Страници: [1] 2   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Кой призова Черното СЛЪНЦЕ!  (Прочетена 1421 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Гост
« -: (Сряда) 16 Декември 2015, 21:53 »

За тези,които посещават форума сега и се чудят какви са тези из Анонимния раздел нека да поясня какво става В МОМЕНТА!Потребителят meander при цялата си НАГЛОСТ и ГЛУПОСТ ПРИЗОВА своите сини съюзници(които той нарича "Наблюдателите",но всъщност са фрагмент от силите "под Шапката" на извънземата раса Крус в околоземното пространство),чисто и просто защото НЕ можеше да понесе факта някой ДА МИСЛИ РАЗЛИЧНО от него и да НЕ иска да му "се вързва" на простотиите за "неговите българи" и за централното място,което "ТОЙ"(забележете колко Егоистично се държи този,уж,"защитник" на България)трябвало да заема в тази схема и се опита съвсем ПРЕДНАМЕРЕНО и УМИШЛЕНО да спира мене и моите С-с-с-с-с-с-с-с-с-с-с-съюзници въпреки моите МНОГОКРАТНИ предупреждения "да не се вре къде НЕ му е работата"!Аз разбира се НЕ му позволих да "си развява байряка" на мой терен и му шибнах един Шамар "у енергийното"-в СВОЯ ЗАЩИТА смея да твърдя НАЙ-ОТГОВОРНО!Но на този "индивид" продължи да се държи съвсем ПРЕДНАМЕРЕНО НАГЛО и БЕЗОЧЛИВО и като видя,че сам не мож се опраи с далеч по-умните и СИЛНИТЕ от него си викна подкрепления и почна ДА ЗАПЛАШВА!

В резултата на това Аз се оказах в ситуация в която вече съм бил твъ-ъ-ъ-ъ-ъ-ъ-ъ-ъ-ъ-ъ-ъ-ъ-ъ-ъ-ъ-ъ-ъ-ъ-ърде много пъти-ПОД АТАКА!Нооооооооо,това което meander НЕ ЗНАЕШЕ бе причината поради,която Аз съм избран да нося тоооолкова много информация и да пазя "проходите" между "Световете" и една от ОСНОВНИТЕ ПРИЧИНИ да имам толкова ВИСОК пост принципно НЕхарактерен за човек на моите години,социална позиция и начин на живот-СПОСОБНОСТТА да се ПРИЗОВАВА Черното СЛЪНЦЕ Smiley

Една от основните причини "Да ме държат НА СЛУЖБА" е ИМЕННО възможността когато ВСИЧКИ ме натискат навместо ДА СЕ УПЛАША или да бягам просто да заебъ всичко И ДА ПОПАДНА В СЪСТОЯНИЕ НА ПЪЛЕН ПОКОЙ!Да,ЗНАМ,че това звучи невероятно,и да знам,че Вие НЕ можете да Го разберете,но "за страничен наблюдател" това изглежда горе-долу така-когато вече съм в БЕЗизходица,когато дори СМЪРТТА НАБЛИЖАВА-АЗ НЕ СЕ БОЯ,АЗ НЕ БЯГАМ,АЗ НЕ СЕ БОРЯ,дори НЕ ИСКАМ да ДИШАМ!ИСКАМ САМО ЕДНОООООО-ПОКОЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙ-ВЕЧЕН,НЕПРЕХОДЕН,БЕЗКРАЕН ПОКОЙ!ВСЕпоглъщащ и ВСЕУНИЩОЖАВАЩ ПОКОЙ!

Представяте ли си-да ГЛЕДАТЕ СМЪРТТА в очите и да НЕ Ви Е СТРАХ от нея,да изпитвате БОЛКАТА НАД БОЛКИТЕ,но да НЕ Ви ПУКА за нея,да бъдете в ДЪНОТО НА ДЪНАТА,но да НЕ ИСКАТЕ да се ИЗМЪКНЕТЕ ОТ ТАМ.Да сте НА КРАЯ на ВСИЧКИТЕ си сили,възможностти или дори МИСЛИ!,но ЕДИНСТВЕНОТО,което да ИСКАТЕ ДА БЪДЕ ПРОСТО ПОКОЙ!

