Страници: [1]   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Лъчистата енергия на Тесла  (Прочетена 1528 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Неактивен форум
Hero Member
*****
Публикации: 3754

« -: (Понеделник) 18 Януари 2016, 22:03 »

Лъчиста енергия
Разкриване на най-голямата тайна на Тесла

От Кен Адачи [Ken Adachi]
Историята, която предстои да прочетете, е извлечена от внимателно изследван документ, представен от д-р Питър Линдеман (Dr. Peter Lindemann) пред частна аудитория в Ирвайн (Irvine), Калифорния, на 12 септември 2000г. Лекцията бе озаглавена "Тайните на Свободната енергия и Студеното електричество". Тя представи в детайли историята на Лъчистата енергия и обсъди успешното й приложение от Едвин Грей (Edwin Gray) в схемата за мотор с КПД>1, който Грей дебютира през 1973г.

Бел.прев: Грей - разсичане на положителния полюс

Глава 6: “За кого бие Камбаната”: Скаларна физика, енергия от вакума, и вортикулярния етер: спекулативна възстановка на физиката на Камбаната
А. Разсекретени патенти на САЩ от Студената война и SDI
   ...
     4. Неравновесна термодинамика и себе-организация
   ...
     6. Тръбата за скаларна компресия на Грей
   ...

Неравновесна термодинамика и себеорганизация

Истинската детективска работа (и заслуги) по разкриването на откритието за Лъчистата енергия на Тесла беше проведена от автора Гери Василатос (Gerry Vassilatos) в скорошната му книга "Тайните на технологиите от Студената война", без която Линдеман не би могъл да разреши енигмата относно модела на Лъчиста верига на Грей. Тази лекция разкри всички подробности. Тайната на Лъчистата енергия на Тесла най-накрая е разкрита в подробности и чака само трудолюбието на онези, които ги е грижа да я изучат и разберат. Част 1 дава обобщаващ поглед на откритието на Тесла и политическите интриги, довели до последвалото заглушаване. Част 2 ще обсъди с най-големи подробности как Тесла е произвел Лъчиста енергия, с блокови диаграми, схеми и рисунки от оригиналните патенти на Тесла, за да се илюстрират всички нужни елементи и параметри.

Бел.прев: Всички патенти на Тесла

Както и допълнителни детайли за модерната адаптация на Тесловата Лъчиста енергия от Грей и кратък преглед от Ерик Долард - единственият човек, който успешно е репликирал Тесловия Увеличителен трансмитер от Колорадо Спрингс и е успял да репликира енергичните чисто бели лъчи на Лъчистата енергия през 1986г, точно както са описани от самия Тесла в "Записките от Колорадо".

Кен Адачи

П.П.
Утре ще прикача книгата на Ерик Долард "Четирите квадранта на електричеството", както и DVD лекцията, с която върви (едно време струваше 100лв), както и "Записките от Колорадо Спрингс", снети от оригинала в PDF формат.
Активен

Неактивен форум
Hero Member
*****
Публикации: 3754

« Отговор #1 -: (Вторник) 19 Януари 2016, 00:20 »Скаларен потенциален интерферометър

Фигура 6. Многорежимно Теслово оръжие


През 30те години (>1930) Тесла обявил и други чудати и ужасяващи оръжия: лъч на смъртта, оръжие за унищожение на стотици, дори хиляди летателни апарати на много километри разстояние, и върховното му оръжие, което да сложи край на войната - Тесловия щит, който нищо не могло да пробие. Само че, по това време вече никой не обръщал внимание на забравения велик гений. Тесла починал през 1943г, без никога да разкрие тайната на тези велики оръжия и изобретения.

За нещастие, днес, през 1981г, СССР отдавна е разкрил и милитаризирал Тесловите скаларни вълнови ефекти. Тук имаме време да обсъдим по-подробно само най-мощните от плашещите Теслови оръжия - които Брежнев без съмнение е имал предвид през 1975г, когато Съветската страна в Разговорите за Ограничение на Стратегическите Въоръжения (РОСВ) изведнъж предложи да се ограничи разработването на нови оръжия, "по-плашещи, отколкото човешкото въображение си е представяло". Едно от тези оръжия е Тесловата гаубица, наскоро завършена на ракетния полигон Саришаган и понастоящем считана за високо-енергиен лазер или оръжие, ползващо лъч от елементарни частици (вижте "Седмица на авиацията и Космическите технологии", 28 Юли, 1980г, стр. 48, където е представена художествена възстановка).

Бел.прев: Сари-Шаган (Сары-Шаган) е анти-балистичен тестов полигон в Казахстан, 46°23′N 72°52′E.


