Страници: 1 [2]   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Логическо запитване  (Прочетена 2127 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Неактивен форум
Hero Member
*****
Публикации: 3754

« Отговор #15 -: (Четвъртък) 23 Юли 2015, 14:05 »

Попитах те за твоя личен избор, докога твоя форум ще е кочина.

До кога ще е тази компартментализация. До кога всеки ще е напълно невеж за това какво прави съседа. До кога ще е това схващане "моят форум е частно пространство, няма отношение към обществото, към което принадлежа, моята аудитория е частна аудитория, тя няма общо със света, в който живея".

До кога ще се търси място, на което "да няма значение какъв си, какво правиш и какво говориш". До кога ще е това "не искам да знам какво става с другите, не искам да знам кои са тези "ние" или "нас".


Тук не става дума за търсене на онова място, на което "отговорността е условна", и на което някой може да бъде "какъвто си иска". Това е последствие... както обясних тук... от това, че никой не се интересува от обективната истина.

До кога мислиш че ще издържи това групово насърчаване? Че наистина някой може да си позволи да игнорира обективния свят?
Активен

Неактивен meander
Hero Member
*****
Публикации: 1798
Пол: Мъж
"Муха влиза само в отворена уста"

« Отговор #16 -: (Четвъртък) 23 Юли 2015, 15:25 »

 Grin
форуме
Някаде в темите съм писал начина на действие на ония.Те не творят,не съграждат,а гледат да вземат готово направеното и да го използват за тяхните си цели.Ако не искаш да светиш кат ламба тяхна,вземи си направи форум и дерзай.
Не знам ма ми се струва че си тръгнал по нанадолнището и търсиш някаде да са фанеш белким  са спреш.
Нищо лично но претенциите ти са смешни.Свалям капа на админа,отдавна ми падна границата на търпимост.
 hi (за админа)
Активен

Ако кажеш истината, не ти се налага да лъжеш.
Ако не знаеш какво да правиш, ела на себе си.

     „Ползата от книгата за този, който няма собствен ум,
       е като ползата от огледало за слепия.”
Неактивен bg2
Hero Member
*****
Публикации: 814

« Отговор #17 -: (Четвъртък) 23 Юли 2015, 18:26 »

форум, не знам каква ти е драмата, но отстрани изглежда все едно търсиш изкупителна жертва за компенсиране на някакви незадоволени (его) амбиции. Ако е така, поне кажи дали си заслужава.
Кой знае, може би вживяването като дисидент, сив кардинал, вожд сред невежите маси, неразбран гений  и прочие да ти помагат за отключване на някакъв творчески талант.
Активен

Което е разумно, съществува, и което съществува, е разумно - Георг Хегел
Неактивен bojinkata
Hero Member
*****
Публикации: 7220
Пол: Мъж
мислите определят съдбата ти

« Отговор #18 -: (Четвъртък) 23 Юли 2015, 18:44 »

Градивно поведение... но предложението няма общо с това, за което говоря. Попитах те за твоя личен избор, докога твоя форум ще е кочина.
  Докато  го  посещават  прасета  като  теб!

 Grin Grin Grin Grin Grin Пак в десятката! Админе, добре му отговори! Подкрепям! hi
  Форуме, щом е кочина, какво търсиш в нея? Ма нещо нервичките те  гонят! Чуждо мнение не търпиш? Shocked
Активен

bojinkata
Неактивен ARRI
Hero Member
*****
Публикации: 1831
Пол: Мъж

« Отговор #19 -: (Четвъртък) 23 Юли 2015, 23:11 »

Как работи американската пропагандна машина

Доклад от края на 2013 г., изготвен от Комисията за защита на журналистите, обвинява президента Барак Обама, че оказва натиск върху журналистите, за да се придържат към официалната позицияАмериканската пропаганда крие неонацизма, който вилнее в Украйна


Американската пропаганда търпи загуби във войната срещу Русия


Няма да си адвокатствам. Нооооооо........ще напиша някои неща, и съм сигурен, че поне двама от писалите в темата ще се разпознаят. Ще пиша за комплекса за малоценност и високомерието. Те двамата са като сиамски близнаци. Където е комплекса за малоценност, на близо е и високомерието. Важно е да се знае, че част от хората не остават само и единствено при комплекса за малоценност, тъй като той е неествено и мъчително състояние за човека и той бяга от него в противоположната посока. Комплекса за малоценност е твърде подтискащо състояние, дори болезнено и създава траен дискомфорт, затова настоятелно изисква някаква компенсация или изход.Така се получава засилването по вертикалната ос към високомерието (горделивостта). Следователно високомерието е патологичната компенсация на комплекса за малоценност. Ясно се забелязва как комплексът за малоценност и високомерието са сложили своите отпечатъци на шир и надлъж в човешкото поведение и взаимоотношения.  Комплексът за малоценност именно поради своята неестественост за човека е толкова досаден и мъчителен, че предизвиква своята неосъзната и поради това патологична компенсация във високомерието. Желанието на хората да се измъкнат от лапите на  комплексът за малоценност е толкова неистово, че те са готови дори да приемат, че са чули гласове свише, че са избраници на върховна сила,  само и само да се почувстват изтеглени от мишата дупка, където ги е наврял комплексът им за малоценност. Затова и страхотно се дразнят, когато с невинни въпроси се внесе съмнение в техните велики, но илюзорни опори.


