Страници: [1] 2   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Новият Световен Ред  (Прочетена 1614 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Неактивен форум
Hero Member
*****
Публикации: 3754

« -: (Четвъртък) 26 Ноември 2015, 18:00 »

Правя нова тема, защото едва ли ще се намерят двама човека да кажат, че тази става за чеп.

Новият Световен Ред означава сриване до основи и загърбване на света до сега, и поставяне основите и началото на един нов свят. ВСИЧКИ интереси... без значение ниско в йерархията или високо в йерархията, и без значение колко на брой са заинтересуваните страни, без значение дали са индивидуални или колективни, единици или групи... СЕ СТРЕМЯТ към Нов Световен Ред.

Причината е, че единственото бъдеще, което човечеството има, минава през надскачане на старото и полагане на нови основи. Всички интереси се различават един от друг по начина, по който искат да се отдалечат от старите основи, и по дефакто формата на новите основи. По това, че радикалната промяна е задължителна - всички интереси на този свят са единодушни.Слънцето се променя, защото тялото на слънчевата ни система се променя и преминава в един от различните си етапи. Не говоря за галактиката, защото има научно обосновани тези, че галактики не съществуват и твърденията за наблюдавани галактики в космоса са неоснователни. Знаехте ли за това?
Заедно със слънцето се променят и планетите, и Земята е една от тях. Искаме или не - природата се променя, и географските и магнитните реалности СЕ променят, и ЩЕ се променят. И целият климат ще се промени заедно с тях, а заедно с него - всички ландшафти, флората и фауната.

На този фон съществуват всички останали интереси.Истината е, че само като едно правителство, една раса и една планета човечеството може да излезе в космоса, и от планетарно-крепостен вид да се превърнем в космически вид. Тази метаморфоза е невъзможна в условията на мулти-национализъм, мулти-културализъм и мулти-религиозност. Но дори и човечеството да потъпче собствената си душа и да успее да се самопотисне и самозаблуди, че космосът не го интересува и че душата му не принадлежи на звездите, цивилизацията на човечеството не може да оцелее промените на звездата ни, ако няма едно правителство, една раса и една планета.

Оттук насетне следват ВЕРСИИТЕ и различните стремежи и мотивации към Нов Световен Ред.

Илюминати искат познатият ни свят да си отиде с много кръв, тотални разрушения и най-вече - изключително много страх. В тяхната програма, тази Промяна и Преход представлява съвършена възможност за нанасяне на травма. Усвояването на тази възможност да се травмира целокупното човечество ПО НИЩО НЕ СЕ РАЗЛИЧАВА от травмирането на плода по време на раждането, както съм ппревел в тази тема от книгата на Фриц Шпрингмайер.

Основна стъпка 1. ПОДГТОВКА НА ДЕЦАТА чрез ДУХОВНИ ПРИГОТОВЛЕНИЯ И ВЪТРЕ-УТРОБНО ТРАВМИРАНЕ – ЛУННИТЕ ДЕЦА

http://xcombg.net/index.php?topic=1282.msg27148#msg27148

Това, което илюминати правеха с човечеството през историята до сега е едно ИН-УТЕРО ТРАВМИРАНЕ НА МАКРО НИВО. Това е НИЩО в сравнение с онова, което възнамеряват да причинят на целокупното човечество в бъдеще, защото според тяхната парадигма, човечествто все още не се е родило. В техните очи човечеството все още не е съзряло достатъчно и се развива вътреутробно, в матката на невежеството. Това е причината да позволяват в света да се случват и неконтролирани от тях неща. От тяхна гледна точка - детето още не е родено, и те го травмират все още ВЪТРЕУТРОБНО. Поради това и манипулацията, която прилагат върху човешката раса, се характеризира с такава завоалираност и прикритост - ако сте прочели внимателно материала, ще си дадете сметка, че илюминати манипулират целокупното човечетво в макро план точно така, както се манипулира все още недоразвития плод в неговия ПРЕД-СЪЗНАТЕЛЕН и ПРЕД-ВЕРБАЛЕН стадий.

