Страници: [1]   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Кланът Ротшилд  (Прочетена 1582 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Неактивен bojinkata
Hero Member
*****
Публикации: 7220
Пол: Мъж
мислите определят съдбата ти

« -: (Вторник) 12 Януари 2016, 18:53 »

Ужасът наречен Ротшилд
ANONYMOUS BULGARIA / февруари 1, 2013
Историята на една от най-богатите фамилии в света, която чрез подлости и измами успява да превърне целия свят в една игра на „Монополи”, в която ние сме само статисти.

Част 1
1710: Ражда се Амшел Мойсей Бауер. Занимавал се е с лихварство и с търговия на коприна в еврейското гето „Алея на евреите“ (Frankfurt Judengasse), съществувало в германския град Франкфурт на Майн от 1462 г. до 1796 г. Историята за това гето и първоначалното му създаване е от още по-рано, през 1241 г.    ...................................
Заключение: Американските и британските новинарски служби документират доказателства, че семейство Ротшилд и други международни банкери винаги финансират и двете страни във всички войни от Американската революция насам. Финансистът Хаим Соломон, който подкрепя патриотите по време на Американската революция и по-късно дава на заем пари на Джеймс Мадисън, Томас Джеферсън и Джеймс Монро, е агент на Ротшилд. Както вече споменахме, по време на Наполеоновите войни единият клон от семейството финансира Наполеон, докато другият клон подкрепя Великобритания, Германия и останалите страни. А по време на Втората световна война Ротшилд и Буш финансират и оръжия за Хитлер. Държат здраво историята в ръцете си.

https://anonybulgaria.wordpress.com/2013/02/01/%D1%83%D0%B6%D0%B0%D1%81%D1%8A%D1%82-%D0%BD%D0%B0%D1%80%D0%B5%D1%87%D0%B5%D0%BD-%D1%80%D0%BE%D1%82%D1%88%D0%B8%D0%BB%D0%B4/
Активен

bojinkata
Неактивен bojinkata
Hero Member
*****
Публикации: 7220
Пол: Мъж
мислите определят съдбата ти

« Отговор #1 -: (Петък) 05 Февруари 2016, 14:22 »

 ПРОТИВНИЦИТЕ НА „РОТШИЛД И &” ИМАТ НЕЩАСТНА СЪДБА

Автор: ivanmutov
 Няколко американски президенти са правили опит да измъкнат САЩ от ръцете на еврейските крупни банкери начело с Ротшилд, като им отнемат правото да емитират националната валута и да се разпореждат със съдбата на Америка. Но всички са заплатили с живота си.
Андрю Джаксън е първият американски президент, който още през 1836 г. успява да изхвърли банките на Ротшилд от САЩ, като им отнема лиценза и за известно време те не могат да печатат пари.
Големият американски патриот Андрю Джаксън, предсмъртно в завещанието си написва, че иска на надгробната му плоча да бъде изписано „Аз убих банката”.
Това е във връзка с разпореждането му за закриване на Ротшилдовата банка – Second Bank of the United States, през 1836 г.                               
Още през 1837 г. Ротшилд изпращат в Америка един от своите доверени служители – Аугъст Белмонт от еврейски произход , за да спасява техните банкови интереси, сериозно засегнати от президента Андрю Джаксън. 
На 30 август 1835 година душевно болният Ричард Лоурънс извършва неуспешен опит за покушение на Андрю Джаксън.Не са изяснени мотивите за покушението, но не се изключва намесата на еврейското лоби. Това е първият опит за убийство на американски президент.
Експанзията на еврейските банки в САЩ под покровителството на Ротшилд продължава с още по-големи темпове.

