Страници: [1]   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: ПЛАНЪТ ЗА УНИЩОЖЕНИЕ НА ГЕРМАНИЯ, 2000 - 2019г  (Прочетена 1934 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Неактивен форум
Hero Member
*****
Публикации: 3754

« -: (Сряда) 12 Октомври 2016, 16:11 »

Днес сведоха на вниманието ми тази информация:


ИЗТЕКЛА ИНФОРМАЦИЯ: Планът за унищожаването на Гемрания, лицето на Антихриста е видимо -- РУСКИ

ИЗТЕКЛА ИНФОРМАЦИЯ: Планът за унищожаването на Гемрания, лицето на Антихриста е видимо -- АНГЛИЙСКИ

ИЗТЕКЛА ИНФОРМАЦИЯ: Планът за унищожаването на Гемрания, лицето на Антихриста е видимо -- НЕМСКИ (оригинал)

Поради това, че аз самитят имам задръжки към това съдържание...

Изразяващи се в усещането ми, че информацията не е автентична - което може да е или поради факта, че материалът е дезинформация; или поради факта, че свидетелят, от който идва тази информация, е със силно програмиран ум, и вярва в дълбоко вменени му илюзии...

И поради това, че вече смятам себе си за пенсиониран и променил фокуса на досегашните си занимания...

...предоставям информацията и на вашето внимание, на трите езика, на които е налична до момента.

Преценете сами, дали това, което четете, е истина, или по-скоро - доколко е истина. Не забравяйте, че ако свидетелят е в дълбоко програмирано състояние, той най-вероятно е искрен, в смисъла, че искрено се разкрива пред публиката, дори и това, което да разкрива пред публиката, да са илюзиите, които са му вменени чрез програмиране.

Ако това е случая... то тогава този извор би бил информация относно илюзията, която Правителството в сянка вменява на собствените си директни подчинени и все пак е полезна за впечатленията на умния изследовател, който иска да познава врага си добре.Сами преценете за себе си - чувтвате ли, че е нужно още по-широка публика да се запознае със съдържанието... или не. Ако да - добродетелната постъпка би била да преведете това съдържание и на български.

Ако не - ...значи не.Колкото до мен самия - за мен няма реално стойностно значение дали това е вярно, дали е дезинформация, или е случай на проява на искреност на един иначе програмирен служител на Злото. Защото... независимо кой от трите варианта е действително верния... това по никой начин не отменя наложителната актуалност на сегашния фокус на заниманията ми. С други думи - за мен няма значение къде е истината тук, понеже каквато и да е в случая, фокусът на настоящия ми труд е адекватна реакция и на трите варианта. Така че аз, като частна личност, в никакъв случай не бездействам по въпроса, така или иначе.


Ако вие - читателите - чувствате, че превеждането на това съдържание на български е градивно полагане на усилия за вас и за общото добруване, тогава... надявам се да постъпите добродетелно.
Активен

Неактивен МИТКО
Restricted
*
Публикации: 1892

« Отговор #1 -: (Сряда) 12 Октомври 2016, 19:11 »

ИЗТЕКЛА ИНФОРМАЦИЯ: Планът за унищожаването на Гемрания, лицето на Антихриста е видимо -- АМЕРИКАНСКИ,  а  изпълнителя  мюсюлманите /понеже    за  американците  друг  вади  кестените  от  огъня/ 
Активен

Въобръжението  е  по-важно  от  знанието
Неактивен Psyhea
Restricted
*
Публикации: 3138
Дата на регистрация 2012-12-12!

« Отговор #2 -: (Сряда) 12 Октомври 2016, 20:22 »

Аз пък се чудя,Англия що все я пропускат?
Начи всички сме вперили поглед в Сащ,но колко си дават сметка,че Сащ действа под шапката на баба ви Бети?
Сащ е просто сектора за изпълнение на мокрите поръчки на английската корона.Нищо повече
Да се "сърдя" на Сащ е същото като да се "сърдя" на Боко..
Марионетки без право на глас..И дали ще Боко или Чоко,дали Сащ или Фащ..Все тая..Защото щатите не са главата на змията.Не.


