Страници: [1] 2 3 ... 5   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Начини за общуване със водата,енергиите и живота около нас.  (Прочетена 4583 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Неактивен meander
Hero Member
*****
Публикации: 1798
Пол: Мъж
"Муха влиза само в отворена уста"

« -: (Петък) 23 Октомври 2015, 14:43 »

 Grin
Общуване със водата за събиране на имунната система.
 
Този начин е добре да ви стане начин на живот.

 Преди лягане си наливате 1/3 от водна чаша вода,докато наливате гледате в чашата и мисленно се обръщате към водата: Наливам си чиста и животворна вода.
Поставяте чашата до, на една ръка разстояние от вас.След като няма да спите повече изпивате водата като гледате в нея и мисленно :Пия чиста и животворна вода.
Винаги когато пиете вода,гледайте в нея и мисленно:Пия чиста и животворна вода.
Чашата да е открита и на открито до вас.

1. Почват сънища.Със нищо насън не се съгласявайте.Всичко вредно за нас което се замисля или върши зад гърба ни  в енергийното,излиза при нас като сън.Няма значение какъв е сюжета,така ни вкарват програми които им изпълняваме.Колкото и да сме слаби се зачита несъгласието ни.Свободната ни воля е ненарушима.
При сънищата сте/сме само свидетели,не се намесвайте или реагирайте.Ако не можете веднага да прекратите съня със несъгласие,когато се събудите го изразете.Дори (да си *бат мама**) сутринта върши работа.Така това което правят не може да стигне до вас в материалния живот.Много са найстойчиви,но в един момент се предават/каталясват.
2.Започва да ви мирише акото на втрачено(много тежка миризма)
3.Евентуално след акото може да капнат капки тъмна кръв.Това значи че почва да се чисти и кръвта ви.Мъжете черпят с ракия,а жените месят и раздават за здраве.

Имунната система се събира до три месеца по този начин.Разбира се като водата ни стане много сладка и не можем да се напием.
Ние сме родени във вода,над 70% сме вода.Водата помни нашите рожденни параметри,и при събрана имунна система ни привежда до оригиналните ни рожденни параметри.Всякакви други енергии,независимо от каква плътност са ги материализираме чрез акото.
Когато държим чашата си даваме материалното ЕГН на водата,със погледа енергийното,със мисълта духовното.Тя ги събира и работи и във трите ни състояния,като важен фактор е наличието на лична енергия.Щом се свърже със духа, започва регенерация  на засегнати и увредени части от тялото ни.
Събраната имунна система разгражда демони и разни енергийни паразити без значение от каква плътност са.
Всички заболявания първо са енергии в нас или залепени на аурата ни.Водата ги връща на собствениците им,но ако сами сме си навредили ще трябва да си оправим грешното.
Водата е много мощна енергия и не си правете опити с нея,да не стане -Вода гази,жаден ходи.
Първо се оправя аурата ни,и тя става огледална от двете страни.Тези които ви вредят си вредят сами,защото срещу огледало си пати тоя който е срещу него.Така и вие трябва да внимавате какво излъчвате извън аурата си.Всяко нещо което намери и изхвърли от вас,аурата повече не го допуска до тялото.
Аурата може и се настройва от това със което сте съгласни,него го пуска.А със което не сте,го отразява обратно.Щитове не ни трябват.Но и единственно само ние можем да си навредим,другите ни пречат,морят,замърсяват.
Този начин на общуване е за от бебе което пропие вода,до бастун.
Много важно е да използвате знанията си за добро-лошо без да съдите.И да мерите със един аршин.
Тогава знанията ако са правилни работят и трупат енергия и те,и аурата ви пази от вредители.
Не ви трябват разни да ви спасяват от енергийни вмешателства/магии.Отдавна магиите не могат да се развалят,но събраната имунна система ги изхвърля от вас,без да ги разваля.А тоя дето ги е правил ........
Не ходете при енергийни специалисти,само си вредите.Ние си го можем и сами.И не се врете във бъдещето си,вредите си много,и то пак си остава незнайно за вас или когото и да е.
 hi
П.п. Още нещо много важно.След като не могат да ви оборят и съгласят със сънищата,понякога пристъпват към енергийни атаки.Правилото е пипнат ли ви просто ги разграждайте.Как става.Ми просто ги стопете като слънцето мъглата.И има два начина на защита ако ви пипнат,с една ръка хващате двете вени на врата,или двете ръце над дланите откъм мекото.Така ги давате накъсо енергийно и си заминават.Не ги щадете щото с пипсне могат да ви замерят енергията както в материалното така и в енергийното.Имат ли ви данните,за тях е играчка да ви затрият.Ако видите зор кажете мисленно-Някой да помогне.Каквото муспеете да видите може после да го ползвате  при следващ проблем.Не са по силни от нас,просто са безкрайно подли и нагли.Те ни "работят" само със крадена от нас енергия,тяхна е само тая която е в Аза им.Нищожна.
Активен

Ако кажеш истината, не ти се налага да лъжеш.
Ако не знаеш какво да правиш, ела на себе си.

     „Ползата от книгата за този, който няма собствен ум,
       е като ползата от огледало за слепия.”
Неактивен galaxsis
Restricted
*
Публикации: 694

« Отговор #1 -: (Петък) 23 Октомври 2015, 17:48 »

Сънищата, ха..ха..... Grin

Че те на тях разчитат.

Гадаят си бъдещето и миналото, магиите, енергийните ментори,  допълват липсата им на Дух...

с Астрология, за която нямат знание, допълват пропуски  с yutub на Данте и ... Дон /Дор.....Киристал. .... Sad
Активен
Неактивен форум
Hero Member
*****
Публикации: 3754

« Отговор #2 -: (Петък) 23 Октомври 2015, 17:57 »

Първо се оправя аурата ни,и тя става огледална от двете страни.

