Страници: [1] 2 3 ... 6   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Кеше и фондацията му - 2015г  (Прочетена 4725 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Неактивен форум
Hero Member
*****
Публикации: 3754

« -: (Петък) 20 Ноември 2015, 17:34 »

Няма начин, това са важни неща, така че ще трябав да ги изкоментирам. Заедно с моите коментари, добавки и разяснения, също така ще сумирам всяка от отделните лекции и ще я разясня накратко на български. Ще се постарая доколкото ми е разбирането да разясня всичко така, че да може всичко да се направи от технически неграмотни хора - това е самата цел: технически неграмотен човек да научи рецептата как да си осигури адекватна и използваема енергия, когато му трябва, на цената на нищо.

Няма да гоня срокове. Дори мога и да не довърша това, както всяко една друга тема, отворена от мен. И все пак, колкото и да се напише и докъдето и да стигне, ЩЕ бъде полезно за любопитния.


През годините, имах доста лошо мнение за Кеше и Фондация "Кеше". Истина е, че никога не съм знаел достатъчно за тях, никога не съм се запознавал добре с идеята им, какви са и от къде са, как са се появили, и какво представляват по-точно. Интересът ми всеки път се попарваше, защото всичко, което чувах за тях от трети източници, ми правеше много лошо впечатление. Като казвам трети източници, имам предвид техни колеги и съратници в изучаването на свободната енергия, а не случайни простаци и учени глави.

Така че странях от тях през годините. До тази година... когато миналия месец ми казаха, че Кеше и неговата Фондация "Кеше" били решили да разтворят напълно врати - били решили, в рамките на десетина дни, да обнародват пред отворения свят ВСИЧКИ свои разработки, открития и нещата, до които са стигнали, както и напълно да обяснят, стъпка по стъпка, начина на сглобяване на техния уред за свободна енергия, който осигурява на едно домакинство между 2 kW и 10 kW в зависимост от мащабите и количеството използвани материали.
Предразсъдъците настрана, защото за мен любопитството е единственият закон и мотивна сила за живот, трябваше да видя за какво става дума в крайна сметка. Така че се поинтересувах.

След като изгледах първата от лекциите, мнението ми за Фондация "Кеше" се обърна на 180 градуса. Намирам изложената информация за много важна - достатъчно важна, за да й отделя пълното си внимание.

Това разкриване беше планирано да се случи на 26.10.2015г, и да продължи една седмица до десет дни, като всеки ден има по една сутрешна и една следобедна лекция, водена лично от Кеше. Тези лекции беше планирано да се състоят като live-stream (на живо в реално време по интернет) по различни канали.
Каквото е било планирано, стана, и сега всички епизоди могат да се намерят на един техен youtube-канал. Тук ги линквам всичките един по един, за прегледност (съдържанието на целия канал е достъпно от всеки един от линковете).Понеделник, 26.10.2015г, сутрин - 3:21:04
Понеделник, 26.10.2015г, следобед - 2:19:26

Вторник, 27.10.2015г, сутрин - 2:29:34
Вторник, 27.10.2015г, следобед - 2:25:57

Сряда, 28.10.2015г, сутрин - 2:57:19
Сряда, 28.10.2015г, следобед - 2:19:27

Четвъртък, 29.10.2015г, сутрин - 3:58:50
Четвъртък, 29.10.2015г, следобед - 3:23:29

Петък, 30.10.2015г, сутрин - 2:47:57
Петък, 30.10.2015г, следобед - 3:12:41Продължение:

Сряда, 4.11.2015г, сутрин, част 1
Сряда, 4.11.2015г, сутрин, част 2
Сряда, 4.11.2015г, следобед

Четвъртък, 5.11.2015г, сутрин
Четвъртък, 5.11.2015г, следобед

Вторник, 10.11.2015г, Китайска среща

Четвъртък, 12.11.2015г

Понеделник, 16.11.2015г, Италианска среща

Понеделник, 16.11.2015г, Приложения в здравеопазването

Четвъртък, 19.11.2015г


...

