Страници: 1 ... 6 7 [8] 9   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Тяло-ум-емоции  (Прочетена 10787 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Неактивен форум
Hero Member
*****
Публикации: 3754

« Отговор #105 -: (Събота) 10 Септември 2016, 22:19 »

Българска му работа, в Германия. Защо ли си мисля, че съм го виждал и преди.

Поне германските Свидетели на Йехова не са като българските Свидетели на Йехова. Затова ли се докарваш на някой? Да не би някой от Свидетели на Йехова да наглежда тоя изпаднал форум, и ти да му се докарваш като се правиш на колоуница?

Е... Успех. АЗ лично се съмнявам, че ще успееш да излъжеш който и да е от тяхната върхушка, понеже са прекалено добри бизнесмени. Тези неща са им ясни. И двамата знаем, че тая тяхната сртруктура не се е изградила по чудодеен начин чрез вяра в Твореца. Някой там в централата просто разбира как се работи с тъпите патки, хитрите лисици, кинтите, и политическите връзки.

Съболезнования, ако съм ти одраскал илюзиите.
Активен

Неактивен МИТКО
Restricted
*
Публикации: 1892

« Отговор #106 -: (Събота) 10 Септември 2016, 22:32 »

  Може  да  плюеш  по  Галаксис  колкото  си  искаш,  но  нивото  й  не  можеш  да  стигнеш,  за  това  си  трябва  можене,  а  ти  си  цитатник. 
   Ако  се  махнем  всички  които  ви  дразним  и  останете  само  ти,  Психея  и  Весо  кво  ще  стане?
Активен

Въобръжението  е  по-важно  от  знанието
Неактивен форум
Hero Member
*****
Публикации: 3754

« Отговор #107 -: (Събота) 10 Септември 2016, 22:59 »

Ей катетър, ти си във възрастта на жертвите на телефонни измамници, затова си задръж преценките за хората. Тези, които ме дразнят, си ти и galaxsis. Това сте вие "всички".Но целта и без това въобще не е да се махате. Ще ти обясня каква е целта.


Форумът се чете от плаваща аудитория между 43 и 60 души. Тялото на форума се състои от няколко активно пишещи, с тебе и galaxsis, не повече от 8-9 човека. Така че това трябва да ти говори, че това тук е една сцена, и ние сме действащите лица, които демонстрираме едно представление с поука.

Аз се занимавам с поуката, която тази аудитория получава от представлението. Тя ме интересува, следователно в голяма степен я контролирам и оформям. И не бих могъл да контролирам и оформям поуката от представлението, която тези 50-тина човека получават, без тебе и galaxsis. Вие сте точно такива, каквито сте нужни за пиесата, и сте точно там, където е нужно да се намирате на сцената. И това е защото аз вярвам във вас двамата.

Знам в какво да вярвам. Много добре преценявам за какво имате сили и за какво нямате. Вие се срамувате, но нямате сили да се освободите от мен, защото нямате сили да се освободите от срама си. И аз разчитам на това, понеже ви познавам добре. Затова динамично съобразявам поуката с онова, което се случва на сцената, и те уверявам, че всичко е под контрол. Уверих в това и galaxsis веднъж.

Така че всичко е наред.Както казах, скоро се пенсионирам. Тази ера завършва. Започва нова ера, и е нужно да инвестирам времето и усилията си в друг фронт, просто тези сражения тук вече приключиха, а войната продължава и епицентърът й се мести на друго място. Аз обезателно трябва да съм там, защото там ще има много по-голям смисъл от мен, отколкото тук. Така че всичко е готово и пиесата е към своя край.

Е... аз няма да изчезна, разбира се. Ще продължа да се навъртам, но просто ще инвестирам труда си другаде, а не в това, в което до сега го инвестирах тук. Вие ще продължите да правите пиеси, но това ще са само бисове. Защото - разбери - без мен ще има само един вечен цикъл от бисове, пиеса без поука, понеже вече съм насрочил края на поуката.Така че, старче, не си напъвай кокалите да ходиш никъде. Вече няма никакъв смисъл. Издирижирах образа ти по най-добрия начин, мисля, така че всичко вече приключи. Ходи почивай.
Активен

Неактивен МИТКО
Restricted
*
Публикации: 1892

« Отговор #108 -: (Събота) 10 Септември 2016, 23:24 »

      Как  ще  се  пенсионираш  по  старост?  А  сетих  се  по  инвалидност  сигурно  си  над  90%.  Е  няма  да  вземеш  голяма  пенсия,  но  дано   я  ползваш  дълго  време  -  само  така  ще  имаш  време да  мъдрееш.   
      Искрено  съжалявам  хората  на  които  ще  тровиш  живота  в  новото  си  начинание. 
Активен

Въобръжението  е  по-важно  от  знанието
Неактивен galaxsis
Restricted
*
Публикации: 694

« Отговор #109 -: (Събота) 10 Септември 2016, 23:29 »

ха..ха...