Аз ще се включа по моя си начин... технологически... но малко от вас знаят това, което ще спомена, така че може да ви е интересно да разберете колко повече всъщност стои зад тази лексикална метафора.


В оргономиката и етерометрията - дисциплини от алтернативните науки, които провеждат доста сложни физични експерименти с доста сложна постановка и скъпи инструменти, защото оргонът e много труден за емпирично овеществяване и доказване - има редица експерименти с огледала.
Открито е, че когато става дума за експерименти с оргон (и други неизследвани форми на енергията) огледалата участват в непознати до сега енергийни индукции. Това ще рече, че при абсолютно тъмни и студени условия дадена експериментална постановка може да се обясни по единствения логически начин, че огледалото някъкси създава енергийна индукция в редица материали (най-вече газове и водна пара). Става дума за показатели, които се запазват едни и същи сякаш независимо от околната осветеност.

Ще се опитам да намеря какви хартии четох по въпроса, спомням си само, че не ги гепих в моя си архив, сега ще трябва да ги търся пак.

Искам да ви насоча мисълта в посоката, че стандартното огледало действително отразява не просто светлина (на което се дължи показваното в него изображение), но и има способността да индуцира (да натъпче, всели или породи енергия в материята на други вещества) енергия, която поражда измерим енергиен потенциал (физична потенциална разлика).

Навеждам ви един вид на мисълта, че огледалото е способно да създаде волтаж в определена група материали (ако не във всички материали) и това не е функция на околната осветеност.

Защо?

Защото друг резултат от същата група експерименти е, че огледалата отразяват ВРЕМЕ. От семейството експерименти излиза, че когато в една система, в която се случва активно енергийно движение, активен енергиен обмен от част към друга част и от микро-системата към макро-системата... когато в една енерго-обменяща система се въведе огледало... КОНТРОЛНИТЕ ЧАСОВНИЦИ започват да бележат отклонения. Под контролни часовници имам предвид не само стандартни часовници, но и акутрони (за акутроните съм писал тук).

Изводът на експериментаторите (като серията експерименти беше в контекста на оргономиката и етерометрията) е, че огледалата отразяват ВРЕМЕВАТА компонента на енергийните процеси (или "темпоралната" компонента), в определена степен.
Сега...

Съвсем наскоро ми попадна материал, със съдържание, което за първи път срещам. До сега не бях чувал за така наречената "Реципрочна система на теорията". Става дума за физична И философска "теория на всичко", която изследва естествените последствия от природните законности. Само преди дни се запознах с този материал (и още се запознавам), но потвърждава всичко с което съм подкрепен до сега като сведения.

Твърди се, в този материал, че съществуването ни, докато сме инкарнирани, се провежда на две нива едновременно. Тези две нива съществуват едно-в-друго, на едно и също място, едновременно.

Не се засичат обаче, защото съществуват във фаза от 90 градуса едно спрямо друго. Тоест едната форма е изместена на 90 градуса спрямо другата. Това е само едно от множеството неща, които не ме учудиха (писал съм за това в Личната страница на Психея, когато се опитвах да обясня с думи какво представлява грешката, като физично явление).

Разликата между тези две фази е, че в едната пространството се измерва в три измерения, а времето е ненаблюдаемо и недосегаемо - наблюдава се само индиректно, по начина, по който афектира пространството и материята, и се измерва с часовник.

В другата фаза това е наобратно - времето се измерва в три измерения, а пространството се измерва по часовник.

Да пътуваш във времето означава точно това - да излезеш от фаза с 90 градуса, и когато времето стане триизмерно, а пространството премине в ненаблюдаемо състояние, тогава бъдеще е каквото е пред теб, минало е каквото и зад теб, и действително разхождайки се в тази фаза, всъщност в другата фаза това се превежда като пътуване във времето.

Наобратно - нашият живот тук се превежда като "пътуване в пространството" от гледна точка на другата фаза. Ние живеем и в двете фази (само докато сме инкарнирани), и двете се водят материално, тленно съществуване. Разликата е, че в другата фаза нашето съзнание тук минава в позиция на подсъзнание, а нашето подсъзнание тук излиза напред като съзнание.

Така че всичко тук е и там... но въпреки това нещата са неразпознаваеми.
Така че...

С това искам да ви наведа на мисълта, че едно огледало не е просто огледало. Кое е първото - огледалото в тази фаза, или огледалото в другата фаза? Някаква специфична енергийна конфигурация ли създава ЕФЕКТА на огледалността, или някаква конфигурация на материалите създава енергийните му ефекти?

Понеже, някои от вас знаят сигурно, че огледалата не са еднакви - огледало с алумин не е същото като огледало със сребро отзад. Има разлики, познати и на конвенционалната наука.

След като огледалото е уред (всеки уред е орган и всеки орган е уред), който създава темпорални смущения в пространствения енергообмен между системите...

...и когато Меандър казва "аурата става като огледало"...

вие, като читатели, можете да се замислите:

Едно огледало тук при нас, е ли аура там, 90 градуса извън фаза, и едно огледало там, не е ли аура тук при нас, 90 градуса извън фаза?Правя това лирическо отклонение, за да ви наведа на мисълта колко много физика всъщност се съдържа в думите, в правилно изказаните думи, и когато човек не се затваря за пълния им смисъл.

П.П.
"Реципрочната система на теорията" е измислена от физика Дюи Ларсън (Dewey Bernard Larson) и чрез нея успява логически да обясни по алтернативен начин на практика всички явления във физиката и химията, това се случва 50те-60те години.