През далечната 1881 г. президентът на САЩ Джеймс Гарфилд – управлявал само 100 дни, две седмици преди да бъде убит заявява:
„Този, който контролира парите в нашата страна е абсолютен господар на цялата индустрия и търговия… и когато вие осъзнаете, че цялата тази система е лесно контролирана, по един или друг начин от няколко от най-могъщите хора на върха, на вас няма да ви е нужно обяснение как се получаватпериодите на инфлация и депресия.”
И днес, думите на американския президент Джеймс Гарфилд произнесени през 1881 г. са актуални.
Федералният резерв контролира системата, а той е контролиран от голямо еврейско лоби начело с крупните и свръх богати банкери като Ротшилд, Рокфелер, Джей Пи Морган и други по-дребни банкери, но изцяло под тяхно влияние.
През 1900 г. администрацията на президента Уилям Маккинлиповдига съдебен иск срещу огромната компания на Ротшилд и Морган – Northern Securities. Американската държава е разполагала с много данни за незаконни действия извършвани от тази компания.
През 1901 г. Маккинли е убит и делото против Northern Securities на еврейските магнати Ротшилд и Морган е прекратено.
През 1913 г. няколко крупни еврейски банкерски фамилии, начело с Ротшилд и Джей Пи Морган тайно се организирват и създават т.н.„Федерален резерв“ – ФЕД.
Няколко дни преди законопроекта да бъде гласуван, Сенатор Хенри Лодж от Масачузетс, пише до Сенатор Джон Уикс следното: Ню Йорк Сити, 17 Декември, 1913 г.
„Ужажаеми Сенатор Уикс,
Навсякъде в своя обществен живот съм подкрепял мерки, които да извадят Правителството от банковия бизнес. Този законопроект поставя Правителството вътре в банковия бизнес, както никога досега в нашата история. Мощта придобита от Федералният Резервен Борд изглежда изключително опасна.
Законопроектът според мен отваря пътя към огромна инфлация на нашата валута. Аз няма да подкрепя законопроекта и няма да гласувам за него, защото според мен, той представлява заплаха за нашия просперитет, стабилността в бизнеса и всеобщото благополучие на гражданите на Съединените Щати.
Хенри Кабот Лодж“.
Президентът Удроу Уилсън им съдейства за утвърждаването на законопроекта за Федералния Резерв от Сената, за което след това съжелявал много, както пише в мемоарите си.
Конгресменът Луис Макфадън повдига обвинение срещу управата на Федералния резерв затова, че е присвоил повече от 80 милиарда долара от американското правителството и народа на САЩ, през кризисната 1928 г.
Разкритията на честния американски конгресмен Луис Макфадънму струват живота. След два неуспешни опита за покушение, той умира отровен на коктейл.
Има и други смели и честни високопоставени американци, които са дръзвали да се изправят срещу надменното поведение и корупцията на крупния еврейски банков капитал. Концентриран в ръцете на няколко свръхбогати банкери, чрез завладяния и контролиран от тях Фдерален резерв, те експлоатират американската държава.
Показното убийство на президента Джон Кенеди е най-дръзкото дело на еврейското лоби начело с Ротшилд, Рокфелер, Морган и други, в защита на своите интереси във Федералния резерв, които Кенеди сериозно засегна.
На 4 Юни 1963 г. – 50 години след забраната на президентаДжаксън банката на Ротшилд да печата пари, президента Джон Кенеди издава Изпълнителна заповед №11110, с която американската държава започва да печата свои пари от 2 и 5 долара, върху които да пише банкноти на Съединените щати, а не на Федералния резерв.
Напечатани са 4,3 милиарда долара и са пуснати в обръщение.
След 4 месеца, през ноември 1963 г. Кенеди нарежда да започне печатането на 10 и 20 доларови банкноти. Този път обаче те няма да видят бял свят.
На 22 Ноември Кенеди е убит в Далас.
Вицепрезидентът Линдън Джонсън, който още докато лети от Далас за Вашингтон се заклева като Президентq издава първата си заповед – нарежда да спре печатането на новите долари и връща правото на Федералния резерв само той да печата американската валута.
Джонсън явно бърза … за да не го сполети съдбата на Кенеди.
Тихо и кротко от обръщение са изтеглени и банкнотите от 2 и 5 долара печатани по нареждане  на Кенеди.
И днес Федерелният резерв на САЩ продължава да печата американската валута и да определя финансова политика на страната.
Групата крупни еврейски банкери от клановете Ротшилд, Рокфелер, Джей Пи Морган и други, продължават да дърпат канците във Федералния резерв и да решават не само финансовата, но и икономическа политика на САЩ.
И съвсем скоро, американският президент Барак Обама беше принуден да бръкна дълбоко в джоба на американския данъкоплатец и да вземе 700 милиарда долара, за да  спасява закъсалите еврейските банки и застрахователни институти, които съзнателно изпаднаха в неплатежоспособност.
Америка продължава да плаща данък на все по-забогатяващото еврейско банкерско лоби, което знае как да превърне във реална власт огромните пари, които издава и притежава.
http://ivanmutov.blog.bg/novini/2016/01/30/protivnicite-na-rotshild-i-amp-imat-neshtastna-sydba.1426088
Активен

