Страници: 1 [2] 3 4 ... 27   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: НСР - новият световен ред  (Прочетена 39101 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Неактивен Наско
Hero Member
*****
Публикации: 525

« Отговор #15 -: (Вторник) 09 Април 2013, 13:59 »

Harodim.2012.BRRip.XviD.AC3-SKmbr филм в  http://energy-torrent.com/details.php?id=30960
    Един филм за НСР. Кой и защо направи 9/11 в САЩ. Как е минал цензурата не знам. Хвърля светлина не само за извършителите на теракта, но и на катастрофата с въртолета, при който загинаха всички тюлени/без командира им/ участвуващи в цирка със "залавянето и убийството" на Осам бин Ладен. Шефът им миналата година умря при авария със самолета на Хилъри Клинтън /той беше в личната й охрана/ при лошо кацане в Иран. Клинтънката тогава постъпи спешно в болница с противоречиви диагнози за публиката, а след това беше отсвирена от Обама.

Мерси за филма  hi Но енглиша и немския не ги чактнисвам  и затова "Хародим" си го гледах на руски.
Филмът е австрийски политически трилър и премиерата му е била само преди 5 месеца (8.11.2012).

С надписи: http://video.mail.ru/mail/onfilmz/_myvideo/134.html

С аудио: http://namba.net/#!/video/5867562/

Все пак рейтингът му непонятно за мен е доста нисък, а самата дума се употребява в масонството като неясност.
Активен

Неактивен bojinkata
Hero Member
*****
Публикации: 7220
Пол: Мъж
мислите определят съдбата ти

« Отговор #16 -: (Вторник) 09 Април 2013, 17:05 »

При мен си беше със субтитри. Авторите не всичко го казаха в прав текст, то и не може защото цензурата не спи. Да, заглавието е странно, но съдържанието е истината. Преведи си го като "изясняване", което в същност  прави филма.
Активен

bojinkata
Неактивен Наско
Hero Member
*****
Публикации: 525

« Отговор #17 -: (Събота) 27 Април 2013, 08:20 »

АНТИ ИЛЮМИНАТИ - http://youtu.be/WYmfkUDitjM
Активен

Неактивен Страшкоу
Administrator
*****
Публикации: 1586
Пол: Мъж
САМО НУ ПАГАДИ!

« Отговор #18 -: (Понеделник) 29 Април 2013, 14:15 »

Снимката е с лошо качество, но добре онагледява пирамидата на световното "правителство". Само, че в действителност пирамидата е триизмерна - освен по вертикала се координират и по хоризонтала.
Активен
Неактивен Наско
Hero Member
*****
Публикации: 525

« Отговор #19 -: (Вторник) 30 Април 2013, 13:18 »

Активен

Неактивен bojinkata
Hero Member
*****
Публикации: 7220
Пол: Мъж
мислите определят съдбата ти

« Отговор #20 -: (Четвъртък) 23 Май 2013, 22:20 »

Фото- и видеосвидетелства за прехвърляне на вътрешни войски, снимани в щата Орегон на фона на очакваните жестоки мерки
.....Една слушателка твърди, че е видяла голям конвой с военна техника (танкове, артилерия и т.н.), на път от Портланд на юг.

Друг слушател, на име Джим, изпратил три видеоклипа, качени по-рано в Youtube и няколко снимки, направени от очевидци. На всекя една от тях - колони от военна техника с цифров или градски камуфлаж. Въпросът е, къде и защо отиват?


http://zahariada.blog.bg/novini/2011/08/05/foto-i-videosvidetelstva-za-prehvyrliane-na-vytreshni-voiski.796933
 Информацията е от август 2011 година, но проблемите и плановете не са се променили.
Активен

bojinkata
Неактивен Наско
Hero Member
*****
Публикации: 525

« Отговор #21 -: (Събота) 15 Юни 2013, 15:25 »

Всевидящее око российской разведки

http://youtu.be/Gq6s0auwup0
Активен

Неактивен ARRI
Hero Member
*****
Публикации: 1831
Пол: Мъж

« Отговор #22 -: (Събота) 22 Юни 2013, 22:57 »

Готово....!!!! Стиснаха ни яко за гушите.... Angry Evil Angry Evil Angry Evil Angry

Спасителният фонд на еврозоната вече ще рекапитализира банки. Националните правителства все пак ще трябва да поемат част от разходите

Финансовите министри на еврозоната се съгласиха да дадат правомощия на Европейския стабилизационен механизъм (ЕСМ) да инжектира капитал директно в проблемите банки в региона. Това обаче ще се случва, само след като националните правителства споделят бремето и първи направят капиталова инвестиция, съобщава Financial Times.