Очевидно това продължава. Така че ИМА И ОЩЕ - този списък е програмата, която съм си поставил за запознаване и преглеждане, и евентуално отразяване тук в тази тема, ако имам какво да кажа.П.П.
Английският на Кеше е ужасен. УжасТ. Държи ме постоянно на нокти. Към това се добавя и факта, че не е предварително подготвен с някакви думи, и монологът му се движи свободно към целта. В резултат, често не е сигурен от къде да започне, случват се малки технически неща и странични диалози, които ме вбесяват.

Но това е може би по-добре - поддържа ме да мисля на пълни обороти през цялото времетраене.
« Последна редакция: (Петък) 20 Ноември 2015, 17:43 от форум » Активен

Неактивен форум
Hero Member
*****
Публикации: 3754

« Отговор #1 -: (Неделя) 22 Ноември 2015, 17:11 »

Това е, абсолютно, най-скандалното нещо, което съм чувал. Не е нищо по-малко от онова, на което някога съм смеел да се надявам.

Изключително ми е любопитно какво ще се окаже в самия край на многочасовата презентация.
Активен

Неактивен mira
Hero Member
*****
Публикации: 1507
Пол: Жена
живота е изумително приключение

« Отговор #2 -: (Неделя) 22 Ноември 2015, 20:10 »

Форум, познанията ми по английски, а да не говорим по "техническия английски" са твърде слаби за да разбера какво се случва на тия лекции.
Благодарна съм ти, че си структурирал линковете. Но дори и така простосмъртен като мен няма да разбере нищо от това. Аз ще чакам други, по - грамотни технически и по - добре владеещи английски от мен да преразкажат какво се случва с разкритията на Кеше, стават ли за нещо или са като онези неща от "флашката" преди време....рисунките...
Темата ме вълнува, но не мога да съм пълноправно присъстваща в нея. И така са може би доста от хората тук...Ще е добре, ако си кажеш мнението /не очаквам да направиш преразказ, а просто мнението ти - как ти се струват нещата за които говори Кеше/...
Активен

Добрите решения идват с опита, а голяма част от опита идва с лошите решения...
Неактивен форум
Hero Member
*****
Публикации: 3754

« Отговор #3 -: (Неделя) 22 Ноември 2015, 21:08 »

Ами... говори за неща, които аз самия отдавна знам че са възможни, защото отдавна, в следствие на количествено информационно натрупване, съм се сдобил с бегла обща представа за принципа, на който биха се основавали, АКО се окаже, че са възможни.
Защото, за мен, много неща са възможни, защото виждам начин за много неща. Само че, добре знаеш каква е разликата между това да мислиш и виждаш, и да го има - "...и трето и четвърто е да го направиш". Аз отдавна, в мислите и погледа си, съм вече там. И отдавна съм там. Само че точно това "...трето и четвърто е да го направиш" е самото пътуване до там, истинското приключение започва с правенето (въпреки че условието за това е вече да си там в мислите).

И се случва това, че Кеше, един вид, е преминал това пътешествие, и сега го показва. И това за човек с моята нагласа и с моето количествено информационно натрупване означава наистина много, нещо огромно.

Но иначе... когато става дума за случайна публика... говорим за магия. Става дума за едни магии, и проблемите на случайната публика ще започнат още от самото вярване в магии, преди дори да може да се говори по някакво техническо същество.
И затова се двоумя. Като виждам как се приемат елементарни неща и сравнително често срещана информация (техническа), към която до сега съм препращал, какво остава за това, което Кеше изнася, което дори не може да се оцени от всеки по достойнство. Виж че се постарах някак си да заходя към вербализирането на една парадигма в тази тема, но всяка нова визия иска време. Виждаш как въобще не е праволинейно - да напишеш нещо и веднага всеки да види с менталното си око какво описваш - не се случва така. Случват се, както винаги, доизглаждания и доизяснявания първо на стария багаж, който носим един на друг, първо се започва от разчистването на сметките, после доизкусуряване на вътрешни противоречия, и у мен, и у събеседниците (а и най-вероятно и у читателите)... и е малшанс, ако не забравим защо сме се събрали.

