Страници: 1 [2]   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: НАТО и БА  (Прочетена 2525 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Неактивен bojinkata
Hero Member
*****
Публикации: 7220
Пол: Мъж
мислите определят съдбата ти

« Отговор #15 -: (Четвъртък) 10 Март 2016, 13:30 »

Новият военен проектозакон фактически довършва  започнатата от 90-та година ликвидация на армията ни. Започнахме с числеността, продължихме с ликвидирането на ракетните дивизиони, ликвидирахме авиацията /и танковете/, сега на практика обявяваме фалита.

Правиме го в момент когато светът се въоръжава. Ние законодателно казваме , че отбраната на държавата е доброволен акт на всеки. С действията си преди това се отказахме от модерно въоръжение, с финансовите рамки на МО направихменвоенната професия  непрестижна, а от там качествения състав на армията ни - съмнителен. Ще припомня само, че някои военни училища преди промените имаха по висок бал от повечето ВУЗове в България. Днес пращаме войската да се занимава с бежанци и да строи ограда. Има нагласа да и делигираме задължение да се бори с битовата престъпност по селата!? И това се прави умишлено. Обществото се занимава с всевъзможни глупости: сексуалния живот на чалга звезди, изцепките на премиера ни, корумпирани и набедени като такива магистрати и про*урори,  Висша лига на антифутбола ни... Дига се шум за излишни неща, а се мълчи за съдбоносни решения и действия. Всички видяхме как бяхме вкупом подлъгани с външната проверка на КТБ.

Проверката бе направена от фирма създадена за това и "откраднала" името на известен уважаван и компетентен одитор. Всяко правителство във всяка "бяла" държава би паднало за подобно мошеничество на минутата, но ние
 ще се занимаваме с Радан Кънев . Ще обсъждаме и законопроектът против корупция на Кунева!?  Какъв законопроект, какви пет лева. Източени бяха милиарди и фалирана сериозна /за България/ Банка. След това се назначи комисия /свои хора/ с чуждо "лице".

Борисов ни "заплашва", че щели да се появят компромати срещу него. Пак какви компромати, какви 5 лева, като истината е по страшна от всякаква измислица.

http://grigorsimov.blog.bg/politika/2016/03/09/dvoen-standart-ili-koi-ne-iska-mir-v-ukraina-avtor-vencivale.1436014
Активен

bojinkata
Неактивен bojinkata
Hero Member
*****
Публикации: 7220
Пол: Мъж
мислите определят съдбата ти

« Отговор #16 -: (Сряда) 30 Март 2016, 20:15 »

29.03 12:18 - Сърбия Въстана! 100-хиляден Митинг Реве: Вън Убийците от НАТО, не на санкциите против Русия!

автор: mom4il543
 
Сърбия Въстана! 100-хиляден Митинг Реве: Вън Убийците от НАТО, не на санкциите против Русия!

http://skandalno.net/%D1%81%D1%8A%D1%80%D0%B1%D0%B8%D1%8F-%D0%B2%D1%8A%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%BD%D0%B0-100-%D1%85%D0%B8%D0%BB%D1%8F%D0%B4%D0%B5%D0%BD-%D0%BC%D0%B8%D1%82%D0%B8%D0%BD%D0%B3-%D1%80%D0%B5%D0%B2%D0%B5-%D0%B2-168166/

 
surbiaВ столицата на Сърбия  се състоя протестен  митинг, който не желае страната да стане член на НАТО.

Митингът беше организиран от няколко партии и движения и събра на площада в Белград около 100 000 души. А по пътя се присъединиха още.

Хората минаха край паметника на загиналите от бомбардировките на НАТО журналисти през 1999 г., когато страната просто беше смляна от нападенията на алианса.

За да се свали правителството на Милошевич, бяха разрушени сгради и убити хиляди мирни хора. А сърбите са горд народ и никога няма да забравят натовските самолети и бомбите.

На протеста излязоха и много роднини на убити деца и жени, хора, останали без домове, осакатени и инвалиди.

