Страници: [1] 2 3 4   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Планът за унищожение на света  (Прочетена 3434 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Неактивен форум
Hero Member
*****
Публикации: 3754

« -: (Събота) 19 Март 2016, 01:57 »

Това е една тема, която бях мотивиран да отворя. Става дума за информация, която ми беше споделена от човек, който в момента няма възможност да пише публично и има редица опасения за себе си. Така че... по взаимно съгласие... се мотивирах да дам гласност на следващите редове вместо него (за сега).

Изцяло ще спестя своя коментар към това, което ми беше споделено. Целта на темата е да дам гласност на каквото ми беше казано и нищо повече, така че мнението ми, за сега, смятам да си остане моя работа. Всичко ще бъде преразказано от мен с идеята личността на човека да е по-трудно доловима.

Съдържанието на споделената ми информация е следното:

Планът за унищожение на света цели да предизвика Трета Световна ЯДРЕНА война, която да доведе цивилизацията до пълно опустошение. Цели се Ядрената война да постави човечеството на колене, така че то самото да пожелае Нов Световен Ред, така че човечеството собственоръчно да организира световни избори за Нов Световен Ред.

Основните лостове на Третата Световна Ядрена война ще бъдат САЩ и Русия.

Според плана, първоначално в САЩ ще бъде издигнат "нов демократичен лидер", който да има подкрепата на целия американски народ. Информаторът счита, че този човек на практика вече е избран и е Доналд Тръмп.

След това на сцената ще бъде издигнат и неговия опонент от руска страна. Този човек ще измести Путин в Русия и това ще бъде началото на края за Русия - според информатора, този човек е Юрий Соломонов.
Соломонов вече е подготвян да заеме мястото си, и се очаква след като Тръмп дойде на власт в САЩ, да се случи някакъв инцидент с Путин, който инцидент да стане причината за неговото сваляне от власт, за да го замени Соломонов.

Очаква се нещото, което ще свали Путин от власт, да изненада и самите руснаци. Очаква се най-вероятно Путин да бъде вкаран в такъв сценарий, който да екстремизира поведението му до степен, че Путин публично да започне да заповядва елиминирането на политическите му врагове. Според този сценарий, народът ще застане зад Путин в този случай, което ще доведе до екстремното милитаризиране на Русия. На фона на целенасоченото влошаване на финансовата среда в Русия и обезценяването на рублата, руснаците ще изгубят всичките си свободи.
Замисълът зад този сценарий в Русия е, да се засилят и екстремизират патриотичните и националистичните настроения.

Очаква се, че Шойгу ще изиграе главна роля в проправянето на пътя на Соломонов, като дори в момента цялото военно министерство и генерал-щаба на Русия се готвят да станат платформа и трамплин за Соломонов. Идеята сякаш е той да яхне естремизираните патриотични настроения и да се възползва от създадената от Путин свръх-милитаризация на страната.

Ще се появи ново Велико оръжие, голяма оръжейна сила, която ще стане гордост за руснаците. Информаторът не изключва Путин дори да бъде убит, когато Соломонов изгрее на руската сцена като най-умния човек в Русия, с надеждите да употреби новото открито Велико оръжие в името на славата на руския национализъм.

Народът ще иска Соломонов основно да се изправи пред праговете от Запада. Така че досегашната стратегия на Путин ще бъде обявена за недостойна и страхлива, и Русия ще спре да спазва дистанция от потенциалните провокации на САЩ, ще започне също да изпраща войски зад граница и ще спре да се съобразява толкова с резолюциите на ООН.

Така че планът е, Путин да създаде почвата за възникването на засилен патриотизъм, който обаче да бъде допълнително подкладен и захранен, така че да се превърне в чудовище и Путин да изпусне юздите на тези тенденции. Тогава инцидентът, който ще бъде режисиран за него, ще му види сметката. След което Соломонов поема щафетата.

През цялото това време САЩ няма да стоят безучастни и Тръмп ще налива масло в огъня, както всички президенти на САЩ са правели в историята до сега, като междувременно създава същите условия за засилване на националистическата атмосфера в Америка.

