Страници: 1 [2] 3 4 ... 9   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Тяло-ум-емоции  (Прочетена 10368 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Неактивен bg2
Hero Member
*****
Публикации: 814

« Отговор #15 -: (Петък) 24 Юли 2015, 20:25 »


Не на последно място - обърни внимание, че това, че душата и съзнанието са хванати в плен на материята е ТВОЕТО заключение - не моето. На база информацията и впечатленията, с които ТИ разполагаш.


Да, прав си, след всичките страхотии прочетени в темата, това бе единствения възможен извод до който достигнах. Вероятно има и други възможности за които да се помисли.

По отношение на ученията на ню-едж, гностицизма и тайните общества, и че генерират робство, допускам че също имаш право. Вероятно също е въпрос на гледна точка, предвид разнообразието от версии което може да се намери в и-нет по темата. Аз лично предпочитам да ги разграничавам нещата по съдържание. Ако има някъде противоречия, просто приемам, че всеки си има своя версия. Което би трябвало да включва и личното ти разбиране, интерпретация или версия, такива каквито са. Единствено не мога да се съглася когато всичко се слага под общ знаменател. Грешка която вероятно и аз я правя понякога с нелепи обобщения.
Активен

Което е разумно, съществува, и което съществува, е разумно - Георг Хегел
Неактивен форум
Hero Member
*****
Публикации: 3754

« Отговор #16 -: (Петък) 24 Юли 2015, 20:38 »

Да. Страхотии.


Като казах "да се срази въображението ви", нямах предвид нищо приятно. Имах предвид... студена тръпка. Студ отвътре. Пот. И осъзнаването, че си смъртен. Имах предвид страх.
Активен

Неактивен форум
Hero Member
*****
Публикации: 3754

« Отговор #17 -: (Петък) 24 Юли 2015, 20:51 »

Целта ми не са физическите процедури. Не се стремя да покажа кое как се върши. Цитирам машинално, за да е налично всичко необходимо да се разбере другото. И на български разбира се, защто... кой би си правил труда.


Истинския ужас... Искам да опиша какво се вижда... Какво се вижда отвътре - вътре в съзнанието ти. Какво построяват вътре. Кулите, градовете.. Сатанинкия храм, вътре в съзнанието. Когато станеш един от обитателите на собственото си съзнание... да опиша на хартия... Империята на Злото. Да ти я покажа къде е, и колко е истинска. Там ще са ми коментарите, за които meander напира, ако имам силите.
Активен

Неактивен Sergo
Newbie
*
Публикации: 48

« Отговор #18 -: (Петък) 24 Юли 2015, 21:45 »

И както правят добрите лектори за да не заспи публиката, вметни пример от реалния живот примерно май-дан.
Активен
Неактивен Веско
Hero Member
*****
Публикации: 648

« Отговор #19 -: (Петък) 24 Юли 2015, 22:23 »

Целта ми не са физическите процедури. Не се стремя да покажа кое как се върши. Цитирам машинално, за да е налично всичко необходимо да се разбере другото. И на български разбира се, защто... кой би си правил труда.


Истинския ужас... Искам да опиша какво се вижда... Какво се вижда отвътре - вътре в съзнанието ти. Какво построяват вътре. Кулите, градовете.. Сатанинкия храм, вътре в съзнанието. Когато станеш един от обитателите на собственото си съзнание... да опиша на хартия... Империята на Злото. Да ти я покажа къде е, и колко е истинска. Там ще са ми коментарите, за които meander напира, ако имам силите.

Форум, не ми отговори на въпроса, но приемам последния ти пост за такъв. Съгласен съм с теб, че сме ходещ мозък  /физическото проявление на съзнанието/.

Ако имаме едно стадо и един овчар, те с какви съзнания са? Едно и също намиращо се на различен етап от развитие или не. Програмирането тече от както има разумни същества. Родителите възпитават/ програмират децата според своите разбирания и дневен ред/ , следват другите по веригата. Това което прави  църквата с вярващите е същото, техните храмове са вече там.

Последните години се занимавам само с ОС и ОИТ / последната степен на ОС и ОИТ е едно и също/. В момента се опитвам да създавам мисъл форми на които да им поставям задачи / да събират информация/ и след това да ми я предават , мога да те уверя, че не е толко страшно колкото изглежда. За мен всеки които  иска енергията ни е демон /пълно е с тях, богове, ангели и подобни/, в материалния свят е същото.

Няма колективно решение, повечето хора нямат никакво значение , дори за самите тях си / спасението им е обречено в зародиш/. Единственото нещо което можеш да направиш е да навредиш на себе си / забавяйки развитието си/.

Дори  и тази Империя на Злото да се построи, не виждам нищо страшно на фона на безкрая тя или ще рухне или ще еволюира в нещо друго.

До сега при ОИТ няколко пъти съм срещал извънземни, опитват се да ни хванат по един и същи начин, ако сме в час шанса  е 0-ла, след провал при следваща среща вече не опитват. Ще разкажа друг път.

Благодаря ти, че споделяш това което знаеш с нас!

Активен
Неактивен форум
Hero Member
*****
Публикации: 3754

« Отговор #20 -: (Петък) 24 Юли 2015, 22:49 »

Програмирането тече от както има разумни същества. Родителите възпитават/ програмират децата според своите разбирания и дневен ред/ , следват другите по веригата. Това което прави  църквата с вярващите е същото, техните храмове са вече там.

Но не по този начин, Веско. Мисля, че ще се съгласиш, че разликата не е "само в степента".

По данни на излезли (по чудо) от Системата, както и на съгласили се на интервю активни нейни агенти и поддръжници, към 2000та година очакването е, че има 10 000 000 Монарх-роба. Само в САЩ. Поставени на ключови позиции - десет милиона върха на обществото. Само за САЩ. Русия имат не по-малко.. в никакъв случай по-малко. В Китай поожението е чудовищно. Както знаете, цяла една Корея реве по команда. Познайте как се постига това... прийомите са очевидни и за световната общественост.

Знам че повечето от вас тук са наясно с всичко това, което пействам. Но има много хора, които не знаят английски. Има много хора, които знаят, но не могат, или не биха чели книга на английски. Те НЕ СА ИМАЛИ НИКОГА достъп до тази информация в такива детайли, защото я няма на български. Ще имат огромна полза от това.

Дори и някой, който е наясно, също ще има полза от това в крайна сметка, дори и единствено заради наличието на дискусия. Преди по-голямата част да бъде публикувана обаче, много лични мнения ще претърпят метаморфози. Материалът е много тежък, и ще става все по-тежък. Заслужава храносмилане и обмисляне.

Няма човек в космоса например, който да не е Монарх-роб. Цялата ни колония на Марс, цялата ни колония на Луната. Там е... друг свят. Там всичко е автоматично - най-вече човешкият фактор. Светът ни няма втори шанс - ако поради някаква причина започне отначало, няма да има свободни хора.
"
Основна стъпка 1. ПОДГТОВКА НА ДЕЦАТА чрез ДУХОВНИ ПРИГОТОВЛЕНИЯ И ВЪТРЕ-УТРОБНО ТРАВМИРАНЕ – ЛУННИТЕ ДЕЦА

Подготовката на някого за програмиране засяга също и възможността този човек да бъде демонизиран. Потомствените сатанински фамилии са продадени на Сатана и децата им принадлежат на Сатана по начин, по който не-потомствените деца не могат. Заради потомствените проклятия, заради генетичните наклонности към окултното, заради потомствените демонични сили, децата на илюминати са много добри кандидати за програмиране тип Монарх. Част от програмирането се състои във вътрешното наслояване на демонични сили и участието в кръвни ритуали, за да бъдат привлечени най-мощните демони. Задълбочен поглед върху този спорен въпрос се дава в глава 10. Ритуалите „Лунно дете“ са ритуали за демонизиране на плода. Само че, призоваваните демони не са малките, а са сред най-силните. При работа с жертви на този вид програмиране е ясно, че висок разряд демони са поместени у тези хора в много ранната им възраст, като за много от тях се вярва, че са били демонизирани преди раждането си чрез ритуали като ритуалите „Лунно дете“. За това ниво практикувана магия винаги са нужни кръвни и човешки жертвопринушения. Алистър Кроули (Aleister Crowley, 1875-1947) бил сатанист и масон 33та степен, фримасон от Шотландските масонски традиции. Бил водач и в други масонски традиции, както и водач при тамплиерите (ОТО), началник в Stella Matutina, и агент на MI-6 (Британско задокеанско разузнаване). Писанията му са важни за сатанизма на 20ти век и за черните магьосници. Написал е „Лунно дете“ (Moonchild), за първи път публикувана през 1917г. Идеята зад Лунно дете е, че е възможно чрез черна магия да бъде хваната съвършена душа. Според вярата в прераждането, което е преобладаващо вярване при илюминати и сатанинските групи, много души се съревновават за даден ембрион. Идеята е изразена на страница 107-108 от „Лунно дете“, „За да бъде произведен човек, който да не е обвързан със своята наследственост, и да притежава вътрешната среда, която искат от него.“ Тази съвършена душа в подходящ човек се нарича Хомункулус (Homunculus). Твърди се, че това се основава на магическите разработки на Бейкън (Bacon), Албертус Магнус (Albertus Magnus) и Парацелз (Paracelsus), в окултните кръгове се твърди, че всеки от тримата е хванал душа и я е вселил в месингова статуя.
Хетите, народ от Мала Азия и Сирия, дълго са преследвали възможността да се създаде супер-мъж или супер-жена (супермен от светската култура, бил.прев). Поверителната окултна история на илюминати сочи хетите като едни от техните предшественици. Още в далечната 1917г, много преди супермен да се появи в комиксите и в кината, Алистър Кроули е пишел за Сепер-човек. Магическата идея е, да бъде хваната душа от 4то измерение. В книгата „Лунно дете“ вилата, която е използвана за създаването на Лунно дете, е наречена „Мрежа за пеперуди“ (The Butter-fly-Net). В такъв случай програмирането Монарх, което е кръстено на пеперудата Монарх, е също и намек за проект Лунно дете, в който пеперудите са намек за душите (онова което християните наричат демонични духове). Изпълнението на същинските ритуали за създаване на Лунно дете са описани в детайли в три от писанията на Кроули. В „Лунно дете“ има бегло тяхно описание. В действителност вилата е окултен храм, с разположение, съобразено със свещената геометрия. Има фигури на сатири, фавни и нимфи. Има и статуи на Артемида. Там има и много сребърни предмети, полумесеци и деветовърхи звезди, защото всички тези предмети се свързват с Луната в магията. Родилката се обгражда със свързани с Луната предмети. Влиянието на Луната се призовава постоянно. Ползва се малък, триъгълен олтар, посветен на Артемида. Жената е къпана в свещен извор на същото място. Ползва се числото 9, което е свещено за Луната, както и коренът му 81. Отправят се молитви към Артемида и се разиграва сцената с отвличането на Диана от Пан. Жената е предварително тренирана да се самоидентифицира с Баба Луна (в книгата тя е наречена просто Луна или Диана), като идентифицира мислите и делата си с божествата, които трябва да бъдат призовани.

Създаването на Лунните деца в Монарх програмата включва висша магия, изпълнявана от кръга на илюминатските магьосници, които участват в програмирането на съответния индивид. Трябва да се отбележи, че Великият Майстор (Grande Master) и Великата Дама (Grande Dame), ще разбират от демонология, но секциите (нивата) на алтернативните личности над тях не са информирани. Една от най-големите тайни за повечето от личностите на робите е, че системата им е била демонизирана, още докато е била ембрион. Първо, това би дало на религиозните фронтални алтъри нужната информация, за да се насочат в посока оздравяване, и също така това би могло да навреди на програмните лъжи, вложени в някои фронтални алтъри, които не осъзнават колко преднамерено е мъчението и травматизирането им (в повечето случаи е важно как робът ще възприема нещата – в някои случаи е по-добре да мисли, че насилието срещу него е случайно, а в други – че е преднамерено и нарочно, бел.прев). Предните алтернативни личности на жертвите помнят историята, която е само за покритие – че Лунните деца се създават от малките деца в клетките чрез мъчения. Също така, илюминати планират така нещата, че всяка от Десетте Божи заповеди да бъде нарушена от детето в тяхна полза. Те предпочитат детето да бъде родено извънбрачно, за да бъде *опеле. Това нарушава Божията заповед за прелюбодеянието и също така им осигурява по-добър лост, чрез който да разрушат самоувереността на детето. Целият този план включва потомствени проклятия, които са вербални и невербални. По време на илюминатските церемонии се правят Церемониални завети, като например церемониалното извънбрачно зачеване на детето, за да се осмее Господа.
Докато илюминати разрушават всяка божествена духовна основа, те създават стабилна „любяща“ основа (обожание или идолопоклонничество) у новороденото, върху която да се гради програмирането.
Втората Заповед е „Не изричай Божието име напразно“. В Черната литургия имената на Господ се призовават, с цел да се извикат духове с богохулни имена, като Яхве Елохим. Повечето от частите на детето няма да чуят Божието име – то ще чуе само името на господаря си, който един ден ще му бъде представен като „Бог“. Ръката, която клати детската люлка, управлява света (англоезична пословица, бел.прев). Детето е обвързвано към бъдещите си програмисти. Много по-късно ще се отдели доста внимание, за разиграването на нагласени събития, за да е сигурно, че програмираната жертва мрази Бог..."
Активен

Неактивен форум
Hero Member
*****
Публикации: 3754

« Отговор #21 -: (Петък) 24 Юли 2015, 22:53 »


ИН-УТЕРО (вътреутробно) ТРАВМАТИЗИРАНЕ

Формалният Монарх майндконтрол проект бил развит на база наблюдения върху всички сатанински семейства. Тези семейства нямали никакви угризения заради травматизирането на плода. Италианското потомствено вещерство се нарича „Пътят на стригата“ (стрига е чудовище от славянската митология, strzyga от полски, представлява жена, трансформирана чрез проклятие в кръвожадно чудовище, бел.прев). Тези потомствени окултни линии, особено в Тускана и Непал, са много задълбали в потомствените наследствени духове. Това са онези, при които Алистър Кроули е ходил, за да се научи как се правят Лунни деца. Помнете, че италианските фашисти и германските нацисти са изучавали германски и италиански потомствени илюминатски фамилии, за да развият научно разбиране за контрола над съзнанието. Илюминатските семейства в Германия били тайно научно изучени през 1920г, за да се определи какво точно се случва и как систематично да се подобри контрола им над хората, които вече програмирали. Векове наред тези кръвни линии не са се скъпили с обучението и дисциплината върху децата си. Приносът на 20ти век е научното изучаване и систематизираното събиране на всички методологии в един кохерентен пакет. Това начинание било подхванато в голям мащаб през 1940г и отогава към него систематизирано се добавя. Фамилии, които искали дисоциативни деца, научили, че дисоциативните бебета се раждат, ако детето се измъчва в утробата. През майката се прокарват тънки игли в утробата, за да се човърка плода вътре. Майките, които са бременни с деца за програмиране, също са подлагани на тежко травматизиране по време на бременността, нанася им се цял асортимент травми, които наред с тях самите травматизират и носенето от тях бебе. Например, бащата може нарочно да изостави бременната майка насред гората, или да я порази със силна, плашеща музика и веднага да последва това с любов.

