Страници: 1 ... 4 5 [6]   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Истината за Марс  (Прочетена 12613 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Неактивен umbra
Sr. Member
****
Публикации: 417

« Отговор #75 -: (Сряда) 03 Юни 2015, 12:00 »

https://www.youtube.com/watch?t=13&v=9IeB9ljFjvI
http://mars.jpl.nasa.gov/msl/multimedia/raw/?rawid=0952ML0041890030403391E01_DXXX&s=952.449604081066
Активен
Неактивен bojinkata
Hero Member
*****
Публикации: 6763
Пол: Мъж
мислите определят съдбата ти

« Отговор #76 -: (Сряда) 03 Юни 2015, 19:21 »

Много интересна подборка на кадри. Обаче имам чувството, че всичко е добре селектирано, обработено като накрая се получават доста спорни фотоси, събуждащи естествен интерес в хората и едновременно без някаква реална стойност. Игра с фотошопа. Крайната цел е забулване на истината и едновременно с това поддържане на напрежението. Сигурен съм, че се укриват далеч по-съществени факти.  Самият естествен фон е променен, за да се поддържа илюзията за "червената" планета.
             С една дума - контролирано изтичане на информация от НАСА, със съответната обработка.
Активен

bojinkata
Неактивен bojinkata
Hero Member
*****
Публикации: 6763
Пол: Мъж
мислите определят съдбата ти

« Отговор #77 -: (Понеделник) 16 Ноември 2015, 19:04 »

КОСМИЧЕСКО РАЗКРИВАНЕ: Руините на древния Марс


Интервю на Дейвид Уилкок с Кори Гуд – 10 ноември 2015

Свободен превод със съкращения

Д.У.: Здравейте и добре дошли на Космическото Разкриване! В днешното интервю ще поговорим за пътешествието на немците на Марс. Кори, в предишното интервю ние говорихме за това, какво са правили немците на Луната. Когато немците за пръв път попаднали на Луната, вярно ли е, че са успели да намерят там руини от расата на Древните Строители?

К.Г.: Да. Развалини от съоръженията на расата на Древните Строители са разхвърляни из цялата Слънчева система, а също така са открити под повърхността на нашата планета. На Луната най-значимите от тях са древни здания, изградени за раса на много високи същества. Височината на някои каменни седалки и отвори за врати достига 18-24 метра.

Д.У.: Същества с ръст 18-24 метра?

К.Г.: Да.

Д.У.: “Каменни седалки” – как изглеждат те?

К.Г.: Хората от ТКП (Тайната Космическа Програма), които ги открили, ги нарекли “тронове”, но това съвсем не е така. Това са редове от седалки, разположени покрай стените. Някога на тях е имало надписи, емблеми или символи, но после някой ги е изтрил или махнал. Същото се отнася и за други открити здания или структури: много отдавна някой е изтрил всички надписи, букви или изображения. Може би след хилядолетия е дошла друга извънземна група и са изтрили всичко, което е било написано от Древните Строители.

Троновете са се намирали вътре в помещенията и са били направени с помощта на много високи технологии. Явно при строителството на такива съоръжения са се използвали технологии за манипулиране на материята.

Сега повечето такива структури са покрити с лунна прах и отломки от метеорити. Постройките са много древни, но трябва да се разкопават. На повърхността се показват само 10% от съоръженията. За да се види цялата структура, вътрешността и интериора, отначало трябва да се разкопае изцяло. Такива съоръжения има навсякъде из Слънчевата система.

Намерените здания са били с всякакви форми, били са направени от различни материали, включително споменатата вече прозрачна алуминиева сплав.

Д.У.: Значи стените са прозрачни и може да се гледа през тях?

К.Г.: Да.

Д.У.: Ричард Хоугланд много е разказвал за това, което счита за стъклени куполи на Луната, че вътре е можело да има налягане и че там е можело да се отглеждат растения и дървета.

К.Г.: В някакъв момент в миналото всички видове открити там стъклени структури просто са били унищожени, включително куполите и кулите. Може би са били унищожени от катаклизъм. Много неща са били нарочно оставени на Луната като напомняне за велика война. Там има и много неща, които са се запазили от още по-древни времена. Говорим за потресаващи океани от време. Количеството групи и раси, които са оставили “разни играчки” и здания на повърхността на Луната, е направо невероятно.

Д.У.: Когато немските учени се оказали на Марс, открили ли са там структури подобни на тези, открити на Луната?