Експериментите с огледалата и системите в динамичен енергиен обмен са проведени от Пауло и Александра Кореа (Paulo & Alexandra Correa).
« Последна редакция: (Петък) 23 Октомври 2015, 18:17 от форум » Активен

Неактивен форум
Hero Member
*****
Публикации: 3754

« Отговор #3 -: (Петък) 23 Октомври 2015, 18:05 »

Сънищата, ха..ха..... Grin

Че те на тях разчитат.

Гадаят си бъдещето и миналото, магиите, енергийните ментори,  допълват липсата им на Дух...

с Астрология, за която нямат знание, допълват пропуски  с yutub на Данте и ... Дон /Дор.....Киристал. .... Sad

Виждам, че те мотивирам. Но ще е по-добре, ако действаш с пълна лейка. Напълни я и пробвай, ефектът ще е по-добър.
Активен

Неактивен galaxsis
Restricted
*
Публикации: 694

« Отговор #4 -: (Петък) 23 Октомври 2015, 18:17 »

Мотивациите са ми от Духа.  Smiley

Глупоста и екстрите са си твое невежество    Sad
Активен
Неактивен meander
Hero Member
*****
Публикации: 1798
Пол: Мъж
"Муха влиза само в отворена уста"

« Отговор #5 -: (Петък) 23 Октомври 2015, 18:27 »

 Grin
Ей много сте пъргави.Що не изчакате още малко.Смятам дискусиите да са на друго място за това съм отворил отделна тема.
Имах работа и затова прекъснах.
Ще ви помоля да изчакате докато свърша.
 hi
« Последна редакция: (Петък) 23 Октомври 2015, 19:08 от meander » Активен

Ако кажеш истината, не ти се налага да лъжеш.
Ако не знаеш какво да правиш, ела на себе си.

     „Ползата от книгата за този, който няма собствен ум,
       е като ползата от огледало за слепия.”
Неактивен meander
Hero Member
*****
Публикации: 1798
Пол: Мъж
"Муха влиза само в отворена уста"

« Отговор #6 -: (Петък) 23 Октомври 2015, 19:01 »

 Smiley
Водно почистване.
Увод.
Водното почистване се прави само на една дата.
За жени с менструация,за дата се взима първия чист ден.Днеска и идва утре е първия чист ден.
За жени без се взима дата по избор от 1 до 30,като се избира дата близо до датата в която и е идвала.
Мъжете семейни е добре да са с датата на жената с която са,или си избират някоя от 1 до 30.
Това е женски начин но за мъже които нямат жени или жената до тях не иска или не става(не става значи че жената е бая по малка от мъжа и няма как да се справи),мъжа се заземява към земята по този начин.За да протече енергията му трябва мъжа да е заземен или чрез жена,или се заземява към земята.

След като сте си избрали датата,сутринта на гладно се обръщате мисленно към Слънцето-
Пресвета майко,започвам водно почистване,ако можеш с нещо помогни ми.
Три дена само на вода,над 1/5 литра,и два кроасана сутрин или подобно тесто.
Внимание - както като се насапунисате и се полеете при къпане,същото става и отвътре.Но на мястото на почистеното трябва да влезе вашата енергия.Ако нямате достатъчно ще почуствате слабост.Спирате ,другия път.Съборите ли се енергийно много трудно е възстановяването.
Трябва да го направите поне три пъти.Ако имате нужда, можете да го направите пак.Датата която сте взели си остава,и само на нея го правете
Освен почистването и заземяването,жените си минават на земен цикъл.Сега са на лунен.Земния цикъл е ръченица,или 30,30,31.
Което ви единява със Земята,и вече си общувате и работите заедно.Жените/телата са като Земята,погледнете се в огледалото,вие сте като нея,само дето носите различността на духа от който сте.Няма вариант да сте тука на Земята и да не сте единени с нея.Независимо какви ви са Азовете или откаде сте.Ще ви зачисти,от Земята,защото няма как да общувате и ви приема като чуждо тяло.Женското навсякаде е еднакво,но носи характеристиката на мястото откадето е,и се води винаги по главната женска.Тука е Земята.
Още нещо,почистването протича бурно,и като усетите че ви се ходи до тоалетната,тръгвайте.Щото ако се оцапате,кожата направо става на пърхули.Такива токсини излизат.Тялото не може да обработва химия,и някои отрови и ги трупа където може като ги обвива със мазнини.По тоя начин действа и отслабващо,не ви са нужни диети.

Това което съм написал по горе, и това сега е информация която може ползвате,но е на ваша отговорност.Тези знания са народни и са пазени хилядолетия.
« Последна редакция: (Петък) 23 Октомври 2015, 19:07 от meander » Активен

Ако кажеш истината, не ти се налага да лъжеш.
Ако не знаеш какво да правиш, ела на себе си.

     „Ползата от книгата за този, който няма собствен ум,
       е като ползата от огледало за слепия.”
Неактивен meander
Hero Member
*****
Публикации: 1798
Пол: Мъж
"Муха влиза само в отворена уста"

« Отговор #7 -: (Петък) 23 Октомври 2015, 19:59 »

 Smiley
Общуване с енергиите на живота.

На ваша отговорност ще ви кажа някои начини да си повишите енергиите,добре е да сте със събрана имунна система.
Та начини:
1.По гръб събрани крака,дланите имат чакри по средата,И се полагат на зърната.Лежите си спокойно без да очаквате каквото и да е.Главата ви е само да следите усещането,без да се месите по какъвто и начин да е.Така се лекувате ако имате подходяща и достатъчно енергия.
2.Лежите по корем и ръцете кръстосани,и дланите на зърната.Това е ако Земята може да ви помогне,нещо като виж ме Мамо.