След началото на самия Ядрен конфликт се планират около 200-300 милиона жертви. Според плана Русия със Соломонов ще спечели първия рунд на обстрелването с ракети, целта са човешките жертви.

След първия Ядрен рунд, лидерите на двете Велики сили ще започнат да се нападат с цел унищожение - не с цел инвазия и завладяване - и с геологични и биологични оръжия.
В следствие на това светът ще стане толкова негодно за цивилизован живот място, че върхушката на човечеството ще се изпокрие в приготвени подземни бункери. Както се предвижда в плана, тъй като за армията повърхността на Земята ще стане прекалено опасна, армиите ще се скрият под земя, но тъй като мястото там е ограничено, цивилните ще бъдат зарязани на повърхността под постоянния обстрел с оръжия за масово унищожение, за да може популацията да се изтреби до санитарния минимум.

Тръмп в последствие ще бъде свален от власт заради множеството си грешки. Според плана, Америка през цялото време ще бъде спъвана, обезоръжавана и ослепявана, а позициите на Русия ще бъдат засилвани и пре-въоръжавани, защото се планира победителят да бъде Русия.
Така, според въпросния План за унищожение на света, първата столица на Новия Световен Ред се гласи да бъде Москва.

Въпреки че Тръмп ще бъде свален, който дойде след него, няма да може да запази цялостта на САЩ и те ще се разпаднат. Междувременно, в следствие опустошенията от Ядрената война и създалите се кризи за оцеляване на цивилизацията, Русия, Китай, Индия, Япония и каквото е останало от ЕС ще започнат да воюват помежду си и да се доизбиват.Основният ефект от този план е, че чрез методическото избиване на популацията на Земята и поетапното създаване на катаклизми, в крайна сметка от оцелялото човечество ще се отсеят само онези индивиди, които оцеляват в най-варварските условия и които правят всичко на всяка цена, за да оцелеят, следователно най-полезните на сатанистите от Новия Световен Ред.

Тъй като никой от управляващите няма да поеме вината за разпада на цивилизацията, оцелелите от всичко това сами ще отхвърлят всички правителства на Земята и сами ще пожелаят да остане само една Върховна власт.
Именно в този момент ще дойдат сили от космоса. Те ще донесат "алтернативни технологии", ще се появят "алтернативни организации", с чиято помощ населението ще бъде въоръжено, за да бутне собственото си правителство и така да наложи глобалния Нов Световен Ред на сатанистите.

Ще прилича на "Октомврийска революция" в световен мащаб, като навсякъде ще започнат въстания, включително ръководени и от подготвени за това Монарх роби. В заключение, оцелелите сами ще се подчинят на онзи, който им обещае най-спокойни и сигурни времена.


Това е всичко, което ми беше споделено на 17.03.2016г, преразказано с мои думи, ползвайки ключовите думи от оригиналното съдържание, и без да съдържа никакъв мой личен коментар или мнение. Представено е както съм го получил в следствие на това, че бях убеден да спомогна с даването на гласност.
Активен

Неактивен paci1
Hero Member
*****
Публикации: 733
Пол: Мъж

« Отговор #1 -: (Събота) 19 Март 2016, 10:02 »

Нищо лично, колега. Но подобни планове на "световният елит" оттдавна са в наличност в интернет пространството.
Което автоматично означава, че са пълен кьорфишек.
Теорията ми, и не само моята е, че това, което е на "показ" в нета е лъжа.
Истината за нещата не може да бъде открита в мрежата или в книгите, поради обективни причини.
Интересното е, че в този същият форум има налична истина, завоалирана изкусно поради същите причини.
Който има "очи", нека я види.
Или май му викаха Интуиция......
Активен
Неактивен форум
Hero Member
*****
Публикации: 3754

« Отговор #2 -: (Събота) 19 Март 2016, 10:25 »

