Страници: 1 ... 97 98 [99] 100 101 ... 103   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Chemtrails HAARP (химически следи в небето и ХААРП)  (Прочетена 102980 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Неактивен umbra
Sr. Member
****
Публикации: 442

« Отговор #1470 -: (Сряда) 18 Октомври 2017, 16:27 »

Здраво работят в небето! Скоро ще го скрият с химията!
Оляха са тоя път много шибаняците му. Сера им в устата пък аз.
Активен
Неактивен wild flower
Jr. Member
**
Публикации: 83

« Отговор #1471 -: (Сряда) 18 Октомври 2017, 22:29 »

Днес и вчера скриват и изгрева и залеза, през деня покриха цялото небе, слънцето грее през филтър  Angry, гадове нещастни.Активен
Неактивен bojinkata
Hero Member
*****
Публикации: 7220
Пол: Мъж
мислите определят съдбата ти

« Отговор #1472 -: (Четвъртък) 19 Октомври 2017, 07:47 »

И днес чертаят. Airbus A320-232 TK1073 /THY1073  Turkish Airlines /https://www.flightradar24.com/THY1073/f418b8e/  в момента пуска химията над тракийското поле - полета е Истанбул - Тирана. Много държат да минат над средата на Бг, при положение, че по-пряко му е да мине над Гърция! Не е за първи път!!!!
Тирана и Истанбул се намират на една и съща геоширина!
Активен

bojinkata
Неактивен bojinkata
Hero Member
*****
Публикации: 7220
Пол: Мъж
мислите определят съдбата ти

« Отговор #1473 -: (Четвъртък) 19 Октомври 2017, 09:52 »

ВЕГАН ОТВАРЯ ОЧИТЕ НА СТАДОТО С ФАКТОЛОГИЯ ОТНОСНО ХИМИЧЕСКИТЕ СЛЕДИ
автор: sandje
Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  ДОКУМЕНТИ: КЕМТРЕЙЛС НЕ Е ТЕОРИЯ, А ФАКТ Умишленото пръскане на химикали на висока надморска височина за цели, пазени в тайна от обществеността не е „конспиративна“ теория, а факт
Ако всички следи в небето са само „контрейлс“ (кондензационни) следи от двигателите на самолетите, както твърдят учени, защо официално правителството на Нова Зеландия беше уличено, че пръска с химични и биологични агенти тайно? Защо, както може да се види и на официялния сайт на град Феърфакс, Калифорния – градът е обявен за „свободна от кемтрейлс зона“?  Това са индиректни признания, но и неуспорими доказателства, че пръскването с биологични и химични агенти чрез самолети и кемтрейлс са нещо реално.

След като властите и учените ни убеждават, че има само кондезационни следи, а кемтрейлс е „конспиративна теория“ защо в редица документи се споменава и се разглежда „CHEMTRAIL“ ? След като това не съществува, защо присъства в официални документи на администрацията на САЩ и защо град Феърфакс е обявен за „зона свободна от кемтрейлс“.

Ако чакате да Ви кажат: „Да, кемтрейл е факт“ те всъщност вече са го признали. Както и оръжията, които влияят на климата и разрушават цели еко-системи като HAARP, който също е обсъждан в документите, цитирани по-долу.
  * * * Град – Феърфакс (Калифорния),е приел, резолюция № 12-07 с която се обявява за зона свободна от Chemtrails(на 11 януари 2012 г.), и е видимо на ОФИЦИАЛНИЯТ им сайт-(точка 16 от дневния им ред – на Съвета)
http://www.town-of-fairfax.org/packets_2012/council_packet_011112.html
На официалната страница за правителствени документи на американския Конгрес се намира “Закон за защита на космическото пространство“ – (Space Preservation Act of 2001, H.R. 2977). Обърнете специално внимание върху ФАКТА, че в член 7-ми – “Дефиниции“, подточка (В) – “Екзотични оръжия“,- (II),пише: химически следи – (chemtrails)
Закона Тук : http://www.govtrack.us/congress/bill.xpd?bill=h107-2977
Пълният текст Тук: http://www.govtrack.us/congress/billtext.xpd?bill=h107-2977
Следващата подточка (С) обяснява какво означава терминът “Екзотични оръжия“: Терминът “екзотични оръжейни системи“ включва оръжия, предназначени да увреждат атмосферата и природните екосистеми (като йоносферата – горния слой на атмосферата) или климата и атмосферните условия, както и тектонични оръжия, имащи за цел да предизвикат повреждане или унищожение на определена група хора, регион на земята или атмосферата.“ Патент No. 7.582.809, на Министерството на земеделието на САЩ, в който се описва метод за внедряване в генома на растенията на специален ген, който да ги прави устойчиви на високите нива алуминий в почвата и въздуха! Патентът се нарича Sorghum Aluminum Tolerance Gene
 

http://www.freepatentsonline.com/7582809.pdf
http://naldc.nal.usda.gov/catalog/35879
Активен

bojinkata
Неактивен bojinkata
Hero Member
*****
Публикации: 7220
Пол: Мъж
мислите определят съдбата ти

