Страници: 1 ... 3 4 [5]   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Кой и как управлява Земята!  (Прочетена 5483 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Неактивен paci1
Hero Member
*****
Публикации: 733
Пол: Мъж

« Отговор #60 -: (Вторник) 12 Юли 2016, 11:33 »

Щом смяташ, че геометрията определя интезитета, пробвай да бръкнеш в контакта с краставица(цилиндър) нейде, и подобен опит с пластмасова линийка(правоъгълник) от соца.
Резултатът от двата опита със сигурност ще е трагичен. Но вероятно срамът от първият такъв завинаги ще те откаже от влечението ти към точните науки.
Геометрията определя съзнанието.(Баси, открих нова сентенция!!!!)
« Последна редакция: (Вторник) 12 Юли 2016, 11:52 от paci1 » Активен
Неактивен bojinkata
Hero Member
*****
Публикации: 7220
Пол: Мъж
мислите определят съдбата ти

« Отговор #61 -: (Вторник) 12 Юли 2016, 11:55 »

Щом смяташ, че геометрията определя интезитета, пробвай да бръкнеш в контакта с краставица(цилиндър) нейде, и подобен опит с пластмасова линийка(правоъгълник) от соца.
Резултатът от двата опита със сигурност ще е трагичен. Но вероятно срамът от първият такъв завинаги ще те откаже от влечението ти към точните науки.
Геометрията определя съзнанието.(Баси, открих нова сентенция!!!!)

Дааа, няма да се получи  никакъв  спор.  Краставици, триъгълници, контакти ........ Карай! Дерзай и успехи! hi
Активен

bojinkata
Неактивен Мила
Hero Member
*****
Публикации: 1209

« Отговор #62 -: (Вторник) 12 Юли 2016, 14:46 »

Щом смяташ, че геометрията определя интезитета, пробвай да бръкнеш в контакта с краставица(цилиндър) нейде, и подобен опит с пластмасова линийка(правоъгълник) от соца.
Резултатът от двата опита със сигурност ще е трагичен. Но вероятно срамът от първият такъв завинаги ще те откаже от влечението ти към точните науки.
Геометрията определя съзнанието.(Баси, открих нова сентенция!!!!)

paci1,
   Без геометрия нямаше умът ти да ражда холограмни представи, щеше да робуваш на още по-примитивни схващания от настоящите ти.

„Незнаещите геометрия да не пристъпват” - Това е мото на Платоновата Академия

 Тъкмо се чудех кога ли ще и дойде времето на тази статия:

Езикът на честотата и формите – звукова геометрия

С помощта на съвпаденията Бог запазва анонимността си.“
Алберт Айнщайн
 Казват, че ако някога съществува единен универсален език, то по-скоро той би имал математически закони, геометрични модели, изобразяващи енергията и честотата на вибрациите.
Може би такъв език вече съществува на Земята?
Възможно ли е в продължение на хиляди години ние по някакъв начин да сме участвали в процеса по създаване на тази нова форма на предаване на информация, и ако да, то каква точно информация може да се предава с нейна помощ? Може би такава, която е невъзможно да се предава по друг начин.

 
В търсене на отговори да се подготвим към постоянните неочакваности на времето и пространството и да отворим очите и ума си, за да видим невероятните, но убедителни съвпадения, а след това да се постараем да видим отстрани, че строителният материал на Вселената са математически закони, пространствени честоти и универсален език за програмиране на всичко съществуващо.
Но преди да се отправим на пътешествие, нека се спрем в сегашното време, за да обърнем внимание на обичайните начини, чрез които измерваме света около нас. Това е важно, тъй като ще ни даде отговор на въпросите, защо не можем да измерим някои неща с наличните ни модели.
Като начало нека разгледаме начина, с чиято помощ измерваме времето. Общоприетата минимална единица за време е една секунда и всеки от нас знае, че 60 секунди правят една минута, а 60 минути – един час. После с тези часове делим дните, които се събират в месеци, години, столетия, хилядолетия и така нататък.
Нека се спрем на цифрата 60 и да се върнем към геометрията. Независимо дали тя е двуизмерна, или триизмерна, нейните основи лежат върху математическата цифра 60. Кръгът, състоящ се от 360 градуса, е максимално разгърнатата геометрична форма. Той носи в основата си всички съществуващи ъгли и формули, от него може да се създаде всяка, дори виртуална форма, която е способен да си представи човешкият мозък.
Сега да надникнем по какъв начин различните култури са изчислявали и групирали предметите наоколо. Виждаме, че повечето от тях са строили традициите си на числото 12. 12 единици в дузината, 12 месеца в годината, 12 дюйма в един фут, 12 знака в Зодиака. Невероятно е, че множество велики митове, разказващи за богове, наброяват именно 12. Самите ние често използваме това число, когато описваме някое събитие.
Разстоянието до вашия град може да бъде измерено в метри, крачки, дни или всякакви други единици, но когато става дума за измерване на нашата планета, ни се налага да използваме основни единици – километри, минути или геометрични градуси. Забелязвате ли вече взаимовръзка?
Ние често използваме числата 12 и 60. Но свързани ли са по някакъв начин те помежду си? И ако да, то как? За да разберем това, нека се върнем 5000 години назад и да навестим древните шумери и тяхната култура Месопотамия. Това е именно мястото, откъдето води началото си математиката, в чиято основа лежат 12 и 60.
Системата за изчисления е измислена от тази цивилизация, изобретила първата писменост въз основа на ставите на пръстите. Всички кокалчета на четирите пръсти на едната ръка правят числото 12. Ако ги умножите по броя на пръстите на другата ръка, получавате 60.
И до днес учените спорят по какъв начин съвременното човечество се е сдобило с тази информация, но най-интересното е, че древните шумери нееднократно са споменавали, че са получили тези знания от „дошли от небесата“, които те наричали анунаки. Кои всъщност са били тези анунаки, е неизвестно и досега, но очевидно преди 5000 години те донесли на Земята математическа система, която използваме и до днес. Различните ѝ вариации се строят на шумерската система 12–60.