Те целят този Преход в развитието на звездата ни и следователно кризисните промени в планетата ни да представляват едно катарзисно, кризисно, СТРЕСОВО и ТРАВМИРАЩО секцио-раждане. Тоест, за тях Новият Световен Ред следва стъпка по стъпка класическият ритуал на раждането на едно тяхно "Лунно дете" и на всеки типичен, класически Монарх-роб. Те искат да се намесят така в съзряването на целокупното човечество, като единна раса, че да постигнат един УРОД, който да баде непоправимо осакатен и травмиран, за да бъде вечен роб. И истинското им забавление тепърва предстои в бъдещите хилядолетия.Нацистите също имат визия за "своя" бъдещ свят. Те обаче не са толкова заинтересувани от специфичното ритуално приключване на утробното развитие на човечеството, а държат новороденото човечество веднага да бъде изковано като стомана и превърнато в една свръх-милитаризирана и безкомпромисна машина за война и изтребление, подхранващо се от постоянни завоевания, военни постижения, и опиращо гигантския свръх-организъм на военно-индустриалния комплекс на робски труд. За тази цел новороденото човечество трябва отрано да бъде специализирано в отделни касти по индийски тертип, което целят да постигнат с помощта на напреднала евгеника, разгърната в световен план.
Нацистите нямат интерес от свят, в който всеки един човек от човешката раса е софтуерно програмиран Монарх-роб, така че те са опоненти на илюминати в това отношение. Само че, в друго отношение, нацистите имат голям интерес от разрушенията, страданието и страха, които илюминати създават навсякъде из света, защото нацистите виждат в това великолепна възможност за изковаване на своя стоманен милитаристичен робовладелски юмрук, така че в това отношение си партнират с илюминати.
Терористите и милитаризирането на комоса на НАЦИСТКИ разработки и нацистки план, който илюминати само подкрепят, защото в това виждат хубава възможност да постигнат макро-инутеро травматизирането на нероденото човечество, което е важна програмираща стъпка за бъдещето, към което се стремят. ВЪПРЕКИ, че в решаващия момент ще трябва да се изправят срещу нацистите, които сега подкрепят, защото накрая всички ще се сбият за кокъла.
Правителството в сянка, или така нареченото MJ12, има свои интереси за Новия Световен Ред. Те са против Монарховото роботизиране (защото никой освен самите илюминати не може в действителност да има властта над един Монарх-роб, поради намесената в процеса демонология и подкрепа от сили отвъд този свят) на илюминати и в това те са техни противници. Също така са и против кастовото разделение по биологично развитие и белези чрез създаване на непреодолими пропасти между генетичните човешки басейни чрез евгеника, каквото нацистите възнамеряват.
Защото Правителството в сянка (MJ12) имат своя идея за тотален контрол, и това е парадигмата Н+. Тоест КИБОРГИЗИРАНЕТО, или био-механичното "подобрение", познато ни на ден днешен като "чипиране". Стремежът към световен монетарен фалит и заменянето на всички валути с дигитални общопланетарни кредити е тяхна програма.
Правителството в сянка има тясно сътрудничество с илюминати, защото илюминати са навътре в програмирането на съзнанието, което е абсолютно еднакво с дигиталното програмиране на мозъка чрез чип. Борбата обаче е хем да си сътрудничат с илюминати, хем да не допуснат да им помогнат без да искат, защото MJ12 от друга страна се опасяват, че чрез демонологията на Монарх-програмата и дигитализирането на демонологията илюминати ще могат да превземат плановете на Правителството в сянка отвътре.
Правителството в сянка си сътрудничат тясно и с нацистите, защото виждат огромна изгода от техния технократско-милитаристичен подход и обменят технологии с тях. Но борбата тук е да не се допуснат нацистите толкова близко, че да превземат плановете на Правителството в сянка чрез разбирането на технологията.
От друга страна MJ12 се стремят хем да извършат инвазия в територията на нацистите чрез прокарване на чиповете си в техните планове за кастиране чрез евгеника, хем да опазят чиповете си да не попаднат в ръцете на илюминати, или пък чиповете им да не бъдат заразени от илюминати с дигитализирани демони (превземане на машинния софтуер чрез демонология), хем да насърчават доколкото е възможно сблъсъците между нацисти и илюминати.


Така че, каквото и да се случи в света, то Е крачка към Новия Световен Ред. Въпросът е ЧИЯ крачка. Новият Световен Ред е неизбежен, и се случва дори подлежащо на всички обстоятелства, в лицето на природата и космическата еволюция на звездата ни. На фона на това, Орел, Рак и Щука дърпат към СВОЯ Нов Световен Ред, така че независимо от това в каква посока света прави крачка, това винаги е в една от съществуващите посоки, и винаги е към Новия Световен Ред.

Но накрая, когато всяко сътрудничество е максимално изчерпано, Орел, Рак и Щука ЩЕ се скарат за кокъла. Във финалния момент на Армагедон, Правителството в сянка ще се се разграничи от илюминати, и световните правителства ще отлъчат от себе си нацистите. Нацистите ще създадат свое собствено правителство на лицето на Земята и ще привикат частите си от космоса, за да се разиграе "фалшивата космическа инвазия". Илюминати ще задвижат своя Антихрист, и разграничавайки се от "фалшивите извънземни" и от всяко едно правителство на Земята, ще започнат да прокарват демонологията и кървавите си ритуали като никога до сега.

А човешките маси ще трябва да подкрепят едно от трите афиширани бъдеща - планета със 100% чипирано, демократично население, планетарен военно-индусриалнен комплекс, организиран в кастова система на база генетичен басейн, или непоколебимо, всеотдайно, жертвоготовно, безсъзнателно и бездушевно робуване на Бог (в действителност на "Незнаен Демон", Сатана, Дявола или евентуално нещо друго, ако има истинско име).
« Последна редакция: (Четвъртък) 26 Ноември 2015, 18:13 от форум » Активен

Неактивен форум
Hero Member
*****
Публикации: 3754

« Отговор #1 -: (Петък) 27 Ноември 2015, 18:55 »

Хмм...значи може да хибридизираме и селектираме  кучетата, за доброто на човека за  да му помагат  във войните  Shocked, но  пък нас като ни хибридизират за доброто на Земята да спрем войните лошо  Huh?