Каквото и да е правителството на една държава, не може заради него да страдат невинни. Ние бяхме суверенна страна, разкъсаха ни на парчета, направиха мюсюлмански републики, изгониха хиляди сръбски семейства от къщите им, разрушиха столицата, посегнаха и на журналистите, които казваха истината.

Няма да се дадем. Не искаме враговете от НАТО сега да се правят на наши приятели. Раната е много дълбока и още кърви, казаха хора на митинга.

Те започнаха да събират подписка с искане на референдум дали страната да се присъедини към тези, които счита за свои врагове и убийци.

За референдум са необходими 100 хиляди подписа.

НАТО пък бърза да прилапа Сърбия, тъй като тя е съюзник на Русия, не се подчинява на никакви решения за санкции и даже има военна договореност с руснаците да бъде защитавана. А на генералите от алианса това страшно им пречи.

Гордият сръбски народ няма да се даде, категорични са партийни лидери.
България също помни бомбардировките, когато криви ракети падаха в нашите градове и села, а една уцели и квартал Горна баня в София и като по чудо се размина без жертви, тъй като хората не бяха вкъщи.


http://mom4il543.blog.bg/novini/2016/03/29/syrbiia-vystana-100-hiliaden-miting-reve-vyn-ubiicite-ot-nat.1440625
Активен

bojinkata
Неактивен bojinkata
Hero Member
*****
Публикации: 7220
Пол: Мъж
мислите определят съдбата ти

« Отговор #17 -: (Петък) 13 Май 2016, 21:55 »

СКАНДАЛЕН ЗАКОНОПРОЕКТ ЗА ОКУПАЦИЯ НА БЪЛГАРИЯ ОТ АМЕРИКАНСКИ И ДРУГИ ЧУЖДИ ВОЙСКИ Е ВНЕСЕН В НС.
Официалните власти в Украина планират да похарчат 3,8 милиарда долара от заема, която ще бъде предоставена от Международния валутен фонд, за  американски оръжия, пише Deutsche Wirtschafts Nachrichten.
 Агенцията не разкрива колко милиарда от 16 милиардния заем ще изхарчи България за американски оръжия, за стимулиране на американския военно-промишлен комплекс и колко ще налее във касичките на НАТО.
 
Народното събрание след бомбардировките на София  от  САЩ и Великобритания. Общо 689 177 485 лв. струва на България участието на наши военни в мисиите на НАТО.
Парите са изразходвани в периода на членството на България в Северноатлантическия пакт от 2004 до 2014 година. Нашият членски внос в НАТО последните години варира между 15  и 24 млн. лв. годишно.
Години наред се източва и бездруго орязаният бюджет на МО за подкрепа на американските агресии в Ирак и Афганистан и се източват средствата на флота за ремонти,поддръжка и подготовка в чисто политическото "участие на българска фрегата" в съвместни действия в Средиземно море“.

  В деловодството на Народното събрание бе внесен законопроект на Министерския съвет, с който се узаконява началото на окупирането на България с разполагането на батальон на НАТО на територията на България.
   В България дори по време на "Варшавския договор", не имало постоянно присъствие на чужди войски.
 Законопроектът е съзнателно внесен с неразбираемото за повечето хора наименование: „Законопроект за ратифициране на Споразумението за поддържане на гарнизон (GSA) между Република България, представяна от Министерството на отбраната, и Върховното главно командване на обединените въоръжени сили в Европа (SHAPE) относно Базова поддръжка на Модул на КИС със способности за развръщане (DCM), 2-ри Свързочен батальон на НАТО (2NSB)?
 

