и се проявява, и с това те се опиват.

Смъртта ги опива - но ги опива дотолкова, че самата смърт не е достатъчна, те желаят да се докоснат до смъртта на безсмъртното.
« Последна редакция: (Сряда) 06 Април 2016, 20:46 от форум » Активен

Неактивен bg2
Hero Member
*****
Публикации: 814

« Отговор #26 -: (Сряда) 06 Април 2016, 21:46 »

"Така че илюминати... казано с по-ясни думи... служат на нисшата човешка природа."

   Ето нещо ново за мен като поглед върху нещата.
Моето виждане(съвсем любителско) досега беше,че илюминати са тласкани от низшата си природа(използвайки знанията и възможностите си),за да властват над масите,манипулирайки масовата низша природа(анималското,както му казвам,и което за лично ползване символично си представям с обърната петолъчка).Но така използвана думата "служат" леко ми размества очилата.
*****
   И понеже обичам да предъвквам думата "възприятие", казаното от възрастния баварец,че Хитлер им променил възприятията ми се струва важно.След електричеството част от ползващите го технологии(радио,телевизия,интернет)могат да се използват вече за глобално променяне на възприятието на населението за това що е истина,правилно,грешно,кои са "добрите" и "лошите".
   Така се формира нещо като колективен ум,който Те "оплождат" с идеята си за НСР и този колективен ум "износва бебето" без да подозира.Доколко уместно е да спомена "Бебето на Розмари"?
Действат на всички фронтове:

https://www.youtube.com/watch?v=VhldBxATU74

3д, етер, технологии, окултизъм, езотерика - навсякъде!

Между другото, освен всичко казано във видеото, има и един любопитен момент - някъде след първия час с включването на господина с очилата (Димитър Мангуров) и реакцията която предизвика сред околните.
Активен

Което е разумно, съществува, и което съществува, е разумно - Георг Хегел
Неактивен bojinkata
Hero Member
*****
Публикации: 7220
Пол: Мъж
мислите определят съдбата ти

« Отговор #27 -: (Четвъртък) 07 Април 2016, 13:40 »

bojinkata, Homer Cat.....какво не разбрахте?
...че продължавате със спама

 Smiley


Ти нещо не си разбрала! В случая те подкрепям!!!!  Къде го видя този спам! Ама нали трябва да се заяждаш?
Активен

bojinkata
Неактивен МИТКО
Restricted
*
Публикации: 1892

« Отговор #28 -: (Неделя) 24 Април 2016, 21:24 »

https://www.youtube.com/watch?v=x1BAsZh-jcs
     Сексът  като  оръжие!
Активен

Въобръжението  е  по-важно  от  знанието
Неактивен bojinkata
Hero Member
*****
Публикации: 7220
Пол: Мъж
мислите определят съдбата ти

« Отговор #29 -: (Събота) 04 Март 2017, 19:52 »

СКРИТАТА СИЛА, КОЯТО УПРАВЛЯВА СВЕТА

автор: koshava
ФАТАЛНАТА СЪДБА НА
САМОПРОВЪЗГЛАСИЛИТЕ СЕ БОГОВЕ
( ПО КНИГАТА НА ГЕОРГИЙ СИДОРОВ)

Съвсем неотдавна ние бяхме свидетели на разкриването на някаква тайна сила, която обикновеният човек не вижда; тя е скрита зад пелената на всекидневните събития. Но събитията в Крим накараха тази сила да се прояви с цялата си очевидност. Америка и Евросъюзът, управлявани от нея, нахлуха в сферата на влияние на Русия – Украйна. Тази сила още от времето на Атлантида десетки пъти се опитвала да унищожи потомците на Ориана – Хиперборея, но всеки път получавала достоен отпор. Как се е зародила тази враждебна на земляните сила, кой я управлява, какви са целите й и какво ни очаква в бъдеще – за всичкото това можете да прочетете в тази увлекателна книга.