Основна стъпка 2. ТРАВМАТА ОТ ПРЕЖДЕВРЕМЕННОТО РАЖДАНЕ

Преждевременното раждане е важно, защото естествено възникващите процеси, които се случват около събитието, осигуряват естественото травматизиране на детето. Изследванията (например Fenaroff, 1972г) сочат, че само 7-8% от естествените раждания са преждевременни, но 25-40% (около една трета) от психически разнебитените деца са се родили преждевременно. Изглежда, че участието на сатанинските култове в предизвикването на преждевременни раждания, може да намери отражение в тази статистика.
Ранните бебета се раждат толкова малки, че някои от илюминатските преждевременни раждания успяват да стигнат до вестниците. Преждевременното раждане е предизвикано – фактът на случването му не е естествен, но травмите, които ранното бебе понася, са. Върху майката се употребяват специализирани наркотици (не само екзогенните окситоцини, които по принцип се използват за предизвикването на раждане), за да я поставят в по-дълбок транс, отколкото вечерния сън. (Не забравяйте, че на недоразвитият черен дроб и бъбреци на ранното бебе им е трудно да пречистят медикаментите от организма.) В този момент майката ще започне да ражда. Само че, тя трябва да бъде извадена от този дълбок сън, за да може да избута бебето през родилния канал. Бебето е твърде слабо, за да помогне в процеса на раждането. Това е най-трудният вид раждане, който съществува, защото бебето не е способно да помогне на майката по малките начини, по които напълно развитото дете би могло. Натоварването за сърцето на майката е екстремно. Илюминати са се научили, че майката може да даде две или три ранни деца по този начин, преди да се рискува смъртта й. Ако този вид раждане се повтаря твърде често, сърцето на майката ще се пръсне. Затова илюминати взимат 2 или 3 ранни деца от родилките си за програмиране, и после ги ползват за пълноценни раждания за жертвопринушения. Ако обсъждаме как се ползват родилките и бебетата, трябва да говорим в общ смисъл, защото всяка кръвна линия, всяко бебе, всяка майка, е отделен случай. Но има някои шаблони, които трябва да се посочат. Някои фамилии често искат първородното на женската (защото според сатанизма, хората наистина са животни, бел.прев) да бъде принесено в жертва на системата им от вярвания… и също на Лилит програмирането, което се дава на алтернативните личности, действащи в кабалистичното Дърво на Живота – то се изгражда вътрешно по време на Менгеловото програмиране за по-дълбоките нива илюминатски алтъри, които са тренирани в черна магия (този въпрос ще бъде обсъден по-късно). Самите родилки за размножаване на илюминат често са преждевременно родени. Понякога пропускат едно поколение в серийното преждевременно раждане, за да получат родилка със здраво сърце. Някои от тези размножителки са от отлична кръвна линия, но по време на раждането мозъците на някои от тях се повреждат, така че нямат супер-интелигентността, която илюминати искат за програмирането. Само че те все пак трябва да са имали достатъчно креативност, за да си позволят да бъдат програмирани множественици. Когато илюминати използват родилки за разплод, за да се сдобият с бебета за програмиране, те подбират майки, които също са с програмирани множествени личности. Използват ги за разплод, защото обикновено имат гени за интелигентност, въпреки че не са гениални. Тези жени с ниска интелигентност съставляват само началното ниво на женското Жреческо съсловие и могат да достигнат ранг Висша Жрица. Всички тези жени, независимо от обстоятелствата, са накарани да повярват, че да предлагат бебетата си на Сатана е най-висшата чест, така че много от тях нямат нормални угризения заради задълженията си. Важно е да се отбележи, че илюминати са Луциферианци, но почитат Луцифер/Сатана. Организационно, сатанистите са отделно тяло с отделна история, но двете групи имат множество общи практики, включително жертвопринушения на деца.

(Цяла наука е как илюминати крият кръвни линии, понякога семейства са ползвани като размножители на други важни кръвни линии. Само по межу другото ще споменем тук, защото е важно с оглед на това по какви признаци децата кандидатстват за програмиране. Илюминати са напълно наясно с редките видове кръв и други генетични качества, онаследяващи се в кръвните линии, и развъждат отделни индивиди, за да развият определени черти. Също така взимат предвид и известните слабости, като например слаби сърца, или АВ-негативна кръв без RH-фактор изисква специално внимание.) Критерият на други, неилюминатски култове, е много по-нисък. Това е разликата между доброто развъждане на илюминати и дегенеративното мислене на сатанинските групи. Сатанинските групи, организирани на централни управления и някои от по-малко окултните групи като ККК, имат жени пазени под ключ за целите на разплода. Родилкисе са пазени да не развият външни таланти, които биха им позволили да функционират във външния свят. На някои не се позволява да имат шофьорски книжки и други основни нужди. Как окултният свят успява да си уреди нещата в болнична обстановка? Независимите сатанински култове могат да не ползват болници. Работил съм с достатъчно информация от първа ръка, за да съм запознат с някои от култовете, провеждащи домашни раждания, обгрижвани от техни собствени акушерки. Такъв пример е сатанинският култ в окръзи Семинол и Гарвин в Оклахома, подразделенията на който провеждат домашни незаписвани раждания в провинцията. Информацията от първа ръка потвърждава също, че болници в Такома, Ванкувър, Портланд и Сан Франциско се използват от илюминати за преждевременни раждания. По презумция следва, че много болници навред из САЩ в момента са проникнати от голям брой сестри и доктори, които са лоялни на окултния свят (наречен от вътрешни хора „Мрежата“), оглавяван от илюминати. За ранно-родените деца се грижат сатанински вещици, които са медицински сестри и много от тях са и множествени личности. По-нататък в книгата ще говорим за това как се оказва, че илюминати разполагат с голям брой програмирани педиатри, за да си осигури контрол над предварителните стадии на програмирането. Ако окултният свят желае майката да види новороденото си бебе, окултните сестри нощна смяна тихо ще пуснат майките от култа да се обвържат с децата си. Също има и много корупция, която минава незабелязано. Тези доктори и сестри са взели много преждевременни деца за Мрежата, за да бъдат ползвани за експериментално програмиране. Ако майката е с ниски доходи, фримасоните ще й позволят да им ползва болниците безплатно. Някои от тези ранно-родени деца са описвани като мъртви и са отнемани с извинението, че не могат да дишат. После се ползват за експерименти с програмиране. Илюминати, работейки съвместно с други окултни групи, измислят схеми и методи за сдобиване с бебетата на други хора. Така си набавят допълнително деца, върху които да работят. Като осигуряват на майките с ниски доходи безплатни раждания в масонски болници, по-късно окултният свят може да измисли някакви причини да лиши дрогираната безпарична майка от попечителството й върху бебето. Взимат тези деца, някои от които са на наркотици, за целите на програмирането.

Майките на различните животни са пример за това колко е важно е докосването за едно бебе. Една крава или кучка ще започне да побутва потомството си скоро след като се роди. Също така, те веднага ще започнат да обучават бебето. Повечето бозайници ближат новородените си и наблюденията показват, че това е от първостепенна важност за доброто физическо развитие на малкото животинче. Илюминати искат същото развитие за своето поколение. Изследванията са показали, че люлянето и милването на ранно-родените деца им помага да развият двигателните си умения и дихателни функции. Това замества близането при животните. Милването дори спомага сърдечната функционалност, докато недоразвитото бебе спи. Стимулирането на дадена част от мозъка ще доведе до развитието й. Въпреки че преждевременно роденото дете не може да говори, то все пак жадува за внимание. Дори и да боли, детето иска – дори се нуждае – да бъде държано. Детето може да бъде докосвано, и то ще жадува това докосване, дори и да причинява болка. Още отсега започва смесването на любовта с болката. Кожата им е тънка и много чувствителна на допир. Ще боли, докато ги докосват, и преждевременно родените дори може да получат синини и натъртвания от чаршафа.

Преждевременното раждане създава борбен дух у детето. Ако то няма силен инстинкт за оцеляване и не се бори да оцелее от преждевременното раждане, то няма да се бори да оцелее и по време на мъченията при програмирането. Чрез преждевременното раждане подбирането вече е започнало. Кое дете ще бъде борец? Ранно-роденото ще бъде емоционално лишено от възможността да суче от истинска майчина гръд, и ще бъде хранено с капкомер или бутилка. Често случаи в болницата ще се формира интердисциплинарен екип, за да се грижи за недоразвитото бебе. Ще проведат някое от многото стандартни оценявания, вероятно Системата за Неонатално Поведенческо Оценяване (NBAS, Neonatal Behavioral Assessment System) или Бейли скалата (Bayley Scale) на Инфантно Развитие. После ще бъдат определени цели за близко и далечно бъдеще на основа идентифицираните нужди на всяко новородено. NBAS разглежда а. способността да се отстраняват обезпокоителни стимули, б. впечатлимост от звукови и визуални стимули, в. мускулен тонус и двигателни умения, г. раздразнимост, д. способност за гушкане, е. цвят на кожата, ж. рефлекси.

Всяка част от преждевременното новородено ще бъде осквернена. Вероятно ще му се постави катетър в пикочния мехур, защото уретралните канали на ранно-родените често се затварят, трябва да се избягва и неудобството в леглото. Обикновено им се дават и I.V.-та (слабителни, бел.прев). Това ще им създаде повече течност за елиминиране. Здравословно е за недоразвитите новородени, за да са във форма бъбреците им. Само че това служи и за предизвикване на естествена травма. На някои ще им се даде кислород. Ранно-роденото ще трябва да се приспособява към светлина, температура, звук, влажност и гравитацията от новия свят, в който е било хвърлено. Сърцата им ще имат проблеми (някои от тях като митро-клапанната пролапсаза може да са за цял живот) и често трудности с белите дробове. Изследвания върху преждевременно родени сочат, че те като цяло имат трезво изражение с малко усмивки. Когато се усмихват, усмивките винаги идват, когато се отклонят от този, който стои пред тях. Те са по-малко социални и са зависими от главния човек (обикновено гледач в болницата), който им дава подкрепа и поощрение да проявяват социални взаимодействия (Als & Brazelton, 1981г). Когато детето се роди, илюминати се грижат задължително първият, който ще види, да е един от онези, които ще го програмират. Това често е Велика Дама от йерархията, но може и да е мъж програмист. През следващите месеци прогамистът говори на детето с обичливи и глезени тонове. Най-успокояващите и обичливи думи са единственото, което е позволено на този етап. Детето е обвързвано по естествен начин с програмиста. Менгеле бил сред най-добрите експерти в този вид обвързване. Помежду си програмистите си говорят неща като „това дете е парче глина“. Те гледат на себе си като на грънчарите за тази глина. Когато преждевременното дете се роди, то се справя с болката, като бъде дисоциативно. Успокояващият глас на програмиста е изговарян и чуван в хипнотични тоналности. Хипнотизиращият глас на програмиста се възползва от дисоциираното трансоподобно състояние на детето, което го боли. Хипнотичният глас го подготвя от утробата. Дори в тази невръстна възраст в детето се появяват хипнотични спусъци. Хипнотичните спусъци използват всички сетива. Действително, програмистите хипнотизират дори и малките бебета. Скоро очите на новороденото ще се отварят, щом усети присъствието на програмиста в стаята. Очите на детето ще го следват, докато ходи наоколо. Очите ще следват гласа му.
 Роналд Шор (Ronald Shor), уважаван изследовател на хипнотизма, писа в американското Списание за Психотерапия (Journal of Psychotherapy, Vol. 13, 1959, pp. 582-602), „Само в ембриона човек може да схване идеално чисто трансово състояние, тоест състояние, в което има пълно отсъствие на функциониращо ориентиране спрямо действителността. В развиващия се вътреутробен организъм първите моментни преживявания съществуват конкретно, независими от какъвто и да е структуриран досегашен опит. Единствената организация, която може да се бъде в началото, е онази, която е генетично зададена. Но освен това натурално, онтогенетично недоразвито състояние, винаги има някаква степен на структурираност.“ С други думи, ако искате да хипнотизирате някого, идеалното условие е, когато е още ембрион, защото бебето скоро започва да схваща реалността – това дава на детето нещо за сравнение… нещо, което то да сравни с онова, с което хипнотизаторът иска да го програмира. Забележете също, че Шор е наясно с наличието на структурата на съзнанието, която по естествен път идва от генетиката. Това отново подчертава важността на въпроса защо програмистите искат многопотомствени жертви – защото чрез генетиката си те предават част от менталното си структуриране, което е нужно за гладкото програмиране на следващото поколение. Гледайки в очите на преждевременно роденото бебе и говорейки му, програмистът започва да го обучава. Новороденото научава, че гледачът му е неговият контрольор. Контрольорът контролира достъпа до бутилката му и всичко останало в живота. От първата секунда след раждането илюминати учат детето да вижда контрольора си така, сякаш е Бог. Те искат детето да боготвори програмиста. Той буквално спасява живота на преждевременно роденото. Като му гука и говори, неговият глас става по-реален за детето, отколкото то самото е за себе си.