 
Бомбардировките на София  от  САЩ и Великобритания.От 15 март започва съвместна тактическа подготовка на военния полигон „Ново село“ с участието на сили и средства от Сухопътните войски на САЩ и наши военни. В учението ще участват 350 американски военни, до 50 единици бойна техника, сред които и четири танка, 13 хеликоптера, друга поддържаща и осигуряваща техника.
 Това, което нарича себе си „български политически елит”, особено настоящата 5 партийна коалиция от ДПС,ГЕРБ,РБ,АБВ и ПФ,очевидно вече е добило статута,на американска колониална администрация.
Следващите четири месеца САЩ ще разширят своя ангажимент към ученията "Атлантическа твърдост" с разполагане на бригада в Румъния и България, заяви командващият 173-въздушно преносима бригада полк. Майкъл Фостер, цитиран от "Спутник" и много наши издания.По рано ни предупредиха "Мислете за ученията "Атлантическа твърдост" като за непрекъсната, целогодишна, поредица от учения"?!
 
Бомбардировките на България и София  от британските ВВС и ВВС на САЩ.  Плацдарм за всяка голяма операция на САЩ и НАТО  е авиобаза "Безмер", след като алиансът я ремонтира за 60 милиона.Така там вече ще могат да кацат и най-големите военнотранспортни американски  самолети.
НАТО подготвя изграждането на комплекс от военноморски комуникационни системи за командване и управление на кораби, който ще бъде разположен във Варна.
Подобна непрекъсната, целогодишна, поредица от учения звучи зловещо.
Нашите американски ментори смятат, че не могат да разчитат на българския елит, защото с основние подозират, че е крипторуски по мафиотска линия. България бе принудена да нареже най-страшните си оръжия под американски натиск.Унищожихме 24 пускови установки със  72 ракети Р-300 ,с боен радиус 300 км. Нарязахме и най-модерните си ракети СС-23 с далекобойност 400 км - 8 пускови установки и 24 ракети за тях. СС-23 и бяха страшилище за турците,защото не можеха да ги прихванат.Носеха и касетъчни бойни заряди и ядрени заряди.
 Имахме изградени складове за ядрени боеприпаси.Плановете бяха в случай на необходимост да бъдат доставени  за 24 ч.
 
И върхът на наглостта:паметник на американските пилоти, загинали при бомбандировките на София и избили и ранили хиляди цивилни и невинни БЪЛГАРИ.  Целите на нашите ракети бяха натовски обекти и бази основно в Турция.
Унищожаването на най-модерните ни оръжия беше абсолютно условие да ни приемат в НАТО.
 
РАЗРУШЕНА СОФИЯСАЩ ни натиснаха да махнем ракетите си под давление на Турция. Турски генерали си признаваха, че ги опасяват българските СС-23,а за САЩ, Турция беше стратегически партньор.
Тогава поискаме нови, по-мощни реактивни артилерийски системи за залпов огън и ескадрила нови самолети.
Не получихме нищо. Казаха ни да си купим.

 И всичко това се случва в момент,когато Германия и няколко западни държави,разкритикуваха главнокомандващият силите на НАТО в Европа американският генерал Филип Брийдлав поради “опасната пропаганда и преувеличаването на военната роля на Русия”, съобщава авторитетното германско списание “Шпигел”.
 “Шпигел” пише още,че "В Берлин вече си задават и въпроса дали американците не се опитват да провалят усилията на Ангела Меркел за положително дипломатическо решение на украинската криза.
Германският министър на външните работи Франк-Валтер Щайнмайер лично се е намесил и разговарял с генералния секретар на НАТО Йенс Столтенберг:
“Истината е, че на два пъти лично се обадих в НАТО, когато ставаше въпрос за разминаване на нашата информация и тази от НАТО и САЩ”, призна самият Франк-Валтер Щайнмайер".
 Това се допуска в момент,когато Жан-Клод Юнкер се обяви за създаването на европейска армия и канцлера на Германия Ангела Меркел предвижда създаване  на общо хуманитарно и икономическо пространство от Атлантика до Тихия океан, идеята за "Голяма Европа".Тази идея на Ангела Меркел, от "Лисабон до Владивосток",очевидно включва Москва,,но не Вашингтон.
САНКЦИИ ОТ ЗАПАД,САНКЦИИ ОТ ИЗТОК, А КОЙ РУШИ МИРА?
РУСИЯ ПРОДЪЛЖАВА ДА РЕСПЕКТИРА ГЕРМАНЦИТЕ.
КАК РУСИЯ ПРИЕМА НАТОВСКАТА "АТЛАНТИЧЕСКА РЕШИТЕЛНОСТ" И ЗАЩО БЪЛГАРИЯ ОТНОВО Е НА ГРЕШНАТА СТРАНА?
Защо Исландия се разочарова и отказа от ЕС?
ЕВРОПЕЙСКА АРМИЯ БЕЗ САЩ ИСКА ЮНКЕР? НАТО ВЕЧЕ ПРЕЧИ НА ЕВРОПА?
Медиана- 52% от българите са против бази на НАТО,68%, смятат, че правителството подчинява страната на чужди интереси.