Е, разпознахте ли се мили мои комплексирани душички. НЕ? Има време. И това ще стане. А до тогава се мислете за веуки винкеуи от пеунишко сеуо. Много си ви отива това поведение и изоообщо не дразни никой, само ни разсмива. Продължавайте и не забравяйте в скоро време да вдигнете ръка с/у админа и да пискате от него да се самоизгони от форума, понеже ЕГОто ви не го понася.


Ако наоколо има някой по-важен от моето его, искам той да бъде заловен и веднага разстрелян.


Дъглас Адамс или някои ''колеги'' от форума(нека всеки сам реши за себе си)  Wink


Поздрави и хубава вечер  hi
Активен

Ако искате картина на бъдещето, представете си ботуш, който стъпва върху човешкото лице и остава там завинаги.Оруел
Неактивен admin
Administrator
*****
Публикации: 537

« Отговор #20 -: (Петък) 24 Юли 2015, 10:27 »

Да? И? Какво искаш да кажеш с това техническо допълнение?
Искам да кажа, че ако прогониш някой с неприятна миризма, едва ли ще му помогнеш. Но ако се направи техническото уточнение каква е причината, ми се струва че ще се помогне - човек вече ще има логически отговор и най-вероятно ще има стремеж да се поправи. По същата логика, едва ли ще се помогне на някой, като се изгони от форума. Питаш ме каква е целта на форума? - ами това май е една от целите - да си помагаме - при наличие на желание от двете страни, а не като принуда.
Активен
Неактивен admin
Administrator
*****
Публикации: 537

« Отговор #21 -: (Петък) 24 Юли 2015, 10:27 »

НЕ МОЖЕШ да оставиш множеството да се развива само, без водач, без възпитател, без образ за морално подражание, без посока, без грижа. Не можеш да оставиш детето без родител. Първо защото то НЯМА да се развие без грижа. Второ защото ИМА външни заинтересувани сили, които винаги ще се опитат да откраднат множеството и да го претопят по свое разбиране, и то в крайна сметка ще има чужд господар (мащех).

На този ми коментар ти каза, че не ти дреме един вид.

Е не си обективен, то нямаше да го има този форум ако ми беше безразлично - няма логика.
Казваш ми, че блъфирам с метафори - тогава ако се изразя по-конкретно това което виждам е, че въпреки техническите подобрения и напредъка в технологиите, една част от хората са достигнали до такъв застой в духовното си развитие, че тази застоялост и пасивност, води до едно постоянно разпадане на човека като личност. По тази причина, тези които осъзнават тежестта на случващото се, имат свято задължение - непрекъснато да се стремят да поправят последиците от това заблуждение и да покажат причините и нужните стъпки, чрез примера на собствения си живот.
Активен
Неактивен ladonnae
Sr. Member
****
Публикации: 319

« Отговор #22 -: (Неделя) 26 Юли 2015, 18:00 »

Имате нужда от админ пред когото да развеете... шапки с въздух под налягане. Имате нужда от форум, който да задава въпросите.. и обвините. Имате нужда от величие. Не виждате bojinkata и онзи, плешивия, дето използва вниманието на аудиторията... и е превърнал пространството в лична (комерсиална) и никаква страница/дискусия. Благодаря на форум, че има смелостта да зададе въпроси и се презирам... ще го разбере някога. Не виждате глупостта... не вие сте за бан(ан), а тя. Никой не ви попита... някакъв си форум спомена имената ви и скочихте от дълбока летаргия. Не осъзнавате паразитизма. Нямате друга роля, освен да послужите за пример и се благодарете на великодушието на форум, но именно на фона на неговото... спирам до тук.
Активен
Неактивен ARRI
Hero Member
*****
Публикации: 1831
Пол: Мъж

« Отговор #23 -: (Понеделник) 27 Юли 2015, 19:38 »

Я, госпоДЖата от платените любовчии на лилявите пруки от ''протестна(платена) мрежа се изминджи подобаващо у конспиративния форум. ГоспоДЖа, свали фалшивата маска и слез на Земята. Не знам колко ти плащат да минджиш и да се ливриш тук, ама не си намерила мястото. В сайта на ''дневник'' ша ти плащат повече. Бегай да се иво минджиш там. А форумето и гласчето си прибират тлъст хонорар от фондация ''америка за българия'', а ти им адвокатстваш за 2 сребърника. Преди тях имаше един смешник дето не му помня името, ама се биеше у косматите гърдички, че живее у Канада. Ако някой си го спомни, да ми подскаже името му. Ама то не е важно. Колкото ми е важно името на гласчето, форумчето, толкова ми е важно и именцето на поредното соросоидче у форума. Ама тва е друга тема. Скрий се каке. Тук немаш място. Ейййй....от къде ви сбират все инвалиди по всички теми, но имащи право на глас. Как пък от прОЗД, та по-прОЗД ви пращат тук?
Активен

Ако искате картина на бъдещето, представете си ботуш, който стъпва върху човешкото лице и остава там завинаги.Оруел
Страници: 1 [2]   Нагоре
  Изпечатай  
 
Отиди на:  


Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2011, Simple Machines  Theme KurtLarVaDisi
© Copyright 2012 - 2018 XCOMBG.NET

конспирация манипулации езотерика окултизъм НЛО извънземни духове сънища окултен конспиративен видения духове нематериален паранормални