Страници: 1 ... 5 6 [7]   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Заблудата за Извънземните и генетичната им намеса  (Прочетена 6289 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Неактивен sfomato
Jr. Member
**
Публикации: 63

« Отговор #90 -: (Неделя) 04 Септември 2016, 19:38 »

И по същество на тема докъде се стигна в някакви изводи??..извинете,но мен не  ме интересуват никакви персонални закачки - пък даже защо и да се извинявам?!

Според някой - няма извънземна генетична намеса при все,че Древният Свят  е изографисал,вписал за такава намеса и то с масив от артефакти!
Кой пречи с убийствена сериозност,простолюдието да Не узнава  за тези артефакти?
Активен
Неактивен форум
Hero Member
*****
Публикации: 3488
xaumana@abv.bg

« Отговор #91 -: (Неделя) 04 Септември 2016, 20:03 »

Този, който е изградил робска система. Тя има нужда от роби. За да работи, тя разчита на недостига, дълга и ентропията. Тези неща са характерни единствено за затворените физични системи (които са само теоретични и условни).

Следователно на същия този му е потребно Земята да е затворена физична система. Ако Земята се възприема като част от нещо по-голямо, това ще я направи отворена система, а в отворената система не може да има недостиг, дълг и ентропия по начин, който да създава роби и да произвежда робство.


Следователно, идеята, че съществуват извънземни, пречи на този, който управлява робската система.
Активен

Per aspera ad astra - Свирепа вяра, смегчена от мъдростта на науката, е ключът!

june1900blog . wordpress . com
Неактивен МИТКО
Restricted
*
Публикации: 1892

« Отговор #92 -: (Неделя) 04 Септември 2016, 20:52 »

      Sfomato,  в  този  филм  се  разисква  точно  темата  за  генетичното  вмешателство  в  оформянето  ни  като  хора.  Ако  имаш  търпението  наистина  има  много  отговори  базирани  на  древните  книги.   50/35  дава  отговор  за  рептилиитеhttps://www.youtube.com/watch?v=AT6WTgvo_Jw

 
Активен

Въобръжението  е  по-важно  от  знанието
Неактивен форум
Hero Member
*****
Публикации: 3488
xaumana@abv.bg

« Отговор #93 -: (Неделя) 04 Септември 2016, 21:18 »

Пълни глупости, естествено. И точно за това никога няма да си изгубя 2 часа от живота за това.

Първо, еволюция няма и нещата не са се случили така. Тези времеви рамки, които приемат за даденост във филмчето, са ГРЕШНИ. Ето тук е обяснено защо: http://xcombg.net/index.php?topic=2147.0 А във филма просто ползват цял набор от огромни концепции, които дори не си правят труда да поставят под съмнение. А те са всичко друго, но не и доказани.

След като еволюция няма, предположенията на 50:35 във филмчето са доказано грешни.

След като Земята не е на милиони години, предположението на 50:35 във филмчето е невъзможно.И ако целия филм е като 50:35... - директно в кофата тоя филм.
Активен

Per aspera ad astra - Свирепа вяра, смегчена от мъдростта на науката, е ключът!

june1900blog . wordpress . com
Неактивен sfomato
Jr. Member
**
Публикации: 63

« Отговор #94 -: (Четвъртък) 08 Септември 2016, 20:40 »

Благодаря и на Митко и на форум...!

