Страници: [1] 2   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Атентатът в Сарафово 2012  (Прочетена 2104 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Неактивен hacko
Sr. Member
****
Публикации: 292

« -: (Вторник) 05 Февруари 2013, 22:50 »

Нова версия от сайта на аннанюз , която до сега никой не я поместил в бг.:
Накратко:
Ливански салафити са поели отговорността за атентата в Сарафово. Сирийският шейх Омар Бакри Фастак твърди , че взрива е организиран от негов ученик Абу Ахмед , бивш затворник в Гуантамо. Сега живеещ в Англия.
Той се явява почитател на Алкайда пребивавал в СА , Афганистан и Пакистан.

По-долу е руският текст:
Ливанские салафиты взяли на себя ответственность за гибель 8 израильтян в Болгарии
. .Djambal Green в Вс, 22/07/2012 - 11:53 Блог: тема Война тэги Омар Бакри Фастак гео Ближний Восток и Магриб Болгария Европа Ливан США и Великобритания Великобритания Израиль

В то время как руководство сионистского режима обвинило в нападении на туристический автобус со своими гражданами в Болгарии Иран и ливанскую Хезбаллу, один из лидеров салафитов Ливана заявил, что данный теракт – это дело рук одного из его выдающихся учеников.

В субботу сирийский шейх-салафист Омар Бакри Фастак, ссылаясь в ходе интервью ливанскому телевиденью на недавнее нападение на израильский туристический автобус в Болгарии, сказал: «За этим стоит один из моих студентов, изучавших салафистскую идеологию Мехди Мухаммед Газали».

Он добавил: «Его настоящее имя Абу Ахмед и он прошел *урс обучения салафитскому учению в моем классе в Лондоне. Мы гордимся этим человеком».
Шейх Фастак продолжил: «Газали является алжирцем по происхождению и проживает в Лондоне, где много джихадистов».

Сионистское руководство и болгарские источники также сообщили о причастности Газали к данному нападению, в результате которого 8 израильских туристов погибли и еще 30 получили ранения. По словам радио Израиля, он является сторонником Аль-Каиды и побывал в Саудовской Аравии, Афганистане и Пакистане.

В настоящее время проводится полное расследование данного инцидента при участии американских, сионистских и европейских спецслужб. Также сообщается, что Мехди Мухаммед Газали 1976 года рождения, проживал в Пакистане и по обвинению в «незаконной борьбе» был схвачен силами США и помещен в тюрьму Гуантанамо в 2002 году.
Источник
» блог - Djambal Green 680 просмотров
Активен
Неактивен bojinkata
Hero Member
*****
Публикации: 7220
Пол: Мъж
мислите определят съдбата ти

« Отговор #1 -: (Четвъртък) 07 Февруари 2013, 18:40 »

Даааа, тази версия е много неудобна и не се вписва в указанията от Израел.
Активен

bojinkata
Неактивен hacko
Sr. Member
****
Публикации: 292

« Отговор #2 -: (Неделя) 10 Февруари 2013, 15:09 »

Източник:http://neverojatno.wordpress.com/2013/02/09/hizbula/
Лидерът на Хизбула проговори: “Българите трябва да се страхуват от самите себе си, от своите политици”"”
Група българи, живеещи в Ливан, успяха да се срещнат с лидера на Хизбула, шейх Хасан Насрала, и да заснемат ексклузивно интервю. Самите те обясняват, че идеята им е хрумнала спонтанно и дори за миг не са се замисляли, че е възможно да пострадат от гнева на шейха по повод решението на българското правителство да посочи ръководената от него организация като стояща зад атентата в Сарафово. В молбата си за среща те обяснили, че искат да проведат интервю, в което ясно да се чуе становището на лидера на Хизбула по тази тема, за да могат българските граждани да черпят храна за размисъл и от позицията на засегнатата страна. Това е една от малкото медийни изяви на шейха и затова се посреща с огромен интерес в Европа и по света. Ние се присъединяваме към адмирациите за тези наши сънародници и, разбира се, пускаме пълния текст на интервюто. Тези, които искат да го гледат на запис, просто да го потърсят в Youtube:

- Г-н Насрала, благодарим ви, че се отзовахте на нашата молба. За нас е много важно да чуем   вашата позиция по въпроса за атентата в Сарафово и ние възнамеряваме чрез възможностите на интернет и социалните мрежи да я сведем до знанието на колкото се може повече българи, а вероятно и граждани на други западни държави. И да започнем с първия въпрос: вие ли стоите зад атентата в Сарафово?