 
Активен
Неактивен МИТКО
Restricted
*
Публикации: 1892

« Отговор #3 -: (Сряда) 12 Октомври 2016, 20:51 »

   И  много  правилно,  да  се  вземе  за  сведение!
Активен

Въобръжението  е  по-важно  от  знанието
Неактивен форум
Hero Member
*****
Публикации: 3754

« Отговор #4 -: (Сряда) 12 Октомври 2016, 20:52 »

Да не забравяме колко по-страшни са нещата в действителност.

Психотерапевтът Фриц Шпрингмаер, в книгата си "Съвършената формула на илюминати за създаването на неуловим Монарх роб", заедно със съпругата си Циско Уийлър, която е "бивш" Монарх-роб, очакват... по спомени на Циско, и по данни от други програмирани роби, потърсили помощ при тях или техни колеги... че за времето на писане на книгата - 2008г - предвиждат по груби сметки 10 000 000 активни Монарх-програмирани роба само на територията на САЩ.

Това са хора-роботи.

10 милиона, повече от населението на една България - през 2008г - само в САЩ.


Както прочетохте (надявам се) в този материал:
http://xcombg.net/index.php?topic=894.msg39144#msg39144

...контрол от такъв мащаб и с толкова малко персонал може да се постигне единствено чрез хора-роботи, програмирани за обработване на данни.


От книгата на Фриц и Циско е известно как създават "гениални деца" и ги програмират като оперативен "човешки" състав за супер-компютрите, описано е в Глава 8:
http://xcombg.net/index.php?topic=1282.msg28112#msg28112В материала за Австралия се говори и за широк състав от клонирани войници. До един "био-роботи", естествено.

Така че... ако тези бункери под Германия наистина са построени... значи те се управляват от същите програмирани гении, и ще са пълни със същите клонирани военни сили.

Това не е с цел унищожаването на Германия - това е начало на Третата Световна война, както пише във втората част на материала (руския превод още не е готов, май).
На мен ми е най-интересно, че Първата Световна беше в Германия, Втората Световна беше в Германия... и тук се намеква, че и Третата Световна ще започне от Германия.
Активен

Неактивен форум
Hero Member
*****
Публикации: 3754

« Отговор #5 -: (Сряда) 12 Октомври 2016, 22:20 »

Бел.прев: Читателят може би би искал повторно да си зададе въпроса "Защо бежанците, и защо Германия", но този път в по-друга светлина.Вижданията на Хитлер за исляма

уикипедия

В речите си Хитлер прави отявлено топли препратки към мюсюлманската култура, като например: "Ислямските народи винаги ще са ни по-близки отколкото, например, Франция".

Един известен анекдот относно гледната точка на Хитлер за исляма и арабите може да се открие в спомените на Алберт Шпеер, в неговите бестселърни мемоари, "Вътре в Третия Райх". Шпеер разказва, че "Хитлер беше много впечатлен от една историческа вметка, направена от делегация на едни високопоставени араби." Делегацията се изказала, че светът щял да бъде "мохамедански" ако берберите и арабите били спечелили битката при Поатие през 8ми век, и че германците тогава щели да бъдат наследници на "религия, посветена на разпространяването на вярата с огън и меч и на подчиняването на всички нации на тази вяра. Такава доктрина била съвършено подходяща за германския темперамент".

Шпеер разказва за ответната реплика на Хитлер, в отговор на тази вметка:

Хитлер каза, че арабите завоеватели, поради расовата си нищета, в дълговременен план щели да бъдат неспособни да се справят с по-суровия климат на страната. Те нямало да могат да потиснат по-жизнените местни хора, така че, в крайна сметка не арабите, а ислямизираните германци щели да се възкачат на престола на тази Мохамеданска империя.Също така, Хитлер е бил чут да се изказва, че: "Ако Шарл Мартел не беше победител в битката при Поатие [...] тогава, по всяка вероятност, щяхме да бъдем помохамеданчени, щяхме да сме част от този култ, който възхвалява героизма и който отваря портите на Седмото Небе единствено на смелия войн. Тогава германските раси щяха да са завладели света".


