Страници: [1] 2 3   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: 48 седмици с Дор Киристил  (Прочетена 4908 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Неактивен форум
Hero Member
*****
Публикации: 3754

« -: (Вторник) 11 Август 2015, 15:58 »

48 седмици с Дор Киристил


Изложеното тук е български превод, направен от мен, на материала "48 седмици с Дор Киристил". Този материал се появи за първи път в интернет през Януари 2015г. Човекът, който го публикува в интернет, носи псевдонима Данте Сантори (Dante Santori), и около него има още анонимни хора.

Характерното за информатора Данте Сантори е, че е много противоречива личност. Разпространява наистина безпрецедентна информация, що се касае до личното ми мнение (а мисля, че имам изграден поглед над нещата), но едновременно с това съзнанието на Сантори е много замърсено - човек няма как да не усети тежките егрегори, тежкото програмиране, внушения и плътната и мръсна енергия, витаеща около него и най-вече начинът, по който е вложил неприятната си атмосфера в материалите, които обнародва.
Като резултат, множество чувствителни хора го избягват и не могат да му обръщат внимание достатъчно дълго време, за да възприемат онова, което има да каже на света.

Както знаете обаче, има си хора за всичко. Аз съм един от онези хора, които се чувстват най-жизнени в трудни и кризисни периоди, и се представят най-добре, давайки най-доброто от себе си, в тежките и хаотични моменти от живота. Забелязал съм за себе си, че имам нужда от случайни или контролирани катарзисни ситуации, за да се чувствам жив.
Поради това, много често се чувствам привлечен от очевидно от противоречивото, и често се чувствам воден от любопитство, тласкащо ме в сърцевината на смърдящите кенефи, защото сякаш нещо вътре в мен вярва, или се надява, че търси скрит смисъл.
Изложеният тук материал, с произход информатора Данте Сантори, е преработен и пречистен от мен, през моята призма. Опитал съм се да го сведа до вашето внимание - по-широкото внимание на една по-широка аудитория - с възможно най-малко загуби от логическото съдържание. Считам, че много от вас биха намерили това съдържание за интересно, ако аурата на Данте Сантори не беше толкова отблъскваща.

Нямам очаквания за резултата и отзвука от дискусията по тук изложеното. Воден съм от любопитството да видя възможния ефект и коментари, когато повече гледни точки преценят нещата по-долу.

  • -  Материалът достига до интернет, благодарение на информатора Данте Сантори (Dante Santori). Неговият настоящ youtube-канал.
  • -  Данте твърди много неща за себе си, включително, че баща му е бил висш тамплиер, и че той самият е работил в няколко разузнавания, като преди това е бил военен пилот в родната му Италия.
  • -  Хореографията, която Сантори използва, за да разпространява информацията, е тежка и отблъскваща за възприемане, и натоварваща съзнанието.
  • -  По мои наблюдения информацията все още няма аналог в интернет.
  • -  Информацията изисква комплексна и трезва преценка.
  • -  Родният език на Данте Сантори не е английски - италиански е, а информационните му източници не са на родния му език. Следователно, това, което долу ще прочетете, е превод от чужди за него езици (специално за този материал, това е най-често латински, руски и украински) директно на английски, след което е преведено от английски на български, от мен. Разберете, че в този дълъг цикъл на метаморфози на думите, възникват някои доста "екзотични моменти", като например явлението, че в неща, уж писани преди 2000 години, са си проправили път интернационални изрази и думи.


Преди години Данте Сантори и неговата компания издадоха един известен в уфологията материал - който отново беше първи по рода си в момента на издаването му - наречен "Книга за извънземните раси" или накратко - ARB, от Alien Races Book. Можете лесно да я откриете в интернет при търсене в гугъл. Тази книга създаде революция в света на тогавашната уфология, разбивайки парадигмата за 2-3 извънземни раси (рептили и сиви). Откакто се появи, до ден днешен, в нашия свят се установи нова парадигма - че на Земята присъствие имат повече от 80 различни раси.

Превеждам, в услуга на читателя, уводът от тази книжка, който е следният (оттук-насетне в квадратни скоби [] ще записвам оригиналния начин, по който Сантори пише определени имена, споменати за първи път):

"През 2004та се сприятелих с един украински пич, на име Петро, срещнах го напълно случайно в един бар на плажа... Аз бях в отпуска, а той запиваше с приятели там.
Както и да е, започнахме да разговаряме... така започна приятелството ни... (Петро е мъртъв към днешна дата, предполага се че го убиха наскоро, бел.прев) редовно започнахме да се виждаме у дома, където събирахме семействата си.

През 2008ма той ми се обади и ме попита дали искам да попътуваме малко... Казах "СТАВА !"

Той си беше наумил да отидем в южна Испания на посещение на брат му (брат му беше в затвор там по нова време, близо до Хуелва [Huelva]), както и да навестим баща му в Португалия (баща му беше бивш дипломат на Украйна, преди години, и когато се пенсионира, реши да се премести в Португалия и да живее там...)

И така, тръгнахме... посетихме брат му, и после минахме през Португалия, за да навестим баща му...

Когато бяхме в къщата му, той ни помоли за услуга (стар е)... дали сме могли да изпразним едни кашони от една от стаите, защото искаше да я разчисти и да я направи на спалня за гости... (към днешна дата, бащата на Петро почина наскоро в затвор, бел.прев) Казахме "Добре" и отидохме в стаята, очаквайки да видим някакви стари вестници...

Вместо това, открихме 58 кашона, пълни със стари документи и книги от времето, когато бащата на Петро беше дипломат...

Някои страници (документи) бяха на руски... а някои бяха дори от времето на СССР.

Петро започна да чете/превежда някои от тях и осъзнахме, че бяхме попаднали на множество интересни, интригуващи и дори свръх-секретни (поне по едно време) документи!

Затова, попитахме баща му дали може да запазим кашоните за себе си... той се съгласи и... трябваше да наемем ван, за да превозим всичко до вкъщи.

Седмица след седмица, в къщите на двама ни, но най-вече през уикендите, прегледахме всичките документи, превеждахме ги, направихме им каталог спрямо съдържанието им, или спрямо датите и местата в тях, и тн...

Тъй като, заради професионални ангажименти, бяхме далече един от друг доста често, свършихме много от работата онлайн.

Тогава, открихме КНИГАТА... книгата, която доведе до видеотата, които публикувах.. (тази единствена книга, която имаме е без дата и изглежда "модерно", но все пак открихме корицата - само корицата - на същата книга, но датирана 1951г!)

Обадихме се на баща му, по-късно същата година, и го попитахме за книгата... и той ни сподели липсваща информация... Той каза, че сред висшите сановници в официалната политика винаги се е въртял слуха за извънземния контакт, но нищо конкретно...