Седмица на авиацията и Космическите технологии, 28 Юли, 1980г
Фигура 7. Теслови оръжия при Сари-Шаган

Сари-Шагановата гаубича всъщност е огромен Теслов интерферометър с четири режима на функциониране. Един режим с продължителна активност е Тесловия щит, който създава тънък, непробиваем полу-сферен енергиен щит, покриващ голяма защитена площ. Триизмерната черупка се създава от интерферирането на две 3-измерни, Фуриерови, скаларно-потенциални, полусферични матрици в пространството, при което се чувтосват в двойка, образувайки куполна чурепка от интензивна, обикновена електромагнитна енергия.

Бел.прев: В математиката, редици на Фурие (Fourier) е начин за представяне на вълнова функция като сумата на прости синусоидни вълни.

Въздушните молекули и атоми в черупката са тотално йонизирани и следователно силно възбудени и отдаващи интензивна, бляскава светлина. Всяко физическо нещо, което удря черупката, поема огромен разряд от електрическа енергия и моментално се изпарява - прави "пуф"!, като насекомо, блъскащо се в една от нашумелите електрически лампи против мухи и комари.

Ако няколко от тези полу-сферични черупки са концентрично натрупани една върху друга, дори и гама-радиацията от електромагнитния пулс, идващ от високо-атмосферна ядрена експлозия над черупките няма да може да мине през всички тях, поради повтарящото се попиване на радиацията и разпръскването й в наслоените плазми.

В режима на продължително щитово генериране, Тесловия интерферометър се захранва от банка Мориеви генератори на свободна енергия, така че щитът във всяко време има огромно количество достъпна енергия.

Бел.прев: Хенри Морей (Henry Moray), не съм писал за него до сега, но е голяма риба. Може би в бъдеще.

Диаграма на Сари-Шагановата Теслова гаубица е показана на Фигура 7. Точната рисунка от Хол Крауфърд (Hal Crawford), изобразяваща интерферометрения край на Тесловата гаубица е показана на Фигура 6. Изображението му за Тесловия щит, породен от гаубицата, е показано на Фигура 8.Фигура 8. Тесловия щит
Фигура 9. Тесловата Терминална зоново-защитна система

В пулсовия режим на функциониране се изстрелва единичен, интензивен, триизмерен, скаларен,  Фи-полеви пулс, за целта се ползват две скъсени Фуриерови транс-форми, всяка включваща няколко честоти, за да се осигури подходящата триизмерна форма (Фигура 10). Затова са нужни две скаларни антени, разделени от някакво изходно ниво. След известно времево забавяне, изчислено за определената цел на залпа, от антените на интерферометъра се изстрелва втори и по-бърз пулс със същата форма. Вторият пулс превзема първия, прихващайки го над целевата зона и чифтосвайки се в двойка с него, което води до незабавна яростна EMP (електромагнитен пулс, бел.прев) експлозия от обикновена векторна (Херцова) електромагнитна енергия. По този начин няма загуба на предаваните между гаубицата и експлозията вектори (тоест, няма значение дали целта се вижда или е от другата страна на Земята, сигналите пътуват през планетата, бел прев) Освен това, времето за чифтосване е екстремно кратко, и енергията се появява остро, под формата на "електромагнитен пулс" (ЕМР), поразително нападобяваща двупулсовата ЕМР експлозия от ядрено оръжие.

Този тип оръжия са нещото, причинило мистериозните примигвания близо до югозападния Африкански бряг, засечени през 1979 и 1980г от сателитите "Вела" (Vela).

Бел.прев:
Групата сателити "Вела" са разработени от "Хотел Вела" - фрагмент от проект "Вела" на САЩ, чиято цел била, да следи спазването на Договора за Частична тестова забрана, сключен със СССР през 1963г.
Също така... перничани все още помнят ярката светлина, която огря Перник по-силно от ден, мигове преди земетресението от 6 по Рихтер през 2012г.

Вторият приблясък, например, беше единствено в инфрачервено, без видим спектър. Ядрените отблясъци не са такива, нито пък супер-светкавиците, метеоритните удари, метеорите, и тн. Също така, един от учените в Йоносферната обсерватория в Арецибо наблюдава смущение, причинено от гравитационна вълна - белег на скъсените Фуриерови матрици и на времесвиващия ефект от Тесловата потенциална вълна - пътуваща към зоната на експлозията.Фигура 10. "Ядрени" приблясъци близо до Африканския бряг.
Активен

Неактивен форум
Hero Member
*****
Публикации: 3754

« Отговор #2 -: (Вторник) 19 Януари 2016, 02:33 »

http://s27.postimg.org/p7lhpovn7/mnq7.jpg
Лъчистата енергия на Тесла


Литва - 10 Септември 1976г - полет на Британски Европейски авиолинии #831 между Москва и Лондон

Доклад на ЦРУ, освободен по силата на Закона за Свобода на информацията (FIOA)

Фигура 11. Продължителна Теслова огнена топка

Пулсовият режим на работа може да се захрани или от Мориеви генератори, или - ако генераторите на Морей са претърпели характерната си аномална "всепроваляща" малфункция - обикновени експлозивни генератори. Така Тесловата гаубица може постоянно да функционира в пулсов режим, но мощността й ще бъде ограничена, ако генераторите на Морей откажат.