Тва болднатото,не го прочетох в поста на Форум.
Кви са тези свободни интерпретации ? Huh?galaxsis много добре ми знае позицията, защото отдавна сме говорили за това. Тук, в тази много дърта тема, stella е galaxsis, и на база този дърт диалог сега говори в толкова кратки изречения, защото не взима предвид страничния читател.

(Искам още преди този цитат да подчертая, че ДНК не съществува - няма такова нещо, ДНК е една ТЕОРИЯ... но в случая не е нужно да знаем какво е ДНК, за да разговаряме, точно както от 300 години не знаем какво е електричество, но го ползваме.)


Какво означава "богато ДНК". Защо проклетия Ной и всички около него са живели толкова, колкото аз няма да изживея за десетки животи?

Защото са имали много по-богато ДНК. По-богато ДНК означава и по-силно ДНК, означава повече способности, означава по-голямо дълголетие... и много други неща.
Колкото е по-богат един ДНК басейн, толкова по-непредвидими са резултатите в поколението на родителя. Толкова повече белези участват в "томболата" (наречена така, поради дълбокото ни невежество на този етап). И обратно - колкото по-беден е ДНК басейна, толкова по-малко варианти участват в "томболата", и поколението на родителя е толкова по-предвидимо.

Когато хората правят безразборни поколения помежду си, те поддържат един богат ДНК басейн. За да го обогатят обаче, те трябва постоянно да сменят средата си - не бива да се задържат задълго в едни и същи условия, защото следващото поколение ще изолира онзи ДНК вариант, който отговаря адекватно на условията, и ще започне да забравя всички онези варианти на ДНК, които нямат отношение към реалностите на условията.

Това означава, че колкото по-малко са видовете в едно семейство, толкова по-богат е ДНК басейнът. Колкото повече са видовете в едно семейство, толкова по-беден е ДНК басейнът на всеки вид.Наличието на много човешки раси не е признак за човешкото разнообразие?? За бога - та то е признак на човешката нищета! Колкото по-високи културни рамки си изгражда едно общество, и колкото повече се окопава в територията си, толкова повече то заприличва на отделна раса. Защото дадени ДНК белези се фаворизират за сметка на други, които регресират.

Когато вземеш идеалния човек, И ГО ОГРАБИШ ГЕНЕТИЧЕСКИ, ще получиш една от цветните раси. Когато вземеш човек от получената цветна раса, и го ограбиш още!, ще получиш раса с друг цвят. Тъкмо защото когато китаец има поколение от китайка, поколението им със сигурност ще е китайско - понеже в ДНК басейна няма нищо друго, освен китайско: резултатът е 100% предвидим. Същото е като да теглиш томбола не 6 от 49, ами 1 от общо 2, или от общо 1,5.
Когато ЕА е казал на многобройните Ноевци да натъпчат по лодките всичките видове, те са го направили. Защото всичко живо тогава е имало хубаво и богато ДНК - едно семейство животни е имало твърде малко видове, и най-вероятно е имало само един вид в семейство. Нещата, които е трябвало да се съберат, всъщност са се брояли на пръсти.

Когато обаче се случва Ледниковата епоха, и когато се случва онова пръстеновидно разслоение на цивилизацията, за което говорехме по-горе, хората са се разделили по ареали. Възникнали са територии, интереси, започнали да воюват и да се изолират помежду си. Тогава са започнали малко по малко да се различават един от друг, защото расите са започнали да се оформят - семейството е започнало да ражда подвидове поради обедняването на ДНК басейна и разединението му.

И... продължителността на живота е почнала стремително да намалява. Докато стигнеме до този абсурд, който е днес. Осемдесет години? Какво по дяволите са 80 години... от които истинският живот е само 60, ако много се пазиш.П.П.2
И е същото при растенията. За тях споменах тук - в Качествени сортове семена.

П.П.3

Но богато и силно ДНК не означава само по-дълъг живот. Означава по-малко зор, който трябва да си даваш - за всичко. Колкото по-бедно е ДНКто, толкова повече зор трябва да си даваш и толкова по-труден става животът.

Нека читателят не смята, че се застъпвам за разпространения механизъм на ДНК. То въобще не работи така, както науката твърди и не работи така, както някои псевдо- езотерици, уфолози, мистици и конспиратори им изнася да работи. Но това вече не е по темата.


Но точно писах по-горе в тази тема (Новият Световен Ред), че това, че някой смесва две култури е добре, защото мулти-културализмът ТРЯБВА да изчезне, в името на оцеляването ни и еволюцията ни.

Само че, galaxsis не отчита факта, че това го искат всички, защото, както обясних по-горе, ВСИЧКИ искат Нов Световен Ред. Само че всеки си има негово виждане за това. galaxsis сега пита как може да се случва едно добро нещо (смесването между нас и джагалите), а аз да говоря така, все едно е лошо.Лошо е, защото, отново подчертавам, въпросът НЕ Е ДАЛИ, а е КАК ще се постигне това.

По начина, по който се постига - чрез терор - това е очевидно по плана на нацистите. И ако се мине по този път, ще се получи онзи Нов Свят, който искат нацистите. Сега вече може би е по-нагледен смисъла, който galaxsis влага в контролиращата фигура на Меркел и ролята, която играе като противник на илюминати, но я мързи да обясни пред останалите.