- Категорично не.  На този въпрос, мисля, че вече нееднократно и нееднозначно сме отговаряли. Ние не сме поели и няма да поемем отговорност за този атентат, тъй като не от Хизбула е излязла инициативата за извършването му.

- Как тогава приемате твърденията на българските разследващи, че за две от лицата, съпричастни на извършването на атентата, е установено, че са принадлежали към военното формирование на Хизбула, а оттам – че Хизбула е съпричастна към атентата?

- Затруднен съм откъде да започна, толкова много са безумията в това, на което станахме свидетели.

Първо, аз не видях твърдения, изказани от български разследващи, дори напротив, вашият главен про*урор се разграничи от този медиен атентат срещу Хизбула. Аз видях група политици, иззели функциите на разследващите, събрали се пред камера и ръсещи нелепости. Защото всичко, което бе казано, е една нелепост, едно нищо. Бихте ли ми обяснили какво е това “обосновано предположение”, как го разбирате? Ето как аз го разбирам и ме поправете, ако греша: винаги, когато се работи за разкриването на дадено престъпление, има най-различни версии, които се разработват, всяка една версия е “обосновано предположение”, но то не е достатъчно за да бъде посочен виновникът. Поне така би трябвало да бъде в една правова държава, но явно вашата не е такава. Тези “обосновани предположения” са началният етап от разследването, тоест явно, ако съдя логически по думите на вашия вътрешен министър, вие сте още в началния етап на разследването, при това седем месеца след извършването на атентата. Извинявайте, но това е несериозно и щеше да бъде смешно, ако не касаеше една толкова сериозна тема и не се предполагаше, че ще повлече след себе си непредвидими последици.

 Второ, ще ми бъде интересно да разбера също какво точно означава съпричастен? Доколкото разбрах, между съпричастен и съучастник има разлика. Едното предполага повече емоционална обвързаност, докато другото реална подкрепа. Тази дума вашият вътрешен министър използва за да обозначи както ролята на нашата организация, така и ролята на двете лица, за които твърди, че са принадлежали към военното крило на Хизбула. Да разбирам ли, че вашият министър ни обвинява не толкова в реално действие, колкото в съчувствие и еднакви идеологически възгледи с извършителите на атентата?

Трето. Какво ще рече, че две от лицата са принадлежали към нашата организация? Те принадлежат ли още към нея, според българските разследващи политици, и принадлежали ли са към Хизбула към момента на извършването на атентата? Виждате ли някъде ясно твърдение? Но дори и да са били членове и в момента да са членове на нашата организация, при положение, че ние ясно се разграничаваме от атентата и заявяваме, че нямаме нищо общо с неговото извършване, каква отговорност може да ни бъде търсена? Нима във всяка една организация няма крайни елементи, вечно неудовлетворени от действията на партията или движението, към което принадлежат, и приканващи към по-радикални действия? Нима подобни елементи не са лесна плячка за сили, желаещи да ги използват за реализирането на собствените си тъмни цели? Не забравяйте, че ние вече сме политическа сила и нашият интерес е насочен към търсене на политически решения, което може да е повод за разочарование на част от тези, които са били с нас по време на въоръжената ни борба. Тази наша нова насока за легитимно влизане в политическия живот е възможно да не се нрави и на кръгове от така наречения “демократичен свят”.

И накрая, изумен съм, че именно България, в лицето на нейното правителство, хвърля такива недоказани, нелепи, витиевати и нищо не значещи твърдения, при положение, че имате горчив опит. Самите вие бяхте набедени като съучастници в атентата срещу папата от същия този демократичен свят, но тогава все още не бяхте негов член. Бяхте класов и политически враг, такъв какъвто сме и ние в момента, и затова ви беше спретнато въпросното обвинение – не беше ли и то “обосновано предположение”? Помислете върху тези въпроси.

- Вие нарекохте изявлението на българското правителство “медиен атентат” срещу Хизбула, в този смисъл трябва ли българите да се страхуват от отмъщение от ваша страна?

