Страници: [1] 2 3 ... 9   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Тяло-ум-емоции  (Прочетена 10382 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Неактивен форум
Hero Member
*****
Публикации: 3754

« -: (Петък) 24 Юли 2015, 02:02 »

На последно място - ти правиш всички твои изводи на база на ума. Не знаеш, че има нещо много повече - ум, емоции и тяло интегрирани в едно цяло.
темата се посвещава да dido


Знаете за експериментите на руснаците, за отрязаните кучешки глави, които били прикачени на системи, имитиращи естествената циркулация на телесните течности. Главите живеели не знам си колко време, мигали, облизвали се, не дишали разбира се, но пък си въртели ушите, когато чували имената си. Това е старо.
Може да е ново за вас, че има поне една успешна трансплантация на глава - направена е на маймуна. Новата маймуна е живяла 3 месеца, преди тялото в крайна сметка да отхвърли главата... но през това време маймуната се е хранила и не е била вързана към системи, въпреки че доколкото знам е била на легло.

В момента има една официална трансплантация на глава на човек, която чака одобрението на международната общественост. Пациентът е налице, донори на тела също са налице. Хирургът е устремен и решителен в този проект, защото е върхът в кариерата му, но понастоящем не получава разрешение от САЩ и от Европа. Изчаква решението на Русия, като се е зарекъл, че ако не получи разрешение от западния свят да проведе операцията си, ще се обърне към Китай.

Това е посредствена информация.

Не-посредствена информация е науката... или по-добре да я нарека религията... по програмиране на човешкото съзнание. На сайта си, който скоро направих и скоро изтрих, бях започнал да превеждам на български учебник за начинаещи относно това как се създава Монарх роб и как свободен човек, чрез правилните процедури, да бъде превърнат в ходеща биологична безволева машина, изпълняваща команди.
Илюминати използват стотици, ако не хиляди техники за боравене и манипулиране на мозъка. Томове и томове знание... ТАЙНО знание... тайни (сиреч окултни) научни постижения се крият на всяка цена. Медицинското изследване на мозъка на ден днешен има невероятни, трудни за вярване постижения, но за разлика от другите клонове на медицината, където има пролуки... когато става дума изрично за изследването на мозъка и невро-хирургията, илюминати държат ВСИЧКИ върхове. Не е възможно да се издигнеш в кариерата си като невро-хирург или мозъчен експерт без да си част от тях, и те държат всички невероятни тайни на тези полета скрити от останалата академична и цивилна общественост.
Манипулирането на мозъка е повече от това. Това медицинско знание е записано от шумерските и акадските висши свещеници под формата на религиозни ритуали. Огромни масиви древна информация, за това как човек да се превърне в робска изчислителна машина. Имайте предвид, че "религията" на Шумер и Акад не е съвсем истинска религия, защото те вярват в извънземни пришълци като техни богове. А не в символични философски образи.
Шумер и Акад са произходът на това древно знание, но все пак модерната илюминатска практика по създаването на програмиран роб се базира на древни хетски и египетски ритуали, превърнати в изкуство с помощта на свръх-модерната техника и изпреварилите времето си медицински постижения.

Истински ценният ключ тук обаче е, че тези впечатляващи манипулации не са достатъчни, за да поробят човек. Същността на тази наука... или по-скоро религия... се корени в демонологията - нещо, в което древен Шумер и Акад са били много вещи.
Без помощта на демонични същности човек не може да бъде окончателно поробен. Свръх-напредналите мозъчни интервенции, изпълнени по древен ритуален, или високо-технологично ритуален начин, са само "отваряне на вратата". Те са достатъчно потентни, за да превърнат всеки в био-робокоп калкулатор, но не за дълго - човешката душа ще се излекува, след дълго или кратко време, и няма да остане роб завинаги. Затова телесните интервенции - въпреки че оставят белези и в повечето случаи непоправими щети в емоционалността и дълбоката същност на човек, се ползват само като "облагородителни процедури", като подготвяне на плътта да приеме демона. Демоничната същност е силата - отвъдният двигател на нещата, който подсигурява вечното робство. До момента на смъртта... и след това също.

Всъщност, програмираните роби служат на множество цели, множество приложения, но една от ОСНОВНИТЕ цели, на която служат, е постмортем. Защото след смъртта нещата продължават. И ако Силите искат нещата да продължат по определен начин (след смъртта на роба тук), то нещата трябва да са вървели по определен начин приживе. Когато програмираните роби умрат, след смъртта си те продължават да служат като ресурс (по множество начини) на въпросните отвъдни Сили.
Поради същите онаследяващи се механизми на цикъла живот-смърт, програмирането на робите започва преди раждането им - започва от интервенции в утробата на майката, докато носи бъдещия човек, чиято съдба е да стане роб. Колкото по-важен ще бъде този програмиран роб, толкова по-важно е той да е потомствен - родителите му, и родителите на родителите му, да са били също програмирани роби.
Нещата се подемат отдалече, ако някой ще живее като роб. В отвъдното, след смъртта, ако някой трябва да робува и след смъртта си, това също означава, че нещата трябва да се подемат още приживе. Както програмирането приживе започва преди раждането, така робуването постмортем започва още преди смъртта.Демонологията, Електрониката и технологиите, и Медицината, са Светата Троица.

С тази Троица се градят и събарят империи. Космически империи. Империи на Злото и империи на Доброто. Империи отвъд и империи около нас, видими и невидими... империи тленни и нетленни.

Разберете - манипулирането на телесата и на това парче месо в черепите ни не е нещо, от което просто ей така можеш да се "откъснеш". Нетленните факултети на това, което сме, намират израз в телесата ни. Това, че намират израз, означава взаимовръзка. Телесата ни всъщност нямаше да ги има, ако не бяха израз на нетленните ни факултети.
Науката за определяне на невидимите качества на човек по лицето, се нарича физиогномика, а по тялото - френология. Да преживяваме телата си, докато сме живи, е възможно най-пълноценното емоционално преживяване. Животът в тяло - това е ДЕФИНИЦЯТА на... емоционалност и душевност. Не си го измислям аз - така съм учил от южноамериканската култура на древните народи там, те казват "Ако едно знание не минава през тялото, значи е само слух".

И наистина, ако едно знание не минава през тялото, то е само слух.

Предизвиках микроинсулта си по някакси смешен начин, но пък класически. Имаше едно момиче преди време, с което имах бурна завръзка, и следователно недовършено емоционално наследство. Една сутрин, от онзи тип, каквато всеки ерген има понякога, се случи много силно да я желая, така че грабнах дедовия. Не усетих оргазмът да беше нещо особено... но след няколко минути се оказа, че нямам контрол над лявата половина на тялото си.

Трябва да знаете обаче, че нищо не се случва само заради една причина. Нещата в природата се реализират само, когато множество причини са налице - само когато множество обстоятелства съвпадат, и се наслагват едно в друго. Тая чекия, сама по себе си, не можеше да ми взриви главата. Работата е, че твърде много фактори бяха налице едновременно.
Това беше първата ми сутрин, след като бях излязъл от контролно едноседмично гладуване с първоначален сух период. Предният ден бях консумирал кашкавал (по това време експериментирах дали е възможно да няма нездравословни флуктуации в телесните показатели със строга млечна диета). Това е голям шок за кръвоносната система. Паралелно с това се учех на две йога-пози, стоеж на глава... и разбира се ги правех неправилно, като всеки ден прекарвах значително време в стоеж на глава или на ръце. Освен това, на полето на половия ми живот, се учех на таоистки техники за пренасочване на енергийното случване на оргазма, и разсейването му нагоре по тялото в посока главата.
Насочването на енергията нагоре, повишеното кръвно налягане, утринното време, холестеролната реакция, натоварването, на което бяха изложени мозъчните ми съдове от неправилните йога-пози, студеното време (беше зима)... всичко на този свят сочеше, че моментът да ми се случи каквото ми се случи беше правилен. Самозадоволяването беше просто правилният повод в правилното време - а не причина за каквото и да е.

Не успях да стана при първите няколко опита, защото бях като пиян. Това ми се стори странно, но първо трябваше да се разсъня, за да мисля. Насочвайки се към банята, се пребих многократно и не пропуснах възможността да се пречукам във всеки наличен предмет по пътя. Спрях се чак в мивката, понеже бях развил нещо като инерция. Нещо ми беше много объркано, но не си давах сметка какво е. Предположих, че явно ми се случва най-голямото изтръпване, което съм имал до сега. Каквото и да е - задължително трябваше да си наплискам лицето с вода, най-малкото заради вътрешното голямо безпокойство, което започна да се надига.. и се надявах, че след водата в лицето, това ще се окаже... може би сън.
Сложих двете ръце под водната струя, за да напълня шепи. В следващия момент ги засилих към лицето си, за да се наплискам, но се наплисках само с дясната - лявата остана под течащата вода.

Острата болка отдясно в главата се появи по-късно през деня. Преди това проведох истинска битка, опитвайки се да се освободя от дрехите си, защото не си спомнях как се събличат дрехи. Нещата, които правех с лявата си половина, толкова усложняваха положението, че вместо в обикновената си фанелка, започнах да се чувствам като в осмирителна риза, от която не мога да избягам.
Нямате си представа колко на брой моторно-двегателни процеса се извършват едновременно по време на обличане и събличане.
Започнах да развивам физиологична реакция от появяващи се фобии. Почувствах, че се задушавам - че трябва да сваля проклетата фанелка СЕГА, и нито миг по-късно, изби ми пот, сърбежи, усещах, че се губя психически, появи се агресия....
По-късно установих, че това се случва, когато се опитваш да изпратиш ел.импулс до повреден сектор в мозъка си. Тоест този емоционално-физиологичен хаос ме връхлиташе при всеки опит да ползвам лявата си половина.

Бях много изплашен. Не можех да говоря, понеже имах нужда първо да се справя със страха, който ме докарваше до сълзи, не знаех какво се случва - не можех да се опитам да разбера, първо имах нужда от време да приема ситуацията. Единственият път, когато съм бил толкова изплашен, беше след първия ми припадък. Но тогава беше различно, защото идва и си отива.. а това, това можеше да означава и "завинаги", кой знае... и моментът беше дълъг, не ти оставя шанс да забравиш, да се абстрахираш.

След като установих какво ми е - микроинсулт - беше ясно, че вече се занимавам с поредното препятствие. Започнах да изучавам...

Установих, че моторните функции са наред. Просто инстинктът го нямаше. Ако се концентрирах много внимателно, и присъствам съзнателно във всеки миг от движението, лявата ми половина можеше всичко. Но трябваше да съм там. Нямаше памет за нещата... сякаш преоткривах света. Буквално мятах крайниците си досущ както го правят бебетата. В мозъка ми нямаше изградена инфраструктура, нямаше заучени движения - именно наученото беше изгубено.
С други думи - паметта я нямаше. Това означаваше, че емоционално-физиологичният вихър ме връхлиташе, когато се опитам да адресирам повреден сектор от паметта си (касаеща крайниците в случая). Чак след години обаче започнах да се интересувам от мозъка... и осъзнах какво наистина съм разбрал по време на това преживяване. Монарх-програмираните роби изпитват същото при всеки сеанс по депрограмиране, когато се опитват да контактуват с повредените сектори на съзнанието си, само че в смъртоносна степен.

Ясно беше, че като оздравителна мярка трябва да си наложа да използвам предимно лявата си половина в ежедневието.
Не знаете какво е чувството, когато седиш пред закачалката, с дясна ръка в джоба... и чакаш нещо да се случи. Но то не се случва. Не се опитвах да заобикалям зимните локви на път за работа, използвах ги като градивни препятствия за по-бързо възстановяване на изгубеното знание. Спирах няколко пъти, за да се чистя приведен със салфетка и сняг, понеже никога не успявах да ги прескоча - колкото и да се опитвах, винаги стъпвах в идеалния им център. Така че лявата ми обувка събираше топка кал върху себе си. И тази емоция не познавате навярно... но беше по-добре заради самочувствието от това, че бях успял да премина закачалката. Сутрин след сутрин.

Отне около месец, за да изчезнат проблемите с координацията, и да се захвана с възстановяването на силата, защото бях забравил как да изискам повече сила от мускулите на лявата си половина. Някаква много базова програма в мен посрещаше натоварванията, но го правеше много точно, реактивно. Бях забравил как да влагам повече сила, отколкото е съпротивлението.