Просто... почваме много от мръсно. Много е мръсно наоколо, много разхвърляно. Много усилия се полагат от всички все пак в това, защото винаги е с приоритет, и все пак мисля че времената сега не са като преди, но сме далеч от излизане на чисто.
Кеше директно започва да говори за същата парадигма, към която се опитах да заходя и която имам намерението и да опиша по същество като ми дойде настроението.  И КАК според теб да не се повтори в тази тема същото? Аз нямам представа. Същото ЩЕ СЕ повтори, и тази чисто нова тема и това чисто ново събитие в света, което все още се случва в момента, ще се загроби в архива, както до сега. После аз отново няма да имам сили да не обвинявам близки и далечни, и пак и близки и далечни няма да искат да ме разберат, и ще почнем отначало с обясненията един пред друг, тоест от началото.


Затова нямам желанието. Не съм убеден, че имам силите. Понеже това не е просто нещо малко, а е цяла щафета, която чака някой да я поеме - това е съвсем друго.

От друга страна... ТРЯБВА. И не мога да си разреша да не го направя, този систематизиран преразказ. Вменявам си някаква отговорност, с която не съм убеден дали имам нещо общо. Един вид, ми се струва, че това е един от малкото пъти, в които не искам да съм първи в нещо. По-скоро събирам сили да съм последен... но как да съм последен, като други няма.Както и да се стартира обаче - ще е нужно оръжие, задължително. Така че аз в края на краищата така или иначе трябва да го репликирам, и да направя всичко както е описано и да си намеря точно препоръчаните материали. За което пък трябва да изгледам всичкия този материал с разбиране и запомняне.
Но на въпроса, за да е по-ясно... Кеше твърди, че може да създаде вода "от нищото", който и да е материал "от нищото" (дори злато в домашни условия, без трансмутация, а "от нищото"), и това, че създава "свободна" електрическа енергия е просто поредното нещо, което идва "от нищото" и е като бонус, спада към останалите неща.

Не просто това... но Кеше твърди, че включвайки тялото си към този апарат, тялото може да създаде всичко необходимо вътре в себе си, тоест гладът изчезва и въобще нуждата от хранене изчезва, защото се прескача самата храна като медиаторния носител на енергията към телесните системи.

И не само това... но Кеше твърди, че по същия начин тялото може да отдаде ненужното "обратно на вселената", и да получи пак от нея от каквото има нужда, по този начин излекувайки всяка болест и премахвайки всяка болка в следствие от рана или болест.

Говорим, че въпросния апарат работи на принципа на плазмата, и може да се направи в домашни условия с почти подръчни материали.
С други думи... ще ти се изсмеят почти навсякъде и в който и форум да отидеш... освен в "Паралелна Реалност", където всичко е възможно, или пък някой блог, посветен и без друго на Галактическата федерация.

Това е едно от тези неща, при които, за да не се смееш, трябва или да си кретен, или наистина да си в час, няма средни положения. Важното е да не те е страх да разбереш към кои се числиш, за да можеш да стигнеш до края и да видиш всичко.
« Последна редакция: (Неделя) 22 Ноември 2015, 21:23 от форум » Активен

Неактивен Psyhea
Restricted
*
Публикации: 3138
Дата на регистрация 2012-12-12!

« Отговор #4 -: (Неделя) 22 Ноември 2015, 21:51 »

Форуме,онзи ден и аз се канех да ти пиша същото..
От кога ми е интересен този,още стария форум,ама съм зле с английския,опитах да прочета една от книгите му,ама пак на англ.беше..абе зле съм,а и тва си е специфична материя..
Наистина,ако може някъв синтез на материала,ще е много добре..

