Страници: 1 ... 10 11 [12]   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: ИЗБОРИ И РЕФЕРЕНДУМИ ВСЯКАКВИ  (Прочетена 12642 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Неактивен bojinkata
Hero Member
*****
Публикации: 7220
Пол: Мъж
мислите определят съдбата ти

« Отговор #165 -: (Събота) 11 Февруари 2017, 18:26 »

Това не може да се види и чуе по кабеларките бтв, нова и бнт:
ВСЕСЕЛИНА ТОМОВА в предаването
Зад кулисите 10 февруари 2017
http://eurocom.bg/shows/video/zad-kulisite/4544

http://eurocom.bg/shows/video/zad-kulisite/4544
Активен

bojinkata
Неактивен bojinkata
Hero Member
*****
Публикации: 7220
Пол: Мъж
мислите определят съдбата ти

« Отговор #166 -: (Сряда) 08 Март 2017, 10:31 »

ДРУГАРЮ ПРЕЗИДЕНТ, ЗАЯВКИТЕ ВИ БЯХА ДРУГИ, РАЗЛИЧНИ ОТ МАНИФЕСТИРАНОТО ВИ ПОВЕДЕНИЕ ЗА ДОСТ И ЕРДОГАН!

Изчаках търпеливо реакциите на всички държавни институции управлявани днес от президента, във връзка с дипломатическия скандал с Република Турция!

Другарю президент Радев,

От цялото изказване на турския министър има само две съществени неща. Първото е, неговата лична декларация, че не друг, а турското правителство е създало движението ДОСТ, за да се превърне в партия. Това ако не е известна информация на българското Външно разузнаване, службата трябва да бъде закрита моментално и заменена с ефективна такава. Второто е, министерското твърдение, че тази „партия“ ще продължи да бъде финансирана и „подпомагана“ от турското правителство, с цел натиск върху българските държавни власти! Има минимален процент, да е активно мероприятие на МИТ, което би било още по-сериозно нещо срещу държавата ни.

И така, другарю президент! От тези две точки, от вас самият, не беше отразена нито една. Формалните, типови реакции на институциите, включително вашата ги знаем наизуст, както и позата в която е поставена държавата България. Външната политика е неделима част от националното самочувствие, а доколкото си спомням заявките ви бяха други. Напълно различни от манифестираното президентско поведение.

НИКОЛАЙ МАРКОВ
Колаж: Иво Ангелов, „Свободен човек“

http://afera.bg/%D0%B4%D1%80%D1%83%D0%B3%D0%B0%D1%80%D1%8E-%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B7%D0%B8%D0%B4%D0%B5%D0%BD%D1%82-%D0%B7%D0%B0%D1%8F%D0%B2%D0%BA%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%B2%D0%B8-%D0%B1%D1%8F%D1%85%D0%B0-%D0%B4%D1%80.html
Активен

bojinkata
Неактивен bojinkata
Hero Member
*****
Публикации: 7220
Пол: Мъж
мислите определят съдбата ти

« Отговор #167 -: (Неделя) 12 Март 2017, 10:20 »

 Феноменът "Възраждане" и принципа на "снежната топка"!

Феноменът "Възраждане" и принципа на "снежната топка"