В продължителния режим на работа се излъчват две продължителни скаларни вълни - едната, по-бърза от другата - и двете се чифтосват в двойка, образувайки векторна енергия (лъч, бел прев) в региона, където доближават състояние да влязат във фаза една с друга. В този режим, енергията на отдалечената "топка" или геометричен регион се проявява продължително и се поддържа - и това е тайната на Тесла за безжичен трансфер на енергия на далечни разстояния без загуби. Това е също и тайната на милитаризираната "продължителна огнена топка", способна да унищожи стотици летателни апарати или ракети от разстояние. Пример за един Съветски тест на този режим на опериране е показан на Фигура 11.Свидетел на супер-оръжие?


Ник Дауни (Nick Downie) описва странната зловеща светлина, която тихо се възпламени над Хинду Куш

Вестник "Съндей Таймс", 17 Август 1980г
(Множество инцидетнти през Септември 1979г)

Техеран, Иран, 17 Юни 1966г

Видяно близо до летище Мехрабад, наблюдавано 4-5 минути, видяно от 2 самолета

Фигура 12. Теслова ЕМР сфераОбемът на Тесловата огнена топка може да бъде много увеличен, до достигането на сфера, която няма да превърне в пара физическите превозни средства, но ще им нанесе ЕМР и ще изпържи цялата електроника. Тест на този режим е показан на Фигура 12. (Вижте също Гуин Робъртс (Gwynne Roberts), "Свидетел на супер-оръжие?", Лондонския "Съндей Таймс" 17 Август 1980г за няколко други теста на този режим при Сари-Шаган, видени от Афганистан от британския телевизионен оператор и бивш военен кореспондент Ник Дауни.)

Ако генераторите на Морей аномално се провалят, тогава режим на продължителна работа, ограничен в мощността и обсега, може евентуално да бъде поддържан чрез захранване на интерферометъра от по-конвенционални източници, като например напреднали магнито-хидродинамични генератори (ще пиша за тях, бел.прев).

Фигура 13. Теслова Анти-балистична защита (ABM)
Фигура 14. Морей/Теслова технология: Междузвездни войни сега


Типична употр*ба на Тесловата гаубица за анти-балистична защита (АВМ) е показана на Фигура 13. В добавка, разбира се, могат да се конструират по-малки Теслови гаубици за защита от тактически балистични ракети, така че да се носят от по-конвенционални ракетни системи, използвайки двойки или тройки радари, с конвенционален външен изглед, работещи в скаларно интерферометричен режим.

Бел.прев: познайте защо сблъсъците във въздушното пространство над Сирия са толкова неловка и чувствителна тема.

С Мориеви генератори като източници на захранване и множество разгърнати атмосферни апарати със скаларни антени и трансмитери, атмосферните системи на ICBM могат да се превърнат в далекообхватни "бластери" за поразяване на отдалечени зони, "Междузвездни войни" са освободени от технологията на Тесла. А при въздушните атаки, блокировъчните самолети и самолетите за електронно противодействие сега стават "Тесла бластери". С технологията на Тесла, излъчвателите стават главни бойни компоненти с поразителна мощ.

Бел.прев: В темата за Кемтрейлс накратко и по между другото говорим за това, че микровълновите локатори (безгрижно наричани "радари" и "сонари") са ключовите оръжия на този, както и на близките векове... и може би за хилядолетие напред.
В горния абзац съм превел "reentry vehicles" като "атмосферни летателни апарати", защото става дума за апарати, които напускат за кратко и после повторно навлизат в атмосферата. Тоест совалки.

Потенциалните мирни приложения на Тесловите вълни също са огромни. Прилагайки "времесвиващия" ефект, може да се постигне анти-гравитация, материализация и дематериализация, трансмутация, и стряскащи медицински развития.

Бел.прев: Времето е енергия и трябва да бъде считано за такава
Радиацията и трансмутацията според Реципрочната система

Може да се постигне суб-светлинна и супер-светлинна комуникация, да се вижда през Земята и през океана, и тн. Новата визия за Фи-полето също така води до унифицирана полева теория, по-високи разряди на реалността, и нова супер-релативност, но детайлизирането на тези възможности трябва да изчака друга книга.

С две мозъчни половини, човешкото същество също има Теслов скаларен интерферометър между ушите си. И тъй като процесите на мозъка и нервната система са лавинообразни разряди (заряд-разряд, бел.прев), те могат да произвеждат (и да прихващат) скаларни Теслови вълни поне в ограничена степен. По този начин човешкото същество понякога може да предизвика аномални пространствено-темпорални ефекти на разстояние и отвъд времето.

