Страници: [1]   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Без мозък  (Прочетена 771 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Неактивен форум
Hero Member
*****
Публикации: 3754

« -: (Петък) 18 Декември 2015, 13:11 »

Правя нова тема за това, защото предвиждам, че бъдещият й акцент, ако бъде развита, няма да може да се впише в останалите наоколо, посветени на мозъка.


52-годишен французин живее от дълги години с почти никакво количество мозъчно вещество, работи като държавен служител и дори има семейство и две деца


Възможно ли е човек да живее нормално с много малко или дори без никакъв мозък?

Този на пръв поглед безсмислен от гледна точка на човешката физиология и съвременната медицина въпрос може и да не звучи чак толкова абсурдно, след като вече има подобен документиран случай, който продължава да предизвиква изумлението на учени и лекари от цял свят.

Изчезналият мозък

Става въпрос за 52-годишния французин Матю Р., в чиято черепна кутия по време на изследване през 2007 г. е открито толкова незначително количество мозъчно вещество, че на практика може съвсем спокойно да се счита, че той дълги години всъщност живее без мозък.

До шокиращото откритие се стига, след като мъжът, който е държавен служител, посещава болница с оплаквания за силни болки в краката от няколко седмици насам.

Общият преглед и стандартните тестове обаче не дават на лекарите информация, на базата на която да поставят адекватна диагноза, поради което са му назначени пълни изследвания, включващи и скенер на мозъка.

Именно той неочаквано разкрива наличието на шокираща аномалия,

с която мъжът живее десетилетия наред, без нито той, нито някой друг да подозира за нея.

Оказва се, че в черепа му има толкова малко количество мозъчно вещество, че първоначално лекарите дори не успяват да го забележат ясно на снимките от направеното изследване.

Почти цялата му черепна кухина е запълнена не с главен мозък, а с гръбначномозъчна течност, като едва много малка част е сиво вещество.

Обяснението

В опит да разберат причините за този изключително необичаен медицински феномен, лекарите установяват, че като дете Матю е подлаган на лечение за хидроцефалия и му е извършвано т.нар. вентрикулоперитонеално шунтиране, чрез които мозъчните камери се освобождават от излишния ликвор.

Самата хидроцефалия представлява заболяване, най-често при кърмачета и деца, при което в кухините на мозъка се натрупва гръбначномозъчна течност (ликвор), която увеличава обема на самите кухини и притиска мозъчните структури.

То се появява в резултат на настъпването на дисбаланс между образуващото се количество гръбначномозъчна течност и последващото ѝ оттичане в кръвообращението.

Оказва се обаче, че проблемът след прилагането на въпросната интервенция не е решен и в продължение на десетилетия излишната течност продължава да се натрупва в черепа на Матю,

измествайки постепенно мозъка му,

докато в крайна сметка не се проявява косвено чрез появата на болка в долните му крайници, когато той вече е 44-годишен. /Това са глупости. Замислете се, ако вие сте изследващите лекари на болки в краката, и откриете, че пациентът няма мозък, АКЪЛЪТ ви ще ви позволи ли да потърсите причината другаде? Не - ще обвините липсата на мозък за обсолютно всичко. В никой случай учен няма да си помисли, че черепно-кутийният апарат на пациента функционира пълноценно, и проблемът не е там./

През последните осем години учените задълбочено изследват любопитния медицински случай, но независимо че обясняват почти пълното отсъствие на мозъчно вещество при Матю с преживаната в детството хидроцефалия, за тях все още остава загадка как той успява да живее с него през всичките тези години досега.

А той живее съвсем нормално и нервно-психичното му развитие е в норма, като в продължение на дълги години дори е женен и има две деца.

Единственото, което може да бъде прието за някакъв проблем при него, е по-ниският му коефициент на интелигентност, който е сравнително малко под нормалните стойности. Дори това не му попречва обаче да постъпи на работа като държавен служител.Това не е нищо ново, както и вие знаете, от години има новини за такива хора. От години аз например помня информацията за един шахматист без мозък. Също така дори тук в България мисля, че имахме един или два такива случая, но те също така бяха замесени и в твърдения за присохтронни атаки срещу съответната персона (опасенията за атаки с психотроника кара жертвата да се прегледа, и така се открива липсата на мозък), поради което тези случаи са усмени и игнорирани.