А аз й твърдя друго, което тя отказва да приеме - че илюминати партнират на нацистите по въпроса с терора, защото тяхната цел е именно да травмират човечеството в неговия ЕМБИРОНАЛЕН СТАДИЙ. Разбираш ли... те гледат на нас като на отделни клетки от ембрион, който тепърва ще образува организъм. И ние СМЕ отделни клетки - мултикултурализма и множеството бели, жълти, червени и черни раси. Илюминати извършват ВЪТРЕУТРОБНО ТРАВМИРАНЕ на ЕДИННИЯ ЧОВЕК, който тепърва ще се роди, и което ще се нарече в историята Нов Световен Ред, и следователно - Нов Човек.

"Нов Човек", звучи ли познато на някой?

Ако някой искаше да направи добро - уединението на човечеството обратно към най-пълноценната му древна форма щеше да се направи по мирен, градивен и ОБРАЗОВАТЕЛНО-ОБОГАТЯВАЩ път, обогатяващ колкото интелекта, толкова и душата, в името на еволюцията на съзнанието.

Вместо това, човечеството се ХИБРИДИЗИРА, а не се уединява, чрез ЕВГЕНИКА, ТЕРОР и СТРАХ, което води да ДЕВОЛЮИРАНЕТО на цялото човечество, и превръщането на Новия Човек от бъдещето в дресиран добитък за разплод, без да му дава свобода.

Направи разлика да хибридизираш мъж и жена, и да се уединят мъж и жена.Това е позицията ми... и galaxsis може да не е съгласна колкото си иска. Но за разлика от нея, излагам и аргументите си, за да се види, че това не ми е хрумване, а заключение. А на заключение се противоречи по различен начин от тов,а както се противоречи на едно хрумване. И ако galaxsis просто държи всеки път да ме пунтира във всяка тема, крайно време е да представи издържана логическа основа за становището си. В противен случай постига само СПАМ.
Активен

Неактивен Psyhea
Restricted
*
Публикации: 3138
Дата на регистрация 2012-12-12!

« Отговор #2 -: (Петък) 27 Ноември 2015, 19:10 »

 
Значи,едно е всеки индивид да отвори съзнанието си за останалия свят и да го приеме в сърцето си наистина.
И да бъдат заличени и превъзмогнати всички класови и религиозни различия.
Свят без граници,войни,монетарни системи,монополи и пр..
Навярно утопия..
Но свят,съществуващ на базата на съзнанието на сърцето.
Това да..В такъв свят,мечтая да живея..

Но това което е в момента и картинката която наближава..
Прав си...Важно е КАК ще се случват нещата..
Ама то като погледнеш..Форсирана(разбирай контролирана)еволюция,всъщност еволюция ли е?
В смисъл..Да,несъмнено е част от емпиризма,но..в самата еволюционна спирала,на къде води?
Начинът по който се случват сега нещата е свят на базата на мозъка/интелекта


Лично мен ме кефи шаренията и многообразието тук.
Изобщо,самата мисъл за общество съставено от еднакви(унифицирани) хора,ми е скучна и отблъскваща
Активен
Неактивен galaxsis
Restricted
*
Публикации: 694

« Отговор #3 -: (Петък) 27 Ноември 2015, 19:58 »

Хмм...значи може да хибридизираме и селектираме  кучетата, за доброто на човека за  да му помагат  във войните  Shocked, но  пък нас като ни хибридизират за доброто на Земята да спрем войните лошо  Huh?

Тва болднатото,не го прочетох в поста на Форум.
Кви са тези свободни интерпретации ? Huh?

galaxsis много добре ми знае позицията, защото отдавна сме говорили за това. Тук, в тази много дърта тема, stella е galaxsis, и на база този дърт диалог сега говори в толкова кратки изречения, защото не взима предвид страничния читател.

(Искам още преди този цитат да подчертая, че ДНК не съществува - няма такова нещо, ДНК е една ТЕОРИЯ... но в случая не е нужно да знаем какво е ДНК, за да разговаряме, точно както от 300 години не знаем какво е електричество, но го ползваме.)


Какво означава "богато ДНК". Защо проклетия Ной и всички около него са живели толкова, колкото аз няма да изживея за десетки животи?

Защото са имали много по-богато ДНК. По-богато ДНК означава и по-силно ДНК, означава повече способности, означава по-голямо дълголетие... и много други неща.
Колкото е по-богат един ДНК басейн, толкова по-непредвидими са резултатите в поколението на родителя. Толкова повече белези участват в "томболата" (наречена така, поради дълбокото ни невежество на този етап). И обратно - колкото по-беден е ДНК басейна, толкова по-малко варианти участват в "томболата", и поколението на родителя е толкова по-предвидимо.

Когато хората правят безразборни поколения помежду си, те поддържат един богат ДНК басейн. За да го обогатят обаче, те трябва постоянно да сменят средата си - не бива да се задържат задълго в едни и същи условия, защото следващото поколение ще изолира онзи ДНК вариант, който отговаря адекватно на условията, и ще започне да забравя всички онези варианти на ДНК, които нямат отношение към реалностите на условията.