Струва ми се, paci1, че се опитваш да кажеш... че "думите нямат нужда от вярата на човека, за да бъдат истинни - а човекът има нужда от думите, за да го отведат до истината". Хубаво изказване, нали? Зазубрил съм го... за ситуации като тази.Коментарът ми не е по отношение на горното (което, както поясних, няма да коментирам), а е по отношение вметката ти за интернет, книгите и интуицията - един казус, който, както виждам, продължава да е проблемен за някои хора и ще става все по-проблемен, защото е функция на глупостта. Колкото повече се изостря и учестява глупостта на масите, толкова повече ще се налага постоянно да си напомняме и поясняваме неща, които по подразбиране са присъщи за средно интелигентния човек (като интуицията например), превръщащ се в застрашен вид.
Активен

Неактивен HomerCat
Hero Member
*****
Публикации: 1067
Пол: Мъж

« Отговор #3 -: (Събота) 19 Март 2016, 11:00 »

paci1 ,

"Но подобни планове на "световният елит" оттдавна са в наличност в интернет пространството.
Което автоматично означава, че са пълен кьорфишек."


Нищо лично,но второто цитирано изречение може да означава и че мисленето ти е автоматично.
Може да има процент кьорфишеклък,да,но може да е съчетан и с процент predictive programming.
Активен

Сънят на Разума ражда борба с Егото.
Неактивен big mama
Full Member
***
Публикации: 220

« Отговор #4 -: (Събота) 19 Март 2016, 20:56 »

Форум, разочарован съм от теб! Тъкмо те похвалих за коментарите за Камлер и омаза пейзажа!!!
И не се оправдавай,че не е твоя писаницата. Значи всеки идиот може да те ползва за трибуна. Баси !
Що не му кажеш сам да си публикува простотиите. Тези неща за края на света, гибелта на човечеството са стара манджа. Като почнеш от Библията та стигнеш до твоя "приятел". Идеята е съвсем проста: да се държат хората в страх! Човек, който се страхува, може да бъде лесно манипулиран. Така де, никой не се *бава с нещо, от което се страхува. Помниш ли идеята в " Името на розата"? Целта на всички религии е да насажда страх! От божеството, от вечните страдания и пр. Навярно сега Умберто Еко, вечна му памет, те гледа с разочарование от някое друго измерение!
Та малко да те светна: Юрий Соломонов е руски ракетен инженер. Той е създал ракетите "Топол" и "Булава". А тези ракети, американците като ги гледат на клипчета в тубата, им се разхлабват сфинктерите! И той, като Ханс Камлер е на висок партиен пост в " Единна Русия", но не е построил ГУЛаг. Ако не е член на управляваща партия, отдавна да е пенсионер в някои сибирски гарадок. И въобще не е типичния партайгеносе от ФСБ или администратор, а е технократ. Такъв човек не може да управлява държава!
А за Тръмп - ще яде дървото.
Преди около месец гледах перуанските шамани, които правеха предсказания за 2016-та, по повод новата година по индианска календар. Едни старчета, с пончо, гердани, бомбета...както си ходят там. Та те казаха, че Тръмп ще загуби изборите. Никога до сега не са бъркали. Казаха още, че ще има и наводнения и земетресения, но не уточниха дали от климатични и тектонични оръжия. Все пак са шамани, не четат този форум !
 
Активен
Неактивен Laid
Newbie
*
Публикации: 2

« Отговор #5 -: (Понеделник) 04 Април 2016, 18:19 »

Здравейте!

Според мен това не е вярно. Мисля, че Тръмп няма да спечели, както каза и big mama. Баба Ванга също е говорела за жена президент, като в това се включваше и края за Америка, но за 2рото не съм сигурен. Ако някои е знае за това предсказание нека каже.
Активен
Неактивен bojinkata
Hero Member
*****
Публикации: 7220
Пол: Мъж
мислите определят съдбата ти

« Отговор #6 -: (Сряда) 06 Април 2016, 13:44 »

Да, Килъри Клинтън е много по-удобна и послушна. Пък и гадостите, които върши сега и за в бъдеще й идват някак си от вътре! Прави ги с мерак! Тя ще бъде. Тръмп е просто спаринг-партньор. Нали си играем на демокрация? Grin
Активен

bojinkata
Неактивен playlife
Newbie
*
Публикации: 23

« Отговор #7 -: (Сряда) 06 Април 2016, 16:00 »