автор:http://yphalachev.blogspot.bg
http://jivko1128.blog.bg/politika/2016/05/13/skandalen-zakonoproekt-za-okupaciia-na-bylgariia-ot-amerikan.1451164#last_comment
Активен

bojinkata
Неактивен bojinkata
Hero Member
*****
Публикации: 7220
Пол: Мъж
мислите определят съдбата ти

« Отговор #18 -: (Сряда) 02 Ноември 2016, 22:25 »

ЗА СОРОС, НАТО И...КОЙ БУТНА ОГРАДАТА С ТУРЦИЯ

Автор: nomer1edno
Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bgПостингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

ИНТЕРВЮ НА НИКОЛАЙ ХАЙТОВ- Май страдате от мнителност по отношение на фондация "Отворено общество"?

- Ще ви кажа само, че от безвъзмездно предадените на фондацията имоти
в София и другите градове държавата губи около 85 млн лева.
Горе долу колкото Сорос вкара у нас.
Чисто и просто ние си даваме парите, за да ни "отварят".

- Запознат ли сте с идеологията на Сорос?

- Отчасти и знаете ли на какво ми прилича тя?
Да убедите таралежа да се отвори, преди да сте го накарали да повярва,
че лисиците са вече изтребени.
Това иска от нас г-н Сорос: да зарежем тая вкостеняла държавност
и да се слеем с цивилизования свят. Да, но с недотам цивилизования свят
какво ще правим?
ЗНАЕТЕ, ЧЕ ЖЕЛЕВОТО ДЕЛО
Е СЪБАРЯНЕТО НА ДВЕ ТРЕТИ ОТ ГРАНИЧНИТЕ
НИ ЗАГРАЖДЕНИЯ,
ПРЕЗ КОИТО СЕ ПРОВИРАТ СЕГА ЛЕГИОНИ ПРЕСЕЛНИЦИ...

- Вие смятате, че д-р Желев не може да бъде обединител на нацията?

- Тези качества са му абсолютно чужди. Да обединяваш един народ, значи,
поне малко да го обичаш.
Той за България две топли думи не се е изтървал да изрече.
А  лепна на българския народ едно катранено клеймо,
че сме предали Васил Левски.
Това тръгна от Желев....


- Предполага се, че като влезем в НАТО, нашите интереси и цялост ще бъдат гарантирани.

- Америка и Европа да поведат война срещу когото и да било заради България?
Това може да го вярват само децата
България възникна по чисто геополитически причини през 1878 г.,
защото беше нужна на Русия.
И днес България е нужна единствено на Русия, ако не като съюзническа,
то поне като неутрална, буферна зона между нея и европейски колоси
държавица.
Много удобно е Русия да бъде "застреляна" от територията на България.

- Сериозно ли мислите, че НАТО смята да воюва срещу Русия?

- Не е нужно да воюва. Достатъчна е заплахата. Макар че и воюването е възможно при определени обстоятелства. И тогава почти е сигурно, че първите атомни заряди ще паднат не в териорията на воюващите съюзници, а в наша земя.....


/Със значителни съкращения/


в.Стандарт,6 февруари 1996 година
Активен

bojinkata
Неактивен bojinkata
Hero Member
*****
Публикации: 7220
Пол: Мъж
мислите определят съдбата ти

« Отговор #19 -: (Вторник) 07 Март 2017, 20:22 »

Дали това не превръща страната ни в евентуална мишена

автор: latestnews
 
БЪЛГАРИЯ НА ПРИЦЕЛ !