Мисля,че и двамата защитавате принципно една гледна точка,но изразните ви средства за знанията които имате по този въпрос е да кажем образно - не точно синтезирани..Моля да ме разберете правилно?!..и защото е апел за вид размисъл

Не става въпрос за лични пристрастия и НЕ трябва да има,освен фактологията и доказателствата!Древните Книги,артефактите/от всякакъв вид/са тези от които черпим както логически изводи,така и научни такива независимо,че официалната наука отрича много от тях - как може да има "забранена" археология??! Wink...Генетична намеса/вмешателство/ е имало,ала оформянето Ни като хомо сапиенс Не идва само от генетиката и защото кръстосвайки се вече Ние помежду си създаваме т.нар. под раси от няколко вече човешки раси и което не е станало от раз,нито,че е с участието само на едни и същи от "Онез,дето дойдоха от Небесата"!...някъде тук и в друга тема бях споделила,че един от факторите и то в ДНК-то Ни е отрицателният резус фактор - на планетата Земя  над 70% от всички живи същества е с положителен такъв!/това го признава и офиц.наука/..Е,откъде са се пръкнали тези и да кажем вярно 30% с друг резус фактор?И не иде реч за мутации,нито за еволюция,защото митохондриалната ДНК за толкова стотици хиляди години НЕ Ни се е променила!?
Веднага се сещам за черепите от Каракас и които обстойно бяха изследвани и точно и за пореден път блесват два факта:

1.Наличие на различна от хомо сапиенс митохондриална днк + различие във физични външни белези
2.Наличие на тройна спирала в ДНК-то им/ -  при всички люде от таз планета тя все още е двойна!../ по официални данни

Е,какви изводи/издържани/ се налагат от тези факти за сега?
Активен
Неактивен herrian
Sr. Member
****
Публикации: 480
Пол: Мъж

« Отговор #95 -: (Сряда) 26 Октомври 2016, 09:36 »

http://cs2.livemaster.ru/storage/61/37/5b7f68b8b9908670cbaaea3428p2--kukly-igrushki-kukla-ryzhij-leshij-shurale.jpg
Заблудата за Извънземните и генетичната им намеса


Май тука трябваше да я сложа маймуната. Освен  "извънземните" явно е имало и земни. И изглежда те не са биле рептилоиди,  а питекоиди - маймуноподобни. Претенциите на рептилите,  че са първи са неоснователни. Смъртта навред,  от праисторически времена,  се представя като скелет. Но не на змия,  а на хуманоид. Обаче маите,  пигмеите,  лидийците/ древни жители на мала азия/ и ред други народи,  в митовете си,  твърдят че маймуните произлизат от хората,  а не хората от тях.
Също при много народи,  в митовете,  първичните хора търпят поправка за да функционират правилно.
Хората или ТЕЛАТА търпят поправка? Откъде идва идеята на египтяните,  че съответния покойник може по всяко време да се върне в тялото си? За какво и е на една материална суперцивилизация да прави биороботи, когато се предполага,  че има ресурса и техниката за да си копа и без участие на  работна ръка.
Освен ТЕЛА ние имаме и друго. Именно това друго ни прави хора. Телата са вторични. Получени от слизането в една по- твърда плътност. За да устоят в тази плътност Хората е трябвало да се пригодят към нея,  избирайки най-доброто от наличния ресурс на мястото. Кости-камъни,  плът-земя,  кръв-вода.
Защо им е трябвало също се казва: за да се грижат за планетата. Но това е трудно да си го представим. Откъде на къде?
" Откъде на къде пък?" - сигурно така са възроптали и  онези първи пазители. И поискали да се преберът, но остановили че немогат. Тогава...започнало интересното.

п.п. Една теория гласи,  че преди сегашната земя имало друга. Наричат я Гея. Преди милиарди години в нея се блъснал планетоида Тея. От смесването на двете се образувала Земята. Ако това е вярно от кога е съществувала Гея и кой е живял на нея?
Колкото до извънземните от други системи и галактики...Неможем да вкараме пирон в яйце без да го счупим.
« Последна редакция: (Сряда) 26 Октомври 2016, 10:00 от herrian » Активен

Броня от вяра и меч от  неверие.
Неактивен МИТКО
Restricted
*
Публикации: 1892

« Отговор #96 -: (Сряда) 26 Октомври 2016, 19:29 »

      Според  нови  изследвания  рептилите  не  са  извънземни,  а  са  еволюирали  динозаври.    И  аз  съм  склонен  да  им  вярвам,  но  проверката  ще  каже!!!
Активен

