Страници: 1 [2]   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: От птичи поглед към Земята  (Прочетена 3325 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Неактивен Страшкоу
Administrator
*****
Публикации: 1586
Пол: Мъж
САМО НУ ПАГАДИ!

« Отговор #15 -: (Неделя) 20 Септември 2015, 17:49 »Кадри от полярно сияние

Активен
Неактивен Мила
Hero Member
*****
Публикации: 1209

« Отговор #16 -: (Неделя) 20 Септември 2015, 19:06 »

https://youtu.be/hpdlQae5wP8
 
    Не е съвсем по темата, но пак е от 'птичи поглед', макар и не в буквалния смисъл.
Активен
Неактивен Страшкоу
Administrator
*****
Публикации: 1586
Пол: Мъж
САМО НУ ПАГАДИ!

« Отговор #17 -: (Неделя) 20 Септември 2015, 22:41 »

Т.е. от "птичи поглед" в кавички.  good

--------------------------------------------------------------
Графика на положението ни спрямо галактиката. Второто изображение е много голямо: 5600х5600

http://prikachi.com/images/3/8367003S.jpg
От птичи поглед към Земята


https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/8/89/236084main_MilkyWay-full-annotated.jpg
От птичи поглед към Земята
Активен
Неактивен radosveta
Newbie
*
Публикации: 13
Пол: Жена

« Отговор #18 -: (Четвъртък) 01 Октомври 2015, 16:24 »

Много красиви снимки! Уникални са!
Активен
Неактивен Страшкоу
Administrator
*****
Публикации: 1586
Пол: Мъж
САМО НУ ПАГАДИ!

« Отговор #19 -: (Понеделник) 18 Януари 2016, 20:14 »

Как изглежда Земята наблюдавана от повърхността на Луната и зад Луната. Първият клип е симулация на движението чрез програма, а вторият е от сайта на НАСА:

 
Активен
Неактивен Страшкоу
Administrator
*****
Публикации: 1586
Пол: Мъж
САМО НУ ПАГАДИ!

« Отговор #20 -: (Събота) 30 Януари 2016, 14:17 »Световна карта на геотермалните райони. На границата между отделните плочи, ефективността при използването на геотермална енергия е доста по-голяма отколкото на другите места. Освен за отопление и охлаждане, може да се използва за производство на електричество.
Активен
Неактивен Страшкоу
Administrator
*****
Публикации: 1586
Пол: Мъж
САМО НУ ПАГАДИ!

« Отговор #21 -: (Събота) 23 Април 2016, 03:55 »

https://opensignal.com/

Карта на планетата с обхвата на мобилните 2G, 3G и 4G мрежи. Примерните снимки са от 4G покритието над Европа и България, а третата е с антените над София на трите мобилни оператора. Данните не са напълно обективни, защото примерно 4G мрежата на Виваком в момента е почти изградена (2016), но още не е пусната да се ползва. А данните за покритието се събират от смартфоните през инсталираното приложение на самите абонати които ползват мрежата, когато е налична.


http://prikachi.com/images/78/8766078U.png
От птичи поглед към Земята


http://prikachi.com/images/79/8766079D.png
От птичи поглед към Земята


http://prikachi.com/images/80/8766080n.png
От птичи поглед към Земята
Активен
Неактивен Мила
Hero Member
*****
Публикации: 1209

« Отговор #22 -: (Понеделник) 25 Април 2016, 14:40 »

http://megavselena.bg/wp-content/uploads/2015/08/00125.jpg
От птичи поглед към Земята


http://megavselena.bg/wp-content/uploads/2015/08/0029.jpg
От птичи поглед към Земята

 
Окото на Сахара
http://megavselena.bg/potynalata-atlantida-izpluvala-v-afrika/
Активен
Неактивен форум
Hero Member
*****
Публикации: 3754

« Отговор #23 -: (Понеделник) 25 Юли 2016, 05:04 »

Активен

Неактивен форум
Hero Member
*****
Публикации: 3754

« Отговор #24 -: (Понеделник) 22 Август 2016, 14:32 »

Ракетите не отиват в космоса – свидетелите се множат, доказателствата се трупатCrrow777: Добре дошли в проекта на Crrow777, приготвил съм ви доста интересен клип днес.

Знаете ли, мисля че си заслужава да се спомене. Виждам толкова много растеж и толкова много хора, които започват да схващат безсмислиците и глупостите, които толкова много от нас прекарват толкова много време да посочват на публиката, опитвайки се да я информират за изобилната измама, която се случва от много десетилетия.