« Отговор #1474 -: (Петък) 20 Октомври 2017, 08:39 »

В късния след обяд вчера небето вече беше покрито с гъста мътилка боклуци. Днес докторите отчитат бум на вирусните заболявания, най-вече  всред децата! Това е! От стадото нито вопъл, нито стон!
Активен

bojinkata
Неактивен wild flower
Jr. Member
**
Публикации: 83

« Отговор #1475 -: (Петък) 20 Октомври 2017, 23:43 »

Но пък днес ги нямаше, нито следичка, само едно мъничко кръстченце около 15:00, като цяло небето беше божественно, а слънцето прекрасно!
Активен
Неактивен bojinkata
Hero Member
*****
Публикации: 7220
Пол: Мъж
мислите определят съдбата ти

« Отговор #1476 -: (Събота) 21 Октомври 2017, 10:35 »

Но пък днес ги нямаше, нито следичка, само едно мъничко кръстченце около 15:00, като цяло небето беше божественно, а слънцето прекрасно!
В късния след обяд гадовете се активизираха, леко над Родопите  и много малко над Пловдив. Просто да не забравим за какво става въпрос, навярно?!
Днес пак с откъслечни следи! Тук-там!

Във ФБ/ Особено когато рисуваха кръстове и хиксове/ най-сетне хората започнаха да питат какво става над главите им и дали правителството знае!!!! Shocked Huh? Shocked Huh? Roll Eyes Shocked
Кога ли този народ ще се събуди?
Активен

bojinkata
Неактивен bojinkata
Hero Member
*****
Публикации: 7220
Пол: Мъж
мислите определят съдбата ти

« Отговор #1477 -: (Неделя) 22 Октомври 2017, 09:28 »

Продължават! Офанзивата е сериозна! Решили да въведат програмата "Златния милиард"  в заключителния стадий!
Активен

bojinkata
Неактивен wild flower
Jr. Member
**
Публикации: 83

« Отговор #1478 -: (Неделя) 22 Октомври 2017, 21:51 »

Днес бяхме на Боровец, плачевно положение, изкуственна светлина, както се изрази дъщеря ми, небето беше плътно покрито  Angry
Активен
Неактивен bojinkata
Hero Member
*****
Публикации: 7220
Пол: Мъж
мислите определят съдбата ти

« Отговор #1479 -: (Понеделник) 23 Октомври 2017, 12:14 »

ДА, гадовете вчера доста се постараха да скрият Слънцето над цяла България!
Активен

bojinkata
Неактивен tito
Jr. Member
**
Публикации: 79

« Отговор #1480 -: (Вторник) 24 Октомври 2017, 21:58 »

Конспиративни теории отново притесниха пловдивчани – пръскат ли ни чрез кемтрейлс и има ли общо ХААРП? СНИМКИ
Подготвят ли Пловдив за удар от ХААРП? Какви са тези следи в небето? Това част от световната програма за редуциране на населението ли е? Това са само част от въпросите, които ни зададоха пловдивчани през последната седмица, като приложиха снимки на следи от самолети.

За мнозина тези въпроси могат да звучат несериозно, а за други дори комично, но е факт, че конспиративните теории набират все по-голяма популярност.

В действителност през последните 2 седмици следите в небето от прелитащите самолети са доста по-видими, отколкото през останалия период от годината.  Това, естествено, не се дължи на по-натоварен самолетен трафик.  Според различни физици, тези следи се дължат на конденза , но все още няма отговор защо преди определени дни от годината те са далеч по-видими, отколкото през останалата част от годината.„Много натоварено въздушно пространство над Пловдив. Дали няма връзка с приближаването на новите вируси и програмата на НАСА за пръсне на различни химикали в атмосферата. Chemtrails химически следи в небето“, пише наш читател.

Друг, който не е толкова вглъбен в теориите за кемтрейлс, ни разказа, че преди няколко дни е имал един от най-странните разговори през последните години.

„Един човек с висше техническо образование, който има силен интерес във физиката, ме убеди, че кемтрейлс е това, което се вижда в небето. Той ми препоръча да не говоря за конденза, защото нямал отношение към случая“.Репортер на TrafficNews.bg събра част от теориите за следите в небето, които оставят самолетите, като се свърза и с част от най-изявените защитници на теорията, че България е вкарана в част от световен заговор.

Според авиоексперти следите от самолетите са въпрос на височина, температура и образувания конденз от изгореното гориво. Колкото е по-голяма височината на самолета, толкова по-бързо тези следи изчезват и обратното.Различни любители на теорията на конспирацията и световните заговори обаче оспорват тези твърдения. Според тях не е възможно следите от самолетите да стоят с часове в небето, а след това да се образува пелена от облаци, които изглеждат на ниско разстояние.