Рота от Трета бронирана бригада от Форт Карсън, Колорадо, от състава на сухопътните войски на САЩ ще бъде дислоцирана на учебен полигон „Ново село“, предаде БГНЕС.

От днес, там са настанени до 120 американски военнослужещи. Очаква се до края на седмицата в „Ново село“ да бъдат транспортирани и 15 бойни машини „Брадли“, две верижни машини М 113, както и различни типове автомобилна и спомагателна техника, съобщиха от Министерството на отбраната.Американски танкове в България


 
Източник: clubz.bg

Какво налага такова масирано присъствие у нас като никой не дава отговор на населението нито пък това население е питано дали да има американски бази и войски в България?
Лавров определи тези действия като провокативни, но нашето външно министерство както и министерството на отбраната неглижират това като провокация, а напротив – те съдействат като по този начин изпълняват заповедите на НАТОВСКИТЕ генерали !
Дали това не превръща страната ни в евентуална мишена?Rumen Stojanov · ВНВВУ "Г. Бенковски"
Въпрос на “Булг-страфор”

Каква организация сме НАТО… “Атлантическа” или “Шовенистична”…? Ако беше “атлантическа”, щяха да спазват “Атлантическата харта”…!

Атлантическа харта
(подписана от американския президент Франклин Делано Рузвелт и британския министър-председател Уинстън Чърчил. 14 август 1941 г.)
1. САЩ и Великобритания не се стремят към териториални или други завоевания.
(…Ха-ха-ха… Разораха с авиобомби и окрадоха де що има нещо ценно по света… Германия и Япония все още са окупирани…, а напоследък нападнаха и ограбиха Афганистан, Либия, Ирак и опитват в Сирия…)
2. Те няма да се съгласят с никакви териториални изменения, които не са в съгласие със свободно изразеното желание на заинтересованите народи.
(… Ха-ха-ха… Само, че не признават Два референдума в Кримската Автономна Република… и признават февруарския преврат в Киев)
3. Те уважават правото на всички народи да си избират формата на управление, при която искат да живеят; те се стремят към възстановяване на суверенните права и самоуправлението на тези народи, които са били лишени от това право по насилствен начин.
(…Ха-ха-ха… Тогава защо помагат на Киевската фашистка хунта, дошла на власт с преврат, да лиши от самоуправление ПРОТИВНИЦИТЕ НА ПРЕВРАТА в Донецка и Луганска области…?)

Това Евро-Атлантически ценности ли са…???

Познавате ли Технологията на Шовенизма, Американизма и всеки друг глобализъм…
Проста е…:
1. Щом някой си пази богатствата го обявяваме за враг…
2. Разпалваме страховете на поданниците си, че “врага ще ни нападне”...
3. Струпваме армия на границата на обявения за враг…
4. Още преди да се е въоръжил, правим провокация, нападаме “врага” и превземаме богаствата му…
5. След “победата над врага”, питаме Патетично…:
- “Кои бяха приятели на “лошия ни враг” и… ги обявяваме за Враг…
(…по-нататък виж точка 1.)

Сами решавайте – НАТО атлантици ли са или шовенисти…???

ХА-ХА-ХА...
(но… не е смешно, а тъжна свръхлиберална действителност…!)
Активен

bojinkata
Неактивен bojinkata
Hero Member
*****
Публикации: 7220
Пол: Мъж
мислите определят съдбата ти

« Отговор #20 -: (Сряда) 14 Юни 2017, 13:17 »

Страните от НАТО ще бъдат съдени  за бомбардировките над Югославия. Също и помагащите!
 Иска е за 30 милиарда долара. Заведен е от адвокати от Русия, Индия, страни от ЕС и Китай, водени от сръбския юрист Срджан Алексич.
Источник: http://rusvesna.su/news/1497431090 .
http://rusvesna.su/news/1497431090