Програмистите започват да опъват съзнанието на детето още щом се роди. Двамата или тримата човека, които контролират ранния живот на бебето, веднага започват да го обучават с хипнотични гласове. Незабавно се ползват записи с подсъзнателно съдържание. Целта е детето да бъде научено да чете и да говори много по-рано от останалите деца. В контролираната среда на Монарх програмата, децата, можещи да четат още на шест месеца, все пак могат да се програмират да имат социални способности. В неконтролирана среда, ако децата бъдат научени да четат твърде рано, проявяват тенденцията интелектуалните им качества да надхвърлят социалните им способности и развиват сериозни проблеми с връстниците и училищата си. Децата се хипнотизират по-лесно от възрастните, но трябва да бъде направено по различен начин, особено ако детето все още не може да говори. Търкането, милването на главата и потупването помага детето да се успокои и да влезе в отпуснато състояние. Хипнотизаторът не бива да прави резки тонални промени в гласа си. Тъкмо поради тези причини нежните жени програмистки са такива ценни кадри за илюминати в този етап. Новороденото се учи на подчинение. Позволява му се да плаче, за да му се развият дробовете, но скоро е научавано да не плаче. Устата му се залепя с лепенка и постоянно му се повтаря „не“, със съответната жестикулация на показалеца. Ако не плачат, децата получават удобрение. Този вид програмиране се нарича поведенческо изменение и ще бъде подробно разгледано в по-късна глава. Строго му се втълпява пълно подчинение. С оглед на стъпка 3, една изпитана и често ползвана техника е детето да се роди преждевременно. Бебето трябва да претърпи много травми и трябва да се научи да бъде борец, за да оцелее. Взимат бебетата чрез предизвикано раждане или Цезарово сечение в недоразвити стадии с нарочното намерение бебето да се травмира. Когато преждевременното бебе напусне комфорта на утробата, то преживява тази травма. Взимайги го преждевременно, програмистите си осигуряват преднина в програмирането.
Активен

Неактивен форум
Hero Member
*****
Публикации: 3754

« Отговор #22 -: (Петък) 24 Юли 2015, 23:00 »

Мислите ли наистина, че в българските болници издевателствата над новородени са ВИНАГИ резултат от свинска немърливост на бялата престилка?Основна стъпка 3. БОМБАРДИРАНЕ НА ДЕТЕТО С ЛЮБОВ ДО КЪМ 18тия МУ МЕСЕЦ

Третият етап е задушаване на детето с любов. Любовта се дава, за да може да се отнеме в четвъртия етап. Ако любовта не се даде по такъв начин, че да може да бъде отнета, няма да има травма. Децата на илюминати никога не са пляскани в първата си година и половина. Контролирани са с много любвеобилност. (Този шаблон да задушиш нововерците с любов, подготвяйки се да отнемеш тази любов и приемане с цел да получиш подчинение, се нарича „бомбардиране с любов“, и се практикува също и от някои други култове към новите им членове.) Илюминатските деца учат за тялото си. Позволява се вътрешностите им да работят добре и се поддържат чисти най-щателно. Трябва да бъдат научени, да оценяват тялото си, преди да се нанесе травмата от това да загубят всичко, което ценят. Не е нужно детето да се учи на дисоциация, защото то генетично клони към това и преждевременното раждане ги е научило да се дисоциират. Всичко на всичко, на детето е позволено да изгради връзка единствено с програмистите си. През първите 18 месеца детето е учено да обожава, да се доверява и да се подчинява на програмиста си. Съзнанието му се строява по хипнотични сугестии, спусъци и е покорно.

Основна стъпка 4. НАТРОШАВАНЕ НА СЪЗНАНИЕТО

Четвътият етап е изграден възоснова на дисоциацията, създадена през първия и втория етапи и възоснова на любовта, създадена през третия етап. (Демонология от първия етап също помага да се вмъкнат демони, свързани с програмирането, тунелиране в съзнанието, и множественост, които се използват в четвъртия основен етап.)

Често в четвъртия етап, съзнанието на детето ще се пропука по същите фрактурни дисоциативни линии, създадени от травмата на преждевременното раждане. Ако детето не е преждевременно родено, ще има нужда от допълнителна помощ, за да пожелае да се дисоциира. Сетивата му може целенасочено да са сразяват отново и отново до момент, в който не започне да реагира на външния свят по начин, който отвън прилича на скованост и ментално това е тъкмо дисоцииране. За да се сразят сетивата на малкото дете, заключено в клетка, и да се предизвика дисоциация, може да се използва почти всичко. Изгнили противни миризми на изпражненията му, на амоняк и изгнила храна, докато се свива в клетката си, ще смажат обонянието му. Като го хранят с кръв сразяват сетивата му за вкус. Монотонното пеене на програмистите, облечени в сатанински носии, ударните звукове, рок музиката и електрическото бръмчене, и свръхзвуковото стимулиране разрушават сетивата му за слух. Естественото усещане за форми на детето се манипулира, като го въртят и му създават илюзията, че ще падне. Детето също така ще бъде лишено от сън и дрогирано. Всичко това, приложено едновременно, ще създаде дисоциативната база за разцепление на ядрото. Четвъртата фаза е на детето да му се отнеме всичко приятно и хубаво в света. Детето е заключено в клетка и измъчвано с електрически шок. Сетивата му ще бъдат пренатоварени, и то ще се вцепени. Очевидците описват тези стотици вцепенени деца с думата „зомбита“. Тази фаза и програмирането, което им се вкарва след създаване на основоположната дисоциация, се обсъждат в следващата глава.

В четвърта стъпка, детето е прималяло от глад, измръзнало и голо. Когато най-сетне видят появата на обичния им господар или обичния човек, който се грижи за тях, след като са страдали 42 до 72 часа, децата се възбуждат и дисоциират болката от лишенията през изминалите часове. Изглежда, че помощта е дошла. В този момент, програмистът/възлюбеният надзирател показва най-злобната си страна, и детето, за да се справи с това, че този възлюбен надзирател не само го отхвърля, но и му причинява болка в момента, се дисоциира по същите фрактурни пукнатини, създадени по време на преждевреминното раждане. В следващата глава ще се говори с детайли за това как съзнанието се разделя на части. В обобщение на стъпки 3 и 4, част от програмирането изисква началният основен програмист да бъде обвързан с детето. Нужно е да е налице близка и любвеобилна връзка между детето и първоначалния насилник, за да се получи чисто раздвояване, когато се извършва първоначалното разделяне на съзнанието. Чистото разцепване се получава, когато детето се сблъска с две несъвместими, опониращи си гледни точки по адрес на човек, който е важен за него. Детето не може да съвмести двете екстремно различни мнения за един и същи човек, от една страна грижовен пазител, а от друга – най-лошия вид насилник.

Човекът, на който детето имаше най-много доверие, е човекът, от когото то най-много се страхува. Някои професионални терапевти са стигнали до осъзнаването, че това е начинът, по който се разцепва ядрото. Джоди Лийнхарт (Jody Lienhart), самата тя страдаща от множествена личност, в дисертацията си за философска докторантура (американското PH.D., бел.прев) правилно идентифицира, че фундаменталният разцепващ механизъм е двойната обвързаност от това детето да има две крайно различни мнения за най-важния човек в живота си. На страница 6-7 в дисертацията си от 1983г тя пише, „Всепроникващата природа на парадоксалната комуникация е косвено обсотятелство във всяко едно от изследванията на детската травма. Често, комуникирането в стил двойна обвързаност се появява по време на формиращите, пре-вербални стадии на детството, в които интерпретацията на тези послания е объркана. Това води до недостатъчно учене чрез експериментиране, което иначе би предоставило подходящ превод на обърканите послания…“. Това изследване прави теоретичното предположение, че множествената личност се развива по време на ранното детство, когато ученето зависи от състоянията, в които е детето. [Това означава, че ученето е свързано със съсотянието на съзнанието.] Също така се представя хипотезата, че това учене възниква в следствие от хипноидните ефекти на детската травма като например насилие и сексулна злоупотр*ба. Детето, не можещо да си преведе парадоксалната природа на съобщенията, които получава, фрагментира себе си, изпадайки в трансово състояние. Още, предлага се на вниманието, че спомени, образувани във всяко от тези хипноидни преживявания, са подобни на знанието, придобивано по време на ученето спрямо различните състояния на съзнанието. Лийнхарт използва своите собствени спомени като основа за вида травма, който според нейната дисертация може да доведе до MPD (множествена личност). За нея изразът на тази травма е чичо й, който я насилва в устата с пениса си, почти задушавайки я. Детето не е в позиция да избяга, така че съзнанието се дисоциира. Така се е случило, че тя е преживяла обща травма, използвана за разцепване на ядрото. За да се разцепи ядрото, съзнанието трябва да е тренирано да се дисоциира.Способността за дисоцииране се добива чрез генетичното развъждане на дисоциативни родители, чрез преминаване през преждевременно/травмиращо раждане, ако е възможно, и чрез кондиционирането, провеждано в първоначалния програмен център (между 18 месеца и 3 годинки), където чрез насечения електрически шок, заедно със сразяването на всички сетива, заедно с лишаването от сън и наркотиците, се създава дисоциативна база за разцепване на ядрото.

Началното садистично насилване за разцепване на ядрото се нарича „разлъчване на ядрото“. Оригиналното съзнание на всеки човек е като отворен компютър. С цел да продължи да функционира, началното компютъроподобно съзнание на човек, когато се сблъска със сразяваща го травма, отделя част от съзнанието настрани и я огражда с амнезийни стени. От тази област могат да се добият и по-нататъшни разделения. Едно от основните технически постижения с цел да се направят компютрите използваеми, бе откритието как да се издигнат стени, за да се предпази паметта от достъп. Когато успели да инженират изолирана памет, останалите проблеми били маловажни. Когато някой е бил травмиран от зародиш нататък – няма такова нещо като едно единствено ядро, което терапевтите обикновено търсят. За програмистите Ядрото е не-разделената есенция на съзнанието, която мотивира и е енергийният източник на Системата. Това Ядро не е алтернативна личност, ами е есенция, която програмистите скриват. Ядрото не е алтернативна личност. Програмистите не докосват Ядрото по начина, по който боравят с алтернативните личности. Те скриват Ядрото. Част от драмата, която се разиграва през целия живот на жертвата, е, че съзнанието се опитва да предпази от докосване тази недокосната централна част от есенцията. Ако жертвата подозира, че който и да е – терапевт или насилник – ще бърника вътре, съзнанието и частите му ще предпазят това ядро. Колкото и странно да изглежда, когато терапевтът говори за интеграция, по този начин той често плаши съзнанието на жертвата, че интегритетът на ядрото и невинността му ще бъдат осквернени, и съзнанието на жертвата прави всичко по силите си, за да избегне замърсяване единството на ядрото си, тоест жертвата саботира терапията и се връща при програмиста си, който разбира въпроса с безопасността й.

Първоначално, през 40те години, илюминати изследвали какво би станало с Ядрото, ако му се позволи да се срещне с алтернативните личности, и открили, че есенцията или енергията на мозъка ще се мобилизира, за да стегне съзнанието отново в единно цяло. Поради това, Ядрото е отделено и скрито от всички алтернативни личности. В Илюминати-системите, то обикновено се поставя в средата между първоначалните си разделения, които са също източници на енергия и са също добре скрити. Те са дехуманизирани части, функциониращи като скъпоценни камъни (ще бъде обяснено по-натам в книгата, бел.прев), които са програмирани като в „Алиса в страната на чудесата“, да променят формата и цвета си, ако бъдат доближени, което рядко се случва. Тези части ще бъдат обсъдени в другите глави, включително и как се структурира една система. Около ядрото се прикачва и дисоциативна въртележка. След като ядрото бъде скрито, останалите алтернативни личности ще бъдат програмирани да не търсят енергийната/синтезираща част от системата. В Монарховите системи, за истинското „ядро“ или първичната част на подсъзнанието ще има пълнолетен представител (алтернативна личност, бел.прев). Тази първична част има Прохождащо дете за свой спусък, около който е построено цялото програмиране. Програмирането се построява върху някакво събитие/събития от живота на детето. Илюминати са наясно с различните базови програми и основни травми, и част от това се пази в тайна от програмистите, които идват от фронтовите организации на илюминати. Има редица части, които ще бъдат наречени „ядра“ – просто защото са били ранни части, но не съществува непокътната единствена личност, която да представлява цалото съзнание. Всичко, което остава, са фрагменти на съзнанието, и всеки сегмент е ограден с амнезия. Алтернативните личности, които възприемат себе си като „ядра“, са личности, програмирани да мислят, че са ядрената личност. Съзнанието има свои си начини да знае истината, и тези алтернативни личности може да осъзнаят, че програмираният им сценарий е съмнителен, но те няма да знаят какво точно е съмнителното в него, така че като цяло постоянно отричат идентичността си. Тези заместителни или фалшиви ядра често ще отричат, че въобще имат MPD (множествени личности). В някои случаи, когато за програмирането е било използвано Светото писание, на ядрото е било казано, че „ще те благословя премного и ще умножа и преумножа потомството ти като небесните звезди и като пясъка на морския бряг“ ако „се подчиняваш на гласа ми“, което е злоупотр*ба с Битие 22:17-18. Ако алтернативна личност се опита да стигне до ядрото, наизскачат алтернативни личности, които представляват „пясъците на морето“ (вижте глава 10к за Свети писания, използвани в програмирането.)
Активен

Неактивен форум
Hero Member
*****
Публикации: 3754

« Отговор #23 -: (Петък) 24 Юли 2015, 23:03 »

НАЧАЛНИТЕ ОТЦЕПКИ

Началната част на човешкото съзнание, преди да бъде разделяно, се нарича Ядрото. На теория, ядрото произвежда свои части, за да се защити. Началното разделяне се нарича „разлъчване на ядрото“ и има изкуство или наука относно това как да се раздели едно ядро. Само че аз не съм съгласен със стандартния ядрен модел. Вярвам, че е по-точно да се каже, че първоначалните отцепки са по-силни, защото някакси са интегрирани по-близо до съзнанието. По-късните отцепки, направени от по-късни отцепки, в известен смисъл не са толкова свързани със съзнанието. По време на изтезание началните отцепки са винаги най-силни. Така че, когато изтезават някого и получат 20 личностни отцепки, те вероятно ще използват само първите 13 и ще захвърлят останалите, или ще ги употребяват за единични задания. В съзнанието се създават захвърлени области – тези се наричат произволно концентрационни лагери, сметища или каквото и да е. Съзнанието на жертвата е тренирано да създаде такива сметища за онези личностни отцепки, които програмистите не желаят да ползват. В процеса на рафиниране на програмирането, методите за изхвърляне на нежеланите отцепки също са станали по-добри.
При децата, които получават програмиране в много ранна възраст, първоначалните отцепки може да се направят в утробата. Ако четвъртата стъпка се изпълни навреме точно след 18 месеца след вътреутробното травмиране и преждевременното раждане, тогава в първите 18 месеца съзнанието няма да има никаква възможност да се съедини отново. Ако обаче четвъртата стъпка не се изпълни навреме в 18те месеца и не се поддържа по-нататъшно травмиране, съзнанието на детето ще се съедини отново, когато стане на около две годинки и половина.