Ето така се ражда това,което В ДРЕВНОСТТА са наричали Черното СЛЪНЦЕ-ЧИСТО НИЩО БЕЗ НАЧАЛО,БЕЗ СРЕДА и БЕЗ КРАЙ,БЕЗ ПРОНСТРАНСТВО и БЕЗ ВРЕМЕ!Просто НИЩО!Ето ТОВА Е ЧЕРНОТО СЛЪНЦЕ и ето това ВИДЯХА хората на meander!Най-мощоното астрално оръжие,защото за разлика от ВСИЧКИ останали оръжия,то НЕ разгражда самите "Адтрални пътници",а РАЗГРАЖДА САМИЯТ АСТРАЛ!То е ОТВЪД времето,ОТВЪД пространството,ОТВЪД материята,ОТВЪД ЖИВОТА,защото Е САМИЯТ ЖИВОТ,то е ОТВЪД съществуването,защото Е самото СЪЩЕСТВУВАНЕ,то Е ОТВЪД нищото,защото Е само нищо.То е ОТВЪД ВСИЧКО,защото Е ВСИЧКО и НИЩО ЕДНОВРЕМЕННО!Това Е НАЙ-НЕПОБЕДИМАТА сила в "Астрала" и съществуват много много малко Индивиди,които могат да Я ПРИЗОВАТ!И Аз съм ЕДИН ОТ ТЯХ!Именно затова имама С-с-с-с-с-с-с-с-с-с-славата,която имам,знанието,което имам и позицията,която имам,защото Черното СЛЪНЦЕ може да унищожи ВСЯКА СИЛА,която може да се появи в "Енергийното" и защото просто НЯМА НИЩО,което може да спре Черното СЛЪНЦЕ,освен ДРУГО Черно СЛЪНЦЕ!Ако се питате как досега съм издържал на Демони,които могат да унищожават цели НАРОДИ и как съм стигнал до съюзниците,които имам ето Ви Го ОТГОВОРЪТ-НИЩО НЕ МОЖЕ ДА СПРЕ Черното СЛЪНЦЕ можеш дори И Господ да УБИЕШ,така,че когато "Ордите" на meander дойдоха,те бяха Доооооста "НЕ"приятно изненадани,че вместо "пролука" в Измеренията Те откриха едно БЕЗкрайно НЕобятно ВСЕпоглъщащо Черно СЛЪНЦЕ!Муахахахахахахахахахахахахаха Smiley

И ВСЯКА Частичка СВЕТЛИНА,която Те носеха,ВСЯКА частичка МАТЕРИЯ,която обитаваше техният Дух,ВСЯКА "форма" на СЪЗНАНИЕ БЕШЕ ПОГЛЪЩАНА ОТ НЕОБЯТНОТО!Муахахахахахахахахахахахахахахахахаха Smiley