За енергии от космоса.

3.Правите Х както от картинката на фибоначи май беше.Главата е само свидетел,ако я ползвате може да се прецакате много лошо.
4.Правите Y мъжки знак е жените да внимават,пак главата е свидетел.
5.Правите  Т,главата е свидетел.
6.Правите СТРЕЛА,краката разтворени на ширината на раменете,и ръцете надолу и те така.За енергии Земни за тялото.
7.Новото което намерих е едната ръка малко под пъпа другата на бедрото .Главата пак е свидетел.Можете да сменяте ръцете,както ви е по добре.Пак е за лечение.
8.Бая време се хилех на слънцеядите,но се оказа вярно.Само дето начина е друг.след като си съберете имунната система и се почистите,лягате в поза Х и едната длан я показвате на слънцето.Оттам през чакрата на ръката то влиза във вас,но е много неприятно ако сте замърсени,чувството е че нещо гори/пържи във вас.Добре е първо да се обърнете към него/нея мисленно.Например-Пресвета Майко, ако можеш с нещо помогни ми.
Енергиите са интелигентни,и се наслаждавайте на работата им с тялото.
Пиша че главата е свидетел, щото аз мога да насочвам енергията в тялото си с мисъл,ма като сме с голи дупета можем да си отворим голяма беля.Тялото ни може само да си насочва енергиите там където им е мястото и не е добре да се месим.
Ползвайте начина за общуването със водата описан по горе,пробвах да променя някои неща но се отказах бързо,народа ни е много мъдър и е изпипал нещата да са безопасни за всички.
Интересно ми е кога Папата ще се усети че са изтървали затворника от разпятието.Имунната система възстановява местата където е приковано тялото,маха трънения венец от мисли,и щетите от копието на "съдбата".

П.с. Внимавайте че са много "кадърни". Тука наскоро обясних на една съфорумка опасността от лекуване с енергии от разстояние.Че може да се стигне до зануляване,и да се изключи тялото/смърт.И не след  много време ми спретнаха същия номер.Става въпрос за начин 1.и 2. Как се спасих,визуализирах си един ключ и го изключих,и ....,те се занулиха. Проблема си е тeхен.Така че ако ви прaвят номера,визуализирайте си нещо,с което да прекъснете процеса.И всичко като камшик се връща при тях на момента.
П.с.1. А и от 3 до 6 дланите са нагоре,ако искайте пробвайте и да са надолу.Ваш е избора и ваша е отговорността.
П.п.2. Никога не забравяйте че безплатен обяд няма.И че свободни енергии няма.Всичко е общуване на равни начала.
« Последна редакция: (Петък) 23 Октомври 2015, 20:38 от meander » Активен

Ако кажеш истината, не ти се налага да лъжеш.
Ако не знаеш какво да правиш, ела на себе си.

     „Ползата от книгата за този, който няма собствен ум,
       е като ползата от огледало за слепия.”
Неактивен форум
Hero Member
*****
Публикации: 3754

« Отговор #8 -: (Петък) 23 Октомври 2015, 22:40 »

...но за мъже които нямат жени или жената до тях не иска или не става(не става значи че жената е бая по малка от мъжа и няма как да се справи),мъжа се заземява към земята по този начин.За да протече енергията му трябва мъжа да е заземен или чрез жена,или се заземява към земята.


Малко техника. Пак.https://youtu.be/Gnyo95hon-U?t=7m

Човека си направил хидро-генератор. Направен е малоумно, но не това е важното. Важното е от 7:00 натам, и е следното:

Ползва феритни магнити, така наречени "керамични". Те са много слаби, с много слаба "воля". Те са силни на сила (докато са млади, което не е дълго време), но са неустойчиви. Ако влязат в контакт с по-силен магнит (например неодимов магнит), той може безвъзвратно да им размести полюсите, да им демагнетизира полюсите, да ги обърне, и въобще да създаде всякакви смущения в микро-атомната им структура.
При конвенционалните електро-генератори се получава Закон на Ленц по некадърния начин. В намотките, в които трябва да се индуцира тока, който ще е за консумация, се създава Закон на Ленц в обратна посока, и се бъзбуждат сили, които вървят СРЕЩУ, в опозиция на магнита, който е създал електричеството. Значи медната намотка отговаря на магнита отвънка с ответно магнитополе, което му е на въпреки.
Понеже феритните магнити са слаби, не след дълго губят битката, понеже намотките няма да се изтощят - те ползват енергията на магнитите и я обръщат срещу тях. Така след кратко време магнитите са за боклука.
(Това няма да се случи, ако човека ползва неодимови магнити, само че неодимови с такива размери ще го убият, да не говорим е тия размери и тази бройка ще му излезе няколко хиляди долара. Неодимовият магнит е прекалено силен, за да бъде обърнат срещу себе си).


http://s30.postimg.org/dobccr04h/blabl.jpg
Начини за общуване със водата,енергиите и живота около нас.


От 7:00, човека казва:

- Казват ми, че по този начин магнитите ми много бързо ще се развалят и генератора няма да става за нищо. Това няма да се случи, понеже са в равновесие.

Прави малка демонстрация. Показва, че когато залепи магнита за парче желязо, магнитното поле го пронизва и се излъчва през него нявсякъде. Металната пръчка залепя за металното парче, защото магнетизъм извира отвсякъде.

После обаче човека показва, че когато се сложи магнита отвътре (или отвънка) на метален обръч, магнетизма не струи навънка. Показва, че пръчката не залепя за пръстена. Обяснава, че това се случва, защото магнитното поле се загръща в себе си - описва кръг и се среща само себе си - по този начин се запазва. Магнитът е в равновесие, и намотките няма да го изтощят, както това се случва при тъпаците ортодоксални инженери.Земята. Жената. Обръча. Общото е, че са кухи отвътре.