Активен
Неактивен ARRI
Hero Member
*****
Публикации: 1831
Пол: Мъж

« Отговор #5 -: (Неделя) 22 Ноември 2015, 22:45 »

Форум, познанията ми по английски, а да не говорим по "техническия английски" са твърде слаби за да разбера какво се случва на тия лекции.


Форуме,онзи ден и аз се канех да ти пиша същото..
От кога ми е интересен този,още стария форум,ама съм зле с английския,опитах да прочета една от книгите му,ама пак на англ.беше..абе зле съм,а и тва си е специфична материя..
Наистина,ако може някъв синтез на материала,ще е много добре..
Ужас  Shocked...Аз си мислех, че си контактувам тук с хомоеректус, а то било обикновен форумен планктон.... Grin Grin Grin Grin...Та те и чужди езици, освен руския де, не знаели..... Grin Grin Grin Grin И тези тръгнали да се мръщят на Сидеров. Типично по бойко борисовски. Хомоеректуса се обгражда с планктон за де не се забележи, че е тъп до припадък....И накрая на планктона,  Сидеров им е виновен.....ХАХААААА..... Cool

п.п. Ако бях тъп като хомоеректус, щях да СЛИЗАМ по-често при форумния планктон за да си вдигам самочувствието, НОООО понеже съм джентълмен, ще си се хихикам, но насаме с умозаключенията на планктона.... Cool
Активен

Ако искате картина на бъдещето, представете си ботуш, който стъпва върху човешкото лице и остава там завинаги.Оруел
Неактивен ARRI
Hero Member
*****
Публикации: 1831
Пол: Мъж

« Отговор #6 -: (Неделя) 22 Ноември 2015, 22:51 »

форум, що не пратиш планктона да си превеждат Каше с гугле транслейта.... Wink....Знам, че няма как да си го преведат, понеже иде реч не за текст де....Но вчера, като помолих планктона да ми разкодира нещо на руски, он ма прати при гуглето....Та и ти пращай планктона при гуглето. Защото планктона и една дума да не ти схване, веднага ще те обяви за еретик....а може и за нещо по-лошо.....С две думи, губиш си времето с форумния планктон..... hi
Активен

Ако искате картина на бъдещето, представете си ботуш, който стъпва върху човешкото лице и остава там завинаги.Оруел
Неактивен форум
Hero Member
*****
Публикации: 3754

« Отговор #7 -: (Понеделник) 23 Ноември 2015, 00:29 »

И когато приключа с инвестирането на цялото си богатство от време, вече ще е възникнала нова и истинска аристокрация - такава, каквато вие трябваше да бъдете, ARRI.
Активен

Неактивен форум
Hero Member
*****
Публикации: 3754

« Отговор #8 -: (Понеделник) 23 Ноември 2015, 01:48 »

Уау! @.@

В третата лекция, сутринта на 27ми, обяснява как в домашни условия, от парче медна ламарина и парче желязна ламарина, и морска солена вода, + 1.5 волта и 0.5 ампера, може да се създаде хемоглобин! Цяла тенджера животинска кръв! И отгоре на тази кръв плува мазнина - животинска мазнина - на парцали.

Като доколкото разбирам от това ще се извлича енергия по някакъв начин...
Активен

Неактивен форум
Hero Member
*****
Публикации: 3754

« Отговор #9 -: (Понеделник) 23 Ноември 2015, 02:14 »

Вече подозирам и како ще каже за плазмата.  При тази намотка също се забелязва синтезиране на бяло прахово вещество, в центъра на намотката, около медните жици. Все още никой в нета не е написал какво е, не съм попадал на някой до сега, който да твърди, че го е занесъл за лабораторен анализ.
АКО успея да репликирам този ефект, ще се постарая да го дам някъде за установяване какво е.
...
А е възможно да е свързано и с нано-покриването на жицата, за което споменава, но още не съм гледал.