Да се биеш срещу Черно СЛЪНЦЕ е ВСЕ ЕДНО да се биеш срещу ЧЕРНА ДУПКА,каквото и да хвърлиш,ТО само РАСТЕ!НЯМА МАТЕРИЯ,няма ЕНЕРГИЯ,няма ФОРМА,която може да устои на Черното СЛЪНЦЕ,колкото по-голямо е НЕгрижието ТИ,колклокото по-голямо е ОТрицанието ТИ от ВСЯКАКЪВ ЖИВОТ,колкото по-голямо е БЕЗразличието ТИ към ВСЯКАКВО ЖЕЛАНИЕ,толкова ПО-ГОЛЯМО СТАВА ТО!ТО покрива всяка ЧАСТИЧКА на духът ТИ,всеки МИЛИМЕТЪР ПЛЪТ на Духът Ти,ВСЕКИ КОПНЕЖ,всяко РАЗЛИЧИЕ докато накрая от теб,в теб,сред Теб и от ТЕБ не остане просто едно НИЩО-БЕЗ ПЛЪТ,БЕЗ ИЗМЕРЕНИЕ,БЕЗ СЪЗНАНИЕ,БЕЗ ПРОМЯНА!Просто едно ВСЕобхватно НИЩО!Ти губиш ВСИЧКО-ум,тяло,мисъл,съзнание,Дух-докато накрая НЕ се превърнеш просто в едно НИЩО!!!!!!!!!!!!!ВСЕОБХВАТНО И БЕЗКРАЙНО!Безкрайност в точка и точка в БЕЗкрайност,всичкото в НИЩОТО и НИЩОТО вСРЕД ВСИЧКОТО!Началото и КРАЯ,края и НАЧАЛОТО!Дух БЕЗ ПЛЪТ И свободна ЕНЕРГИЯ!И после САМО растеШ,растеШШШШ,растеШШШШ и растеШШШШШШШШШШШ докато НЕ погълнеш ВСИЧКО-НЕ унищожаваш самите "духове",а ПРОСТРАНСТВОТО в което ТЕ съществуват,НЕ навредяваш на самите тях,а НЕ СВЕТА КОЙТО ГИ ДЪРЖИ!Просто ВСИЧКО ИЗЧЕЗВА!

Разбра ли сега какво се случи на "Наблюдателите ти" и защо Аз съм НЕпобедим в Астрала,защото какво то и да "ми пратиш",каквато и ФОРМА да заемеш,с КАКВОТО И ДА ДОЙДЕШ,когато Черното СЛЪНЦЕ МЕ ОБЗЕМЕ,когато мина в тази ФОРМА БЕЗ ФОРМА,СЪЗНАНИЕ БЕЗ СЪЗНАНИЕ И СЪЩЕСТВУВАНЕ БЕЗ СЪЩЕСТВУВАНЕ НЯМА НИЩО,КОЕТО ДА МОЖЕ ДА МЕ СПРЕ,ЗАЩОТО АЗ СЪМ НИЩО!И каквото и да ми "ИЗпратиш",то просто ЩЕ ИЗЧЕЗНЕ както и цялото пространство,което ТО ОБИТАВА.Аз НЕ разграждам Демоните,Аз РАЗГРАЖДАМ ЦЯЛОТО ИЗМЕРЕНИЕ,което ТЕ ОБИТАВАТ!Разбра ли сега,защо съм НЕпобедим в Астралните битки и каквото и да правиш Ти НИЩО НЕ МОЖЕШ ДА МИ НАПРАВИШ!Ясно ли Ти е?!

Щото на мнооооооооооооооого голяма група от "Твоите хора" вече ИМ СЕ ИЗЯСНИ!Колко бяха,а,meandre-десетки,стотици,хиляди,МИЛИОНИ,знам,че бяха много,ама и знам ЧЕ много МАЛКО СЕ СПАСИХА!!!Колко изгубихте,а,meanderчо ШУБЕ ли те Е да кажеш,а??!Колко ИЗГУБИ-стотици или стотици ХИЛЯДИ-твоята ДУПКА,наистина се оказа ТАКАВА,да ама ЧЕРНА!Как можа така да се ОСЕРЕШ,а?!Хахахахахахахахахахахахахахахахахахаха Cool

П.П.И тия сфери НЕМАТ ШАНС срещу Черното СЛЪНЦЕ?! Laugh В какво можеш да затвориш НИЩОТО?!
Активен
Неактивен форум
Hero Member
*****
Публикации: 3754

« Отговор #1 -: (Сряда) 16 Декември 2015, 23:21 »

Не искам да се намесвам, Глас... но тази полемика, която си я разменяте с Меандър, просто ви обрисува като аматьори новобранци, дори и в моите очи, като аз не практикувам. В крайна сметка, ако въобще имаше някакво значение какво вършите, щеше да е безсмислено да врещите наляво-надясно, за да информирате някаква мнима публика какво се било случвало.

