Страници: 1 ... 3 4 [5] 6   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Форумен спам , форумни анализи и самоаналиази  (Прочетена 2893 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Неактивен HomerCat
Hero Member
*****
Публикации: 1067
Пол: Мъж

« Отговор #60 -: (Четвъртък) 25 Февруари 2016, 14:39 »

      Глас,сега да не реагираш приб*рзано.Нямам нищо против теб,дори намирам интересни моменти из писането ти,макар че червеното доста ми пречи.

"Що си викаш,че на нас Ромите,ни викат „Роми“,щото идва от Романа-сиреч Рим"

Изглежда ми приб*рзано заключение.Сходството в думите не означава задължително еднакъв произход.По тая логика заради съчетания като "Байхуй",  /справка:

http://old.tcmwiki.com/wiki/baihui

какво следва,че българите са китайци или обратното?

   Циганите са от дравидската група народи,а латините,славяните,англосаксонците,въобще повечето народи в Европа(да уточня - гърците и българите също) са от т.нар. индоевропейска група.Затова има структурно сходство между латинския,славянските езици и санскрит.Падежи,спрежения на глаголи и пр.Това сходство не е видимо "на първо четене" от неспециалист.
     В циганския има останки от санскрит(в славянските езици също),но това е поради,хм,"културния обмен" между народите.
Санскрит е език от индоевроп. група,а не от дравидската,това е езикът на европеидните завоеватели на Индия,които обаче с времето са се стопили в етническия океан на дравидските народи.Но и до сега по-състоятелните по произход индийски касти са малко по-малко мургави от другите.Но на теб ли да обяснявам,нали знаеш санскрит.Може би си виждал едни доста старовремски индийски рисунки,на които има хора в йогически седеж.Повечето са мургави,но рядко има и бели с рижав оттенък на косата.
      В българския има стара дума за Слънцето - Сурия.А в йога има "Поздрав към Слънцето" - Сурия Намаскар.Казвам го не на теб,а на тези,които не знаят санскритски думи.Е,значи ли от това пък,че българите са индийци или обратното?Аз не бих приб*рзвал с изводите.Напомням,не го приемай като заяждане,защото сега донякъде ще се изкажа в твоя подкрепа относно този цитат:

"xaxaxax направо повече няма да взема на сериозно нито една публикация на гласа...пълен олигофрен ,преди си мислех ,че наистина странно развит човек ,ама сега ми стана ясно просто маке...що е маке все е ла*но нали знаеш."
       


Ще прощава автора,но такова генерално обобщение е само предразсъдък,породен от механична дейност на мозъка.

                                                                             शान्तिः

Активен

Сънят на Разума ражда борба с Егото.
Неактивен форум
Hero Member
*****
Публикации: 3754

« Отговор #61 -: (Четвъртък) 25 Февруари 2016, 16:20 »

Просто ми беше „чудно“ и затова те питах,ако утре изведнъж,ей,така „случайно се присетиш“ Кой си бил и Кви' си ги вършил и ИЗВЕДНЪЖ се намерят хора като например mira и bojinkata от Този форум и почнат да ти викат:
-Мръсен нацист!Изверг!Отрепка!Убиец!
Ти лично Как би постъпил,А!?Ще кажеш,че си Българин и това Е Било друг човек в Друг Живот или ще кажеш:
-Аз съм Си Аз във ВСИЧКИТЕ ми Животи и Приемам Цялата ми Карма!Така,че си *бете майката Червени Чучела,такива!
Например!Какво ще кажеш,а?

Едва ли ще се опитам да повторя именно каквото съм правил дълго време. По-скоро ще се опитам да ги впечатля с положителните си качества в този си живот и ще се опитам чрез последните да облагородя културната среда, в която този път съм се родил. Според мен няма друг успешен начин някой да те приеме. Защото ти не си приеман, с това поведение, както разбираш.
Активен

Неактивен МИТКО
Restricted
*
Публикации: 1892

« Отговор #62 -: (Четвъртък) 25 Февруари 2016, 19:12 »

     Много  хора  изчезнаха  от  форума,  питам  се  дали  не  са  се  изгубили  в  астрала?
Активен

Въобръжението  е  по-важно  от  знанието
Неактивен bg2
Hero Member
*****
Публикации: 814

« Отговор #63 -: (Четвъртък) 25 Февруари 2016, 19:42 »

Гласът на истината

Като те чета и се чудя защо си се поставил в позицията тези срещу което се бориш да моделират поведението ти?
Дал си власт на всякакви троловете, провокатори и сеирджии да те направляват. Каква е причината?
Активен

Което е разумно, съществува, и което съществува, е разумно - Георг Хегел
Гост
« Отговор #64 -: (Четвъртък) 25 Февруари 2016, 20:45 »

Гласът на истината

Хоуми, धन्यवादाः!За съжаление на твъъъъъъъъъъъъъъъъъъъърде МАЛКО хора Главата им е „Увряла“,че КОЙТО наранява Ще Бъде НАРАНЕН и който изключва Ще Бъде ИЗКЛЮЧЕН,то затова и Си Обяснявам състоянието на нашата държава с „лошата карма на Българите“,която КОЯТО ПОЗНАЙ ЗАЩО са си „спечелили“?  Huh?