Винаги съм имал боксьорско изкривяване. Стъпвам различно с левия и с десния крак, защото изходната позиция в бокса изисква оптимизирана работа с краката - левият е водещ и опипващ, с него се преценяват разстоянията, и тежестта не е на него. Десният крак е опорен и с него се финализират крачките. Когато се учиш на нещо такова, като бокса, се учиш с болка. Различно е от училището, където се учиш с разочарование... разочарованието и страха учат психиката, но не учат тялото. Психическата болка учи психиката - физическата болка учи тялото. Ако стойката ти е неправилна, треньорът ще пласира удар точно там, където трябва да се поправиш, и ще е безкомпромисен.
Веднъж след като човек развие реакционни навици, отговаряйки на болезнен стимул - това няма как да се отучи, ВИНАГИ ще остават следи.
Следите бяха навсякъде - подметките на обувките ми се износваха съвсем различно, заради различния начин, по който двата крака изпълняваха всяка крачка. Когато не носех колан, панталоните ми винаги се смъкваха само от едната страна. Винаги ми се развързваше само едната обувка - никога другата, независимо от модела обувки. Винаги ми излизаха мазоли на едни и същи места по краката, но никога симетрични на двата крака.

След микроинсулта, тези следи от боксовата стойка изчезнаха.


Вметка: Знаете ли, че двигателният апарат е сложна система, приличаща на скачени съдове от нервни пътища. Въоръжените служители на държавата, представляващи институциите, ги учат никога да не държат показалец на спусъка. Причината е, че докато се жестикулира със свободната ръка, и показалецът се случи да е много активен, въоръжената ръка приема огледални импулси. Единственото, което спира въоръжената ръка да натисне спусъка, когато дясната жестикулира с показалец, е ВТОРИЧНА автоматична дисциплина в мозъка, която филтрира огледалния сигнал. Но ако ченгето се отпусне, или е в подходящо ментално състояние, достатъчно е да се изплъзне един импулс, за да се натисне спусъка.
Вметка: По време на силови тренировки и вдигане на тежести, стискането на свити юмруци и свиването на пръстите на краката увеличава силата, с която вдигащият тежестите борави с до 50%, в зависимост от нервната система на всеки човек. Ще ви е осезаемо по-лесно да се изправите от клек, ако стегнете юмруците. Само че не е толкова просто... трябва да ги стегнете в правилния момент - из целия двигателен апарат се създава електрическа вълна от масивен импулс - колкото повече мускули се включат в едно движение, дори и да нямат общо с него, толкова по-голямо съпротивление може да се перодолее. Това е заради нервно-мозъчното оптимизиране на командите към крайниците.


Илюминати използват Системата за оценяване на личността, базираната на разработките на Джон Гитингер (роден 1909г.), за да подбират най-подходящите деца, които да превърнат в програмирани роби.
Според системата от тестове на Гитингер и модерните възможности на електро-енцефалограмното изследване, на света съществуват 1 728 000 типа хора. Общият ни брой (който официално ни съобщават, но ние сме много повече на брой) е 8 милиарда.
Осем милиарда, разделено на 1 728 000 типа характери, прави 4629. Това е бройката на хората, които имат същия характер като вашия.

На света ни във всеки един момент има около 5000 човека с моя характер. Значи ли това, че имам 5000 заместника?


Не. Защото това не означава, че те имат същите възможности като мен. Моите възможности са плод на специализиране, житейски избор, и трениране в различни дисциплини. Различното възпитание ще ме направи пригоден за различна палитра ситуации, а различните палитри ситуации ще ме научат на различни умения... ЧРЕЗ които да изразя характера си.
Тези 5000 човека могат да са родени навсякъде по света, и възпитани във всякакви култури, част от всякакви общества и възприели всякакви ценности.
Всички ние, 5000 човека, имаме еднакъв характер... но не взимаме еднакви решения, защото имаме различни възможности, а възможностите определят избора на решенията. Имаме еднакъв характер... но нямаме еднакви емоции, защото различната информация ни кара да преживяваме емоциите по различен начин.

От тези 5000 действително сходни с мен, аз съм единственият "Форум". Какво съм аз?


Зная, че има живот след смъртта. Откъде зная това, след като нямам осъзнати астрални или извънтелесни опитности? Зная, понеже никога не съм се страхувал за живота си. Никога не ме е било страх от факта на смъртта в онези моменти, когато съм знаел, че оцеляването ми е въпрос на шанс. Онова, от което съм изпитвал страх, е когато съм губел себе си... когато съм губел части от себе си.


Аз съм... в крайна сметка... паметта си. Това, на което съм се научил от старта си в живота и от средата, където съм го прекарал. Отнемете паметта на човек, и той ще е ефективно обезличен. Колкото повече оголвате човека от личността му, толкова повече той се превръща в статистика.

Може да не ви харесва. Може да не се вписва в доктрината ви за "Висшия Аз", или в ню-ейдж религията ви, или каквото и да е. Можете с право да ме наречете егоцентриран, неспособен да се отдели от егото си... Залейте ме с клиширани разсъждения, че страхът идва от самото его и прочие.
Само че ви поднасям по-оригинална на ден днешен мисъл - не е толкова елементарно. Нещата са каквито са. И нещата са, че тепърва ми предстои да видя някой, отделил се от егото си. За сметка на това съм се уморил да гледам палячовци, на живо и на видео.
Изборът дали да живеете в свой собствен свят е лично ваш, и никой не може да ви попречи да бъдете невежи, щом това е, което избирате. Но по никой начин вашият избор не може да повлияе на истината, която е вечен факт независимо от вярванията ви.

И истината на тази тема е, че ние самите, заедно с дрехата на личността си, се намираме в главата. Ако човекът е различен - енцефалограмата е различна. Ако човекът демонстрира нестандартни способности, тленни и нетленни - мозъкът е различен, винаги. Аномалия в поведението? Нещо, което само единици могат, а другите не? - мозъкът им е различен.

Емоционалният ни орган - лицето, е на главата. Прозорецът към душата е всъщност част от мозъка, и е на главата.

Изкарвам ли нещата така, че ние сме един вид ходещи мозъци с атрибути и патерици?

Да... Не казвам, че сте длъжни да го одобрявате, или да ви харесва. Казвам какво Е. И казвам каквото е вярно.
Ницше е казал: "Бъдете внимателни с всички живописни хора! Животът ми е бил най-лек, когато е изисквал от мен най-трудни неща."
"Живописни хора" означава невежи хора, които живеят затворен живот в субективното си блаженство.

Вместо да ме насочвате към ню-ейдж и "Висши Азове", ви предлагам да се насочим към фактите. Към човека, който сам индуцира собствената си шизофрения. Ницше, който се опитваше да надскочи човека, постигайки свръх-човека, сам вкара мозъка си в хаос. Възможно ли е сам един мозък да осъзнае собствените си ограничения, да прозре отвъд собствените си ограничения, и под натиска на собствената си бурна еволюция да деградира в хаос?

За мен ТОВА е доказателство, че не сме ходещи мозъци, и че има още нещо... а НЕ ню-ейдж пропагандата и анти-езотериката на масовия потребител.

И като всеки истински факт, това доказателство показва и нещо друго - онагледява връзката.Тяло-ум-емоции. Едното е израз на другото.

Демонология - Електроника - Медицина. Темата е за Светата Троица, която изгражда и събаря империи.

Тема, която ако имам търпението - и условията - да довърша, може лесно да срази въображенията ви. Чрез факти.
Активен

Неактивен форум
Hero Member
*****
Публикации: 3754

« Отговор #1 -: (Петък) 24 Юли 2015, 08:57 »

"...Когато едно дете се развива, ако определени области от мозъка се стимулират, те нарастват. Ако не се стимулират, тогава мозъкът няма да създава мозъчни клетки в тези области. С други думи, опитът определя начина, по който се развиват частите на мозъка ни. Учените смятат, че начинът по който растат мозъчните клетки - тоест начинът, по който изграждат взаимовръзките си - е истинското място, където се съхранява паметта.

Създаването на взаимовръзките между клетките по един значим начин създава и значими шаблони на подреденост, които именно са паметта. Когато се случва запаметяване, се случват и промени в терминалите на аксонните окончания на дентритите (axons endings и dendrites са анатомични части на неврона, бел.прев). Развиват се дентритовите бодли (които приличат на дървета). Едно дърво (дентритен бодил) може да изглежда като дъб през зимата - друг може да прилича на топка водорасли. Поради различни причини, развивайки се, мозъкът на множествения човек - физически пораства в нещо, което е различно от мозъка на нормалния човек.

Мозъкът може да заобиколи някои от нещата, които са му били причинени, но трябва да се има предвид, че ние не си имаме работа просто с лоши спомени - ами с мозъци, чиято физическа структура и функциониране са изменени. Интересно е да се наблюдава как всяка алтернативна личност има различен електроенцефалограмен профил. Едни от главните мозъчни зони, афектирани от изтезанията и програмирането, са зоните, които съхраняват автобиографичната памет (личната история). Тези зони са хипоталамусът и кората на предните лобове, които работят с двата таламуса. Общата култура се съхранява в неокортекса (сивата зона на мозъка или тънкият външен слой). Мозъкът на практика няма лимит откъм памет. Само че, той ще избере онова, което иска да запомни и ще реши как да архивира това, което ще запомни. Хипнотичната сугестия да се "забрави" нещо, често просто означава, че човекът помни събитието - но категоризира архива като "забравен". Робите винаги са под хипнотичната сугестия да забравят какво са преживели - само че, обикновено мозъкът се съгласява само привидно и после тайно записва събитието. С хипнозата ще се справим в глава 4..."


Откъси от книгата "Формулата на илюминати за създаване на неоткриваем тотален майндконтрол роб", автори Фриц Шпрингмайер и Циско Уийлър
преводът на български е мой


"...Има няколко модела за описание какво се случва в мозъка на множествен човек, докато развива множеството личности в себе си. Мозъкът е много сложен. Последните изследвания потвърждават, че мозъкът е много по-сложен, отколкото си представяхме. В средно-статистически мозък има 10,000,000,000 неврона (нервни клетки). Всяка една от тези клетки има връзки с останалите, и броят на тези връзки за една клетка е 10 със 100 нули отзад. С други думи, средно-статистическият мозък има много повече вътрешни взаимовръзки между невроните си, отколкото е броят на всички атоми във Вселената! В средно-статистическия мозък, обикновено, всяка минута се случват половин милион различни химически реакции и тази цифра може да е няколко пъти по-голяма по време на силна активност. Върху мозъка на Монарх-жертвата се е работило, за да бъде дори по-активен от мозъка на нормален човек. Лявата и дясната половина на Монарх-мозъка работят едновременно и различните личности също са заети да работят заедно върху различни пътеки..."


Това означава, че самите пътеки между отделните неврони са смислови единици сами по себе си. Всеки неврон носи някаква информация. Тя е нещо като булева стойност (да или не). Но връзката между два неврона, не само че носи своя собствена стойност, свой собствен смислов "нюанс", който се придава на ел.импулса, който преминава между двата неврона... но значението на пътечката се променя в зависимост от посоката, в която пътува импулса. Импулс от единия към другия означава едно, но означава нещо различно, ако пътува от последния към първия.

Можете да мислите за връзките между невроните досущ като за ел.транзистори.

Паметта - това е архитектурно построение от неврони, и ВЕКТОРНИ био-импулсни пътеки. Всяка катедрала е построена от еднакви единици - каменни блокове, тухли. Но смисловото им значение е архитектурата. Когато мозъкът запомня информация, тя се съхранява под формата на архитектурно свързани неврони.

