Страници: [1] 2 3   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Предстоящи положителни промени които ще разширят съзнанието на човечеството  (Прочетена 1814 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Неактивен admin
Administrator
*****
Публикации: 537

« -: (Събота) 02 Януари 2016, 20:18 »

Нова година, искам да пусна една нова тема, където всеки да сподели сравнително кратко отделни положителни неща, които предстоят да бъдат част от живота и ежедневието ни. Не става дума за преимущества, които ще подобрят състоянието на определена група от хора, обединени под национална, религиозна, етническа, материална заможност, окултни познания или някакви друга черта, а става дума за нещо които всеобщо ще подобрят благоденствието на цялата планета и човеците които я населяват. Смисълът на темата е да се сподели самата идея, която би помогнала на всички. Идея която не е допускано че е възможно да съществува. целта на темата не е в оспорването дали казаното ще се случи, а да се появи такава идея над която човек да каже - е това нещо не ми беше хрумвало, че е възможно - не съм се замислял, че е възможно да се случи по този начин. Това е в общи линии.
Активен
Неактивен admin
Administrator
*****
Публикации: 537

« Отговор #1 -: (Събота) 02 Януари 2016, 20:19 »

Относно черногледството и черните сценарии за развитието на човечеството и всяването на страх - броят на неуравновесените които ще ги разпространяват като неизбежна истина, според мен ще нараства. Аз лично смятам, че има няколко неща които ни предстоят в близко време и ще ни помогнат в прехода:

- границата между сегашния свят и отвъдното ще става все по-тънка и идва момент, когато всички като човечество ще контактуваме свободно и открито с тези които са починали и тези които им предстои да се въплътят. Това нещо ще преобърне стереотипите, традициите, ежедневието на всички народи - човек ще има напълно различна нагласа към живота и разграничаващите понятия в зависимост от използваната философска фразеология като аз и душата ми, аз и моят дух, нисш аз и висш аз, тук и там, материален и духовен свят ще се видят в нова светлина като нещо цяло между което няма граница и както преливат цветовете на дългата без да се вижда граница, така ще преливат и аспектите на човека от които е съставен в различните нива на съществуване, които ще обитава. Страхът от смъртта ще липсва и въпросът има или няма живот след смъртта ще бъде толкова неадекватен, колкото в момента неадекватен е въпросът, дали Земята е сферична или плоска и дали тя обикаля около Слънцето и то около планетата.

- преминавайки границата и навлизайки в по-финните нива, като човечество навлизаме в т.нар. етерни сфери и всеки един човек ще развие адекватно способността с физическите очи да вижда етерната субстанция на всичко живо и живота около него. И както в момента всички виждаме светлината на физическото слънце и никой не търси доказателства дали то свети, понеже самата светлина е живото доказателство че то свети - така и етерната материя, за която в момента една част от хората са невъзприемчиви към нея, а други търсят доказателства дали тя съществува, в бъдеще ще се констатира просто като всеобщ факт без нужда от доказателства.

- чрез осъзнаването на финните нива, телепатичната комуникация ще е част от това което възприемаме в момента като ежедневие. Настоящият начин на комуникация на човечеството под формата на глобалната мрежа на Интернет, може да се обобщи като употр*ба на технологични апаратчета от полупроводникови елементи, най-общо наричани компютърни устройства, взаимосвързани помежду си от жична мрежа с метални и оптични проводници и безжична базирана на радиовълни. Тази глобална мрежа се възприема като авангард и апогей на човешката мисъл. И както перото с мастило и изпращането на хартиени писма, изглежда изумително примитивно пред настоящата Интернет свързаност, така и самата представа на интернет-комуникацията ще бъде изумително примитивна на фона на телепатичния начин на общуване.

- сегашната наука с различните подразделения ще се обобщи като наука за звука, за светлината, за холографията и други. Ако в момента една малка група от същества, посредством военните структури на всяка една държава използват звука за въздействие на психиката на човек чрез съответните съоражения и холограмите за осъществяване на проекти като "син лъч" и други локални аналози, то в бъдеще тези знания ще се ползват за общото развитие на човечеството и тяхното благоденствие. Хората ще се лекуват със звук и светлина, а в холограмата ще се видят заложени принципите на проявения живот, на човешкото тяло, на планетата, на слънчевата система и на самото мироздание.