От издателя
Вие държите в ръцете си една необикновена книга. Тази книга е посвещение. Посвещение в тайната на управлението на историческия процес на Земята. Прочитайки тази книга, вие по-ясно и по-дълбоко ще започнете да разбирате кълбото от исторически и политически събития, които се случват около нас. Вие ще станете по-силни от това, защото „който е предупреден, той е въоръжен“. Авторът просто и ясно показва онази скрита сила, която води много хиляди години война против нас и обяснява нейните изтънчени методи.
Читателят ще види, че събитията в Украйна са пряко продължение на противопоставянето на Хиперборея – Даария, и Атлантида, което започна преди повече от 13 хиляди години. Противникът не се маскира особено; ние пак сме на линията на противопоставянето със Северноатлантическия алианс.

Западът използва същата технология, каквато използва по времето на Втората световна война. Само по официални данни бяха похарчени повече от пет милиарда долара за поддръжката на прозападно ориентираните сили в Украйна. С помощта на тези сили „кукловодите“ се опитват да разпалят кървавия конфликт между братските народи. Америка завършва създаването на огнен кръг около Русия, надявайки се бавно да я задуши в обятията си.

Но дойде времето и Русия, подобно на мечката след дългата зима, се пробужда от сън и започва да предявява своите геополитически права. Но в Русия не е спокойно. Враждебната антируска сила заложи много „мини със забавено действие“ в политическото пространство в нея. Русия днес е подобна на буре с барут и остава само да се подпали фитилът… Тъмните сили подготвиха десетки варианти да взривят целостта й.

Силна и независима Русия не им е нужна. Нито капиталистическа, нито комунистическа, нито демократична… никаква.

Тяхната цел е окончателно да пороби руския народ, да присвои всичките й природни богатства, а живи, както озвучи този факт г-жа Тачър, искат да оставят само 15-20 милиона души – обслужващ персонал.

Г.А. Сидоров, като опитен хирург, разкрива в книгата си застарелите белези на тялото на Русия, борейки се за живота и процъфтяването на всичките без изключение народи, които живеят в Русия. Някои жестоки формулировки са насочени към изкореняването на пороците и недостатъците и служат само на една цел – на пълното укрепване на онези не прости позитивни процеси, които започнаха съвсем неотдавна в Русия. Ние знаем, че книгите на Г.А. Сидоров четат и в апарата на Президента на РФ, и в Държавната дума, и във ФСБ и в други силови ведомства. Надяваме се, че мислите, изказани в тази книга, ще послужат за приемането на последващи мъдри решения, насочени към укрепването на Русия за благото на всичките народи, които живеят в нея.

„Ние вярваме в своето велико предназначение и сияйно величие на Русия и във всичките хора с добра воля в целия свят. „Напред, за нашата победа!“ – Й. В. Сталин.

ФЛОТЪТ НА ДААРИЯ ДА ИЗПЪЛНИ ЗАПОВЕДТА
На древното пристанище са хвърлили котва корабите. Техният старинен облик показва, че са далеч от съвременността. В този план дори светът на Древния Рим изглежда почти съвременен. В морето два кораба вече са готови да отплуват. Техните платна показват маршрута. На стоянката върховният жрец, или управител на страната Даария – Хиперборея, предава свещения ритуален меч на войната в ръцете на флотоводеца. Ще бъде издадена заповед. 33 витязи, капитани на корабите, са замрели в очакването й. Всеки от тях държи в ръката си жезъл – знака на кораба. След командата на флотоводеца капитаните поред доближават до огромния съд със свещената напитка. След като отпиват няколко глътки, те тръгват към корабите си, за да ги изведат в открито море. Ще отплува флотът в далечното море-океан, където царства Атлантида, обявила война на народа на Даария. Флотоводците добре познават това море. Целта им е победа, но рискът е огромен. Всеки от 33-имата богатири са закалени морски вълци, властелини на морските простори и ветрове. Платната на корабите имат явно спомагателна роля, тъй като основата на тягата на тези кораби е съвсем друга. Няколко кораба имат носови украшения във вид на крилат змей – дракон. Те в миналото били кораби на атлантите, но ги взеха като победен трофей даарийците. Корабите са въоръжени с огнемети и обсадни оръдия. Ято лебеди лети в небето. Лебедът винаги се е смятал за олицетворение на северните ширини.