bojinkata
Неактивен bojinkata
Hero Member
*****
Публикации: 7220
Пол: Мъж
мислите определят съдбата ти

« Отговор #2 -: (Четвъртък) 10 Март 2016, 15:06 »

 Ротшилдовци и Рокфелеровци изнесоха капиталите си от САЩ

автор: anonymous3
Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Милионерите от „средна ръка“ (онези, които въпреки относително големите си лични състояния все пак не решават действително сериозни въпроси) в бърз темп напускаха някога толкова милите на сърцето им Съединени щати и отсядаха зад граница – предимно в Латинска Америка.
Това разбира се предизвикваше безпокойство, но собствениците на големи състояния твърдо седяха на местата си и това внушваше известен оптимизъм.

Но се случи нещо страшно – от страната започнаха да се измъкват свръхбогаташите от онази група, в която всеки ден могат да пишат чек за един милион на любовницата си и да не разорят чак до смъртта си. Тоест това са онези хора, които управляват световната икономика, знаят тайните пружини и мотиви, фактически знаят бъдещето. И именно това знание ги кара да се измъкват от Америка „докато не е започнало“.

Вие разбира се искате конкретност? Имам я.

Американските свръхбогаташи от неюдейски произход спешно купуват земя и недвижимост в Чили и Аржентина. И там влизат: Рокфелеровци, Тед Търнър, Холдрен, Фордовци...

За да се разбере мащаба на тези покупки е достатъчно да се каже, че „Фондът на Рокфелер“ и Тед Търнър вече са купили около два милиона акра (8094 кв. км.) . За сравнение, площта на Москва е 1081 кв. километра. При това става дума за плодородна земя, а не за пустош или планини. Покупката се осъществява чрез чилийски и аржентински „защитници на природата“, естествено спонсорирани от фондовете на Рокфелер, Търнър и Форд. Интересна подробност е, че най-богатите англосаксонци бягат именно там, където навремето избягаха от възмездието нацистките престъпници.

Има сведения, че през последните няколко месеца богатите юдеи от Израел се прехвърлят в Европа. Което е напълно обяснимо, ако си спомним за предстоящия крах на Америка. Та нали Америка ще изчезне с нейната поддръжка и положението на Израел във враждебното арабско обкръжение ще стане доста незавидно.

Преди малко повече от година и Ротшилдовци преведоха своите активи в Азия. Това е корпорация“Zero”, която залага на внезапния държавен дефолт на САЩ от долара, нулиране на сметките – както при виртуалните богатства, така и при също толкова виртуалните дългове и преоценка на стойностите в унции злато.

В глобалната игра тази група води „китайската партия“ чрез най-голямата глобална виртуална банкаHSBC (Hongkong and Shanghai Banking Corporation),но и не само нея. Финансовата група на Ротшилдовци предимно залага на контрола върху обменните *урсове, световните запаси от благородни метали, скъпоценните камъни, финансовите пирамиди, а също на „резервната ликвидност“ във вид на наркотици, но при това те осъзнават “ереста на неограничената и необезпечена лихва“ и искат да приключат с нея.

Още един знак за извършващите се промени в света е неотдавнашната „сделка на века“ за размяна на акции между „ротшилдовата“ ВР(British Petroleum)и „Роснефт“. Официално ВР размени 5% от своите акции за 9,5% акции на „Роснефт“, при което вноските на всяка от страните бяха оценени на 7,8 млрд. долара. Разбираемо е, че нефта и чистотата на сделките са несъвместими понятия. Съществува и мнение, че Ротшилдовци са решили да се оттърват от част от падащата и преоценена ВР и да я разменеят за много по-интересните и разработени нефтени запаси, принадлежащи на „Роснефт“.