Но до сега нямаше смисъл да говорим за това, понеже нямаше никаква друга информация за феномена, освен, че мозъкът липсва.

С тази новина всичко се променя. Защото в момента, в който се спомене невинното уточнение, че черепната кутия е пълна с гръбначно-мозъчна течност... Е... Ние тук имаме много, и ключова информация за гръбначно-мозъчната течност. Затова реших да обособя тази авангардна линия в тема, която може би не скоро, но след време със сигурност тепърва ще става актуална.От Произход на символа на ЧЕРЕПА
ЦЕРЕБРАЛНАТА ГРЪБНАЧНА ТЕЧНОСТ се пази в ТАЙНА

Друга важна течност в мозъка, открита от други хора, е Церебралната гръбначна течност. Има множество технически подробности за тази ЦТ, които са изключително важни за функционирането на съзнание-тялото. В тази глава ще обсъдим редица полета на медицинската наука, акупунктурата, персонологията, и тн, във връзка с мозъка, които полета, когато са известни и прилагани от опитните практици, могат да дадат на практика контрол над друг човек.


От Студени душове
Секретиране

Мозъкът секретира грубо 500мл церебрално-гръбначна течност всеки ден. Тази течност постоянно се реабсорбира, така че само 100-160мл е налична като количество във всеки момент.

...

Обзалагам се, че това е свързано с мозъчното кръвоносно налягане... което резултира върху динамиката на реабсорбиране на церебрално-гръбначната течност (която си има собствени пулсации в черепа между другото, пак от уикипедия)...а пък тя резултира върху засилена циркулация на локалната лимфна система в носната кухина.

С НАУЧНИЯ АРГУМЕНТ, че гръбначно-мозъчната течност е биологично-материална матрица, способна да бъде носител на съзнанието с всичките му атрибути, разполагаме тук:

От Плазма-технологията на Кеше и фондацията му
Отвъд майндконтрол.

Кеше използва думата "майнд-контрол" като следващата еволюционна стъпка след "пулт-контрол", тоест за него "майнд-контрол" означава да управляваш нещата без ръчки, копчета, и интегрални схеми и платки.

Ще забележиш, че кръщават физиологичния мозък в кутията Джак, или с прякор "Джак в кутията".

Джак-в-кутия (Jack-in-box) е играчка на запад - онзи клоун на пружина, който изкача от затворена китуя. В Монарх-програмирането Джак-в-кутията е клас изскачащи програми. В съзнанието на роба прилича на клоун, който държи нож. Когато робът си помисли нещо, за което му е забранено да си мисли, изскача тази програма, като клоун от кутия, държащ нож. Ефектът е, че робът започва да търси най-близкия остър предмет, за да се самопореже.

Форум, дай линк към конкретната презентация, защото е трудно да се прегледат всичките от по няколко часа и да се коментира.

Лекцията е на 28ми, следобедната (PM). Но ако бях на твое място, бих изчакал и бих стоял далече от тези линкове. Не е нужно всеки в този форум да бъде омърсен и покварен.Кеше синтезира кръвна плазма и хемоглобин, годни за кръвопреливане, от метали и солена вода посредством приложен нисък волтаж в електролита. Синтезира мазнини и амино-киселини от неорганични материали, чрез електротлитния медиум на морска или осолена вода.

Във въпросната линкната лекция, Кеше демонстрира кутия с течност и плазмени утайки на дъното, твърдейки, че това е пълноценен мозък, изцяло по образ и подобие на човешкия мозък и анатомичната му структура.

Твърди, че той и екипът му комуникират с този мозък чрез емоционално-интуитивна връзка. Твърди, че този физиологичен мозък е способен на интелигентни реакции, изразяващи се във волево отделяне на мехурчета или волево образуване на вълнички в кутията.

МГТ (мозъчно-гръбначната течност) се предвижва чрез средството на пулсациите на МГТ-системата при почти нулев нетен дебит, както се вижда на MRI (магнитно-резонансно онагледяване).

https://en.wikipedia.org/wiki/Cerebrospinal_fluidРезюме

Пулсациите на Мозъчно-Гръбначната Течност (МГТ) са резултат от промяна на кръвния обем в затворената черепногръбначна кухина. Използвахме контрастен сунуидален магнитно-резонансен анализ, за да определим дали пулсациите н МГТ са в резултат от гръбначните кръвоносни пулсации или от вътрешночерепните субарахноидални пулсации, дали вътрешночерепните пулсации на МГТ са резултат от пулсациите на големите вътрешночерепни артерии или от промени в мозъчносъдовото дъно. Извършихме количествено физиологично картографиране на скоростта на формите на вълната на МГТ по мозъчногръбначната ос...