Това гореописаното не е художествен полет на мисълта, някакъв плах опит за хипотетично предположение или розова фантазия, а жива истина, която ще направим реалност в живота си. Усещането за физически студ, болка, недоимък, глад и жажда за храна и вода ще липсват. Усещанията за страх, празнота и самота ще са неразбираеми и непонятни. В момента живеем във век на комуникациите и технологиите, във век на нанотехнологиите и т.н. Но предстои да навлезем във златен век, век на светлина. Така че на прага на новата година от непонятния календар който използваме в момента, нека през новата година бъдем по-осъзнати и добронамерени за живота и неговото единство във всичките му възможни форми на проявление и черногледството и песимизма да ги заменим с една по-положителна нагласа към нас самите и към това което ни заобикаля.
Активен
Неактивен admin
Administrator
*****
Публикации: 537

« Отговор #2 -: (Събота) 02 Януари 2016, 20:20 »

В момента като летоброене, използваме раждането на Исус от Назарет, като го ползваме този момент за отправна точка и съответно делим периодите на такива преди новата ера и след новата ера. Спрямо знанията които имаме като човечество за историята си, това което се е случило и знанията за това което предстои, тези периоди в момента са ни достатъчни, за да отбелязваме събитията. Но осъзнавайки в бъдеще време, живота отвъд планетата и взаимовръзката между различните небесни тела, вместо да отчитаме времето по този примитивен начин чрез маркиране на определени земни събития, ще започнем да осъзнаваме ясно продължителността на различните видове цикли, които ще ги използваме като критерий за време. Денонощното въртене от ~24 часа и периодът на завъртане на Луната са сравнително кратки цикли, които и в момента ги осъзнаваме. Но периодите като платоническата година от ~26000 земни години, периодите на завъртане свързани със съзвездията на Плеядите, Сириус и др., периодите на завъртане на самата галактиката около централното слънце, ще ни позволят да осъзнаем по-ясно случващото се и това къде се намираме и накъде отиваме - това ще ни помогне да изградим една взаимосвързана система от календари с които ще осъзнаваме не само линейното време в което сме се фокусирали тук на планетата Земя. Сегашният простоват начин на маркиране на времето единствено, чрез цикъла на завъртане на Земята около Слънцето, който наричаме Земна година ще бъде част от една невъобразимо голяма система на отмерване на движението на различни небесни тела, чрез които ще сме осъзнати и будни за случващото се около нас и с нас самите. На подобие на календарите на Маите, ще изградим една многократно по-всеобхватна система от календари, чрез която ще отмерваме случващото, дори отвъд галактиката, а също и в други измерения.
Активен
Неактивен mira
Hero Member
*****
Публикации: 1507
Пол: Жена
живота е изумително приключение

« Отговор #3 -: (Събота) 02 Януари 2016, 23:36 »

В този ред на мисли.../не съм ТОЧНО по заглавието/, но....

Неизбежно ще се легитимират братята ни по разум /т.нар. "извънземни"/, повечето от които от векове са наобиколили Земята ни с корабите си.
Ще можем да правим разходки из Слънчевата система /поне/...Може би ще се насели и Луната...
Може би ще спрем да унищожаваме Земята...Може би ще почистим водните басейни от себе си, може би ще почистим въздуха и пръстта...от себе си...Усвоят ли се новите технологии за добиване на енергия от Слънцето /примерно/ това няма да е невъзможно...
Физическото здраве няма да е мисия невъзможна от един момент - нататък.
Поправките ще се случват чрез въздействие на енергийно ниво, неизбежно ще се стигне и до това...
Семействата няма да са това, което са в момента. Вероятно няма да съществуват изобщо...

П.П. Хубава тема!!!
Прилича ми малко на моята тема: "Обичам да...за малките радости"
Аз гледам на това като на възможност да се попрочисти аурата на форума ни малко, да се поупражняваме в позитивизъм малко...Винаги съм готова да участвам в такъв тип начинание /"открий положителното в картинката"/! Харесва ми! Има нужда от обръщане на посоката, действително!
 good2

Активен

Добрите решения идват с опита, а голяма част от опита идва с лошите решения...
Неактивен herrian
Hero Member
*****
Публикации: 649
Пол: Мъж
Помни края

« Отговор #4 -: (Неделя) 03 Януари 2016, 17:51 »