Според теорията за „Кемтрейлс” самолети обикалят небето над големите градове и изпускат постоянно химически съединения и вируси, които влияят на човешкия организъм. Наред с болестите, които те предизвикат, една от версиите е, че те имат влияние върху психиката и подсъзнанието на хората.Еленко Ангелов от години обикаля телевизионните студия и обяснява за заплахата от пръскането над градовете. Според него „Кемтрейлс” разпръскват химически съединения, които имат за цел да влияят върху поведението на хората. Целта е хората в развитите общества да бъдат апатични и по-лесни за контрол при определени обстоятелства. Примерът със структурата на обществата на мравките и други насекоми е показателен. Там царицата разпръсква фермони  на своите поданици, карайки ги да работят за общото благо на мравуняка, или каквото реши царицата.Според друга теория самолетите на „Кемтрейлс” подготвят държавите за удар срещу тях от системата ХААРП, за която от години се спекулира, че причинява земетресния, наводнения и други природни катаклизми. Тъй като ХААРП действа на принципа, но с обратен ефект на радиотелескопа. Той изпраща сигнали в йоносферата, които се отблъскват и се връщат на земята. Частиците, които са пуснати от самолетите привличат въпросния сигнал и той излъчва дадената чистота на територията на града или държавата.   

Какво всъщност е ХААРП?

ХААРП е резонансно оръжие, което има разрушителен ефект, чийто мащаб няма как да бъде предвиден, обяснява доц. Христо Смоленов от БАН.Действието му приличало на „удара с вибрираща ръка”, познат от бойните изкуства.

„Когато удариш противника с вибрираща ръка и вибрацията е близка до тази на съответния орган, към който е насочен ударът, там се предизвиква резонанс. След няколко седмици или месеци той може да доведе до разпад на този орган и човешкият живот да приключи без видима причина. Говори се, че Брус Ли е бил убит по сходен начин”, допълни Свиленов.

Станцията на ХААРП се намира на Аляска и основната й цел, официално, е да генерира нискочестотни радиовълни чрез специална свръхмодерна технология. Неофициалната и конспиративна теория обаче е, че САЩ са открили начин, чрез който да манипулират климатичните условия и да насочват мощни бури, тайфуни и други природни катаклизми към зададена дестинация.

Съмненията за удар от страна на американските военни над България дойдоха след обясненията на множество български сеизмолози, че последното земетресение в Пернишкия разлом е, меко казано, странно. След последните събития в България и наводненията отново ХААРП излезе на дневен ред. Снимки на странни облаци, в чиято основа се образува т.нар. „рибена кост”, се роят в социалната мрежа.

Учените от института HAARP откриват, че радиочестотата от 2.5 Hz е знаковата честота за земетресение. След това откритие фазираните антенни решетки на HAARP са използвани от военните на САЩ да излъчват честотата на земетресението към йоносферата. Тя на свой ред я отразява обратно към Земята, като осигурява дълбочина на проникване на няколко километра под земната повърхност в зависимост от геологичния строеж и подземните води в прицелния район. Излъчва се честотата по специфична траектория, като HAARP може да отключи земетресение на всяко място по Земята. По същия начин, но на друга радиочестота се излъчва непрестанно сигнал към горните слоеве на атмосферата, докато не се образуват страховитите облаци на желаното място.

https://trafficnews.bg/temite-na-traffic-news/news/87046/
Активен
Неактивен bojinkata
Hero Member
*****
Публикации: 7220
Пол: Мъж
мислите определят съдбата ти

« Отговор #1481 -: (Събота) 28 Октомври 2017, 15:04 »

И последните три дни не ни оставиха на мира гадовете! С малко химия, но редовно!
Активен

bojinkata
Неактивен bojinkata
Hero Member
*****
Публикации: 7220
Пол: Мъж
мислите определят съдбата ти

« Отговор #1482 -: (Неделя) 29 Октомври 2017, 20:34 »

И днес продължават!
Активен

bojinkata
Неактивен bojinkata
Hero Member
*****
Публикации: 7220
Пол: Мъж
мислите определят съдбата ти

« Отговор #1483 -: (Вторник) 07 Ноември 2017, 15:22 »

Днес -  готова химия на облаци и пресни ХС! Въобще - мътилка!
Активен

bojinkata
Неактивен bojinkata
Hero Member
*****
Публикации: 7220
Пол: Мъж
мислите определят съдбата ти

« Отговор #1484 -: (Петък) 10 Ноември 2017, 10:30 »

И днес облаци "рибена кост", гарнирани с една яка ХС от хоризонт до хоризонт!!! Вятърът утихна и  е време гадовете да напръскат народа български!
Активен

bojinkata
Страници: 1 ... 97 98 [99] 100 101 ... 103   Нагоре
  Изпечатай  
 
Отиди на:  


Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2011, Simple Machines  Theme KurtLarVaDisi
© Copyright 2012 - 2018 XCOMBG.NET

конспирация манипулации езотерика окултизъм НЛО извънземни духове сънища окултен конспиративен видения духове нематериален паранормални