Първоначалните отцепки са най-енергичните и най-лесните за манипулиране. В Илюминати-системите тези ранни отцепки са дехуманизирани така, че да се мислят за скъпоценни камъни и кристали. Тези кристали на свой ред „зареждат“ цялата майндконтрол система, която се нанася върху съзнанието на детето в последващите години. Скъпоценните камъни не се възприемат като алтернативни личности, така че ядрото-заместник няма да се интегрира с нещо, което е неодушевен предмет. На ядрото-заместник (фалшивите ядра, бел.прев) му се позволява да иска да се движи в посока здраве чрез терапевт, то е програмирано да се движи в посока оздравяване, но за да подведе терапевта надалече от истинското ядро. Той или тя е програмирана да вярва, че е истинското ядро. Истинското ядро и първите отцепки, които са скъпоценните камъни, са хипнотично поставени в най-дълбоките нива на съзнанието – в област на съзнанието, която малко терапевти претърсват. Както се подчертава по-горе, други начални отцепки са накарани да повярват, че са ядра. Част от причината за това, че терапевтите провеждат безплодни търсения за ядро, е че хората още не са възприели идеята, че няма такова нещо като една единствена личност начело на Монарх-система, която просто да вземе решението да спре да се справя с живота, като спре да поддържа MPD. На много терапевти им се иска да вярват, че някой от множеството е „истинският“ човек, а останалите са просто подчинени второстепенни личности, създадени, за да се справят с травмата в ядрото. Мисля, че това разбиране за случващото се е неадекватно. Елементите, които оформят какво човек е – тоест елементи от самоличността като например спомените - са натрошени. Тези отломки на свой ред са били развити в пълнометражни личности, имащи всички елементи от една пълнометражна самоличност. Няма „истинска“ личност, както като строшите огледало на парчета, няма парче, което да бъде „истинското“ оригинално огледало, а само фрагменти, които на свои ред могат да функционират като огледала. Само че, въпреки това има един първичен Себе си. Ранните отцепки са подведени да вярват, че те са ядрото. Култът ще скрие първоначалните отцепки отвъд разпознаваемостта. Някои от третата вълна отцепки ще бъдат оформени като нещо, което се нарича Личности на безмълвието. Те са тренирани никога да не говорят. (Поне част от системите от атернативни личности тип Илюминати наричат тези ранни отцепки „Безмълвностите“). После този тип ранни отцепки са скривани и използвани да изнудват други отцепени алтернативни личности, формирани по-късно. Другите алтъри, формирани след Безмълвностите (които са пред-езикови алтъри) (тоест формирани преди жертвата да познава какъвто и да е език, включително майчиния, бел.прев), са убедени, че ако са непослушни, Безмълвностите ще направят така, че нещо драстично да им се случи.

Някои от пред-говорните Безмълвни алтернативни личности се поставят на места като Храма на Молох, където са пазени като заложници. На пътеката, водеща до там, се създават още алтернативни личности, които да служат като стражи на Безмълвностите. Те са им стражи в пълния смисъл, контролират самите Безмълвности и контролират и всеки достъп до Безмълвностите.

Тъй като Безмълвностите са ранни отцепки, те са по-важни за пълната интеграция на съзнанието, което програмистите искат да подсигурят, че няма да се случи. По време на началното травмиране на Ядрото, в мозъка, по много прецизен и методологичен начин, се набутват сонди през основата на черепа. Това се прави, за да се създадат стражи за въртележката (дисоциативната въртележка, бел.прев). Повече относно ранните първични отцепки можете да прочетете в посветената на структурирането глава 7, в секцията за Въртележката, както и в следващата глава, където се описва как се извършва травмирането. Понеже програмистите ще бърникат алтърите толкова много, за да се сдобият със сатанинските алтъри и с алтъри със специални предназначения, им е нужно да създадат някои от ранните отцепки като фронтови алтернативни личности.
Нуждаят се от силни фронтови алтернативни личности, които имат усещане за това кои са. Ако изчакат до по-късно, за да се сдобият с предни личности, алтернативните личности няма да са толкова силни и вече ще са изгубили самоличността си. Третата вълна от алтернативни личности често ще бъде на свой ред разцепена, за да се добият алтъри, които да изградят фронталната част на Системата. Предните „ядра“, които са примамки, ще бъдат устроени като опозиции, една алтернативна личност ще обича програмиста, друга ще го мрази. Един алтър ще се доверява на програмиста, друг ще се страхува от него. Терапевтите хабят цялото си време в опити да изгладят този конфликт, поставен на преден план като примамка, за да им създава работа. Междувременно, скъпоценните камъни заедно с останалите лоялни култистки алтернативни личности ще имат способността да създават всичко, което е нужно в системата. Цялата система от алтернативни личности постоянно се изменя и много от иситнските алтъри се крият. Човекът е накаран да се чувства така, сякаш той или тя е била нарязана като месо, както резачката за салам прави тънки резани наденица. Тази наслояваща програма е много опасна и тежка. Настилки от всички видове, демонични, хипнотични илюзии и тн. са наслоени върху истинските алтернативни личности, така че дори идентичността на тези истински алтъри е скрита. Целта на това е да се създадат примамки за терапевта, които да му създават заетост, докато цялата структура се изменя, и преподрежда, и преструктурира отсамосебе си, за да остане скрита. Илюминати често насърчават ранните фронтови отцепки да учат за Исус и легитимно да Го приемат в много ранна възраст. Това приемане ще бъде използвано като основа на травмата за създаване на силни сатанински алтернативни личности. Точно както хендлърът (дресьорът, бел.прев) се обвързва с детето, за да го раздели, хендлърът ще позволи на някои ранни части от системата да се обвържат с Исус, с цел да се подсили травмата, която „Бог“ ще причини на Системата по-късно.

Това също така позволява на хендлърите да имат оравновесителна точка. Без пълната гама способности у една Робска система от алтъри – опасен дисбаланс към злото може да подтикне роба към ситуации, в които няма възможност да успее. По много начини, светът на роба се превръща в микрокосмос на реалния свят, със смесица от пълнолетни и детски алтернативни личности, християнски, светски и сатанински личности. Друго нещо, което се случва с първоначалните отцепки, това са огледалните образи. По някое време, през ранните процедури по разцепването, детето създава допълнителни отцепки. В ранните етапи, тези силни допълнителни отцепки са превърнати в огледални образи на нормалните алтернативни личности. Известно е, че някои от тези огледални образи се поставят в съзнанието, преди да се извърши каквото и да е разцепление. Докато е налице дисоциацията на жертвата, налице е и потенциалното зло от програмистите. Затова интеграцията може да бъде позитивна цел за Монарх-множественика, ако депрограматора му знае какво прави. След десетки години страдание през безброй невъобразимо ужасяващи травми и най-тежкото насилие като роби, повечето роби имат съзнания, които са дисоциативни по навик. Тези роби с по-стари съзнания се нуждаят от чудо, за да спрат да бъдат постоянно дисоциативни. Поддържането на амнезийните стени наистина изисква много мозъчна енергия и съзнанията на хора в 70те си и 80те си години ще спрат да поддържат тези стени, и старците ще започнат да си спомнят. Но до тогава тях вече ще ги считат за изкуфели и на спомените им ще се гледа с неодобрение.

ПО-НАТАТЪШНИ СЪОБРАЖЕНИЯ ПРИ СЕЛЕКЦИЯТА

Илюминати си имат свои критерии, за да изберат някого. За предпочитане е да бъдат синеоки и руси, от бялата раса, без очевидни физически дефекти или видими белези. Фримасоните също отхвърлят физически дефектните кандидати. След като тестват детето за интелигентност, креативност, и дисоциативни възможности, водят децата пред Великия Друидически Съвет.
Формалното удобрение на момичетата и момчетата се прави в третата им годишнина, на презентация на Царицата Майка и Великия Друидически съвет. Само че, децата вече са били прегредани от Царицата Майка на формален физически прегред. Сексуалността е важна част от физическия преглед на илюминатския изпит за момчетата и момичетата. Това е част от физическите критерии, както и физическото здраве на детето. Креативност, сила, кръвна линия и интелигентност също ще се вземат предвид. Стандартният Травматичен майндконтрол, който произвежда програмирани множествени личности, се стартира върху децата преди да са на 6 години. След 6 годишна възраст е трудно да се следва този вид MPD/DID програмиране. Това обаче не означава, че хората вече не ги програмират след 6. Личностните отцепки, основаващи се на травма, остават по-добре изолирани в съзнанието, отколкото основаващите се на хипноза, но повечето хора могат да бъдат хипнотизирани, за да се създадат алтернативни личности. Някои оцелели от Ритуално Сатанинско Насилие имат програмиране, но нямат система от алтернативни личности. Редки единици нямат системи, а само няколко дисоциирани състояния, като например нощен себе си и дневен себе си. Експериментирано е с голямо разнообразие подходи, и всеки е оперативно реализиран. Тази книга ще се съсредоточи върху Монарх-системите, които се създват чрез програмиране на пеленачета. Това обикновено е най-опустошителният, травмиращ, контролиращ и ефективен подход. Католическата църква винаги е повтаряла „Дайте ни дете на 5 годинки и то ще стане католик“. Католическата църква е една от най-големите части на мрежата, извършваща Монарх майндконтрол.

Факт е, че ако йезуитите могат да си пласират Монарх програмирането – което наричат „Ключовете към царството“ – у някое дете, ще контролират съдбата му. Има запис на един йезуитски свещеник, който твърди, че чрез мъчение може да накара който и да е, да направи каквото и да е. Йезуитите развили измъчването до степен на изпипано изкуство при Инквизицията. Представете си професионализма, който внесли в Монарх програмата, която започва да измъчва деца от 18 месечна възраст нататък с всяко сложно устройство за мъчения, изобретено някога. Ако йезуитите се хвалят, че могат да накарат възрастни да направят каквото и да е чрез мъчения, какво остава за малките бебета? Докато Монарх програмирането се извършва върху деца, друга негова вариация се извършва върху възрастни. Възрастните, които са избрани за това, също са селектирани според способността им да се дисоциират и според наличието им. Съществуват определени видове тестове, идентифициращи хората с добри способности за дисоцииране, провеждат ги разлчните клонове на военните. „Планчетата“ – тоест натрупаните училищни архиви, също се изследват (оригинално „Cumes“, предполагам идва от curriculum – учебен план, бел.прев). Съответният тип човек може да бъде отписан и пратен да получи програмиране. Някои от тези хора свършват в различните разузнавателни агенции, където са като в капан до края на живота си. Някои от жертвите на програмирането са военни ветерани, американци, които са били военопленници, хора в лудниците (персонал, бел.прев), хора, които по случайност са започнали да работят за илюминатски компании, и актьори. Тайните служби често започват програмиране върху личността на човека, който се присъедини към организацията им. Ако разузнаване или военна група може да упражнява висока степен на външен контрол над даден индивид, може да не им е нужна степента на програмиране, от която се нуждаят окултните секти и илюминати. Илюминати пласират членовете си из широкия свят с изискването, че трябва да спазват вековните традиции на тайната. Тази тайнственост може да се поддържа единствено чрез установяване на силно ранно програмиране, което да осигури провало-предпазна система с голямо количество тъмни алтернативни личности и тежки, наслоени демонични сили. (Много хора ще се надсмеят над концепцията за вътрешно наслояване на демони, но с каквото и име някой да нарече тези сили, те са вътрешно наслоявани, и упражняват мощно въздействие зад програмирането.) Програмирането ще се срути, ако се отвори достъп до спомените, така че вътрешно се наслояват демонични доволчета, които да спрат изплуването на спомени. По-натам в книгата на този феномен ще се обърне подробно внимание и ще му се даде рационално, терминологично обяснение. Без значение как един терапевт ще обясни тези демонични дяволчета, човек трябва да се справи с тях, за да се прекрати охраняването на спомените. Има различни методи за контролирано възвръщане на спомените – водене на бележки, хипноза, обезопасени стаи с екрани, избавления (религиозни, бел.прев) и прочие, в които няма да навлизаме на този етап, защото даваме рецептата – не решението. Докато повечето жертви на илюминати са от собствените им родове и окултни кръвни линии, определена група илюминатски програмисти са доказали на илюминати, че могат адекватно да програмират не-илюминатски деца. Запознат съм с някои от въвлечените в това хора, но няма да спомена имена. Това, което покрихме в тази глава, е колко преднамерени, нарочни и прецизни са плановете на програмистите за Монарх-програмираните роби. Програмирането поставя животите им в много строги сценарии. Майндконтрол робите се употребяват за различни неща. Това, което се отнася за един роб, може да не се отнася за друг. Не всеки е добър кандидат за програмиране. Понякога само част от някое семейство ще бъде програмирано. Каквито и да са особеностите на самото програмиране, достатъчно е съзнанието на индивида да се постави тотално под контрола на хендлъра (дресьора, бел.прев). Също така описахме в детайли как се избират кандидатите, как се тестват, как се подготвят и как се стартира програмирането.
Активен

Неактивен форум
Hero Member
*****
Публикации: 3754

« Отговор #24 -: (Неделя) 26 Юли 2015, 22:17 »

ГЛАВА 2
ТРАВМИРАНЕ И ИЗМЪЧВАНЕ НА ЖЕРТВАТАОткъси от книгата "Формулата на илюминати за създаване на неоткриваем тотален майндконтрол роб", автори Фриц Шпрингмайер и Циско Уийлър
преводът на български е мойОбложка на ритуалната програма в Бохемската гора където се жертвопринася дете, като е направено и видео-клипче


Основата за успеха на майндконтрол програмирането тип Монарх е, че могат да се създадат различни личности или части от личността, наречени алтъри (алтернативни личности, бел.прев), които не се познават една друга, но могат да поемат контрола над тялото в различно време. Амнезийните стени, които се изграждат при травма, формират предпазен щит от потайност, който предпазва насилниците от разкриване и не позволява на предните алтъри, които държат тялото през повечето време, да разберат как е употребяване Системата им от личности. Щитът от тайнственост позволява на култистите да живеят и работят около останалите хора и да останат напълно незабелязани. Предните алтъри може да са прекрасни християни, а дълбоките личности може да са най-отвратителното сатанинско чудовище, което човек може да си представи – ефектът д-р Джекил/гн. Хайд („Странният случай доктор Джекил и господин Хайд“ е новела, написана от шотландския автор Робърт Луис Стивънсън, бел.прев).