Сакралната геометрия на Питагор

Сега да се пренесем напред във времето и да открием други ключови моменти от историята. Какви цифри, модели и синхронизми са се появили в други култури“ През шести век пр.н.е. на гръцкия остров Самос легендарният математик Питагор е основал школа по философия, математика, музика и – разбира се – геометрия. Питагор не се е опитвал да създаде геометрията наново, а да я насочи в ново русло. Особено това се отнасяло до музиката.
Например той направил откритие, че ако се докосне натегната струна, тя издава нота, а ако тази струна се разполови, то тя издава същата нота, само че два пъти по-високо. С помощта на тази находка Питагор записвал ноти с помощта на цифри, основани на чиста квинта, което в резултат е довело до създаването на корените на цялата съвременна музика.
Най-важното – тези открития били осъществени с помощта на математиката и дори на звуците била присвоена определена числова последователност, в зависимост от височината на тяхната вибрация. Това създало музикалната скала.
Използвайки петицата, започвайки от цифрата 1, той стигнал до 27, а за да открие някоя нота, но два пъти по-висока по височина, той просто я умножавал по 54. Получавало се 108, 216, 432 и така нататък. Ако някога сте чували за такова понятие като Питагорова система, знаете, че числото 432 се явява много важно. За самия Питагор, разбира се, това число не означавало повече от всяко друго, то за нас, които търсим универсалния език на Вселената, построен на математика и вибрационни честоти, това откритие представлява интересен пласт от съвпадащи доказателства.
Съществуват редица древни инструменти, като се започне с тибетските пеещи чаши и се завърши с флейтите на американските индианци, които имат един тон с честота на вибрация 432 цикъла в секунда. Но което е още по-интересно, Питагор никога не е изчислявал вибрационните цикли, за на намери тонът на числото 432. Това се получавало от само себе си.
Освен това в продължение на столетия повечето съвременни музикални инструменти също били настроени на честота 432. Как тази цифра е станала крайъгълен камък и най-вече – защо? Ето къде започва великата загадка. За да отговорим на този въпрос, да се върнем на Питагор и да разгледаме друга област от неговите изследвания – геометрията.
Едва ли ще бъде преувеличено да кажем, че Питагор и дисциплините, изучавани от него, геометрията и математиката, в основата си съдържат ключа към всичко живо. Да погледнем четирите основни геометрични фигури – кръг, триъгълник, квадрат и петоъгълник. Във всеки от тях има ъгли, които се измерват в градуси. У всека от формите има неизменна цифра на сумите от всички ъгли. Например при триъгълника тя винаги е 180 градуса, при кръга и квадрата – 360, за петоъгълника – 540.
Тези цифри могат да ни разкажат нещичко. Да ги поставим в друг ред. Забелязвате ли, че се намират в съседство с тона 432? Освен това те се събират в деветка, како и 432.
Като експеримент да разгледаме какви числа се намират в основните геометрични фигури, а след това да преведем тези числа във вибрационен цикъл и да чуем какви звуци издават.
Да видим какъв звук издават 180-те градуса в триъгълника.
А ето квадратите и кръговете с 360 цикъла в секунда. Звукът се повишава с октава.
Колкото до петоъгълника, неговият звук е 540. Той звучи като чиста квинта за двете предишни фигури. Интересно. Що за тонове са това? Това е Фа мажор. Тя се явява циста квинта за До мажор.
Продължаваме нататък. Как звучи шестоъгълник със сума на ъглите 727? Също Фа мажор.
А ето и седемъгълник със сума на ъглите 900 градуса. Ла мажор. Не е нужно да я използваме, за да получим акорда Фа диез мажор в прекрасната тричастна хармония.
В заключение – осмоъгълник. Сумата от ъглите му е равна на 1080. Още едно До мажор.
Неочаквано, но геометрията може лесно да се обозначи с музика. Нейните ноти създават най-прекрасни звуци. Съвършеният тричастен мажорен акорд в тоналността Фа мажор.