Явно обаче, форумното пространство изглежда е в много по-централна позиция в тази завръзка помежду ви. Чудя се защо и как така...
Активен

Неактивен Робинзон
Full Member
***
Публикации: 138
Мисля, следователно...мисля!

« Отговор #2 -: (Четвъртък) 17 Декември 2015, 01:04 »

Хм...Глас,за първи път да прочета някаква смислена теза измежду полемиките ви тук(знам, че за мнозина ще прозвучи абсурдно) ...

Казано с 2 думи - можеш да ПРЕДИЗВИКВАШ НАЧАЛОТО?
Началното на всичко? Трудно е за осмисляне...поне защото не трябва да се осмисля...
Единственото противодействие на това би било някой да го пожелае...
Да предизвикаш липса на пространство (и време, те са свързани)...дори за мен е трудно да възприема това!
Холограмна сянка (чадър)...?
Пространството, в което съществуват всичките измерения...а как се опазваш ти самият от прекратяване на съществуването си?
Все пак, ако е така, за мен остава въпросът - защо го споделяш като информация?
« Последна редакция: (Четвъртък) 17 Декември 2015, 01:27 от Робинзон » Активен
Неактивен форум
Hero Member
*****
Публикации: 3754

« Отговор #3 -: (Четвъртък) 17 Декември 2015, 06:26 »

Все пак, ако е така, за мен остава въпросът - защо го споделяш като информация?

Защото не може да понесе да остане сам. Което е парадоксално, не мислиш ли.
Активен

Неактивен Bobi
Hero Member
*****
Публикации: 666

« Отговор #4 -: (Четвъртък) 17 Декември 2015, 08:09 »

...Защото това не са негови преживявания!

  Ако бяха, щеше да знае, че не можеш да призовеш Нищото.
  Ако бяха, нямаше да има подобни заявления за притежавана сила, защото Нищото не може да бъде притежавано и не може да заеме нечия страна.
  Ако се беше "докоснал" до такава сила- щеше да знае колко е слаб. Можеше да му хрумне идеята, че той самият е Нищо и няма за какво да се Бори. Можеше да осъзнае, че бидейки Нищо- може да бъде Всичко. От там идва Силата на силите, която няма Нужда от демонстрации.
...Ако беше,но.....
 
  Според Гласа Нищото, което е Всичко, можело да бъде победено от....друго Нищо, което е Всичко. Е, в крайна сметка, колко са "черните слънца"?
Активен
Неактивен форум
Hero Member
*****
Публикации: 3754

« Отговор #5 -: (Четвъртък) 17 Декември 2015, 08:48 »

...Защото това не са негови преживявания!

  Ако бяха, щеше да знае, че не можеш да призовеш Нищото.
  Ако бяха, нямаше да има подобни заявления за притежавана сила, защото Нищото не може да бъде притежавано и не може да заеме нечия страна.
  Ако се беше "докоснал" до такава сила- щеше да знае колко е слаб. Можеше да му хрумне идеята, че той самият е Нищо и няма за какво да се Бори. Можеше да осъзнае, че бидейки Нищо- може да бъде Всичко. От там идва Силата на силите, която няма Нужда от демонстрации.
...Ако беше,но.....
 
  Според Гласа Нищото, което е Всичко, можело да бъде победено от....друго Нищо, което е Всичко. Е, в крайна сметка, колко са "черните слънца"?

Точно така =)

Едно от малкото неща, които знам със сигурност за работите, които meander и Гласа обсъждат, е че всичките им преживявания "там" са изградени от впечатленията, с които се сдобиват тук, в "реалността" (така ще наричам местата, условно, в интерес на лексикалното ориентиране).

Ако трябва да съм искрен... анализирайки какво пишат и разказват и двамата, оставам с впечатлението, че цялото им въоръжение, тоест въображението и "творческата им съзидателност" и "творческите им подходи", които проявяват "там"... са плод на съвсем скорошни неща, които ние тук във форума сме писали.