Магнитът е мъжа. "Заземяването", както казва Меандър, се изразява в това, че енергията му се съхранява, и спира да се губи навън, така мъжкият принцип устоява на превратностите - чрез женския.

Мъж и жена затварят този кръг, както магнита и металния обръч затварят този кръг, и полето/енергията се запазва вътре, не изтича навън.Меандър казва голяма "тайна", и аз също показвам къде може да се види. Само това показно е достатъчно, за да си направите машина за енергия от пространството (няма да казвам "свободна")... не е нужна много повече информация.
« Последна редакция: (Петък) 23 Октомври 2015, 22:47 от форум » Активен

Неактивен meander
Hero Member
*****
Публикации: 1798
Пол: Мъж
"Муха влиза само в отворена уста"

« Отговор #9 -: (Събота) 24 Октомври 2015, 12:31 »

 Smiley

Общуване между Мъж и Жена,и интимно общуване.

По принцип за тези неща не се говори,но в момента женското е толкова объркано че има нужда от малко приказки за да се ориентира в хаоса.

Да почнем от разликата между мъжката и женската енергии.Мъжката е линейна а женската е въртелива,Или ураган и торнадо.Урагана минава и отнася а торнадото върти и засмуква.
Приказката как жената е създадена от реброто на мъжа е донякаде вярна.Мъжа трупа енергия ако работи правилно по реда и правилата на Земята.От правилната работа натрупва Дух.Когато натрупа достатъчно, от Женското тука а това е земята,във/от духа му се "ражда"жена която носи неговата различност,а тя му става душа.Т.е жената идва от духа,Или са един за друг родени.Следва трудната част,жената трябва да намери мъжа за който е родена.Или както е в приказките,но не чака принца на белия кон а трябва да го намери,или както се казва да му пристане.Дотогава се труди и трупа енергия за да може да го усети/или каде е душа.За да расте жената и трупа енергия се съгражда дом която тя с труда си превръща/одухотворява в къща.Основното развитие на жената е във дома.Колкото е по добра в домашната работа,толкова е по уважавана в женскот общество и думата и се чува.При жените йерархията е пирамидална,като на всяко ниво пак си има главна женска.
За да расте. основнaта енергия с която работи е мъжката/Дух.Която тя взима от партньора/мъжа си,и я завърта във дома си.Или както казват жената върти дома/къшата.Колкото повече женска работа успее да свърши, тя я пречиства и я връща в мъжа си.И за нея остава в зависимост от моженето и във женската работа,енергия дух който и е вече личен.Колкото повече дух натрупа расте и в женското и на ръст.Колкото е по голяма на ръст, жената толкова повече енергия може да върти.Колкото повече енергия може да върти толкова повече e пространството което покрива и се грижи.
Жената е родена да бъде щастлива,защото работата с духа е това което я прави щастлива.
Но идва главния момент,нищо даром няма.Тя трябва да свали духа на Земята/в дома си.Приказките/хвалбите на някои че са свалили Бог/духа на земята са само хвалби.Това че го приковаха е тяхно постижение.Картината свети Георги и дракона,показва свалянето на Бог/Духа на Земята.Което го прави жената,друг не може.И не всяка го може,но по женски могат да си помагат.
След като свали духа в дома си,вече жената става "кръстена",рисунката в една пещера наречена танцуваща жена показва точно това.Сваления дух прониква през жената,и тя достиха заедно с него до "седмото" небе.Там дето е духа,и става стопанка и на духа.Т.е. символа кръст идва от там.Мъжката е енергия е вертикала,а женската хоризонтала.Женската се върти около мъжката и шета/грижи в зависимост колко пространство покрива.
Докато не успее да свали духа,жената е "енергиен вампир".Просто си е такава характеристиката на женската енергия,тя засмуква/торнадо енергията която и е нужна.Не напразно е казано че жена се гледа най-трудно.Мъжа води/учи жената,а тя това което я учи мъжа го проверява в нея си,и ако си пасва с това в нея достига до осъзнаване.Мъжа сам си търси знанията,а във жената са вродени всички знания който са постигнати на Земята.Но за да работи с тях трябва да ги осъзнае.Дотогава са само чувства/усет.Колкото повече лична енергия е натрупала толкова е по чуствителна,и помага на мъжа си като го насочва.Но трябва да си знае мъжа,и да го насочва само към тези знания които той може да намери и развие,за да я научи на правилното и тя да го осъзнае.При мъжа завършените знания стават инстинкт,а при жената осъзнаване.Стигнат ли знанията ни до инстинкт или осъзнаване вече работят във скрит режим,просто го правим правилно без да го мислим.
Има една особенност,всяко знание е вид енергия,която има количества ,качество и чистота/честота.За да можем да го намерим и работим трябва да имаме натрупани същите количество.качество и чистота.И цялото нещо представлява нещо като стълба,която мъжа и жената ръка за ръка изкачват.Или стълбата към небето.
За да върви заедно със и да помага на мъжа си има един сюблимен момент за жената.А той е свалянето на духа.
Жената е тази която решава с кой мъж да създаде семейство,за да почне да се развива в женското чрез грижите си за него.В семейството води мъжа/главата той търси и събира енергия и знания,за да може жената да има с какво да работи.Но при мъжа и жената има една енергийна същественна разлика.През материалната работа енергията на мъжа преминава във енергийното,оттам в духа и се връща по два начина,единия е през енергийното,а другия е през духа.При жената труда и във материалното преминава в енергийното но се връща при нея през енергийното и мъжа и.Сваляйки духа при/във нея,и става ясно какви ги е свършила.