д-р Дориян Александров

   През последните месеци една нова политическа сила набира постепенно и неусетно скорост на небосклона на предстоящите избори. Това е движение „Възраждане“ (№14 в изборната бюлетина), което е една истинска патриотична партия, приятна изненада за широката публика, както и неприятна изненада за големите партии и „официозните партиотари“, „националисти“ и „войводи“. За соросоидите, либералите, колаборационистите и „петата колона“ да не говорим, че не могат да се поберат в кожите си от яд и стаен страх от неизбежното възмездие, което ги чака. „Възраждане“ не само набира скорост и огромна подкрепа от широките народни маси, но има всички признаци да стане феномен на „снежната топка“ и като антисистемна партия да помете статуквото. „Авгиевите обори“ трябва да се почистят и все някой трябва да го стори!…..
   Още преди петнадесет години, когато създавахме „Онгъла“ на Мадара и търсехме обединение на всички националисти, предвиждах появата на подобна народна партия. Именно народна и с хора излезли от народа, а не „парашутисти“ спуснати отнякъде, финансирани от вън и кой знае от къде и направлявани от враждебни на България сили, каквито са повечето (да не кажа всички) сегашни партии стъпили в НС.
   Идеологията на подобна българска партия е проста и тя се свежда до ЗАЩИТА НА БЪЛГАРСКИТЕ НАЦИОНАЛНИ ИНТЕРЕСИ НА ВСИЧКИ НИВА! Нашите проучвания тогава, а и сега показват, че над 85% от българите не са доволни от резултатите на т.нар. преход и искат пълна ревизия на този преход. А и не просто ревизия, а справедливо възмездие за виновниците провеждащи геноцид срещу българската нация и, които целенасочено съсипаха държавата. Явно, че времето за това е дошло. Организираната престъпност с „бели якички“ и „политическите трупове“ трябва да се отзоват там където им е мястото – в затвора, с конфискация на всичко награбено и придобито по престъпен начин! Виновниците за престъпления срещу Републиката и за държавна измяна, както и прикриващите престъпленията също трябва да си получат заслуженото!
   Възхода на „Възраждане“ и на подобни други партии и движения (не само в България, но и в Европа) идва на фона на големите геополитически промени, които стават в момента в световен мащаб и са тяхна проекция и каталитична реакция. Нещата се промениха; англо-саксонския престъпен "Нов световен ред" и "световният им жандарм" - САЩ залязват безславно и позорно. Стария свят си отива, заедно със сенките от миналото и ужасните престъпления, които извършиха! Ще има и съд за това – дали „горе“ или тук „долу“, времето ще покаже…… Душите на милионите жертви на престъпниците от задкулисието жадуват за възмездие!
   ПП „Възраждане“ е създадена от български патриоти и националисти през 2014 г. на Видьов ден в Плиска (и мястото и датата са знакови).
   Кои са хората от „Възраждане“; това са преди всичко млади хора с позитивно мислене, национално отговорни и желаещи истински промени и просперитет за Родината. Част от ръководството като Костадин Костадинов и Николай Дренчев са били във ВМРО, от където са напуснали преди няколко години, поради несъгласие с политиката водена от Красимир Каракачанов. Другите кандидати за депутати от „Възраждане“ са бившите депутати на „Атака“ Стела Банкова и доц. Минчо Хистов, които по подобни причини са напуснали „Атака“ и отстояват своите принципи и непримиримост към уродливите явления в политическия ни живот. От гражданската квота кандидат е и д-р Пламен Пасков, който участваше и като кандидат за президент на РБ от последните избори – общественик известен с патриотичните си позиции и изследовател на древната българска история.Те са поддържани горещо от интелектуалци, независими експерти, младежи, националисти, свободолюбиви и патриотично настроени хора от всички слоеве на българското общество жадуващи за промяна.
...........................................................................
http://doktora757.blog.bg/politika/2017/03/11/fenomenyt-quot-vyzrajdane-quot-i-principa-na-quot-snejnata-t.1514746
Активен

bojinkata
Неактивен HomerCat
Hero Member
*****
Публикации: 1067
Пол: Мъж

« Отговор #168 -: (Неделя) 12 Март 2017, 12:21 »

Доктора ми е познат(не лично,а като на читател) още като млад,когато четях за Тай Дзи и подобни.После,като се появи масовия интернет и попаднах на блог бе ге видях,че освен интересите си към някои аспекти на китайската култура,Доктора има и активна гражданска позиция,както се казва.

И ето,нова партия,всъщност не толкова нова като идея.
Да гледаме на нея като на поредния Месия ми се струва принципно погрешно.

Но ако имаме сили да приемем възможността,че може и да сгрешим,но все пак дадем своята подкрепа за нещо изглеждащо различно от $татуквото,това е един шанс,негарантиран,както казвам.Другия вариант е да не гласуваме за никого,понеже "всички са маскари".

Но този израз окончателна истина ли е или е изгоден на $татуквото?

Имам предвид,че ако мислещите хора,отказвайки да гласуват за известните досега боклукчиви партии, се откажат да гласуват за когото и да е(изхождайки от "всички са маскари")...тогава отново немислещите ще гласуват за (която и да е от партиите на) $татуквото.

И то печели отново.
И евентуалната алтернатива няма да има шанс.
Така че вместо да ползваме безсмислената(и изгодна за $татуквото) опция "Не подкрепям никого", да подкрепим ли евентуалния шанс за  нещо различно,гласувайки за някого?