Той каза, че получил книгата преди много години от един много стар негов приятел дипломат и, до неотдавна, обновявал книгата с информация, която негови приятели му пращали, или когато се съберял с приятели д разговарят за "едно време".

Тази информация (честите обновления) получавал по и-мейл, телефон и онлайн.

Той все още получава чести обновления на информацията, и ми я препраща.

Книгата има стотици странични бележки по страниците (обновленията), малки листчета, закачени за страниците, със свързана незначителна информация, има снимки, хванати с кламери за тях, и тн... По този начин разбрахме за сравнително скорошни посещения от извънземни, броя им, къде се е случило, и тн... редовно са обновявали информацията, която успявали да научат.

НО, той каза, че имало само шепа хора, които били "навътре в нещата" на времето (по време на СССР)... водачът на комунистическата партия и няколко съветника, 5 или 6 СМЕРШ агенти (SMERSH, това е образувание в руските служби, абревиатурата означава "смърт на шпионите", бел.прев) (може би повече, до 12), командирът на въоръжените войски И командирите на трите военни клона (армия, военновъздушни сили и флот) и може би няколко учени...

Той каза, че най-вероятно има повече хора "наясно", особено сред военните, но не можеше да потвърди това! (той и приятелите му не можеха да разпознаят някои от имената, споменати в книгата)

Хората ме питат за някои от илюстрациите на определени извънземни раси в книгата... това е защото някои от тях бяха буквално копирани от филми и/или видео-игри (не всички).

Аз и Петро се питахме същото нещо, защото разпознавахме някои от тях... и се свързахме с баща му, за да получим отговор.

Той ни каза, че през годините хората, които добавяли/обновявали/принтирали книгата били ползвали изображения на извънземни от медиите, когато нямали истинска снимка или рисунка от свидетели... Така че понякога използвали изображения от филми и видео-игри, които добре описвали въпросните извънземни раси, напаснато спрямо показания от свидетели (описание на срещите им).

Обаче той каза и нещо друго... нещо изключително интересно.

Той ни каза, че сред висшите дипломати имало много "категорични" дискусии и д*бати относно "план", включващ определена медия (от онлайн, до вестници, до холивуд, до индустрията на видео-игрите) и определени секретни отдели (особено от Япония, Китай, Канада, САЩ и Европа) с цел да използват "правилните" (според тях) изображения, с които да обрисуват облика на извънземните...

Всички въвлечени медии (в края на краищата... или директно, или защото притежавали "майчините" компании) били притежание на не повече от 5 човека, и че това е било целенасочено усилие хората (човечеството) да свикнат с облика и присъствието на извънземни... измежду нас!

Той (бащата на Петро) ни каза, че някои от изображенията на извънземните раси във видео-игрите (и другите медии) били използвани в книгата ПРЕДИ появяването на игрите и/или филмите...

Той и някои от приятелите му имали знанието, че някои от секретните отдели всъщност били създали някои от изображенията и после ги "изтекли" в подходящите канали...с цел картинките да станат познати на широката общественост.

Това, очевидно, ние не можахме да потвърдим... освен за едно от изображенията в книгата... извънземните, използвани във филма "Денят на независимостта", били известни преди направата (времето дори не се доближава!) на филма... поне 8 години преди това!

Също така, в някои от изображенията в ARB (Книгата за извънземните раси, бел.прев) е имало намеса...

И така, ето това е... историята зад РУСКАТА СЕКРЕТНА КНИГА ЗА ИЗВЪНЗЕМНИТЕ РАСИ.

Поне част от нея...

Надявам се книгата и разкритията в нея да ви харесат.

Преводът на ARB-книгата може да се случи по някое време. В зависимост от читателския интерес, ще си я поместя сред останалите неща за правене.


П.П.
По някое време - по-скоро или по-късно - ще обърна сериозно внимание на Украйна и окултната завръзка, която се случва там в последните години, СЛЕДСТВИЕ от което е това, че привлякоха фокуса на САЩ, която ги разсипа.
« Последна редакция: (Вторник) 11 Август 2015, 16:08 от форум » Активен

Неактивен форум
Hero Member
*****
Публикации: 3754

« Отговор #1 -: (Вторник) 11 Август 2015, 16:15 »

Преди време казах, че ще направя двучасово видео, разкриващо всичко, което знам… относно всичко! Но, както някои от вас знаят, животът ми за пореден път се промени доста в последно време.
Животът се променя, плановете се променят.
Затова, вместо да правя “просто още едно” видео (без значение колко важно беше за мен), реших да направя нещо… нечувано, безпрецедентно, революционно, а за много хора – невъобразимо!
Този проект ще ми отнеме години да го завърша. Гледате Част 1 (Въведение) от серия, която ще има дузини, може би стотици части.
В тази поредица, която наричам…


ИЗВЪНЗЕМНОТО ЧОВЕЧЕСТВО:
ЕКСПЕРИМЕНТЪТ

…ще направя полу-хронологична история на човечеството, на основание цялото знание, което съм събрал през последните 34 години, откакто бях 13-годишен и започван да изследвам неразрешените факти и мистерии, които обграждат всички нас… Ще покрия и адресирам повечето исторически и не-исторически събития, и по-незнайни факти и намеси в делата на човечеството… и очевидната му и неизбежна връзка с извънземното присъствие на планетата Земя и отвъд нея.
От незапомнени времена до настоящия ден.


В тази поредица ще можете да видите документи, които никога не са излизали на бял свят (онези, които ви обещах и много други) видеота и информация.
Всичко това в полу-хронологичен ред и побрано в отделните исторически периоди.

Нова история на света.
Нова история на човечеството.
С всички външни намеси.През последните 5 години имах 5 канала в YouTube.com. Онзи с най-противоречива слава беше:
http://s30.postimg.org/ytfa3oww1/image.jpg
48 седмици с Дор Киристил


През онези 5 години публикувах повече от 500 видеота. Над 500 оригинални парчета от пъзела. Стотици от никога до сега невиждани разследвания. Помните ли?

http://s27.postimg.org/vlyqjzl6r/image.jpg
48 седмици с Дор Киристил


Инцидентът  “Дятловия поход”: лични файлове и Тайната книга на Гагарин

Инквизицията е измъчвала извънземни в Германия!