Едно от нещата, за които постоянно говоря, са… фалшивите ракетни изстрелвания. И… толкова много хора идват на моя канал, казвайки, че имат проблем с моите твърдения, че ракетните изстрели не стигат до космоса. Както знаете, аз твърдя, че има някаква твърда преграда между космоса и нашата атмосфера. Твърдял съм преди, че това може би е затворена система. Дори съм казвал, че космосът може би е съставен от вода, и не съм сам в тези си твърдения – Браян Мълин и други са провеждали изследвания, клонящи към същата възможност.

Днес, обаче, е много интересен ден за мен. Защото – си имаме свидетел очевидец на цели ДВЕ фалшиви ракетни изстрелвания, като второто се случи на вчерашна дата. Днес е 19 Август, 2016г, и вчера имаше пълнолуние, и тази личност, с която след малко ще разговарям по телефона, е заснела вчерашното изстрелване на видео. Това, което видеото е заснело, не е толкова интересно, колкото звукозаписа. Звукозаписът ми е ТОЛКОВА интересен… И отново казвам – толкова много хора си отварят очите за този вид простотии, които от толкова дълго време се замитат под килима.

Мисля, че преди по-малко от година, не съм сигурен точно кога, направих един клип, в който говорих за всички онези свидетели във Флорида. Нещо се беше взривило във въздуха над къщите им, като се оказа, че това е било ракетно изстрелване. А по новините показваха едно голямо, красиво изстрелване на ракета, само че хората на земята видяха нещо абсолютно различно. Е, същото се случва отново – тази човек, преди един месец, на миналото пълнолуние, станал свидетел на ракетно изстрелване. Само че осъзнал, че тези ракети НЕ ОТИВАТ в космоса. Те всъщност отиват в океана. След това свидетелката е била достатъчно съобразителна, за да се подготви за следващото второ изстрелване на вчерашното пълнолуние, за да излезе навън, заедно със съпруга си като свидетел, и този път да заснеме, колкото добре може, това второ изстрелване.

Но най-доброто от всичко е звукозаписа. И ще ви го пусна веднага след като говоря с Джес по телефона ей сега. Тя, освен това, живее там, където се наблюдават ракетните изстрели, вече не могат да я правят на глупачка и повече от ентусиазирана да заснема на филм нещата, които може да наблюдава, след което да се изправи и да каже на всички истината.

Един зрител ми изпрати тази снимка на сателит, който трябвало да бъде изстрелян в космоса, само дето… и сами виждате…

Crrow777: Добре! Здравейте тук на YouTube-проекта на Crrow777. С мен се свърза един зрител, който е станал свидетел на фалшив ракетен изстрел от Флорида… И аз говорих с този човек по телефона, той ми изпрати видео, което ще пусна след краткия ни разговор.

Та… както повтарям… НАСА никога не е пращала ракети в космоса и мисиите на НАСА са част от същата лъжа. Но както и да е, нека се впуснем в разговора, който имах със свидетел на един от фалшивите ракетни изстрели на НАСА. това Джес, добра дошла Джес!


Джес: Здрасти, как си Crrow, благодаря ти, че съм в ефир!

Crrow777: Добре съм… та Джес, откога си зрител? YouTube канала ми ли следиш, или следиш серийното излъчване?

Джес: Следя те и на двете места, и съм зрител от може би година насам…

Crrow777: Супер… Бях много заинтригуван като ми писа на пощата, понеже винаги съм се чудел кога ли ще се появят очевидците и дали ще излязат публично. Горе-долу преди около една година във Флорида имаше ракетен изстрел, по новините го показаха без проблеми, както винаги… само че хората в близкия квартал забелязали ракетата в небето, и си помислили, че нещо се взривява във въздуха над къщите им, и това въобще не го съобщиха по новините. Просто още едно фалшиво изстрелване, но нека направо да скачаме в твоя случай.

Ти… преди около месец, на пълнолуние, поправи ме ако греша, ти ставаш свидетел на изстрелване от SpaceX, и осъзнаваш, че ракетата не отива в космоса. И така… СНОЩИ, когато пак беше пълнолуние или много близо до пълнолуние, си знаела че ще има още едно изстрелване, така че си се приготвила с камерата си. Та нека да поговорим за това какво видя при първото изстрелване на SpaceX преди около месец. Днес е 19 Август 2016г, така че първият път става дума за около 19ти Юли 2016г, или когато там беше миналото пълнолуние. Знаеш ли каква беше предполагаемата мисия на това ракетно изстрелване през Юли?