Осъзнаване на връзките човек-природа и човек-вселена. Възприемането на себе си като част от едно неделимо цяло ще ни олесни в разбирането на самия космос. Трябва или ще започнем да възприемаме като център не себе си или слънцето,   а ядрото на галактиката . Ще  открием,  че  земната форма на живот е само една от четирите форми в галактиката,  а те са според четирите основни елемента. Като земен елемент ние ще остановим връзка първо с водния елемент.  После с огнения и накрая с въздушния. Ще бъдем пълноправни членове на Федерацията  и ще се забъркаме в каши с други галактики ( политика).
Рано или късно ще "колонизираме" Марс. Ще бъдат издигнати подкуполни градове и ще започте преработване на атмосферата за да стане годна за нас ( за това ще са необходими хиляди години).
Ще открием планети годни за човешки  живот около звезди в съзвездието Херкулес. Едни ще превърнем в резервати,  а други ще населим с еко-градове сливащи се с околността. Ще открием загадка на една от тези планети( следи от човешки същества). Ще срещнем наши братя ( земна форма или елемент) някои ще са по-напред,  а другии - не.
Ще открием  как да се предвижваме не само в простанството,  а и във времето  и тези пътувания ще бъдат нещо толкова обикновенно,  колкото разходка в парка.
 Smiley
Активен

Живота е свещен.
Неактивен herrian
Hero Member
*****
Публикации: 649
Пол: Мъж
Помни края

« Отговор #5 -: (Неделя) 03 Януари 2016, 19:21 »

Ще се появят генномодифицирани култури можещи да виреят при екстремни условия. Например царевица  в Сахара или пшеница в Гренландия.
Ще започне отглеждането на месо в епруветки,  което ще прекрати за винаги избиването на животни.
Ще развият епруветките в инкубатори,  което ще позволи не само навреме да се откриват наследсвени болести,  а чрез намеса да се отстранява напълно гена,  който ни предразполага към болести. Тоест болестите напълно ще изчезнат.  Инкубаторите ще са от полза и на тези които по някаква причина не могат или нежелаят да имат деца.. А озаконяването на тези инкубатори ще спомогне за по-добър контрол над раждаемостта.
С помоща на технологиите ще могат да се преустроят пустините така,  че отново да бъдат годни за живот.
Религиите ще умрат от естествена смърт Grin,   защото хората ще осъзнаят,  че Брахма във Ведите е прав като казва,  че има толкова лица колкото са хората и толкова имена колкото са езиците. ( това прозвуча като нюейдж,  ама все пак странно бога творец да си го каже сам пък никой да не забележи Smiley).  Ще увяхнат и по още една причина Самоосъзнаването,  че всички хора са едно цяло,  което е част от по-голямо цяло.

Активен

Живота е свещен.
Неактивен admin
Administrator
*****
Публикации: 537

« Отговор #6 -: (Неделя) 03 Януари 2016, 21:54 »

П.П. Хубава тема!!!
Прилича ми малко на моята тема: "Обичам да...за малките радости"
Аз гледам на това като на възможност да се попрочисти аурата на форума ни малко, да се поупражняваме в позитивизъм малко...Винаги съм готова да участвам в такъв тип начинание /"открий положителното в картинката"/! Харесва ми! Има нужда от обръщане на посоката, действително!
 good2


Благодаря. Smiley

------------------------------------------------------------
Ето още една идея:
- Казано в едно изречение, частната собственост в бъдеще повече няма да съществува, защото просто няма да има частни интереси. Но това не е онази убийствена политическа примитивност в схващанията, където хората се боричкат на враждуващи комунистически и капиталистически лагери, а става дума че хората на планетата ще имат такова осъзнаване и схващане на мирогледа, че ще възприемат цялата планета като общ дом, своя държава. Всеки един ще изпитва стимул и вътрешна нужда да допринесе с нещо за подобряване на общото благосъстояние. И когато види положителния резултат от това което е направил, ще изпитва удовлетворение и още по-голям стимул в следващото начинание с което ще приложи напрактика уменията и способностите които има, за да създаде нещо което ще бъде в ползва на него самия и на всички останали. В ежедневните проблеми и препятствия с които ще се сблъсква човечеството, отделният човек ще вижда реална възможност, чрез собствените си умения и възможности да помогне за разрешаването на тези проблеми и преодоляване на препятствията. Никой човек няма да изпитва нужда на продава нещо с цел печалба на друг човек, под формата на бизнез или търговия, защото няма да вижда смисъл в това нещо. Примерно сегашният човек не вижда логика в това да прави бизнес и да продава нещо на собственото си дете или на родителите си. Ако дойде някой и каже - Искаш ли да правим бизнес, ще правим това и това и ще им го продаваш. Човек ще изпадне в недоумение и ще му каже - Но това е собственото ми дете, това са родителите ми, как мога да им продавам и да печеля от тях - не виждам смисъл в това. По подобен начин, човек предстои да развие такова осъзнаване за живота, че когато се появи някой и каже - Искаш ли да правим бизнес, ще правим това и това и ще го продаваме на хората. Човек отново ще изпадне в недоумение и ще му каже - но той е като мен, той е човешко същество, за какво ми е да печеля на негов гръб, не виждам смисъл в това.