Когато нещо гръмне... инсулт да кажем... тази архитектура се разваля. Клетките са там, невроните са там, цялата химия на нещата си е там... но редът го няма - архитектурата е разрушена. Следователно споменът го няма.
ИМА запис за наличието на този спомен. Мозъкът води постоянен архив - точно както модерните операционни системи правят свое архивно бек-ъп копие, в случай на срив. Но не всеки спомен може да се възстанови. Възстановими са базовите функции за оцеляването... его-информацията, информацията за личността, в повечето случай е невъзстановима (защото не е съществена за оцеляването, и не е нещо, с което човек по начало се ражда - личността се гради впоследствие).
Активен

Неактивен meander
Hero Member
*****
Публикации: 1798
Пол: Мъж
"Муха влиза само в отворена уста"

« Отговор #2 -: (Петък) 24 Юли 2015, 10:32 »

 Smiley
форум
Най сетне.
Цитат
Демонологията, Електрониката и технологиите, и Медицината, са Светата Троица.
На тея пърите аз им викам троянски коне.Щото има хора със слаба психика,и могат да направят някоя беля,а по лесно е да приемеш нещата каквито са и да търсиш начин да се опазиш.
Според мене троянските коне са тея които са стигнали до заключението че не е нужно да се пенкат и еони да развиват знания и умения,след като можеш да направиш технология/еволюция и воаля,си владетел на световете.След което са се барнали за да достигнат до троянски коне.И оттам стъжниха живота на много светове.
За мене мозъка е най опасното място кадето някой реши да се прави на учен.Даже и доскоро си приказвах с едни дето ми се врат в главата,и им викам имате ли акъл,бърникаш в чужда глава  а всичко се отразява на твоята.Мозъчните клетни не се регенерират,тоя който порази чужди клетки(мозъчни) ги възстановява за своя сметка от своите.И паднат ли му до определено ниво минава трайно и окончателно към безмозъчните.Всичко в живота е по един път.Смениха се няколко екипа,ма ся е рахат.
За мене главата е като пън на отрязано дърво,надолу са корените,нагоре се развива стебло,и корона,и дава плод .Те си играят с пъна а искат да берат мойте плодове.Ми няма как да стане,берат тяхните си.Мозъка ни има нещо сходно със женските енергии,,те просто множат и преобразуват енергии,на тоя който и подаде енергии.
Установих че е най добре главата да е празна,за да си върши другата работа.За да си живееш живота не ти е нужно да го мислиш,щото от главата си патим.Нейното "предназначение" е друго.Съмнението ми е че акъла ни е колкото на всички светове заедно,но си има чалъм и огромна отговорност,която пресича всякакви мераци на технолозите.Тези програмирания(монарх и др.) стигат чрез акъла до всички светове,съответно те реагират на енергийния конфликт,и резултатите се връщат тука.Или нашата приказка за неволята.
Цитат
Илюминати използват Системата за оценяване на личността, базираната на разработките на Джон Гитингер (роден 1909г.), за да подбират най-подходящите деца, които да превърнат в програмирани роби.
Според системата от тестове на Гитингер и модерните възможности на електро-енцефалограмното изследване, на света съществуват 1 728 000 типа хора. Общият ни брой (който официално ни съобщават, но ние сме много повече на брой) е 8 милиарда.
Осем милиарда, разделено на 1 728 000 типа характери, прави 4629. Това е бройката на хората, които имат същия характер като вашия.

На света ни във всеки един момент има около 5000 човека с моя характер. Значи ли това, че имам 5000 заместника?
По моите груби сметки,щом ние нямаме милиярд,съотношението е 7 към 1.Даже последната цифра на личната карта показва колко "двойника" имаме.
Имах съмнение към горното но се уверих лично,даже и кой се занимава с такива неща.Тази технология има една слабост,двойниците са статични,и не могат да се развиват.Но пък забелязах че троянските коне си имат тяхна комуникация,и ако видят някой който е развил някакво макар и минимално умение веднага се предава инфото за зареждане/допълване на "програмата".Даже ако някой мине покрай тях и се чустват застрашени,веднага предават всичката си информация за да не се загуби.Правят го чрез прозяване.
Тука един образ използва светлинни сигнали за да се свърже с тях,ма при мене е нъц.Бая коне си заминаха и няма на кого да святка,пък и да получи отговор.Сега рия обора,и почти е изчистен.
Та тъй,това което става около нас е проявление на това което става във нас.Маного са добри в това което правят но са сбъркали мястото.Човека влияе на всичко,и всичко му влияе.А това е огромно количество живот и знание,просто трябва да общуваме със всичко около нас.Няма как толкова различностти да ги покорят.За това ползват метода на изолация чрез конфликти.Това срещу което си,не можеш да ползваш нищо негово,е правило и те го знаят и го използват срещу нас.Като ни скарат не можем да си помагаме.
Лично при мене бях бая разбърникан,и образно казано понтенциометрите на някои чувства бяха на макс,за да харча обилно енергия,а колкото повече енергия участва в един конфликт толкова е по трудно оправянето.Сега аз си решавам колко енергия да вложа в дадена препирня,и гледам да не се стига до обръщане на гръб.Ако се наложи ориентирам се по правилата.
Така че основния ни проблем са конете.За наша радост те се разграждат,и са блокирани.За нас остава да се пазим от тях,и така трупаме знания.Но пък трябва да се знаем добре, за да не вървят номерата им.И винаги да си задаваме въпроси.Уморително е,щото тея не мирясват,но пък ние можем да развием инстинк за дадено нещо,и после само се почесваме,щото инстинкта е със много бързи реакции и не губим енергия.Дет са вика всяко зло за добро.
Не са страшни,но са много умели и използват всяка наша слабост(ахилесова пета).Морала, бита ни,българщината ни пази и е непреодолима за тях,за това разлагат морала ,рушат бита ни,и повечето са обърнали гръб на Българщината.Но отговорността ни за живота е лична,и никой не ни е крив ако не го опазим.
Те поеха по своя път(заминават си) и гледат да завлекат колкото могат.
Всичко кето правим през живота си,засяга единственно само нас,на другите можем само да им създаваме трудности,да пречим или да ги дразним.
Несъгласието ни е непреодолимо за тях.Но има ред и правила как да бъде правилно,иначе се обръща срещу нас и си патим.Така е и със истината която има свойствата на огледалото.Или огледалото е материализирано знание за истината.
Всичко което използват срещу нас го има правилно,можем да го разпознаем и да оправим нещата.Те не творят, взимат готовото променят го и го използват срещу нас.
Основната помощ на конете са ритуалите,като най силни са тея със човешка кръв.Чрез тях създават енергийна платформа/егрегор,и конете довършват останалото чрез нас.
Сънищата са енергийното,там кадето са и ритуалите им.Чистейки сънищата,ритуалита им са безсилни.Даже ми се струва че разбитите ритуали/сънища ги материализираме,и ги пускаме в материалното със аааак.
Всички "полезни"изкопаеми са материализирани енергии.Не е за учудване афинитета им към черното масло/злато.Вадят го и си мислят че пак ще е същото.Няма чалъм,вече е друга работата,щом е материализирано,няма как да бъде същото щото материалното е висша енергетика,а там нещата са бая други.Щото за да има материална форма ,става чрез/със Дух.И те са крият,а във всъщнаст дъпат някой за шлифера или нейде другаде.
А ние имаме възможността да работим с материализирани енергии,да ги опознаваме и да трупаме знания от работата си с тях.Които после да прилагаме в живота си,и енергията им става част от нашия живота.Е кой както си го направи.
 Undecided
« Последна редакция: (Петък) 24 Юли 2015, 10:49 от meander » Активен

Ако кажеш истината, не ти се налага да лъжеш.
Ако не знаеш какво да правиш, ела на себе си.

     „Ползата от книгата за този, който няма собствен ум,
       е като ползата от огледало за слепия.”
Неактивен galaxsis
Restricted
*
Публикации: 694

« Отговор #3 -: (Петък) 24 Юли 2015, 13:44 »

Съвсем наскоро се запознах с един евангелист - по точно някакво разклонение на евангелизама и ми стана интересно това, което ми разказа как при тях се чистят троянски коне. Под троянски коне разбирайте всякакъв вид паразити на енергийното ни тяло в библията ги наричат грехове. Точно за тези хора имах най-малка информация и много не съм се интересувал  в дълбочина, тъй като в последните 7-8 години  концентрирах вниманието си и  изследванията си именно на Монарх -жертвите.

Значи докато при Монарх -жертвите имаме заземяване на демона - Демонология -електроника -технология, при тях се вкарва нещо като антивирусна програма, или както го наричат кръщаване със Светия Дух, но без намесата на технология.

Ползва се, както каза СЛОВОТО - Събраната група  от хора под ръководството на пастора  започват да повтарят думата "Кръв"...кръвта...кръвта.....кръвта....многократното повторение довежда до преплитане на езика и проговаряне на други езици..Човек може да проговори на всевъзможни езици -както на непознаваеми, така и на известните ни. Изпадат в транс и на въпросът ми какво чувства отговори огън от вътре, все едно нещо те гори и изгаря.
Само че това чистене на вируси става по биологичен път - казвам чистене, защото след едно такова прочистване, човекът се променя изцяло - става благороден, чист, смирен, спокоен -егото отпада и получава вътрешен мир . / Това е нещо, като да си инсталираш антивирусна програма , когато компютърът ти е замърсен от вируси и троянски коне/
За разлика от Монарх жертвите не се ползват в ритуалите на илюминати, като пиене на човешка кръв за поддържане на демона.
Активен
Неактивен форум
Hero Member
*****
Публикации: 3754

« Отговор #4 -: (Петък) 24 Юли 2015, 15:30 »

Основната помощ на конете са ритуалите,като най силни са тея със човешка кръв.Чрез тях създават енергийна платформа/егрегор,и конете довършват останалото чрез нас.

Търпение... Пази коментарите за като дойде голямата конкретика.
Активен

Неактивен meander
Hero Member
*****
Публикации: 1798
Пол: Мъж
"Муха влиза само в отворена уста"

« Отговор #5 -: (Петък) 24 Юли 2015, 15:33 »

 Grin
galaxsis
Цитат
Само че това чистене на вируси става по биологичен път - казвам чистене, защото след едно такова прочистване, човекът се променя изцяло - става благороден, чист, смирен, спокоен -егото отпада и получава вътрешен мир . / Това е нещо, като да си инсталираш антивирусна програма , когато компютърът ти е замърсен от вируси и троянски коне/
Струва ми се че повторението не е правилния начин,щото води до насилване.Или, а ко не те кандардисам ще те сандърдисам,както се прави с моля те.
Тъй че насила хубост не става,хеле по биологичен начин.А също има и  екзорсисти,и те са от тоя дол дренки.
Струва ми се че нещата влязоха в правилния път,тялото има вход и изход.И да са намерили начин да влязат от някаде,щом е неправилен май изхода е ..... тъй де.А пък нашите жени чат-пат викат-лайно такова,а те са много наясно с много неща.
Или ми се струва че в лицето сме слънца,там има и уста,а пък по надолу и по одзат сме черни дупки.И би трябвало отгоре да излъчване изчистена енергия/Дъх(може и Дух) ,а по надолу отпадъците/торта,за последваща обработка и пречистване.
 Cool
Активен

Ако кажеш истината, не ти се налага да лъжеш.
Ако не знаеш какво да правиш, ела на себе си.

     „Ползата от книгата за този, който няма собствен ум,
       е като ползата от огледало за слепия.”
Неактивен форум
Hero Member
*****
Публикации: 3754

« Отговор #6 -: (Петък) 24 Юли 2015, 15:55 »

Откъси от книгата "Формулата на илюминати за създаване на неоткриваем тотален майндконтрол роб", автори Фриц Шпрингмайер и Циско Уийлър
преводът на български е мой

"...
РЕЧНИК НА ИЗПОЛЗВАНИТЕ ОСНОВНИ ПОНЯТИЯ

За онези от вас, които не са запознати с тези основни понятия, нека ви запознаем с дефинициите, под които книгата ги използва.

Алтър
– нашата употр*ба на думата се опитва да следва употр*бата на програмистите. Дисоциирана част на съзнанието, която има своя собствена самоличност и на която са дадени серийни кодове. Чрез тези кодове майндконтрол-програмистите могат да издърпат дисоциираната част на преден план на съзнанието. Самоличността на алтъра може да представлява бижу, камък, магнетофон, пудел, бяло коте, гълъб, кон или дори може да мисли за себе си като за истински човек или демон. Всичко зависи от това как е програмиран. Алтърът се различава от алтър-фрагмент по това, че последното е дисоциирана част от съзнанието, служеща на една единствена цел. Програмистите понякога дават на алтъра история и подсигуряват, че сенчестите алтъри ще предоставят на алтъра пълна гама емоции (ще бъде обяснено по-нататък в книгата, бел.прев). Понякога разликата между алтъри и алтър-фрагменти е неясна, но примерите от двете крайности на спектъра лесно се различават. Ние използваме думата алтър в тази книга, с цел употр*бата ни да съвпадне с онова, което програмистите вписват в своите кодирани таблици. Типичното разграфяване в стил Менгеле (Mengele) е решетка от 13х13 главни А-кодирани самоличности (алтъри), което означава 169 главни алтернативни самоличности. Обикновено, в системите на илюминати, церемониалните алтернативни личности се състоят от три такива самоличности, поставени на пиадестал. Този пиадестал се върти около оста си, създавайки представата за триединство от богини или богове. (Вижте „въртене“ по-долу. Става дума за церемониални самоличности с ритуална, театрална насоченост, мислещи себе си за репрезентация на определени божества, в чието име се извършва жертвопринушение или друг ритуал. Тези сложни образи представляват три самоличности, които излизат на преден план на съзнанието, редувайки се, все едно актьор да се опитва да играе три превъплъщения на героите си едновременно. Всичко ще бъде обяснено по нататък в книгата, бел.прев). Това означава, че на определено ниво един А-кодиран алтър е всъщност 3 алтъра, въртящи се заедно, и това въртене трябва да бъде закотвено на място, за да се комуникира с него, и след това другите две трябва да бъдат завъртяни, за да се комуникира с тях (закотвянето, което застопорява определено превъплъщение, се извършва чрез принасянето на правилната жертва по време на ритуала,бел.прев).

