Страници: 1 [2] 3   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Лична "опитност"  (Прочетена 2320 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Неактивен Една-единствена
Newbie
*
Публикации: 11

« Отговор #15 -: (Вторник) 14 Юли 2015, 08:14 »

На всеки се е случвало да получи някакъв проблясък, едно мини-просветленийце или мини-сатори. Осъзнатото те залива като цунами и те иставя без дъх. Често първата реакция на будния човек е да иска да сподели това, което е осъзнал, с останалия свят (даже казват, че точно по това се познават новосъбудените хора). Такива примери може да намерим навсякъде около нас, включително и в този форум. Това би могло да е една от причините толкова много да се натрапва чужда лична опитност.
Друг е въпросът за личните подбуди – дали ще се прави от чист алтруизъм или „с комерсиална цел“, а предполагам, че често второто някога е започнало с първото. Има много хора, които искат да достигнат до Истината по чудодейни и бързи пътища и нищо чудно, че при такава пазарна ниша, ще се намерят и хора, които да ги предлагат (някой беше казал – ако искаш да забогатееш бързо и лесно, направи си секта).
Хората – особено тези, които НЯМАТ лични опитности - лесно се доверяват на „авторитети“, вероятно всеки търсещ преминава през такъв период, включително и аз. 
В крайна сметка всяка (езотерична) книга и всяко учение също е споделяне на лична опитност. А кой, какво и как ще вземе нещо за себе си е въпрос на свободна воля, която както писа по-горе Psychea включва и това да повървим по чужд път, което всъщност няма само негативни страни. Споделям схващането, че няма лош опит, всичко е опит. Понякога научаваме какво едно нещо Е като преди това научим, какво НЕ Е.
Колкото до ролята на Учителя – много ми хареса това, което един приятел ми каза преди време – че ролята на Учителя е да изкушава Ученика. Истинският Учител няма да те покани в собствения си храм, а ще те отведе при твоя и ще се оттегли, за да пристъпиш в него сам.
Активен
Неактивен meander
Hero Member
*****
Публикации: 1798
Пол: Мъж
"Муха влиза само в отворена уста"

« Отговор #16 -: (Вторник) 14 Юли 2015, 11:17 »

 Grin
Dorssay
Цитат
Духовното развитие е еволюционен процес.
rofl2 rofl2 rofl2
Ей тва много ма изкефи.
Каква хубава дъвка.Между развитие и еволюция има балкан разлика.
Наша работа е да развиваме знания и умения,а тея които не могат или не искат я карат с еволюция,революция рестарт и т.н.
Според мене първия начин е оригинала,и е верен.А ти ги тури двете заедно.Духовно развитие имаш само тогава когато имаш дух(личен),а пък не мога да се сетя на духа какво му има за развиване.
А ако искаш да еволюираш духовно има духовни практики,духовни учители,гурута-мурута,даже и енергийни практики,йога,рейки -мейки,даже има и вуду-муду,и раздел абракадабри.
Но това са техники чрез които те инициират/еволюция,и после са правиш на духовен,или на велик или на владетел на световете.
Но при първото промените в живота не са смъртоносни за тебе,докато при втория я оцелееш я не.
Тялото е нещо като технология,която за да работи нормално и трябва лична енергия.Такава с чалъми като еволюция и там другите не можеш да добиеш.Става с труд и развитие на знания и умения.От тях си докарваш личен дух,от него си връщаш духа който е в  тялото ти при раждане,и кат натрупаш спестявания в дух се докарваш до жена/душа.Тя множи и преобразува спестения ти дух и дърпаш напред към светия.Почваш да светиш кат ламба.Влагаш си малко от спестяванията ти за нещо с файда за теб,и се получава духовно развитие.Ши трябва зорко да се пазиш,че тия с еволюцията търсят да окрадат някой с дух,щот искат и те да са светила.
А пък да не ги гледат накриво сега се правят на такива ,светила на духовната еволюция,и а успеят да оберат някой "ученик", мба аз си бях светило ко искате от мене.
Заради енергийно вмешателство,ги изръшках всичките,само до маг не стигнах.Хакнаха ми и две нива на рейки за две седмици,па то трябвало да минат години,  преди да ми дигнат нивото.Смях,разтекох се кат продънено буре,и ръся наред любоф и светлина(мамка им).Изкарах късмет намерих наш лечител.Вместо да ми е гуро намерихме време да си поприказваме,и от приказка на приказка ми светна.Ми то същото съм го учил в училище ма ся му викат астрал.Басси.
Отвори един учебник по основи на електротехниката,огледай се и добави към написаното малко реалност, и воаля.Станал си гуро,ма ако не та тресне тока,щото съм се уверил че на учебник и на живо тока е бая различен.Другото е развиване на знания,умения и личен ток.
Натрупаш ли личен ток, крушката ти почва да свети по силно и осветява неща за които преди си бил на тъмно.Това забелязах,и ся въртя глава и са хиля-вашта мама,и ся съм егоист,трупам ма трупам енергия белким ламбата ми светне хубаво ,та да ги видя тея хубавци.
А най тонизиращо е кат та запраскат всякакви енергийни специалисти,ма мама зимъска до печката много си играеше с мене,и всичките и игри свършиха работа реална,и ся специалистите ма гледат на кръв.Пука ми.
Всичко в живота идва когато си го постигнал с труда си и си готов.А колкото повече напъвате,с техники практики и т.н,нещата ви отиват на през крив макарон.
Насила хубост не става.
 Cool
« Последна редакция: (Вторник) 14 Юли 2015, 11:46 от meander » Активен

Ако кажеш истината, не ти се налага да лъжеш.
Ако не знаеш какво да правиш, ела на себе си.