- ще изчезне явлението - реклама, понеже никой няма да изпитва стимул да повишава продажбата на нещо, чрез което иска да печели. Да използваш в бъдеще рекламата като средство за развитие, ще бъде на подобие да произвеждаш примерно джапанки и чрез афиширане на рекламни брошурки или видеоматериали да агитираш детето си, братята и сестрите си, роднините си, да купуват от теб.
Активен
Неактивен Робинзон
Full Member
***
Публикации: 138
Мисля, следователно...мисля!

« Отговор #7 -: (Понеделник) 04 Януари 2016, 01:31 »

admin, а как виждаш "управлението" на процесите?

Изглежда много "щастливо и безметежно"...направо - мечта:)
Все пак някаква регулация трябва да има - кой ще я осъществява? Аз съм поет, още 4 милиарда ще се обявят за такива, 2- за музиканти (примерно),  кой ще произвежда материалните блага?
Не казвам, че и сега нямаме технологиите да решим тотално и веднъж-завинаги проблемите с недоимъка/изхранване/битови потребности на цялото население, в съзнанието е проблема...но все пак би било нужно "управление" някакво?
Кошерно съзнание?
Активен
Неактивен galaxsis
Restricted
*
Публикации: 694

« Отговор #8 -: (Понеделник) 04 Януари 2016, 08:38 »

Управлението ще дойде отгоре, когато бъде унищожена тази система.   Cool

Ще имаме ново небе и нова Земя с нови хора на нея.

Земята ще бъде преразпределена. Всеки човек ще разполага със собствена Земя, минимум колкото футболен стадион, която ще подсигури всичките му нужди. В нея ще растат всякакви видове дървета и растения, приспособени към новия универсален  климат на Земята.

Бистри потоци и ручеи ще пресичат многоцветните градини с изобилие от разнообразни  растителни и животински видове.

Всеки човек ще си има горещи минерални извори  като в Памукале, извиращи от дълбините на земята, в предоставената му площ, за която трябва да отговря.

Ще има мир между хората и животните. „Вълкът ще живее с агнето, рисът ще си почива с ярето. Телето и лъва ще бъдат заедно; и малко дете ще ги води. Кравата и мечката ще пасат заедно; малките им ще си почиват задружно; и лъвът ще яде слама както вола. ...

 
Ще изчезнат болестите и смъртта, защото както е писано в писанията на човекът ще му бъде даден допълнителен костен мозък, който ще го доведе до изобилие и познание за света. И човек сам ще си набавя ресурсите извличайки ги със съзнанието си, а не с технологии

  Cool

Ще изчезне монетарната система, банките ще се закрият. Финансово -икономическите системи ще се сринат и завинаги ще бъдат забравени от новите жители на Земята.

Няма да има вече  нужда от ТТИП (трансатлантическо партньорство), защото човекът вече ще е с нов придобит  костен мозък   Wink

Крах ще имат и технолозите и политолозите, военните.

Ще се срини здравната система, защото човекът вече ще е с мозък. Фирми, концерни, фабрики за каквито и да било продукти и ресурси ще станат излишни в Новия Свят, защото човекът ще е придобил ново познание за света и себе си.

*****

Айде започвайте да материализирате нещата - Нова Земя с нов костен мозък 
  Wink
Активен
Неактивен paci1
Hero Member
*****
Публикации: 733
Пол: Мъж

« Отговор #9 -: (Понеделник) 04 Януари 2016, 10:38 »

Аз ли съм в грешка, или нейде четох, че след края на цикъла земята ще се пречисти, и ще останат единствено растителни и животински видове?  Някъде го прочетох това, не си го измислям. Никакви хора, никакви извънземни. Напълно девствена планета.
Цитат
Управлението ще дойде отгоре, когато бъде унищожена тази система.   Cool

Ще имаме ново небе и нова Земя с нови хора на нея.

Земята ще бъде преразпределена. Всеки човек ще разполага със собствена Земя, минимум колкото футболен стадион, която ще подсигури всичките му нужди. В нея ще растат всякакви видове дървета и растения, приспособени към новия универсален  климат на Земята.