Но Все още хората,които разбират това са твърде Малко И май,май Дедо Боже ще трябва още дооооста Да Наказва БЪЛГАРИЯ,преди „чистокръвните“ Да се сетят,че ако искат да намерят някой Виновен за състоянието на България днес просто трябва Да ПОГЛЕДНАТ в Огледалото!Ма,иди им Го Кажи!

А относно майка ми,просто Я Разбирам жената!Цял живот са Я Натискали по какъв ли Не Начин-баща ми Я Натиска,в Къщи са Я Натискали,за да може да ни изхрани и отгледа ѝ се наложи дъъъъълги години да ходи по Чужбина за да изкарва Пари за нас и още много много Гадни Неща ѝ се случваха,затова и Тя просто ИСКА ДА БЪДЕ,КАКВОТО и Да Е друго,но Не И Циганка!Затова казва че е българка,гъркиня,италиянка и особено „римлянка“  Grin Но,те моля да Разбереш жената!Все пак Цял ЖИВОТ Е Страдала заради произходът Си И Това е едно от нещата,които „може да си позволи“ За Да се Почувства По-леко!Разбираш ли!?

Форуме,нали знаеш,че Е ЛЕСНО да се Говори!Ами,я си представи „утре“ да ти се изтърси „една тумба“ НационалИДИОТИ с ЧЕРВЕНО ВЪЗПИТАНИЕ от типа-„Няма по-Велика държава от Съветския съюз и ВСИЧКИ негови врагове са Вечни НАШИ ВРАГОВЕ!“ и те нарочат за „фашист“ и от Там НАТАТЪК КАКВОТО И Да Кажеш Няма „ОТЪРВАНЕ“!Те тогава „иди са Разправяй“ с Тях,щото ОТКАК СЕ ПОМНЯ Точно така се държат Националистите с мене!На тия им трябва само Як *ур Отзад иначе Не мирясват,ама кат' Ги Сложиш „В Хомота“ и глей Ти „Български патриоти“ как Ревът без да ЗНАЯТ дори Откъде им „Е дошло“!Само така трябва Човек „Да Се Оправя с България“!   Evil

Мите,тоя коментар НИЩО Не ми ГОВОРИ!

bg2,ако си мислиш,Че съм се „бир оставил“ на Някого БАЯ Бъркаш!Точно щото „Им ЗНАМ Номерата“ затова ни В Реалния,ни Във Виртуалния СВЯТ им Отстъпвам!Принципът ми Е прост,но Ефективен-НИЩО НЕ ОСТАВА НЕВърнато и НИЩО НЕ САТАВА НЕЗАСЛУЖЕНО!Затова видя ли Същите Отрепки и тук В Нета не Ги ПОДминавам,дойде ли ИСТИНАТА Пред „Вратите им“-СПАСЕНИЕ НЯМА,САМО-ТАКАЗАНИЕ!  Cool  Laugh
Активен
Неактивен bg2
Hero Member
*****
Публикации: 814

« Отговор #65 -: (Четвъртък) 25 Февруари 2016, 21:22 »

Гласът на Истината, може и да съм с грешни впечатления, просто ти казвам как ми изглеждат нещата отстрани.

В крайна сметка кой извлича изгода от тези борби за които пишеш? Тези които създават условията и средата срещу която да се съпротивляваш или ти печелиш? Или може би споделяте обща ценностна система?

Вулгари срещу Туат ми звучи като битка заради самата битка. Така и не можах да разбера какво делите и кой за какво се бори.   
Активен

Което е разумно, съществува, и което съществува, е разумно - Георг Хегел
Гост
« Отговор #66 -: (Петък) 26 Февруари 2016, 08:56 »

Гласът на истината

bg2,ти напълно ПОГРЕШНО РАЗБИРАШ „МОТИВАЦИЯТА“ ми!