 Grin

Песионира се на 2-3 месеца и се оттегля, (намъква уж расото),като ония фалшивите попове ,

след, което се съблича отново и пак започва отначало... Grin
Активен
Неактивен форум
Hero Member
*****
Публикации: 3754

« Отговор #110 -: (Събота) 10 Септември 2016, 23:45 »

Нищо не си разбрала, galaxsis. Но и не ти е ролята да разбираш. Обяснявам, както винаги не на теб, а на читателите.


Естествено, че оттеглянията ми до сега бяха бутафорни. Не че бяха престорени - те се налагаха, заради една или друга причина - но това трябваше да се осмисли по някакъв начин. Присъствието ми има значение. Така че, ако искам да продължа да присъствам, докато ме няма, трябва да направя така, че отсъствието ми също да има значение.

Така че, след като знам, че ще отсъствам, много по-полезно е да измисля някакво градивно практическо предназначение на оттеглянето си, отколкото просто да подмина политическия потенциал на тази ситуация. Да не употребяваш политическия потенциал на всяка една възможна ситуация, при условие че имаш възможност, е прахосване. А прахосването е неморално и деградивно.

Така че, когато ми се налагаше да ме няма, за дълго или за кратко, трябваше СЯНКАТА ми да остане... отсъствието ми да се усети, точно така както присъствието ми би се усещало. Тогава ще може ли да се каже, че някога ме е нямало? Не.


Става дума за градивен вакум. Буташ буташ буташ - оттегляш се изведнъж. И всичко се срутва към теб.Пробвай го, когато си в тълпа. Да кажем има няколко реда хора пред теб, те не виждаг зад гърба си. Започни да се облягаш на тях и да ги натискаш напред. Те ще си мислят, че тълпата отзад ги натиска, дори и да няма повече хора отзад. Рано или късно ще започнат да дават отпор в обратната посока - ще започнат да отстояват на твоя натиск отзад.

Тогава изведнъж се отдръпни, и те ще полетят назад към теб.

В този момент, докато залитат по инерцията си, използвай шанса си да проникнеш с рамо в освободеното място, и така ще проникнеш няколко реда хора по-навътре.
В един форум е същото. Ползваш оттеглянето си, за да какво? Ordo ab Chao, точно така. За да хвърлиш в хаос старото положение на нещата, с цел ти да основеш новото положение на нещата. И така да продължиш да владееш ситуацията.

Но това не можеш да го направиш ти. Или Митко. Аз мога да го направя, защото аз мога да създам вакум, моето отсъствие ще се усети и ще създаде вакум, а вашето не. Така че трябва да съобразиш и това. За да отсъстваш ефективно, трябва преди това да си присъствала ефективно.

Както и да е...Но сега нещата са други наистина. Но пък съм ти демонстрирал стратегията достатъчно добре в миналото, имаш достатъчно, което да препрочиташ. Няма смисъл от носталгия.
« Последна редакция: (Събота) 10 Септември 2016, 23:51 от форум » Активен

Неактивен форум
Hero Member
*****
Публикации: 3754

« Отговор #111 -: (Събота) 10 Септември 2016, 23:48 »

Учи се, Митко.

Понеже съм ти демонстрирал практическа имплозия много пъти. Писал съм за кавитация на водата - показал съм ти я на практика не веднъж. Но ти не ставаш за ученик. Твоята роля е да си клоун, и си добър клоун.
Активен

Неактивен galaxsis
Restricted
*
Публикации: 694

« Отговор #112 -: (Неделя) 11 Септември 2016, 00:05 »

Форуме,

Цитат
Аз мога да го направя, защото аз мога да създам вакум, моето отсъствие ще се усети и ще създаде вакум, а вашето не. Така че трябва да съобразиш и това. За да отсъстваш ефективно, трябва преди това да си присъствала ефективно.
 


 Grin

ха..ха..и що създаваш ВАКУМ на наш гръб ...и чрез наз...

 Grin

П.п.