От далечното минало идва гласът на древността под формата на руските и индийските веди, свещени предания и приказки. Те са мост, който свързва миналото и нашето време. Славяните-руси се смятат за арии и са наследници на могъщите даарийци. Ще минат може би поколения, преди пелената на забравата над тези времена да бъде повдигната.

По картината „Флотът на Даария ще изпълни заповедта“, художник В. Иванов, 2006 г.

СТАНСИТЕ НА ЦЗЯН
Книгата на Георгий А. Сидоров „Фаталната съдба на самопровъзгласилите се богове“ посвещава читателя в тайните на управлението на историческия процес на Земята. Целта му е да го накара да разбере възела от исторически и политически събития, които се случват около нас. Сидоров просто и ясно показва тази скрита сила, която води от много хиляди години война срещу човечеството. Какво се случи в Украйна и Крим, защо в Русия е неспокойно, кой се опитва да взриви целостта й? Явно, според Сидоров, силна и независима Русия не е нужна на тази сила, нито капиталистическа, нито комунистическа, нито демократична. Целта на тази сила е да пороби руснаците, да присвои богатствата на страната, а живи, както искаше Тачър, да останат само 15-20 милиона души, които да обслужват нефтените кладенци.

Сидоров пише, че книгата му не е плод на един автор, а на няколко души, които помагали да осмисли материалът, представен в книгата, но предпочели да останат в сянка.

Днешните либерал-демократи, пише Сидоров, с упоритостта на маниаци ругаят и проклинат Сталин и забравят да запознаят обществото с нивото на знанията му. Както е известно, Сталин надигра своите опоненти. Макар и в сянка, занимавайки се с рутинна кадрова работа, той за кратък период от време изтласка от управлението на страната Троцки, Зиновиев, Каменев и други партийни лидери и чуждородци и застана начело на държавата. От този момент Сталин поема *урса към построяването на комунистическото общество от нов тип. Сидоров задава въпроса откъде Сталин, човек който имал грузински произход, е имал такива знания, които му позволиха не само да победи вкусилите властта високопосветени масони, но и да обърне страната в посока възраждането на Златния век?

Според Сидоров Сталин е прочел от кора до кора най-древната и загадъчна книга в цялата история на човечеството – „Стансите на Цзян“. За пръв път за нея споменава гръцкият философ и маг Аполоний Тиански от 1 век от н.е. Този човек пътешествал из Индия, видял „Стансите на Цзян“ в един от храмовете. Той се заинтересувал от тази книга и индийските жреци любезно му предложили да я прочете. Когато я прочел, Аполоний се родил отново. Той разбрал произхода на тайните процеси на Земята, но когато се върнал в родината си, Тиански загинал при загадъчни обстоятелства. Същото се случило и с други търсачи на древната мъдрост, които се докоснали до тази книга. В „Стансите“ е разкрита тайната на нашата следпотопна цивилизация. „Станси“ означава „спирка“ на древния праезик, или пракрит; от нея произлиза днешната дума „станция“. А „цзян“ е променена дума от „изъян“ или „порок. Днешните хора, твърди Сидоров, не трябва да познават действието на скритите в обществото сили, които трябва да предизвикат самоунищожението им. Очевидно в книгата „Краят на човешкото общество заради скрития в него порок“ – така се превежда заглавието на манускрипта. В индийските библиотеки в храмовете „Стансите“ не могат да бъдат намерени. Истинският оригинал крият посветените и най-вероятно се намира в едно от тайните хранилища в Хималаите.

Какво е написано в тайнствената книга за гибелта на следпотопното човечество, знаят малко хора, онези, които са задействали на Земята деструктивния процес и успешно го управляват.

Тази тайнствена книга попаднала в ръцете на Сталин. Благодарение на нея той разбрал какво очаква човечест.....................................................................................

http://koshava.blog.bg/history/2017/03/04/skritata-sila-koiato-upravliava-sveta.1513407
Активен

bojinkata
Страници: 1 [2] 3 4   Нагоре
  Изпечатай  
 
Отиди на:  


Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2011, Simple Machines  Theme KurtLarVaDisi
© Copyright 2012 - 2018 XCOMBG.NET

конспирация манипулации езотерика окултизъм НЛО извънземни духове сънища окултен конспиративен видения духове нематериален паранормални