Извънземна планина 2: статични камери (Данте Сантори заснема силуета на обикалящ лагера му рептил, и прави снимка на оставена в почвата трипръстова следа)

Звярът от Геваудан (видео, посветено на серия средновековни инциденти, свързани с върколак и НЛО)

LUBIRDIUM

C.S.L. и Орденът на Асасините

Съществото (видео-материал, до който Данте се е добрал, заснел странна енергийна метаморфоза по време на шейпшифтинг на неидентифицирано хуманоидно същество)

Тайните на Шардана

ИСТИНСКАТА тайна на Леонардо Да Винчи

Извънземни причиняват Московския пожар по време на Наполеонската инвазия

LE CERCLE


Сега е време да свържем частите от пъзела…
Активен

Неактивен форум
Hero Member
*****
Публикации: 3754

« Отговор #2 -: (Вторник) 11 Август 2015, 16:24 »

ИЗВЪНЗЕМНОТО ЧОВЕЧЕСТВО: ЕКСПЕРИМЕНТЪТ
48 седмици с Дор Киристил
Дор Киристил [Dhor Kyristyl] – хибридът

Всеки ден милиони хора, точно като мен и вас, седят пред компютър и търсят отговори. Без да им е известно, че техните въпроси, и молитви, през цялото време са били отговорени. Само ако хората чуваха съвестта си. Но те не го правят. И така, те живеят и умират… изгубени. Без да знаят кои са или защо са тук. Без да разбират въпроса “Защо”.
Историята, която предстои да научите от тези епизоди, озаглавена ”Дор Киристил, хибридът”, не прилича на нищо, което преди сте чували. Информацията, на която историята се опира бе открита в ръчно написаните бележки от Книгата за извънземните раси (10%), в много малка книжка (90%), открита в Кашоните с извънземни материали (кутия #12).

http://s11.postimg.org/xxd3rkdb7/image.jpg
48 седмици с Дор Киристил
http://s9.postimg.org/ob2rob0in/image.jpg
48 седмици с Дор Киристил

http://s17.postimg.org/5c8sw88m7/image.jpg
48 седмици с Дор Киристил

На външната корица е озаглавена просто “сдвиг”, което е руското за “промяна” . Но отвътре има заглавие, написано на ръка – “48 седмици с Дор Киристил”. Това е отчет на някои от дейностите, свързани с приятелски и не-приятелски  извънземно-човешки хибриди през вековете на историята ни.
Ще имате възможността да я видите и прочетeте сами, когато специалното издание на “Книга за извънземните раси” бъде публикувано (от 4 години все още не е публикувано, бел.прев).Година 24 Преди Христа
Близо до днешен Миюн, Китай, се разбива извънземен кораб… 60 години по-късно Исус е разпнат.

http://s27.postimg.org/pzgmb43r7/image.jpg
48 седмици с Дор Киристил
Активен

Неактивен форум
Hero Member
*****
Публикации: 3754

« Отговор #3 -: (Вторник) 11 Август 2015, 16:42 »

Юдея, приблизително преди 2000 години

http://s1.postimg.org/jg003vdlr/image.jpg
48 седмици с Дор Киристил

Във видео-клипа си Данте Сантори твърди по негласен начин, че авторът на книгата "48 седмици с Дор Киристил" е Юда. Появява се надпис "Авторът на... 48 седмици с Дор Киристил", след което следват изображения на обесения Юда, взети от игрални филми.

От този момент нататък почти всичкото писано в това видео ще е под формата на "цитати". Цитати от книгата "48 седмици с Дор Киристил" ще бъдат маркирани с (48W). Ръкописните записки и бележки върху страниците на "Книга за извънземните раси" ще бъдат маркирани с (ARB).


http://s15.postimg.org/jmmrndwtn/image.jpg
48 седмици с Дор Киристил
това място, 24та година Преди Христа.


"Най-важните дни в живота ти са денят, когато си се родил... и денят, в който си разбрал ЗАЩО"
Марк Твен


(преведено от руски, цитати от последната страница на книгата)"И това бе писмено свидетелство за 48-те седмици, които прекарах с Дор Киристил. Човек, който не беше Човек... душа не от този свят." (48w)

"Това са последните редове, които смея да напиша за онези дни, защото преди да е дошло утрото ще посрещна добре заслуженото си наказание..." (48w)

"Заслепен от фалшива вяра живях, но с истинска вяра аз ще умра..." (48w)

"И нещата, които написах, не са приказки от болен човек или притчи, предавани от поколение на поколение.
И всички тези неща бяха чути и видени от повече от един.
И бяха записани от повече от един." (48w)

"И тези неща са истина, понеже аз, и други, бяхме там.
Там, когато Дор Киристил въздигаше мъртвите..." (48w)

"И бяхме там, когато ходеше по вода..." (48w)

"И аз бях с него до края..." (48w)

"И бях там с него, Дор Киристил, 48 седмици преди смъртта му.

Когато ме извика и каза:
- Казаха ми, че можеш да рисуваш звуци...Прав съм?
- Да Учителю, казах аз.
- От днес нататък ще пишеш каквото ти кажа..." (48w)


http://s29.postimg.org/uvi1uupnr/image.jpg
48 седмици с Дор Киристил

"Името ми е Лудас Керийот [Lhudas Kerioth], и съм асасин на Сикариите" (48w)

Бележка от преводача:
Сикарии - от латински означава "хора на кинжала". Това е термин, употребяван в годините непосредствено преди разрушаването на Йерусалим през 70г от новата ера, с който са били назовавани сепаратистки екстремисти от групата на еврейските фанатици, опитали се да прогонят римляните от римската провинция Юдея. Характерно за тях било терористичното поведение да се крият в тълпи от хора, със скрити кинжали в дрехите, и да атакуват нищо не подозиращи римляни или хора от мирното население, което ги поддържа.


"Човек съм" (48w)


"Името ми е Дор Киристил от Каристусите [Kаristus], Третата Раса." (48w-страница 4)

"Преди три (3) синамис, 60 от вашите години, расата ми беше на много дълго пътуване. Пътуване, което вече ни бе отнело 4000 синамис. Дойдохме на вашата планета, след като знаехме за съществуването й от последните 20 синамис" (48w)


"Спряхме на вашата планета да търсим, каквото вие наричате сребро" (48w)

"Но открихме, че други Раси вече бяха тук..." (48w)

"Бяхме атакувани" (48w)

"Аз съм единственият оцелял..." (48w)

"Живях в далечна земя много от вашите години. Тайнствена земя с жълта река." (48w)

"Но с мен се свързаха.
Пътуването ми почти приключи.
И ти ще ми направиш летопис."
(48w-страница 8 )

« Последна редакция: (Вторник) 11 Август 2015, 16:48 от форум » Активен

Неактивен форум
Hero Member
*****
Публикации: 3754

« Отговор #4 -: (Вторник) 11 Август 2015, 19:18 »

И на 10-тата нощ Дор Киристил дойде при мен, и каза:
- Казах ти много неща, а ти не изглеждаш изненадан, и не се страхуваш от мен.
На което аз отвърнах:
- Като дете, баща ми, Симон, който ти срещна на вечеря в Бетани, ми каза за други хора, които идват от Небесата, хора, които изглеждат като нас, но не са нас, нито пък уважават съботата (еврейската събота - "сабат", бел.прев). Те не са ангели... нито демони. Трябва ли да се страхувам от теб, Учителю?

