Страници: 1 2 [3]   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: БЕЗПЛАТНА енергия НЯМА!  (Прочетена 1929 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Неактивен Робинзон
Full Member
***
Публикации: 138
Мисля, следователно...мисля!

« Отговор #30 -: (Събота) 16 Януари 2016, 22:57 »

Хаха  Grin не се сдържах да пусна емотиконка.

Глас, ти си цар на това да получаваш комплименти от хора, на които не им дреме за тебе. Както и да влизаш само в банкови съюзи (с лихва). Рано или късно, някой ден, ще си дадеш сметка че само аз съм се интересувал от човека зад цялата тая простотия. За сега - ето ти Робинзон. Твоя гръб е широк, поноси го.

Да, не ми дреме за него, вярно е! Само безпристрастен НАБЛЮДАТЕЛ съм в случая, както вече казах.
Но не е вярно, че това са комплименти - подобно изказване може да принадлежи само на силно суетен човек, който класифицира изказванията ЕДИНСТВЕНО като комплименти или критики!
И жалкият ти опит да привлечеш симпатии "интересувайки се от човека" направо кърти - ХАХАХАХАХА
Без малко да ревна Shocked
И като казах, че си още "пале" в това направление, съм искрен и не влагам емоции. Помисли върху това, когато си сам...
Активен
Неактивен форум
Hero Member
*****
Публикации: 3754

« Отговор #31 -: (Събота) 16 Януари 2016, 23:01 »

Я ти по-добре изчезвай откъдето дойде... трябва да се захващам с превеждане. Намери си друг да си играете.

Това анонимния раздел е *баси нечистоплътната краста.
Активен

Неактивен Робинзон
Full Member
***
Публикации: 138
Мисля, следователно...мисля!

« Отговор #32 -: (Събота) 16 Януари 2016, 23:06 »

Я ти по-добре изчезвай откъдето дойде... трябва да се захващам с превеждане. Намери си друг да си играете.

Това анонимния раздел е *баси нечистоплътната краста.
Що така? Не ме ли обичаш вече? Къде отидоха милите думи и игривите закачки? Всичко между нас досега игра ли беше...разстроен съм много...ще ревна наистинааааааааа... Shocked
Активен
Гост
« Отговор #33 -: (Събота) 16 Януари 2016, 23:08 »

Я ти по-добре изчезвай откъдето дойде... трябва да се захващам с превеждане. Намери си друг да си играете.

Това анонимния раздел е *баси нечистоплътната краста.

 Cool

Цитат
  ВРЪЗКАТА между хората е Всепокоряваща,така че ако искаш да постигнеш "подобно" общество ПЪРВОТО,което да направиш е НЕ да се концентрираш върху технологията или как да замениш законите или държавата,а ИМЕННО как да изградиш ВРЪЗКИ между хората,които да бъдат НЕразрушими!Не да Ги "кастирарш",щото НЕ било на Твоето!Така само РОБСТВО ЩЕ ПОСТИГНЕШ!
   
Активен
Неактивен форум
Hero Member
*****
Публикации: 3754

« Отговор #34 -: (Събота) 16 Януари 2016, 23:20 »

Я я, във форума се подвизавал анонимен мъдрец.


"Да си свързан без връзки - това означава да си свързан."


Прочети малко Дао, да помъдрееш още.
Активен

Неактивен форум
Hero Member
*****
Публикации: 3754

« Отговор #35 -: (Събота) 16 Януари 2016, 23:39 »

Но имам съвет към Гласа.


Гласе, това, което не разбираш все още, е че думите не са като делата. Ти искаш прозвището ти да се свързва със съдържанието на публикациите ти... и какво правиш? Натякваш го на думи - "АЗ понеже се казвам "Гласа на Истината", значи говоря истината".

Не ве, пич. Започни да говориш истината... и изчакай хората да започнат да казват каквото искаш да чуеш. Не им казвай ти какво искаш да чуеш, защото те няма да започнат да го повтарят. Няма да стане като им го начукваш в главите, по този начин само се излагаш.
Постоянно ми потвърждаваш надлежния психопрофил, който съм си изградил за тебе. Ти никога няма да отделиш повече от две минути да прочетеш какво е писал друг човек, никога. Това ми е пределно ясно. Дори не знам как въобще ти е стигнало търпението да напишеш двата реда коментар на моите писаници, към които те препратих, без да си объркаш копчетата, да се спънеш и да си разбиеш главата от бързане, за да изврякаш ответната си реплика. Сакън, да не би да ти избягам.

Тези връзки, за които ти говориш, аз ги правя. По принцип - всичко за което ти говориш, аз го правя и си трая. И ти после все ми завиждаш, че на мене ми се получава, а на тебе не ти се получава.


Ти нямаш търпението да извършиш делото, затова го говориш, и по този начин го проваляш. И така водиш един провален живот и драпаш на дъното, и не можеш да се отърсиш от бълхите и проблемчетата и дребнавостите. Силите ти стигат само да завиждаш и да се съревноваш на думи, не на дела, с онези които са се светнали за решението и са го приложили в живота си.Ти дори нямаш търпението да придадеш смисъл и сила на думите си - защото нямаш търпението да изградиш един текст. Проблема ти с изеченията идва от това, че ти нямаш търпението да сглобиш изречение - всяка твоя дума е сама за себе си. И следователно е безсилна. Затова са ти тези цветове - за да им компенсираш част от осакатената впечатлителност... за да се опитваш да компенсираш това, че нямаш достатъчно отдаденост, вдъхновение и посвещение на това, което искаш да си.