Виж какво,още от МНОГО малък просто съм СВИКНАЛ когато ме предизвикват и обиждат заради това,което СЪМ веднага Да ОТГОВАРЯМ,разбираш ли?Тоест,Аз Не съм от типа хора,които „ще си заровят главата в пясъка“ и просто ще „чакат бурята да отмине“!Ако бях постъпил по този СТРАХЛИВ начин с Миндилът и „компанията му“ те сега щяха да си разпространяват ФАШИСКТИТЕ Глупости НА ВОЛЯ и щяха да съществуват един вид две „паралелни вселени“ на моите и на техните думи.Но Те НЯМА да се задоволят САМО с това!Казвам ти го от личен опит!Тяхната „природа“ е да навлизат В Душата Ти и да започват да ти казват КАКВО да МИСЛИШ,КАКВО да ПРАВИШ и накрая-КАК да ЖИВЕЕШ!Ей,виж Го например Миндилът как съветва целиот форум кога и по колко вода да се пие,как да ѝ се говори и още малко и ще почне да вика да я вода в кое „отверстие“ Трябва да Си Я Завреш,чи да я „облагородиш“  Laugh  Grin  .Да,знам че бия на простотия,но горе.долу това им е „политиката“ на по-голямата част от „съвременните Българи“.Който не е с нас е против нас,а който НЕ ни Харесва е ПРОТИВ нас,а Цялата Земя ни принадлежи-що!?Щот сме българи и така ЖЕЛАЕМ!Ти можеш ли да си представиш да се ПОДЧИНЯВАШ на някого САМО щот съ бил родил НЯКЪВ СИ МИ ТАМ!?  Huh? Ама точно това им Е Целта!И затова ще има
Туат суаюютлюк връж връждиКХУан!
Активен
Гост
« Отговор #67 -: (Петък) 26 Февруари 2016, 09:16 »

Глас на истината, това, което ще цитирам по-долу някаква констатация ли е?
Цитат
Ти можеш ли да си представиш да се ПОДЧИНЯВАШ на някого САМО щот съ бил родил НЯКЪВ СИ МИ ТАМ!?     
Би ли пояснил каква е ролята на българите в историята, и какво значение има кой какъв се е родил за по-нататъшната му съдба? Какво се крие от обществото?
Вярвам, че знаеш истината, и ще я споделиш.
Благодаря.
Активен
Неактивен HomerCat
Hero Member
*****
Публикации: 1067
Пол: Мъж

« Отговор #68 -: (Петък) 26 Февруари 2016, 10:22 »

  Глас,няма да се правя на специалист,когато не съм.Не съм писал,че знам санскрит,но покрай интереса ми към йога и индийската философия и митология(само любителски) съм научил шепа санскритски термини.
Все пак проверих какво значи това: धन्यवादाः."Благодаря" значи,колеги(стига да не съм се объркал при четенето,защото тези криволици,макар че ми харесват в графично-естетичен аспект са ми трудни за визуално възприемане).

   Сега бих искал да ти кажа нещо,просто гледна точка,не ти давам акъли.

Първо,това,уви е вярно:

"че ако искат да намерят някой Виновен за състоянието на България днес просто трябва Да ПОГЛЕДНАТ в Огледалото!Ма,иди им Го Кажи!"

Казано по друг начин:
      Думата "огледало" ще използвам като символ психологически(друга тема е,че за мен това е "тригер",който ми щрака определени асоциации/прекаляване с детски книжки,предполагам).

"Още от ДЕТСКАТА ГРАДИНА останалите НЕпрекъснато са ме обиждали,псували и са ми се хвърляли НА БОЙ!Затуй Аз ВИНАГИ нападам ПРЕДИ Да бъда Нападнат!"

 Е,не мога да те виня при това положение,но ще ти предложа гледна точка,която не те задължава,разбира се.

Твоята реакция бих казал,че е агресивно-защитна,тоест защитаваш се предварително.И получаваш съответна реакция от другата страна.Имаше нещо,не цитирам,а по памет - че светът е като огледало и каквото излъчваш към него,това той ще отрази към теб.Силните негативни емоции не влияят на другите(ако беше обратното,от моите емоции всички корумпирани да са измрели наведнъж),а само ти отнемат възможността да преживееш нещо положително за себе си.
    Демек,омразата е самонараняваща и самоограбваща за самия човек,който я изпитва(личен опит).
Вкарва го в нещо като психологическа "самсара".Има излизане,но пътят е труден и успехът,уви,не е гарантиран.
Казано житейски-прагматично,от егоистична гледна точка омразата не е в твой интерес.Но до това разбиране се достига трудно и постепенно,то трябва да узрее в човека.И всеки има своето темпо.
*****
    А ето нещо интересно,което открих:Горната картинка е от тук:

https://www.quora.com/Why-Indian-flag-is-called-Tricolor-when-it-actually-has-4-colours-Saffron-White-Blue-Green


"In April 1921, Gandhi wrote about the need for an Indian flag, proposing a flag with the charkha or spinning wheel at the centre."