- Всяко едно наше действие носи след себе си своите последствия и тези последствия касаят не само този, който е извършил действието, но и тези около него, а в нашия случай – целия свят. Вашето правителство, за съжаление, не е направило никакъв анализ на последствията от този политически акт. Българите не трябва да се страхуват от Хизбула, българите трябва да се страхуват от самите себе си, от собствените си политици. Трябва да се страхувате от собствените си преценки, защото те явно не са особено надеждни. Когато бе извършен атентатът, последствията бяха ясни, имаше убити, ранени, шокирани, възмутени. Предполага се, че вашите служби са станали по-внимателни, както и израелските граждани, пребиваващи на ваша територия. Ако приемем, че вие сте едно езеро, а атентатът – камък хвърлен в него, то вълните са последствията, и те тъкмо започнаха да затихват, когато вие решихте да хвърлите огромна канара и да разплискате водата колкото може по-надалече.

На всички е ясно, че решението за изказването на това “обосновано предположение” е взето под външен натиск, а откъде е натискът можете да се ориентирате по източниците на първите бурни приветствия и поздравления за изразената позиция. Ясно ви е вече, че сте на път да предизвикате верижна реакция, която да доведе до нова война и допълнителна дестабилизация в Близкия изток. Вие се страхувате дали няма да дойдем да се взривяваме, като акт на отмъщение, страхувате се за себе си, за собствения си живот, а не помислихте ли за милионите  разбити животи, които една война би предизвикала? Всичката пролята кръв, всичките измъчени души, всичките убити и заровени мечти ще тежат на вашата съвест, на вашата карма, на съдбата ви, като народ. Ето с това ще трябва да живеете, от това ще трябва да се страхувате.

- В такъв случай, как смятате, защо атентатът, според вас целящ удар срещу Хизбула, е извършен именно в България?

Причините са няколко. Едната е, че сте член на Европейския съюз, а Европа не ни е посочила като терористична организация. Другата е, че сте периферия на същия този Европейски съюз и лесно може да бъдете жертвани. И третата е, че сте безропотни, бездушни и послушни роби. Трябва да ви кажа, че веднага след атентата, когато Израел обявиха, че ние стоим зад него, ние започнахме внимателно да следим развитието на събитията и си зададохме същия въпрос. Защо са избрали България, за да ни дискредитират? Какво особено има във вашата държава? И отговора до който стигнахме след внимателен анализ, е нищо, във вас няма нищо особено. Вие нищо не означавате, за когото и да било. Вие нямате собствена външна политика, нямате собствена вътрешна политика, а сте заложници изцяло на външни интереси. Вашите политици са готови на всичко, само и само да се задържат на власт и да крадат, и с тази цел се стремят да си създадат образ на “надеждни партньори” на международната сцена.

Но най-важното не са вашите политици, а народът. Защо подобен атентат не се случи в Гърция, където полицията има премного работа в борбата с протестите срещу мерките за стабилизиране на икономиката, нима Гърция е по-малка туристическа дестинация от България или там не ходят израелски туристи? Защо, и Гърция е член на Европейския съюз, и Гърция е в периферията на този съюз? Защото там народът не спи, а отделно, че и на тях гледат с по-друго око. А вие кои сте и какви сте? Вие позволявате да ви тъпче всеки, от всекиго ви е страх и смятате, че не можете да се изправите срещу никой, който ви погазва правата, достойнството и честта. Вашият въпрос не е “Да бъда или да не бъда?”, а “Аз какво мога да направя?”, като отговора, който сами си давате е “Нищо”. Вие вярвате в собственото си “нищо” и следователно сте нищожество. Вие нищо не можете да направите, на никого, за нищо. С вас или без вас, на Европа и е все едно, за тях вие все едно не съществувате, за самите себе си вие все едно не съществувате, щом чакате разрешение на всичките си проблеми от всеки друг, но не и от себе си. Затова и сте умираща нация, защото сте мъртви духом, а не защото сте бедни материално. Та по света по-голямата част от хората живеят по-бедно от вас, но са по-богати духом, по-жизнени, и затова нарастват.

- А защо тези, за които намекнахте по-горе, искат да ни убедят , че именно Хизбула стои зад атентата?