Тоест всичко това, което те описват, че се случва помежду им "там", аз разпознавам в него картини, елементи и логически моменти, от това тук наше информационно пространство в "реалността", които явно са ги впечатлили, по един или друг начин. И те полу-подсъзнателно, полу-преднамерено, възобновяват тези новопридобити впечатления "там".

Нима това не отговаря на въпроса защо този форум заема такова централно място и за двамата. Почти изглежда така, сякаш, като че за това се борят. Гласа дори нарича този форум "негова територия".

Не е ли интересно това наистина? И Гласа и meander сякаш считат този форум за "тяхна територия", за която сякаш се борят. И парадоксално на това, и двамата са избутани в най-далечния социален периметър - Гласа се държи за последна сламка достъп до тук, за да може да комуникира с НАС, като аудитория, а пък meander дотолкова се свени въобще да участва в каквото и да е по-надлежно общуване, от страх да не би случайно да се покаже неинформиран или незнаещ по някой въпрос, че вече, според моето мнение, е считан за мним образ и някакъв витаещ призрак едва ли не.

Но, отново според мен (защото говоря само за мой си лични наблюдения и мнения), всичко сякаш опира до НАШЕТО мнение - дали като хранителна среда, която е като градина за нови представи и идеи, дали като легитимираща среда, подкрепяща или не нечие его.


Всичко това на мен ми е парадоксално.

И... както и ти виждаш, Bobi... те двамата взимат нови творчески представи и вдъхновителни идеи от нашата колективна социална "реална" среда тук, и ги носят да ги проявяват "там", в някакви техни междуособици (които засягали всички нас по някакъв начин - защото те сякаш целят да ги легитимират чрез нас).
Но го разбират по своя си начин.
Както виждаш, Гласа е впечатлен от представата за "Нищо", и от свързани представи, но ги проумява спрямо собствената си логика и начин на мислене, създавайки нови представи със същите имена, които много се различават от логиката, която оригинално го е впечатлила.И за мен това е радостно. Това значи, че функционираме градивно като една аудитория, разменяща нови погледи върху стари и нови идеи и реалности.
Активен

Неактивен meander
Hero Member
*****
Публикации: 1798
Пол: Мъж
"Муха влиза само в отворена уста"

« Отговор #6 -: (Четвъртък) 17 Декември 2015, 11:25 »

