Страници: 1 ... 12 13 [14]   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Ваксини  (Прочетена 20443 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Неактивен bojinkata
Hero Member
*****
Публикации: 6742
Пол: Мъж
мислите определят съдбата ти

« Отговор #195 -: (Четвъртък) 18 Май 2017, 07:56 »

Кошмарно: Федералното правителство на САЩ публикува данни, които разбиват мита за безопасността на ваксинациите
Публикувано на 17.05.2017  в Свят
 
Федералното правителство на САЩ публикува данни, свързани с уврежданията  от ваксинации, които напълно унищожават фалшивите твърдения на  медиите, че ваксините никога и на никого не нанасят вреда.

Дори докато безнадеждно нечестните, научно неграмотни медии  продължават нелепо да лъжат обществеността за това, че “ваксините са безопасни” – като WashPost, The Atlantic, NYT или USA Today – федералното правителство публично потвърди, че ваксините редовно осакатяват и убиват деца в цяла Америка.

В документа правителството показва статистика  с  над 18 000 постъпили заявления за компенсации на семействата на децата, които са били сериозно увредени, осакатени или убити от ваксини в Съединените щати.

Резервно копие на документа е публикувано в Natural News, ако евентуално правителството се опита да скрие доклада.

Документът показва, че само за 2017 финансова година са били подадени 633 заявления за сериозни наранявания или смърт от ваксинации. През 2016 г. са били подадени 1120 такива заявления.

Броят на подадените заявленията е само малка част от общия брой на децата, които са били сериозно увредени от ваксините, защото лекарите агресивно промиват мозъците на родителите, уверявайки ги, че пристъпите на  гърчове, аутизъм и други сериозни заболявания никога не се предизвикват от ​​ваксини.

Освен това семействата на деца, увредени или убити от ваксина,  трябва да наемат адвокат, който да подаде петиция в  правителството на САЩ, а след това да чакат от две до десет години, за да  вземе решение съдът, който обикновено работи срещу тях. По този начин,  в почти всички случаи, тези родители са убедени, че ваксините нямат нищо общо с увреждането или смъртта на детето, и  смятат, че опитите им да се борят с  правителството за обезщетение – е чиста загуба на време.

В резултат на това, действителният брой на децата, осакатени от ваксиниране в Северна и Южна Америка, е най-малко 100 пъти повече, а по-реалните цифри могат се окажат и 1000 пъти по-големи, ако започнат  да се броят и “малките” мозъчни увреждания, периодични конвулсии и други усложнения, които е  трудно родителите да забележат в ранна възраст при децата.

С други думи, през 2017 г. в САЩ, най-малко 63 000 деца са били увредени  или осакатени от ваксинации, което прави усложненията след ваксинация  основна причина за уврежданията при децата. Разбира се, всичко това се крие и опровергава от контролираните от фармафията медии, които искат да ви накарат да се тревожите за  48 деца с морбили в Мичиган, а не за 63 000 деца, осакатени от ваксиниране в цяла Америка.Според Waking Times:

Още един шокиращ удар е бил нанесен на хората, които все още горещо твърдят, че ваксините са “безопасни и ефективни” и че единствените усложнения, които могат да причинят, са “меки”. Департаментът за правителствени ресурси и службата за обществено здраве САЩ наскоро публикува данни за (непълната) финансова година на САЩ (FY) 2017 за компенсациите от вреди на ваксини.


 

 
В момента става дума за повече от 142 милиона долара. Да , вие четете правилно. Това обхваща 377 дела, които досега са били успешни за получаване на обезщетение през фискалната 2017 година в резултат на силна пристрастност (меко казано) на системата за предполагаеми вреди, причинени от ваксини в САЩ.

Според темповете на развитие на събитията може да се очаква, че Програмата за компенсации на увредени от ваксинации ще плати около 220 $ милиона щатски, или дори повече, до края на 2017 фискална година. Нека да уточним, че фискалната 2017 година в САЩ продължава от 1 октомври 2016 г. до 30 септември 2017 – има още 4 месеца, за да се разкрият още повече жертви на тази касапница.