Сакралната геометрия на Платон

Не е ясно защо човечеството не е обръщало внимание на тази информация в продължение на векове. Може би не е съществена? За прочутия философ и математик Платон тя е била много съществена.
Платон преобразувал двуизмерната геометрия в триизмерна. Той пръв забелязал, че природата може еднакво да се изрази с помощта на ноти, листенцата или спиралите на морските раковини. Всички те са построени от математически 3D схеми.
В резултат Платон бил завладян от идеята да открие проста триизмерна форма и в края на краищата го е постигнал. Ние наричаме това Платонови тела. Всъщност тези форми представляват простите строителни елементи на Вселената, от които са създадени клетките както на човека, така и всички природни частици. Нека видим вписват ли се те и ако да, то как в нашите „геометрични ноти“.
Например фигурата на тетраедъра, чиито страни се състоят от четири триъгълник. Както направихме по-рано, да съберем сумата от ъглите на всички триъгълници. Получава се числото 720. Както беше установено по-рано, то съответства на Фа мажор.
Следва фигурата куб. Съставящите го квадрати по 360 градуса всеки правят сумата 2160. Чуйте как звучи. 2160 съответства на До мажор. Още ще се връщаме към това число, тъй като то възниква и в няколко други области.
Октаедър. Състои се от 8 триъгълника, сумата на ъглите е равна на 1440, което съвпада със същата Фа мажор, само че по-високо по скалата.
Икосаедърът е съставен от 20 триъгълника. По този начин числото му е 3600. Тъй като на 3600 вибрационни цикъла се равнява нотата Ла мажор, необходимо е тя да се съедини с нотата Фа мажор по следния начин.
Дотук можем да заключим, че триизмерната геометрия може да бидъ изобразена, озвучена с помощта на ноти, намиращи се в акорда Фа диез мажор. Могат ли тези данни да се разглеждат като част от сакралната геометрия?


*** следва ***


     
Активен
Неактивен Мила
Hero Member
*****
Публикации: 1209

« Отговор #63 -: (Вторник) 12 Юли 2016, 14:57 »https://www.youtube.com/watch?v=aXuTt7c3Jkg
Inner Worlds, Outer Worlds - Part 1 - Akasha - YouTube

Документален филм, който съвсем ясно онагледява геометрията в действие.

Продължение


Цветето на живота

За да отговорим на този въпрос, ще нарисуваме конструкцията, наречена Дърво на живота. Ако я повторим, тя се превръща в символ с името Семейството на живота, а след това – в Цветето на живота. Последното се описва в почти всички свещени писания на Земята.
Да започнем с обикновен кръг от 360 градуса, който звучи във Фа мажор. След това рисуваме втори кръг, което ни дава вече 720 градуса, друг Фа мажор. Третият кръг прави сумата 1080 и затваря фигурата на чиста квинта До мажор.
4 кръга са 1440, тоест Фа мажор, пет кръга, или 1800 градуса – Фа мажор, шестият кръг носи звук на чиста квинта До мажор.
Невероятно! Буквално чуваме звук, засекретен в Цветето на живота, символ, който хиляди години вълнува умовете на хората!
На дадения етап имаме двуизмерна геометрия, триизмерна геометрия и дори сакрална геометрия, която успяхме да изразим с различни вариации на нотата До можор.
Как се е получило така, че тези знания не са известни на всички? Как хората са пропуснали тази фина взаимовръзка? Има три обяснения.
Първото е, че или случайно, или умишлено музикалните инструменти вече не се настройват на честота 432 цикъла в секунда, а на 440.
Второто – съвременните тунери са създадени под съвременни инструменти, което вече не съвпада с музикалната скала на Питагор.
Трето – методите за настройка на инструментите, изискващи сверяване с геометричните фигури, са построени по-скоро на математическа скала, отколкото на математически коефициенти. Ако тези скали имаха имена, то биха се наричали нещо от рода на „фактор 9“, тай като числото 9 се среща не само като сума от всички ноти на скалата, но и като число, което „движи“ нотите нагоре или надолу.
Например, ако започнем с нотите Ла и 216-и цикъл, само ще трябва да прибавим деветка и ще получим всяка нота от дадената октава.
Внезапно се оказва, че дори на тази математическа скала откриваме ВСИЧКИ наши загадъчни геометрични числа. Само че съвременната система на настройка 440 не използва нито едно от тях.
Нека за миг се върнем към тези числа и спрем внимание на едно от тях: 2160. Цифрата, изобразяваща куб и символа на Дървото на живота. Вероятно сте забелязали, че без нула тази цифра се превръща в друга загадъчна цифра – 432. Това е изключително важно наблюдение.