И след кратък момент тишина, който се усещаше като най-тъмна нощ, той проговори:
- Не... Не трябва.
И после проговори отново:
- Какво друго ти каза баща ти, Симон от Бетани?

И аз незабавно отговорих:
- Каза ми, че не сме за един и същи свят, но вече живеем заедно. Че не споделяме вяра в един и същи Бог и че онзи, който не уважава храма, и от този свят да е или от друг, не бива да е измежду живите.

И ти съгласен ли си с баща си?
Каза Дор Киристил.
- Като растях в къщата на баща си, видях най-зли неща да се извършват и на мъж, и на жена, и на дете. Всички онези неща, извършени от собствените ръце на баща ми. Аз съм много съгласен с нашите свещени писания, но не с баща си.
Казах аз.

Какво е отговорът на човек, който не знае какво да отговори... или знае, но се страхува да отговори... или се страхува да не би да даде грешен отговор.
Каза той.
И при това, аз, без да зная какво да кажа, нито да искам да отговоря грешно отново, погледнах надолу към краката си в мълчание.

Дор Киристил бавно се изправи на босите си крака, и каза:
(дори да не зная дали говореше на себе си или ме питаше въпрос отново)

- Какво ли може да е направил Симон от Бетани, че пораснал мъж да се страхува от него дори и днес?

Отново, аз мълчах.

Той сложи лявата си ръка на рамото ми, изчака, докато вдигна поглед към него, и тогава ме попита:
- Какво още ти каза баща ти за Небесните хора, онези, които не са нито ангели, нито демони...?

Беше се вторачил в мен в тишина, очите му сякаш опитващи се да прочетат душата ми, осъждащи ме заради мълчанието ми, лицето му студено и твърдо като на статуя, чакащо отговора ми.
Бях ужасен в мисълта дали да кажа истината или да излъжа... Никога не бях виждал Дор Киристил да нарани човек нито звяр, но студеният и дълбок поглед в очите му, втренчен отгоре ми, ми казваше, или по-точно, предопределяше ми да отговоря бързо и с истината...

И така аз казах истината:
- Баща ми също ми каза, че ти вече не си сам. Че е видял още от твоя вид наблизо. Наскоро... по хълмовете. И в небето. Той каза, че в Бетани вече нито мъже, нито жени, нито деца или зверове се показват нощно време. Не преди вашия вид да си тръгне...

И... какво друго ти каза той, Лудас?,
каза той,
сякаш знаейки, че не му казвах всичко.

- Той каза, че на последната пълна Луна, 3 небесни колесници дошли, но само 2 си отишли. Една изгоряла в небесата като горяща топка ечемик.

картинката е от мен, бел.превБаща ми, Симон, познат в Бетани като Симон прокажения, заради болестта му, бързаше да посочи греховете на другите, особено на жените, с омразно самодоволство.

Баща ми презираше Дор Киристил, който хората сега наричаха Исус, заради това, че позволи на тази предполагаема грешница да го докосне.

Той и останалите фарисеи искаха да бъде убита с камъни заради греха й.

Намесата на Дор Киристил не позволи това да се случи и така баща ми започна да го мрази още повече. Знанието, че той не беше от този свят, само го вбесяваше допълнително.

Когато, по време на пасхата, отидохме в къщата на баща ми за вечеря, той бе лош домакин и не почете Дор Киристил - Исус - неговият гост, както трябваше да направи, като осигури слуга, който да измие краката му, традиционен обичай, който винаги се изпълнява при важен гост.

Сърцето му бе твърдо, дори след като беше излекуван от проказата си от Дор Киристил, заболяване, което винаги представлява грях според нашата култура.

Но точно тази вечер от злодошлия ни престой в къщата на баща ми, Дор Киристил, ми разказа за първите си години в нашия свят, след като небесната му колесница била атакувана и разрушена.http://s13.postimg.org/4kk8go6on/48_3_1.jpg
48 седмици с Дор Киристил

И той ми каза, че за повече от 20 от нашите години живял не само в земята на Жълтата река, но също и отвъд най-високите планини и в земята на слона и тигъра.

И всички онези неща той ми разказа с подробности.

И цяла вечер рисувах звуците...

И върху пясъка направи карти с клечка, рисунки на далечни земи, които могат да се видят само от звездите. И там е мястото, където е бил и живял.

И всички онези неща той ми каза и ми ги показа за една вечер и една сутрин.


http://s2.postimg.org/cx29rrc6h/48_3_2.jpg
48 седмици с Дор Киристил
http://s12.postimg.org/g8502w37h/48_3_3.jpg
48 седмици с Дор Киристилhttp://s8.postimg.org/otltxq2xx/48_3_6.jpg
48 седмици с Дор Киристил
  http://s24.postimg.org/ocq0xhg5h/48_3_7.jpg
48 седмици с Дор Киристилhttp://s8.postimg.org/6umkmrckl/48_3_5.jpg
48 седмици с Дор КиристилИ аз го запитах:
- Учителю, не се ли страхуваше? Не се ли страхуваше да не бъдеш хванат от онези, които унищожиха небесната ти колесница?

И той ми каза:
- В началото се криех, живеейки предимно в дивото, без да ме вижда никой, дори дивите зверове.

След 1 година от вашето време, без да бях чул, или видял, или дори почувствал това, което очаквах, започнах да се разхождам из полетата на селяните и из малките села...

С времето станах уверен, да науча навиците ви и да се слея с вашия вид ми беше лесно.

Всеки нов език можех да науча за един ден от вашето време, всяка нова външност, която исках, можех да се променя в нея по-бързо, отколкото пчелата каца на цвете...

След 5 от вашите години, можех да ходя сред тях като един от тях.
Аз бях един от тях.

И аз се осмелих и попитах отново:
- Каква прави там?

Той погледна право в очите ми, усмихна се и каза:- Каквото си поисках...Мислех за онези думи много пъти насетне.

Преди да си тръгнем, той каза нещо, което щеше да промени живота ми.
Той ми каза:

- Лудас, били искал... вечен живот?

На което аз отвърнах:
- В този живот?
Той каза:
- Да, Лудас...

- Но Учителю, само Могъщият Бог може да има вечен живот... Ние сме просто плът, кости и думи в този живот.
     Той ме погледна и изкрещя:
          - Не е нужно да си бог, за да живееш като такъв!!
И преди да си тръгнем, той каза:
- Лудас, ти не си човекът, който си мислех, че си... или че можеше да станеш.

По-късно този ден, през нощта, отново се опитах да говоря сам с Мария, Магдалената. Но Мария, жената която исках за своя съпруга, отново отхвърли поканата ми, петият път за последните 3 дни...
Мария, както винаги, беше с Учителя, и вместо мили думи, чух нареждания...
- Каквото и да ти нареди, погрижи се да го изпълниш. (това го казва Мария, контекстът не е ясен, Данте Сантори филмира тази репклика с откъс от игрален филм, в който Мария изговаря тези думи, бел.прев)Следващата сутрин баща ми, Симон от Бетани, поиска да говори с мен.