К.Г.: Да, съоръжения на расата на Древните Строители и на други раси, пребивавали в нашата Слънчева система по волята на съдбата. Те са се борели за контрол над Слънчевата система. Те са завоювали властта, губели са я, завоювали са я отново или са се връщали след хилядолетия. За създаване на платното на историята, изтъкано от много разни култури и цивилизации, са минавали хилядолетия. Техните съоръжения се намират из цялата Слънчева система. Нашата Слънчева система изобилства от древни археологически площадки.

Д.У.: Споменахте за голям портал, който се намира директно зад пределите на нашата Слънчева система и водещ към други галактики.

К.Г.: Системата от портали, която може да се използва за пътешествие из цялата Вселена, е част от космическата паяжина, както я нарича ТКП. Нашата Слънчева система е много лакомо парче, защото до нея се намира място за достъп към междугалактическата врата. Да, системата от портали се разпростира не само към други галактики, но и към други слънчеви системи в нашата галактика.

Д.У.: Т.е., ние се намираме в някакъв привилегирован район?

К.Г.: Да.

Д.У.: Искате да кажете, че нашата Слънчева система има по-голяма история на колонизация, отколкото повечето цивилизации, които живеят в “по-селски” райони на галактиката в сравнение с нашия “градски” район?

К.Г.: Казвали са ми, че ние се намираме в звездна система-оазис на космическия Път на Коприната.

Д.У.: Неотдавна НАСА съобщи за предположение, че някога половината от повърхността на Марс е заемал океан с дълбочина 2,5 км, цялото северно полукълбо.

К.Г.: Предполагам, че се приближаваме към такъв момент в развитието на човешкото съзнание, когато става просто смешно да се опитват да крият това, което се намира право пред очите, когато гледаме Марс.

Д.У.: По-рано споменахте, че астероидният пояс – това са остатъци от разрушена планета. Хоугланд и други са извършили колосална работа, която позволява да се предположи, че първоначално Марс е бил спътник на тази планета.

К.Г.: Съгласно стъкления планшет и данните на разузнаването, Марс някога е бил спътник на Супер-Земя, съществувала там, където сега е астероидният пояс. Тогава на Марс е имало океан и много плътна атмосфера, която е изчезнала в резултат на същото събитие, което е изменило орбитата на планетата и е създало астероидния пояс.

Д.У.: Разглеждайки трудовете на някои астрономи като Томас Ван Фландерн, който изучавал “хипотезата за избухналата планета”, виждаме, че едната половина на Марс е напълно покрита с кратери, а втората е относително гладка. Как мислите, дали разрушението на едната страна на повърхността е станало в резултат от астероиди от избухналата планета, които са се удряли в Марс?

К.Г.: Да, и можем да разгледаме това в големи детайли. Половината от повърхността на Марс е покрита с шоков кварц и отлагания. Едната половина на планетата е заредена положително, а другата – отрицателно. Поради това, което е станало с Марс по време на взрива, сега той представлява гигантски кондензатор.
 
Д.У.: Има ли на Марс много съоръжения?

К.Г.: По-голямата част от съоръженията или се намира под земята, или е напълно разрушена. Изглежда, Марс е минал през ужасна катастрофа. Изглежда на планетата многократно е минавала шокова вълна. Цялата геология се е повредила.

Д.У.: Хайде да поговорим за Сидония. Ричард Хоугланд говореше за Лицето на Марс и за това, което представлява петстенна пирамида, разположена недалече от Лицето.

 К.Г.: Аз съм виждал пирамиди, петстенни пирамиди. Аз съм прелитал над тях и съм ги виждал, частично погр*бани под слой прах и кал. Част от пирамидите стърчи изпод отломките, но бих казал, че те са много по-големи от това, което си мислят повечето хора.

Д.У.: Един инсайдер, Даниел, разказваше, че е виждал снимка на астронавти, намиращи се до пирамида... И така, немците са били на Луната, в астероидния пояс, а после отишли на Марс...

К.Г.: Отначало те полетели на Луната, а после на Марс. След няколко несполучливи опита най-накрая основали база на Луната. После се добрали до Марс и изградили там временна база. С течение на времето построили там по-голяма база. Това е станало в края на 1930-те и началото на 1940-те години. Те са търсели място за строителство на бази извън Земята, а също бази на Земята, в необитаеми места.

Д.У.: Как немците са си осигурявали годен за дишане въздух вътре в космическия кораб? Било ли е това част от извънземната технология, която са им дали, за да могат да пътешестват на Марс без междинни спирания?

К.Г.: Да. За своите подводници немците вече били разработили апарати за очистване от въглероден двуокис и затворени системи за дишане на кислород. А после с извънземните групи развили напреднала технология, позволяваща да се извършват пътешествия на електрогравитационна тяга и да се създава изкуствена гравитация, а също да се контролира околната среда така, че да е удобно да се откъсват толкова задълго от Земята.