 Grin
ООооо мангал
Цитат
Егоистично се държи този,уж,"защитник" на България)трябвало да заема в тази схема и се опита съвсем ПРЕДНАМЕРЕНО и УМИШЛЕНО да спира мене и моите С-с-с-с-с-с-с-с-с-с-с-съюзници въпреки моите МНОГОКРАТНИ предупреждения "да не се вре къде НЕ му е работата"
Чай да са напъча,заради това  във червенкото.Щом само аз ви спирам и то кат наблюдател,какво ли ще стане ако си сменя попрището?
Цитат
Аз разбира се НЕ му позволих да "си развява байряка" на мой терен и му шибнах един Шамар "у енергийното"-в СВОЯ ЗАЩИТА смея да твърдя НАЙ-ОТГОВОРНО!]
Undecided
В енергийното имаме три срещи лично,и то по твоя вина.На първата искаше да избегнеш "физически" контакт и ми даде една метла,аз ти я върнах ма така че да ти стърчи отзад за да се сетиш.На втората подло изскочи и се опита да ме хванеш за гушата,ма си падна на главата.На третата,пак ме призова и водеше със себе си свидетел/контрольор.И подло стреля от упор в мене,и нищо не направи,даже ти имам *уршума в колекцията си.Нито един път не си ме ударил , какъв шамар ти се привижда?
Цитат
Черното СЛЪНЦЕ можеш дори И Господ да УБИЕШ,така,че когато "Ордите" на meander дойдоха,те бяха Доооооста "НЕ"приятно изненадани,че вместо "пролука" в Измеренията Те откриха едно БЕЗкрайно НЕобятно ВСЕпоглъщащо Черно СЛЪНЦЕ!Муахахахахахахахахахахахахаха
За твое сведения нормалния живот не използва пролуки за да се придвижва.Това го правите вие за да се криете.
А сферите си джиткат директно,те не се движат по пътищата.
Цитат
Нооооооооо,това което meander НЕ ЗНАЕШЕ бе причината поради,която Аз съм избран да нося тоооолкова много информация и да пазя "проходите" между "Световете" и една от ОСНОВНИТЕ ПРИЧИНИ да имам толкова ВИСОК пост принципно НЕхарактерен за човек на моите години,социална позиция и начин на живот-СПОСОБНОСТТА да се ПРИЗОВАВА Черното СЛЪНЦЕ
Не та знам какво можеш да призоваваш,ма мога да та светна нещо.Черното слънце се намира в минуса,и там отивате,щото вие си го избрахте.Тука е бялото слънце.Черната дупка която е връзката между двете, вандали бяха я повредили.Ма от бая време си е наред и мели здраво.
Тъй,като бяхте разрушили главното слънце на тоя свят,така наречената пирамида със отрязан връх,от което деяние е големия взрив .Май бая са разпасахте.Сега пирамидата си е цяла като върхът и е Земята.Не можахте да и попречите.Колкото и да призоваваш няма как да смениш слънцата, щото вече двете места са балансирани.
Минуса е мястото  негативни деяния които не могат да се оправят тука.Или е нещо като бунище,където деятелите си рециклират болкука преди да си заминат от живота.
Цитат
П.П.И тия сфери НЕМАТ ШАНС срещу Черното СЛЪНЦЕ?!
Между другото сферите редовно транспортират боклуците ви от тоя свят, точно на черното слънце на оня свят. И ся чакаме нещата ви пренесени там на вашето място, да достигнат критична маса и да започнат да ви изсмукват от тоя свят.Като почне от азовете, и всички лайна които сте изсрали тука и не сме оправили.Тъй като деянията ви са материализирани тука,ще видите голям зор.Малко ще мязате на ластици.И азовете ви ще почнат разпада си тука,а ние ще гледаме.
А щом казваш че си видял някакви да изчезват там,може и процеса да е започнал.
А ако не знаеш нашите жени  могат да са и слънца и черни дупки.Тъй че не са пери толкоз.
Структурата на двата свята е една и съща.Пирамида,нищо/карантинна зона,обърната пирамида.Зора ви беше да изкачите върха на пирамидата и да завладеете света.Постигнахте го ма сте объркали световете.И сега предстои,да си идете там където ви е мястото за изкачване на  пирамидата,и постигнатото тука ви се зачита.Така че честито,на върха сте и можете да си направите нов световен ред,но не тука.Той е пренесен там и ва зове.Приятно пътуване.
 Cool
П.п. А и да та светна,ща гоня до дупка и заради нещо друго.Аурата на България и на Земята от бая време си е по реда си.За България всички които пазят реда и правилата и, участвуват и в аурата и.Аурата е стабилна,но участвуващите могат да са или под нея, или над.Когато изгърмяхте аурата на България в тоя момент са случих да съм отдолу.И без да съм направил нищо ма изпраскахте желнатски.Друго,удара го прекарахте през женско тяло,и преди да стане зян жената ми каза някои приказки,които са ми главата и не излизат.Виж каква снимка съм турил във форума,и си направи хубаво сметката какво те чака.
П.п. И за да рахатясаш с тия цветните,ща светна.Наблюдател съм откъм женското,нямам началници.Тука една съфорумничка ма усети, но не се сети.Белязан съм от женското и имам пропуск за там.И помагам на женското да се ориентира в хаоса.Ако се наложи мога да вляза като пазител на живота,или като по висока инстанция.Но засега не се налага,те се справят прекрасно, а и сега е женското време.Ай да видим ся какви лайна ще сереш?
« Последна редакция: (Четвъртък) 17 Декември 2015, 11:45 от meander » Активен

Ако кажеш истината, не ти се налага да лъжеш.
Ако не знаеш какво да правиш, ела на себе си.