Не пропагандирам,казвайки за кого да гласувате.
Но ми изглежда вероятно този път да гласувам(все още не съм решил),естествено не за някой от доказалите се като вредители политически субекти.
Активен

Сънят на Разума ражда борба с Егото.
Неактивен bojinkata
Hero Member
*****
Публикации: 7220
Пол: Мъж
мислите определят съдбата ти

« Отговор #169 -: (Неделя) 12 Март 2017, 13:09 »

Минчо Христов и Стела Банкова бяха станали "неудобни" като "различни" депутати още през 2015 година с тяхната опозиция на наложеното статукво в Бг. Минчо неотклонно следва тази линия.
   Всеки сам да си решава, както казваш Хомер!
Купуването и продаването на ......... Grin
Активен

bojinkata
Неактивен bojinkata
Hero Member
*****
Публикации: 7220
Пол: Мъж
мислите определят съдбата ти

« Отговор #170 -: (Четвъртък) 23 Март 2017, 11:23 »

За кого ще гласувате на предсрочните избори?

22.02.17 4840 гласа

Уважаеми потребители,
Поради недобросъвестно отношение на една от политическите формации, включени в нашата анкета, се наложи да я стартираме отново.
При следващ такъв опит от тяхна страна, ще бъдат изключени от нашата анкета!
Благодарим за разбирането!
Извиняваме се на всички участници за причиненото неудобство!

Моля, въвеждайте внимателно кода от картинката!

Тази анкета ще проследи нагласите на потребителите на Дир.бг за участие в предсрочните парламентарни избори на 26 март 2017 г. Можете да гласувате веднъж дневно.
Резултатите не са представителни, защото: в големите градове повече хора имат достъп до интернет; активността на по-възрастните хора е по-ниска в интернет; активността на българите от чужбина е по-висока тук, отколкото пред урните.

Тази анкета показва предпочитанията на потребителите на Дир.бг, които участват в нея. Тя не е национално представителна. Анкетата е инициатива на Дир.бг и не е поръчана или платена от партии, социологически, рекламни и ПР агенции, фирми или други организации.

*Участниците в изборите са подредени според жребия, изтеглен от ЦИК на 22 февруари 2017 г.

**ЦИК изтегли номер в бюлетината и за Движение ''Презареди България'', въпреки че лидерът й Николай Бареков обяви, че няма да участва в изборите.

Гласувай
27.43% - 11. ГЕРБ
26.41% - 10. БСП за България
11.72% - 14. Възраждане
8.05% - 4. Нова Република
5.53% - 17. Обединени патриоти
5.35% - 16. Коалицията ''Движение Да, България''
3.21% - 24. Няма да гласувам
2.34% - 6. Воля
2.08% - 22. Не подкрепям никого
2.06% - 21. Реформаторски блок - Глас народен
1.88% - 23. Не съм решил/а
1.22% - 8. Коалиция АБВ – Движение 21
0.53% - 2. Движение за радикална промяна ''Българската пролет''
0.51% - 9. ДПС
0.42% - 13. Обединение ДОСТ
0.42% - 18. КОЙ – Българската левица и Зелена партия
0.24% - 20. Българско национално обединение
0.2% - 5. Коалиция на недоволните
0.18% - 12. Партия на Зелените
0.09% - 3. Движение ''Напред България''
0.09% - 1. ДРОМ
0.04% - 19. Национална републиканска партия
http://nikikm.blog.bg/politika/2017/03/22/za-kogo-shte-glasuvate-na-predsrochnite-izbori-http-m-dir-bg.1517179
Активен

bojinkata
Неактивен bojinkata
Hero Member
*****
Публикации: 7220
Пол: Мъж
мислите определят съдбата ти

« Отговор #171 -: (Неделя) 26 Март 2017, 18:51 »

БКП-1 ще бие БКП-2! Или обратното! Няма значение! Накрая народът губи! Cool
Активен

bojinkata
Страници: 1 ... 10 11 [12]   Нагоре
  Изпечатай  
 
Отиди на:  


Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2011, Simple Machines  Theme KurtLarVaDisi
© Copyright 2012 - 2018 XCOMBG.NET

конспирация манипулации езотерика окултизъм НЛО извънземни духове сънища окултен конспиративен видения духове нематериален паранормални