...на това място в изтрития си сайт бях направил коментар, който искам да запазя на това място. Той е следния:

Вортексната тръба, изобретена от френския физик Georges J. Ranque през 1930г и подобрена през 1945г от германския физик Rudolf Hilsch (нямам данни да е бил нацист).


Това е тръба с поставен конус в нея, и отвори както е показано. Въздухът, или течността под налягане, се вкарва през входа, и поради Принципа на вортексната динамика вихърът в тръбата се разделя на две – по-топъл и по-студен. Както следва от Принципа за вортексната динамика, конусът разделя тези два потока, като ги отправя по различни пътища. По този начин например от един обем въздух със стайна температура, може да се загрее една стая, за сметка на друга стая, която изстива. Великолепно нещо да имате инсталирано в къщната ви инсталация. Гугъл-търсене: vortex tube.

Разберете защо се прави всичко това. Сатанистите създават християнството, за да екстремизират собствената си дейност. Може да се каже, че християнството се получава след „филтриране“ на оригиналния сатанизъм. Защо "филтриране"? Защото премахвайки от себе си и малкото останали включения, концентрират покварата си. Защо „оригиналния“? Защото, както след време ще се убедите от документи и информация, изнесени на този блог, сатанинската робска култура идва на тази планета заедно с първите й колонизатори. След много време на исторически вихрушки в крайна сметка се получава така, че сатанинската култура „изплюва“ християнството от себе си, с цел да се „пречисти“ и да екстремизира собственото си влияние.
Така християнството е целенасочено създадено на по-късен етап, преднамерено и с цел. Забележете, че споделеното от мен обяснение дава добра представа и за това защо християнството има толкова „стерилен вкус“, откъде идва усетът за "дезинфекцираност" – защото е филтриран материал. Така се получава, че едната част от човечеството е със стерилна духовност, за сметка на предателите на човечеството, чиято духовност… сякаш е безвъзвратно покварена.
В Монарх майндконтрола се прави съвсем същото – НУЖНО е да има религиозно настроени и християнски личности, за да може през тях да се филтрират есенциите на духовните потоци у човека, и така вложените сатанински алтернативни личности, както и наслоеното демонизиране, да станат още по-концентрирани и екстремни.
Вземете под внимание тези думи... защото Монарх програмирането е един от начините да се филтрират духовни есенции от човека, както и други наши продукти, за които не знаем нищо (поради твърде слабото познаване на себе си) и по този начин да бъдем ефективно употребявани като добидък и от нас да се добива продукция. Млеконадоя, който някои външни сили извършват върху нас, се осъществява чрез пласирането на "софтуер" (вярвания) в съзнанието на тълпите.Много нещо се залага на това да се поддържа строгата секретност относно факта, че тайна служба или окултна група имат контрол над поробен човек. Шансовете този вид програмиране да е успешен, са големи, но когато се провали, провалилите се ги убиват, за да се отърват от тях. Всяка травма и мъчение има цел. Много експериментиране е отишло, за да се установи какво е възможно и какво не е възможно да се направи. Изготвени са графики, показващи коя телесна категория колко мъчение може да издържи, и в каква възраст, преди да настъпи смъртта. Ето затова нацистите направили всички онези странни експерименти в лагерите, където пробвали колко бързо човек би замръзнал, или умрял от различно насилие. Било е за майндконтрол! Насилниците са много целенасочени и подхождат научно в мъченията си. Лабораторни техници с клипборди (отворен, твърд тефтер с щипка, бел.прев) се разхождали наоколо, снемайки измервания на децата, докато получавали първите си травми. Сърдечните монитори се следели от близо. И все пак много деца умрели от програмирането. Програмистите разбрали, че когато детето се свие в ембрионална позиция, вече няма воля за живот. Научили се да определят колко скоро ще се случи това, за да имат представа колко натиск да оказват на детето. Родитеи от Източните Щати били водени в Харвардкия университет, за да ги обучат на това колко травма могат да прилагат върху децата си у дома, преди да умрат. След като децата се върнели от началното си програмиране, трябвало да понасят всекидневни травми, за да останат дисоциативни.


НАЧАЛНИТЕ ОТЦЕПКИ ОТ СЪЗНАНИЕТО И ПРОГРАМИРАНЕТО, ПРОВЕЖДАНО В CHINA LAKE

(Запазвам името China Lake непреведено, първо защото е име на област, и второ за да може читателят да го запомни визуално и да ползва това в свой плюс, докато сърфира за информация. Буквално се превежда "Китайско езеро" и се чете [Чайна лейк], бел.прев)
Основното ил началното програмиране на много от децата от Западните Щати е направено в China Lake, което официално да сега се е срещало с имената „Тестова Станция за Военноморски Наредби“ (Naval Ordinance Test Station, на кратко NOTS), „Военноморски Оръжеен Център“ (Naval Weapons Center, NWC), Риджкрест (Ridgecrest, градът наблизо) и Инио-керн (Inyokern, името на областта). Адресът на болница Нимиц (Nimitz Hospital) е „232 Военновъздушна Оръжейна Станция“ (232 Naval Air Weapons Station).
Базата била построена, за да се „тестват нови оръжия“. Очевидно флотът е решил, че хората под майндконтрол са важно оръжие за тестване. Повечето от „новите оръжия“, създадени в China Lake, били човешки роботи, произвеждани в големи количества. Монарх-майндконтролът се извършвал в големи самолетни хангари в базата, способни да поберат хиляди малки клетки, големи точно колкото за едно малко бебе. Множество от 1000 бебета било малка партида. Според хора, работили в хангарите като помощници в програмирането, много партиди били от по 2000 и 3000 бебета. Много от оцелелите помнят хилядите клетки, с малки деца в тях, подредени от тавана до пода. Клетките били електрифицирани (отгоре, отдолу и отстрани), така че заключените вътре деца да получат ужасяващ електрически шок в телата си, за да се подготвят съзнанията им за разделяне на множество личности. Клетките се наричат Кълвачови решетки (името идва от огромните отвъд-хоризонтови военни радио-локатори, които издават пукащи шумове, бел.прев). Жертвата вижда мигновена ярка светлина, когато се пусне високоволтовия прав ток. По-късно тази ярка светлина се ползва в комбинация с хипнотична индукция, за да се внуши на жертвата, че отива в друго измерение, когато я ударят с висок волтаж. При програмирането тип „Питър Пан“, програмистите казват на робите, че това е „да яздиш светлината“. Една от известните травми, които детето понася, след като дни наред е било в Кълвачовата решетка, е да бъде изнасилено. Изнасилването е преднамерено брутално, така че да бъде възможно най-травмиращо. Много от техническия персонал в базата са цивилни. ОТ една страна, това е защото час тот изследванията включват майндконтрол и цивилни майндконтрол експерти на илюминати идват и си отиват от базата. Калифорнийският технологичен институт (California Institute of Technology) в Пасадена е интимно обвързан с разработките в China Lake (между другото и с илюминати). Също така много от работата в учреждението се отнася до тайните служби, а не до военните. Техните хора често са цивилни. В Калифорнийските университети разработиха едно нещо и го приложиха в China Lake – цветовото програмиране, то ще бъде разгледано по-късно в книгата. Открили, че червеното и зеленото са най-видимите цветове в програмирането. В NOTS ползвали разноцветни мигащи светлини. Всички оцелели от там помнят мигащи светлини. Употр*бата на мигащи светлини е внедрена в американската култура от ЦРУ. Ако посетите барове и други места, където свирят банди, ще забележите разноцветните мигащи светлини. Мигащите светлини причиняват дисоцииране най-вече у програмираните хора.

КАК ТРАНСПОРТИРАТ ДЕЦАТА ДО ГОЛЯМ ЦЕНТЪР ЗА ПРОГРАМИРАНЕ

В Апендикса се дава списък с големи центрове за програмиране, включително и специалностите относно всеки един. В тази глава даваме пример само с една такава база за ранно програмиране – голямото и много секретно предприятие China Lake в Калифорния, близо до Долината на смъртта. Децата се водят до Военноморския Оръжеен Център (NWC) на China Lake (по прякор NOTS) с влакове, самолети и коли. Известен брой от малките летища, които пращат децата, са идентифицирани. Едно от тях, което вече не се употребява за това, беше частна самолетна писта на Шеридан, Орегон, намираща се в близост до голяма дъскорезница. Дъскорезницата тайно се беше споразумяла да помещава децата, чиито усти се залепяха с тиксо. Съседите в околността бяха подкупени и предупредени, че ако проговорят, ще си имат неприятности заради нарушаване на националната сигурност. Областта разполага с много дъскорезници, свързани с железопътни линии. Използваха ги, за да местят децата наоколо. С тази мрежа беше свързан и един католически манастир, намира се между Шеридан и МакМинвил, близо до железопътната мрежа. Съюзната железопътна гара (Union Train Station) в Портланд, Орегон, има подземне тунели, където децата бяха временно помещавани в клетки, преди да продължат пътуването. Йезуитите бяха активни в тази част от доставянето на децата. Католическите осиновителни агенции (които са много), забременяващи монахини, родители от третия свят, и родители които са склонни да продадат децата си, всички тези бяха източник на деца за програмиране. Когато се замислите колко много корумпирани хора има, и колко много малки и големи градове има по Западното крайбрежие на САЩ, и колко много деца се произвеждат от сатанинските размножители, от нелегални чужденци и от други родители, които по-скоро биха искали парите вместо децата… ще започнете да осъзнавате как доставянето на партиди от по 1000 или 2000 деца не бяха проблем за илюминати, работещи чрез тайните служби, като например ЦРУ, NIS, DIA, ФБР и FEMA. „Откривателите“, съвместна ЦРУ/ФБР група, беше източник на деца за Мрежата от години. Някои от децата за програмиране се използват за жертвопринушения, за да травмират онези, които се програмират (децата често трябва да убиват други деца или да съпреживяват смъртта им като очевидци, бел.прев) (имената на някои от хората, които работят в организираното доставяне на деца за програмиране/жертвопринушения бяха оповестени в месечния бюлетин на Фриц Шпрингмайер) (затова му скалъпиха обвинение, дело и пирсъда за участие в банков обир, която излежа, бел.прев).

Секретната самолетна писта на FEMA при Санта Роса (Santa Rosa) се ползва от самолети, които излитат и кацат нощем. Някои от тези полети се отправят на изток и се приземяват в секретната Изследователска Военноморска база China Lake, която е 2897 кв. км., и се предполага, че полетите пренасят деца за програмиране. Тази самолетна пистасе нарича ВЪЗДУШЕН ЦЕНТЪР СВЕТА РОСА (SANTA ROSA AIR CENTER airstrip). Когато се опитах да взема информация от Федералната Авиационна Администрация (FAA) относно тази частна писта, те се правеха на глупаци, сякаш не съществува, но тя в действителност функционира.
Активен

Неактивен форум
Hero Member
*****
Публикации: 3754

« Отговор #25 -: (Неделя) 26 Юли 2015, 22:36 »

Откъси от книгата "Формулата на илюминати за създаване на неоткриваем тотален майндконтрол роб", автори Фриц Шпрингмайер и Циско Уийлър
преводът на български е мойНа това място в стария си изтрит сайт имах друг коментар, който също искам да запазя тук. Той е следния:


Ако някои от вас не са свикнали да си представят лице на земя, базата China Lake заема територията на квадрат със страна 54км. Да четете всичко това е едно, но да сте свидетели на действителността е друго. Не съществуват лесно достъпни снимкови видео-кадри на нещата, които са се вършели и още се вършат в China Lake, но за сметка на това интернет изобилства от снимков материал, изтекъл от затвора на американската база Абу Гхраиб по време на Иракската война през 2003г.

http://assets.nydailynews.com/polopoly_fs/1.9029.1313658310!/img/httpImage/image.jpg_gen/derivatives/gallery_1200/gal-iraq-5-19-04-jpg.jpg
Тяло-ум-емоции


Абу Гхраиб – от страницата в уикипедия: „Кабинетът на Джордж Буш се опита да представи насилието като отделни един от дру гинциденти, които не разкриват целенасочена американска политика. На това противоречаха хуманитарни агенции като Червинят кръст, Амнития интернационал и Съблюдатели на човешките права. След множество проведени разследвания те констатираха, че насилията в Абу Гхраиб не са изолирани случаи, а са били част от по-обширен план за мъчения и брутално отношение в американските задокеански затвори, включително онези в Ирак, Авганистан и залива Гуантанамо. Съществуват доказателства, че упълномощението за мъченията е дошло от висините на военната йерархия, включително и твърдения, че секретарят по отбраната Роналд Ръмсфийлд е оторизирал някои от деянията.“

China Lake е само ЕДНА американска база, намираща се на американска територия. Когато в България изчезнат деца, родителите би трябвало да ги търсят в посока американските бази и американските тайни служби, ВЪПРЕКИ ЧЕ на нашата територия същото се извършва от мафията на ДПС, руските тайни служби, тайните служби на европейския съюз (под-организации на илюминати в лицето на кралските европейски фамилии, като например Сакскобургготите).

Обръщам внимание на двете жени, които станаха особено известни измежду останалите мъчители. На снимката със шапката - Линди Ингланд. Много интересно е да прочетете биографията й от уикипедия, където се споменава, че като малко дете Ингланд е била диагностицирана с "избирателна нямост" (selective mutism). Това е психическо разстройство, при което човек, владеещ говорни способности, отказва да говори в определени ситуации.
Което е тотална простотия. Така-наречената й "избирателна нямост" е всъщност изплуване на алтернативна личност тип Безмълвност, както вече бе споменато в съдържанието до тук. Снимката с шапката чудесно демонстрира увисналия й клепач. Мързелив клепач е едно популярно последствие от интензивно промиване на мозъка с електрошок и се открива у много личности, родом от илюминати. Линди Ингланд е Монарх-робиня и е имала специфични задачи в затвора Абу Гхрабир заедно с останалите мъчители. Разгледайте лицето и на другото момиче.


http://www.librarising.com/astrology/celebs/images2/QR/queenelizabethii.jpg
Тяло-ум-емоции
 

Барон Гай де Ротшилд, Английската кралица, Буш старши, Линди Ингланд. За увисналото око ще се обясни по-натам в книгата.Близо до Санта Роса е Бохемската гора. Югозападно от Санта Роса има въздушен център, който не се използва от обществото. Това летище наскоро се ползваше от частни пилоти като F.B.O. (Фиксиран Базов Оператор – това е търговски бизнес, на който е предоставено правото да притежава летище и да изпълнява различни въздушноплавателни дейности, абревиату,ата се слага пред името на компанията, подобно на Inc. или ООД, бел.прев). Построено е през Втората Световна война като тренировъчна база за пилотите на Р-32 и е деактивирано през 1952г. След войната е отстъпено на частни компании (такива като ЦРУ). Павираните части са повече от 10см бетон и на тях могат да се приземяват най-тежките употребявани в момента самолети. В цялата зона няма сгради, по-високи от два етажа, и няма контролна кула. ФБР имат контингент във Федералната сграда в центъра на Санта Роса, а FEMA имат радио-станция на летището. Армейският запас също има няколко сгради в областта. Само че се случват някои много секретни нелегални неща на това летище.