Но последното превключване на „глобалното презареждане“, в което Америка се превръща от свръхдържава в помийна яма на света, според най-напредничавите експерти е провокираното изменение на течението на Гълфстрийм. Първата фаза вече е реализирана в Мексиканския залив от компанията ВР. Втората фаза изглежда ще бъде разгърната на студеното разклонение на Гълфстрийм в района на Гренландия. Там с добив на нефт ще се занимава контролираната от Ротшилд нефтена компанияCairn Energy.

Забавянето на Гълфстрийм ще означава застудяване в Европа и Америка. Съответно рязко ще нарастне потребността на западните страни от енергоносители: от нефт и газ. А нефтът и газът се намират в ръцете на големите финансови групи. И те ще оберат каймака. А като имат такъв лост за влияние, те спокойно могат да доунищожат долара, да сведат до нула „виртуалните пари” и да започнат играта „от чистия лист”. При това правилата ще определят самите те и всички козове са в ръцете им.

Такива сложности са необходими, защото да се обяви дефолт на „световната резервна валута” просто с официално завление на главата на ФРС (Федералната резервна система) е крайно опасно. Висшата финансова олигархия веднага ще загуби легитимност по целия свят, а нейните представители в Америка ще започнат да ги бесят на градските фенери.

Организирането на глобален военен конфликт, с какъвто Америка два пъти решаваше своите проблеми през 20 век при наличието на ядрено оръжия у много страни, крие в себе си възможност за взаимно унищожение на всички. А например Глобалната екологична катастрофа, която е станала, ей така, сама по себе си и за която холивудските продукции отдавна готвят глупаците, е практически почти идеално решение.

Разбира се и в САЩ, и в Европа ще започне да се случва дявол знае какво. Народът ще се бунтува, на власт ще дойдат правителства от профашистки тип, които ще завинтят гайките, ще пъхнат под кожата на всеки идентификационен чип и ще установят тотален полицейски контрол, а недоволните ще унищожат... Ковчезите и концлагерите в САЩ вече са приготвени, а Европа ще се присъедини в движение, тя има голям опит.

И след всичкото това в новия свят ще дойдат от Азия и Латинска Америка същите тези Рокфелеровци и Ротшилдовци, но вече като „спасители” и „велики организатори на по-добрия живот”. И ще включат отново системата за изсмукване на соковете.

Превод: Магдалена Желязкова


http://svetoven.pogled.info/news/64788/Rotshildovtsi-i-Rokfelerovtsi-iznesoha-kapitalite-si-ot-SASHT-balg-ez
http://anonymous3.blog.bg/drugi/2015/06/01/rotshildovci-i-rokfelerovci-iznesoha-kapitalite-si-ot-sasht.1365739
Активен

bojinkata
Неактивен bojinkata
Hero Member
*****
Публикации: 7220
Пол: Мъж
мислите определят съдбата ти

« Отговор #3 -: (Петък) 30 Декември 2016, 18:42 »

http://zahariada.blog.bg/politika/2016/12/30/sistemata-moje-da-izgyrmi-vseki-moment.1499832
Системата може да изгърми всеки момент
 

Основната особеност на актуалната ситуация в световната икономика е, че тя всеки момент може окончателно да изгърми. Или както се казва "бардакът е налице".

Налице е и инструментът за неговото разрушение. Това е самата система, която съдържа саморазрушението – банките, доларът, глобализирането. Това е системата, която вече покри целия свят и няма накъде да се разширява. Друга планета наблизо с доларова система няма и системата започна да се самоизяжда.

Когато говорим за банки обикновено на първо място се споменава кланът Ротшилд, наричан "най-големият бандит в световната история". Но онова, което не се знае е, че Ротшилд никога не са били самостоятелни играчи. Те са само част от системата и винаги са били и са придворни банкери на британската корона, притаила се дълбоко зад кулисите на финансите и историята. САЩ винаги са били и са колония на Великобритания. Банката, която притежава всичко и всеки в САЩ е Федералната резервна система на САЩ, която е собственост на Ротшилд, които са придворните банкери на британската корона.