Това означава, че колкото по-малко са видовете в едно семейство, толкова по-богат е ДНК басейнът. Колкото повече са видовете в едно семейство, толкова по-беден е ДНК басейнът на всеки вид.Наличието на много човешки раси не е признак за човешкото разнообразие?? За бога - та то е признак на човешката нищета! Колкото по-високи културни рамки си изгражда едно общество, и колкото повече се окопава в територията си, толкова повече то заприличва на отделна раса. Защото дадени ДНК белези се фаворизират за сметка на други, които регресират.

Когато вземеш идеалния човек, И ГО ОГРАБИШ ГЕНЕТИЧЕСКИ, ще получиш една от цветните раси. Когато вземеш човек от получената цветна раса, и го ограбиш още!, ще получиш раса с друг цвят. Тъкмо защото когато китаец има поколение от китайка, поколението им със сигурност ще е китайско - понеже в ДНК басейна няма нищо друго, освен китайско: резултатът е 100% предвидим. Същото е като да теглиш томбола не 6 от 49, ами 1 от общо 2, или от общо 1,5.
Когато ЕА е казал на многобройните Ноевци да натъпчат по лодките всичките видове, те са го направили. Защото всичко живо тогава е имало хубаво и богато ДНК - едно семейство животни е имало твърде малко видове, и най-вероятно е имало само един вид в семейство. Нещата, които е трябвало да се съберат, всъщност са се брояли на пръсти.

Когато обаче се случва Ледниковата епоха, и когато се случва онова пръстеновидно разслоение на цивилизацията, за което говорехме по-горе, хората са се разделили по ареали. Възникнали са територии, интереси, започнали да воюват и да се изолират помежду си. Тогава са започнали малко по малко да се различават един от друг, защото расите са започнали да се оформят - семейството е започнало да ражда подвидове поради обедняването на ДНК басейна и разединението му.

И... продължителността на живота е почнала стремително да намалява. Докато стигнеме до този абсурд, който е днес. Осемдесет години? Какво по дяволите са 80 години... от които истинският живот е само 60, ако много се пазиш.П.П.2
И е същото при растенията. За тях споменах тук - в Качествени сортове семена.

П.П.3

Но богато и силно ДНК не означава само по-дълъг живот. Означава по-малко зор, който трябва да си даваш - за всичко. Колкото по-бедно е ДНКто, толкова повече зор трябва да си даваш и толкова по-труден става животът.

Нека читателят не смята, че се застъпвам за разпространения механизъм на ДНК. То въобще не работи така, както науката твърди и не работи така, както някои псевдо- езотерици, уфолози, мистици и конспиратори им изнася да работи. Но това вече не е по темата.


Но точно писах по-горе в тази тема (Новият Световен Ред), че това, че някой смесва две култури е добре, защото мулти-културализмът ТРЯБВА да изчезне, в името на оцеляването ни и еволюцията ни.

Само че, galaxsis не отчита факта, че това го искат всички, защото, както обясних по-горе, ВСИЧКИ искат Нов Световен Ред. Само че всеки си има негово виждане за това. galaxsis сега пита как може да се случва едно добро нещо (смесването между нас и джагалите), а аз да говоря така, все едно е лошо.Лошо е, защото, отново подчертавам, въпросът НЕ Е ДАЛИ, а е КАК ще се постигне това.

По начина, по който се постига - чрез терор - това е очевидно по плана на нацистите. И ако се мине по този път, ще се получи онзи Нов Свят, който искат нацистите. Сега вече може би е по-нагледен смисъла, който galaxsis влага в контролиращата фигура на Меркел и ролята, която играе като противник на илюминати, но я мързи да обясни пред останалите.

А аз й твърдя друго, което тя отказва да приеме - че илюминати партнират на нацистите по въпроса с терора, защото тяхната цел е именно да травмират човечеството в неговия ЕМБИРОНАЛЕН СТАДИЙ. Разбираш ли... те гледат на нас като на отделни клетки от ембрион, който тепърва ще образува организъм. И ние СМЕ отделни клетки - мултикултурализма и множеството бели, жълти, червени и черни раси. Илюминати извършват ВЪТРЕУТРОБНО ТРАВМИРАНЕ на ЕДИННИЯ ЧОВЕК, който тепърва ще се роди, и което ще се нарече в историята Нов Световен Ред, и следователно - Нов Човек.

"Нов Човек", звучи ли познато на някой?

Ако някой искаше да направи добро - уединението на човечеството обратно към най-пълноценната му древна форма щеше да се направи по мирен, градивен и ОБРАЗОВАТЕЛНО-ОБОГАТЯВАЩ път, обогатяващ колкото интелекта, толкова и душата, в името на еволюцията на съзнанието.

Вместо това, човечеството се ХИБРИДИЗИРА, а не се уединява, чрез ЕВГЕНИКА, ТЕРОР и СТРАХ, което води да ДЕВОЛЮИРАНЕТО на цялото човечество, и превръщането на Новия Човек от бъдещето в дресиран добитък за разплод, без да му дава свобода.

Направи разлика да хибридизираш мъж и жена, и да се уединят мъж и жена.Това е позицията ми... и galaxsis може да не е съгласна колкото си иска. Но за разлика от нея, излагам и аргументите си, за да се види, че това не ми е хрумване, а заключение. А на заключение се противоречи по различен начин от тов,а както се противоречи на едно хрумване. И ако galaxsis просто държи всеки път да ме пунтира във всяка тема, крайно време е да представи издържана логическа основа за становището си. В противен случай постига само СПАМ.