Всеки ден 6-7 малки самолета се измъкват от затворената база. За затворена база с нейното описание това е много интересно. Самолетите я напускат вечер и не си пускат светлините, докато не се издигнат на стотици метри в небето. „Печатнияj демократ“ на Санта Роса (това е вестник The Press Democrat) публикува статия, четвъртък 22 април 1993г, че Федералното правителство продава имот от 280 декара тъкмо на изток от летището. Само че, при по-близък прочит, земята се предлага на група федерални агенции. Имотът се бил използвал от FEMA (707-542-4534). Ако човек се замисли, едва ли радио-станцията е предавателна станция на FEMA. Това, че тази тайна активност е в директна близост но Бохемската гора на елита, прави мястото интересно за проучване. Летището за посетители на Бохемската гора е северно от Санта Роса на магистрала 101, летище Сонома Кънтри (Sonoma Country). United Express и American Eagle (самолетни компании, бел.прев) (които летят от и към Сан Джозе) летят до това летище и то има контролна кула. През 1964г е докладвано, че летището е изпълнило около 600 военни операции (и излитане и приземяване) годишно. Точно по това време Федералното правителство се споразумява летище Сонома Кънтри да помогke парично за удължаването на пистата, подсилването на пистата, и за цялостно подобряване на летището по множество начини. Елитът от различни части на света лети до там, за да отиде в Бохемската гора, която е в област Монте Рио (Monte Rio). В гората редовно се насилват Монарх роби за забавление на членовете на клуба на Бохемската Гора, това се случва в ексцентрични стаи със сексуален интериор, като например тъмната стая и некрофилската стая. Тайният НСР бизнес (Нов Световен Ред) се провежда в малката, тъмна всекидневна с дървен надпис на входа U.N.DERGROUND (игра на думи с абревиатурата на Обединените Нации и началото на думата „underground“ – 1. подземие, 2. нелегален свят, бел.прев). В горите се ловуват роби за спорта, а отвън на открито се провеждат окултни ритуали, включително жертвопринушения на пеленачета.

Тези летища описвам с подробности, за да може читателят да схване мрежата от малки самолети и малки летища, която Монарх-системата ползва за транспортирането на децата. Децата се домъкват от различни точки до China Lake. Монарх-роби, много от които са също деца, се използват в тази обемиста снабдителна мрежа. Деца се ползват и за примамването и отвличането на други деца. Използват се роби-тинейджъри, за да съпроводят и пренесат малките деца чрез влакове, автобуси и самолети. Летището с триъгълна форма в China Lake традиционно започва деня си много рано сутрин с много активност. Пример за пристигащи самолети са нощните полети на FEMA от летище Санта Роса. Летището е свързано с главната база чрез Sandquist Road (име на път, бел.прев). Децата се приземяват на това поле, други се докарват чрез портала, охранявани от морски пехотинци, други пък идват чрез източно-западната железопътна линия. Фактът, че деца вкарват первозни средства през портала не е смущаващ, защото във военния периметър има гимназия, училище за младежи, и 3 други училища. Някои от възрастните на децата, които се програмират, изчакват във военни казарми (сглобяеми военни бараки и едноетажни сгради).

Монарх жертва от мъжки пол помни голям хангар в China Lake с бетонен под и ред върху ред от клетки, спуснати от тавана, изпълващи голямата сграда. Един от програмистите бил облечен подобно на католически свещеник. Електрическият ток, който протичал в клетките, издавал жужене, като при електрическа ограда. Имало мраморна плоча, служеща за олтар, където закачулени хора с черни роби използвали нож с дръжка от кост, за да принасят в жертва деца пред погледите на другите деца в клетките. (Спомените на други оцелели за мястото ще бъдат споменати по-късно.)

ПОВЕЧЕ ЗА СЕКРЕТНАТА CHINA LAKE БАЗА

Чарлс Менсън (Charles Manson), програмиран Монарх-роб, който получил начално програмиране в China Lake, живеел с култа си само на 70км северозападно от China Lake в отдалечените ранчота Mayers и Barker. Scotty’s Castle в Долината на смъртта, Bakersfield, Edwards AFB, и Papa Ludo’s Store & Tavern (това са все страноприемници, мотели и ранчота, бел.прев) (с тайния си подземен център за програмиране) – всички те са в околностите на China Lake и всички са били програмни центрове. Старият път 66 минаваше покрай China Lake, който сега е тъкмо встрани от U.S. 395. Страноприемницата в местността била наречена „Скривалището“ (Hideaway). Сградата била ниска, отдалечена от магистралата, с голям неосветен паркинг. Вътре можели да влязат само хората, които знаели как се влиза през неугледния мрачен вход отстрани. Страноприемницата „Скривалището“ била местното свърталище на ЦРУ агентите от China Lake. Там им сервирали чудесни пържоли. Централният офис на базата бил известен като „Белият дом“ и прилича на нещо като яхтен клуб. Северозападно от летището, на квадрантните пътни карти – 39-64 и 4-33 Е, правителството е построило голям магически Соломонов ключ (хексаграма) като всяко рамо е с дължина 400м. Как са изглеждали нещата за една жертва от началото на 50те години в местен програминг-център на NOTS? По описание една от сградите, използвана за програмиране, имала плосък покрив и бежова фасада. Около сградата имало ограда. Зад входната врата имало старо дъбово рецепционистко бюро. Минавало се през серия от 3 преходни врати, свързани с тунели. Влизало се в коридор, и се свивало вляво за програмната стая. Тунели свързвали различните коридори. Стаята за програмиране била боядисана в хубавия дисоциативен бял цвят.

(Ако белият цвят не предразполагаше към дисоциация, природата щеше да направи така, че когато човек си затвори очите, да вижда бяло, бел.прев)

По средата на стаята били спуснати клетки от тавана, с шимпанзета вътре. Масата за прегледи била метална и студена за жертвата, но лесна за миене за служителите. Жертвите били поставяни в клетки и могли да наблюдават светлинен панел над входната врата, на който светели различни точкови подредби. Слаби електрически шокове по металните клетки били синхронизирани със светлинните комбинации на панела. (Част от това е свързано с програмирането тип „Домино“). Целият сценарий се следял графично от някой служител, докато детето било постоянно травматизирано чрез нисковолтови шокове. В детето се забивали игли, стаята ставала тъмна, а после осветена. Гласове казвали „Обича ме, не ме обича“. Това било онази част от програмирането, с контекст обича ме – не ме обича. „Добрите момиченца яздят сребърните криле“. Това внушение било, за да се вгради кондиционирането за изпадане в транс при получаване на електрически шок. След Втората Световна война в NOTS дошли германски и британски учени/майндконтрол програмисти, включително и Джоузеф Менгеле (познат като д-р Зелен, или Грийнбаум и други псевдоними) (на английски – Dr. Green или доктор Грийн, означава „зелен“, Грийнбаум от немски буквално означава „зелено дърво“, бел.прев). Доктор Черен (Dr. Black или д-р Блек) на илюминати работел извън China Lake, а д-р Бял (Dr. White, което се произнася д-р Уайт, или в действителност д-р Едвин Камерън – Dr. Edwin Cameron) работел на Източния бряг на САЩ, въпреки че често летял до Западния бряг, за да се срещне с другите водещи програмисти. Д-р Син (Dr. Blue или д-р Блу) бил друг от важните водещи програмисти на илюминати. Тези върхови програмисти ръководели други по-нискосотящи програмисти. Ако нещо се объркало, те пращали детето със самолетен полет от програмния център до някой специалист, който да осигури специализирана помощ за програмирането му. Мъжете и жените от илюминати помагали на водещите програмисти. Великите Майки и Великите Майстори също помагали в програмирането. С напредването на илюминатското дете през етапите на програмирането, трима човека го надзиравали: Великата му Майка, Великата му Дама, и програмиста.

Ако сте се задълбочили в излезлия на бял свят случай с Абу Гхраиб, ще забележите, че най-отявлените мъчители са също конфигурация от две жени и мъж (съпруг на една от жените). Мъжът (Чарлз Гарнър) и другата жена (Линди Ингланд) имат очевидни симптоми на програмирани Монарх роби. Налице са и възможността, и предпоставките, и мотивацията да са били екип със специална мисия.
И кой каза, че в Абу Гхраиб е имало само дърти пръчове затворници, и не е имало иракски деца? Вие мислите ли, че не е имало деца?


Илюминати действат с командна верига (йерархия командири) много подобно на военните. (Всъщност голяма тайна е, че Царството на Сатана е моделът, по който са изграденни военните и политическите структури.) Когато започва програмирането си, детето се следи според същия маниер, с който по принцип се следи и в болниците, като се попълват различни графи и таблици и тези данни после се архивират. Редовно се правят тестове и оценки. В програмирането се поставят шест-месечни цели, които трябва да се постигнат в бъдещето. Тези на практика представляват „трябва да постигнем еди какво си, като направим а, б, в, г, д в следващите шест месеца“. Много прилича на Индивидуален Образователен План (I.E.P. , Individual Education Plan), какъвто специализираните учители в Орегон правят за всеки един ученик. В даден момент ще бъдат идентифицирани силните страни и слабостите на детето, и тогава ще се вземе решение за каква длъжност илюминати искат да програмират личността. Ако младото момче е агресивно и има садистични наклонности, илюминаи го наричат „подстрекател“ и вписват в графата му „Това дете ще бъде генерал“. После се заемат с това, да го програмират като генерал. Медицинските сестри, учителите и детските лекари трябва да бъдат програмирани да имат нежност в Системите си. На други длъжности, като адвокатите например, може да им се позволи да бъдат безскрупулни. Много от децата са вписани в листовете така, че да получат религиозни алтернативни личности и една много популярна длъжност за илюминатските мъже е да бъдат свещеници. Бащите на повечето оцелели от Монарх, потърсили помощ, са религиозни лидери. Повечето жертви на Монарх имат родители, които са важни религиозни водачи, много от тях са водещи свещеници в установените църкви. Както читателят може да очаква, някои мъчения изискват стриктен мониторинг на температурата, дишането, пулса и кръвното налягане на детската жертва.

Активен

Неактивен galaxsis
Restricted
*
Публикации: 694

« Отговор #26 -: (Неделя) 26 Юли 2015, 22:39 »

Добре де задавам ти конкретен въпрос за жертвите  Smiley

Как е възможно една жертва да се освободи от тези мъчения ?

Само не ми отговарай с теориите на Висшите Азове , че Азът се самусъвършенства..... Grin
Активен
Неактивен форум
Hero Member
*****
Публикации: 3754

« Отговор #27 -: (Неделя) 26 Юли 2015, 22:42 »

КАКВО ПРАВИ ТРАВМАТА

В последно време, военните и науката на психологията обръщат внимание на онова, което наричат Пост-травматично Стресово Разстройство (PTSD, Post-traumatic Stress Disorder). PTSD представлява психопатичните дебилни ефекти от травмата и хроничната природа на травмата. Ако съзнанието не се предпази от нещата, които му напомнят за травмата, то ще страда от натрапчивите й ретроспекции. Съзнанието си изгражда заобиколни пътища, така че да се предпази от присещане за травмата.

(Мой коментар: Така че разбирате простата логика на нещата – каквото и да закачиш с кукичка за създадената травма, съзнанието никога повече няма да иска да знае за него и то ще бъде избутано в някое тъмно кътче, където самоосъзнаването никога не стъпва. Травмата е носителят за посланието, което не бива да вижда бял свят.)

Панически симптоми се появяват, ако човек се сблъска с психологическа възбуда на травматичните спусъци. Травмата ще създаде нещо като „разтрошаване“ на жертвата отвътре. Жертвата ще развие житейски предразсъдъци за уязвимост, за това че може би има твърде малка лична стойност (малоценност, бел.прев), и за това че животът не е честен. Може да развие фобии постоянно да проверява безопасността на околната си среда и постоянно да следи отблизо останалите, за да се увери, че никой не злоупотребява с тях. От столетия се разгръщат воини, и воиниците преживяват пост-травматично стресово разстройство. Само че чак в скорошната история е било направено пълно описание и разследване за това разстройство. Армията на САЩ възпрепятства всяко сериозно търсене на помощ по този въпрос от страна на войниците. До сега са били позволени преглеждащи „съветници“ и разискващи групи, но армията ги е подвела да вярват, че са адекватни. PTSD често води до изблици на ярост, хронична депресия, или гранична дисфункция (това е Б-група разстройство на личността, нарича се още разстройство на емоционалния интензитет и се изразява в импулсивност и неуравновесеност при наличието на емоционален афект, бел.прев). PTSD (пост-травматичното стресово разстройство) в Монарх-програмирането е маскирано от MPD/DID (разстройството на множествената личност) и от самото програмиране. На свой ред след това програмирането маскира MPD-то. Когато програмирането бъде завършено, се появяват предни алтернативни личности, които могат да функционират с усмивки и весело отношение, докато отдолу съзнанието е пълно с пречупени личности в постоянна болка, за които робът няма представа.