     „Ползата от книгата за този, който няма собствен ум,
       е като ползата от огледало за слепия.”
Неактивен Bobi
Hero Member
*****
Публикации: 666

« Отговор #7 -: (Четвъртък) 17 Декември 2015, 11:37 »

    Форум, точно за това става дума!

  Но на мен ми е по- тревожен факта, че обратната връзка започна да набира по- голяма сила.
  Аудиторията на форума е до толкова повлияна от разказите на Гласа, че започна да чува неща, които не са изречени.
  Най- пресният случай на такова влияние е с астероида от съседната тема. Астрофизикът говори едно, слушателят чува друго.

   Гласът несъзнателно, но успешно изпълнява мисията, възложена му от пастора. А има много изпълнители като него.

  Бъдещето на човечеството се пише от въображението на хората, от техните мисли и най- вече от техните вярвания. Иначе би било категорично и би могло да се изрече без недомлъвки- единствено стъпило на неопровержими факти и доказателства. Но нееее.....тук има за всекиго по нещо- всекиму според вярванията.

  "Клане " казва ще има по Коледа и го пише с големи букви- да ти се набие в тиквата.
  После казва- може и да има, може и да няма, а може и да не е по Коледа- кажете вие какво " знаете", че да си сверим "знанията".

  Хвърля семето и оставя въображението на читателя да се развихри, превръщайки го в съучастник. Защото каквото ще се случи- ще е изцяло по вина на тези, които са се оставили да им бъде внушена една чужда визия за бъдещето.
Активен
Неактивен paci1
Hero Member
*****
Публикации: 733
Пол: Мъж

« Отговор #8 -: (Четвъртък) 17 Декември 2015, 11:52 »

Цитат
Хвърля семето и оставя въображението на читателя да се развихри, превръщайки го в съучастник.  
Моля , моля....никакво семе не ме е посипвало по главата. Айде малко уважение. Тез камъни нидей ги фърга у мойта нива. Хвърлих въдичката на Гласа, ма май ти се хвана. Кво да се прави, съдба.... Wink

Цитат
  Аудиторията на форума е до толкова повлияна от разказите на Гласа, че започна да чува неща, които не са изречени.
  Най- пресният случай на такова влияние е с астероида от съседната тема. Астрофизикът говори едно, слушателят чува друго. 
Гласове не съм чувал наскоро.Пия си редовно хапчетата. Smiley
« Последна редакция: (Четвъртък) 17 Декември 2015, 12:06 от paci1 » Активен
Неактивен Bobi
Hero Member
*****
Публикации: 666

« Отговор #9 -: (Четвъртък) 17 Декември 2015, 12:15 »

Paci1, не успя да се измъкнеш от ситуацията, но поне опита, което показва, че все пак виждаш истина в думите ми, нали така Wink
  Ако искаш да оспориш това, което написах- заповядай. Тук съм цял ден.
  Ако ще се надцакваме с остроумия- от сега ти казвам, че ти печелиш служебно.
Активен
Неактивен paci1
Hero Member
*****
Публикации: 733
Пол: Мъж

« Отговор #10 -: (Четвъртък) 17 Декември 2015, 12:33 »

Боби, не те подценявам в никакъв случай. Това, което казваш за скритото послание в текста е абсолютно верно. Само че на мен таквиз скрити-покрити не ми действат, щото ми е дебела чутурата. Съдба. Форумът е страхотен, а хората пишещи в него два пъти. Нека бъдем приятели. ( това беше от някакво аниме преди години, не се сещам за заглавието, някакво руско май беше). Лека и спорна работа.
Активен
Неактивен HomerCat
Hero Member
*****
Публикации: 1067
Пол: Мъж

« Отговор #11 -: (Четвъртък) 17 Декември 2015, 12:49 »

Кот Леопольд:
–Ребята, давайте жить дружно!

https://www.youtube.com/watch?v=R1d_RuiH1o4

Да поразведрим малко обстановката,че много черни слънца,да г'е'.
Активен

Сънят на Разума ражда борба с Егото.
Неактивен Bobi
Hero Member
*****
Публикации: 666

« Отговор #12 -: (Четвъртък) 17 Декември 2015, 15:07 »

Нека бъдем приятели

 Нека, Paci1 gimmefive
Активен
Неактивен bg2
Hero Member
*****
Публикации: 814

« Отговор #13 -: (Четвъртък) 17 Декември 2015, 19:03 »

...Защото това не са негови преживявания!