Сега и на сърбите ли ще плащаме репарации?
Активен

bojinkata
Неактивен bojinkata
Hero Member
*****
Публикации: 7220
Пол: Мъж
мислите определят съдбата ти

« Отговор #21 -: (Понеделник) 17 Юли 2017, 09:40 »

УЖАСЯВАЩО РАЗКРИТИЕ! СОДОМ И ГОМОР в Американската Военна База в Ново село! Виж Тук:
автор: bogolubie
 http://skandalno.net/%D1%83%D0%B6%D0%B0%D1%81%D1%8F%D0%B2%D0%
B0%D1%89%D0%BE-%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%BA%D1%80%D0%B8%D1%82%D0%B8%D0%B5-%D1%81%D0%BE%D0%B4%D0%BE%D0%BC-%D0%B8-%D0%B3%D0%BE%D0%BC%D0%BE%D1%80-%D0%B2-%D0%B0%D0%BC-177218/

Темата за американските бази в България пак набра обороти, заради поредното съвместно, уж НАТОвско учение на полигона в „Ново село”. Където обаче пристигнаха само американски солджъри с тежката си военна техника.

Само през Дунав-мост тези дни минаха 250 верижни машини, до една- американски. US-войниците влязоха у нас като у дома си, затруднявайки движението на българските „аборигени“ по пътища и се похвалиха, че са модернизирали базата си край Ново село, влагайки само тази година 2,8 милиона долара. В България САЩ контролира 4 бази- в Ново село, Безмер, Айтос и Граф Игнатиево.

До една официално се водят бази на НАТО, но други войници, освен американски там не са се мяркали от години. А за базата в Ново село някои експерти вече официално говорят по телевизията като за българо-американско съвместно съоръжение. И депутати, даже и от ГЕРБ, спокойно казват, че полигонът е база на САЩ, в която е разположена само американска бойна техника.

Американците наистина се чувстват тук като у дома си. Те наричат „Ново село“ „най-модерната ни база в Европа“ и се хвалят, че само за година оттук са преминали 5 000 войници и командири. Имат си всичко, дори пожарна, църква, кино и столова, в която могат да се хранят хиляда души едновременно.

Близостта на полигона с летището в Безмер дава много добри възможности за тренировка на трите вида въоръжени сили, както и на специалните части. Никъде в Европа няма създадени по-добри условия” за американците, похвали се полк. Явор Матеев от Министерство на отбраната.

„До момента в изграждането на съвместните съоръжения  (базата и летището) са инвестирани 61 милиона долара, които са дадени  от американското правителство“, допълни гордо полковник Матеев.

Миналата година депутати бяха поканени да посетят базата и някои останаха втрещени. Ето какво коментира тогавашният народен представител от „Атака“, а сега областен управител на София Илиан Тодоров: „Всичко, което видяхме там – спални отделения, спортни зали, фитнес зали, кина и театри – са създадени специално за американската армия, а не за българи. Американците просто си живеят там и считат всичко за своя собственост, строят си каквото им е нужно.

Български военнослужещи МО изпраща там само за по две седмици. Предимно офицери. Станах свидетел на невероятна сервилност от страна на нашите военни, които в „Ново село“ се държат като на гости и като подчинени на американците. Нашите военни ни обясниха още, че ако тази база я няма, армията ни загива, защото нямало кой да я обучава. Интересно как сме имали армия досега? Как сме оцелели толкова години , без да е имало американски бази на наша територия?“, диви се Тодоров.

И продължава: „Оказа се, че е лъжа. Стана ясно, че не от САЩ плащат заплатите на малкото родни военнослужещи. Българските военни в базата, както и обслужващия американците персонал, са си на щат към Министерството на отбраната на България. И въпреки това през цялото време ни убеждаваха, че  трябва да сме изключително благодарни, че US-войниците са тук.

Показаха ни и на какво са ги научили американските им инструктори. Беше смешно и нелепо. По 10 войника целят мишени на 20 метра от тях. А янките ги потупват о*уражаващо по гърбовете. Толкова е елементарно, че и дете може да ги улучи. Така и не разбрах на какво точно ни учат американците. Даже аз, ако ми бяха дали да участвам в учението, щях да се справя отлично. На това ли ни обучават? Така ли повишават бойната ни мощ?