Самонаказанието и социалното отдръпване са естествени симптоми за PTSD, и програмистите не срещат трудности да усилят и да програмират тези функции в системите от алтернативни личности. Накрая някои алтъри се оказва, че съдържат гнева, страха, социалното оттегляне, вината и желанието за себенаказване. Тези личности се държат под строй от програмирането, и превземат контрола над тялото, когато робът излезе от програмирания път. Установено е, че докато лошите спомени в съзнанията на хората, страдащи от PTSD, стоят неразрешени в клетките на паметта им, те рециклират себе си и се самопродължават (това е малка неточност, паметта се съхранява по друг начин, но ще бъде изяснено по-натам в книгата, бел.прев). Лошите спомени на Монарх-жертвите се използват, за да поддържат личностната множественост, програмирането стабилно и жертвата в подчинение. През 1954г , Мазлоу (Maslow) публикува неговата йерархия на нуждите, която, когато се приложи спрямо Монарх и PTSD жертвите, означава, че те не могат да напреднат в терапията, докато не се удовлетворят нуждите на оцеляването и безопасността им. Само че програмистите/насилниците знаят, че е важно робът да се пази далеч от сигурността. До ден днешен програмистите възлагат на външни хора да следят робите, и възлагат на вътрешни личности в съзнанието на жертвата да следят други алтъри и да ги докладват. Докладващите програмирани личности винаги могат да се свържат с Мрежата от насилници чрез телефонен номер с 1-800, който се сменя на всеки две седмици. Те могат да звъннат и на дресьора си (хендлъра). Докладващите алтернативни личности са много беземоционални и служат за магнетофони, които механично докладват на хендлъра си за всякакви развития, които могат да застрашат програмирането. В системите се вграждат и алтернативни личности, програмирани да извършат самоубийство. Например, за един системен хакер – външен човек – когато работи с алтернативните личности от вътрешно вграден Велик Друидически Съвет (съвет от множество личности, вътре в съзнанието, в субективната реалност на жертвата, бел.прев) (по прякор Изпълнително бюро личности, или личности-съдии) или Система почти подсигурява с 99% вероятност Монарх-робът да се самоубие.
Поне в 99% от случаите, когато Монарх-роби търсят терапевтична помощ, на тях все още им липсва сигурност, което е по-висша нужда от това да се опитват да вървят срещу програмирането си.

(Мой коментар: като Воини на Истината, трябва често да се поставяте в ситуация на контролирана несигурност, докато можете да си го позволите, за да поддържате силата си да устоявате на злото наоколо. Само че, когато става дума за човек, който е избрал Истината, и който е избрал вас, за да му помогнете да тръгне към оздравяването си, трябва да правите обратното – възможно най-скоро и незабавно да му осигурите сигурност и да прекъснете обвързванията му с всякакви рискове. Здравият и болният се намират в различни изходни позиции, и затова Правилните действия са различни за двете изходни точки.)


Точно затова толкова малко хора са успели да се освободят. За да се развали програмирането, жертвата има нужда от сигурност. Програмистите знаят това, затова са издигнали почти безупречни дефанзивни системи, като жертвата не е в безопасност от собствената си вътрешна система от алтернативни личности, какво остава за Биг Брадър. Терапевтите погрешно наричат Монарх пациентите си „оцелели“, защото в действителност те се намират в центъра на продължаващо насилие. Някои терапевти погрешно мислят, че е в помощ да се каже на жертвата „Тези страхове, които имаш, те са от миналото“. Провеждащите религиозни Избавления също могат да се опитат да спрат страховете на жертвата, без да разбират причините зад продължаващия страх.

(Мой коментар: Ако работите с някого, грешка е да вербализирате и обличате важните неща с думи. Грешка е да говорите за страховете. Трябва да говорите за други, маловажни неща, а да подходите към страховете с действия, вместо с думи, да подходите с дела – вместо да вербализирате дискусия относно някой от страховете на човека, просто направете постъпки така, че нещото, което предизвиква страха, да изчезне от заобикалящите ви обстоятелства. Ако не можете да идентифицирате кое е нещото, създаващо страха – не говорете за него с думи, а се опитайте чрез делата си да вдъхнете и внушите увереност и усещане за сигурност. В началото се работи със създаване на емоции у човека чрез дела от ваша страна. Чак после, когато постигнете задоволителна сигурност за човека, на когото помагате, обърнете нещата наобратно - започнете да вербализирате важните неща, и да вършите маловажните. По този начин помагате на болния да вземе инициативата и да поеме собствения си интерес в най-правилния момент.)

Другите глави на книгата ще се занимаят с обширните методологии за резервно програмиране. Тук в тази глава се споменава само, за да се обясни на читателя, че злоупотр*бата и насилието продължават нон-стоп. Някои от тези неща ще се случат и по естествен път, но програмистите многократно усилват този естествено случващ се феномен, за да подсигурят, че робът ще се измъчва сам (тоест PTSD, бел.прев). Това означава, че някои Монарх-системи са програмирани, с течение на времето, в даден момент да разрушат някои нива и да създадат нови нива в себе си. Ако програмистите желаят, могат да разрушат някое фронтално ниво с християнски алтернативни личности и на тяхно място да изградят ново предно ниво с Ню-Ейдж вярващи личности, за да подменят оригиналния фронт.Насилието може да се извърши от самите жертвите към самите тях, защото на алтернативните личности, които са програмисти, им е дадена възможността чрез кодове да извикат в съзнанието ужасяващи спомени. Онези травматични спомени, които са разбили съзнанието на парчета първия път, все още са способни да го направят отново, ако са преиграни (тоест повторно изживени от тялото и съзнанието). На все повече и повече терапевти им се случва да работят с някой с множествени личности. Само че много малко множественици разкриват нещо повече от предната част на системите си. Много малко хора, с изключение на програмистите, имат представа как изглежда цяла една система от алтъри, затова някои неща, описвани в книгата, ще се сторят чужди на онези, които поназнайват малко относно множествеността. Има няколко модела за описание какво се случва в мозъка на множествен човек, докато развива множеството личности. Мозъкът е много сложен. Последните изследвания потвърждават, че мозъкът е много по-сложен, отколкото си представяхме. В средно-статистически мозък има 10,000,000,000 неврона (нервни клетки). Всяка една от тези клетки има връзки с останалите, и броят на тези връзки за една клетка е 10 със 100 нули отзад. С други думи, средно-статистическият мозък има много повече вътрешни взаимовръзки между невроните си, отколкото е броят на всички атоми във Вселената! В средно-статистическия мозък, обикновено, всяка минута се случват половин милион различни химически реакции и тази цифра може да е няколко пъти по-голяма по време на силна активност. Върху мозъка на Монарх-жертвата се е работило, за да бъде дори по-активен от мозъка на нормален човек. Лявата и дясната половина на Монарх-мозъка работят едновременно и различните личности също са заети да работят заедно върху различни пътеки.

(Мой коментар: Сещате ли се за стремежа на Ню-Ейдж сатанизма да приведе в равновесие и двете мозъчни половини? Явно се оказва, че синхрона на двете мозъчни половини не е нито единствено, нито достатъчно условие за просветеност, нещо повече – то не просто се среща и при робите с фрагментирани съзнания, ами е типично за тях. Оказва се също така, че „долнопробната“ физическа реалност е вторична и долнопробна, в смисъла на елементарна и незначителна, само ако дадения ню-ейдж-вярващ е достатъчно невеж, за да не знае нищо за света.)

За да се опише сложността на онова, което се случва със съзнанието на човек, което години наред е търпяло такава драматична намеса, може да се представи само приблизителен модел. В говоренето за множествениците има няколко термина, на свои ред развили по няколко значения. Освен ако тези термини не се дефинират правилно, погрешните схващания могат да замъглят разбирането относно случващото се по време на Монарх програмиране. Първо, изследователите са открили, че дълбоко в човека мозъкът наистина разбира в чиста осъзнатост всичко за себе си. Това е вярно за всеки. Тази чиста осъзнатост е наречена с различни имена, включително и Скрит Наблюдател. Ако някой е противен и на глед няма никакво осъзнаване за това, че дразни хората; просто знайте, че дълбоко вътре, една осъзнатост разбира точно какъв е той и какво прави. Мозъкът на множественика на едно дълбоко ниво осъзнава точно какво му се е случило. Терминът Скрит Наблюдател е пълен с опасности обаче. Демонично същество, наречено Скритият Наблюдател, работи като ръка в ръкавица с програмиста, за да програмира индивида. Скритият Наблюдател е способен да вижда всичко, което вижда и една Система. Хората, които контролират някой роб често привикват Скрития Наблюдател, за да му задават въпроси. В този случай, това е демонична същност, и все пак, това е същия Скрит Наблюдател, който всяка Система има, и в който терапевтите се опитват да навлязат, за да разберат Системата. Този Скрит Наблюдател казва истината само на Господаря си, защото е демоничен.

Следващият термин, който е неразбран, е „ядрото“. Програмистите инсталират различни алтернативни личности, преструващи се да бъдат ядрото и защитникът на ядрото. Истинското ядро е доста скрито, и не се намира на координатната мрежа от схемата с алтернативни личности. Нужно е малко обяснение какво се случва със съзнанието и какво е истинското ядро.
Активен

Неактивен форум
Hero Member
*****
Публикации: 3754

« Отговор #28 -: (Неделя) 26 Юли 2015, 22:47 »

Добре де задавам ти конкретен въпрос за жертвите  Smiley

Как е възможно една жертва да се освободи от тези мъчения ?

Само не ми отговарай с теориите на Висшите Азове , че Азът се самусъвършенства..... Grin


Въпрос на чудо е.

Казват го самите освободили се. Въпрос на голям шанс, и много късмет. Авторите - Фриц Шпрингмайер и Циско Уийлър са мъж и жена. Фриц е психолог, а Циско е царствена монарх-робиня, от илюминатска кръвна линия.

Не съм превел цялата книга. Остават още няколко публикации, които ще пусна тези дни, след което ще преведа едно дълго интервю на Циско Уийлър, в което тя разказва подробно точно за това, което сега питаш.

А след това, живот и здраве, ще се заема с останалата част от книгата.

Това е информацията само от двама човека, нека не забравяме, дори и да са професионалист и свидетел от дълбоките среди. Има достатъчно други хора, които дават своите показания от първа ръка, които също заслужават внимание.
Активен

Неактивен форум
Hero Member
*****
Публикации: 3754

« Отговор #29 -: (Неделя) 26 Юли 2015, 22:56 »

ВИДОВЕТЕ ТРАВМА

Едно от нещата при хората, открито чрез изследване на генетичното предаване на заученото знание върху децата, е че хората се раждат с определени страхове. Змии, кръв, виждане на вътрешни органи и паяци са все неща, от които хората се страхуват по рождение. Фобиите към тези неща се предават генетично от едно поколение към друго. В търсенето си какви травми да причинят на малките деца, програмистите открили, че тези естествени фобии, които се срещат при хората по рождение, вършат "чудеса" в разлъчването на съзнанието. В тези линии, следното са примерни травми, които се прилагат за програмиране на роби:
а. да си заключен в малко, ограничено пространство, яма или клетка, с паяци и змии; б. да те принудят да убиеш, разпориш и изядеш невинни жертви; в. потопяване в изпражнения, урина и контейнери с кръв. После да те накарат да изядеш тези неща. Това са стандартни травми. Един роб често ще преживее не само всичко от изброеното, но и много други, преди да достигне 4 или 5 годишна възраст. Важно е детето да се травматизира рано, преди да получи възможност да развие его-състоянията си.

(Мой коментар: Тук се има предвид онова, се спомена в "Част 1" - откритието на нацистите преди няколко десетилетия, че човек по-скоро има комплекс от различни взаимосвързани его-състояния, отколкото "еднослойно" его. Тоест тук става дума, че егото има анатомия. Детето трябва да бъде травматизирано преди анатомията на егото му да се развие. Интересното е, че това може да се нарече "утробно" его-травмиране, защото в първите няколко години егото е всъщност в зародишна форма, и те целят да оставят белег върху този зародиш, и по-късно около този его-белег да се образуват цели построения излишна тъкан.)

Между другото, когато детето се постави в малка кутия с паяци и змии, често му се казва, че ако се направи на умряло, змиите няма да го ухапят. Това изпълнява две неща за програмистите, полага основите на самоубийствените програми (тоест мислене "ако си мъртъв си в безопасност") и учи детето да се дисоциира. Травмите за разлъчване на съзнанието не са просто високо напрежение или естествени фобии, а обгръщат целия периметър на емоционалната и духовната същност на жертвата. Накрая жертвата се лишава от всеки духовен или емоционален ресурс чрез разнообразие от травми, като например "кървави оргии", при които мъжките и женските гениталии се нарязват; измъчвания с всички видове средновековни машини за мъчения; нарочно разиграни събития, в които актьори, имитиращи Бог, Исус Христос, полицията и терапевти, псуват жертвата, отритват жертвата и дори "убиват" жертвата в наркотично симулиране на смърт. Децата се пращат в болници в пленнически, насилствени условия. Децата се връзват за други невинни деца, които са системно и брутално убивани, като децата са карани да повярват, че носят вина за наказанието на другото дете. Преживявания близки до смъртта като например удавянето са се превърнали в изкуство в ръцете на насилниците. Използват се тренирани кучета, маймуни и други животни, за да се травматизира жертвата още повече. Всички роби на илюминати най-вероятно ще са преживели всичко от последните редове, включително и много повече. (Тоби беше едно от тренираните шимпанзета в NOTS. Беше трениран да бъде садистичен. Сред другите тренирани шимпанзета в China Lake бяха "Габъл" или Габриел, който гъделичкаше жертвата, докато е вързана; Растис, който имаше сандък-играчка с диаманти, гривни и скиптър, който произвеждаше електрошок; Зоро, който можеше да направи кое да е злобно нещо; Елмор, която гушкаше като майка, но ядеше сурова плът; и други. Пример за едно от нещата, казвани при програмиране с шимпанзета е, "три малки маймунки в клетка, до, ре, ми, фа, сол, ла, си, до".)

Джозеф Менгеле, по прякор д-р Зелен (Dr. Green) беше умел в насъскването на немски овчарки срещу хора. Развил репутацията си с немските овчарки сред нацистите, преди да бъде въведен в Америка. Използваше кучета, за да подпомогне програмирането на деца. (Процесната църква също използва немски овчарки.)