Знаеш ли каква е истинската причина да ни хибридизират ?

Предавам ти директно   ДУМИТЕ  на  АВАТАР от АГАРТА, без импровизация.
Имащ желание от мен да създам Арийска раса в България. Баща му е бил в Аушвиц с Менгеле.

Ето му отговора: 

galxsis:
 - Защо  извършвате тези експерименти с хората?

Agarta:

-  Той ми отговори, защото са паразити на Земята. И са  не'*бана  раса....

Просто нямам думи  Sad
Активен
Неактивен форум
Hero Member
*****
Публикации: 3754

« Отговор #4 -: (Петък) 27 Ноември 2015, 22:05 »

Баща му на кой е бил в Аушвиц? На аватара от Агарта?

Каква раса? "не е бана"? Платформата на форума го цензурира и не съм сигурен...
Аз бих коментирал, че не ни е нужен източник, за да знаем. Логиката е очевидна, фактите са налице, действията са налице, науката и информацията е налице... РАЗСЪЖДАВАЙКИ, и работейки върху емоционалната си интелитентност, бъдещето е много лесно видимо.

Това, което трябва и е неизбежно да се случи, е лесно видимо. По-горе съм го изложил що годе добре според мен, и е напълно отворено и чакащо критика и проверка за истинност.

Така че източникът от Агарта може единствено да се впише, или да не се впише в очевидното, което е видно за нас БЕЗ нужда някой да измества собствения ни ментален и емоционален интелект със своето потвърждение или отхвърляне.

Както отлично ни е ясно, "дори камъните могат да лъжат". Споделил ти е мнение. Фактът си е факт, но не по-далече от това.

Това, което се опитвам да установя ("да заведа хората"), е вяра в собствените доказали се способности за дедукция.

Човечеството МОЖЕ да разбере само истината, без други "източници" освен собствените си сили. Няма магии на този свят. Тайната е ИЛЮЗИЯ. И всичко, в действителност, е елементарно.

И ние МОЖЕМ сами да се справим със себе си. Опитвам се да покажа по колко много начини е осъществимо това.
Активен

Неактивен galaxsis
Restricted
*
Публикации: 694

« Отговор #5 -: (Петък) 27 Ноември 2015, 22:12 »

Баща му на кой е бил в Аушвиц? На аватара от Агарта?

Каква раса? "не е бана"? Платформата на форума го цензурира и не съм сигурен...
Аз бих коментирал, че не ни е нужен източник, за да знаем. Логиката е очевидна, фактите са налице, действията са налице, науката и информацията е налице... РАЗСЪЖДАВАЙКИ, и работейки върху емоционалната си интелитентност, бъдещето е много лесно видимо.

Това, което трябва и е неизбежно да се случи, е лесно видимо. По-горе съм го изложил що годе добре според мен, и е напълно отворено и чакащо критика и проверка за истинност.

Така че източникът от Агарта може единствено да се впише, или да не се впише в очевидното, което е видно за нас БЕЗ нужда някой да измества собствения ни ментален и емоционален интелект със своето потвърждение или отхвърляне.

Както отлично ни е ясно, "дори камъните могат да лъжат". Споделил ти е мнение. Фактът си е факт, но не по-далече от това.

Това, което се опитвам да установя ("да заведа хората"), е вяра в собствените доказали се способности за дедукция.

Човечеството МОЖЕ да разбере само истината, без други "източници" освен собствените си сили. Няма магии на този свят. Тайната е ИЛЮЗИЯ. И всичко, в действителност, е елементарно.

И ние МОЖЕМ сами да се справим със себе си. Опитвам се да покажа по колко много начини е осъществимо това.

Оффф......и ти ...нищо не схващаш........... Sad
Активен
Неактивен форум
Hero Member
*****
Публикации: 3754

« Отговор #6 -: (Петък) 27 Ноември 2015, 22:16 »

Не изчаквам просветление от теб. Всъщност доста бързам...

Така че ако ще ме просветляваш, в момента пропускаш възможността си.
Активен

Неактивен galaxsis
Restricted
*
Публикации: 694

« Отговор #7 -: (Петък) 27 Ноември 2015, 22:31 »

Не изчаквам просветление от теб. Всъщност доста бързам...

Така че ако ще ме просветляваш, в момента пропускаш възможността си.

За къде  БЪРЗАШ.....  Shocked
Активен
Неактивен форум
Hero Member
*****
Публикации: 3754

« Отговор #8 -: (Петък) 27 Ноември 2015, 23:02 »

Ха сега...

Това въпрос ли е?
Активен

Неактивен galaxsis
Restricted
*
Публикации: 694

« Отговор #9 -: (Петък) 27 Ноември 2015, 23:07 »

Да въпрос !

За къде бързаш    Huh?
Активен
Неактивен bg2
Hero Member
*****
Публикации: 814

« Отговор #10 -: (Петък) 27 Ноември 2015, 23:54 »

Хмм...значи може да хибридизираме и селектираме  кучетата, за доброто на човека за  да му помагат  във войните  Shocked, но  пък нас като ни хибридизират за доброто на Земята да спрем войните лошо  Huh?