Друго основно нещо, интимността при жената водещо и е начин на живот,докато при мъжа не е водеща.Или мъжа го носи жената го ползва.Ако женското и си е както трябва,тя чрез това което мъжа носи може да свали духа при нея,и да се качи с него до "седмото небе" и да стане стопанка и в духа.Основно правило е мъжа и жената да са ешове,което значи на външен вид,тяло,очи структура да си подхождат.Жената като се изправи на пръсти да са на една височина.Размера има значение.
Ще ви спомена едни наши приказки,малко перифразирани.Какъвто отгоре такъв и отдолу и да не му се вижда края.Жената преди интимност трябва да си го направи по мярка,и да си го подържа постоянно.Това което носи мъжа слуша само жената.Жената има един господ - мъжо къде си.
Жената е моногамна,може да се развива само с един мъж.Пуснала ли е в нея си повече от един мъж,не може да се концентрира във партньора си с когото е.И му разпилява енергията по другите връзки(или е като пробита бъчва).Всяко влизане в жена,тя запазва връзката и сваля данните на влезлия в нея.Дори сваля данните и на обрязаните(това е за прикриване при влизане във жена).Има лек,просто поема толкова енергия че да направи доминираща енергията на партньора си.За това жените пазят целомъдрие,щото лека изисква бая време и енергия.Ако не е партньора и доминиращ жената не се развива(това срещу което си не можеш да ползваш нищо негово).Жената има две положения,или  е със партньора си или е срещу него(една от характеристиките на женската енергия,или го приемаш или не).Друго това което взима от мъжа трябва да е чисто,и от него тялото и изработва "лубрикант" който е за  тях двамата.Тогава контакта е пълен,и енергийния обмен е на най финно ниво.
Във жената е интимността и тя я води и въвежда в нея партньора си.Или както се казва люби го.Начина по който е в момента интимността е вреден за жената,при така нареченото чукане мъжа се освобождава от негативите.И то къде? В лоното където се ражда живот.В момента жените са толкова замърсени че даже и спират да раждат(имат защита).След като направите водното почистване ще се уверите.По добрия вариант е да изтеглите негативите отгоре,а оттам ще сте наясно откъде са и да вземете мерки.А ако ви гори печката,и някой ви е замърсил партньора ви,ще си го получи веднага.При жените проблема е гърлото,там е тясното место.Т.е. това което мъжа го носи има диаметър,и за да премине правилно енергията му през жената,трябва да може да мине плътно през тясното,и вече в главата и енергията му избухва като фоерверки(цветен оргазъм).А стигне ли енергията му до главата и стават чудеса.
Още нещо,тялото в момента е двусъставно при повечето.Тяло и Аз,даже може и да има повече от един Аз във едно тяло,което е голямо нарушение.Ако не можете да се разбирате със Аза,не прехвърляйте неразбирателството си върху тялото.Реално Бог за жената е тялото,а Аза когато се едини с тялото тогава е и той.Имате невероятни права е и отговорностти,не позволявайте Аза в тялото да ви пречи,щото тялото е това което ще ви върне труда, не Аза.А ако Аза се опитва да ви пречи,му пламва главата.Щото духа винаги помага на читава жена,и Аза не може да застане помежду им.Жената е от духа родена,и си има нейни отношения с него които касаят Аза.Духа е чистата истина,и жената е такава.
Това за сега е по главното,относно жените.А и в момента тече женското време,а щом се появи и жена в енергийното нещата са сериозни.И вероятно е ако не се приведете в ред, да пострадал лошо някои жени.А след като изтече женското време идва мъжкото,Тогава зачистването е пълно.Няма жени, няма мъже,има ред и правила.Всичко което не се привело по реда и правилата на Земята ще се зачисти.Жените са в по добра позиция,и при нужда духа ще им се притече на помош,докато при мъжете е друга бира.
 hi
П.п. Още нещо,женската енергия може да прониква в мъжкото тяло.Като си съберете имунната система можете вътре в него да разчистите и почистите това което прецените че не е негово.И така да му помагате.
П.п.Още нещо много важно.Мъжа като си върши работа трябва да подържа леко потене,или дет са вика да къкри като боб в гърне.И да си върши работата с минимум енергия,така му се вдига КПДто.А жената трябва да се поти обилно/да тече вода от нея.Или както се вика да стане гола вода.Т.е. да вкарва максимум енергия в това което прави,и ако го прави правилно просто завира от мощността на енергията която вкарва в труда си.Така си вдига КПДто.Образно казано на мъжа енергията е като прав/постоянен ток,за който е важно да потдържа постоянство/трайност/вечност дълго време,а жената е като променлив ток,колкото е по голям пика/количество/хубост на вложената енергия толкова по добре за нея.А двамата заедно са прав § променлив ток,които при достигане на определени стойност стават самодостатъчни откъм енергийни нужди.Или както му викат "перпетум мобиле",не че знам какво значи.А оттам идва че не черпят енергия от живота а само влагат/източник,което е файда за тях.
« Последна редакция: (Събота) 24 Октомври 2015, 14:28 от meander » Активен

Ако кажеш истината, не ти се налага да лъжеш.
Ако не знаеш какво да правиш, ела на себе си.

     „Ползата от книгата за този, който няма собствен ум,
       е като ползата от огледало за слепия.”
Неактивен форум
Hero Member
*****
Публикации: 3754

« Отговор #10 -: (Събота) 24 Октомври 2015, 17:45 »

Меандре... ще кажеш ли, в дома като има дете, мъжа и жената как се грижат за него? За момче как се грижат, и за момиче как се грижат? И то как се грижи за тях после?