Въобръжението  е  по-важно  от  знанието
Неактивен herrian
Sr. Member
****
Публикации: 480
Пол: Мъж

« Отговор #97 -: (Петък) 28 Октомври 2016, 08:00 »

Проверката не е страшна. Може би на драконите лиуспите са пера. А и кетцалкоатл е перната змия.
 Обаче Змиите милиони години живеят под земята. Те нямат шанс каквото и да правят. Опитват се да променят климата,  но земята има навика да се самовъзстановява,  помитайки всеки дръзнал да застане против Нея. И сега рептилите ще видят гнева на Гея.
Преди динозаврите са съществували други същества. Изчезнали са преди около 240 милиона години и по устройство са много по-близо до бозайниците. Толкова близо,  че според някои теории бозайниците са им потомци.
Мисля си дали положението не е като състезание по бягане с препятствия. На двата вида се дава равен старт. И започва надпревара по бягане или оцеляване през времената. В състезанието ще победи по-устойчивия. А това са хората,  защото материала е първокачествен.


Активен

Броня от вяра и меч от  неверие.
Неактивен форум
Hero Member
*****
Публикации: 3488
xaumana@abv.bg

« Отговор #98 -: (Петък) 28 Октомври 2016, 18:15 »

Не са били 240 милиона.


Динозаврите са затрити от Потопа.

Потопът е бил 3000 г преди Новата ера, ще рече преди 5000 години от днес.

Ако динозаврите са затрити преди 5000 години, значи трябва да се определи времето Х, в което са властвали (наравно и едновременно с хората), преди Потопа, за да се определи кога е спряло да бъде онова, за което споменаваш.

Тъй като след Потопа на практика е невъзможно за въпросния времеви диапазон да се намерят следи на повърхността на нашата планета, трябва да се прегледат звездните цикли и звездния модел на развитие на планетите.

Реципрочната система дава една логически издържана прогноза за космически модел на развитие на космическите обекти, и според нея планетата ни е на не повече от 15 000 000 години. Не може да е на повече, ако е девствена.От Документите Тера и от различните митологии обаче знаем, че Земята НЕ Е девствена. В нея се е блъснало друго тяло, в даден момент от историята.

Аз винаги съм твърдял (моята лична преценка и прогноза е), че Земята е на максимум 15 000 години. Земята, каквато я познаваме, е на 15 000 години, според мен.


Защото преди това, тя е била съвършено различна планета. Земята живее своя втори живот в момента. А за първия не бихме могли да знаем, защото нас като вид тогава ни е нямало все още.


Това оставя един диапазон от 10 000 години.

15 000 общо от втория живот на Земята - (3000 стара ера + 2000 нова ера) = 10 000 пред-Потопна история.

В тези 10 000 се помества Атлантида, и евентуално Му и Лемурия. И всичко останало.Така че, за да се определи кога е бил този времеви период Х, за който говориш, herrian, мисля че ще е добре да се опитаме да определим къде се е намирал спрямо Атлантида - преди или след (Потопът, евентуално, съвпада с края на Атлантида).
Активен

Per aspera ad astra - Свирепа вяра, смегчена от мъдростта на науката, е ключът!

june1900blog . wordpress . com
Неактивен форум
Hero Member
*****
Публикации: 3488
xaumana@abv.bg

« Отговор #99 -: (Сряда) 09 Ноември 2016, 18:31 »

http://cdn.theobelisk.net/obelisk/wp-content/uploads/2014/11/monster-magnet-milking-the-stars.jpg
Заблудата за Извънземните и генетичната им намеса

https://format-com-cld-res.cloudinary.com/image/private/s--BuUZxhMl--/c_crop,h_599,w_1200,x_0,y_0/c_fill,g_center,h_569,w_1140/a_auto,fl_keep_iptc.progressive,q_95/v1/d02d5a66a9bf3ac7835356a98252a4b4/bullgod.jpg
Заблудата за Извънземните и генетичната им намеса- Разказвателни и митологични съчинения
     - Съчинения, посветени на божества
          - Енки и световният ред