Какво се случило с д-р Вос след войната? Може би не е толкова необичайно, че взел участие в едно съвместно начинание на ЦРУ и германското BND (Bundesnachrichtendienst, Западно-Германската версия на ЦРУ) за изграждане на оръжейни фабрики за втория президент на Египет Гамел Абдул Насер (Gamel Abdul Nasser), и за обучаване на войската му. Вос станал върховния координатор на начинанието по снабдяване на Египет с бивши офицери от Вермахта и с последните ракетни технологии. В това бил замесен и президента на Райхсбанк Хялмар Шахт (Hjalmar Schacht), тъст на известния SS командос, и по-късно координатор на отявлените ODESSA ("Organization der Ehemalige SS Angehdriger" или Организация на бившите SS членове) Ото Скорчени (Otto Skorzeny). Това начинание било част от много по-широко следвоенно предприятие на правителството на Западна Германия да разшири пазарите си за високо-технологична военна екипировка в посока Арабско-Мюсюлманския свят, един стремеж, който има продължаващи политически последствия чак до наши дни. В тази следвоенна арабска връзка има повече, отколкото се вижда на пръв поглед, и ще изследваме въпроса в следващите глави на книгата.Райх на Черното Слънце -> http://xcombg.net/index.php?topic=1330.msg35560#msg35560


« Последна редакция: (Сряда) 12 Октомври 2016, 22:26 от форум » Активен

Неактивен форум
Hero Member
*****
Публикации: 3754

« Отговор #6 -: (Сряда) 12 Октомври 2016, 23:15 »

Вижданията на Хитлер за Арабския свят

уикипедия

Тази размяна на реплики (горния коментар, бел.прев) се случва, когато Хитлер приема специалния пратеник на владетеля на Саудитска Арабия Кхалид ал-Худ ал-Гаргани. По-рано в тази среща Хитлер посочва, че една от трите причини, заради които Германия има топли симпатии към арабите, била:

(говори Шпеер:)...защото заедно се борехме против евреите. Това насочи разговора към обсъждане на Палестина и ситуацията там, и тогава той каза, че той самият нямало да има мир, докато и последният еврейн не напуснел Германия. Кхалид ал-Худ отбеляза, че пророкът Мохамед [...] действал по същия начин. Прогонил евреите от Арабия.

Гилберт Ачкар (Gilbert Achcar) забелязва, че фюрерът не споменал на арабските си посетители по време на тази среща, че до онзи момент той насилствено бил стартирал еврейската емиграция към Палестина, и че Райхът активно помагал на ционистки организации да заобикалят ограниченията на еврейската имиграция, наложени от Великобритания.

Хитлер казал на военните си командири през 1939г, скоро преди началото на войната:

Ще продължим да създаваме размирици в Далечния Изток и Арабия. Нека разсъждаваме като хора и нека видим, че тези народи в най-добрия случай са лакирани полу-маймуни, нетърпеливи да бъдат бичувани.

До началото на Втората Световна война, цяла Северна Африка и Близкия Изток са под контрола на Европейските сили. Въпреки нацистките расови теории, според които арабите са членове на "нисша семитска раса", много германци правели изключения за някои араби, които помагали на Райха в борбата срещу властта на Великобритания в Близкия Изток. Мюфтията Хай Амин алХюсеини, например, "бил удостоен с почитаем арийски статус" от нацистите, заради близкото си сътрудничество с Хитлер и Третия Райх.
Много интересна и дълга страница от уикипедия за онези, които са знаели малко за отношенията между нацистите и арабския свят... но мисля, че важното е очевидно.


Главата на змията имам предвид.


Главата на змията е онази мрежа от малки, обособени и самовглъбени философски движения и секти, от които се ражда нацизма. Повече информация - тук:

http://xcombg.net/index.php?topic=1330.msg35814#msg35814

Г. Волята за сдобиване с власт като парадигма на "Окултираната наука" и нацистките тайни оръжейни програми
...
Може да се каже, че това е препратка към остатъчните ефекти от философията на Артър Шопенхауер (Arthur Schopenhauer) в германската култура - "Светът като воля и изображение" ("The World as Will and Representation"). Заглавието говори само за себе си. Многозначително е, че ръководителят на нацистката геополитика и самият той убеден окултист, генерал Карл Хаусхофер (Karl Haushofer), е бил ненаситен ученик на Шопенхауер.