Бистри потоци и ручеи ще пресичат многоцветните градини с изобилие от разнообразни  растителни и животински видове.

Всеки човек ще си има горещи минерални извори  като в Памукале, извиращи от дълбините на земята, в предоставената му площ, за която трябва да отговря.

Ще има мир между хората и животните. „Вълкът ще живее с агнето, рисът ще си почива с ярето. Телето и лъва ще бъдат заедно; и малко дете ще ги води. Кравата и мечката ще пасат заедно; малките им ще си почиват задружно; и лъвът ще яде слама както вола. ...

 
Ще изчезнат болестите и смъртта, защото както е писано в писанията на човекът ще му бъде даден допълнителен костен мозък, който ще го доведе до изобилие и познание за света. И човек сам ще си набавя ресурсите извличайки ги със съзнанието си, а не с технологии

  Cool

Ще изчезне монетарната система, банките ще се закрият. Финансово -икономическите системи ще се сринат и завинаги ще бъдат забравени от новите жители на Земята.

Няма да има вече  нужда от ТТИП (трансатлантическо партньорство), защото човекът вече ще е с нов придобит  костен мозък   Wink

Крах ще имат и технолозите и политолозите, военните.

Ще се срини здравната система, защото човекът вече ще е с мозък. Фирми, концерни, фабрики за каквито и да било продукти и ресурси ще станат излишни в Новия Свят, защото човекът ще е придобил ново познание за света и себе си.
  
Това повече ми мяза на кошер, ма нали съм си малко проз, може и да греша. Що ли ми мяза на насилие? Huh?
Някой да ме е питал дали го искам тоя вашият строй?  Кои сте вие, че да ми решавате съдбата? М? Законът за привличането в пълен ход, обърнат в огледалото. Lips Sealed
Не съм подписвал пълномощно. Без мен! hi

Ню ейдж в чист вид Tongue
« Последна редакция: (Понеделник) 04 Януари 2016, 10:54 от paci1 » Активен
Неактивен herrian
Hero Member
*****
Публикации: 649
Пол: Мъж
Помни края

« Отговор #10 -: (Понеделник) 04 Януари 2016, 10:39 »

Тоест искаш да кажеш,  галаксис ,  че днешните хора са безгръбначни Shocked .
Освен това невиждам смисъл от отделен парцел земя за всеки,  след като частна собственост няма да има. Та нали заради частната собственост и отделните "дворове" по света се ширят завист и алчност за още.
Ново небе и нова земя май съм го чувал някъде. Smiley но тази фраза предполага изтребление и то поголовно,  а тук мисля трябва да разсъждаваме ПОЛОЖИТЕЛНО.
Активен

Живота е свещен.
Неактивен galaxsis
Restricted
*
Публикации: 694

« Отговор #11 -: (Понеделник) 04 Януари 2016, 11:20 »

Ама разбира се, че трябва да мислим положително, и нали затова Страшкоу пусна темата. Smiley

Няма да има частна собственост, а район за който всеки да поеме отговорност да го управлява и се грижи за него. От там сам ще си вади ресурсите, без чужда намеса, с костния си мозък. Smiley

Няма да има и адвокати и нотариуси за узаконяване на имота. И отпада и правото във фалшивото образование на законодателната ни система.

Който става за градинар, става. Който не отива в ТАРТАРУС( и чака),  ако не може да постигне Нирвана при живе и се откаже от всичките си плътски и материални желания, като Буда.

Защо мислите, че има толкова много фракции дет се бият из Астрала и пазят порти, щот не са нясно вс****ички с плана на Всевишния и на Земята.
******

И да продължа по същество. Няма да има кошерно съзнание, а такова самостоятелно достигнало до това на Твореца, в първичният му замисъл.
Защото Ние сме създадени Богоподобени по негов образ и подобие.