Възможността за директна рекапитализация на банките чрез фонда, чийто ресурс възлиза на 500 млрд. евро, беше приветствана от европейските лидери като ключово постижение, чрез което да се помогне на европейските страни да избегнат съдбата на Ирландия, Гърция, Испания и Кипър. Неспособността на тези страни да се справят самостоятелно с огромните спасителни пакети, нужни за банковите им системи, доведе до изолирането им от международните финансови пазари.

Стабилизиране на системата

"Този инструмент ще помогне да се запази стабилността на еврозоната и да се премахне риска от "заразяване" от финансови сектор" коментира Йерун Дейселблум, който председателства групата на финансовите министри на валутния съюз. Директорът на ЕСМ Клаус Реглинг заяви, че се надява да може да използва новите правомощия от втората половина на 2014 г. Дотогава Европейската централна банка и финансовият регулатор на съюза European Banking Authority трябва да проведат серия от стрес тестове и проверки на активите, за да установят дали финансовата система на еврозоната се възстановява.

Споразумението обаче включа някои условия, които вероятно биха ограничили привлекателността му за някои от потенциалните кандидати за такава помощ. Основна пречка ще бъде изискването, прокарано от държавите-кредиторки начело с Германия, националните правителства да поемат своя дял от рекапитализацията на проблемните институции. В добавка към това няма гаранция, че страни като Ирландия и Испания, които са финансирани от спасителния фонд преди той да получи новите си правомощия, ще имат достъп до тази помощ. По думите на Дейселблум за всякакво приложение на програмата със задна дата конкретните случаи ще се разглеждат поотделно.

Ирландия, която похарчи 60 млрд. евро за спасяване на банките си, е виждана като най-вероятния кандидат за директно рекапитализиране от страна на ЕСМ, след като това ще даде възможност за прехвърляне на милиарди държавен дълг към фонда. На срещата на еврогрупата ирландският финансов министър Майкъл Нуунан обаче не даде ясен сигнал за намеренията на Дъблин. "Ние винаги сме настоявали, че Ирландия беше изключителен случай. Ние обаче не настояваме този случай да се отнася за всичките ни колеги в еврозоната", заяви той преди заседанието.

Обратен ефект

Според предишните правила, спасителният фонд на еврозоната можеше да кредитира само националните правителства, които от своя страна да рефинансират банките. Тази система обаче увеличи нивата на държавните дългове, предизвиквайки порочен кръг, при който дори стабилни държавни бюджети са натоварени заради колапса на банковата система.

Новата система може да прехвърли част от това бреме към ЕСМ. За банките, които не отговарят на минималните капиталови изисквания за съотношение на собствения капитал от първи ред от 4.5%, искащите помощ държави ще трябва първо да използват собствени средства, за да повишат това съотношение до необходимия лимит. Чак тогава ще може да се намеси и Европейският стабилизационен механизъм. За банките, отговарящи на изискванията, правителствата ще трябва да осигурят 20% от нужните средства за рекапитализация.

След като програмата за конкретна банка е действала в продължение на две години, делът на държавата може да бъде намален на 10%. Тези правила обаче могат да бъдат пренебрегнати в "изключителни случаи".  От всички 500 млрд. евро, с които разполага ЕСМ, за рекапитализация на банки ще могат да бъдат използвани 60 млрд., макар че бордът на фонда има възможност да повиши този лимит.