Ти си една илюзия за себе си. Мислиш си, че си нещото за което пишеш... а жалкото е, че вътре в себе си си прекалено стиснат скъперник. Не можеш да се отдадеш на идеал. Не успяваш да развиеш вътрешното си разбиране за Висш личен интерес, Висш егоизъм - че най-доброто за теб идва от добруването на околните.
Но най-голямото ти проклятие е, че не можеш да постигнеш значима смърт. Нямаш търпение този ти живот да свърши, и го ръсиш като чекия в мивка. Нямаш достатъчно воля и страст на духа, за да инвестираш в смъртта си, за да започнеш да живееш заради нея.

И усещам тежестта на това бреме. Защото познавам това проклятие. И съжалявам.
Активен

Неактивен Psyhea
Restricted
*
Публикации: 3138
Дата на регистрация 2012-12-12!

« Отговор #36 -: (Неделя) 17 Януари 2016, 08:16 »

Хаха  Grin не се сдържах да пусна емотиконка.

Глас, ти си цар на това да получаваш комплименти от хора, на които не им дреме за тебе. Както и да влизаш само в банкови съюзи (с лихва). Рано или късно, някой ден, ще си дадеш сметка че само аз съм се интересувал от човека зад цялата тая простотия. За сега - ето ти Робинзон. Твоя гръб е широк, поноси го.

Ааа нее тъй..Аз дето се вика..Даже на крака му отидох да го видя кой е,кво е,що е.. Roll Eyes
Активен
Неактивен форум
Hero Member
*****
Публикации: 3754

« Отговор #37 -: (Неделя) 17 Януари 2016, 12:20 »

Та Глас... принципа е, че гравитацията е консервативно поле, и въпреки че не е една и съща навсякъде по лицето на Земята, и че има множество различни зони, ЛОКАЛНО за всяко едно устройство, тя проявява моновалентен птенциал.


Не че няма гравитационни перпето-мобилета. Има, и са съвсем валиден клас апарати, мисля че можеш да прочетеш за множество интересни неща в тоя архив тука.

Но забележи, че фейковете са изключително много. Също така, в по-голямото множество от случаите, тези машини демонстрират перпето-мобиле, а не КПД>1. Има разлика, защото перпето-мобиле е КПД=1.

Тоест, по-голямата част от гравитационните перпето-мобилета са "динамични механични батерии" те СЪХРАНЯВАТ дадения им начален тласък вечно, докато не се случат щети в самата машина. Номера е гравитацията да се заеме с обезпечаването на загубите, но не с цел да се извлича работа, а само да се съхранява вкараната вътре работа.Мощните гравитационни двигатели, които да могат да удовлетворят човешката жажда за конски сили, ползват контролиран механизъм за изваждане на системата от строя... тоест изваждането й от равновесие. Този клас апарати се нарича "пулсови", защото вложението, което вади системата от строя (и тя се пълни с енергия от околната среда) се подава на порции с тайминг.
Идеята ти е много правилна - от гравитацията идва енергия, защото гравитацията Е околна среда за... всичко. Но гравитацията не е единствената околна среда - съзнанието също е околна среда за всичко, времето също е околна среда за всичко, защото всичко подлежи на времето.

Като те насочих към горните неща, исках не да ти противореча, а да те насоча към взаимовръзката между гравитацията и времето. Прочети внимателно нещата.


Насочих те към времето също така, защото има интрига в него. Интригата е, че ортодоксалната наука се опитва да изкара времето като моновалентен консервативен полеви потенциал. А в действителност времето е не-консервативно поле и проявява многовалентен потенциал. Тоест то не протича с еднаква скорост във всички случаи, нито пък в една и съща посока във всички случаи.

Така например, това е разковничето в студения ядрен синтез. Там се случват микро-локални времеви инверсии. Това ще рече, че в много малка локализирана област от простнаството времето се обръща, и започва да протича назад. Това означава, че законите на физиката се обръщат... например, разноименните магнитни полюси започват да се отблъскват, вместо да се привличат. Тази инверсия, която е всъщност времева, позволява синтеза между два атома, което би било а-логично в условия на "нормално време".

Така можеш да отсееш фейковете в гравитационните апарати. А-симетричния апарат НЕ ОЗНАЧАВА автоматично перпето-мобиле... защото не говорим за асиметрия в машината или корпуса - става дума за асиметрия в потенциалното поле, тоест многовалентност в гравитационното поле.

Изследвай внимателно всеки модел, и се опитай да определиш по каква методология машината предизвиква видоизменение на консервативното гравитационно поле в не-консервативно. Ако не можеш да определиш, че се случва нещо такова... а вместо това стигнеш до извода, че се парадира с някаква физическа асиметрия... това е най-вероятно фейк, и по-скоро трябва да изследваш хореографията на заснемане на видеото и да потърсиш механизма на илюзията, за да стигнеш до истината.
Активен

Страници: 1 2 [3]   Нагоре
  Изпечатай  
 
Отиди на:  


Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2011, Simple Machines  Theme KurtLarVaDisi
© Copyright 2012 - 2018 XCOMBG.NET

конспирация манипулации езотерика окултизъм НЛО извънземни духове сънища окултен конспиративен видения духове нематериален паранормални