Ако не е за говорене, може и на лични.
Активен

Неактивен Enigma
Newbie
*
Публикации: 20

« Отговор #11 -: (Неделя) 25 Октомври 2015, 09:59 »

Meander, благодаря за споделената информация  Smiley!

Започнах процедурата с водата за събиране на имунната система и както си отбелязал - почнаха и сънищата. Не съм предполагала, че може да са толкова упорити и нагли  Angry! Снощи сънувам, че съм в някакво подземие, имаше наредени чаши на една маса и някакъв ми вика - "пий"!  Отказах, а онзи ми натиска главата към чашата и крещи: "пий за славата на нашия господар Бафомет"! Погледнах - чашата беше пълна с кръв. Отврат  Evil!
Исках да те питам - нормално ли е в началото да има смущения в съня - трудно заспивам, започнах да се будя посред нощ, а принципно нямам подобни проблеми?
Активен
Неактивен meander
Hero Member
*****
Публикации: 1798
Пол: Мъж
"Муха влиза само в отворена уста"

« Отговор #12 -: (Неделя) 25 Октомври 2015, 11:38 »

 Smiley
Enigma
Цитат
Исках да те питам - нормално ли е в началото да има смущения в съня - трудно заспивам, започнах да се будя посред нощ, а принципно нямам подобни проблеми?
Има.Тялото получи ли инфо от имунната система за опасност,няма да заспиш,докато не е сигурно във твоята и неговата безопастност.Има едно нещо,не могат ли да те вкарат в енергийното/сънищата за да те опаткат,това което са приготвили има време,изтече ли опищяват орталъка.
И мен напоследък се ми бутат всякакви неща в устата,плюя,потвърждавам -каквото дадеш това ти се връща,ставам и си пийвам водичка.И да са ми навряли нещо водата го е записала,и веднага имунната система го насочва към д-то за материализиране.
Не се притеснявай от безсънието,пиеш ли си водата както трябва тя е енергия.
 hi
п.п.Още нещо.Съберете ли си имунната система,можете да покривате близките си със енергията си,и ако им правят нещо то спира до вас,и вие вече сте свидетел.Даже и не са наясно че вие сте ги спрели. . Как става.Просто трябва да поставят длани върху вашите за известно време,или колкото могат да издържат.Така се обменя и енергия,но не прекалявайте.Има ред и правила.
П.п. Щом ти е натискал главата трябваше да го разградиш,или да викнеш помощ.Жена си.
« Последна редакция: (Неделя) 25 Октомври 2015, 13:31 от meander » Активен

Ако кажеш истината, не ти се налага да лъжеш.
Ако не знаеш какво да правиш, ела на себе си.

     „Ползата от книгата за този, който няма собствен ум,
       е като ползата от огледало за слепия.”
Неактивен meander
Hero Member
*****
Публикации: 1798
Пол: Мъж
"Муха влиза само в отворена уста"

« Отговор #13 -: (Неделя) 25 Октомври 2015, 11:50 »

 Grin
форум
Цитат
Меандре... ще кажеш ли, в дома като има дете, мъжа и жената как се грижат за него? За момче как се грижат, и за момиче как се грижат? И то как се грижи за тях после?
Иначе се правиш на разбирач,даже и обясняваш на другите какво съм искал да кажа.
Е, какво съм искал  да кажа в този цитат?
Цитат
Жената е тази която решава с кой мъж да създаде семейство,за да почне да се развива в женското чрез грижите си за него.В семейството води мъжа/главата той търси и събира енергия и знания,за да може жената да има с какво да работи.
Cool
Активен

Ако кажеш истината, не ти се налага да лъжеш.
Ако не знаеш какво да правиш, ела на себе си.

     „Ползата от книгата за този, който няма собствен ум,
       е като ползата от огледало за слепия.”
Неактивен meander
Hero Member
*****
Публикации: 1798
Пол: Мъж
"Муха влиза само в отворена уста"

« Отговор #14 -: (Неделя) 25 Октомври 2015, 13:11 »

 Smiley

Енергийни взаимоотношение между етноси,езици и религии.