Бета – Това е втората гръцка буква и представлява сексуалните алтернативни самоличности, създавани от програмистите. В този вид програмиране участва примитивната част от мозъка. За закотвянето на програмирането обикновено се ползва травма от ранно сексуално насилие. Тези секс-роби развиват сексуали способности много над всичко, което публиката дори предполага, че е възможно. Те също така са подложени на най-лошия вид насилие, много отвъд онова, което повечето хора могат да си въобразят. Като цяло бета-алтърите се мислят за котки.

Съвети (илюминати) – Илюминатите имат чести съвещания. Някои от тези съвещания са организирани така, че привидно да са „неоглавявани“ и съвсем „непринудени“ в случването си, като в действителност са структурирани и планирани. Една определена група, MJ-12, се подвизава със следните имена: Групата (the Group), Групата за специални изследвания (the Special Study Group), Мъдреците (the Wise Men), Бюро за координация на операциите (OCB)(Operations Coordination Board), Комитет 5412 (5412 Committee), Комитет 303, Комитет 40, Комитет PI-40, и Група за Планова Политика (PCG)(Policy Planning Group). Някои формални политически и ритуални групи имат имена, които всеки по-издигнат член на илюминати може да разпознае:
Съветът на тримата (The Council of 3), Съветът на петимата, Съветът на седмината, Съветът на деветимата, Върховен Друидически Съвет (Grand Druid Council), Комитет на тристате (The Committee of 300), и Комитетът на петстотинте (известен като Късметлийските 500). Мнго от срещите са конклави (тайни църковни заседания, бел.прев) без отличителни имена. Върховният Друидически Съвет не е измислица, а е реално тяло от хора, които се срещат формално и чието членство се опитваме да следим. Групите, които взимат решенията по управлението на тази планета, са взаимосвързани в мрежа. Всяко взето решение си има източник и поточна линия, която следва.

Делта – Това е гръцка буква с формата на триъгълник и в дяловете на висшата математика е символ за промяната. Думата се е превърнала в любима в наименуването на разни неща за окултния елит. Делта екипите са от по 4 човека, професионални убийци, и обикновено са секретни. Делта Форс (Delta Force) (Въоръжен отряд Делта) е елитна част, оперираща под ръководството на Обединеното командване, което пък е съставено от тотални майндконтрол роби с високо ниво на подготовка. Моделите Делта са роби, чието единствено предназначение са професионалните убийства. Делта алтернативни личности в илюминатска алтър-система, които са програмирани да бъдат поръчкови убийци. Тези самоличности обикновено са едни от най-дълбоките в дадена система и имат програмиране тип „Дух в бутилка“ или тип „Чадър“.

Свещенослужение за избавление (преводът е с цел да се подчертае разликата между църковния и нецърковния екзорсизъм, бел.прев) – (Тази книга е относно КАК се извършва майндконтрола, не е учебник по разплитането му.) Под „свещенослужение за избавление“ в тази книга се има предвид всеки човек/хора, който е в състояние, чрез вярата си в Бог, да се моли за помощ свише с цел жертвата да бъде избавена от демоничната активност. Избавлението е естествено последствие от живот в хармония и задруга с Бог Яхве. Само че, това не бива да се бърка с Екзорсизма на традиционната Католическа или вещерска природа, при който по предписан начин се използват определени магии и заклинания. Под „Избавление“ се разбира божествено вдъхновена вяра, екзорсизмът представлява ритуалност. Изпълнението на едно Избавление може, евентуално, да помогне на човек да научи нещо повече за прошката, или как може да се откаже от клетва, или как да приложи изкупителната кръв на Исус Христос в живота си. В този ред на мисли, човек постига Избавление чрез библейските духовни принципи, вместо от някакви ритуали или фокус-бокус магии. Книгата по никой начин не е замислена да бъде сляпо удобрение на всяка една тактика за духовна борба. Ако въобще трябва да влиза в тази роля, то книгата предлага на свещениците да научат повече за контрола над съзнанието, както и да заякнат в пребиваването си с Всемогъщия Бог.

Илюминати – илюминати представляват 13 елитарни наследствени кръвни линии, които чрез маневрите си са се наместили като управници на тази планета. Те водят двойни животи, един за пред обществото и един, основаващ се на гностична луциферианска философия, изразяваща се в множество кръвни ритуали.

Монарх програмиране – Това е специален проект, провеждан от тайни елементи на правителството на САЩ и групи от разузнаването. Съществуват, според човек, който преди няколко години имаше достъп до компютрите, съдържащи списъци с актуалните имена на всички действащи и следени човешки роби, 40 000 Монарх роби под активен мониторинг. Само че книгата използва термина като базово название, за да обхване всички онези жертви, претърпели този вид травматичен майндконтрол. Както например марково име като „Гидоре“ се е превърнало в нарицателно за всяко куфарче с инструменти – когато използваме термина Монарх програмиране, ние го ползваме в най-широкия му смисъл. Това е технически най-правилния начин да се използва, защото към днешна дата, авторите не са виждали с очите си кой е в активния списък с Монарх роби.

Система – Този термин се използва в няколко значения. Често се отнася до жертва на тотален майндконтрол, защото жертвата се състои от алтъри, програмиране, имплант/и, вътрешни компютри, и безбройни дисоциирани състояния, които функционират заедно като една система. Думата се използва и в светлината на тялото с функционалните му физиологични системи, например дихателната система. Нерядко използваме думата и в смисъла й на установената социал-икономическо-политическа система, контролираща света, известна на посветените и като „Мрежата“ (the Network). И други стандартни употреби на думата се срещат в някои случаи.

Множествена личност (DID) – Множествена личност, или MPD, или дисфункция/разстройство на дисоциативната самоличност, е ситуация, в която различни дисоциативни части от един мозък гледат на себе си като на отделни личности. Книгата ползва дефиницията на DSM-IIIR (Диагностичния и статистически наръчник на Американската Психиатрична Асоциация III-R) за MPD като насока за определяне, дали някой е MPD.

Нов Световен Ред – Новият Световен Ред е глобалният дизайн за Единно правителство, Един световен диктатор и съставните му части. Посветените в това наричат себе си „мрежа“ и „кварталът“.

Сатанинско ритуално насилие (SRA, Satanic Ritual Abuse) – Това се употребява като репрезентация на всички категории ритуално насилие, вдъхновени от желанието да ограбиш, да убиеш или да унищожиш нещо ценно в човека, особено свободата на мисълта му. Много групи, провеждащи SRA, не споменават Сатана под това име. Често влизат в Договор с Бафомет, привикват Рекс Мунди, или Белиар, или Луцифер, или Бащата на Светлината, Бог, Кали и дори „Исус“ или „Исус Христос“ (има демони, наричащи себе си „Исус“, който не бива да се бърка с Йешуа или Йехошуа бен Джозеф, който е известен като Исус Христос от Назарет). Авторите не осъждат ценностната система на групите, занимаващи се с сатанинско ритуално насилие – самите жертви в даден момент осъзнават, че са насилвани.

Въртене/Превключване – Това е, когато една част от съзнанието (фрагмент) поема нещата от друга, или по-просто казано – когато една алтернативна самоличност (или алтър-фрагмент) на свой ред поеме управлението на тялото от друга алтернативна самоличност. Превключването може да се извърши чрез кодовете на програмиста за извикване на алтернативни личности, или чрез вътрешни и външни стимули, които възбуждат спусъчния механизъм на някоя личност да излезе на преден план. Превключването обикновено ще предизвика поне примигване на очите и онези, които са запознати с различните самоличности, ще забележат, как новата самоличност обвзема тялото..."
« Последна редакция: (Петък) 24 Юли 2015, 16:00 от форум » Активен

Неактивен форум
Hero Member
*****
Публикации: 3754

« Отговор #7 -: (Петък) 24 Юли 2015, 16:13 »

Откъси от книгата "Формулата на илюминати за създаване на неоткриваем тотален майндконтрол роб", автори Фриц Шпрингмайер и Циско Уийлър
преводът на български е мой"
Глава 1

Подбирането и подготовката на жертвата

А – подбиране спрямо генетиката и дисоциативните дадености
Б – Наличност
В – Умствени и физически факултети


Една от основните причини Монарх-програмирането на съзнанието да се нарече Монарх е пеперудата Монарх. Пеперудата Монарх научава мястото, на което е родена (корените си) и предава това знание на потомството си по генетичен път (от поколение на поколение). Това е било сред ключовите животни, които подсказали на учените, че знанието може да се предава по гетичен път. Програмата Монарх се основава на целите на илюминати и на нацистите да създадат Господарска раса, отчасти чрез генетиката. Ако знанието може да се предава генетично (а то може) тогава е важно да се открият онези родители, които могат да предадат правилното знание на жертвата, подбрана да бъде Монарх роб. Факторът от първостепенна важност за травматичния контрол над съзнанието е способността за дисоцииране. Било е установено, че тази способност се пердава генетично от поколение на поколение. Племената на коренните американски индианци (които имали ритуални травматични танци и които причаквали в пълна неподвижност по време на лов), децата на факирите в Индия (които спели на легла от пирони и ходели върху горещи въглища), децата на йогите (онези, обучени в йога, които имали пълен контрол над телата си в трансово състояние), тибетските будисти, децата Вудоун (вуду,бел.прев), Бизанго и други групи имат добра способност да се дисоциират. Децата, които са потомствени жертви на насилие, също са добри в дисоциирането. Илюминати и Европейските окултисти отишли в Индия и Тибет, за да се учат на окултизъм и източна философия. Тези европейци научили йога, тантрическа йога, медитация и трансове, и други методи за дисоцииране. Тези умения се пердават и на децата им по генетичен път. Когато децата навършат 18 месеца, се провежда тест, който да определи, дали са достатъчно дисоциативни, за да бъдат избрани за програмиране или не.

Майндконтрол-робите се създават за различни цели, йерархични или не-йерархични цели. Илюминати създават роби, които да функционират вътре в йерархията на илюминати. Обикновено, родословието на тези роби е скрито и те са така създавани, че да водят отлични двойни животи, за да се подсигури, че няма да бъдат разкрити. Дава им се мултифункционално програмиране и обикновено са използвани като помощници за програмирането на други роби. Насилието върху тях не е толкова видимо физически, колкото е върху телата на робите, които не са родени да бъдат част от илюминатския елит. Членовете на Луциферианския елит на Мория (Мория = Илюминати) претърпяват толкова травмиране, колкото и всички останали роби, само че белезите от мъченията и от контрола са по-добре прикрити. На тези деца често им се осигуряват пищни и разточителни преживявания и им се говори така, че да се убедят, че са част от елита. (Между другото, телесните белези са по-добре видими на черна светлина, тоест същата, която се ползва по клубовете.) Илюминати и други организации програмират и роби, които са просто похарчими. Това са секс-роби, които са употребявани и после убивани много рано в живота, саботьори за еднократна употр*ба, за развъждане (родилки, бел.прев), войници, преносвачи на наркотици и тн. По телата на тези хора често се забелязват видими белези от насилие. Похарчимите са децата на родители, които са били изнудени да предадат децата си на ЦРУ. Всичко това - прикрито по силата на декрета за Национална Сигурност. Това са деца, продадени от бащи-педофили, или родители, замесени в порнографията. Програмистите/господарите ги програмират с очакването, че ще бъдат „изхвърлени от влака на свободата“, когато достигнат 30те си години. („Влакът на свободта“ е кодовата дума за травматичния Монарх-майндконтрол. Да бъдеш изхвърлен от влака на свободата, означава, да бъдеш убит.) ЦРУ и илюминати са вещи в изнудването, за да се откажеш от децата си. Наблюдават пощата за порно. Педофилите и убийците, които насилват децата си, са предупреждавани, че ще отидат в затвора задълго, ако не продадат децата си на майндконтрол робството. В замяна на сътрудничеството на родителите, те им дават големи финансови награди.