И Баба Гинка от с. Гинци ще спасява банкстерските организации.....  Angry Evil Angry Evil
Активен

Ако искате картина на бъдещето, представете си ботуш, който стъпва върху човешкото лице и остава там завинаги.Оруел
Неактивен bojinkata
Hero Member
*****
Публикации: 7220
Пол: Мъж
мислите определят съдбата ти

« Отговор #23 -: (Вторник) 25 Юни 2013, 17:55 »

Nikolay Vetev · Водещ коментатор · ВНВУ " Васил Левски" -Велико Търново
Имах възможнос да работя с „Отворено общество“ през 1998-99год., и наблюдавах отблизо „червената нишка“ на обучението на децата от детските градини до университета. Ами там им се втълпяваше само едно „ ЗА ВАС СЕМЕЙСТВОТО Е НИЩО, за вас истинското семейство е държавата или фирмата. Ето и какво казва Аарон Русо:
„.... Едно от нещата, които ми каза когато веднъж бяхме в моята къща, той се засмя и ме попита: Аарон, защо мислиш, че стана движението за правата на жените?
И аз казах…Тогава притежавах доста стандартно мислене…жените имат право да работят, да получават заплата равна на заплатата, която мъжете получават, както имат и право да гласуват. Нали?
Той започна да се смее и каза: Ти си идиот.
Попитах: Защо съм идиот?
Нека ти обясня защо стана-каза той- Ние, фамилията Рокфелер, финансирахме движението за права на жените. Използвахме вестниците, медиите и всичко останало, ние го направихме, фондацията Рокфелер.
Искаш ли да знаеш защо? Ами по две основни причини:
Първата причина беше, че не можехме да облагаме с данъци цялото население преди това. И втората причина- сега имаме всички деца в училище още от ранна възраст и можем да ги учим как да мислят, какви възгледи да имат, защото скъсват със своите семейства и започват гледат на и щата и държавата като на свое семейство. Училището и учителите стават тяхното семейство, вместо собствените им родители, които да ги учат и възпитават.
Това бяха двете причини за правата на жените, което тогава ми се струваше невероятно.
Когато видях техните намерения зад кулисите, откъде идва всичко и че те са го изобретили, видях злото скрито зад всичко това, което мислех за една невероятна добродетел. ..“
http://afera.bg/mishena/45619.html
   Ще излезе, че зад протестите стои кръга СОРОС- Отворено общество.
Активен

bojinkata
Неактивен ARRI
Hero Member
*****
Публикации: 1831
Пол: Мъж

« Отговор #24 -: (Вторник) 25 Юни 2013, 20:16 »

Божи, абсолютно си прав. асен генов-блогъра, най-върлия фен и организатор на протестите, се финансира от отворено общество....

http://anonybulgaria.wordpress.com/2013/02/05/%D0%B7%D0%B0%D1%89%D0%BE-%D0%B3%D1%80%D0%B0%D0%B6%D0%B4%D0%B0%D0%BD%D1%81%D0%BA%D0%BE%D1%82%D0%BE-%D0%BE%D0%B1%D1%89%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%BE-%D0%BD%D0%B5-%D0%B5-%D0%B5%D0%B4%D0%B8%D0%BD%D0%BD/
Активен

Ако искате картина на бъдещето, представете си ботуш, който стъпва върху човешкото лице и остава там завинаги.Оруел
Неактивен Страшкоу
Administrator
*****
Публикации: 1586
Пол: Мъж
САМО НУ ПАГАДИ!

« Отговор #25 -: (Сряда) 26 Юни 2013, 13:18 »

Какво ще промени търговското споразумение ЕС - САЩ

Подобно беше и в Европа. Първо беше Европейско Икономическо Пространство (ЕИП), след това ЕИП-то прерасна в общо политическо пространство -> Европейски Съюз.
Сега го наблюдаваме същото, само че вече е между континентите -> споразумението между Европа и САЩ е за общ икономически пазар на стоки и услуги. hi

Има и хубава страна според мен: Колкото по-глобални са промените, толкова развръзката е по-близо... Grin
Активен
Неактивен bojinkata
Hero Member
*****
Публикации: 7220
Пол: Мъж
мислите определят съдбата ти