Да, точно така се оказва.

Всъщност излиза, че РОЕ намотката прави обратното на това, което искам - тя създава материя по магнитен и гравитационен път. А този апарат на Кеше прави това, което всъщност искам - от материя да се създаде магнетизъм и гравитация.

И това подозирах. Затова си направих извода, че ми е необходим онзи железен цилиндър в центъра, който показах. Подозирах, че е необходимо някак си да отразя като от огледало процеса, защото правех обратното на каквото очаквах, и този цилиндър просто връща метаморфозата на електричеството назад и я уеднаквява с формата, която съм вложил... но в по-голям обем, като количество енергия.

Това нещо на Кеше е много по-практично, да... Отлично... Няма начин, всичко ще трябва да бъде обяснено и разказано в грамадна тема...


П.П.
Което не значи, че двете неща които показах са безполезни. Значи просто, че те ще са инструментите. В тях ще се захранва енергията, и чрез тях ще върши разни видове работа, а не - както си мислех - че в тях ще се заражда. Не че не може, но на фона на това, което Кеше показва, просто е непрактично.
Активен

Неактивен форум
Hero Member
*****
Публикации: 3754

« Отговор #10 -: (Понеделник) 23 Ноември 2015, 04:57 »

Сега зацепвам, че става дума не за какво да е злато, а за моно-атомно злато.

Кеше представя разбиране, ново научно разбиране, така че с това разбиране, човек да може вкъщи да създаде нано-емайлирани материали.

Как например около медна жица да се създадат десетки до стотици нано-емайла от медни атоми. С пространства между тях, като решетка. Може да се създаде нано-емайлиране с олово, с водород, с много атоми, тоест от много вещества.

И става дума, че когато се създадат правилните условия, чрез същия процес както с всичко останало, се постига нано- златно наслояване, тоест нано-емайлиране на медни повърхности със златни атоми.

Което в крайна сметка означава моно-атомно злато. Те във фондацията го наричат ГАНС, от английското GANS, което е измислена абревиатура от GASS, демек газ, нано-състояние. Понеже открили, че газовете в нано-състояние всъщност представляват течни вещества, като супа, поякога като пюре или като по-гъст сос, или паста за зъби. Те все още са газове, но в плазма състояние, и наричат тези каши ГАНС - газове в нано-състояние, защото когато се потопи нещо в тях и се остави да изсъхне, по него се образува нано-емайлиране. Което се пипа само с ръкавици, защото прониква в кожата без съпротивление.

Още не е станало дума съвсем конкретно за златото, но в контекста на всичко до сега, допускам, че ще става дума за злато, в нано-състояние, тяхното ГАНС, което ще е всъщност нещо като гъста фина каша от моно-атомно злато. Може да е доста интересно.
И тези неща са постижими в битови условия. В стъклени буркани. Тъкмо от такива ГАНС-ове, като смесят два-три различни вида, получават пълноценен хемоглобин, пресечен с мазнина (тоест амино-киселини) - точно както е в кръвта по принцип.И с това нещо, с тази направена по "изкуствен начин" кръв, те нано-емайлират медни жици, което ги превръща в постоянни супер-проводници в стайна температура, докато емайлировката им седи.
Дори наблюдават ефекта, че се създават магнито-гравитационни гнезда, тоест "памет" за емайлировката, и тя се самовъзстановява ако бъде изтрита, като атомите, които я възстановяват, идват от самото "материално тяло" (както го наричат) на медната жица.