Д.У.: Немците са летели директно от Земята до Марс?

К.Г.: Те пътували от Земята до Луната и от Луната до Марс.

Д.У.: И колко време е продължавало такова пътешествие от Луната до Марс с технологиите от 1930-те години?

К.Г.: Точно не знам, но няколко часа. Днес отнема само няколко минути.

Д.У.: Да речем, че сега гледаме от повърхността на Марс. Някои изследователи твърдят, че на оригиналните снимки, направени от апарата “Викинг”, изглежда са изменили изображението, като са го направили червено, а в действителност небето на Марс не е червено, а синьо като на Земята.

К.Г.: Да, там има червен филтър. Но трябва да разберем, че Марс е много динамичен. Понякога небето е червено, защото във въздуха има много прах. Особено на екватора. В полярните региони в атмосферата има по-малко пясък и отломки. Там можете да видите полярни сияния. Небето е лилаво-розово, в зависимост от времето на деня – изгрев и залез. През деня небето е лилаво-синьо. Но при бури се вдига червен прах, затова небето изглежда червено.

Д.У.: Някъде на Марс може ли да се диша въздух?...
http://lucecita.blog.bg/novini/2015/11/16/kosmichesko-razkrivane-ruinite-na-drevniia-mars.1407515#last_comment
Активен

bojinkata
Неактивен Янос
Newbie
*
Публикации: 3

« Отговор #78 -: (Четвъртък) 26 Ноември 2015, 20:42 »

http://lucecita.blog.bg/novini/2015/11/22/kosmichesko-razkrivane-otkrivane-na-jivot-na-mars.1409048
Активен
Неактивен форум
Hero Member
*****
Публикации: 3754

« Отговор #79 -: (Четвъртък) 26 Ноември 2015, 21:06 »

"Това е някакъв вид биологична технология."

Да - перма-технология се нарича.
Активен

Неактивен ARRI
Hero Member
*****
Публикации: 1831
Пол: Мъж

« Отговор #80 -: (Четвъртък) 26 Ноември 2015, 22:14 »

Нашите, човешки вибрации съвпадат с тези на Марс, а не с тези на Земята...Та каквото и да открият на Марс, това е нашия боклук, който оставихме преди да дойдем да цапаме тук на Земята....Факт.
Активен

Ако искате картина на бъдещето, представете си ботуш, който стъпва върху човешкото лице и остава там завинаги.Оруел
Неактивен форум
Hero Member
*****
Публикации: 3754

« Отговор #81 -: (Четвъртък) 26 Ноември 2015, 22:45 »

Мхм, нацистите са били убедени, че човечеството (разбирай арийците) идва от Марс. Това им е била дестинация от самото начало, и са го наричали "връщане у дома".


Относно перма-технологията... В перма-културата (което е вид биологично земеделие), не се употребяват технологии, или ако да, то е много ограничено. За да се коси - пуска се стадо кози да изпасе, защото пасането не нанася вредите, които косенето нанася. После за да се разоре, се пускат прасета. Те след като разорат със зурлите (което избягва вредите от разораване с лопати, мотики и багери) също така и наторяват. После не се пуска нищо, докато нещо не поникне.

Така се "обработва" нива.Писал съм вече, че нацистите са имали (и продължават да имат, в лицето на интернационалния нацизъм) програма за хибридизиране на говорещи, четящи и пишещи кучета.
Идеята е, че кучето е много по-добър войник, отколкото човека някога ще бъде. Побеждава човек в ръкопашен бой, побеждава човек по обоняние и слух, както и по видимост, побеждава човек по промъкване и камуфлаж и дебнене, побеждава човек при преминаване на пресечни терени и заобикаляне на минни полета...

Единственото предимство на човека пред кучето е това, че е грамотен. Така че, ако имаш ограмотени кучета - имаш НЕПОБЕДИМИ и най-важното - неограничени, масови и евтини кадри - командоси и щурмоваци.

Просто трябва да хибридизираш правилната порода, и готово. В зависимост от създадената порода, постигаш различни специализации. Всичко на основа питбул и мастиф например може почти да не го засягат поетите *уршуми. На един едър мастиф можеш да му вкараш и 6 *уршума, и да не ги усети (имаше един случаи на мастиф в САЩ, разчленил двама обирджии и оцелял от 6 прострелни рани). Екипирай го, нахлузи му кучешка бронежилетка от нови, авангардни материали, кучешка каска и стоманени коронки на зъбите, и имаш половин командос.

Селектирай породата така, че да може да чете и да разбира писмена реч - и имаш цял командос... похарчим, жертвоготовен, непобедим и в масово производство, кучката ги ражда по 10 и след годинка са вече 10 чудовища. След 2 - 10 ветерана.Това значи перма-технология. Да използваш оригинала. Дали за коситба, оран, наторяване... или война.