Очевидно е, че „ако не съдействаш, губиш адски много в живота, ако пък съдействаш – печелиш страшо много в живота“. Свещениците често са уреждани с Бета (сексуален модел), който после ги изнудва. Те не искат да изгубят статута и професията си чрез скандали, така че се съгласяват да предадат децата си, докато са още млади, на ЦРУ да работи с тях. Илюминати обичат да изнудват тези свещеници, когато завършат Семинарията и се отдадат на свещеничеството около 33тата си годишнина. На тези безволеви хора им идва твърде в повече идеята, че няма на какво друго да се опрат, след като са посветили целия си живот на единствена професия и те поддават под натиска на заплахите. Ако не поддадат, последствията ще са такива, че ще бъдат премахнати от свещеничеството. Сред бащите, които са готови да продадат децата си, Програмистите най-харесват педофилите. Ако бащата би насилил собственото си малко момиченце, тогава Програмистите са уверени, че този баща няма съвест. Бащата може продължително да бъде въвличан в престъпни деяния, за да се задълбочи уязвимостта му. Те искат хора, които няма да имат никакви угризения по-късно в живота заради онова, което са извършили. Програмистите обикновено смятат за твърде съвестен онзи, който изчаква, докато дъщеря му стане тинейджър, преди да я насили.

Трябва да се прави голяма разлика между йерархичните Монарх-роби, и не-йерархичните. Причината да има такава голяма разлика е, че те не са програмирани по един и същи начин. Тъй като тази книга дава рецептата за създаването на Монарх-роб, ще трябва да покрием разликата между робите сред илюминати и онези, които функционират извън илюминатската йерархия. Важно е да се подчертае, че етикетът „Монарх“ в тази книга се използва за модерния травматичен майндконтрол, който се прави по света, в най-общия смисъл на думата. Това дали даден роб, контролиран от илюминати, технически присъства в Монарх-архивите или не се намира в същинските информационни компютърни файлове за Монарх програмата, е техническа подробност. В другите ми писания (на Фриц) обяснявам как илюминати са създали ЦРУ. Зная, че някои от директорите й са били членове на илюминати и силно подозирам, че и останалите директори на ЦРУ вероятно също са пълноправни членове. Двете организации се нуждаят една от друга. Ако зад гърба на ЦРУ не стояха онези интернационални сили, които движат и разтърсват света, ЦРУ щеше да бъде разобличена и премахната. От друга страна илюминати, тъй като са толкова потайни, се нуждаят от организации, чрез които да оперират. ЦРУ е фронт за илюминати и на свой ред ЦРУ създава фронтове. Някои от фронтовете са добре развити и добре снабдени с персонал и техника центрове за програмиране (каквито са множеството от държавните психиатрии, мрежата от тренировъчни психиатрични заведения (за професионална подготовка на психиатри, бел.прев) Мак`Гил (McGill), състояща се от 8 болници в Монтреал, особено Св. Мария (St. Mary`s); NASA в Хънтсвил, Алабама; Президео (the Presideo), Калифорния и NOTS в Китайско езеро, Калифорния (China Lake, област в Щатите, бел.прев) са само няколко примера. За по-завършен списък вижте Appendix B.) Илюминати не биха се справили сами без фронтовете си. Сатанисти от Мрежата и ЦРУ превзели Бойс Таун, Небраска (Boy`s Town, област в Щатите, бел.прев) в началото на 50те и използвали прочутото едноименно сиропиталище за постоянно снабдяване с момчета за програмиране. Бойс Таун може би е най-известният център, но има цял списък с други.

Когато Монарх програмата стартира, илюминати са най-високо в нея. В началото Йозеф Менгеле (Joseph Mengele) е водещият програмист.

Тогава вече бил постигнал титла Велкик Майстор (по-късно Ипсимус) сред илюминати. Вече бил вещ в музиката, в Кабалистичната магия, в танцуването, в абортите, в мъченията (между другото, майка му е била садистка) и в програмирането на деца. Много от децата в концентрационните лагери, които Менгеле е програмирал, са все още живи днес и го обичат като „Татко“. Менгеле изчезва от Аушвиц през януари 1945г, няколко месеца преди да започне финалният хаос в Третия Райх. Изчезва, за да могат илюминати да го вкарат в САЩ, така че изключителните му знания в програмирането – наточени и фино настроени върху хиляди деца жертви в концентрационните лагери – да могат да се приложат в големи мащаби в Америка. Пътува навсякъде по света, но най-вече в Западните Щати, занимавайки се с програмиране и заедно с двамата си чернокожи роба. Американци, оцелели от Монарх, помнят безупречната му германска униформа, лъскавите ботуши, които носел по време на програмиране, твърдия му немски акцент, хубавите му черти, цепнатата му брадичка, разстоянието между предните му зъби, начинът по който жестикулира. с палеца си докато програмира, сякаш все още повтаряйки „links, rechts“ (леви-десни) на еврейски редици, навлизащи в лагерите. Причината да бъде толкова ентусиазиран да се занимава с подбора на обитателите в Аушвиц била, че подбирал индивиди за безбройните си травматични експерименти по поробване на съзнанието. Бил особено нетърпелив да се сдобие с еднояйчни близнаци, защото генетичните му експерименти по майндконтрол изисквали личности с идентична ДНК структура. По традиция, децата на илюминати са внимателно изследвани от жена с ранг Висша Майка (Grande Mother). Тя първо преценява физическата кондиция на децата и когато навършат 3 годинкиги представя на Церемония пред Висшия Друидически Съвет за формално приемане в редиците на илюминати. Когато дошъл Менгеле, тази процедура не се променила – програмирането просто направило скок от окултна наука в наука, имаща пълен достъп до медицинските, психиатричните, съдебните, научните и правителствените сектори по силата на декрета за Националната Сигурност и разузнавателните агенции. Преди появата на Менгеле илюминатското програмиране на множествени личности било простовато в сравнение със сложните техники, изобретени от нацистите (нацистките изследвания в контрола на съзнанието включвали и някои не-германски националисти, като например италианци).

Точно както жертвата, убита от мускет през 18ти век, е еднакво виктимизирана като жертвата на М-16, така и жертвата на майндконтрол програминга във времената преди 1946г е еднакво виктимизирана като онзи, който е жертва на по-сложните модерни техники. Когато става дума за илюминати, програмингът на детето се планира от Кръга (друго име за организацията им) преди то да е родено.

От гледната точка на илюминати, плановете им включват потомствени духове и позиции в йерархията. Детето се зачева според техните ритуали и стъпките, които ще извърви, следват добре обмислен подробен режим на програмиране. В контраст на това, децата от сиропиталища или от педофили не получават същия режим. Йерархичните роби следва да бъдат употребявани за програмиране на други йерархични деца, а робите на ЦРУ, на Мафията и робите на ККК (Куклукс клан, бел.прев) са в крайна сметка захвърляни. Затова Президентският модел (секс-роб, модел в смисъла на секс-бомба, бел.прев) накрая го „изхвърлят от влака на свободата“ [името на програмата Монарх в подземния свят]. А мъжете и жените на илюминати продължават да помагат за програмирането на собствените си животи до края. Илюминати програмират такива големи бройки деца, че се нуждаят от всеки свой член, който може да бъде от помощ. Членовете на Мория по света наброяват милиони. Режимът на илюминати за собствените им деца е много по-контролиращ, отколкото програмирането на ЦРУ. Не на всеки от илюминати съзнанието подлежи на разделяне, за да стане програмиран множественик. Но всеки получава някакъв вид програмиране. Онези, които са пощадени от множествеността, все пак трябва да участват в интензивна двуседмична майндконтрол сесия, която може да се сравни с армейското Рейнджърско училище (Rangers school). Участващите в това се научават на подчинение. А онези, които не се научат на подчинение, са принуждавани да участват в ритуални дуели от гладиаторски тип и в други наказания, чрез които да бъдат елиминирани. Най-накрая ги чака предателска смърт, както е изобразена на една от картите Таро. Шарън Тейт (Sharon Tate) беше оставена да виси от мертеците на къщата си в позиция „провесения човек“ от Таро №12. Най-добрите терапевти с неохота биха се съгласили, че традиционната терапия е неадекватна. Родените в редиците на илюминати не успяват да избягат, докато са живи, освен ако Бог не се намеси. Тази книга не е просто упражняване на академично мислене, а е написана с уверението, че свободата е възможна, съществуват осъществими решения..."
Активен

Неактивен форум
Hero Member
*****
Публикации: 3754

« Отговор #8 -: (Петък) 24 Юли 2015, 16:15 »

Откъси от книгата "Формулата на илюминати за създаване на неоткриваем тотален майндконтрол роб", автори Фриц Шпрингмайер и Циско Уийлър
преводът на български е мой"
Глава 1

Подбирането и подготовката на жертвата


...Някои деца живеят в приюти, или при осиновители, или в сиропиталища, или с хора, които се грижат за тях и ги пазят. Тъй като тези деца са на милостта на несвързани с тях възрастни, този вид деца често са продавани на разузнавателните агенции, за да направят от тях роби с контролирано съзнание. В крайна сметка, не забравяйте, че понеже много от тези организации се контролиат от илюминати, често някой от робите на илюминати може да работи за една от тези фронтови групи, докато същевременно илюминати си запазват контрола върху базовата му програма. Разузнавателните мрежи са създадени от и поддържани от илюминати. Те са фронтове на илюминати. Употр*бата на роби прескача много граници между различните организации от цялостната Мрежа. Ако робът ще се ползва като Делта модел (за поръчково убийство), може да е подбран поради силата и ловкостта си. Делта отряда (Delta Force) е армейският елитен отряд, съставен от Монарх роби. Ако робът ще оперира като Бета модел (секс-роб), ще бъде избран за целта според това дали може да усвои техниките. В някои случаи може да бъде избран за тази роля, ако програмистите очакват, детето да стане много красиво като порасне. Някои родители са произвели много карсиви деца и всъщност са търсени, за да раждат деца за продан на майндконтрол системата „Влак на свободата“. Само че много по-важно за Бета сексуалните роби е възможността им да бъдат програмирани, за да имат чар, умения за съблазън, обаятелност и творчество. Красотата е в окото на Всевишния и програмистите могат да използват почти всеки вид тяло за сексуален роб . Почти всеки сексуален роб може да се помести в сценария на „порно“ филмите на илюминати/ Новия Световен Ред/ престъпния синдикат. (Поставям думата порно в кавички – защото онова, което те наричат порно не прилича на онова, което обществеността смята за порно – не говорим за порно тип Плейбой, а за страхотни ужасяващи зверства, които са толкова отвращаващи, колкото и всяко друго нещо от нацистките концентрационни лагери.) Например, нужно е твърде малко актьорско майстворство или лична красота, за да може нечия глава да бъде отсечена по време на секс. Има различни видове секс-роби, но илюминати се стремят да получат Бета алтернативни личности, които са умни, талантливи, надарени и изобретателни. Те употребяват тези алтернативни личности, като например алтърите Черна Вдовица, за шпионаж и изнудвания. За да се подсигури това, че съзнанието на детето ще се развие правилно, още докато е бебе с него ще се взаимодейства така, че съответните области от мозъка, които е важно да се развият, да се развият в своя максимум. Добре известен факт е, че различните области от мозъка нарастват в съотвествие с това колко се употребяват и колко стимулация получават.