1-16. Грандиозен/тържествен господар на небето и земята, самоуверен, Татко Енки, породен от бик, породен от див бик, мноообичан от Енлил, Великата Планина, възлюбен на свещения Ан...
Активен

Per aspera ad astra - Свирепа вяра, смегчена от мъдростта на науката, е ключът!

june1900blog . wordpress . com
Неактивен sfomato
Jr. Member
**
Публикации: 63

« Отговор #100 -: (Сряда) 30 Ноември 2016, 21:17 »

      Sfomato,  в  този  филм  се  разисква  точно  темата  за  генетичното  вмешателство  в  оформянето  ни  като  хора.  Ако  имаш  търпението  наистина  има  много  отговори  базирани  на  древните  книги.   50/35  дава  отговор  за  рептилиитеhttps://www.youtube.com/watch?v=AT6WTgvo_Jw

 

С уважение и намери време да прочетеш отхвърлената/анатемосана/ Книга на Енох от въпросната Църква?!И защото си е баш по тема
Активен
Неактивен bg2
Hero Member
*****
Публикации: 682

« Отговор #101 -: (Неделя) 19 Март 2017, 13:37 »

Димитър Мангуров за извънземните:

Тема 18 Така наречените извънземниСамо не става ясно по какъв начин разните мисъл форми, елементали, духовни същества, световни конспираци и тем подобни глупости изключват съществуването на реални извънземни с реални летящи чинии?

Само земята била материална и космосът бил едва ли не илюзия. Извън Слънчевата система нямало нищо. Дали?
Активен

Неактивен HomerCat
Moderator
*****
Публикации: 757
Пол: Мъж
Сънят на Разума ражда борба с Егото.

« Отговор #102 -: (Неделя) 19 Март 2017, 14:51 »

Точно този клип на въпросния шизотерик мислех да коментирам преди няколко дни,но реших тук да понамаля писането си.Само ще вметна,че според мен във видеото се насажда представата за Земята като затвор,от който няма излизане, защото няма нищо "навън".Формално погледнато,аз не знам кое как е извън Земята/няма как да проверя/,но начинът ми на мислене се доближава до този на Джордано Бруно(което изобщо не значи,че се доближавам до неговата значимост като личност.Просто съм чел много фантастика.А и харесвам думата "еретик").

Основни идеи

"Бруно вижда в звездите далечни слънца и светове с възможен живот."


https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%94%D0%B6%D0%BE%D1%80%D0%B4%D0%B0%D0%BD%D0%BE_%D0%91%D1%80%D1%83%D0%BD%D0%BE


Активен

Сливането на човешките раси - Алхимията на Сатанизма
                                  « Отговор #13
Неактивен bg2
Hero Member
*****
Публикации: 682

« Отговор #103 -: (Неделя) 19 Март 2017, 17:05 »

Формално погледнато,аз не знам кое как е извън Земята/няма как да проверя/

И аз това се чудя. Как астралните пътешественици и ясновиждащите антропософи като Д. Мангуров могат да знаят със сигурност каква е природата на феномените с които се срещат из "свръхсетивните светове"? Разните енергии, нишки, светлини, анута, тунели и т.н. Защо част от тези феномени да нямат също и материалнo проявление/природа? Например ако си представим материалният свят съставен от молекули, атоми, елементарни частици, енергии и т.н. светът би изглеждал напълно абстрактен. Дали всичко е "духовни същества" или възприятията на Д. Мангуров са с такава "настройка" - да възприема света като духовни същества и йерархии? Общо взето обяснението на феномените се изчерпва с бог, духовни същества, Блаватска, Дънов, ню-ейдж и глупости от типа на естествения закон на Марк Пасио.