Според данните на сайта CDC, “ние сме наясно с рисковете, свързани с ваксините”, а ваксинациите имат “следните проблеми”:

Ограничено разбиране на биологичните процеси, които обуславят неблагоприятните събития.
Непълна и противоречива информация от отделните доклади.
Лошо проведени научни изследвания (няма достатъчно учени с подходящи научни знания).
Неадекватна система за проследяване на страничните ефекти от ваксината.
Малко резултати от експериментални изследвания са публикувани в медицинската литература.
Тези признания на американския Център за контрол на заболяванията CDC: (globalfreedommovement) напълно подкопават патологичната самоувереност на онази по-голяма част от обществото, която настоява да има задължително ваксиниране.

Към днешна дата, правителството на САЩ е платило около 3,6 млрд. долара обезщетения за нанесени вреди от ваксиниране, като с това напълно унищожава лъжата на фалшивите новинарски медии (The Atlantic, CNN, WashPost, NYT, и така нататък), които продължават безцеремонно да твърдят, че ваксините никога и на никого не вредят.

Следете новините за ваксините на CDC.news и бъдете информирани за вредите и смъртните случаи на Vaccines.news.

Оригинал: Vaccines News

Превод: Инфо макс

 
https://bultimes.com/koshmarno-federalnoto-pravitelstvo-na-sasht-publikuva-danni-koito-razbivat-mita-za-bezopasnostta-na-vaksinatsiite/
Активен

bojinkata
Неактивен bojinkata
Hero Member
*****
Публикации: 6742
Пол: Мъж
мислите определят съдбата ти

« Отговор #196 -: (Сряда) 07 Юни 2017, 18:52 »

Неваксинираните деца-здравите "изгои" не дават на лекарите да заработят - източник "Цивилизация русов.

автор: radostinalassa

 Защо неваксинираните деца не могат да посещават ДГ и училище?С какво са опасни за ваксинираните,които имат имунни доспехи?Отговорът на МЗ е,че ваксините не дават имуни-
тет у всички ваксинирани,т.е. неваксинираните деца са опасни за тези,у които не се е изра-
ботил имунитет.Да вземем 3 деца. Първото не е ваксинирано и няма имунитет,второто е бол-
но и са му отменени ваксините- то също няма имунитет,и третото е ваксинирано,но не се е изработил  имунитет.Те посещават ДГ.Защо само здравото неваксинирано дете няма право тогава да посещава ДГ и училище?Отговорът е ,че родителите на ваксинираното дете са си
купили индулгенция,като са заплатили с частица от неговото здраве,рискували са ,но главно
са дали да заработят на него тези,които събират парите от ваксинациите - това са произво-
телите на ваксините и тези,които лобират за тях.Болното дете,което е освободено от вакси-
ни не интересува никого,интересуват ги тези,от които могат да се заработят пари.
Официално е публикувано,че ваксините сега са най-печелившата част от фармацевтичния
бизнес.,на тях се печелят най-много пари.
Изявление на Лазарев С.Н за ваксините - В миналото са правели само 2 ваксини:за полио-
миелит и вариола,и децата живеели прекрасно.Сега ваксините станаха бизнес,печелят се много пари.Във ваксините се съдържат вещества ,които могат да доведат до умствено изо-
ставане и стерилитет.Т.е. чрез тях някои организации изпитват ново биологично оръжие.На
ваксината срещу снински грип,която не е задължителна,СЗО и фармацевтичните гиганти са
спечелили 15 млрд долара.После се е оказало,че тя е с непонятно предназначение и ,че в нея има вредни вещества.
Активен

bojinkata
Страници: 1 ... 12 13 [14]   Нагоре
  Изпечатай  
 
Отиди на:  


Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2011, Simple Machines  Theme KurtLarVaDisi
© Copyright 2012 - 2017 XCOMBG.NET

конспирация манипулации езотерика окултизъм НЛО извънземни духове сънища окултен конспиративен видения духове нематериален паранормални