Сакралната геометрия на маите

Любопитно е, че 432 продължава да се появява в множество други големи скали. За да открием доказателства за това, ще се пренесем от времената на Платон към разцвета на цивилизацията на маите.
Преди около 5000 години маите са произвели най-изтъкнатите астрономи на цялата Земя. Тяхната концепция за цикличността на времето е довела до многобройни и невероятни открития. Точно изчисление на годините, точни дати на смените на сезоните, дори данни за слънчевите и лунните затъмнения… Но най-вълнуващото откритие е денят на равноденствието. Той дава сведения за земната ос.
По неведоми начини маите са получили данни за това, че точно 25 920 години са необходими на оста на Земята, за да опише пълен кръг на небето. Маите са наричали този цикъл прецесия на равноденствията. Той се дели на 12 велики епохи, всяка от които продължава 2160 земни години.
Как ви се струва фактът, че диаметърът на Луната, ако той се измери в мили, е равен… да, на 2160.
И накрая – погледнете какво се случва, ако приложите просто деление на това число. Разделете го на две – 1080. Сборът от ъглите на осмоъгълника. Разделете го на 3 – 720, сумата от ъглите на шестоъгълника. Разделете на 4 – 540. Сумата от ъглите на петоъгълника. Разделете го на 5 – да, досетихте се! 432. На 6 се получава сборът от ъглите на квадрата и кръга.
Всичките Фа мажори и До мажори и нашето число 432, ако ги смесим в едно, трябва да ни помогнат да разгадаем великата загадка на Вселената.
Вероятно е необходимо да анализираме това число по-детайлно. Както вече беше казано, нашият най-близък съсед, Луната, има диаметър 2160 мили, а 216 е половината на 432.
Още един огромен обект на небето е Слънцето. Знаете ли, че диаметърът му е 864 000 мили? Невероятно че цифрата на Луната е два пъти по-малка от числото 432, а на Слънцето – два пъти по-голяма от 432.
Вероятно знаете колко секунди се съдържат в денонощието –86 400. Тоест 43 200 секунди в 12-те дневни часа и 43 200 секунди в 12-те нощни часа.
Да отидем още по-далече- Да вземем 360-градусовия кръг, тъй като Слънцето и Луната също са кръгове, и да ги умножим по 12 земни часа. Получаваме 4320.
И още. Знаете ли кое число на квадрат с точност до 0,1 се използва за измерване на скоростта на светлината? 432.
Какво значи всичко това? Всички тези несвързани помежду си явления – оборотите на земята, времевите мерки, размерите на небесните сфери, геометрията на звуковите честоти… Защо те през цялото време са свързани с едни и същи цифри?
За да разберем отговора на този въпрос, е необходимо да преминем към общия знаменател. Да се отправим отново 5000 години назад към древните шумери и тяхната система за изчисление 12–60. Тъй като от тях получихме дюйми и футове, секунди и минути, понятието за 360-те градуса в геометрията.

Сакралната геометрия на анунаките

„Дошлите от небесата“ анунаки запознали човечеството със системата за изчисление, която дава ключ към разгадаването на най-великите съвпадения във Вселената. Може ли числото 432 наистина да се явява извор на висш език, на който говори всичко съществуващо? И ако да, то проследили ли са анунаките, че земляните не са пропуснали важността на числото 432 в своята жизнена матрица?
Има една любопитна история, за която можем да се хванем в търсене на разгадката. Джордж ван Тасел, небезизвестен авиационен инженер, е споменавал, че веднъж се срещнал с извънземни същества в началото на 50-те години. След тази среща Ван Тасел станал притежател на универсална математическа формула, която може да се използва във всяка област на човешките знания, като се започне от пътешествията във времето и се завърши с изцелението от болести с помощта на звук.
Тази формула той прилагал при строителството на колежа за световна мъдрост Интегратрон в Калифорния.
Тази формула изглежда по следния начин:
F = 1 / t,
Тоест честотата се равнява на единица за нещо, разделена на единицата за време
Какво ще стане, ако вместо единицата поставим най-голямата стойност на нашата планета? Например числовата стойност на една „велика година“ на маите, равна на 25 920 години. А под единицата за време във формулата поставим най-универсалната цифра – 60. Получава се такава формула:
Честотата е равна на 25 920 делено на 60.
Готови ли сте за резултата?
432.
Оказва се, че това число се явява ключово не само в настройката на музикалните инструменти, но то също се явява и таен знак, около който се върти цялата Вселена.
След като открихме множеството съвпадения, свързани с матрицата 432 и шумерската система за изчисления, все пак бихме искали да открием още някакви доказателства за съществуване на тази парадигма у други древни цивилизации. Вероятно такива доказателства съществуват.
Да вземем шумерското 12 и да го повдигнем на квадрат. Получаваме 144. Това число се намира в нашата скала, която нарекохме по-рано „фактор 9“. Увеличавайки размери, откриваме числото 1440, след това – 144 000. То се среща във всички ъгълчета на света, на най-неочаквани места и явления.
Великата пирамида в Гиза е построена точно от 144 000 гладки каменни блока. При древните маи това число също винаги е налице. 144 000 дни са правили 394 години – цикъл, след който броенето започвала наново. В Библията всеки може да откъсне откъс, в който се казва, че един ден на Земята ще останат 144 000 избрани, спасени от земния апокалипсис.