Въпреки че членството на Хитлер в коя да е окултна ложа не е било убедително демонстрирано, много е вероятно младият бъдещ диктатор да е посещавал Фон Лийбенфелс, докато и двамата са били във Виена преди Първата Световна война.

Именно Фон Лийбенфелс и неговия Орден на Новите тамплиери оформя връзката между SS, ирационалните експерименти за "Кухата Земя" и далеч по-успешния тест на атомната бомба в Рюген. С подкрепата на богати покровители, които скоро се нароили в тайното му общество - едно общество, посветено на "пречистването" на германската раса от замърсяващите я влияния (евреите, славяните, "монголоидите" и на практика всеки, който не е "германец" или "ариец" ) - Фон Лийбенфелс могъл да закупи и реновира няколко стари замъка из Австрия и Германия и да ги превърне в центрове за своя Орден. Орденът, в допълнение към расистката си идеология, също се занимавал с "астрология, Кабалата, френология, хомеопатия и хранене". Във всеки случай, Фон Лийбенфелс, в най-добрите традиции и тактики на класическия "Християнски гностицизъм", и благодарение на подкрепата на монашеското си обучение като цистерциански монах, "съставил свои собствени обемни вариации от литургични текстове: двутомен Ново-тамплиерски молитвеник, Псалмите на немски, и една "тайна Библия за посветените", която достигала десет тома, както и молитвени книги и подобни ". Чрез парите, които се наливали в ордена му от неговите "посветени", един от замъците, които купил и реставрирал като център за езотерични изследвания и "Ново-тамплиерски" дейности, се намирал на Рюген.


Хитлер бил, според Фон Лийбенфелс в негово писмо до един от неговите ново-тамплиери, "един от нашите ученици. Ти един ден ще се убедиш, че той, и чрез него също и ние, един ден ще бъде победител и ще роди движение, което ще разтърси света".

Райх на Черното Слънце
« Последна редакция: (Сряда) 12 Октомври 2016, 23:22 от форум » Активен

Неактивен форум
Hero Member
*****
Публикации: 3754

« Отговор #7 -: (Сряда) 12 Октомври 2016, 23:52 »

Навлизането и подражаването на фашизма в Арабския свят

уикипедия


Националистите

Много нововъзникнали движения в Арабския свят били повлияни от европейските фашистки и нацистки организации през 30те години. Младежката египетска партия ("Зелените фланелки") много напомняли на Хитлеровата младеж и били "очевидна форма на нацизъм". Сирийската социал-националистическа партия (ССНП) присвоила фашисткия стил. Емблемата й, червеният ураган, била взета от нацистката свастика. Лидерът й Антон Саада бил известен като ал-заим (фюрерът), а партийният химн "Сирия, Сирия над всичко" се пеел в същия ритъм като германския национален химн. Той основал фашистката ССНП с програмната доктрина, че сирийците били "отличителна и естествено превъзходна раса".

Както лесно се вижда, през Втората Световна война е било взето решението, да се направи брачен съюз между исляма - като религия, и нацизма - като политическа платформа.

Оттогава насам интер-националният нацизъм изпълнява това решение - съвършено подходящата политическа платформа да се слее със съвършено подходящата система от религиозни вярвания.

Планирано е Новият Световен Ред да бъде мюсюлмански нацистки диктат.