(Мой коментар: Между другото, нацистите са имали много широка програма за програмиране на кучета и тя е била толкова секретна, колкото и Монарх-програмирането. Причината е, че това не било просто програмиране, а било свързано с цивилизоването на кучетата.
Идеята била кучетата да заменят човешкия персонал навсякъде, където е възможно, като се запази само по един човешки оператор на десетина кучета (оператор, защото те все пак били програмирани като роби). За целта кучетата трябвало да се научат да четат, пишат и говорят. Това действително е било постигнато. Информацията, която имам, е че кучетата можели да прочетат писмено зададен въпрос, и да дадат писмен отговор, като с лапи буквуват изречение по азбука, нарисувана на пода. Можели да излаят близко до говорната реч, че Хитлер е техният фюрер. Кучетата имали нужда от повече интелект обаче, така че кръстосването и развиването на нови породи също било мащабна програма. Още в началото била създадена нова порода, специално селектирата да е възприемчива към такъв вид обработка на интелекта.
Един от разсекретените такива центрове е училище то Асра - страницата в уикипедия. (Ако някой иска да ми помоген с всичко това, може да започне да превежда на български страниците о танглийската уикипедия, които постоянно линквам, и да прави български страници в българската уикипедия.)
Кой знае до какви успехи В ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ се е стигнало. Аз съм склонен да вярвам, че на света в момента съществуват военни бази с кучешко мнозинство и минимален човешки персонал, състоящ се единствено от оператори. В крайна сметка, имайте предвид, че САЩ разполагат може би с армия от делфини-сапьори, навярно всички сте чували за това. По-натам в книгата ще стане дума и за новите породи ХОРА, които се кръстосват, например за да могат да дишат под вода и да бъдат ползвани за подводни военни бази и операции.
Така че, когато четете, че Менгеле - легендарният програматор на хора, е разбирал кучетата и е бил вещ в употр*бата им, бъдете сигурни, че той е участвал и в поредното грандиозно нацистко начинание - да се направят грамотни кучета-войници.)


Също така бил вещ в абортите и е участвал в странни травми, свързани с раждане на бебета, или симулираното раждане на мъртви плъхове (или други гнусни неща) през вагините на момичета в процес на програмиране. Когато сатанинските култове връзват жертвите си с жица за ритуалите, някои от тези хора изгубват пръстите на краката или ръцете си заради жицата. Понякога по време на ритуалите се губят малките пръсти или връхчетата на безименните пръсти. Много от травмите и мъченията се изпълняват от алтернативни личности или хора, които са садистични. Как Мрежата си набавя садисти, които да измъчват малки деца? Три различни авторитетни изследвания (Harrower - 1976, Milgram - 1974, и Gibson - 1990) показват, че принципно всички човеци от мъжки пол (набляга се на вида и пола, бел.прев) могат да бъдат научени да се въвличат в садистично поведение. Може да има няколко изключения, но въпросът е, че садистите за програмирането не се намират трудно. Някои системи от алтернативни личности имат крайно брутални садистични алтъри.

(Мой коментар: Напомням, че хора с такива алтъри ще имат и оравновесяващи ги благи личности, защото Балансът е важен принцип в сатанизма, и защото екстремните личности се програмират чрез изчистването (дистилацията) от нежеланите елементи, които трябва да се уталожат някъде - именно в друга, съседна личност.
Също така напомням на читателя изнесената информация в художественото произведение "Дюн", книга четвърта - "Бог-императорът на Дюн", където се обръща особено внимание на съществената първична разлика между армиите от жени с мъже командири и армиите от мъже с мъже командири, и се обяснява защо армията от жени с мъже командири е за предпочитане в опазването на мира.)


Всъщност, алтернативните личности Майки на Тъмнината са важен балансиращ елемент, който пречи на садистичните мъже програмисти да убият прекалено много от децата, върху които работят. Тези садисти се забавляват, когато нараняват малки деца. Колкото повече болка, толкова повече заряд и възбуда извличат от това. Садистите се наслаждават на това да придобият тотален контрол над някой човек. За да го постигнат, те поемат контрола над основните телесни функции на малкото дете, като сън, хранене и изхождане. Те се наслаждават да тероризират малкото дете, така че Монарх робите още преди да навършат 5 години стават свидетели на това как над други хора с часове се извършва садизъм. Колкото по-лоша е травмата, толкова повече се харесва на садистичните програмисти. Детето скоро научава, че е оставено на милостта на побъркани хора, които могат да бъдат задоволени само с тотално му подчинение, и със склонността му да остави някой друг да мисли вместо него. Детето ще бъде накарано да яде изпражнения, кръв, други отвратителни неща, докато програмистите ядат хубава храна.Част от това садистично поведение е с цел. Да порежеш езика на някого и да му сложиш сол отгоре заздравява програмирането за не-говорене. Да накараш някого да повърне заздравява програмирането за хранително разстройство. Разместване на раменните стави, за да се предизвика дисоцииране. Когато чуят детето да плаче, веднага прилагат мъчение, за да си помисли, че ще се задуши. Това е поведенческо изменение и ще бъде разгледано в глава 9. Това тренира детето да не плаче. Около 3тата му годинка се провежда Черна литургия, извратено единение със злото, което е толкова грозно, че детето се скрива в дисоциация, като създава "заключено" или "затъмнено" дете. Това ранно преобръщане дава основа за програмиране на тъмната страна. Заключеното дете може да има мощни лекуващи сили (с ефекти, засягащи цялата Система) като е част от позитивно, изпълнено с любов общество. Правят се много травми, които не оставят физически белези, но оставят най-дълбоки емоционални и духовни белези у детето. Това често се налага при програмирането на деца, които светът ще види скоро след програмната сесия. Да се държат ръцете протегнати е елементарно мъчение. Гъделичкането и сетивното лишение са други две мъчения, които не оставят белези. При робите често се използват погр*бални ковчези, някои на открити, а други на закрити места. Затова много роби се страхуват да бъдат погр*бани живи. Програмистите поставят всякакви видове плашещи насекоми вътре в ковчезите, когато погребват някого жив. Друг вид сетивно лишение е да се потопи човек в солена вода (за плавателност и безтегловност). После жертвата е екипирана с чувствителни сензори, които я удрят с електрически шок, ако помръдне. Шокът връща жертвата в безсъзнание. Мозъкът се тренира да преустанови съзнателния контрол върху всички външни телесни движения. Този вид сетивно лишаване се ползва, за да се вложи пост-хипнотичната команда да се извърши нещо на дадена дата далеч в бъдещето. Програмата се поставя на същото първично ниво на съзнанието, което казва на сърцето да бие. Едно от "подходящите" мъчения е да се постави прът между краката на някое малко момиченце така, че да разтвори слабините му за изнасилване. После сгънатите му разтоврени крачета се размахват, докато в същото време на жертвата изрично й се казва, че е "пеперуда Монарх". Много жертви са създали пеперуди в съзнанията си, докато са ги изнасилвали. Програмистите могат да кажат на някои от жертвите си, че от гъсениците излизат красиви пеперуди. Докато изнасилват детето, програмистите описват спермата си като "медена пита" и викат "алялуя" като свършват. На детето не му отнема много време да осъзнае, че няма възможност да се противопостави на това, което му се причинява. Волята на детето е унищожена, и на нейно място остава пластичен роб. Ако робът не се е научил правилно, получава още болка. Риболовната кукичка във влагалището е нещо популярно. На по-отрасналите роби от мъжки пол им нараняват гениталите по време на допълнителните сесии или сесиите за репрограмиране. Понякога трябва да изядат кожата, свалена от гениталиите им. Съзнанието на жертвата не само е разделено от самото себе си, но самият процес на мъчението прави жертвата недоверчива към хората като цяло. Отгоре на това недоверие, програмистите ще наслоят програмиране, което да изолира човека от пълноценни обвързвания, което на свой ред усилва усещането за безпомощност. Те са разделени от собствените си части (от собственото себе си) и от света като цяло. Например водното, пещерното и пясъчното мъчения прави оцелелия такъв, че да го е страх от океани. Жертвата може да е травматизирана от спускане с въжета, или докато е в клетка на въжета, към водата от някоя скала, или от заравяне жива в пясък и оставена да гледа как идва прилива, или просто напълно заровена в пясъка и изоставена. За известно време, илюминати много си падаха по водното мъчение, защото бяха вградили в системите си слабост, че водата ще унищожи клонираните армии, които охраняват програмирането, и имаха нужда системите им да ги е страх от вода. Робите често ги спускат в черни дупки, или ями, съдържащи възможно най-страшните неща. Това е често използвана травма, защото, когато жертвата бъде оставена в тъмна дупка за часове или дни без никакъв контакт със света или храна и вода, ще развие дълбоки емоционални белези и дисоциация, без физически белези, които биха разказали историята на насилието.

(Мой коментар: Между другото, един от множеството начини за постигане на инедия (състояние на спектралния енергиен метаболизъм на тялото, при което приемането на храна отпада като физическа необходимост за оцеляването) е именно метода на тъмната пещера (практикува се в мексиканския шаманизъм), който се описва като травмиращ в тази книга. Инедията е често срещано последствие от асоциативното състояние на съзнанието.)

Това мъчение на практика се прилага върху всички Монарх роби. Някои травми се правят поради специфични медицински причини. Например, човека го измарят от глад, като позволяват само по около 300 калории дневно за, да кажем, малка жена с тегло 56кг. Захарта и белтъците остро се ограничават, така че мозъкът да се измори от глада и да се предаде в подчинение. Лишаването от достатъчно вода, което родителите на Монарх робите са учени да провеждат, от време на време се използва върху робите, за да се повдигне температурата на мозъка, което се случва, когато мозъкът се подуе заради липсата на вода. Когато мозъкът стане замаян и прегрял, започва да халюцинира и да изпитва трудност при запомнянето на събития. Ако лишаването от вода се комбинира с електрошок, това още повече затруднява жертвата да запомни каквото и да е. Тежки упражнения заедно с дълги периоди без сън (по 2-3 часа дневно) предизвиква свръхсинтезирането на ендорфини в мозъка и жертвите започват да откликват на команди като роботи.

Това бе сторено на съавтора Фриц под предтекста на военно "обучение". Другият автор, Циско, го е изпитала като част от своя майндконтрол. Мозъкът, поставен под такъв стрес, може да извърне функциите си от дясно към ляво и обратно. Хипнозата е по-лесна, когато мозъкът е изморен. Повечето жертви помнят, че са били обръщани с главата надолу. Това е превърнато в изпипано изкуство от Менгеле с жертви от концентрационните лагери, като са се водили записки колко бързо се оттича кръвта от стомаха на дете или възрастен, докато е потопен с главата надолу в аквариум с ледено студена вода. Тестовете със студената вода предоставяли информация за топлинните нива, докато съзнанието изчезва. Тази информация по-късно се е ползвала в Америка, за да се увеличи степента на оцеляване на децата, върху които се прилага същата травма. Простото провесване на някого с главата надолу за един или два часа ще започне да играе номера на ума. Съзнанието ще започне да се дисоциира и ще започне да обръща първичните функции, например че болката е удоволствие. Съзнанието но човека се пренарежда.

Това често се прави с Бета алтърите или Бета моделите, за да ги накара да мислят, че болката от садистичното изнасилване е удоволствие. След обръщането в мозъка, че "БОЛКАТА Е ЛЮБОВ", котешките садо-мазо алтернативни личности ще молят хендлъра си (дресьора) да ги пляска, връзва, наранява и тн. Ще прелъстяват дресьора си и ще му казват, че не е истински мъж, ако прояви каквато и да е милост в начините, по които им причинява болката. Огненото/изгарящото измъчване се използва при програмирането "порцеланово лице". Харизматичният клон на сатанинската Мрежа (например църквите на Assembly of God) използва порцелановото лице. Това се прави като се прилагат восъчни маски върху жертвата, и после се измъчват с огън. Човекът действително си мисли, че лицето му се е стопило. В този момент програмистът ще се престори на бог и герой, и казва на човека, че ще му даде ново лице, порцеланова маска. Тези нови лица между другото приличат на онези, които се продават в толкова много магазини. След това спомените за насилието хипнотично се задържат зад маските. Да се свали маската означава да се преиграе всичко и отново да се преживее огъня. Ако някой докосне лицето на алтернативни личности с програмиране "порцеланово лице", алтърите ще се почувстват така, сякаш горят, понеже никой не бива да се бърка в маските им. Това означава, че тези алтъри чрез мъчения и хипноза са изгубили собствените си лица! Това е част от процеса на дехуманизирането, с което се занимава глава 10 В. Докато тези алтернативни личности продължават да отричат какво им се е случило, няма да се изправят отново срещу спомените от огненото мъчение. Някои алтъри са измъчвани по такъв начин, че в процеса се наранява областта на окото, и те примижават с лявото око. Приличат на барон Гай де Ротшилд и неговото око. Гай де Ротшилд е основен дресьор/програмист, но причината за провисналото му око не е известна. Може да е от мъчения. Трябва да се покрие и ритуалния аспект на травмата. Да травмират някого в определен ден - да кажем, всеки път го травмират на рождения му ден - е далеч по-травмиращо, отколкото просто да го наранят. Причината е, че всеки път, когато тази дата дойде отново, те се връщат обратно в спомените си за насилието.

Сексуалното насилие над дете е по-силно, когато се постави в контекста на демоничната магия. Семенната течност на насилника е магическа, и подпечатва програмирането. Ритуалният аспект и репетитивната природа на насилието създава няколко динамики, които съпътстват насилието и не присъстват в не-ритуалното насилие. Лъжата, която съпровожда такъв вид насилие, е че това институционализирано насилие е задължение и на насилника и на жертвата. Например, майндокнтролът на "Казармите на Звяра" в West Point, USMA (Военна Академия на САЩ, бел.прев) е институционализирано насилие, което позволява на насилника да заобиколи отговорността за садистичното поведение и подрежда сцената така, че насилието да бъде продължено под маската на традицията. Най-накрая има още една категория травми - онези които създават козметичен вид, например гръдните импланти, или електрошок за създаване на бенки на определени места, които или говорят на другите хендлъри до къде стига програмирането, или за да прилича жертвата на Мерилин Монро. Един "театрален номер" е да се използва многоиглово устройство и да се набелезни плътта. Белегът, който се прави като определена фигура, известно такова изображение е сатанинската Козя глава на Мендес, може да се направи видим чрез хипнотична команда. Това дава възможност на дресьора да се покаже като властен пред неинформираните зрители. (Това се обсъжда по-подробно в глава 8.) Окултният свят ползва този номер от векове.


Активен

Страници: 1 [2] 3 4 ... 9   Нагоре
  Изпечатай  
 
Отиди на:  


Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2011, Simple Machines  Theme KurtLarVaDisi
© Copyright 2012 - 2018 XCOMBG.NET

конспирация манипулации езотерика окултизъм НЛО извънземни духове сънища окултен конспиративен видения духове нематериален паранормални