И аз си мисля ,че Тръмп няма как да стане ,неговата роля си я играе много добре и с ясна цел.За мен няма съмнение ,че Хилари ще е новият президент на сащ ,все пак ако се гласеше Тръмп едва ли щяха да изпратят Хилари срещу него ,все пак знаем кой стои зад нея....А за Ванга тя май беше казала ,че черния ще е последният на Америка. Иначе като цяло то е ясно ,че постоянно излизат подобни варианти за трета световна ,чиито цел е да всява страх , НО все си мисля ,че един ден рано или късно е неизбежно да стане.И НСР няма как да поеме властта ,ако няма някакъв крах на цивилизацията....затова варианти много ,не смятам ,че от Русия ще започне всичко ,освен ако не стане някой преврат там на властта ,НО пак много се съмнявам,все пак Русия е против НСР за сега в този си вид.
Активен
Неактивен форум
Hero Member
*****
Публикации: 3754

« Отговор #8 -: (Сряда) 06 Април 2016, 16:24 »

И аз не мисля, че тази информация не се доближава до правдоподобното, но реших да й дам шанс, от уважение към цялата нахъсаност и тотална убеденост в личното покритие, които проявява този мой "контакт". Така че преди да си изкажа мнението, поне мога да изчакам събитията.


Но това, че НСР ще стане, нямам никакво съмнение. Всичко, което Вернер Фон Браун е разкрил и описал за плана и постигането на НСР до сега, се е случило едно към едно с неговите думи. Така че вярвам на него.

Русия наистина изглежда против НСР... но "за сега и в този си вид" са най-важните думи от написаното от playlife.

А както знаете, в политиката "за сега и в този си вид" означава "божа работа".

Забележете нещо много важно (с тази част от горната представена информация съм съгласен): Русия ЩЕ БЪДЕ част от НСР ако е против него. Ако Русия ще възпира НСР, каквито са романтичните и доста баснословни очаквания на някои, то тогава предизвикателството пред нея е не как да бъде против НСР, а как да не бъде използвана като пионка в театъра на НСР.
Активен

Неактивен umbra
Sr. Member
****
Публикации: 442

« Отговор #9 -: (Сряда) 06 Април 2016, 16:31 »

Никой няма полза да унищожава света и човечеството като цяло.

Що се отнася до Хиларито... и на мен ми се върти в акъла тя.  Пък не се знае след нея може да дойде друг черенокож и 'пророчеството' на баба Ванга да се сбъдне.
Но също вярвам, че ще се сбъдне и друго пророчество в което се казва ,че спасението ше дойде от Русия ...само тя и слвянските народи ще оцелеят след евентуален катаклизъм или др. подобно мащабно изтребление, а НСР отдавна си е в ход може би вече 15-20 г.
Активен
Неактивен форум
Hero Member
*****
Публикации: 3754

« Отговор #10 -: (Сряда) 06 Април 2016, 16:44 »

А какво е казал Вернер Фон Браун, след като е получил американско гражданство през операция Кламер?

Нацистите са създали Студената война. Нацистите са създали терористите и терора им. Нацистите са създали войната (на САЩ) срещу тероризма. Казал е, че ще има война първо срещу Ирак, после срещу Либия, за Сирия не знам да е споменавал, но е казал, че противникът ще се казва Алкайда - във времето преди американците да стъпят на Луната (благодарение само на неговия инженерен гений и на нищо друго).

Така целият свят в момента, тоест от 6-7-8 десетилетия насам, е един фарс.По-притеснителното е, че на фона на тези думи, Вернер Фон Браун е казал и още, за все още несбъднали се неща.

Казал е например, че СЛЕД войната срещу тероризма... ще се създаде войната срещу метеоритите.

След войната срещу метеоритите, ще се създаде войната срещу външна извънземна цивилизация.