Бел.прев: SpaceX – Корпорация за Космически изследвания и технологии (Space Exploration Technologies Corporation) е американска авио-космическа компания, базирана в Хоторн, Калифорния.


Джес: Добре… Значи… На 18 Юли, когато имаше пълнолуние, си седях отвън и дори не знаех, че има изстрелване, насрочено за този ден (вечерта, много рано сутринта всъщност). Та… седя си отвън, беше тихо, не чух нищо… и над къщата си изведнъж виждам тази ярка бяла светлина, изскочила сякаш от нищото, и сякаш нещо излизаше от нея и идваше към къщата ми. Мина много близо.

Затова продължих да следвам това нещо с поглед… И изведнъж то направи остър десен завой, след което чух звук като от ракета, много ниско, успоредно на земята, прелетя над къщите в посока океана. Аз живея буквално на около 3 – 4 км от плажа, въобще не съм далече.

Crrow777: А колко си далече от Канаверал? Предполагам, че изстрелите се провеждат на Канаверал… на какво разстояние от там живееш?

Джес: Живея на около 2 часа северно, намирам се точно южно от Джаксънвил.


Crrow777: Добре, продължавай…

Джес: Та значи… обадих се на приятелката си, беше някъде около 12 или 1 сутринта, за да й кажа какво бях видяла току що. И тя ми каза “Чакай да ти кажа какво стана пък при нас, ние чухме три гърмежа от преминаване на звуковата бариера, но това е понеже от SpaceX току що изстреляха ракета”. Всъщност става дума за ракетата Falcon 9 (Сокол 9) на SpaceX. Мисията на ракетата била доставка до МКС (Международната Космическа Станция), това е първата ракета…

Crrow777: Значи това е първата ракета, която си видяла… От SpcaeX твърдят, че са занесли продоволствия до МКС… Ти обаче си я видяла да лети успоредно на къщата ти, която е на 2 часа път северно от полигона, след това си видяла ракетата да прави остър десен завой, контролиран завой, и да се отправя към океана.

Джес: Боже ТОЧНО на това приличаше – на контролиран завой, просто не можех да си го обясня. Просто ми се заби в главата… и… знаех, че вчера щеше да бъде ново пълнолуние и си казах “Хм, няма ли да е странно, ако видя пак същото нещо на това пълнолуние”. Дойдоха новините… а аз не гледам много телевизия, но просто така се случи, че зърнах един клип на новините, в който се казваше, че Delta 4 (Делта 4), която е ракета на ULA. Обединен Съюз на Ракетните Изстрелвания (United Launch Alliance), това са военните, мисля че е собственост на военните…


Бел.прев: United Launch Alliance (ULA) е съвместен проект на Локхийд Мартин (Lockheed Martin Space Systems) и Бойнг Отбрана, Космос и Сигурност (Boeing Defense, Space & Security). ULA е основана през 2006г и събира екипите на тези две компании, които осигуряват изстрелвания на космически летателни апарати за правителството на САЩ. В списъка с правителствените клиенти за изстрелвания на САЩ влизат както Министерството на Отбраната и НАСА, така и други организации. Чрез ULA Локхийд и Бойнг държаха монопол над военните ракетни изстрелвания за повече от десетилетие, докато Военновъздушните сили на САЩ не сключиха договор за GPS сателит със SpaceX през 2016г…


Джес: …ТЕ, предната вечер, щяха да изстрелят в космоса два сателита за засичане на заплахи.


Crrow777: Хахахаха…

Джес: Та…Казах си, че ако онова което видях миналия път е това, което си мисля, тогава трябва да го видя и тази вечер… само че трябва да съм малко по-подготвена. Е какво мислиш… Снощи излизам навън и гледам… на изток, от тази посока нещото дойде и двата пъти… Та този път беше малко по-далече, въобще не беше толкова близо, колкото го видях първия път. Но ОТНОВО, това нещо идваше право към къщата ми, която се намира на север от нос Канаверал. И НЕ СЕ издигаше, а идваше КЪМ къщата ми…

Crow777: Значи успоредно на земята…

Джес: Да…

Crrow777: А колко далеч от земята, можеш ли да предположиш, имаш ли си на идея?