Сакралната геометрия на масоните

Без съмнение това загадъчно число фигурира в много културни наследства и дори религиозни движения. Особено място за него се отделя и у масоните, едно от най-тайнствените общности в света.
Първите от масоните трябвало да пазят в най-строга тайна информацията за скалата „фактор“ и ключовото число 432, също и за числото 144 000. Масоните отделяли специално внимание на числата 3 и 13. Може би те също ще ни разкажат нещо.
Например, ако разделите 144 000 на 432, ще получите 333, запетая три, три, три до безкрайност. Или погледнете обратната страна на купюра от 1 долар. В тази легендарна недовършена пирамида се крие любопитна тъждественост. Тя е построена от 13 стъпала, а ако числото 13 се умножи по 33,3, то се получава 432 и 9.
Дори формата на пирамидата с плосък връх, наричана понякога Зи*урат, изглежда сякаш някой първо е нарисувал четирите точки долу, а след това две над тях и още две над тях, а след това е съединил тези точки, за да разкрие тази култова фигура.
Не можем да не споменем, че корен квадратен от нашата скала „фактор 9“ е три тройки.
На кого още е било известно числото 432?
Неочаквано, но отговорът е – индусите. Големият цикъл от време, наричан Кали-Юга, продължава точно 432 хиляди години.
Всъщност 432 възниква в такова много различни структури и митове, от Стоунхендж до египетските пирамиди, че писателят Джоузеф Камбъл го нарича най-важната мистична цифра в историята на човечеството.
И накрая да си изясним най-основния въпрос! Защо са ни необходими всички тези знания? Какво означават всички тези закономерности и съвпадения? Една от причините може да е това, че през всичките години на нашето съществуване ние сме били водени от някакви скрити подсъзнателни данни, които в крайна сметка са излизали на бял свят във вид на честоти, математика, време, пространство и геометрия.
Напълно е възможно тези синхронизирани, свързани помежду си числа, форми и ноти да представляват основата на новия универсален език, който още не ни е по силите да разберем. Този език може да се окаже най-важният, който някога е владеело човечеството.

Само времето ще покаже.
Как да го използваме? С кого ще общуваме?
Преди хиляди години пророци, шамани и ясновидци от всички ъгълчета на земното кълбо са предсказвали появата на герой, който ще насочи хората към по-високо ниво на съзнание. В зората на епохата на Водолея и началото на новия цикъл на маите… това може да се случи.

„Ако искате да разберете тайните на Вселената, мислете в единици за измерване на енергия, честота и вибрации“.
Никола Тесла
Активен
Неактивен teodordt
Full Member
***
Публикации: 151
Пол: Мъж
"Защото няма от какво (да се страхува)."

« Отговор #64 -: (Вторник) 12 Юли 2016, 16:33 »

Към казаното от Мила не мога да не добавя следното:
Трябва да се отдаде заслуженото и на "златното сечение". 1.6180339887..... Приблизително 1.62
Ето по темата: връзка
Отношението на 8:5 е 1.6. Защо го повдигам като вметка? Защото за 5 земни обиколки около Слънцето, Венера обикаля 8 пъти. Ако си поиграете да нанесете върху орбитата на Венера положението на Земята при всяка обиколка на Венра около Слънцето, знаете ли какво ще се получи? Петлъчна звезда, вписана в кръг, изглеждаща точно по същия начин, както ни учеха да рисуваме петолъчки.
Та, златното сечение не се среща само в човешкото тяло. То е и космическо.
Активен

В нашата история (а и в историите на други страни) от XVIII в. до сега няма нищо по-задушаващо от "братската любов" на една голяма европейско-азиатска страна с имперски амбиции и нейните "освободителни" напъни.
Неактивен Мила
Hero Member
*****
Публикации: 1209

« Отговор #65 -: (Вторник) 12 Юли 2016, 17:54 »

Към казаното от Мила не мога да не добавя следното:
Трябва да се отдаде заслуженото и на "златното сечение". 1.6180339887..... Приблизително 1.62
Ето по темата: връзка
Отношението на 8:5 е 1.6. Защо го повдигам като вметка? Защото за 5 земни обиколки около Слънцето, Венера обикаля 8 пъти. Ако си поиграете да нанесете върху орбитата на Венера положението на Земята при всяка обиколка на Венра около Слънцето, знаете ли какво ще се получи? Петлъчна звезда, вписана в кръг, изглеждаща точно по същия начин, както ни учеха да рисуваме петолъчки.
Та, златното сечение не се среща само в човешкото тяло. То е и космическо.

Получава се космичен човек. Каквото горе, това и долу.
Активен
Неактивен Робинзон
Full Member
***
Публикации: 138
Мисля, следователно...мисля!

« Отговор #66 -: (Вторник) 12 Юли 2016, 18:22 »

Мила...уморяваш ме от четене, душице:) Вече забравям откъде съм тръгнал (в дискусията) и накъде отивам...

paci1, гениален си, бе...как досега не съм се сетил, че Земята е плоска? Ми не, не открих връзки... ма туй е щот' не ми стига багажа явно:)
Не е стара и забравена идея, все още има идиоти, виж тук за справка:
http://www.dnes.bg/akoshtete-vqrvaite/2014/12/09/zemiata-e-ploska-lyjat-che-e-krygla-niamalo-i-gravitaciia.247836
Направо ни утрепа всички с Божинката начело...нищо, че ъгълът на слънчевите лъчи по изгрев и залез преодолява 3-4 пъти повече атмосфера, докато стигне повърхността на планетата, а ако я няма тази атмосфера, ще завидим на кюфте в микровълнова печка, на кой му пука, важно е лафът да върви...