Тва болднатото,не го прочетох в поста на Форум.
Кви са тези свободни интерпретации ? Huh?

galaxsis много добре ми знае позицията, защото отдавна сме говорили за това. Тук, в тази много дърта тема, stella е galaxsis, и на база този дърт диалог сега говори в толкова кратки изречения, защото не взима предвид страничния читател.

(Искам още преди този цитат да подчертая, че ДНК не съществува - няма такова нещо, ДНК е една ТЕОРИЯ... но в случая не е нужно да знаем какво е ДНК, за да разговаряме, точно както от 300 години не знаем какво е електричество, но го ползваме.)


Какво означава "богато ДНК". Защо проклетия Ной и всички около него са живели толкова, колкото аз няма да изживея за десетки животи?

Защото са имали много по-богато ДНК. По-богато ДНК означава и по-силно ДНК, означава повече способности, означава по-голямо дълголетие... и много други неща.
Колкото е по-богат един ДНК басейн, толкова по-непредвидими са резултатите в поколението на родителя. Толкова повече белези участват в "томболата" (наречена така, поради дълбокото ни невежество на този етап). И обратно - колкото по-беден е ДНК басейна, толкова по-малко варианти участват в "томболата", и поколението на родителя е толкова по-предвидимо.

Когато хората правят безразборни поколения помежду си, те поддържат един богат ДНК басейн. За да го обогатят обаче, те трябва постоянно да сменят средата си - не бива да се задържат задълго в едни и същи условия, защото следващото поколение ще изолира онзи ДНК вариант, който отговаря адекватно на условията, и ще започне да забравя всички онези варианти на ДНК, които нямат отношение към реалностите на условията.

Това означава, че колкото по-малко са видовете в едно семейство, толкова по-богат е ДНК басейнът. Колкото повече са видовете в едно семейство, толкова по-беден е ДНК басейнът на всеки вид.Наличието на много човешки раси не е признак за човешкото разнообразие?? За бога - та то е признак на човешката нищета! Колкото по-високи културни рамки си изгражда едно общество, и колкото повече се окопава в територията си, толкова повече то заприличва на отделна раса. Защото дадени ДНК белези се фаворизират за сметка на други, които регресират.

Когато вземеш идеалния човек, И ГО ОГРАБИШ ГЕНЕТИЧЕСКИ, ще получиш една от цветните раси. Когато вземеш човек от получената цветна раса, и го ограбиш още!, ще получиш раса с друг цвят. Тъкмо защото когато китаец има поколение от китайка, поколението им със сигурност ще е китайско - понеже в ДНК басейна няма нищо друго, освен китайско: резултатът е 100% предвидим. Същото е като да теглиш томбола не 6 от 49, ами 1 от общо 2, или от общо 1,5.
Когато ЕА е казал на многобройните Ноевци да натъпчат по лодките всичките видове, те са го направили. Защото всичко живо тогава е имало хубаво и богато ДНК - едно семейство животни е имало твърде малко видове, и най-вероятно е имало само един вид в семейство. Нещата, които е трябвало да се съберат, всъщност са се брояли на пръсти.

Когато обаче се случва Ледниковата епоха, и когато се случва онова пръстеновидно разслоение на цивилизацията, за което говорехме по-горе, хората са се разделили по ареали. Възникнали са територии, интереси, започнали да воюват и да се изолират помежду си. Тогава са започнали малко по малко да се различават един от друг, защото расите са започнали да се оформят - семейството е започнало да ражда подвидове поради обедняването на ДНК басейна и разединението му.

И... продължителността на живота е почнала стремително да намалява. Докато стигнеме до този абсурд, който е днес. Осемдесет години? Какво по дяволите са 80 години... от които истинският живот е само 60, ако много се пазиш.П.П.2
И е същото при растенията. За тях споменах тук - в Качествени сортове семена.

П.П.3

Но богато и силно ДНК не означава само по-дълъг живот. Означава по-малко зор, който трябва да си даваш - за всичко. Колкото по-бедно е ДНКто, толкова повече зор трябва да си даваш и толкова по-труден става животът.

Нека читателят не смята, че се застъпвам за разпространения механизъм на ДНК. То въобще не работи така, както науката твърди и не работи така, както някои псевдо- езотерици, уфолози, мистици и конспиратори им изнася да работи. Но това вече не е по темата.


Но точно писах по-горе в тази тема (Новият Световен Ред), че това, че някой смесва две култури е добре, защото мулти-културализмът ТРЯБВА да изчезне, в името на оцеляването ни и еволюцията ни.

Само че, galaxsis не отчита факта, че това го искат всички, защото, както обясних по-горе, ВСИЧКИ искат Нов Световен Ред. Само че всеки си има негово виждане за това. galaxsis сега пита как може да се случва едно добро нещо (смесването между нас и джагалите), а аз да говоря така, все едно е лошо.Лошо е, защото, отново подчертавам, въпросът НЕ Е ДАЛИ, а е КАК ще се постигне това.

По начина, по който се постига - чрез терор - това е очевидно по плана на нацистите. И ако се мине по този път, ще се получи онзи Нов Свят, който искат нацистите. Сега вече може би е по-нагледен смисъла, който galaxsis влага в контролиращата фигура на Меркел и ролята, която играе като противник на илюминати, но я мързи да обясни пред останалите.