Джес: Този път беше малко по-високо, бих казала, може би около 450 м…

Crrow777: А първата, както ми каза, ти се струва да е била на около 300 м?

Джес: Да, нещо между 250-300 м, беше наистина много ниско. Бях изненадана.

Crow777: добре, да продължим с описанието… Значи снощи знаеше, че ще има изстрелване, виждаш го в небето, успоредно на земята и идващо към къщата ти.

Джес: Да…


Джес: Всъщност го записах с телефона си. В едната си ръка държах телефона, а той беше вързан за лаптопа ми. И на лаптопа бях пуснала излъчването на живо от полигона Канаверал… понеже, заради късния час през нощта не го излъчват по телевизията тук, така че трябваше да отида на адрес в интернет, за да го гледам на живо, и това звучеше на фона. Та… 37 секунди, след като обявиха, че ракетата е във въздуха, аз вече виждах как това нещо идва към къщата ми…

Crow777: А си на два часа път…

Джес: Два часа, да…

Crow777: Но това е супер, уау… първия път не те разбрах, че всъщност си гледала предаването на изстрелването на живо онлайн. та значи, по интернет гледаш типично ракетно изстрелване, а пък очите ти виждат нещо тотално различно.

Джес: Да, хаха…

Crow777: Добре, да продължим… Значи е на 450 м от земята, успоредно на земята, идва от изток към къщата ти. Какво виждаш по-натам…

Джес: Та… Бях толкова развълнувана, че го предвидих… Понеже знаех, че това ще се случи… И изтичах вътре в къщата, за да извикам съпруга си да дойде да види. След това включих на пауза, за да изтичам пред къщата, понеже задния двор на съседите е игрище за голф и е много отворено, помислих си че оттам ще има по-добър изглед.

Само че докато стигна до там… имайте предвид, че днес трябваше да пръскат небето, така че небето въобще не беше толкова чисто като първия път. И докато стигна пред къщата, то вече беше направило този десен завой и светлината вече едва се виждаше, но продължаваше да лети успоредно на земята, и изчезна в мъгливото небе.

Crow777: …Над океана.

Джес: Над океана… Всъщност в посока към океана…

Crow777: Към океана… Значи е направило същото като миналия път, когато си го видяла – контролиран десен завой от твоята гледна точка, *урс успореден на земята в посока океана.

Джес: Да. Да. Точно така.

Crow777: Само това видео ли направи, което ми изпрати?

Джес: Това е всичко, което успях да заснема, да…

Crow777: Интересното във всичко това е, на първо място, че си свидетел очевидец, който излезе публично да изкаже свидетелството си, което подкрепя това, което отдавна знам, че се случва. Те ни лъжат с ракетните изстрели още от… явно от 60-те години. Тези ракети не отиват в космоса и е много интересно да срещна някой като теб, който има достатъчно смелост да каже каквото вижда… Всъщност… трябва да спра да тук и да пусна видеото. Но най-интересното в него е АУДИОТО, понеже се опитваш да кажеш на съпруга си “Виж! това нещо не отива в космоса!”, а в същото време държиш в ръка излъчването пряко и на живо, и виждаш в какво медиите се опитват да накарат хората да вярват.

Но най-интересното е, че живееш на място, където това няма да е последната ти възможност да заснемаш тези неща.

Джес: Да, и в бъдеще ще бъда по-добре подготвена за тези неща.

Crow777: Супер е, че си знаела, че е 37 секунди след изстрелването, понеже освен това знаем, че си на 2 часа северно от Канаверал… Искам да кажа, че веднага ще се появят тролове, които ще започнат да плюят по всичко това… Понеже те не искат да обмислят и да проверяват нещата, те просто искат да вярват, че тези ракети отиват в космоса… Но както и да е…

Благодаря ти толкова много Джес…

Джес: Хей, за мен беше удоволствие…

Crow777: Супер е, че се запознах с някой като теб, ще поддържаме връзка. Може би по-натам ще те включа в някое редовно излъчване.

Джес: Жестоко, много ще ми хареса…

Crow777: Говориш добре в ефир и е супер, че имаше смелостта да се появиш в ефир и да говориш за това, което си видяла, понеже е критично важно… Тези хора вече десетилетия наред се измъкват с тези лъжи. А и на всичкото отгоре, всички граждани на тази държава плащат за лъжите на НАСА, и когато от НАСА кажат, че са похарчили няколко милиона долара за изстрелването на някаква ракета… истината е… че просто са запалили една адски яка фойерверка… понеже тези неща 100% не отиват в космоса.