Искаш ли един експеримент?

Два месеца се оттегляме и ти създаваш "твоя вакум" във форума!

 1.1. П.п.

Само да не станеш, като Мариус  *уркински и си водиш монолога

 сам.

Или нещо, както беше форума подвел, с лечителката  ти.
 Undecided
« Последна редакция: (Неделя) 11 Септември 2016, 00:13 от galaxsis » Активен
Неактивен lusien
Newbie
*
Публикации: 34

« Отговор #113 -: (Неделя) 11 Септември 2016, 00:12 »

Галакси стига с този Йехова.Ще възстановим всички храмове и дупката в Царичина ще бъде музей .Аз съм археолог и искам да възстановявам паметници на културата , другата седмица сме на оглед в Малка Косматка
Активен
Неактивен форум
Hero Member
*****
Публикации: 3754

« Отговор #114 -: (Неделя) 11 Септември 2016, 00:13 »

Ех, galaxsis... Нима искаш благодарности? =)

Благодарности за какво? Реших да ви използвам и ви използвах, и продължавам да ви използвам. Използвам ви за каквото ставате, и го правя когато ми е потребно и подходящо, без въобще да ви питам. Ти искаш да ти благодаря, че ви има ли? Та вие сте принудени да ви има. Вие сте вързани за това място. И сте ми потребни с това - именно с това.

Не съм от онези хора, които като сядат на масата, благодарят на Бог, преди да започнат да ядат.


И всичко това го правя във вашето тъмно поле. Пред вашите затворени очи. Казвал съм го на Митко - че го употребявам до дупка като куче, казвал съм го на Гласа, в близкото минало, че е най-удобното дистанционно, казвал съм ти на теб, че те съсипвам от употр*ба... Даже съм ви обяснявал как го правя. Но вие предпочитате да си затваряте очите за това и да не правите нищо по въпроса.

Ти искаш, да ти благодаря за това?
Активен

Неактивен lusien
Newbie
*
Публикации: 34

« Отговор #115 -: (Неделя) 11 Септември 2016, 00:16 »

Галакси Митко и Форумът бихте ли дарили пари за Възраждането на България вместо да бълват помии .Във Вту са нужни бройки за студенти археолози , приканвайте ги .Пиша за да намеря съмишленици да възстановим България.
Активен
Неактивен lusien
Newbie
*
Публикации: 34

« Отговор #116 -: (Неделя) 11 Септември 2016, 00:19 »

А ти форуме зъл магьосник ли си да ти метна една черна магия , искаш ли кой ще съсипваш не си добре психически шизофреник ли си.?
Активен
Неактивен galaxsis
Restricted
*
Публикации: 694

« Отговор #117 -: (Неделя) 11 Септември 2016, 00:23 »

Галакси стига с този Йехова.Ще възстановим всички храмове и дупката в Царичина ще бъде музей .Аз съм археолог и искам да възстановявам паметници на културата , другата седмица сме на оглед в Малка Косматка

А Вавилон, предвиден ли е?

Знаеш ли там Садам Хюсеин
какъв портал на Анунаки е хванал?

И защо е разрушен напълно - библейския  град  Вавилон ?!?

П.п.
Да те питам като възстановиш храмовете и дупката в Царичина, ще възстановиш ли човешката раса  Undecided,  или шъ събираме пари за мъртви сгради, статуи, храмове, църкви... Undecided
Активен
Неактивен lusien
Newbie
*
Публикации: 34

« Отговор #118 -: (Неделя) 11 Септември 2016, 00:26 »

И Галакси май си за Сирия не за Германия ще се възстановява всичко от до .Сега чакаме европари .
Активен
Неактивен galaxsis
Restricted
*
Публикации: 694

« Отговор #119 -: (Неделя) 11 Септември 2016, 00:28 »

Галакси Митко и Форумът бихте ли дарили пари за Възраждането на България вместо да бълват помии .Във Вту са нужни бройки за студенти археолози , приканвайте ги .Пиша за да намеря съмишленици да възстановим България.

Искаш пари  Grin

ха..ха..

СЙ, никога не са поискали стотинка от мен!!,
Активен
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9   Нагоре
  Изпечатай  
 
Отиди на:  


Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2011, Simple Machines  Theme KurtLarVaDisi
© Copyright 2012 - 2018 XCOMBG.NET

конспирация манипулации езотерика окултизъм НЛО извънземни духове сънища окултен конспиративен видения духове нематериален паранормални