А аз й твърдя друго, което тя отказва да приеме - че илюминати партнират на нацистите по въпроса с терора, защото тяхната цел е именно да травмират човечеството в неговия ЕМБИРОНАЛЕН СТАДИЙ. Разбираш ли... те гледат на нас като на отделни клетки от ембрион, който тепърва ще образува организъм. И ние СМЕ отделни клетки - мултикултурализма и множеството бели, жълти, червени и черни раси. Илюминати извършват ВЪТРЕУТРОБНО ТРАВМИРАНЕ на ЕДИННИЯ ЧОВЕК, който тепърва ще се роди, и което ще се нарече в историята Нов Световен Ред, и следователно - Нов Човек.

"Нов Човек", звучи ли познато на някой?

Ако някой искаше да направи добро - уединението на човечеството обратно към най-пълноценната му древна форма щеше да се направи по мирен, градивен и ОБРАЗОВАТЕЛНО-ОБОГАТЯВАЩ път, обогатяващ колкото интелекта, толкова и душата, в името на еволюцията на съзнанието.

Вместо това, човечеството се ХИБРИДИЗИРА, а не се уединява, чрез ЕВГЕНИКА, ТЕРОР и СТРАХ, което води да ДЕВОЛЮИРАНЕТО на цялото човечество, и превръщането на Новия Човек от бъдещето в дресиран добитък за разплод, без да му дава свобода.

Направи разлика да хибридизираш мъж и жена, и да се уединят мъж и жена.Това е позицията ми... и galaxsis може да не е съгласна колкото си иска. Но за разлика от нея, излагам и аргументите си, за да се види, че това не ми е хрумване, а заключение. А на заключение се противоречи по различен начин от тов,а както се противоречи на едно хрумване. И ако galaxsis просто държи всеки път да ме пунтира във всяка тема, крайно време е да представи издържана логическа основа за становището си. В противен случай постига само СПАМ.


Знаеш ли каква е истинската причина да ни хибридизират ?

Предавам ти директно   ДУМИТЕ  на  АВАТАР от АГАРТА, без импровизация.
Имащ желание от мен да създам Арийска раса в България. Баща му е бил в Аушвиц с Менгеле.

Ето му отговора: 

galxsis:
 - Защо  извършвате тези експерименти с хората?

Agarta:

-  Той ми отговори, защото са паразити на Земята. И са  не'*бана  раса....

Просто нямам думи  Sad

Добре де, този Аватар от Агарта защо е поискал от теб да създадеш арийска раса в България? Не те ли смущава, че тези да ги наречем въображаеми приятели ползват хората да им осъществяват намеренията?

Накрая резултата да не е: френските спец-части срещу камикадзета и много работа за докторите в лудницата.
Активен

Което е разумно, съществува, и което съществува, е разумно - Георг Хегел
Неактивен форум
Hero Member
*****
Публикации: 3754

« Отговор #11 -: (Събота) 28 Ноември 2015, 00:23 »

Да въпрос !

За къде бързаш    Huh?


До сега нали беше "видно". Защо ме питаш?
Активен

Неактивен Psyhea
Restricted
*
Публикации: 3138
Дата на регистрация 2012-12-12!

« Отговор #12 -: (Събота) 28 Ноември 2015, 10:38 »

Форуме,ако изведеш думата магия от магнетизъм,ще видиш,че всичко е  магия..
Активен
Неактивен trustno1
Sr. Member
****
Публикации: 361

« Отговор #13 -: (Неделя) 29 Ноември 2015, 19:58 »

a,бе вие не разбрахте ли че евреи,масони,илюминати като цяло са мениджърите (земните) които просто движат и стиковат нещата.Кви раси арийски тва е предтекст.Всичко си идва от космоса.Тва е.Химера.Нали не очаквате,Хитлер....да е управлявал сам Или сталин или който и да е бил там диктатор?Huh?Всичко идва от горе като при Волен Сидеров.Ма той си въобразява че е мениджър.Избира се някой който е с толкова низки страсти и е толкова жесток,колкото ако даде заповед да избие 10.000 човека,ще легне вечерта след вечеря и ще спи сладко.
Четях криминална психология преди години.Убиеца се познава ,по нещата които прави.Ако арестуват убиеца.Достатъчно е просто...да го оставят да спи.И ако той си легне и заспи спокойно.Значи е убиец.Защото знае че са го хванали и вече е в покой.
Активен
Неактивен форум
Hero Member
*****
Публикации: 3754

« Отговор #14 -: (Сряда) 02 Декември 2015, 19:16 »


Това не е смартуотч, а обикновен часовник с вграден NFC чип, скрит под циферблата, с който се осъществяват мобилните разплащания.Перфектно! Сега ще мога да заплащам за всичките си покупки за секунди! Парите ми винаги ще бъдат с мен, и стилният ми часовник ще е мойта малка тайна! Даже мисля с него да си купя отрова за плъхове и да се нагълтам.
Активен

Страници: [1] 2   Нагоре
  Изпечатай  
 
Отиди на:  


Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2011, Simple Machines  Theme KurtLarVaDisi
© Copyright 2012 - 2018 XCOMBG.NET

конспирация манипулации езотерика окултизъм НЛО извънземни духове сънища окултен конспиративен видения духове нематериален паранормални