Германия продължава да е окупирана държава от САЩ и Англия, което означава, че и Дойче банк е клон на Ротшилд.

И Япония е окупирана държава от САЩ. И Централната банка на Япония също е филиал на Ротшилд, който е придворен банкер на британската корона. Англия "неслучайно" върна на Китай Хонгконг, като го превърна в плацдарм на проникването на Ротшилд в Китай чрез банката НSBC, която е на Ротшилд.

Банковата система е с огромна инерция и обхват. Чрез Ротшилд, които не са самостоятелни играчи, а само придворни банкери на британската корона, тя извършва различни мръсни операции, в това число две световни войни, и сегашната – хибридната.

Кризата от 2008 г. показа, че системата отдавна е извън контрол, че се е превърнала в самозахранващо, самодостатъчно и саморазвиващо се чудовище.

За всеки случай изнамериха в Лондон един от наследниците на Ротшилд – Джейкъб Ротшилд, за да не остане системата съвсем без лице. Защото системата /матрицата/ вече притежава цялата планета посредством така наречените централни - национални банки.

Погледнете техния списък и инфографиката за дълговете на всички държави, пропорционално към техните брутни национални продукти. Всички са на "банката на Ротшилд", която отдавна е фалирала.

Системата е фалирала и е готова всеки момент да изгърми - банките, производството, потреблението.

Взривът ще стане всеки момент от най-малкото смущение. Фазовият преход може да стане за една секунда. Бум и край.

Това могат да са поредни проблеми в Гърция или споменатата Дойче банк с нейния трилионен дълг. Дойче е труп, банкрут.

Това може и да е Китай, който през последните години наду такъв балон на недвижимостите, на който се падат 25 процента от брутния продукт на страната.

Нищо не може да помогне. Наливането на нови пари в банките означава нови дългове и отрицателна ефективност. Дългът расте по-бързо от реалния сектор.

Колко може да издържи това нещо никой не знае.

Кога ще изгърми – никой не знае.

Какво ще дойде – никой не знае.

Ако има все пак нещо положително в този "бардак" е, че знаем, че нищо не знаем. Това вече го е казал някакъв гръцки философ. Но го изкарали луд...