HomerCat, разкри ме, признавам си Shocked
Как се издъних самоооо... Angry
« Последна редакция: (Вторник) 12 Юли 2016, 18:30 от Робинзон » Активен
Неактивен bojinkata
Hero Member
*****
Публикации: 7220
Пол: Мъж
мислите определят съдбата ти

« Отговор #67 -: (Четвъртък) 06 Април 2017, 19:04 »

Заговорът зад световните кулиси продължава Кой е жив, мъртъв или полужив - не е ясно

автор: hadzapi
От години не е имало толкова важни събития в толкова късо време с толкова важни персонажи, в случая кралицата на Англия - Елизабет ІІ, Путин, Медведев, Нетаняху, Меркел, Тръмп, Ердоган, Лукашенко, Рокфелер, Ротшилд... Събития, които така да са били укривани или дезинформирани.

Но именно така от столетия стават най-важните неща на световната сцена - дълбоко зад кулисите и далеч от очите и ушите.

В няколко броя на "Строго секретно" ще се опитаме да ги проследим, тъй като те ще са в развитие още дълго време.
 

Ще започна с кралицата на Великобритания Елизабет ІІ и с въпроса "жива или мъртва е тя", или е в някакво междинно положение - между живота и смъртта.

В момента именно кралицата е най-важната персона на планетата, съответно най-богата и влиятелна.

Великобритания е най-големият в историята геополитически политически и социален паразит, начело със своята кралица. Тя е държавата, която управлява света, в който 90 държави са актуални или бивши колонии на Лондон, сред които са и САЩ.

И тази малка островна държава на север от Европа до края на 2016 г. тихо и мирно, ако не се брои убийството на Даяна, се управляваше от дребната и безобидна бабичка Елизабет ІІ. Но изведнъж около нея се разрази тайфун с въпроса жива или мъртва е Елизабет ІІ.

Паниката е основателна. Защото така нареченото сенчесто правителство на Британия управлява света, защото всичкото световно зло винаги се е ръководило от този център, оттук действа и глобалният финансов октопод, тук е и глобалната пирамида, на чийто връх е британската кралица /или крал/ от векове.

Но в края на 2016 г. Елизабет ІІ изчезна, което постави началото или съвпадна с много други събития в Европа, САЩ, Русия, Близкия Изток, Китай, Япония, ЮАР и т.н.

Преди един месец предположихме, че Елизабет ІІ вероятно е починала в началото на януари и оттогава се разиграва една от поредните комедии с укриване на смъртта, докато не бъдат постигнати някакви договорености, както със смъртта - в средата на 2016 г., на Ротшилд и Рокфелер, преди това на Елцин и т.н.

От края на 2016 г. Елизабет ІІ не се беше показвала на публиката, а жената, която беше показана в началото на януари 2017 г. явно беше двойничка, видяна от далечна перспектива.

Последното показване на Елизабет ІІ беше най-вероятно предварително записаното с нея традиционно коледно поздравление за 2017 г.

Според някои източници в него тя е казала наистина сензационни неща. В първия запис на ВВС е започнала да изрежда имената на известни политици и хора, които са виновни за "най-страшни престъпления срещу нашия народ и нашите деца". Записът е бил спрян след фразата "2017 г. ще бъде година на кръвопролитие, каквото не сме виждали от времето на Втората световна война".

Екипът от ВВС е бил в шок. Било е записано второ приветствие. След това вече нямаше никакви публични изяви на Елизабет ІІ.

Появиха се слухове, че тя е мъртва, тежко болна или е под домашен арест.

Кралицата не се появи за първи път от 28 години и на ежегодната коледна служба, която традиционно се провежда в Сандрингхамския дворец в Норфолк, един от любимите дворци на монарха. Липсата й беше оправдана със съобщението за силна простуда на кралицата и съпругът й Филип.

Ще припомним, че кралицата традиционно посещаваше службата в църквата Света Мария Магдалена още от 1988 г. и не беше пропускала нито една. Така че отсъствието й не можеше да се укрива. Според слуховете от двореца Сандрингхам кралицата е тежко болна, не става от леглото и постоянно взима причастие и едва ли ще доживее до Рождество.

Въпроси за изчезването на кралицата се появиха още по-рано, през ноември, когато започнаха да питат "къде изчезна Елизабет ІІ след срещата й с руския патриарх Кирил".

След това тя се показа /или нейна двойничка/ на церемонията за почитане на паметта на жертвите от въоръжените конфликти в Лондон.

Но най-интересното предстоеше. На 9 януари 2017 г. на официалния сайт на кралското семейство www.royal.uk беше пуснато съобщение за смъртта на Елизабет ІІ от сина й принц Чарлз. Но след това беше свалено. Някои медии обаче успяха да му направят скрийншот. След това изявление на Чарлз нямаше никакви други официални коментари.

Какво се казваше в сваленото съобщение: "Кралица Елизабет ІІ умря в своя сън сутринта в резиденцията в Сандрингхамския дворец. Съобщението беше на прес-секретаря на кралицата.