Поради тази причана Великите Дами (Grande Dame), които участват в програмирането, отделят време в рисуване и показват лица на детето, за да видят дали е способно да познава идентични лица. Почти всеки предмет се използва, захарни пръчки на ивици (откриване на пръчиците с еднакъв брой ивици), дървета и моливи. Детето трябва да се научи да разпознава еднакви предмети много отрано – дори преди да може да говори. Това се прави с цел децата да се научат да изграждат огледални изображения в съзнанието си. Всички сетива се развиват с целта да се изграждат огледални изображения; например копринени и памучни материали могат да се ползват за развиване на сетивността за допир. Детето трябва да подбере идентичните текстури на тъканите. Програмистът, Великата Дама и Великите Майки учат детето да има добри способности да копира, да отразява, да повтаря, да прави и да преповтаря ехо, и да прави огледални изображения. С часове децата са обучавани да преповтарят ехо устно. Някои от тези методи за обучение са като игри. Например, 20 игли се поставят в кутия, и на детето се дава кратко време да реши колко игли има в кутията. Изисква се определена степен на интелигентност и творчески способности, за да може да се отделя време на програмиране. Човек не може да програмира едно съзнание, което е слабо. Повечето от програмираните хора са много интелигентни. Едно изследване върху множествениците твърдеше, че те са 130 над 1.0. и после погрешно набеждаваше тяхното 1.0. за множествеността им. Било установено, че опитите да се програмират хора с ниска интелигентност или с липса на креативност са губене на време. Има методи, чрез които се увеличава интелигентността и творческите умения на жертвата. Илюминати също така работят върху повишаването на психическите им способности, такива като телепатията или ясновидството. Главните програмисти си имат свои си лозунги относно изграждането на яки структури, с които обичат да запознават новобранците. Те включват „Неструктурираното семейство [съзнанието на роба] е като къща без стени“, „Недисциплинираният род е като каща без стени – ще се срине въру себе си“, и „Родът, който е вътрешно разделен, няма да устои“. В глава 7 ще се обсъжда много за структурирането, но за жертвата то започва в момента на раждането, така че тази глава ще разгледа началните стъпки.

За да построи човек здрава и хубава къща, му е нужна стабилна основа. За да направи стабилна основа, трябва да се знае разположението на земята и да се познават слабостите й – дали е пясък, или камък, или глина и тн. В планирането на къщата човек трябва да се възползва от естествените й качества. От тази или от онази посока ще идват бурите? Откъде ще има нужда от допълнително подсилване? Същите тези принципи важат и при програмирането – защото това е процес по изграждане на структура. Множество зли гении от илюминати са добавили своя принос към Монарх програмирането. Един от най-важните е бил Джон Гитингер (John Gittinger) от Оклахома, защото той бил геният, който успял да разбере какво е съзнанието на едно дете в най-ранното му детство. За да работиш с нещо, трябва да знаеш с какво работиш. Джон Гитингер, който вече не е жив, се занимавал с програмиране от години. Приносът му е в областта на оценяването на ума. Джон Гитингер (роден 1909г) е бил директор на психологическите услуги в щатската болница в Норман, Оклахома. Завършва магистратура на 30г, и се присъедява към майндконтрола МК-Ултра на ЦРУ през 1950г. Гимназиален съветник е и е капитан трети ранг във флота през Втората Световна война. В края на 70те се връща в Оклахома. Бил едър мъж с козя брадичка. Някои казват, че приличал на актьора Уолтър Слезак (Walter Slezak). Имал неутолимо любопитство да проумее човешкия характер. Когато илюминти търсели кадърни хора, които да помогнат с оценяване на човешкия характер за програмата Монарх, Джон Гитингер бил един сред техните избраници. Той не бил единственият изследовател на характера, нает от ЦРУ, но по отношение на програмирането на деца бил техният най-добър кадър. От края на Втората Светован война до началото му с ЦРУ през 1950г, Гитингер изучавал как може да се оцени нечий манталитет. Разполагал с голям брой възрастни, които можел да изучава в Оклахомската щатска болница. След като Гитингер започва да оценява характери за ЦРУ, повечето от работата му била строго засекретена. Една статия на списание Rolling Stone, от 18 юли 1974г, задава въпроса защо години изучаване на оценка на характера трябва да бъде толкова секретно? Всъщност, работата му била толкова секретна, че на Гитингер му било забранено да разговаря с журналисти, въпреки че било всеизвестно, че е специалист по изучаване на характера. Причината такава на пръв поглед полезна наука да бъде пазена в тайна е, че играе главна роля в успеха на Монарх програмирането. Джон Гитингер разработил СОХ (Система за Оценяване на Характера, или PAS – Personality Assessment System). Това е забележителен метод за оценяване на човешкото поведение и за предвиждане на бъдещото човешко поведение. Доколкото ни е известно, голяма част от СОХ е все още класифицирана като СЕКРЕТНО.

СОХ се основава на разграничаването между отделните типове хора. Има три основни разлики (или измерения). Те се наричат измерение E-I, измерение R-F и измерение A-U. Хората се раждат с индивидуално позициониране между тези три измерения (представете си триизмерна координатна система, бел.прев). С други думи може да се начертаят три оси, спрямо които да се опише персоната на едно бебе. Бебето може да се картографира като – I (интернализиращо)(интернализирам – правя нещо част от собствената си природа, като го научавам или подсъзнателно го асимилирам, бел.прев), F (гъвкаво) и A (адаптивно към роли). Ако бебето е картографирано по този начин (тоест I-F-A), тогава на програмистите автоматично ще им е ясно, че съзнанието на това дете ще се превърне в социален или религиозен реформатор. В програмните карти на детето следователно ще бъде въведен етикет на някаква подходяща роля, например „активист за опазване околната среда“, „Пентекостки църковен реформатор“ (пентакостализма е протестантско църковно движение, бел.прев), „адвокат защита на потребителите“ или „активист против наркотиците“. После програмирането на това дете ще преследва 6-месечни цели, за да се развие този майндконтрол-роб като един от най-добрите в съответното занимание. (Всъщност един от съавторите на тази книга, Фриц, наистина е I-F-A, което обяснява защо се опитва да реформира обществото и религията с тази книга. Въпреки че на Фринц му е отнело много години, да напмери подходящата си ниша в живота, програмираните множественици са направлявани в правилната посока много рано в живота и разполагат с всичката почивка и пари от Мрежата, нужни за отварянето на благоприятните възможноти.) Пред детето има три възможности, на база изначалните компоненти на характера му. Може да изрази компонента, да го потисне, или да го ограничи. Развивайки се, детето разполага с два периода, през които може да промени (да потисне или ограничи) поведението/характера си. В СОХ първият период се нарича „компенсация“, а вторият се нарича „модификация“. Размерът на промяната, която съзнанието на детето ще извърши върху изначалния си характер, зависи от размера на наказанието заради чертата от характера му и размера на оказвания натиск за промяна. Нивото на активност на дадена личност във всеки момент от живота й също се измерва. Измерва се и интензивността по всяка от точките. В действителност СОХ системата е много по-подробна от примера горе, но той е с цел да предостави опростена идея как работят нещата. Смисловата динамика на цялата индивидуалност може да се напише в прост код, който например може да прилича на 12(E-uc Fcu + A+u+u)H+. Само че дори и този код се скъсява, E-uc може да се напише просто като i`. Основните три измерения на характера осигуряват 8 основни типа, което води до 216 отделни основни типа. След това, човек може да промени пимитивната си идентичност, към която първоначално е предразположен по 5 различни начина и това следователно дава (30)³ или 27 000 различни типа. Втората промяна може да се извърши на база 4 вида модификации, което води до 1 728 000 типа. Тогава програмистите могат да прибавят нивото на активност като фактор, „Нормалното“ им ниво (интелектната основа), възраст, пол и образование, и житейски опит. С други думи, онова, което на глед е просто, има висока степен на калибриране. Най-добрият със СОХ системата е бил и мозъкът зад нея – самият Гитингер. Интуицията му в комбинация със собствената му СОХ система му давала свръхестествено точна представа за това как работи съзнанието на някой сега и как би работило в бъдеще. Гитингер садистически се наслаждавал да употребява уменията си в програмирането на деца.

Действителните кодове за оценяване от оценителните програминг-картони, които екипите по Монарх програмирането на деца ползват, за да преценят и опишат някое дете, следват стандартния символизъм от СОХ. Някои неща относно оценителната система на Гитингер са се изплъзнали от секретността на тайните служби. Относно Системата за Оценяване на Характера на Гитингер вижте „Въведение в Системата за Оценяване на Характера“ от Джон Уине и Джон Гитингер, Списание за Обществената психология, монографическо допълнение №38, Рутланд, Вермонт: Издателство Клинична психология, 1973“ (“An Introduction to the Personality Assessment System” by John Winne and John Gittinger, Journal of Community Psychology Monograph Supplement No. 38. Rutland, Vermont: Clinical Psychology Publishing Co., Inc. 1973.) Вижте също статията на списание Rolling Stone, от 18 юли 1974, „ЦРУ отказва да говори пред обществото“ (The CIA Won’t Go public)..."
Активен

Неактивен форум
Hero Member
*****
Публикации: 3754

« Отговор #9 -: (Петък) 24 Юли 2015, 16:17 »

Откъси от книгата "Формулата на илюминати за създаване на неоткриваем тотален майндконтрол роб", автори Фриц Шпрингмайер и Циско Уийлър
преводът на български е мой"
Глава 1

Подбирането и подготовката на жертвата

...Понеже толкова малко се знае за СОХ-теста, трябва да се пообясни. Първоначалните идеи, стоящи зад СОХ, идват от наблюдения върху Теста за интелигентност на Вехслер (Wechsler Intelligence Test). Базовият тест, използван за E-I измерението, е формиран възоснова числовия подтест от Теста за интелигентност на Вехслер, който оценява способността да се помнят числа. Това, което Гитингер открил, било, че готвачите в закусвални имали добро числово запаметяване, което се равнява на Интернализираща личност или „I“ (в много заведения за бързо хранене и закусвални в Америка нещата от менюто си имат своя номер, клиента диктува поръчката си като поредица от номера, бел.прев). Способността да се помнят дълги числови редици говори много за личността. Хората, които не се разграничават добре от околната си среда, са Въплъщаващи = Е (от Externalizer, бел.прев). Индивидуалностите „I“ са добри бебета. Индивидуалностите „Е“, които предпочитат действието пред мисленето, са „твърде любопитни бебета“, които имат много капризи. На I-тата често се оказва натиск, за да бъдат по-отворени, а родителите на Е-тата често им оказват натиск, с цел да бъдат по-самодостатъчни и за да надраснат пълзенето (което те обичат) и да се научат да ходят. Чистите Интернализатори стават по-отдръпнати след няколко питиета, а некомпенсираните Е-та е по-вероятно да станат немърливи приказливи пияници. Възоснова измерението E-I също така може да се предвиди какъв ефект ще има LSD върху съответния човек (ЛСД, много популярен забранен наркотик, бл.прев). Това е E-I измерението. Субтестът с блоков дизайн показва дали човек е Регулиращ (R) или Гъвкав (F). Това е R-F измерението. Регулиращият тип личност няма никакъв проблем с това да учи наизуст, но не разбира какво научава. Гъвкавият тип от друга страна трябва да разбере това, за което учи, преди да го научи. Децата тип R могат лесно да се научат да свирят на пияно, но великите концертни пианисти са тип F – личностите, които чрез постоянството си са преминали през онова, което считат за робски труд. Третото измерение е Адаптивната към роли (А) или Униформената (U) индивидуалност. А може да се определи като Чаровност, докато хората обикновено не забелязват U. ЦРУ имат 40 образеца, за които кадърните наблюдатели следят, и тези образци после се съотнасят към субтестовете на СОХ и Вехслер. Илюминатските алтъри Майки-на-тъмнината (обяснява се по-нататък в книгата, бел.прев), обучени да наблюдават тези неща у едно дете, ги картографират в таблици. Поведението на детето спрямо определени играчки, определени жестикулации с ръце и социални реакции могат да се наблюдават и да се използват, за да се прецени как ще се представи това дете на СОХ тестовете. Данните от ЕЕГ (електроенцефалограма) намират израз в числовия СОХ тест. Тази взаимосвързаност им позволила да използват ЕЕГ, за да превъзмогнат културните различия при теста. Това също така дало на Монарх програмистите съвършения инструмент за оценяване на малки деца, преди да имат вербални умения. Дейвид Саундерс (David R. Saunders), от Колорадския университет и работещ с ЦРУ, написа статия през 1961г, показваща връзката между алфа вълните и числовия тест. През 1960г Мънди-Касъл (Mundy-Castle, това е сложно-съставна фамилия, бел.прев) писа относно връзката между данните от ЕЕГ и променливите от теста Велхер-Бюлю (Wechsler-Bellevue Test). Ето го върхът на айсберга, че ЕЕГ се е ползвала за определяне на пре-вербалната индивидуалност при децата. А Салваторе (Salvatore) (и др.), от Масачузецкия Център за психично здраве (Massachusetts Mental Health Center, Boston, Mass) още през 1954г в свое непубликувано изследване е писал относно „потенциала за предвиждане на Гитингеровата теория“ (Масачузецкият Център за психично здраве е един от ранните участници във всичко това).