Арабският свят е свят с древна история. Да не забравяме, че първите цивилизации са се зародили по поречието на Тигър и Ефрат. Не забравяйте, че арабската цивилизация е дала много поети, писатели и учени в медицината, астрономията, математиката, та днес целия свят пише с арабски цифри, а не с римски, например. Ако бъдем оставени да се развиваме самостоятелно, съобразно нашите традиции и вярвания, съобразно нашия мироглед, ние ще се превърнем в заплаха за западната цивилизация. Но не в заплаха в  смисъл военна, а в заплаха икономическа. За зла участ на цивилизования демократичен свят по-голямата част от световните запаси от нефт лежат на наша територия. Именно за да не успеем да изградим една нова силна арабска цивилизация, която да се явява икономически кон*урент на Запада, регионът на Близкия изток се държи в постоянна нестабилност. С конфликти, умишлено внасяни отвън – и това особено се усили в годините след настъпването на финансово-икономическата криза в западния свят. Усетили, че губят почва под краката си, западните стратези се опитват, преди да пропаднат в собствените си лайна, да всеят колкото може по-голям хаос в нашия регион, така че, докато те се чудят как да се справят със собствените си проблеми, да не вземем ние да ги изпреварим. И ние – като цел – се явяваме част от пъзела за дестабилизация на района.

За разлика от западния свят, където на почит е преклонението пред материалното, където печалбата е символ-верую, където парите са основна движеща сила, при нас, и не само при нас, се набляга на духовното. Целият Изток – от Япония, през Китай, Индия, Тибет, и дори Русия, като последен стожер на истинското православие, та до Близкия изток, където религията също заема водещо място в бита на хората – се оказва подложен на масирана атака за приемане на материалните ценности, на тази гротескна ценностна система. Защото, ако приемем техните ценности техния мироглед, те ще могат спокойно да правят печалби на наша територия и няма да срещат никаква съпротива. Затова те налагат своята демокрация на всяка цена и с дронове, и с бомби, за да устроят света по свой образ и подобие, но те не са богове, а безумци, които не могат да изградят един нов свят, но могат да повлекат целия свят в бездната на хаоса. И вие им помагате.
Активен
Неактивен bojinkata
Hero Member
*****
Публикации: 7220
Пол: Мъж
мислите определят съдбата ти

« Отговор #3 -: (Неделя) 10 Февруари 2013, 16:28 »

Много силно интервю, даже и да не е вярно. Как завършва то - "И вие им помагате"!!!!! Много истини, в това кратко изложение.
          Може би и затова беше натиснат бутона "Буда" и съответно беше изпълнено желанието на Израел и САЩ да се обяви Хизбула за терористична организация. Но страшните последствия тепърва предстоят.  НАТО вече извършва разузнавателни полети над Ливан.
Активен

bojinkata
Неактивен user3
Full Member
***
Публикации: 163

« Отговор #4 -: (Неделя) 10 Февруари 2013, 19:09 »

Цитат
Ако вземем пред вид настоящите събития в близкоизточните отношения, във връзка с отношението на САЩ и Израел, / В което ние 'случайно' се оказахме въвлечени/, може би ще си отговорим на въпроса как САЩ се опитват да преструкторират финансовата си успешност. Разбира се отново метода е разделяй и владей, като нарочат "подходящия противник", притискайки зависими държави да преминат на страната им, подкрепяйки военната им намеса, за неутрализиране и унищожение на зависимите, в случая дори 'съюзниците', когато не се държат подобаващо. Вслучая смятам че това е стремежа им да обявят още някой за 'терорист', за да не се докаже че всъщност те дърпат конците и раздухват проблема, както и контролират основните терористически групировки. Мисля, че това е една предвидна дългогодишна политика, разчитаща основно на финансова манипулация, не на реална ситуация. Т.е не се търси решение, то вече е решено, от страна на Правителството на САЩ.

           Извинявам се, че се повтарям поставяйки написаното от мен в темата   
"Държавен дълг на САЩ" именно тук... Мисля, че така е по-обосновано.

Цитат
Може би и затова беше натиснат бутона "Буда" и съответно беше изпълнено желанието на Израел и САЩ да се обяви Хизбула за терористична организация. Но страшните последствия тепърва предстоят.  НАТО вече извършва разузнавателни полети над Ливан
   Напълно подкрепям мнението на  bojinkata
Активен
Неактивен Страшку
Hero Member
*****
Публикации: 856
Пол: Мъж
Заяц ты меня слышишь?