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/10788715Както винаги - глупости, жънем глупости от научните, и особено от медицинските, труженици. Явно е, че пулсацията та мозъчно-гръбначната течност съвсем не произлиза от мозъчно-гръбначната течностна система. Доказателството за това е, че при човека, на който главния мозък с всичките му придатъци (освен очите, изглежда) липсва, то не може и дума да става за "течностна система", нея я няма. А човекът е жив. От другата страна пък получаваме друга информация - според твърденията на Кеше, нещото в неговата кутия демонстрира волеви пулсации, и в неговата кутия също няма такова нещо като "мозъчно-гръбначна течностна система". А пулсации има.
От едната страна имаме жив човек без такава система, но с пулсации на течността (защото без тях умира), от другата страна имаме синтезиран прото-мозъчен апарат със същите пулсации, отново без система.

Нещо повече. Според твърденията на Кеше, "мозъкът" в кутията наблюдава по някакъв начин хората около себе си, поведението им, и не само реагира на мислите и емоциите им, но реагира и всеки път, когато някой от обкръжението му демонстрира крайно нетипично поведение - тоест запомня и сравнява поведения. И всички тези индикации и данни за налично общуване се осъществяват чрез образуване на вълнички и мехурчета. Кеше подчертава, че дълго време са изследвали дали това са спонтанни неща и чисто физико-химични реакции, но в последствие той и екипа му са отхвърлили всички съмнения и се стига до заключението, че това е интелигентно управляван процес. Тоест ТЕ са на мнение, че някакво съзнание използва единствените му възможни физико-химически механизми като изразно средство за комуникация и реакции.

От другата страна имаме жив човек, без мозък, по едно "голо съзнание" и с глава, пълна с бульон без налични механизми за неговото джуркане и разбъркване. С други думи - на лице са индикации, че е възможно, пулсациите на мозъчно-гръбначната течност да се управляват съзнателно (от подсъзнанието) както и останалите НЕ-МЕХНИЧНИ признаци на живота, например биещото сърце. Най-вероятно е, че просто сме свидетели на поредния малоумен опит на науката да разглежда човека като нещо, което по нищо не се различава от една автоматична машина. И разбира се сме свидетели на поредните индикации за поредния провал на този пореден опит от страна на науката да машинизира човека.

Наличието на състоянието "клинична смърт" е индикация, че е възможно пулсовият апарат на сърцето и пулсовият апарат на мозъка (мозъчно-гръбначната течност) да са отделни един от друг. Тоест това е поредна индикация за окултната езотерична "многоизмерност" на човека - физическо сърце, емоционално сърце... умствено сърце? Точно както се твърди, че слънчевият сплит е втори мозък. Вероятно е налице индикация за това, че има и второ "сърце" - някъде в апарата на главата - което също тупти, и също го прави съзнателно.При всички тези синхронизирани данни, мисля че може да се твърди, че освен хемоглобин, кръвна плазма, мазнини и амино-киселини, Кеше всъщност синтезира и мозъчно-гръбначна течност (наред с всичко друго) в електролизно-плазмените си кутии за производство на неговия "ГАНС".

И тъй като очевидно мозъчно-гръбначната течност може да служи като биологична матрица на съзнанието, ефективно и пълноценно заменяйки мозъка, оттам следва, че Кеше е разработил механизъм за синтезиране на биологичен съд, годен за обсебване от съзнания и същности.


И да не забравяме и информацията от Фриц, който набляга, че съществува много стриктно пазена от илюминати медицинска тайна относно мозъчно-гръбначната течност, която илюминати намират за изключително ценна за интересите си.
« Последна редакция: (Петък) 18 Декември 2015, 13:29 от форум » Активен

Страници: [1]   Нагоре
  Изпечатай  
 
Отиди на:  


Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2011, Simple Machines  Theme KurtLarVaDisi
© Copyright 2012 - 2018 XCOMBG.NET

конспирация манипулации езотерика окултизъм НЛО извънземни духове сънища окултен конспиративен видения духове нематериален паранормални