Каквото имаше да каже и да поиска от мен, промени всичко...

И може да промени всички.


П.П.
АНАЛИЗ от преводача:

1) Симон от Бетани - Бащата на Юда - е знаел за извънземните. Това би обяснило защо не харесва Исус, когато го вижда, знаейки че не е никакъв бог и никакъв Месия, а че е манипулатор като всички от Небесата.

Това би обяснило защо Библейското предателство идва именно от страна на Юда, който от малък е запознат с приказките за други народи в небето. Като се казва "нито ангели, нито демони", имам чувството, че сякаш се набляга на онова, което се е случвало в главата на Симон... а може би и на други членове на семейството на Юда?... когато из земята се е пропагандирало християнството както го познаваме, с неговите ангели и демони. Явно и в онова време и място е имало запознати, и всичко това им е приличало на невероятна глупост.
АКО въобще разпространяваното тогава християнство е като това, което знаем днес.2) Разказът на Юда, на мен ми се струва, че се опитва да адресира традиционните староеврейски ритуали по източването на кръв и други ритуали за демонизиране и контрол на съзнанието, наследени от времената на Шумер и Акад.
Това би обяснило откъде Симон е имал връзка с извънземни - божествата на Шумер и Акад СА именно Анунаки. Симон явно е бил навътре в нещата.

Това с порасналия мъж ми се струва като домашен битов майндконтрол. Симон явно е разбирал как се причиняват травми, и е държал и домочадието под контрол.

Да не забравяме, че според това съдържание, Юда е бил съвременен терорист за времето си. Съвсем не е чудно, да е имал програминг, и баща му да е бил тогавашен религиозно-политически националистично настроен програмист на въпросните сепаратисти.
Може би точната дума за "националистично настроен религиозно-политически програмист, който действа по тереростичен начин"... е нацист в крайна сметка? Струва ли ви се интересна идеята корените на фашизма и национал-социализма да се намират всъщност в дълбоката древна юдейска традиция на майндконтрол, кървави ритуали и демонизиране?3) Мястото, където Киристил е живял, преди се превърне в "Исус". Много интересно дали може спекулативно тук да се помисли за връзка с България? Мислите ли, че може да се извади някъде връзка между тукашната информация, Дор Киристил както е описан, и Боян мага например?

Активен

Неактивен Psyhea
Restricted
*
Публикации: 3138
Дата на регистрация 2012-12-12!

« Отговор #5 -: (Вторник) 11 Август 2015, 20:38 »

Da!!!
Активен
Неактивен форум
Hero Member
*****
Публикации: 3754

« Отговор #6 -: (Вторник) 11 Август 2015, 21:23 »

И на сутринта на 20-сетия ден, Дор Киристил беше събрал всички последователи до брега. Гъркът Акакиос  [Akakios] попита:

- Учителю, хората питат за младостта ти.

- Кажи им, че не бях някъде, където можеха да ме видят, каза Дор Киристил.

- Какво да им кажа, когато настояват?

И преди Учителят да може да каже някакви думи,
Матай
(Бележка от Данте: Матей/Матю)
прекъсна и каза:

- Кажи им, че Учителят е бил в Аегиптус, криейки се от Хордус
(Бележка от Данте: Херод Велики)
със семейството си, така е истината.

И всички потънаха в тишина, чакайки от Дор Киристил потвърждение на онези думи, и той каза:

- Не изричай лъжи в мое име, Матай, понеже не съм бил в земята на крокодилите.

И Матай, винаги опърничавият, каза:

- Но това се знае, Учителю, и е прието...

И в това време Дор Киристил се изправи на собствените си два крака, вгледа се в Матай, и после във всички нас, и се разкрещя както никога не го бяхме чували да крещи:

- Знае се? От кого?
Знае се и се говори от лъжци и от фарисеите, което е същото... От онези, които твърдят, че не вярват в мен и все пак отделят време да разпространяват порочни истории. И е прието от вас, вярващите в тях, докато сте тук с мен!

И Учителят продължи и каза:

- Защо някога да се появявам в земята на крокодилите, където са враговете ми от другите земи?

И на онези думи не отвърнахме нищо, дори и Матай.

Както всички бяхме потънали в тишина и превили вратове в срам, Учителят погледна нагоре към високите хълмове и каза:

- Съберете храна, вода и вино в достатъчно количество, че да ви донесе радост и изчезнете в хълмовете за 30 нощи и 30 дни, защото няма да бъда отново с вас, докато не видите луната като червен полумесец.

И отново седна на пясъка.

http://s28.postimg.org/3yl789msd/48_4_1.jpg
48 седмици с Дор Киристил

Със спокойствие ни каза:

- когато стигнете хълмовете, останете в пещерата Айзария [Eizariya]. Отидете дълбоко в нея.

Аз, Лудас, го запитах:
- Да се боим ли, Учителю?

И Дор Киристил каза:
- За следващите 30 дни и нощи това няма да бъде ваша земя, а земя на други. Много болка и страдание ще постигне онези, които смеят да им се опълчат, като се опълчат на мен.

И едно последно нещо, преди да заминете, каза Учителят:
- Ако напуснете пещерата през нощта, може да не видите семействата си отново. Ако напускате през деня, да не бъдете виждани. Търсете висока трева и ходете приведени.


http://s12.postimg.org/qm1vi677h/48_4_2.jpg
48 седмици с Дор Киристил

И той ни остави.
Бележка от Данте:
В крайна сметка Католическата църква, използвайки така-наречения Q-документ, и "други" източници, трансформира това събитие в така-нареченото "Изкушение на Христа", в смисъл 40 дни, които Исус прекарал в пустинята, изкушаван от дявола...
Свидетелството на Марк е много кратко, почти нищо за събитието.
Не се споменава в евангелието на Йоан.
Матей и Лука описват изкушенията, пре-предавайки разговорите между Исус и Сатана. Но те не са били там...
Така че, католическата версия на тези събития се основава на Q-документа или Q-източника, което е хипотетична писмена колекция от реплики на Исус, дефинирана като "материал от обща култура" от църквата...Както ми каза, след като 30те дни и нощи дойдоха и заминаха и бяхме отново заедно, той прекарал това време високо по хълмовете и планините, срещайки се понякога с онези, които не са от този свят. Онези, за които баща ми Симон ми каза, че не са нито ангели, нито демони, но въпреки това идват от небесата...
Активен

Неактивен форум
Hero Member
*****
Публикации: 3754

« Отговор #7 -: (Вторник) 11 Август 2015, 21:28 »

И 8 дни и 8 нощи ние ходихме, без да знаем къде отиваме, понеже Дор Киристил не ни каза нито място, нито цел.