   "През април 1921 Ганди пише за нуждата от индийски флаг,предлагайки флаг с "чаркха" или "въртящо се колело" в центъра.Това на български се нарича "чакрък/чекрък".Интересно цветово решение.А на долната снимка е реклама на кибрит,вероятно логото на производителя.

А знаете ли,колеги, кое е общото между мартениците и някои традиционни значения на цветовете в индийската култура?
Има известни съвпадения.Случаенос?Не мисла.(шегичка)
Активен

Сънят на Разума ражда борба с Егото.
Гост
« Отговор #69 -: (Петък) 26 Февруари 2016, 19:27 »

А ко стана с българския Бог Сабазий ?  Undecided шъ прайм ли *урбан с националистите или луков марш шъ маршируваме с патриотите  Undecided?
Активен
Гост
« Отговор #70 -: (Петък) 26 Февруари 2016, 19:51 »

     Много  хора  изчезнаха  от  форума,  питам  се  дали  не  са  се  изгубили  в  астрала?

Ами то Мите, който си е " загубен" навсякъде ще се загуби.
Било то по улиците, в живота или в Астрала.
Що не вземеш да ги потърсиш? Ама гледай да ги върниш по умни и озарени .

 Grin

 
Активен
Гост
« Отговор #71 -: (Петък) 26 Февруари 2016, 22:07 »

 Grin
Гласе, показа си най-сетне рогата да та видят сички у форума.
Откога им шушна, че си дявол.
Цитат
И затова ще има
Туат суаюютлюк връж връждиКХУан!   
Нещо обърна палачинката. Що? Щото зе да пари под краката. Grin
Подочувам, чи твойте май гласували вот на недоверие, щото си пре*бал дъртата. Grin
Мравуняк без царица....опс, кралица кво прай?
Ща светна: заминава си. Shocked
Барабар със слугите и сяква подобна измет. Cool
Съскай си, не ми пречиш. Grin
Активен
Гост
« Отговор #72 -: (Събота) 27 Февруари 2016, 06:29 »

     Много  хора  изчезнаха  от  форума,  питам  се  дали  не  са  се  изгубили  в  астрала?

Ами то Мите, който си е " загубен" навсякъде ще се загуби.
Било то по улиците, в живота или в Астрала.
Що не вземеш да ги потърсиш? Ама гледай да ги върниш по умни и озарени .

 Grin

има къде-къде по-нормална причина да изчезне някой. вика му се работа.

 
Активен
Гост
« Отговор #73 -: (Събота) 27 Февруари 2016, 17:52 »

Гласът на истината

До Жената на Миндилът:
Аааааааааа,ДОБРЕ,че ме подсети,верно май,май съм по„объркал“ транскрипцията!По-добре май Би Било
-Туат суаюютлюк връж връШдиК(Х)Уан!(Така по-ми „мяза“ на Оригинала!)    Cool
Мъ,Ко да се Праи?!ПРОКЛЕТАТА Кирилица няма Достатъчно букви,че да се Запази ОРИГИНАЛНОТО „Звучене“ на хуасаут-а!Затова „действам с каквото разполагам“!  Cool Май,май,нещо езикът е бил доооооооооооооооооооооста „поопоскан“ от Към Букви от „наше“ време насам?  Sad  Lips Sealed
Активен
Неактивен МИТКО
Restricted
*
Публикации: 1892

« Отговор #74 -: (Неделя) 28 Февруари 2016, 01:39 »

    Много  хора  изчезнаха  от  форума,  питам  се  дали  не  са  се  изгубили  в  астрала?

Ами то Мите, който си е " загубен" навсякъде ще се загуби.
Било то по улиците, в живота или в Астрала.
Що не вземеш да ги потърсиш? Ама гледай да ги върниш по умни и озарени .

 Grin

има къде-къде по-нормална причина да изчезне някой. вика му се работа.

 
 

      Не,  те  избягаха  от  простотията   визирам  Мила,  Боби,  Мира  --  единствената  която  питаше  и  се  стремеше  към  конкретика,  за  да  се  върнат,  а  те  ще  се  върнат,  ако  се  измете  боклука.  
Активен

Въобръжението  е  по-важно  от  знанието
Страници: 1 ... 3 4 [5] 6   Нагоре
  Изпечатай  
 
Отиди на:  


Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2011, Simple Machines  Theme KurtLarVaDisi
© Copyright 2012 - 2018 XCOMBG.NET

конспирация манипулации езотерика окултизъм НЛО извънземни духове сънища окултен конспиративен видения духове нематериален паранормални