Принц Чарлз поиска да бъде направено следващото съобщение незабавно: неговата обичана майка кралица Елизабет ІІ почина мирно в своя сън сутринта в Сандрингхамския дворец. Смъртта й дойде след кратка болест, която й попречи да присъства на традиционните й задължения около коледния период".

Някои британски издания, веднага определиха слуховете за смъртта на Елизабет ІІ като "руски мръсни трикове", други твърдяха, че не е имало такова съобщение за смъртта на кралицата в официалния сайт. Някои руски сайтове се свързаха с Бъкингамския дворец, който определи съобщенията като "пълна неистина".

След това обаче Globe пусна пробен балон № 2 под заглавието "Кралят е мъртъв, да живее кралят", а именно, че принц Уилям ще пропусне 35-тия рожден ден на своята съпруга и че през март ще трябва да вземе решение - да избере между любимото занятие като пилот на медицинска авиация или своя дълг, т.е. правата на престолонаследник. Значи в семейството може да има конфликт на наследниците Чарлз и Уилям.

Междувременно продължиха слуховете, че кралицата е мъртва, че тайното погребение вече се е състояло и че членовете на кралското семейство ще задържат официалното изявление за смъртта, докато не приключат с тайните ритуали или пък докато не бъдат решени споровете за властта в самото сърце на кралското семейство, че принц Чарлз води битка за трона със сина си Уилям, който може би има намерение да прескочи баща си и да бъде коронован за крал през 2017 г.

По същото време френският посланик Жерар Аро в САЩ, явно далеч от дворцовите интриги, изрази искрени съболезнования във връзка с кончината на Елизабет ІІ. Но и той трябваше да оттегли съболезнованията си, тъй като "кралицата е жива".

Явно информираната по-добре от другите премиерка Тереза Мей изведнъж заговори за "социална отговорност" и за "британците, сблъскващи се с несправедливостта", за необходимост от реформи. Поиска и спешна среща в САЩ с новия президент Доналд Тръмп, която не се състоя в Белия дом, който, както е известно, е подслушван по десетки начини.

Преди това в Ню Йорк и Вашингтон се появи външният министър Борис Джонсън. Британското външно министерство съобщи, че спрямо Москва "трябва да се води стратегия на бдителност, въвличане и санкции срещу Русия заради политиката й в Сирия".

Към средата на януари започнаха военните провокации на Порошенко спрямо Донбас, които се превърнаха в открита агресия в началните дни на февруари.

Като капак на всичко, неизвестно защо, последва обявяване на новия състав на "така наречения Комитет на 300-те", в който на първо място беше кралица Елизабет ІІ. Правеше впечатление, че в списъка за първи път от много години преобладават разни бивши, сегашни или бъдещи, признати, непризнати или самозвани монарси, кандидат-монарси или мераклии за монарси.

Въпреки усърдното мълчание около Елизабет ІІ, все повече се налагаше предположението, че смъртта на мозъка й е настъпил примерно в началото на януари и другите функции на организма се поддържат с апаратура /подобни сценарии бяха и при изкуственото поддържане на Ариел Шарон, на Дейвид Рокфелер, създател на Тристранната комисия, за чиято смърт на 101 години беше съобщено официално чак на 20 март 2017 г., въпреки че беше починал още на 20 юни 2015 г. на Ротшилд и др./ В такива случаи на тялото се правят специални масажи като официалното обявяване на смъртта на Елизабет ІІ се планира или за април или за септември-октомври, когато ще започне и подготовката за коронацията на наследника - синът й Чарлз или внукът Уилям.

За времето на смъртта на Елизабет или за началото на необратимите процеси в нейния мозък може да се предполага доста точно, тъй като веднага след изчезването й, в ООН беше убит постоянният представител на Русия Виталий Чуркин, който почина на 20 февруари. Ако се отчете някакво време назад за подготовката на неговото покушение може да се получи сравнително точната дата на смъртта на Елизабет ІІ плюс-минус една-две седмици, т.е. първата половина на януари. Защо? Защото веднага след убийството на Чуркин в ООН беше внесена заявка от ...претендентите за руския престол, от наследниците на Елизабет - ІІ принц Чарлз и Майкъл Кентски. Самата Елизабет ІІ предяви някакви претенции към руския престол още през 2016 г., но не успя да доживее, както се вижда, до нужната дата и наследниците сега трябва в най-строга секретност да крият нейната смърт.

Междувременно на 14 март в Япония беше свикана тайна среща на световната масонерия, за да умуват какво да правят в новата ситуация.

За сериозността на монархичната провокация срещу Русия свидетелстваше и изявлението на пресговорителя на Путин - Песков, че "Путин се отнася без оптимизъм към предложението да се върне монархията". Даже бившият монархист Жириновски трябваше да заяви, че "монархията е невъзможна и това не ни е нужно".

Всъщност заговорът пълзеше зад кулисите от доста време и чак сега изплува на повърхността. Още преди две години от монархичните мазета изплува тежащата 150 кг така наречена Мария Владимировна и нейният син Георги, вероятно в опит да се върне на руския трон немското семейство на Романови - Хохенцолерн-Уиндзор. Споменатата Мария Владимировна е дъщеря на обергрупенфюрера от СС на Хитлер Владимир Кирилович. Някои архивари пък изнамериха, че Мария Владимировна произхожда от арменско-грузински-еврейски род на Багратион и че по тази линия е родствена и с премиера на Русия Дмитрий Медведев, който също в своята биография показва произход от рода Багратион, макар че не е съвсем сигурно.