« Отговор #26 -: (Понеделник) 01 Юли 2013, 12:00 »

Ковчези за американците!
Филм на Галина Царева за чиповете, концлагерите, списъците и въобще за НСР:
http://dobridni.blog.bg/novini/2013/06/30/grobyi-dlia-amerikancev.1125426

Огромните пластмасови ковчези са разчетени за 3-4 тела, на непослушните и гладните. На 17-18 май 2008 година правителството на САЩ е обсъдило всички проблеми за бъдещото развитие на света - краха на световната икономика и последствията от това. Съответно са набелязани мерки и планирани мероприятия - концлагери, списъци, ковчези.
Активен

bojinkata
Неактивен bojinkata
Hero Member
*****
Публикации: 7220
Пол: Мъж
мислите определят съдбата ти

« Отговор #27 -: (Неделя) 07 Юли 2013, 20:30 »

Дроновете се оказват важен елемент в Биг Брадър. Долната статия много изчерпателно разглежда това нововъдение в контрола и избиването на човечеството.

СТРАХЪТ ОТ "ЛЕТЯЩИТЕ ОЧИ" НА САЩ Е НАПЪЛНО ОСНОВАТЕЛЕН
Автор: estirbg

Може би вече знаете какво е дрон. А запознати ли сте с неговата многофункционална същност, която буди съмнения, тревоги и напълно обоснована негативна реакция от страна на обикновените граждани? Особено днес...

До 2020 г. 30 000 дрона ще кръжат над небето на САЩ. Повечето от тях ще имат камера на борда, което смущава застъпниците за граждански права. В Германия също нараства страхът от наблюдение отгоре.

Само глухото бръмчене на крилата подсказва, че това не е истинско колибри. Иначе то се движи точно както първоизточника си в природата. Ту напред, ту назад, а понякога дори и настрани. Тази машинка дори тежи колкото истинско колибри и има размах на крилата от 16 см.

Само че това не е никакво колибри, а е дрон. Безпило..................................
Повече -  тук:
http://estirbg.blog.bg/lichni-dnevnici/2013/07/07/strahyt-ot-quot-letiashtite-ochi-quot-na-sasht-e-napylno-osn.1127447

Интересното е, че процентът на самоубийствата всред операторите е много висок! И въвеждат 6 вида медали, за повдигане на духа? Тпично американска работа.
Активен

bojinkata
Неактивен bojinkata
Hero Member
*****
Публикации: 7220
Пол: Мъж
мислите определят съдбата ти

« Отговор #28 -: (Петък) 19 Юли 2013, 18:10 »

Сателитна карта на концентрационните лагери в САЩ. Много добро качество. Газови камери и крематориуми.  подготовката върви с пълни темпове.
http://www.youtube.com/watch?v=VTKeuIec0-o
Активен

bojinkata
Неактивен teo333
Jr. Member
**
Публикации: 79

« Отговор #29 -: (Четвъртък) 25 Юли 2013, 11:42 »

Китай обединява усилията си с Русия с цел да отнеме званието на долара като световна резервна валута, твърди авторитетният трейдър с 40-годишен стаж Рус Уинтър.

Той припомни, че Китайската народна банка още през 2009 година е заявила, че доминирането на една валута в света крие високи рискове за разпространяването на криза. Руските власти вече са предлагали рублата като резервна валута.

 Сега двете развиващите си икономики смятат заедно да осъществят плановете за усилване на рублата и юана, твърди Уинтър. Според мнението му САЩ с ниво на държавния дълг равен почит на 110% от БВП няма да могат да отговорят на предизвикателството.

Гласът на Русия -  http://bulgarian.ruvr.ru
Активен
Страници: 1 [2] 3 4 ... 27   Нагоре
  Изпечатай  
 
Отиди на:  


Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2011, Simple Machines  Theme KurtLarVaDisi
© Copyright 2012 - 2018 XCOMBG.NET

конспирация манипулации езотерика окултизъм НЛО извънземни духове сънища окултен конспиративен видения духове нематериален паранормални