Бел.прев: скоро ще има нова публикация в Реципрочната система точно по този въпрос.

Това предоставя точен механизъм за психокинезата, левитацията, психичното лекуване, телепатията, виждането на бъдещето, виждането на миналото, далечното виждане, и тн. Това също така предоставя обяснение на въпроса защо някой може да засече "пръчка" на радионна машина или Хиеронимна машина (която обработва скаларни вълни), когато обикновените детектори не засичат нищо.

Бел.прев: Хиеронична машина е всяко от радионните устройства, изобретени от електрическия инженер доктор Томас Гален Хиеронимус (21 Ноември 1895г - 1988г). Хиеронимус получил патент в САЩ за изобретението си през 1949г, което е описано в заглавието на патентното свидетелство като устройство за "засичане на излъчванията от материали и измерването на обема на въпросните". Уикипедия.

За нещастие няма достатъчно място да се развият всички последствия от тази човешка Теслова интерферометрия в подробности, защото това трябва да изчака друга книга, която понастоящем е в началните си стадии, но която Хал Крауфорд и аз пишем.На годишната Конференция на Американската Психотронна Асоциация в Дейтън, Охайо през Юли 1981г презентирах първата чернова върху тайната на Тесла и скаларната интерферометрия. Беше заснет видеозапис (VHS разбира се, бел.прев), който скоро ще бъде достъпен. Също така е насрочено да направя специална презентация по въпроса на Конференцията за Алтернативна енергия в Торонто, Канада този Октомври, 1981г. Подготвя се и професионална, двучасова видео-презентация по въпроса. Вече е организирано широко разпространение по мрежата на ъндърграунд физиката и технологиите. Този път, с Божията помощ, тайната на Тесла няма да бъде потисната за следващите 80 години!

И може би все още не е твърде късно. Материалите ми струват (за сега) около 16 години мъчителен труд и почти $100 000 от личните ми пари. Нито един ортодоксален университет, научна група, фондация или правителствена агенция не би подкрепила подобни усилия, нито финансово или по друг начин. Наистина, повечето обикновени списания дори няма да приемат материал по тези въпроси. Въпреки това, това поле е от изключително значение и аз искрено вярвам, че загубената тайна на Тесла в скоро време ще се отрази на живота на всяко човешко същество, което се намира на Земята.

Може би с безплатната и отворена публикация на тайната на Тесла научната и правителствената бюрокрация ще бъде шоково извадена от съня й, и ние ще можем да развием защити преди да пристигне Армагедон. Може би в крайна сметка има надежда - защото дори Брежнев, в странното си предложение през Юли 1975г на разговорите за Ограничаване на Стратегическите оръжия, изглежда разкри усещането, че може да е достигната повратна точка във войната и въоръжаването, и че човешкото въображение не е способно да се справи с това да преизгради изцяло самата реалност. Вече тествали оръжията, СССР навярно си дават сметка, че злощастното предизвикване на осцилации в потока на времето афектира съзнанията и мислите - самият поток на живота и дори колективното несъзнавано на видовете - на всички форми на живот на Земята. Те навярно знаят, че тези оръжия са мечове с две остриета, и че обратният ефект от употр*бата им може да е много по-ужасен за използващия ги, отколкото ефекта е бил за жертвата.

Ако можем да избегнем Апокалипсиса, фантастичната тайна на Никола Тесла може да се приложи, за да излекува и да издигне човека, не да го убие. Откритието на Тесла може в крайна сметка да премахне всяко външно ограничение за човека, което можем да си представим. Ако ние хората сами можем да издигнем съзнанието си, за да приложим правилно Тесловата електромагнетика, тогава Никола Тесла - който в самото начало ни даде електрическия двадесети век - може тепърва да ни даде фантастично ново бъдеще, по-бляскаво и славно, отколкото всички велики учени и пророци някога са си представяли.

П.П.

Това е повече от трагично.

Има ли думи, на който и да е език, с които се описва изчезването на една разумна раса?
« Последна редакция: (Вторник) 19 Януари 2016, 02:40 от форум » Активен

Неактивен форум
Hero Member
*****
Публикации: 3754

« Отговор #3 -: (Понеделник) 09 Януари 2017, 22:51 »

Заключвам темата по политически причини и в знак на протест срещу нерешителността на администрацията и отсъствието на модераторски екип.

Който иска да коментира, може да ми пише Лично съобщение.
Активен

Страници: [1]   Нагоре
  Изпечатай  
 
Отиди на:  


Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2011, Simple Machines  Theme KurtLarVaDisi
© Copyright 2012 - 2018 XCOMBG.NET

конспирация манипулации езотерика окултизъм НЛО извънземни духове сънища окултен конспиративен видения духове нематериален паранормални