И на 9тата нощ от 8мия ден спряхме и почивахме. И Матай, обезпокоен от много неща, каза:
- Учителю, тълпите стават все по-големи и въпросите все по-любознателни.

И Дор Киристил каза:
- Неоправдано любопитстват за работите на другите...

- Но Учителю, каза Матай, ти направи живота си тяхна работа.

Учителят погледна Матай и каза:
- И за какво любопитстват?

Искат да знаят къде онзи, който се нарича Син Божи, е бил, преди да бъде сред тях...каза Матай.

Дор Киристил видя, че те искаха да го питат за това, така че им каза:
- Ще ви кажа каквото искате да знаете.

След като живях в земята на слона и в земята на тигъра, аз се върнах в земята отвъд най-високите планини. Там ми беше казано за други, които ме търсят, но не можели да ме намерят, каза Учителят.
Напуснах против волята си и следвах стария път, показан ми от онези, които ме предупредиха.

http://s27.postimg.org/fqtp9bfgj/48_5_1.jpg
48 седмици с Дор Киристил
Но онези, що си мислех, че ме търсеха, ме намериха, бях тогава в Партийските земи.http://s18.postimg.org/anpjgfwe1/48_5_2.jpg
48 седмици с Дор Киристил


И на мен те казаха:
- Ние не сме онези, които те търсят отвъд планините, защото те са също наши врагове.

Кои сте вие, които също търсите да ме намерите? И какво искате от мен?, казах аз.

Ние не сме от този свят, но като теб, който дойде от звездите, казаха те.

Кои са другите, които ме търсят отвъд най-високите планини?, запитах аз.

http://s15.postimg.org/jrsv9gtbf/48_5_3.jpg
48 седмици с Дор КиристилКои са те не е толкова важно, колкото какво искат, и те искат да убият теб и твоя вид, и всички които си срещнал или ще познаваш или ще видиш..., казаха те.

И те ми казаха:
- Продължавай да вървиш към залеза всеки ден и оставяй изгрева зад главата си. Ще стигнеш голямо море. Там намери как да стигнеш до място, което местните наричат Хошалем [Hoshalem] и оттам пътувай до Йерусалим.

Защо не пътувате с мен?, попитах аз.

Не можем да пътуваме с теб, нито да те вземем с нас, понеже никой от нас няма да доживее да види още 3 луни на този свят..., казаха те.

Ще ви видя ли отново?, запитах ги.

Не с нас, но с други като нас, от нашия вид. И ще бъдеш с тях в Йерусалим..., бързо ми отговориха те.

И те бяха в Йерусалим..., каза Дор Киристил, и изглеждаше дори разочарован или тъжен.

Но каквото се каза и реши на това място, ще кажа само на Лудас, който записва пътуванията ми..., добави той.

Но виждам по лицата ви, че искате да знаете повече, и така аз ви казвам:
- След дните в Йерусалим пътувах до островите на многото дъждове, където живеят най-дивите от хората. И там останах за много от вашите години, добави той.


Бележка от Данте:
Островите на многото дъждове = БРИТАНИЯ
(записки от ARB)И после погледна към мен, Лудас, и каза:

Последвай ме, където ще узнаеш повече.

И така направих, и в градината Дор Киристил ми каза истинската цел на неговите пътешествия и действия. И също, каквото предстоеше да се случи...

http://s4.postimg.org/3yjfqc15p/48_5_4.jpg
48 седмици с Дор Киристил

Лудас, каквото ще ти кажа, ще бъдеш първия от човеците да узнае..., каза той, Дор Киристил.

Ти ще запишеш тези неща, но само, за да ги покажеш на другите в случай, че умра във вашия свят, каза той.

Когато бях в Йерусалим, другите наистина ме намериха, както бе казано в Партия.

И ми казаха:
- Знаем името ти... и кой си.http://s15.postimg.org/pnvzocne3/48_5_6.jpg
48 седмици с Дор Киристил
Активен

Неактивен форум
Hero Member
*****
Публикации: 3754

« Отговор #8 -: (Вторник) 11 Август 2015, 21:39 »

http://s17.postimg.org/bztb80ou7/48_6_1.jpg
48 седмици с Дор Киристил


Твърдите че знаете името ми и кой съм аз, а аз не знам вашите и кои сте вие, каза Киристил.

И те казаха:
- Ние сме Синовете и Дъщерите на Анунакене...

Откъде знаете кой съм?, казах аз...

И на моя въпрос те отвърнаха:

- Твоят вид те търсеше на този и на други светове скоро след като твоя (-----) беше свален преди около 20 Земни години...Бележка от Данте:
На предния цитат видяхте маркировката (-----). Това е защото символите на това място не са известни. В контекста, в който се намира, това явно е нещо като "кораб" или дума с близко значение.


Запитах ги:
- Тогава какво се случва с моя вид?

И другите ми казаха:
- Отначало не можеха да те намерят. В един момент мислеха, че са те открили в земята на Жълтата река, но бяха принудени да напуснат този свят. Те напуснаха преди много време... И няма да се върнат.

Какво искате от мен, Синове и Дъщери на Анунакене?, попитах аз.

Ние бяхме създадени на този свят от нашите Бащи, за да можем да се грижим за другите творения на Бащите си, особено за онези, които наричаме човеци..., отвърнаха ми те.

Но ние не сме сами на този свят. Други от звездите също са тук и ние сме въвлечени във (враждебности) (-неразпознаваеми символи-) от хиляди Земни години, продължиха те.

Не отдавна преди твоето пристигане те убиха един от нашите, Калеопатара [Kаleopatara], последният/а от Фазарите [Fazarhs], казаха те.

Онези, които избиха твоя вид и свалиха (кораба) ти и онези, които убиха Калеопатара, са едни и същи..., ми казаха те.

Искаме да се присъединиш към нас.

В този момент аз попитах себе си дали тези другите, убили моя вид и убили техния Калеопатара, са същите, които унищожиха множество светове сред звездите. Включително моя собствен свят.

И преди да мога да говоря мислите си, те ми казаха:
- Да, ние знаем за твоя свят. как беше разрушен и знаем за пътешествията ти из звездите, всички онези, останали изгубени от твоя вид, опитващи да намерят нов свят за себе си...
Но не можем да ти споделим добри новини в този ден.
Откакто видът ти напусна този свят, след като те търсиха, те също бяха унищожени...

И тогава те казаха думите, които очаквах да чуя, но не исках да чувам...

Дор Киристил,
ти си последният от рода си,
ти си последният от Каристусите...
Какво искате от мен? Какви са намеренията ви?, запитах ги.