 В днешно време най-коментираната тема е мултикутурата.Какво преставлява? Ми това е кръвосмешение по енергиен начин.Много е опасно за етноса който е подложен на инвазия от чужденци,и щетите са огромни.При мирно време не трябва да има повече от 3% чужденци в държавата ни,при военно е 10% поради че имунната ни система е в максимален режим.
Ако обърните внимание най опасните ритуали са тези със кръв.Защо?Кръвта е свързващото звено между материално и енергийно.Тя е тази през която се връща вложената от нас енергия в работата ни.Ако е замърсена от ритуали или от кръвосмешение се прекъсва тази връзка и ставаме немощни.Не напразно някои са толкова стриктни в запазването на кръвта/чистота/линия.А на другите им налагат мулти култура.Силата ни ,моща ни е пряко свързана с кръвта ни.
Относно другите етноси на територията ни,има период до който могат да са тука и да работят,но след изтичането му или трябва да напуснат територията или трябва да приемат и живеят като местните.Със техния език,празници и обичаи.Така се претопяват и приемат местната енергетика.Ако не, влизат във конфликт/енергиен със местните,и те със тяхната енергетика вече замърсяват местните.Енергетиката и замърсяването пряко са свързани със кръвта.И местния етнос ако не постъпи правилно,залинява,и му пада раждаемостта.Да не говорим за етноси които са известни в енергийното със магии наречени на етноса им.Такъв етнос щом не пристъпи към претопяване винаги вреди и пречи на народа приемник,каквото и да приказват или на кавито и да се правят,защото конфликта е факт и приказки и обещания не го променят.Това е тайното оръжие на юдите.
При такова положение не е добре да влизаме във конфликт със такива.Те имат една слабост която крият.За да живеят по този начин на територията ни трябва да паразитират върху нас, и постоянно имат претенции за още права.Т.е. налазват върху енергетиката ни все повече и ни задушават/морят.Решението е просто,държим да спазват ред и правила тукашни,не е нужно да е на глас но да е истинно.И ако нещат обръщане на гръб и свеждане до минимум общуването за да не ги храним на наш гръб.
След като постъпим по правилата те си понасят отговорността във реално време,като завличат и ентноса от който произлизат или са едно.Ако етноса им е разумен и коректен ще направят каквото е нужно ако трябва и със сила да се изтеглят от територията ни.Другия начин предното плюс вдигане на енергетиката ни.
Имайте в предвид че България е държава и е наша отговорността за държавността и какво става във държавата ни.Правилото -ако печеля печели цял народ,ако губя губя само себе си-ни предпазва от предатели.Пазете го,и ако разберете че някои се опитва да вреди, припомнете му го да знае че гори сам.
Държавата е дом на един етнос.Както във личния ви дом нямат работа чужди така е и със държавата.Може да ги поканите на гости,но ако забравят да си тръгнат им го напомняте.Както не може който иска да се самопокани във дома ви така е и във държавата.Досега беше възможно щото го правеха със ритуали и магии,вече си имаме събрана имунна система която неутрализира стореното от тях и кръвта ни се чисти,остава отношението към тях де е като към натрапници в дома ни,но без насилие.Наше право и отговорност е да се пазим от лоши работи и намеси,така че ако ни посегнат се пазим както можем.Някои които ни познават добре предупредиха чуждите етноси да не събуждат звяра Български,дано да са ги чули.Имаме право да се пазим както намерим за добре,защото браним живота си и държавата си.А и отдавна са предупредени, че кокали не връщаме.
Винаги имайте едно на ум че с това със което се съгласите и вие носите отговорност за него.
 Относно езиците.
Би трябвало езика който се говори на Земята да е един,но са много.Само един е езика който разбира Земята,живота около нас и стихиите.Всеки език има своя вибрация,която който го използва се приема от тялото,и то вибрира излъчва на честотата на тези вибрации.Всички езици освен нашия са синтетични,добре знаете синтетиката която използваме в живота си какви вреди нанася на нас и околната среда.Същото е и със езиците.Няма да мине много време и ще е видно Земята  и стихиите как реагират на различните езици.Относно нашия,езика ни е жив и внимавайте за какво говорите защото го викате,и езика ни ще го намери и го доведе.Които го е довел си пати ако е нещо лошо.Ние влияем и на средата около нас и на времето.Пазете времето такова каквото го знаете от едно време.Не позволявайте някой да си играе със времето ни.Ако има някой около нас който прави лоши неща просто го обозначете мисленно и се притеснете да не би да докара лошо време,а ако дойде просто попитайте има ли причина да дойде такова време, и го насочете да намери този който е виновен.Можем да го правим,езика ни е със невероятни възможностти.

Религиите са на същия хал като езиците,само че групират големи общностти,за постигане на определени цели.Ние сме православни,което значи пазим реда и правилата на живота на Земята.Пазим значи и да живеем по тях.Това което пазиш и то те пази.
На папата във ватикана им избяга затворника от разпятието и се възстанови от нанесените му вреди и почна да си гледа работата.Религиите както и езиците създават енергийна среда но като масовост.Но при тях е характерно че се насилва.А насила хубост не става.Важното е за нас да работим и ползваме знанията си за реда и правилата на живота тука,и за да не ни пречи на живота тази енергетика,постъпваме като със чуждите етноси защото и щетите са такива.

Още едно много важно нещо.Голямата кражба на енергия се извършва чрез парите.Те и за това са създадени.Капитализма е робовладелски строй,само че вече робите сами си дават парите на робовладелците.А за да имат сила над нас се вкарва във тях кръв невинна.Или холокоста е този ритуал при които чрез войни се избива маса народ и кръвта се вкарва във парите.
Най важното е да знаете какво представляват парите.Три части имат парите,хартията на която е написан номинал(колко енергия може да носи),вложен труд и вложени умения/знания.За да се предпазите от кражба не си давайте вложения труд и умения/знания.Така това което могат да откраднат е празната хартия.Ми да си бършат *ъза с нея.Другото ще ви се върне през кръвта,ако си я пазите.
Парите са към енергийната част,не трупайте пари повече от вашата енергия.Парите надвишат ли вашата енергия тръгвате по пътя на парите/енергия, и или завършвате пътя или си заминавате.Затова се правят периодично войни,за да могат милиардерите още малко да поживеят.Парите са носител и на чужди енергии,надвишат ли вашата вероятността да си заминете от живота е реалност.
Парите са най голяма опастност за жените,за тях е по добре да стоят настрана от тях,или когато се наложи да ги ползват да се държат с тях по бабешката.
 hi
« Последна редакция: (Неделя) 25 Октомври 2015, 13:28 от meander » Активен

Ако кажеш истината, не ти се налага да лъжеш.
Ако не знаеш какво да правиш, ела на себе си.

     „Ползата от книгата за този, който няма собствен ум,
       е като ползата от огледало за слепия.”
Страници: [1] 2 3 ... 5   Нагоре
  Изпечатай  
 
Отиди на:  


Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2011, Simple Machines  Theme KurtLarVaDisi
© Copyright 2012 - 2018 XCOMBG.NET

конспирация манипулации езотерика окултизъм НЛО извънземни духове сънища окултен конспиративен видения духове нематериален паранормални