Пазителите на детето трябва да научат малката си жертва на подчинение. Трябва да го научат да държи очите си отворени и да седи мирно. Тези умения са важни, защото детето ще бъде подложено на ЕЕГ-та в големи количества. Медицинската екипировка била нещо като 11-каналов Grass ЕЕГ апарат, 11 електрода се поставяли на главата на детето, при което на хартия се принтирали графиките на мозъчните му вълни и това картографирало неща като заден план, променливост, разтоварвания на заряда, потискане на задния план, остри вълни и др. Обозначенията на електродите били например T3, T4 и др. В специалните центрове за програмиране за главата на детето закачали машина с електроди за повтаращи се тестове. По-новите машини имат до 30 половин-инчови (1.25см) електроди, които се прикрепят към скалпа на детето посредством специални лепенки или малки иглени върхове. Косата на детето се разделя, където е нужно, и електродите се захващат за черепа. Помощникът казва на детето „Не мърдай. Дръж си очите отворени. Виж тази точка. Не мигай. Не си движи тялото.“ Тази процедура се повтаря межу 45 минути и час. Накрая, от закрепените за черепа му електроди, ще има стотици разчети на мозъчните вълни на дететео. От тези разчетени мозъчни вълни програмистите ще могат да определят от какъв тип е индивидуалността му. Възможността за извършването на това оценяване и критериите, по които се прави, са една от тайните на програмирнането. Ако изникне непредвидено поведение, може да докарат роба за още ЕЕГ-та. СОХ-теста разкривал на Гитингер слабостите на човека. СОХ показва какво иска някой. И тези неща се наричат меките точки в личната индивидуалност. Също така, СОХ показва умствените слабости, които биха дестабилизирали човека и възоснова на които може да бъде пречупен. Определени типове психологически стрес имат натрупващ се ефект при нараняването на някого. Срещу хората, в които ЦРУ се е прицелило, се разгръща стресираща кампания, и по този начин могат да неутрализират потенциален враг. Цялата тази информация, събрана от потенциалните детски жертви на Монарх програмирането, е съществено важна за определянето бъдещата структура на програмирането на детето. Например децата IFU често са аутисти, IRU са шизофренични деца, а IR и IF са склонни към фантазиране. По-долу ще бъде обяснено как това помага на програмирането. Една Интернализираща личност би била полезна надълбоко във вътрешността на Системата от алтъри, докато Екстернализиращата индивидуалност е по-подходяща за фронтова (на преден план) самоличност. (Интернализиращите са предразположени към създаването на умствени фантазии.) Знаейки какво е било детето, програмистите знаят с какво разполагат и какво трябва да добавят или да изградят в мисленето на алтернативните личности, които ще създадат. Така, някои алтъри трябва да бъдат R, а други – F. И едни трябва да бъдат А, а други – U. Регулиращите (R) личности обичат дейността им да е поместена в тесни ограничения. Това ги прави пригодни за програмиране. R с готовност приемат авторитета и няма да се опитат да прекрачат обсега на навиците си. R имат изразена способност да учат без разбиране. С лекота научават даден материал наизуст, защото нямат нуждата да го разбират, преди да го научат. Това е друго качество, обичано от програмистите. Програмистите може да искат или да не искат А (индивидуалност, която се нагажда към различни роли). На бъдещия кънтри-певец му е необходим чар – на бъдещия компютърен програмист не му е. Без да могат с точност да определят какво е налично, програмирането също не може да е прецизно. Ако детето е добро по математика, програмните му сценарии ще бъдат отправени в тази посока. Ако мозъчните му вълни изразяват артистичност, тогава при програмирането програмистът ще използва произведения на изкуството. Изобразителното изкуство на европейския творец Ешер (M.C. Escher) е изключително добре пригодено за целите на програмирането. Например, в картината си „Друг свят“ от 1947г, задната равнина в центъра играе ролята на стена към хоризонта, ролята на под спорямо изгледа от най-горния отвор и на таван по отношение на гледката към звездното небе. Обърнати изображения, огледални изображения, илюзия и много други елементи се срещат в изкуството на Ешер и това прави всичките му 76 или повечето от най-известните му творби отлични за програмирането. Употр*бата на този вид елементи ще бъде обяснена по-късно. Пет деца, на всяко от които е даден един и същ сценарий по „Алиса в страната на чудесата“, ще използват сценария по пет различни начина по време на програмирането. Програмистът ползва креативността на самото дете и работи с тази уникална креативност. За да може програмирането да е стабилно, детето трябва само да създаде изображенията. Няма да стане, ако изображенията са от някой друг. Детето организира своя вътрешен свят така, че да приляга на собствените му преживявания, например замъци, кутии, стаи и куклени къщи. Тестовете по СОХ продължават и през ранните години от живота на роба, за да се подсигури, че програмирането не е превърнало детето в психопат и че не е полудяло. Детето ще се движи по сценария, предопределен за целия му живот, възоснова на тези ранни тестове. По-късно ще кажем повече за това. ЕЕГ тестовете, извършвани често върху децата, също така откриват тумори и медицински проблеми, а не само мозъчните вълни. СОХ тестовете могат да покажат с каква лекота човек може да бъде хипнотизиран. Ако ЕЕГ тестовете разкрият дете, което не може лесно да бъде хипнотизирано, то няма да бъде програмирано, въпреки че в някои случаи, ако наистина смятат, че трябва да програмират дадено дете, което очевидно не се хипнотизира лесно, програмистите ползват модерни наркотици и екстремни мъчения. ЕЕГта се ползват и за разкриване в какво състояние на съзнанието е мозъка. Програмирането Монарх се състои в структуриране на Система от алтернативни Множествени Личности и това се разглежда в глава 7. Успехът на това структуриране (отличната му финна настройка) идва от началните тестове, което означава, че програмите се изграждат по съответния начин спрямо основата, която съзнанието предоставя. Фронтът на ЦРУ Общество за Човешка Екология (Human Ecology Society) изпробва СОХ. През 1962г ЦРУ премести оперативната база на Гитингер на нов фронт, наречен Сдружение на Психологическите Оценители (Psychological Assessment Associates) на адрес Connecticut Ave., Washington, D.C. Защото Гитингер вярваше, че между хората съществуват генетично-вродени разлики, което е една от основите на Монарх програмирането, трудът му не беше приет от модерната психология. През 1974г Гитингер описа СОХ системата, „…Системата за Оценяване на Характера (СОХ): (а) посочва вътрешните и външните знаци, на които индивидът е най-вероятно да отговори; (б) предлага вида на стимулите, за които е най-вероятно да предизвикат поведенческа промяна; (в) предоставя разбиране за интер-, интра-, и не-персоналните околни среди, в които е най-вероятно индивидът да функционира ефективно; и (г) предлага прозрение относно кое създава стрес и предвижда вероятни поведенчески реакции към този стрес, включително и неприспособимости, ако е вероятно да се случат. В практическата област, СОХ предоставя метод за сдобиване със специфични знаци, говорещи за структурата и функционирането на личността. Така СОХ: (а) позволява достигането до директни заключения относно личния стил на реагиране на индивида; (б) предполага качеството на компенсациите и модификациите, които е постигнал в отговор на социалния натиск и натиска от околната среда; (в) предоставя разбиране относно развитието на индивидуалността в качеството на първична структура, натиск от околната среда, и навици за адаптиране; (г) предлага процедура за преценяване на повърхностната или контактната личност, развита с времето; и (д) прави възможно оценяването на фундаменталните противоречия между повърхностната индивидуалност и подлежащата индивидуална структура – противоречия, които по правило създават напрежения, конфликт и безпокойство.“ Уине, Джон Ф. и Джон Гитингер (Winne, John F. and John W. Gittinger), Journal of Community Psychology monograph Supplement No. 38. Rutland, Vermont: Clinical Psychology Publishing Co., Inc. 1973, стр 99.

Уау! Гитингеровото описание на СОХ отразява именно нуждите и целите на програмистите, когато започват програмиране по разделянето на съзнанието у мънички 18-месечни деца! Хората, свързани с изброените долу организации, могат да асистират на Мрежата, за да използват детето им за травматично програмиране. Децата от семейства, в които един или двама от родителите е от следните организации, често са рутинно изпращани на травматичен майндконтрол. Сега се намираме в 3то и 4то поколение хора, които са програмирани множественици (и дори до по-дълбоки поколения при някои илюминатски кръвни линии)(това е към 1996г, бел.прев). Това, което не може да бъде разгледано тук, е огромната тайна драма около това как Мория намира и установява контрол над родители чрез предписани незаконни наркотици, страх, изнудване и тн. така че да им сътрудничат в програмирането на децата си. Ако майчинският инстинкт е твърде силен, на жената може да се предпишат успокоителни, така че да се осигури стабилна къща, в която да отраснат фронтовите алтернативни личности на детето. Не-многоличностните бащи, на които не може да се разчита, се инструктират от илюминатски множественици които ги разпитват, инструктират и после изтриват спомените за това какво се върши с децата им. Възможно е родителите да имат само ограничен поглед над нещата..."
Активен

Неактивен форум
Hero Member
*****
Публикации: 3754

« Отговор #10 -: (Петък) 24 Юли 2015, 16:20 »

ОРГАНИЗАЦИИ УЧАСТВАЩИ В ТРАВМАТИЧНОТО КОНТРОЛИРАНЕ НА СЪЗНАНИЕТО (Тези групи са част от онова, което вътрешни източници наричат „Мрежата“. Те са гръбнакът на нещото, известно като Нов Световен Ред.)


•   Военновъздушно Разузнаване (Air Force Intelligence)
•   Армейско Разузнаване (Army Intelligence) (като например CIC) (американското Констраразузнаване, бел.прев)
•   Комисията за Атомна Енергия (Atomic Energy Commission)
•   Бойнг (Boeing)
•   Британско Разузнаване, включително MI-6, MI-5, институт Тависток (British Intelligence, in. MI-6, MI-5, & the Tavistock Institute)
•   Бюро за наркотиците (Bureau of Narcotics)
•   Бюро за затворите (Bureau of Prisons)
•   Католическата църква (включително Йезуитите)
•   Централно Разузнавателно Управление, ЦРУ (по прякор Агенцията, Компанията, Лангли)
•   Харизматичното движение (Charismatic movement)
•   Църквата на Сатана
•   Сиентологичната църква (Church of Scientology)
•   CIRVIS (не успях да разбера какво е, бел.прев)
•   Клуб 12 и Клуб 41
•   Индустрията на Кънтри музиката
•   Агенция по Отбранителното Разузнаване (Defense Intelligence Agency, DIA)
•   Министерство на правосъдието (Department of Justice)
•   Федерално Бюро за Разследване, ФБР
•   Фримасонството (особено Пиладийския обряд (Palladium Rite), 33та степен и нагоре, ложата Quatuor Coronati, SRIA, и други организации, които са масонски филиали)
•   GEPAN
•   Германското разузнаване (Shaback)
•   GHG
•   Холивуд
•   Домът на Сауд в Саудитска Арабия (които имат и не-програмирани роби) (потвърдено от личния ми опит, бел.прев)
•   Илюминати (познати също като Кръгът (Le Cercle); Мория (Moriah); Морийски Завладяващ Вятър (Moriah-conquering-wind,производните на Мория имена са тежки библейски и кабалистични символи); Гностици; Луциферианци и тн.) са въвлечени в травматичното контролиране на съзнанието на всички нива – като извършители и жертви, включват и Сатурновите ордени Saturni-Orden Fraternitas Saturni, THFS, FOGO, Златна Зора, Антихристка Луциферна Династия, и тн.
•   INS
•   Ку Клукс Клан (различни ККК групи)
•   Мафията
•   Масоните (фримасоните)
•   Modi'in
•   Моссад (Mossad le Aliyah Beth)
•   Мормонската църква (потвърдено от личния ми опит, бел.прев)
•   NASA (Национална Космическа Администрация)
•   Национална Агенция по Сигурността (National Security Agency, NSA)
•   Национален програмен офис (National Programs Office)
•   Национална научна фондация (National Science Foundation)
•   Военноморско разузнаване (Naval Intelligence, ONI)
•   Нео-нацистки групи
•   Oddfellows
•   Тамплиерите (Ordo Templi Orientis, OTO) (има 4 групи)
•   Р.4 (елитна секция на MI-6)
•   Palo Mayombe
•   Процесната църква и отцепката й Чингун и тн. (Process Church, Chingun)
•   Професионалният бейсбол, например A. Доджърс (спортният елит са също програмирани роби, бел.прев)
•   Руското правителство и тайните служби (ГРУ, КГБ и наследникът на КГБ, в историята, рано появила се група известна като Спец бюро #1, наречена и „Камера“ (като затворен обем) се занимавала изследване върху контрола на съзнанието чрез наркотици и хипноза. Спец бюро се занимавало с поръчковите убийства.)
•   Santaria
•   Сатанинските центрове, множеството Общества на Лилията, Децата на Лусифер (UK)
•   Храмът на силата (известен преди като Храмът на Сет) (една от множеството сатанински секти, бел.прев)
•   Umbanda
•   Армията на САЩ – особено Отряд Делта (Delta Force) и 1ви Земен Баталион (1st Earth Battalion)
•   Военновъздушните сили на САЩ (USAF)
•   Ветеранската администрация (Veterаn’s Administration)
•   Орденът на Върколаците (това е древен орден от пред-християнски времена, свързан директно с една от доминиращите извънзевни групи на Земята, които наричат себе си [Влаш], бел.прев)
•   Някои вещерски групи освен Сатанизма и Мория