Всички централни банки по света са контролирани от Ротшилд

Bank of Afghanistan
Albania: Bank of Albania
Algeria: Bank of Algeria
Argentina: Central Bank of Argentina
Armenia: Central Bank of Armenia
Aruba: Central Bank of Aruba
Australia: Reserve Bank of Australia
Austria: Austrian National Bank
Azerbaijan: Central Bank of Azerbaijan Republic
Bahamas: Central Bank of The Bahamas
Bahrain: Central Bank of Bahrain
Bangladesh: Bangladesh Bank
Barbados: Central Bank of Barbados
Belarus: National Bank of the Republic of Belarus
Belgium: National Bank of Belgium
Belize: Central Bank of Belize
Benin: Central Bank of West African States (BCEAO)
Bermuda: Bermuda Monetary Authority
Bhutan: Royal Monetary Authority of Bhutan
Bolivia: Central Bank of Bolivia
Bosnia: Central Bank of Bosnia and Herzegovina
Botswana: Bank of Botswana
Brazil: Central Bank of Brazil
Bulgaria: Bulgarian National Bank
Burkina Faso: Central Bank of West African States (BCEAO)
Burundi: Bank of the Republic of Burundi
Cambodia: National Bank of Cambodia
Came Roon: Bank of Central African States
Canada: Bank of Canada – Banque du Canada
Cayman Islands: Cayman Islands Monetary Authority
Central African Republic: Bank of Central African States
Chad: Bank of Central African States
Chile: Central Bank of Chile
China: The People's Bank of China
Colombia: Bank of the Republic
Comoros: Central Bank of Comoros
Congo: Bank of Central African States
Costa Rica: Central Bank of Costa Rica
Cote d'Ivoire: Central Bank of West African States (BCEAO)
Croatia: Croatian National Bank
Cuba: Central Bank of Cuba
Cyprus: Central Bank of Cyprus
Czech Republic: Czech National Bank
Denmark: National Bank of Denmark
Dominican Republic: Central Bank of the Dominican Republic
East Caribbean area: Eastern Caribbean Central Bank
Ecuador: Central Bank of Ecuador
Egypt: Central Bank of Egypt
El Salvador: Central Reserve Bank of El Salvador
Equatorial Guinea: Bank of Central African States
Estonia: Bank of Estonia
Ethiopia: National Bank of Ethiopia
European Union: European Central Bank
Fiji: Reserve Bank of Fiji
Finland: Bank of Finland
France: Bank of France
Gabon: Bank of Central African States
The Gambia: Central Bank of The Gambia
Georgia: National Bank of Georgia
Germany: Deutsche Bundesbank
Ghana: Bank of Ghana
Greece: Bank of Greece
Guatemala: Bank of Guatemala
Guinea Bissau: Central Bank of West African States (BCEAO)
Guyana: Bank of Guyana
Haiti: Central Bank of Haiti
Honduras: Central Bank of Honduras
Hong Konag: Hong Kong Monetary Authority
Hungary: Magyar Nemzeti Bank
Iceland: Central Bank of Iceland
India: Reserve Bank of India
Indonesia: Bank Indonesia
Iran: The Central Bank of the Islamic Republic of Iran
Iraq: Central Bank of Iraq
Ireland: Central Bank and Financial Services Authority of Ireland
Israel: Bank of Israel
Italy: Bank of Italy
Jamaica: Bank of Jamaica
Japan: Bank of Japan
Jordan: Central Bank of Jordan
Kazakhstan: National Bank of Kazakhstan
Kenya: Central Bank of Kenya
Korea: Bank of Korea
Kuwait: Central Bank of Kuwait
Kyrgyzstan: National Bank of the Kyrgyz Republic
Latvia: Bank of Latvia
Lebanon: Central Bank of Lebanon
Lesotho: Central Bank of Lesotho
Libya: Central Bank of Libya (Their most recent conquest)
Uruguay: Central Bank of Uruguay
Lithuania: Bank of Lithuania
Luxembourg: Central Bank of Luxembourg
Macao: Monetary Authority of Macao
Macedonia: National Bank of the Republic of Macedonia
Madagascar: Central Bank of Madagascar
Malawi: Reserve Bank of Malawi
Malaysia: Central Bank of Malaysia
Mali: Central Bank of West African States (BCEAO)
Malta: Central Bank of Maltaa
Mauritius: Bank of Mauritius
Mexico: Bank of Mexico
Moldova: National Bank of Moldova
Mongolia: Bank of Mongolia
Montenegro: Central Bank of Montenegro
Morocco: Bank of Morocco
Mozambique: Bank of Mozambique
Namibia: Bank of Namibia
Nepal: Central Bank of Nepal
Netherlands: Netherlands Bank
Netherlands Antilles: Bank of the Netherlands Antilles
New Zealand: Reserve Bank of New Zealand
Nicaragua: Central Bank of Nicaragua
Niger: Central Bank of West African States (BCEAO)
Nigeria: Central Bank of Nigeria
Norway: Central Bank of Norway
Oman: Central Bank of Oman
Pakistan: State Bank of Pakistan
Papua New Guinea: Bank of Papua New Guinea
Paraguay: Central Bank of Paraguay
Peru: Central Reserve Bank of Peru
Philip Pines: Bangko Sentral ng Pilipinas
Poland: National Bank of Poland
Portugal: Bank of Portugal
Qatar: Qatar Central Bank
Romania: National Bank of Romania
Rwanda: National Bank of Rwanda
San Marino: Central Bank of the Republic of San Marino
Samoa: Central Bank of Samoa
Saudi Arabia: Saudi Arabian Monetary Agency
Senegal: Central Bank of West African States (BCEAO)
Serbia: National Bank of Serbia
Seychelles: Central Bank of Seychelles
Sierra Leone: Bank of Sierra Leone
Singapore: Monetary Authority of Singapore
Slovakia: National Bank of Slovakia
Slovenia: Bank of Slovenia
Solomon Islands: Central Bank of Solomon Islands
South Africa: South African Reserve Bank
Spain: Bank of Spain
Sri Lanka: Central Bank of Sri Lanka
Sudan: Bank of Sudan
Surinam: Central Bank of Suriname
Swaziland: The Central Bank of Swaziland
Sweden: Sveriges Riksbank
Switzerland: Swiss National Bank
Tajikistan: National Bank of Tajikistan
Tanzania: Bank of Tanzania
Thailand: Bank of Thailand
Togo: Central Bank of West African States (BCEAO)
Tonga: National Reserve Bank of Tonga
Trinidad and Tobago: Central Bank of Trinidad and Tobago
Tunisia: Central Bank of Tunisia
Turkey: Central Bank of the Republic of Turkey
Uganda: Bank of Uganda
Ukraine: National Bank of Ukraine
United Arab Emirates: Central Bank of United Arab Emirates
United Kingdom: Bank of England
United States: Federal Reserve, Federal Reserve Bank of New York
Vanuatu: Reserve Bank of Vanuatu
Venezuela: Central Bank of Venezuela
Vietnam: The State Bank of Vietnam
Yemen: Central Bank of Yemen
Zambia: Bank of Zambia
Zimbabwe: Reserve Bank of Zimbabwe
Активен