  Ако бяха, щеше да знае, че не можеш да призовеш Нищото.
  Ако бяха, нямаше да има подобни заявления за притежавана сила, защото Нищото не може да бъде притежавано и не може да заеме нечия страна.
  Ако се беше "докоснал" до такава сила- щеше да знае колко е слаб. Можеше да му хрумне идеята, че той самият е Нищо и няма за какво да се Бори. Можеше да осъзнае, че бидейки Нищо- може да бъде Всичко. От там идва Силата на силите, която няма Нужда от демонстрации.
...Ако беше,но.....
 
  Според Гласа Нищото, което е Всичко, можело да бъде победено от....друго Нищо, което е Всичко. Е, в крайна сметка, колко са "черните слънца"?

Фауст как е надхитрил дявола? Дявола взима душата на Фауст и Фауст - абракадабра, изчезва и кой откъдето е.
В изображенията на Бафомет, едната ръка сочи надолу, другата нагоре. Дори Исус някъде го е казал: Кесаревото кесарю, Божието – Богу.
Защо тези които имат смелоста и качествата да се изправят пред собствените си сенки и страхове, и ги преодолеят, да не вземат скритото съкровище?
Активен

Което е разумно, съществува, и което съществува, е разумно - Георг Хегел
Неактивен bg2
Hero Member
*****
Публикации: 814

« Отговор #14 -: (Четвъртък) 17 Декември 2015, 19:07 »

    Форум, точно за това става дума!

  Но на мен ми е по- тревожен факта, че обратната връзка започна да набира по- голяма сила.
  Аудиторията на форума е до толкова повлияна от разказите на Гласа, че започна да чува неща, които не са изречени.
  Най- пресният случай на такова влияние е с астероида от съседната тема. Астрофизикът говори едно, слушателят чува друго.

   Гласът несъзнателно, но успешно изпълнява мисията, възложена му от пастора. А има много изпълнители като него.

  Бъдещето на човечеството се пише от въображението на хората, от техните мисли и най- вече от техните вярвания. Иначе би било категорично и би могло да се изрече без недомлъвки- единствено стъпило на неопровержими факти и доказателства. Но нееее.....тук има за всекиго по нещо- всекиму според вярванията.

  "Клане " казва ще има по Коледа и го пише с големи букви- да ти се набие в тиквата.
  После казва- може и да има, може и да няма, а може и да не е по Коледа- кажете вие какво " знаете", че да си сверим "знанията".

  Хвърля семето и оставя въображението на читателя да се развихри, превръщайки го в съучастник. Защото каквото ще се случи- ще е изцяло по вина на тези, които са се оставили да им бъде внушена една чужда визия за бъдещето.

Влиянието на Сириус и Орион е отслабнало и анунакския егрогор е в настъпление за узурпиране на форумното пространство.

Като гледам, Империите се готвят да влеят нови импулси.

http://www.parallelreality-bg.com/statii/newbooks/575--predictive-programming-.html

 Кой знае, може и нови играчи да се появят.
Активен

Което е разумно, съществува, и което съществува, е разумно - Георг Хегел
Страници: [1] 2   Нагоре
  Изпечатай  
 
Отиди на:  


Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2011, Simple Machines  Theme KurtLarVaDisi
© Copyright 2012 - 2018 XCOMBG.NET

конспирация манипулации езотерика окултизъм НЛО извънземни духове сънища окултен конспиративен видения духове нематериален паранормални