И че крайната цел на всички тези последователно създадени войни - Студена, Терорна, Астероидна и Извънземна войни - е да се милитаризира космоса. Тоест в околоземното орбитно пространство да се изстрелят оръжия, оръжейни сателити и оръжейни платформи и орбитални станции.Защото, както е казал, финалната фаза, последната стъпка, която дефакто ще установи НСР по цялото Земно кълбо, е когато всички оръжия от свръх-милитаризираното околоземно космическо пространство в един светъл ден  се насочат към лицето на Земята.

И в един светъл ден, вместо да сочат към открития космос, за да бранят Земята от астероиди и извънземни цивилизации, орбиталните оръжия ще създадат непреодолимо космическо ембарго и Земята действително дефакто ще се превърне в затвор.И ТОВА е сценария, на който аз си залагам картите.


А този сценарий, който моят "контакт" ме помоли да споделя на всеослушание, според мен е много остарял, доста посредствен, и в момента старомоден. Това се обсъждаше доста отдавна, когато много информация не беше известна и когато в България интернет беше новост.

На мен ми е най-любопитно кой и какво е дало на моя "контакт" толкова морално остаряла версия за сценария на НСР... но това са подробности.
Активен

Неактивен форум
Hero Member
*****
Публикации: 3754

« Отговор #11 -: (Сряда) 06 Април 2016, 16:47 »

...а НСР отдавна си е в ход може би вече 15-20 г.

НСР е в ход от 20те години, umbra. Първата малка крачка от него е възникването на тайните философски общества в Германия, а първата значителна крачка е идването на нацистката партия на власт.

20-те години, а не "15-20" години.
Активен

Неактивен umbra
Sr. Member
****
Публикации: 442

« Отговор #12 -: (Сряда) 06 Април 2016, 16:52 »

Може и така да е, но по тая логика можем да кажем, че е от времето на Амон Ра.
Активен
Неактивен форум
Hero Member
*****
Публикации: 3754

« Отговор #13 -: (Сряда) 06 Април 2016, 16:59 »

Така ли? И по коя логика по-точно можем да кажем че е от времето на Амон Ра?
Активен

Неактивен bojinkata
Hero Member
*****
Публикации: 7220
Пол: Мъж
мислите определят съдбата ти

« Отговор #14 -: (Сряда) 06 Април 2016, 17:12 »

...а НСР отдавна си е в ход може би вече 15-20 г.

НСР е в ход от 20те години, umbra. Първата малка крачка от него е възникването на тайните философски общества в Германия, а първата значителна крачка е идването на нацистката партия на власт.

20-те години, а не "15-20" години.

Първата видима крачка за НРС е създаването на ФРС в САЩ от еврейското лоби, която  почна печатането на доларите и след това, чрез две световни войни Той - долара, стана НЕЗАМЕНИМ в плащанията. Колкото до Русия - и сега тя е  в негов плен!
       Иначе плановете са много по-отдавна. Вече е писано във форума за писмата на онези масони. Още в края на 19-ти век те си пишат за войните -  и за първата и за втората и за Близкия изток. Далеч преди Вернер фон Браун.

 В темата за илюминатите:
Писмо изпратено от Алберт Пайк до Мацини - създаване на световен конфликт по-целия свят
КАТЕГОРИЯ: СТАТИИ - В ПЕТЪК, АПРИЛ 03, 2015 - НЯМА КОМЕНТАРИ

   Съществуват известни текстове на Алберт Пайк. По това време той е ,,Суверен Велик Командир" на ,,Върховния съвет на Южната Юрисдикция на Стария и Приет Шотландски Ритуал на Северна Америка" и на 15 август 1871г. пише в писмото си до Мацини следното:..............................................
http://xcombg.net/index.php?topic=1367.30
Активен

bojinkata
Страници: [1] 2 3 4   Нагоре
  Изпечатай  
 
Отиди на:  


Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2011, Simple Machines  Theme KurtLarVaDisi
© Copyright 2012 - 2018 XCOMBG.NET

конспирация манипулации езотерика окултизъм НЛО извънземни духове сънища окултен конспиративен видения духове нематериален паранормални