Интернационален нацизъм

http://covers2.booksamillion.com/covers2/ebook/ImageType-100/2320-1/%7B8924C8DE-D535-437A-9702-2990A0F9BC63%7DImg100.jpg
ПЛАНЪТ ЗА УНИЩОЖЕНИЕ НА ГЕРМАНИЯ, 2000 - 2019г

Следвоенният план на нацистите да контролират финансите, конфликтите, физиката и космоса


Джоузеф Фарел
автор на книгите
Райх на Черното слънце
SS Братството на камбаната
Тайните на Единното поле

« Последна редакция: (Сряда) 12 Октомври 2016, 23:58 от форум » Активен

Неактивен форум
Hero Member
*****
Публикации: 3754

« Отговор #8 -: (Четвъртък) 13 Октомври 2016, 10:44 »

Планиралият атентат в Берлин сириец се е самоубил в ареста

13 октомври 2016

Арестуваният в Германия сириец планирал атентат в летище в Берлин
Хванаха сириеца, планувал атентат на германското летище

Сириецът, който беше арестуван от германските власти за планиран бомбен атентат срещу летище в Берлин, се е самоубил в килията на предварителния арест в Лайпциг, съобщи правосъдното министерство на провинция Саксония, цитирано от Ройтерс.

Според разследването 22-годишният имигрант Джабер ал Бакр, който е пристигнал в Германия миналата година, е подготвял нападение, съпоставимо с тези, в които през ноември в Париж бяха убити 130 души, а през март в Белгия - 32-ма, съобщава БТА.

"Вечерта на 12 октомври 2016 г. Джабер ал Бакр, който бе заподозрян в планиране на тежко нападение, отне живота си в ареста в Лайпциг", се казва в изявление на сайта на министерството. В него се посочва още, че повече подробности ще бъдат дадени на пресконференция в Дрезден по-късно днес.

Сайтът "Шпигел онлайн" съобщи, че Ал Бакр е бил под постоянно наблюдение в ареста в Лайпциг заради риска да посегне на живота си. Засега остава неясно как е успял да се самоубие.

Според източници на ДПА сириецът се е обесил.

Ал Бакр бе задържан в понеделник, след като сирийски бежанци го завързаха в апартамента си в Лайпциг и се свързаха с полицията.


Това се нарича ЗАГЛУШАВАНЕ НА ИЗДЪНИЛ СЕ АГЕНТ.
Активен

Неактивен galaxsis
Restricted
*
Публикации: 694

« Отговор #9 -: (Четвъртък) 13 Октомври 2016, 15:32 »

Нацизмът в Германия е отдавна победен, но без сътрудничеството на монарх-робите, които сами са продали душите си на Сатана, не би би се изградила тази сигурност в държавата.
Лошото е че ползват такива от Източния блок.
Мен лично това, което ме дразни в Германия са турците,  които са успели да проникнат дълбоко във властта и йерархиите и се опитват да наложат себе си.
А самите немци СА на изчезване.
Активен
Неактивен форум
Hero Member
*****
Публикации: 3754

« Отговор #10 -: (Четвъртък) 13 Октомври 2016, 17:19 »

Това е доста смело изказване... в най-добрия случай. Нацизмът не е победен никъде - най-малкото в Германия, там просто е превърнат в табу, за което не се учи и не се говори.

Ако нацизмът беше победен в Германия, тази държава щеше да е най-богатия съвременен извор на разсъждения относно нацизма - щеше да се изучава подробно, да се говори открито за него, да се дискутира, а музеите щяха да са пълни с артефакти от автентичната германска история... Вместо да се правят музеини изложения с цел да заблуждават, да изкривяват, да отклоняват интереса, вместо да се забранява говоренето, изучаването и какъвто и да е вид любопитство към темата.

Това не е "побеждаване". Това е страх от дълбоко вкоренен враг.

Тъкмо обратното - чрез САЩ нацизмът е по цял свят, и не просто съществува, ами ВЪРЛУВА. И както е по цял свят - така е и в сърцето и навсякъде из ЕС.
Активен

Неактивен bojinkata
Hero Member
*****
Публикации: 7220
Пол: Мъж
мислите определят съдбата ти

« Отговор #11 -: (Понеделник) 09 Януари 2017, 12:10 »

12 неща, които със сигурност не знаете за Адолф Хитлер и Нацистка Германия
05/01/2015 by radoslav siderov

https://setlans.wordpress.com/2015/01/05/12-neshta-koito-sas-sigurnost-ne-znaete-za-adolf-hitler-i-natsistka-germania/

Ми, така си е! Ма,  после става страшно!
Активен

bojinkata
Неактивен форум
Hero Member
*****
Публикации: 3754

« Отговор #12 -: (Понеделник) 09 Януари 2017, 23:00 »

Заключвам темата по политически причини и в знак на протест срещу нерешителността на администрацията и отсъствието на модераторски екип.