Така че казват един вид, че тялото функционира по абсолютно същия начин - един вид, че създават изкуствен полу-биологичен инструмент (аз така го интерпретирам, не са техни думи).
Активен

Неактивен форум
Hero Member
*****
Публикации: 3754

« Отговор #11 -: (Понеделник) 23 Ноември 2015, 05:11 »

На въпрос как се приготвят тези "супи", в какви пропорции са материалите, Кеше отговаря:

- Няма пропорции! ... Съмнявам се, че когато Земята е била правена, Бог е седял с едни везни отстрани и е мерил по колко да сложи от кое. Сложил е каквото е било налично в онова време, каквото е било налично в онова място, и по колкото е било налично от всичко. Съмнявам се, че Бог използва уравнения и изчисления, когато прави химия и физика.


Нещо, което се опитвам да поднеса на широкото читателско внимание от години. Това разбиране има един и същи корен с така-наречената парадигма на "възникващото поведение", както например се разглежда тази парадигма в психологически план в Цайтгайст (аз за първи път срещнах този термин там).

Науката е също "възникваща". Тя не е преднамерена. Така че, когато свърша с целия преглед и седна да превеждам, да правя субтитри, или свой преразказ и с мои снимки на реално репликирани неща (не съм решил кое още е най-подходящо), ще трябва да наблегна на тази нова култура на мислене, която е от СЪЩЕСТВЕНО, РЕШАВАЩО ЗНАЧЕНИЕ за разбирането на "свободната" енергия.П.П.

- Много от вас твърдят, че са виждали извънземни, че са се возили на космически кораби с извънземни. Така че, някой от вас виждал ли е някога извънземен химик? Или пък извънземна химическа везна? Просто създавате условието, и виждате какво ви носи това условие като резултати.

- Вие наистина ли си мислите, че всеки атом кислород има една и съща сила на магнитното поле и една и съща маса? Глупаво е дори да си го помислите, как е възможно въобще това да е вярно... Да няма два различни кислородни атома? От какво се състои един кислороден атом - от 8 протона, от 8 неутрона и 8 електрона (например). Това са 24 плазми. Как е възможно всички те, у всеки един кислороден атом, да са абсолютно еднакви? Какво става, ако тази плазма е различна? Целият кислороден атом е леко различен. Ами какво ако този електрон няма точно същата сила като останалите? Целият кислороден атом е още по-различен.
Проблемът на физиците в момента е, че генерализират в такива абсурдни мащаби, че сега им е невъзможно да се освободят от грешките.


- В света на плазмата не може да има уравнения. Тук става дума единствено за две неща - за разбиране на процеса, и за познаване на правилните условия.
Това е законът на реалността. Но все пак, ако искате да съставите уравнение, ще трябва да направите огромно количество предположения, което ще ви принуди да повторите пътя на науката днес.


- Знаете ли колко груби допускания е направил Айнщайн, само за да стане известен с това уравнение? (mc2=E) В момента, когато се наложи да запишете нещата на хартия по този начин, ви се налага да направите дори още допускания. Айнщайн никога не е разбирал, така че е направил множество предположения, и, както днес знаем, това уравнение е безсмислица, и не може да се нарече истинска наука.


Точно на каквото мнение са били и Тесла, Вилхелм Райх, и доста други, които са нарочно неизвестни в историята, заради това, че са се занимавали с изследване на етера още на времето.
« Последна редакция: (Понеделник) 23 Ноември 2015, 05:35 от форум » Активен

Неактивен форум
Hero Member
*****
Публикации: 3754

« Отговор #12 -: (Понеделник) 23 Ноември 2015, 06:13 »

Едно видео - номер 14 от общо 17 в свързана плейлиста - което демонстрира как се поражда мазнина (аминокиселини) при правилни условия в солена вода, или морска вода, когато в нея има два електрода - една обикновена медна тел (гола, неемайлирана) и една с нано-емайлировка от въглерод (изглежда черна, защото всъщност нано-емайлировката поглъща всички видове енергия, включително и светлината, и поради това не я отразява).