И те казаха:
- Тези човеци, които трябва и да пазим и да контролираме имат... недостатъци.
Те са лесни за манипулиране, обръщат се един срещу друг, те дори ядат собствения си вид..., започнаха да казват.

Бележка от Данте:
И в тази книга, и в ръкописните бележки към "Книга за извънземните раси", зета-човешките хибриди наричат извънземната раса, против която се борят, "Влаш" [Vlash] - един от много рептилоидни видове

http://s21.postimg.org/vze211b3r/e0171614_1573619.jpg
48 седмици с Дор КиристилИ те ми казаха:
- Инструктирани сме от бащите си, преди тяхното последно отпътуване, да използваме съзнанията им, за да ги контролираме, защото те са слаби по този начин... Те се размножават много бавно, и ни трябват повече от тях.

И аз, Лудас Крийот, син на Симон, попитах Дор Киристил:

- Значи, ако наистина това е така, какво тогава за войните от миналото и за войните сега, дори за войните на моя народ срещу народа от земята на крокодилите? И войните на римляните, които убиват други като нас с хиляди?

И Киристил ми каза:
- Като теб, аз също имах този въпрос отвътре. АЗ който съм живял отвъд най-високите планини и който съм видял войни и смърт сред човеците...

И аз ще ти кажа думите, които ми казаха:
- Те казаха, че не могат да контролират всичките човеци, навсякъде, през цялото време... и те ми казаха, че дори като използват вашите съзнания като повод, понякога те също използват война, за да държат човеците под контрол, и те ви контролират, като ви държат разделени. Още, те ми казаха, че Влаш правят същото, предизвикват войни сред човеците, и нарочно и не нарочно...

И те ми казаха, че не искат човеците да въстанат и да им се налага да водят война на два фронта, както се случи на други светове с други нисши раси. И така човеците, бидейки най-слаби от трите вида, трябва да останат разделени помежду си. И това е единственото, върху което и те и Влаш са съгласни... И това е негласно споразумение.

И аз, Лудас, запитах Дор Киристил:
- Случило се е на други светове? Човеците да въстанат?

Да - Дор Киристил ми отвърна - ...но те не бяха човеци... само приличаха на човеци...

И те ми казаха, че онзи свят е много близо до този свят...

И те ми казаха, че могат да видят този свят през нощта...http://s24.postimg.org/fxpjfjsdx/dune_tribute_by_jamga_d34c20h.jpg
48 седмици с Дор Киристил
картинката е от мен, бел.прев

И този свят сега се населва отново, каза Дор Киристил.

И така аз ги попитах:
- Как се наричате...?

На което те отвърнаха:
- Ние не се наричаме по никой начин. Но знаем кои сме... Ние бяхме създадени, не родени. Ние сме Синовете и Дъщерите на Анунакене.

И така аз ги попитах отново:
- Какво искате от мен, какво искате да направя? Ще го направя...

И това е, което ми отвърнаха...
http://s29.postimg.org/lq1xj5ysn/48_5_5.jpg
48 седмици с Дор Киристил

Хиляди години давахме на човеците богове на войната, отмъстителни богове, богове на страха, понеже страхът помага да се контролират техните умове и действия...
Но винаги сме им давали богове, които не могат да видят, а само да почувстват отвътре.

Но наскоро узнахме,
че Влаш
се готвят да създадат нов вид бог.
Бог, който те ще могат да видят,
бог син на друг бог...

Плановете им са много напреднали и всички неща са по местата си. Ще започне с раждането на дете от девствена жена.

Тази жена вече е създадена от Влаш, мелез на техния вид. На нея ще се гледа като на човек, избран от самия бог. Тя е първата стъпка от техния план.

Тя е добре охранявана и ние не можем да се приближим до нея или до мястото, на което е.

Бащата на това дете-бог ще бъде напълно човек, и той също е вече избран, но не знаем кой е той.

И Влаш ще създадат всякакви видове небосводни и земни знаци, така че всички човеци, които видят онези знаци, да вярват, че детето е наистина бог, син на друг бог.

И Влаш ще пратят детето, дори в крехка възраст, да ходи сред хората, да изпълнява всякакви видове чудеса, и ще го надарят с дара на словото, за да удивява и убеждава всеки, който го види или чуе...

И всички ще кажат... наистина, това ще да е бог.

И те ще използват стари легенди, небесни предсказания и всякакви видове знаци и писания, за да дадат на това дете легитимност да седне на трона на боговете, стари и нови.

И планът им е да завладеят умовете и доверието на хората с нещо друго, различно от страх, както в миналото.

И детето ще бъде добре инструктирано в такива неща.

И с него винаги ще са и те.

И когато детето порасне във висок мъж, дотогава те ще са създали повече мелези от собствения си вид, и тези ще разпространяват думите му из много земи.

Дори до царете и владетелите на много земи, и владетелите, които вярват на техните думи, ще бъдат наградени, но не и другите...

И онези думи не са за страх.

И след време онези думи, които не са за страх, ще станат на страх.

И един ден, далеч в бъдещето, когато детето, което ще бъде бог, син на друг бог, властва над всички земи, човеците няма да се чудят защо той не умира...

Това дете ще бъде бог, ходещ и властващ сред хората, а боговете са безсмъртни, и това дете ще е също.

И Влаш, за много Земни ери овладели изкусно себе-регенерацията на мелезите, ще поддържат това дете живо завинаги и винаги.

И те винаги ще са до него.http://s13.postimg.org/3nlnv5vp3/48_6_1.jpg
48 седмици с Дор Киристил

И аз, Дор Киристил, ги запитах:
- Откъде знаете за тези неща?

И те ми казаха:
- Ние знаем за тези неща и за много още, защото Бащите ни не спят, дори и когато не са с нас..

И така, те ми казаха още...

Дор Киристил, последен от Каристусите...
Ние не знаем къде или кога ще се роди това дете... но ще разберем, когато видим знаците.

Щом настъпи този ден, ние ще убием това дете при първа възможност.

Веднъж щом го убием, ще дойдем при теб и ще те подготвим за онова, което ще последва.

Когато денят настъпи, ние искаме ти да заемеш мястото на това дете и техният жив бог тогава ще бъде наш.

Искаме от теб да бъдеш живият бог на човеците.

Нека Влаш продължат плановете и подготовката си, понеже не знаят каквото ние знаем...

И понеже не знаят, че ние знаем.

Докато настъпи този ден, ти трябва да отидеш на Острова на многото дъждове, Зелените острови, и да останеш там.

И когато денят настъпи, ще дойдем за теб.

И докато не настъпи този ден, ние няма да се виждаме и няма да разговаряме.

И ние трябва сега да се върнем при нашия род в земята на крокодилите и да ги известим за дните, които идват и нещата, които трябва да се сторят.