Който иска да коментира, може да ми пише Лично съобщение.
Активен

Неактивен форум
Hero Member
*****
Публикации: 3754

« Отговор #13 -: (Четвъртък) 18 Май 2017, 07:54 »

Как Лондон и Берлин създадоха новия ислямски джихад

Причините за всичко, ставащо сега в Близкия изток и Европа, се крият в сделка, направена преди век, в която алчността и националистическите амбиции надделяват над здравия разум... И така всичко започва през май 1916 г...  Париж и Лондон си поделят последната останала средновековна империя - Османската, още преди окончателно да са постигнали победа в Първата световна война.

17 май 2017

Светът изглежда се разпада, а конфликтът между исляма и другите религии е по-силен от всякога.
За виновни са сочени САЩ, Русия, сунитите, шиитите и гостоприемството на германците, комплексирани от нацисткото си минало.

Реално обаче причините за всичко, ставащо сега в Близкия изток и Европа, се крият в сделка, направена преди век, в която алчността и националистическите амбиции надделяват над здравия разум.

Джихадът срещу Запада и най-уродливата му форма - тероризмът, не идват от времето на кръстоносните походи. Те са създадени в Берлин, Париж и Лондон.

Днешният все по-радикализиращ се ислям не е резултат от естественото развитие на религията, а е следствие от изкривен национализъм.

И така всичко започва през май 1916 г. Британският дипломат Марк Сайкс и френският му колега Франсоа Жорж-Пико сключват тайно споразумение, останало в историята като „Пакта Сайкс-Пико”.

С него Париж и Лондон си поделят последната останала средновековна империя - Османската, още преди окончателно да са постигнали победа в Първата световна война.
Французите получават териториите, простиращи се от днешния турски Югоизток, през Северен Ирак и Сирия, чак до Ливан. За британците остават земите в Южен и Централен Ирак. Останалата част, където днес се намират Йордания, Западен Ирак и североизточната част от Арабския полуостров, трябва да се превърне в ново арабско кралство под британско-френско попечителство.

Границите са начертани без никой да се интересува от религията, политиката, нагласите или желанията на местното население.

Германия реагира, като изисква от своя съюзник - Османската империя, да обяви джихад. С помощта на истанбулския халиф, който е висшата религиозна инстанция за мюсюлманите-сунити, Берлин призовава арабите на Свещена война срещу британците.
В отговор Лондон сключва съюз с Хусейн бен Али, който е „пазител” на светите места Мека и Медина в днешна Саудитска Арабия и като такъв е вторият по важност религиозен авторитет след халифа.


Начело на арабите застава синът на бен Али, Файсал бен Хусейн. Заедно с британския агент Томас Едуард Лорънс, известен още като „Лорънс Арабски”, той успява да изтласка османците от голяма част от Близкия изток.

Това не е национална война, а религиозна. След победата на съюзниците, през 1922 г. Файсал иска Париж и Лондон да му дадат превзетите територии, където той да основе собствен халифат. Те обаче се придържат към „Пакта Сайкс-Пико”.
Само година по-късно Британската империя откъсва Транс-Йордания от Палестина и така поставя основите на днешното кралство Йордания. А за да противодействат на французите в това, което си представят като подялба на света, британците обявяват емирство Кувейт за независима държава.

Резултатът от тези действия е столетие на непрекъснати воини и конфликти в Близкия изток.Още подробности по отговора на въпроса Защо Германия, защо исляма, защо бежанците и защо нацистите. И още по въпроса, кой всъщност е истинския враг.
Активен

Страници: [1]   Нагоре
  Изпечатай  
 
Отиди на:  


Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2011, Simple Machines  Theme KurtLarVaDisi
© Copyright 2012 - 2018 XCOMBG.NET

конспирация манипулации езотерика окултизъм НЛО извънземни духове сънища окултен конспиративен видения духове нематериален паранормални