Не по този на "извънземните", дето пак ние сме ги създали, а те сега претендират, че те нас са създали.  Smiley
Активен
Неактивен herrian
Hero Member
*****
Публикации: 649
Пол: Мъж
Помни края

« Отговор #12 -: (Понеделник) 04 Януари 2016, 11:39 »

В такъв случай образованието трябва да започва още с раждането на индивида. Невежеството ще изчезне подобно на болестите. Освен телесни генетици ще има и духовни генетици. Huh?  С помоща на генното инженерство бебетата ще се раждат говорещи и съвсем самостоятелни,  ей така като щраусчета. Под надзора на биороботи ,  които ще се грижат за тях и ще ги обучават,  без родителска намеса в развитието им,  което ще позволи израстване на индивидуалната им същност. Родителите само пречат на правилното развитие на индивидите "деца",  превръщайки ги в домашни любимщи или живи играчки. Отделянето на децата ще възпита у тях самостоятелност в мисленето и действието. Smiley

Според Платон хората грешат поради невежество. Преодоляването на Незнанието ще извиси хората.
« Последна редакция: (Понеделник) 04 Януари 2016, 11:44 от herrian » Активен

Живота е свещен.
Неактивен galaxsis
Restricted
*
Публикации: 694

« Отговор #13 -: (Понеделник) 04 Януари 2016, 12:03 »

Според мен образованието трябва да започва преди раждането на индивида   Smiley

Щот писаХ нейде, как една майка обърка детето си, щот и нейното раждане и родители и приятели, социална система  са я объркали.

Когато са ни създавали не е имало биороботи и замисълът е бил различен от този на днешните "генетици" - матрици... Wink

п.п. Ако ги отделим в епруветки и ферми  също няма да прогресираме.

Активен
Неактивен galaxsis
Restricted
*
Публикации: 694

« Отговор #14 -: (Понеделник) 04 Януари 2016, 12:18 »

Аз ли съм в грешка, или нейде четох, че след края на цикъла земята ще се пречисти, и ще останат единствено растителни и животински видове?  Някъде го прочетох това, не си го измислям. Никакви хора, никакви извънземни. Напълно девствена планета.
Цитат
Управлението ще дойде отгоре, когато бъде унищожена тази система.   Cool

Ще имаме ново небе и нова Земя с нови хора на нея.

Земята ще бъде преразпределена. Всеки човек ще разполага със собствена Земя, минимум колкото футболен стадион, която ще подсигури всичките му нужди. В нея ще растат всякакви видове дървета и растения, приспособени към новия универсален  климат на Земята.

Бистри потоци и ручеи ще пресичат многоцветните градини с изобилие от разнообразни  растителни и животински видове.

Всеки човек ще си има горещи минерални извори  като в Памукале, извиращи от дълбините на земята, в предоставената му площ, за която трябва да отговря.

Ще има мир между хората и животните. „Вълкът ще живее с агнето, рисът ще си почива с ярето. Телето и лъва ще бъдат заедно; и малко дете ще ги води. Кравата и мечката ще пасат заедно; малките им ще си почиват задружно; и лъвът ще яде слама както вола. ...

 
Ще изчезнат болестите и смъртта, защото както е писано в писанията на човекът ще му бъде даден допълнителен костен мозък, който ще го доведе до изобилие и познание за света. И човек сам ще си набавя ресурсите извличайки ги със съзнанието си, а не с технологии

  Cool

Ще изчезне монетарната система, банките ще се закрият. Финансово -икономическите системи ще се сринат и завинаги ще бъдат забравени от новите жители на Земята.

Няма да има вече  нужда от ТТИП (трансатлантическо партньорство), защото човекът вече ще е с нов придобит  костен мозък   Wink

Крах ще имат и технолозите и политолозите, военните.

Ще се срини здравната система, защото човекът вече ще е с мозък. Фирми, концерни, фабрики за каквито и да било продукти и ресурси ще станат излишни в Новия Свят, защото човекът ще е придобил ново познание за света и себе си.
  
Това повече ми мяза на кошер, ма нали съм си малко проз, може и да греша. Що ли ми мяза на насилие? Huh?
Някой да ме е питал дали го искам тоя вашият строй?  Кои сте вие, че да ми решавате съдбата? М? Законът за привличането в пълен ход, обърнат в огледалото. Lips Sealed
Не съм подписвал пълномощно. Без мен! hi

Ню ейдж в чист вид Tongue

Що бе paci 1, нима не искаш да разбереш как мисли калинката, вълка или агнето, тигъра...... Wink

Ще можеш с тях свободно  да обменяш информация и разговаряш за света, в който обитават, какво виждат, чувстват, така както се опитваш да обмениш  с някой японец  информация дето, не му е дадено да те разбере .... Wink
Активен
Страници: [1] 2 3   Нагоре
  Изпечатай  
 
Отиди на:  


Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2011, Simple Machines  Theme KurtLarVaDisi
© Copyright 2012 - 2018 XCOMBG.NET

конспирация манипулации езотерика окултизъм НЛО извънземни духове сънища окултен конспиративен видения духове нематериален паранормални