Ако се следва планът на илюминати… той има 4 начални основни етапа, подготвящи жертвата за програмиране. Нека първо да ги изброим и после подробно да разгледаме тези 4 етапа. Един програмист наименува етапи 2, 3 и 4 като етапи 1, 2 и 3, но ин-утеро подготовките и предварителните церемонии всъщност формират първия начален етап (ин-утеро означава „вътрe-утробен“ от латински, бел.прев). Първият етап са началните церемонии и представляват Ин-утеро травматизирането. Вторият етап е преждевременното раждане, третият етап е да се осигури интензивна любов на детето за периода на първите му 18 месеца от 2-3 избрани илюминатски гледачи, и четвъртият етап е да се отнеме тази любов и съзнанието на детето да се разцепи за постоянно. Не всяко илюминатско дете е родено преждевременно – но много са, защото това е методът за предпочитане при програмирането.П.П.
И затова секциото е модерно. За да си спестя дългия коментар, ще кажа просто, че "секцио-роденото дете се увлича по телевизионните реклами повече от останалите деца ".
« Последна редакция: (Петък) 24 Юли 2015, 16:30 от форум » Активен

Неактивен meander
Hero Member
*****
Публикации: 1798
Пол: Мъж
"Муха влиза само в отворена уста"

« Отговор #11 -: (Петък) 24 Юли 2015, 16:36 »

 Grin
 форум
Айде да та помоля нещо.Ако ще постваш чужди книги макар и превод,губиш ма.Работата на мъжа е да разбере нещо и като стане приказка,най много да тури цитат и да почне да приказва какво е разбрал.

Обърни внимание.

Та почввам по отдалече.
Компютъра е създаден по жената.Интернет е създаден по женския начин на общуване.Защо?
Мъжа е една флашка която се е трудила да достигне знания/програма и влизайки в жената/конект жената/компа почва да работи с нея,докато мъжа продължава да търси пачове докато пъзела в жената се нареди.Викат му  осъзнаване.
Преродения Джон Атанасов ми беше комшия.Наскоро си замина.Помолих го да направи антивирусна която да не позволява да бъде ползван компа с лоши цели,отказа.А бяхо го ударили в кръвта,която оправихме.Решението си (не) беше негово,но той си носи последствията.
Всичко е енергия и някои са разбрали как да и направят технология.Както и да вкарват вируси/инфекции в жената,хеле троянски коне.
Цитат
Илюминати – илюминати представляват 13 елитарни наследствени кръвни линии, които чрез маневрите си са се наместили като управници на тази планета. Те водят двойни животи, един за пред обществото и един, основаващ се на гностична луциферианска философия, изразяваща се в множество кръвни ритуали.
Не са 13 а 12.Мина много време откакто едното им племе си замина безвъзвратно,явно много им липсва,и не е чудна невероятната им омраза към Българите.Ма ние нямаме вина,проблема си е тяхен.Те си заминаха когато барса ,вълците и българите застанаха в лунната нощ на върха на хълма.И всичко беше по правилата.
Толкова за сега от мене,има и други с акъл не с копи пейст,и ще стане приказка.
 Cool

« Последна редакция: (Петък) 24 Юли 2015, 16:41 от meander » Активен

Ако кажеш истината, не ти се налага да лъжеш.
Ако не знаеш какво да правиш, ела на себе си.

     „Ползата от книгата за този, който няма собствен ум,
       е като ползата от огледало за слепия.”
Неактивен форум
Hero Member
*****
Публикации: 3754

« Отговор #12 -: (Петък) 24 Юли 2015, 17:42 »

Евтин опит да ми се извиниш за мързела си, meandre. За щастие обаче не ми е и хрумвало да го правя специално за тебе.


Тук искам набързо да вметна абзац от следващата книга, цяла една книга със същия размер, която цели да е само в допълнение на първата, без да я повтаря. Казва се "По-дълбоки прозрения в Илюминатската формула", от Шпрингмайер и Уийлър."...
Тестване на малките деца, за да се планира програмирането.

В Том 2 бе обяснено как програмистите могат да тестват пре-вербалното дете (преди да е развило говора си, бел.прев), за да определят и планират как ще ги програмират. Електро-енцефалограмите и Теста на Гитингер бяха вече обсъдени. Ето още информация по въпроса.
Изследователите са успели (към днешна дата) да изучат личностите на неродените деца и да наблюдават как личностните им характеристики се запазват през живота им. В Том 2 бе обяснено как илюминати ползват ЕЕГ да определят типа личност на пре-вербалното дете, за да определят какво е най-доброто програмиране за неговия тип характер. Интересно, но в Понеделник, 12 Април, 1996г, 23 часът, след като Том 2 излезе на пазара, 20/20 (такова е името на едно американско новинарско предаване, бел.прев) направиха епизод, в който показаха как учени използват ЕЕГ електроди, за да правят мониторинг на мозъчните вълни на деца, за да определят потенциала им да се чувстват щастливи. Добре известно е, че мозъчните потенциали, свързани с волевите движения, са вече идентифицирани, което следователно дава на Биг Брадър възможността да предвиди кога даден човек ще направи определено движение...


Между другото, във филипинското бойно изкуство "Пекити-търша Кали" се изработват специални ритуални амулети, в които се вселява "защитаващ дух". Когато майсторът носи такъв амулет, той започва да пари или да създава някаква форма на дискомфорт всеки път, когато агресивна мисъл, предшестваща вредно физическо действие срещу него, предстои да влезе в ход от противника, или от човек наоколо. Това общуване между амулета и майстора е доста ефикасно, и майсторът успява да засече само искрените намерения за вреда по негов адрес, и да реагира точно в момента преди действието да започне, дори и да му е в гръб. Доколкото съм се интересувал, индикациите са, че май тия амулети не са измама (материалите са оскъдни де).


...Мозъкът динамично търси шаблони и постоянно генерира хипотези за заобикалящата го среда, които след това се валидизират или отхвърлят от информацията, постъпила в сетивата. Вълната Р300 (позната и като Р3 вълна накратко) позволява на невро-учените да проследят процеса по взимане на решение в мозъчната кора. Вълната Р300 показва кога мисловните процеси на съзнанието са били вътрешно изненадани. По този начин, засичането на Р300 осигурява метод за засичане на лъжата, който е по-висш от полиграфа. Когато е изненадан, мозъкът създава Р300 вълна чрез вътрешно-мозъчни функции – такива, каквито в глава 4 се наричат „демони на когнитивния процес“. Първоначално, на детските жертви им се снема ЕЕГ, с анализ на различните форми на вълните. След това се прилага ВПР теста (Визуално Предизвикани Реакции).

Това е ценно например, защото умните деца демонстрират асиметрични (с висока амплитуда) реакции по време на ВПР теста от дясното мозъчно полукълбо. Децата с ниско IQ демонстрират същите предизвикани реакции, но от двете полукълба. Това е само един от прозорците към съзнанието, с които илюминати разполагат, за да опознаят пре-вербалните деца. Има и други тестове, пробуждащи потенциала, които се използват за определянето на личните характеристики на децата. Пробудените ответни реакции могат да се ползват и за определяне дали човек е в съзнанине, или колко надълбоко е в кома. Вярва се, че ранните компоненти на пробудените реакции, които се проявяват в първите 10-20 милисекунди след стимула, идват от мозъчния ствол и може да се ползват за определяне нивото на комата. Пробудените реакции се ползват и за определяне на някои конкретни неспособности на детето да научава неща. Децата десничари, дори преди раждането си, демонстрират анатомична специализация, която подкрепя възприемането на езици в лявото полукълбо. Така че те могат дори да определят с коя ръка пише детето много отрано в развитието му.
Активен

Неактивен bg2
Hero Member
*****
Публикации: 814

« Отговор #13 -: (Петък) 24 Юли 2015, 19:32 »

Не мога да хвана логиката на темата. Значи хем се стига до извода, че душата и съзнанието са хванати в плен на материята, хем се отрича нуждата от (само)помощ за освобождението им от затвора в който са хванати. Undecided

За съжаление, явно някои хора са твърде глупави да се водят единствено по етикетите (сложени от други), вместо да направят усилие да проверят и проучат съдържанието.

На база на какво се отрича Ню-Ейджа, гностицизма и тайните общества?
Активен

Което е разумно, съществува, и което съществува, е разумно - Георг Хегел
Неактивен форум
Hero Member
*****
Публикации: 3754

« Отговор #14 -: (Петък) 24 Юли 2015, 19:48 »

Не мога да хвана логиката на темата. Значи хем се стига до извода, че душата и съзнанието са хванати в плен на материята, хем се отрича нуждата от (само)помощ за освобождението им от затвора в който са хванати. Undecided

За съжаление, явно някои хора са твърде глупави да се водят единствено по етикетите (сложени от други), вместо да направят усилие да проверят и проучат съдържанието.

На база на какво се отрича Ню-Ейджа, гностицизма и тайните общества?


Добре... И затова реши да ме обвиниш, че се опитвам да те заблудя? Да ти "пробутам" нещо, в което не искаш да повярваш? Ако беше ВЪЗМОЖНО - ЩЯХ.

Уви.

Преди да ме обвиняваш, че се опитвам да "заблудя" със заглавието, се опитай да провериш по какъв начин може да не е в конфликт със съдържанието. Има ли начин, по който да не е в конфликт със съдържанието? Ако има, значи най-вероятно това е светлината, в която съм го използвал.
Ню-Ейдж, гностицизма и тайните общества се отричат на база това, че са системи за генериране на робство. На база това, че робството е неприемливо по дефиниция, ще рече природо-нецелесъобразно по дефиниция, ще рече НЕЗАКОННО по дефиниция.


Не на последно място - обърни внимание, че това, че душата и съзнанието са хванати в плен на материята е ТВОЕТО заключение - не моето. На база информацията и впечатленията, с които ТИ разполагаш.


Темата е посветена на dido. Който ми каза, че освен ума не мога да си използвам нищо друго. Темата е за да покаже, че всъщност всичките ми заключения са плод на интуицията ми. Всичките ми прояви са плод на емоционалността ми. Просто се СЛУЧВА така, че някакси са СМИСЛЕНИ. Затова темата носи за заглавие неговите думи - тяло-ум-емоции в едно цяло. И ПОКАЗВАМ, с ФАКТИ, че това е така - майндконтрола РАБОТИ, защото тяло-ум-емоции СА НАИСТИНА едно неразривно цяло.


Ако се чувстваш излъган от това... Приеми искрените ми съчувствия. Роден съм с чувството, че съм излъган.
Активен

Страници: [1] 2 3 ... 9   Нагоре
  Изпечатай  
 
Отиди на:  


Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2011, Simple Machines  Theme KurtLarVaDisi
© Copyright 2012 - 2018 XCOMBG.NET

конспирация манипулации езотерика окултизъм НЛО извънземни духове сънища окултен конспиративен видения духове нематериален паранормални