Или целия тоя маскарад е с цел – прикриване на нещо друго?“.Илиан Тодоров разказа още /виж ТУК/ , че според подписан от правителството на ГЕРБ договор американските военнослужещи в базата в Ново село могат да достигнат до 5 000 души. „Същият договор им позволява да вкарват там всякакви оръжия, без да го съгласуват с нашето командване – пише го в споразумението, което правителството на Бойко Борисов е подписало тайно от българския народ.

Могат да вкарат и биологично и химическо оръжие, защото това не е забранено в подписаното споразумение. На всичкото отгоре не плащат наем за ползването на базата и летището. Нещо, което са задължени да правят в другите държави. Абсолютно недопустимо е една от най-богатите и развити във военно отношение  страни в света да не плаща наем за ползваните от нея 4 бази в България! Ние сме член на НАТО, а не американска колония!

САЩ харчат по 10 млрд. долара на година, само за военни бази извън територията си. И навсякъде плащат наем – в Германия, във Великобритания, в Белгия, в Италия. Само тук са като у дома си и не дават никакви пари. Питам се кой продаде или подари България на САЩ?“ – попита атакистът преди партията му ПФ да влезе във властта, а той самия да стане областен управител.

Сега вече Илиан Тодоров мълчи по темата.

А колоните с американска военна техника пъплят ли пъплят по нашите пътища. Под предлог, че ще се прави ново учение. Какво има в тях, никой не знае. Какви оръжия се стоварват, е военна тайна.

В Сливен и Ямбол хората се оплакват, че в последно време военните самолети непрекъснато пикират над главите им.

Вчера американски войник получи банална бъбречна криза и бе превозен с военен хеликоптер до университетската болница в Пловдив. Със съответния екскорт. А после се оказа, че е можело да му сложат няколко системи и в най-близкия селски медицински пункт… Но военните искали най-доброто.Ясно е, че американските войници се чувстват у нас не просто като у дома си, а като господари. В базата им се внася само екологична био храна, условията са като на *урорт, за една бъбречна криза се вдигат хеликоптери. Колони от камиони и танкове се придвижват когато си поискат и трошат крехката ни пътна инфраструт*ура от третокачествен асфалт. Доставят се и се трупат оръжия… но не за учения!

САЩ се готви за евентуална война с Русия и пъчи срещу й мускули от българска земя. Влачи техника, складира оръжия. И всичко това става зад гърба на българския народ. А страната ни вече е на руски прицел и първа ще го отнесе при военен конфликт. Но на американците не им пука какво ще стане с България. Както и че никой българин не иска война и то точно с Русия.

Още по-зле:

И на назначените ни от САЩ управляващи не им пука! Банковите сметки на господата от ГЕРБ, РБ и прочие ЦРУ-агентурна пасмина са в чужбина, имат си и палати там… ще се спасят!

Повече от ясно е кой подари военното ни летище, базите и цялата ни армия на американците.

Първо го направи Плевнелиев, който театрално и със сълзи на очи помоли САЩ и НАТО да се настанят у нас, за да ни пазят от руснаците.

А после една дузина назначени от Вашингтон агенти на влияние- национални предатели, които от осем години управляват и предават страната ни, търгуват с националната сигурност и с всичко родно- ни подариха на САЩ.

И ще продължат, докато заГРОБят България!

Партията, известна като ГРОБ и действаща като погр*бална агенция за народа…

Освен ако не се събудим! Skandalno.net

Автор: Станислава СЛАВОВА, Skandalno.net
Активен

bojinkata
Страници: 1 [2]   Нагоре
  Изпечатай  
 
Отиди на:  


Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2011, Simple Machines  Theme KurtLarVaDisi
© Copyright 2012 - 2018 XCOMBG.NET

конспирация манипулации езотерика окултизъм НЛО извънземни духове сънища окултен конспиративен видения духове нематериален паранормални