Но "играта" е много по-голяма - за парите на света. Защо? Защото Федералната резервна система на САЩ, създадена от клана Ротшилд, според някои източници, принадлежи в 88,8 на сто на императора на Руската империя Николай ІІ и срокът за арендата на неговия дял завършваше през декември 2013 г. Горе-долу по същото време започнаха да издирват кандидати за руски царе и царици, като наред с Елизабет ІІ се появиха споменатата Маша Хохенцолерн, която би трябвало поне за половин час да стане "царица", за да се оформи на нея делът във ФРС, принадлежащ на Николай ІІ, като Маша след това трябва да го "преоформи" на клана Ротшилд, който пък застана зад идеята за връщането на монархиите в Европа. Заради което се укрива и неговата смърт от лятото на 2016 г.

Най-вероятно убитият руски постоянен представител в ООН Виталий Чуркин трябваше да разкрие цялата афера със ФРС и Николай ІІ, заради което беше елиминиран от ЦРУ или МОССАД.

Така стигаме до изчезването през втората половина на март и на премиера на Русия Дмитрий Анатолиевич Медведев, който се оказа че е приятел на Мария Хохенцолерн не само заради приликата си с Николай ІІ.

Така настъпи и най-важният момент, свързан с убийството на Николай ІІ и царското семейство от главорезите на Ротшилд.

Залогът е огромен. Властта и парите на света. На този фон изчезването на 15 март на Дмитрий Медведев обяснено от Путин като "грип" е наистина загадъчно. Преди да изчезне, източник около опозиционера Навални /вероятно свързан със САЩ/ разпространи компромат за Медведев - резиденции в Русия, лозя в Тоскана, кравеферма в *урска област, схемата на пирамидата "Медведев", т.е. на неговите най-близки лица, телевизията Дождь, банката КИТ-Финанс, Коммерсант, Московски комсомолец, Интерфакс.

През всичките години от 1989 г. Медведев е най-близкото лице до Путин /наред със Сергей Иванов/, т.е. заиграването на Медведев със САЩ, Израел и монархията не би могло да става без знанието на Путин.

И изведнъж, на 15 март, Медведев изчезна от публичното пространство. Появиха се спекулации, че ще напусне поста премиер и ще се върне в Петербург в новата щаб-квартира на Газпром. Или пък Путин засега го изтегля от предната линия... Ще видим.

Междувременно гъстотата на събития в Русия и по света ставаше все по-интензивна:

Нетаняху, като гастарбайтер от Биробиджан продължаваше често да посещава Москва с надеждата да използва Путин като средство срещу Иран и Хизбула и по този начин да спаси Израел от екзистенционална заплаха, до която го докара;
съобщението за смъртта на Рокфелер съвпадна с информацията, че той се освобождава от нефтените и въглищни активи, което по своето значение можеше да се сравни с оттеглянето на Ротшилд преди няколко години от пазара на златото, което означава пълен хаос на златния и енергийния пазар на света;
дойде и визитата на Ердоган в Москва и неговата поредна среща с Путин, от която не стана ясно дали ще стане по-ясно;
Меркел долетя до Белия дом и разговаря с Тръмп, като след срещата той въобще не й подаде ръка;
спекулациите за оттеглянето на Медведев съвпаднаха с пълна тревога на Националната гвардия на Русия;
президентът на Беларус Лукашенко изостри линията към Москва след нефтен спор с Медведев и не само;
Сирийската армия свали над Голан израелски изтребител, който се връщаше от бомбардировки на сирийски обекти до Палмира под претекст, че бомбардира Хизбула, последва израелска бомбардировка на резиденцията на Асад в Дамаск;
за 85-ата годишнина вдовицата на Борис Елцин - Наина Елцина, Путин даде прием в Кремъл и й връчи орден на Светата Великомъченица", с което отново ни върна към някои странности около смъртта на Елцин;
и така нататък, и така нататък...
P.S. На този фон новият тероризъм в Лондон не беше изненада. Операцията по прикриване смъртта на Елизабет II е с кода "лондонския мост падна". Сега имат оправдание да "скрият" кралицата още няколко месеца докато официално съобщят нейната смърт. Отлага се и откриването на новия офис на Скотланд ярд от кралицата. Вероятно това ще бъде първия случай когато тя ще го открие от "оня свят".
http://hadzapi.blog.bg/politika/2017/04/04/zagovoryt-zad-svetovnite-kulisi-prodyljava-koi-e-jiv-myrtyv-.1519655
Активен

bojinkata
Страници: 1 ... 3 4 [5]   Нагоре
  Изпечатай  
 
Отиди на:  


Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2011, Simple Machines  Theme KurtLarVaDisi
© Copyright 2012 - 2018 XCOMBG.NET

конспирация манипулации езотерика окултизъм НЛО извънземни духове сънища окултен конспиративен видения духове нематериален паранормални