И всички тези идеи нацистите ги придобиват от марсианския си опит.
Активен

Неактивен galaxsis
Restricted
*
Публикации: 694

« Отговор #82 -: (Петък) 27 Ноември 2015, 09:23 »

Хмм...значи може да хибридизираме и селектираме  кучетата,  за доброто на човека за  да му помагат  във войните  Shocked, но  пък нас като ни хибридизират за доброто на Земята да спрем войните лошо  Huh?
« Последна редакция: (Петък) 27 Ноември 2015, 10:53 от galaxsis » Активен
Неактивен AllCatRaz
Full Member
***
Публикации: 157
Пол: Мъж

« Отговор #83 -: (Петък) 27 Ноември 2015, 14:24 »

Аз още 5-ти клас(2005г.) мисля ,че беше госпожата по Физика попита всички каква ни е теорията за произхода на човека.И аз и казах ,че е имало ядрена война на Марс и сме се преместили тук.Също и ,че тези три метрови скелети които намират всъщност са на хората които са били на Марс,понеже с еволюцията ставаш все по висок.

Госпожата беше възхитена от моята теория и ми писа 3-ка ,а всички други ме сметнаха за луд.Но ето ,че с времето тази теория се доказва все повече и повече.
Активен

Обикновеният едноок човек ще трябва да открие своя път,за да оцелее в царството на слепите.

Ако не си спомним за изгубеното добро,трудно ще си представим по-добро бъдеще.
Неактивен Psyhea
Restricted
*
Публикации: 3138
Дата на регистрация 2012-12-12!

« Отговор #84 -: (Петък) 27 Ноември 2015, 15:42 »

Хмм...значи може да хибридизираме и селектираме  кучетата,  за доброто на човека за  да му помагат  във войните  Shocked, но  пък нас като ни хибридизират за доброто на Земята да спрем войните лошо  Huh?

Тва болднатото,не го прочетох в поста на Форум.
Кви са тези свободни интерпретации ? Huh?
Активен
Неактивен bojinkata
Hero Member
*****
Публикации: 6763
Пол: Мъж
мислите определят съдбата ти

« Отговор #85 -: (Четвъртък) 09 Март 2017, 21:02 »

Эндрю де Базиага, в миналото – кадрови офицер от ЦРУ на США. Днес дава сензационно интервю. Последните 10 години е водел  кампания «Истина», която информира гражданите  в США за секретните отбранителните  проекти на США, в които той сам е участва.  Първият е DARPA:
https://ok.ru/pleyady/topic/65606991334283
Активен

bojinkata
Неактивен bojinkata
Hero Member
*****
Публикации: 6763
Пол: Мъж
мислите определят съдбата ти

« Отговор #86 -: (Петък) 21 Април 2017, 17:57 »

Марс - клипове с гори, вода, градове, улици:
https://www.youtube.com/watch?v=18dY3XjdqgQ
Активен

bojinkata
Неактивен bojinkata
Hero Member
*****
Публикации: 6763
Пол: Мъж
мислите определят съдбата ти

« Отговор #87 -: (Събота) 03 Юни 2017, 22:16 »

Марсоходът и платформата, с която кацна идеално чисти, въпреки пясъчните бури.
На една от селфи снимките се вижда фигура, сянка, която го почиства?! И други интересни фото!
https://www.youtube.com/watch?v=-ZyQAP-up04
Активен

bojinkata
Неактивен bojinkata
Hero Member
*****
Публикации: 6763
Пол: Мъж
мислите определят съдбата ти

« Отговор #88 -: (Събота) 12 Август 2017, 09:22 »

Снимка с неизвестен марсиански апарат се появи на сайта на НАСА (ВИДЕО)
Публикувано на 16.06.2017  в Любопитно
На поредната партида от снимки, изпратени от ровъра Curiosity и публикувани на официалния сайт на НАСА на 12 юни тази година, виртуалния археолог Маурисио Руис е открил странен обект, който по никакъв начин не може да бъде объркан с камъни или да се припише на парейдолия.
http://bultimes.com/snimka-s-neizvesten-marsianski-aparat-se-poyavi-na-sajta-na-nasa-video/
Активен

bojinkata
Страници: 1 ... 4 5 [6]   Нагоре
  Изпечатай  
 
Отиди на:  


Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2011, Simple Machines  Theme KurtLarVaDisi
© Copyright 2012 - 2017 XCOMBG.NET

конспирация манипулации езотерика окултизъм НЛО извънземни духове сънища окултен конспиративен видения духове нематериален паранормални