« Отговор #5 -: (Неделя) 10 Февруари 2013, 19:41 »

Не забравяйте, че Израел има двама министъра на външните работи. Единия е Авигдор Либерман, а другия е Николай Младенов. Доста силно лоби имаме на ционистите в нашето правителство, така че не се чудете защо се случват и допускат атентатите.

Ето едно изказване на Ники комсомолеца в Израел:
Цитат
Удар срещу Израел е като удар по България“

Източник: http://www.israelnationalnews.com/News/Flash.aspx/260039#.URI2gvISVIE

Слагам го и на картинка, че някой път изчезват статиите от новинарските сайтове:

http://prikachi.com/images/698/5853698v.png
Атентатът в Сарафово 2012


Също така Никито защитава и дипломна работа (магистър) на тема "Израелските ядрени сили"... Smiley

Така и така съм ги почнал, ето и едно изказване на Антон Тодоров:
Цитат
Ще го кажа отново и съвсем директно - ние нямаме български външен министър, имаме неясен и манипулиран имплант на ционистката държава начело на българското министерство на външните работи.

Между другото следете публичните изяви на Антон Тодоров - толкова инфо пуска, че ще се хванете за главата. И за Израел и не само.
---------------------------------------Допълвам коментара си с една снимка:Тук г-н Младенов участва на Глобалния форум на американския еврейски комитет. Думите с които е представен са: европейски съюзник на Израел и израелския народ.
« Последна редакция: (Неделя) 10 Февруари 2013, 23:09 от Страшку » Активен

Човешкото развитие е пътят от примитивното през сложното към простото.
Неактивен МИТКО
Restricted
*
Публикации: 1892

« Отговор #6 -: (Неделя) 10 Февруари 2013, 19:50 »

      Това  интервю,  казва  всичко  за  народа  ни!  Не  сме  народ!
       
Активен

Въобръжението  е  по-важно  от  знанието
Неактивен user3
Full Member
***
Публикации: 163

« Отговор #7 -: (Неделя) 10 Февруари 2013, 20:05 »

Народ сме, Мите щом ни има и докато ни има. Докато сме будни не могат ни претопи. Ала ако и будните заспят става страшно! От нас зависи, от всяка капка се пълни вира. Нужно е самосъзнание, а не да гледаме в глупостите, с които ни отвличат 'управниците'.
Страшку, не ги знаех тез неща, Благодаря за инфото!
Активен
Неактивен Страшку
Hero Member
*****
Публикации: 856
Пол: Мъж
Заяц ты меня слышишь?

« Отговор #8 -: (Неделя) 10 Февруари 2013, 20:14 »

Ох, то колко има още - то само това да беше. Даже не ми се пише някой път от толкова гадория... bad
Кофтито е, че Ники мимозата е само "черешката от тортата". С този министър, ние сме парченце от външната политика на Израел - а техните амбиции (на Израел) са близкия изток, Балканите, Северна Африка и т.н. Тази игра която играем с тях ще доведе до нищо друго освен до нови атентати. Само че той Никито ще си вземе семейството и ще отиде да живее някъде другаде, а ние ще оберем пешкира  ...това са такива бавни и инертни процеси, как ще се обръща това нещо? - абе ще се справяме някакси. Те сирийците какво да кажат, ако ние почнем да се оплакваме. Smiley
Активен

Човешкото развитие е пътят от примитивното през сложното към простото.
Неактивен user3
Full Member
***
Публикации: 163

« Отговор #9 -: (Неделя) 10 Февруари 2013, 21:36 »

       Щом се цели по периферията целта е да се отвлече вниманието във  вътрешността. Опитите да привлечеш съседите на 'завладяната територия', показват, че се заселваш трайно и успешно, а ако ги и убедиш, че всъщност ние не съществуваме независимо, без подкрепата на новите 'собственици', то ние сме завладяни без война. Няма нужда от това, за бълха топ не се вади. Само това ме усъмни в интервюто цитирано по-горе. Защото е много интелигентно, но няма логика от др. конфликт на наша територия. Та за Израел,  в случая ние ще се окажем съседи на собствена територия.. чуждоземци или може би ще сме новия Израел..  Lips Sealed  Evil Ако сме и в конфликт с врага на нашите врагове няма да имаме опора от никъде. Започнаха от близкоизточните държави, сега към Европа! Като торнадо се движат, но целенасочено. Нищо чудно същата практика и в  Енергетиката. Нищо случайно, напротив, убедена съм че е планирано още преди години от САЩ и Израел. Даже не ми звучи точно казано. Глобално погледнато Ционистите се движат стъпка по стъпка към целта, а за тях всички са врагове. Останалото е пунт и пластика - под маската на 'демократичната' дипломация.
Свят контролиран от тирани, бранещи мира... Жалко е, че ни имат за маса.. не за народ. Дори се замислям дали със соц. строя преди не са ни подготвяли за послушно стадо, години, докато се сринем тотално и свикнем да мълчим.
Активен
Неактивен Страшку
Hero Member
*****
Публикации: 856
Пол: Мъж
Заяц ты меня слышишь?