Джес: О! Между другото! Исках да ти кажа, но щях да забравя. Ако отидеш на сайта на ULA, ще видиш, че символът им е бухал, и има надпис “Ние виждаме всичко”. Мислех си че е смешно…

Crow777: Нее… шегуваш ли се? Чакай да си отворя браузъра. казваш, сайта на ULA?


Crow777: Боже, ще включа това в клипа. Благодаря ти за всичко Джес, и благодаря че ми разреши да излъча това в ефир.

Джес: За нищо, чао-чао…


Видеото започва от 17:22 на дадения линк.Crow777: От много, много, много време повтарям, че тези ракети не стигат до космоса, просто ги изстрелват във въздуха, правят парабола над океана и цопват в него. Но Джес, освен това, е свидетел, че тези ракети са ръчно управлявани и от нейната перспектива правят остър десен завой, преди да излязат в океана.

Знаете ли… това, което НЕ виждате, докато изследвате нещо, е почти толкова информиращо, колкото онова, което виждате. Имаме точно НУЛА HD кадри от земен наблюдател, заснемащ ракета, излитаща през целия път чак до космоса. Нито пък имаме каквито и да е HD кадри на ракета, която се връща от космоса, демонстрираща предполагаемото “изгаряне”, което ни казват че се случва. А хора като мен, които имат дори и телескоп на средно техническо ниво, ще са повече от достатъчни за заснемането на такива материали.

Просто една добра теле-фото леща е достатъчна, за да се заснемат такива кадри. И самият факт, че такива HD кадри не съществуват, е причината да се надсмея над времената, в които живеем. Всичко, което може да се заснеме на HD, ЩЕ бъде заснето на HD – Толкова е просто.

Та… ето ви го хора. Зрителите, които ме следват в YouTube и на редовните ми радио-емисии вече излизат публично и свидетелстват за някои от нещата, за които говорим на тези канали. Оттук насетне ще е едно интересно преживяване.
Активен

Неактивен Psyhea
Restricted
*
Публикации: 3138
Дата на регистрация 2012-12-12!

« Отговор #25 -: (Понеделник) 22 Август 2016, 15:14 »

Ха!
Изобщо,ама изобщо не съм изненадана! Напротив...Все повече се засилва очакването някой ден както си вървя,един голям сценичен прожектор да разкъса небето над мен, което се оказва хартиен декор.
.Като в " Шоуто на Труман"..
 Grin
Активен
Неактивен The Dark Lord
Full Member
***
Публикации: 132
Пол: Мъж

« Отговор #26 -: (Събота) 14 Януари 2017, 14:52 »

http://www.novini.bg/news/401278-%D1%81%D1%82%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%BD%D0%B8-%D0%BE%D0%B1%D0%BB%D0%B0%D1%86%D0%B8-%D1%81%D0%B5-%D0%BF%D0%BE%D1%8F%D0%B2%D0%B8%D1%85%D0%B0-%D0%BD%D0%B0%D0%B4-%D0%B0%D0%B2%D1%81%D1%82%D1%80%D0%B0%D0%BB%D0%B8%D1%8F-(%D1%81%D0%BD%D0%B8%D0%BC%D0%BA%D0%B8).html

Пасажер в самолет засне зрелищни облаци, приличащи на райета, в небето над Австралия, съобщи Би Би Си.
Не е нещо ново, но специално аз разбирам за тези облаци чак сега.
Впечатляващо.
Активен
Неактивен Мила
Hero Member
*****
Публикации: 1209

« Отговор #27 -: (Събота) 24 Юни 2017, 12:56 »

NASA's Cassini Mission Grand Finale at Saturn
June 23, 2017
Image_4763f-Cassini-Grand-Finale (1)


http://www.dailygalaxy.com/my_weblog/2017/06/-join-cassini-missions-finale-at-saturn-live-at-nasas-jet-propulsion-lab.html


... Не е точно към Земята, но е красиво!
Активен
Страници: 1 [2]   Нагоре
  Изпечатай  
 
Отиди на:  


Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2011, Simple Machines  Theme KurtLarVaDisi
© Copyright 2012 - 2018 XCOMBG.NET

конспирация манипулации езотерика окултизъм НЛО извънземни духове сънища окултен конспиративен видения духове нематериален паранормални