Във връзка с горното, ето нещо документирано, което не са го измислили какво е:

Massive Strange Rings Above Australia | WHAT ON EARTH?  

Активен

Неактивен meander
Hero Member
*****
Публикации: 1353
Пол: Мъж
"Муха влиза само в отворена уста"

« Отговор #104 -: (Неделя) 19 Март 2017, 18:20 »

 Grin
Цитат
Точно този клип на въпросния шизотерик мислех да коментирам преди няколко дни,но реших тук да понамаля писането си.Само ще вметна,че според мен във видеото се насажда представата за Земята като затвор,от който няма излизане, защото няма нищо "навън".Формално погледнато,аз не знам кое как е извън Земята/няма как да проверя/,но начинът ми на мислене се доближава до този на Джордано Бруно(което изобщо не значи,че се доближавам до неговата значимост като личност.Просто съм чел много фантастика.А и харесвам думата "еретик").
Доколкото съм наясно всичко е енергия?! Материалното е черешката на тортата.Земята както ви казах е затворена от създаването си, а не е затвор.Оказа се затвор за тарикатите които нарушиха карантината.Вече Земята е нашия нов дом(само за Земните),има смяна на предназначението при което всичко направено преди и неоправено си ебе мама**.Хеле и небето е затворено.Някои решиха чрез тинтири минтири да придобият материално тяло ма като го откраднат(обладаят,троянски коне) и копират и барникат да си го пригодят.Ма материалното ни тяло тука е проявление на лични АЗове и панаира стана пълен.
Навън действително няма нищо щото е разградено и върнато по майките да си ги преродят наново но вече чисти от заразата.Във енергийното могат да се правят летала и оръжия но нарушават всичко за което се сетите.Извън слънчевата система няма вече нито летала нито оръжия,а тука са оставени за доказатество и оправяне.Даже и вкарват АЗ носител на живот във технологии,както направиха със Земята и сестра и.Българите поради което са много вкиснати и потриват длани и чакат да дойде един ден.
Внимавайте много какво правите при затворено небе/енергийно,ако не сте по правилата и тука и там.Ще ви изгаснат ламбите набърже,но и не могат насън да ви морят.Щото веднага задействат реда и правилата и във енергийното и деятеля си заминава.Положението не е розово но порозовява,милиарди срещу малцина си е бая.
Опичайте си акъла,развръзката наближава.Евреите се опитват да забавят положението като сблъскат исляма/армията им/ със християните.Щото реално исляма като дериват на тората трябва да се насочи към евреите което и ще стане.Подобните неща се привличат.Теза/тора и антитеза/ислям води до синтеза/ 40 години да обикалят по земята и да не могат да подвият крак щото антитеззата им диша във врата и си иска обещаното/девиците.Е ще ги има, хем богоизбрани,със женското майтап не бива щото..... си го може.
Така че материално може да имате ако имате достатъчно енергия и знание да я уплътните до материално.  Wink
Тука нямаме  нищо, даже повечето са и във голям борч, щото я карат хей живот здравей здравей.И не си гледат работата.Тука не е училище,а опасен обект на който се работи със женското да се намери ляк за заразата плъзнала по живота,и е намерен ляка.Събраната имунна система,го наричам аз, но са бая работи заедно.
 Cool
« Последна редакция: (Неделя) 19 Март 2017, 18:50 от meander » Активен

Ако кажеш истината, не ти се налага да лъжеш.
Ако не знаеш какво да правиш, ела на себе си.

     „Ползата от книгата за този, който няма собствен ум,
       е като ползата от огледало за слепия.”
Страници: 1 ... 5 6 [7]   Нагоре
  Изпечатай  
 
Отиди на:  


Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2011, Simple Machines  Theme KurtLarVaDisi
© Copyright 2012 - 2017 XCOMBG.NET

конспирация манипулации езотерика окултизъм НЛО извънземни духове сънища окултен конспиративен видения духове нематериален паранормални