« Отговор #10 -: (Неделя) 10 Февруари 2013, 22:32 »

Дори и статията да е изфабрикувана от израелската преса, мен идеята ми беше за обвързването на българското и израелското правителство. Нищо положително не ни чака и ще си патим от еврейски номера - не се познаваме от вчера...

Израелските ВВС вече тренират над България

Замисли се колко са враговете на Израел? След такова обвързване на нашето правителство с израелското, дали няма да припознаят и България като враг? За какво ги правят тези подготовки с влака?

Обезвреждане на терористи във влак тренират на учение край Мездра

Аз не искам да внушавам страх. Просто показвам нещата от моята позиция, пък дано съм в заблуда. Но като сме се хванали с евреи-ционисти, ще трябва да се оправяме някакси...
Активен

Човешкото развитие е пътят от примитивното през сложното към простото.
Неактивен user3
Full Member
***
Публикации: 163

« Отговор #11 -: (Понеделник) 11 Февруари 2013, 02:04 »

  Никак не мисля, че си в заблуда, напротив. Коментарите ти са съвсем смислени. За момента сме в шах. Повод си е за страх. Всичко тръгна още с хода обвързване с НАТО. Като опитно поле сме за тях. И да, именно при всеки ход оттук насетне ще сме в позицията на врагове, при всяка реакция, ще се явим "нелоялни" спрямо "антитерористичната" политика на САЩ. 
Активен
Неактивен Tangrata
Hero Member
*****
Публикации: 779

« Отговор #12 -: (Понеделник) 11 Февруари 2013, 07:23 »

Да се надяваме че арабите и персите няма да се занимават с нас. Те нямат нищо против нас. За съжаление, обаче евреите няма да пропуснат да се занимават.
Активен

"От човешката глупост по-забавно нещо няма. Това комиците са го открили много отдавна."
Неактивен bojinkata
Hero Member
*****
Публикации: 7220
Пол: Мъж
мислите определят съдбата ти

« Отговор #13 -: (Понеделник) 11 Февруари 2013, 12:46 »

Да се надяваме че арабите и персите няма да се занимават с нас. Те нямат нищо против нас. За съжаление, обаче евреите няма да пропуснат да се занимават.
   Никой политик не се съобразява с лицемерните, слабите, страхливите и двулични държави, каквато е нашата. Очаквайте шутове и от запад, и от изток, и от север.........Народът през 2009 година си избра сам тази съдба, като гласува или ходи за гъби за това некадърно и компроментирано управление, наложено от босфортв и другите СМИ. Но е по-точно да се каже, че една и съща сила ни управлява от 1989 година насам - 24 години.
Активен

bojinkata
Неактивен Psyhea
Restricted
*
Публикации: 3138
Дата на регистрация 2012-12-12!

« Отговор #14 -: (Понеделник) 11 Февруари 2013, 14:07 »

Но е по-точно да се каже, че една и съща сила ни управлява от 1989 година насам - 24 години. [/u]
Бъркаш.Същата"сила"е на власт от '44 година.Смени се само"големият брат".Иначе местната гвардия е същата.Но дори факта,че си сменихме господарите,не е кой знае колко съществен.В крайна сметка,всички световни пътища водят към един офис.И хамериканци и руснаци,целуват една и съща ръка и се кланят пред един и същи задник.
Активен
Страници: [1] 2   Нагоре
  Изпечатай  
 
Отиди на:  


Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2011, Simple Machines  Theme KurtLarVaDisi
© Copyright 2012 - 2018 XCOMBG.NET

конспирация манипулации езотерика окултизъм НЛО извънземни духове сънища окултен конспиративен видения духове нематериален паранормални