Друго видео - от същата свързана плейлиста - което показва как се образува биологично изглеждаща структура в мътната вода, събрана от всички водни клетки (ПРЕДИ да започне образуването на мазнина). Според думите на Кеше, който говори на фона, това не е материя, а са всъщност видими силови линии на био-магнитно поле, тоест зароден биологичен живот.ИЗКЛЮЧИТЕЛНО прилича на експериментите на Райх с бионите (пораждането на жив органичен живот от нежива неорганична материя), за което само споменах тук, но така и не стигнах до превод на самия материал.


Бионите: Едно изследване в Произхода на живота - Вилхелм Райх
Списания за Оргономика, том 10 номер 1
Американски Колеж по Оргономика


Бележка на редактора:
Списанието с гордост представя първия английски превод на Die Bione, забележителна монография, първо публикувана в Осло 1938г и днес все още изпреварваща времето си с десетилетия. /мисля, че са столетия/
Многозначителните открития на Райх, изложени тук, не могат да бъдат надценени. Докато научният свят все още се е държал здраво за афоризма, че "всяко живо нещо идва от живата материя", Райх започва да проучва произхода на живота от функционална гледна точка. Той вече е бил формулирал оргазмената си формула: че напрежение - заряд - разтоварване - отпускане е специфичен цикъл за всички феномени, свързани с живота и описва всички автономни жизнени функции на организмите между ам*бата и човека. [1]

Активен

Неактивен Psyhea
Restricted
*
Публикации: 3138
Дата на регистрация 2012-12-12!

« Отговор #13 -: (Понеделник) 23 Ноември 2015, 06:21 »

Аз имам идея..
Ари,щом е толкоз на ти с езиците и материята,да вземе да помогне и да преведе материалите.
Хем ще покаже на планктона как се прави.. Cool
Активен
Неактивен форум
Hero Member
*****
Публикации: 3754

« Отговор #14 -: (Понеделник) 23 Ноември 2015, 09:26 »

Аз имам идея..
Ари,щом е толкоз на ти с езиците и материята,да вземе да помогне и да преведе материалите.
Хем ще покаже на планктона как се прави.. Cool

Наистина, ARRI. Ако говоря лично за себе си, аз специално бих оценил усилията на някой да помогне на другите по реален начин, с правилното нещо на правилното място, и чрез лично усилие (независимо дали саможертва или елементарно черноработничество). Мисля, че това не във всички случаи е практично, и може би не винаги е съвсем адекватно... но НИКОГА не е загубено време. И ВИНАГИ води до положителни резултати - понякога значителни, понякога съвсем недостатъчни... но винаги е градивно.

Докато глашатайстването на някой си политически лидер, и плюенето по душманите на народа, и голото философстване в името на самото философстване, са абсолютно губене на време и по нищо не се свързват със заслуга на каквото и да е уважение.

Ето - ТИ можеш да се включиш в правенето на едни субтитри на всички тия часове. Онази как й беше името също може, вместо да ми праща още снимки на измъчения лик на Волен Сидеров. Цялата партия АТАКА има човешки ресурс - все ще могат да излъчат един-двама с английски, да напраскат едни субтитри. Дори и да са за редакция. Аз мога да се заема с редактиране, освен и с участие във всичко останало.


Постоянно има неща, където доброволци могат да се включат. Защо например от АТАКА не излъчат някой, който да помогне на mimeto със субтитри за някои от видео-материалите за кемтрейлс?

Защо АТАКА не излъчи някой който да даде едно рамо в превода на наръчника за брауновата горелка, който линкнах?


Не виждам по кой начин скандирането на името на Сидеров води до каквото и да е, освен че плаши софийските гълъби.
Активен

Страници: [1] 2 3 ... 6   Нагоре
  Изпечатай  
 
Отиди на:  


Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2011, Simple Machines  Theme KurtLarVaDisi
© Copyright 2012 - 2018 XCOMBG.NET

конспирация манипулации езотерика окултизъм НЛО извънземни духове сънища окултен конспиративен видения духове нематериален паранормални