bojinkata
Неактивен Ribata28
Sr. Member
****
Публикации: 395

« Отговор #4 -: (Петък) 23 Юни 2017, 17:45 »

http://budha2.blog.bg/technology/2016/07/09/.1408900
Активен
Неактивен trustno1
Sr. Member
****
Публикации: 361

« Отговор #5 -: (Неделя) 12 Ноември 2017, 23:26 »

Световната банка е международна финансова организация, която осигурява подпомагащи заеми на развиващите се страни за капиталови програми. Световната банка е изложила като своя цел намаляването на бедността. 
Президент: Джим Йон Ким
Централа: Вашингтон, САЩ
Главен изпълнителен директор: Кристалина Георгиева (2.01.2017 г.–)
Основаване: 1944 г.
Главна организация: Организация на обединените нации
Основатели: Джон Мейнард Кейнс, Хари Декстър Уайт

Активен
Неактивен bojinkata
Hero Member
*****
Публикации: 7220
Пол: Мъж
мислите определят съдбата ти

« Отговор #6 -: (Понеделник) 13 Ноември 2017, 10:01 »

Световната банка е международна финансова организация, която осигурява подпомагащи заеми на развиващите се страни за капиталови програми. Световната банка е изложила като своя цел намаляването на бедността.  
Президент: Джим Йон Ким
Централа: Вашингтон, САЩ
Главен изпълнителен директор: Кристалина Георгиева (2.01.2017 г.–)
Основаване: 1944 г.
Главна организация: Организация на обединените нации
Основатели: Джон Мейнард Кейнс, Хари Декстър Уайт

Но бедността не намалява, а се увеличава. А банките забогатяват! Що така? Shocked
КриСТАЛИНка не е ли онази дето в Полша отмъкна един парфюм, та стана за смях на всички? Крадец до крадеца са в тази Банка!
« Последна редакция: (Понеделник) 13 Ноември 2017, 10:07 от bojinkata » Активен

bojinkata
Неактивен BLOT
Newbie
*
Публикации: 5
Пол: Мъж

« Отговор #7 -: (Сряда) 22 Ноември 2017, 22:27 »

Всеки би искал да ни "яхне" и да ни "оправи" . Въпросът е имат ли хората достатъчно критично мислене за да се окаже съпротива ? Моят отговор е НЕ .
Активен

За съкровища, хората се превърнаха в чудовища
Страници: [1]   Нагоре
  Изпечатай  
 
Отиди на:  


Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2011, Simple Machines  Theme KurtLarVaDisi
© Copyright 2012 - 2018 XCOMBG.NET

конспирация манипулации езотерика окултизъм НЛО извънземни духове сънища окултен конспиративен видения духове нематериален паранормални