И си тръгнаха...http://s11.postimg.org/jqc9mwicz/48_3_1.jpg
48 седмици с Дор Киристил

Ето ни нас днес, Лудас, ти, вярно следващ детето от Витлеем, и аз, който съм него, без да съм него..., каза Дор Киристил.Бележка от Данте:
Според 2 документа и някои ръкописни бележки от "Книга за извънземните раси" извънземната раса Каристус са едновременно смъртни и безсмъртни. Което означава, че те умират, ако са смъртно ранени. Само че те също имат силата да регенерират телата си безкрайно в каквато и да е възраст, по време на живота си. Нужно е обаче ръцете им да са свободни (не оковани), за да изпълнят ритуала.
Когато, в незапомнени времена, развили способността да регенерират телата си, прогресивно загубили способността си да се възпроизвеждат по естествен път. Това довело до положение, в което бройката им останала непроменена за дълго време, само с леки изменения, когато изкуствено създавали нов индивид от вида си.

http://s3.postimg.org/i6tsh05hf/1111.jpg
48 седмици с Дор Киристил
Активен

Неактивен форум
Hero Member
*****
Публикации: 3754

« Отговор #9 -: (Сряда) 12 Август 2015, 08:45 »

Бележка от Данте:
Според 2 документа и някои ръкописни бележки от "Книга за извънземните раси" извънземната раса Каристус са едновременно смъртни и безсмъртни. Което означава, че те умират, ако са смъртно ранени. Само че те също имат силата да регенерират телата си безкрайно в каквато и да е възраст, по време на живота си. Нужно е обаче ръцете им да са свободни (не оковани), за да изпълнят ритуала.
Когато, в незапомнени времена, развили способността да регенерират телата си, прогресивно загубили способността си да се възпроизвеждат по естествен път. Това довело до положение, в което бройката им останала непроменена за дълго време, само с леки изменения, когато изкуствено създавали нов индивид от вида си.


Предполагам, че става дума за таоисткото обръщане на оргазмената сексуална енергия нагоре към мозъка, и оттам пренасочването на употр*бата й за вътрешно обновление на тялото (следователно удължаване на физическото съществуване), което обаче явно не оставя възможност за външно насочване на енергията за целите на размножаването.

ПОДОЗИРАМ, че именно Исус е научил ламите в Тибет и региона как да постигат енергийни тела (дематериализирането), и ПОДОЗИРАМ, че именно Исус е научил даоистите как да култивират вътрешния енергиен безсмъртен зародиш от инкарнация в инкарнация.


Но подозирам и друго...

ПОДОЗИРАМ, че всъщност КРЪВТА на Исус (тоест кръвта на Третата раса, както пише тук) е ключа към цялата практика. Мисля, че е много смислено, че горните практики за физическо безсмъртие И постигане на енергийно тяло ИЗИСКВАТ наличието на Карустосова кръв (кръвта на Исус) във вените, за да работят.

Мисля си, че когато Исус е учел учениците си на всички онези неща за витализиране (говоря за материалите от Есеите), тези практики са били ПРИ УСЛОВИЕТО, че носят неговата жилка в кръвта си.

Оттам и наблягането му на факта, че ако не "пият" от кръвта му, "няма да имат живот в себе си".


Само спекулация, разбира се... но бих потърсил някакви аргументи в тази посока.
Активен

Неактивен galaxsis
Restricted
*
Публикации: 694

« Отговор #10 -: (Сряда) 12 Август 2015, 19:13 »

А какво визира Данте , под  " Трета Раса "  и как свързва кръвта на Исус с нея ?

 Има ли общо понятието  " Трета раса " с теософските  такива или той набляга на извънземните ....описани в книгите ?

Не мога да понасям тежките енергии от епизодите му и това е причината да загърбя  информацията му.

Активен
Неактивен galaxsis
Restricted
*
Публикации: 694

« Отговор #11 -: (Сряда) 12 Август 2015, 20:40 »

Как изглежда един Зета -Хибрид, защитаващ човечеството?
Активен
Неактивен meander
Hero Member
*****
Публикации: 1798
Пол: Мъж
"Муха влиза само в отворена уста"

« Отговор #12 -: (Сряда) 12 Август 2015, 20:42 »

 Grin
форум
Цитат
Оттам и наблягането му на факта, че ако не "пият" от кръвта му, "няма да имат живот в себе си".
Доколкото се сещам това е указание за юдите,да пият неговата/човешката кръв.И те го спазват стриктно на празника си пурим,иначе са си заминали .
 Cool
П.п. Иначе, пак си хванал грешната пътека.
Активен

Ако кажеш истината, не ти се налага да лъжеш.
Ако не знаеш какво да правиш, ела на себе си.

     „Ползата от книгата за този, който няма собствен ум,
       е като ползата от огледало за слепия.”
Неактивен форум
Hero Member
*****
Публикации: 3754

« Отговор #13 -: (Сряда) 12 Август 2015, 21:03 »

А какво визира Данте , под  " Трета Раса "  и как свързва кръвта на Исус с нея ?

 Има ли общо понятието  " Трета раса " с теософските  такива или той набляга на извънземните ....описани в книгите ?

Не мога да понасям тежките енергии от епизодите му и това е причината да загърбя  информацията му.

...

Как изглежда един Зета -Хибрид, защитаващ човечеството?


Единствено това е - просто думите на Дор Киристил, извадени от Сантори от онзи документ, че Карустосите са Третата раса, без уточнения. Това са всички налични голи факти.

Дали това е измислено от Сантори, или е извадено от документ, е отворен въпрос. Из видеотата му не съм срещал никъде да го споменава отново като ключова дума или допълнение, а мисля че съм гледал всичко, и го следя. Той самият не е изразявал становище... нито е пускал още "уж документи", споменаващи това.


Доколкото си спомням, първото говорене за Зета-Ретикули дойде от научните среди. Онзи Гриър ги популяризира много, а самия Гриър е противоречиво име в уфологията - въпреки че има много стабилна аргументация и свидетели, все пак се смята, че намеренията му не са чисти и е пешка на военните.

Уж... зета-ретикули ни ги подават като вид сиви. А как би изглеждал Зета-ХИБРИД... нямам спекулации, зад които да си заслужава да застана.
meandre... не бой се! Струва ми се, че съм извървял повече гренши пътеки от тебе.
Активен

Неактивен galaxsis
Restricted
*
Публикации: 694

« Отговор #14 -: (Сряда) 12 Август 2015, 21:20 »

meandre,  какво ще кажеш за  ЗЕТА -ХИБРИДИТЕ ?
Активен
Страници: [1] 2 3   Нагоре
  Изпечатай  
 
Отиди на:  


Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2011, Simple Machines  Theme KurtLarVaDisi
© Copyright 2012 - 2018 XCOMBG.NET

конспирация манипулации езотерика окултизъм НЛО извънземни духове сънища окултен конспиративен видения духове нематериален паранормални