     „Ползата от книгата за този, който няма собствен ум,
       е като ползата от огледало за слепия.”
Неактивен Веско
Hero Member
*****
Публикации: 648

« Отговор #17 -: (Сряда) 15 Юли 2015, 21:25 »

Преди няколко години мислех по въпроса дали сънуват слепите хора и ако, дали сънища им са осъзнати.  Тогава когато имах възможност прекарвах голяма част от деня от сутринта до когато издържа с превръзка на очите. / много е трудно, в общи линии нищо не можеш да направиш, нито телефон да вдигнеш, нито да хапнеш, да не говорим за по сериозни неща Smiley/. След като ми писнеше обикновенно се опитвах да поспя без да свалям превръзката.. винаги когато съм го правил съм имал ОС или ОИТ, щом се появи съня и еврика нали бях сляп Smiley Упражнението е ценно за повишаване радоста от живота, след него човек си дава сметка за много неща.
Активен
Неактивен dido
Full Member
***
Публикации: 223
Пол: Мъж

« Отговор #18 -: (Сряда) 15 Юли 2015, 21:45 »

  Тогава когато имах възможност прекарвах голяма част от деня от сутринта до когато издържа с превръзка на очите.
Интересна идея, ще я пробвам когато мога. Благодаря!
Активен

Неактивен Bobi
Hero Member
*****
Публикации: 666

« Отговор #19 -: (Събота) 25 Юли 2015, 12:50 »


Контаката с правилен Учител , или "Гуру-Муру" (както му викаш) съкръщава този процес в пъти. Въпроса е , къде да се намери. Тук принципа е , че когато Ученика е готов , то Учителя сам се появява.


 Точно този принцип е криворазбран и води до това хората да следват някого.

  Когато ученикът е готов- тогава Всичко се превръща в Учител. Учителят не е непременно белобрад мъдър старец, гуру-муру или Далай Лама. Да бъде човек е една от безброй многото форми, чрез които уроците могат да се разкрият.  Ако листото е било листо, когато ученикът не е бил готов, същото това листо се разкрива като Учител, когато е готов.
  Хората, които смятат, че са готови, изпитват нужда от узаконяване на своята готовност и поради тази причина, а и защото е по-лесно, се отдават на авторитети. "Ето го Учителя- значи съм готов". И когато авторитета ги обяви за невежи- те скачат на друг. Невежите хора създават авторитети и защото има много невежи- има и много авторитети.
Активен
Неактивен форум
Hero Member
*****
Публикации: 3754

« Отговор #20 -: (Събота) 25 Юли 2015, 15:23 »

Тогава когато имах възможност прекарвах голяма част от деня от сутринта до когато издържа с превръзка на очите... Упражнението е ценно за повишаване радоста от живота, след него човек си дава сметка за много неща.

Нарича се "сензорно лишаване". Едно от нещата, за които хората са си дали сметка още в зората на историята. Лишаваш МОЗЪКА от зрителни сензори. Гладуването лишава мозъка от вкусови сензори (и други неща, това е комплексно). Обедът за мълчание е също много известна практика от групата на сензорното лишение. Изолацията в пустията, както и изолацията навътре в океана/морето са също сложни сензорни лишения - при тях има и ПСИХОЛОГИЧЕСКО сензорно лишение - разполагаш със зрителните си сензори, но виждшаш едно и също... воден или пясъчен хоризонт, без обекти, без предмети.

Еднообразните хранителни режими (първоначалното значение на думата "пост" (религиозен)) е същото като пустинната или мореплавателната изолация - лишаваш определена група сензори от разнообразие.

Но... dido, имай предвид, че това не е практика, чиято цел е ОС или ОИТ. Веско просто има афинитет към това, и затова при него резултатът е такъв. Той казва - "...човек си дава сметка за много неща", и е съвсем прав, защото сензорното лишаване, като древен, архаичен прийом за авто-манипулация на МОЗЪКА, цели да засили афинитетите на характера ти, така че да се опознаеш по-добре.
Рутината... ходещата медитация... монотонното пеене... всичко това са методи за сензорно лишение (по-точно контролирано сензорно ОБЕДНЯВАНЕ, орязване на разнообразието, което група сензори подават на мозъка).


Методът е чудесен за себеизследване... но никой не е казал, че ще те докара до ОС или ОИТ. Както Bobi посочи в предната си публикация,
 
Когато ученикът е готов- тогава Всичко се превръща в Учител.

...и точно за това става дума. Сензорното лишаване е метод да "извикаш Учителя". Но по-скоро - метод, който да те приготви да се учиш.П.П.
Именно поради това, това се ползва и при програмирането на роби. Това е метод, който да те приготви да учиш. След като хипнотизират и ДРОГИРАТ жертвата (човека, който програмират), потапят го във вана с много солена вода. Това първо служи за да създаде усещане на безтегловност, и второ служи, за да изтръпне кожата и да спреш да усещаш сетивна информация от кожата. След това пускат ток във ваната (или директно в мозъка на жертвата, чрез игли, които се забиват надълбоко в основата на черепа).

След това програмистът започва да манипулира въображението на жертвата, за да каже на осакатеното й съзнание каква ипредстава иска да създаде. Това е процедурата при програмиране тип "Кукла". След като се подадат кодовете за достъп, и жертвата ги наизусти, програмирането е готово.

Следващия път, при възприемане на кодовия израз (или кодовата поредица обстоятелствени събития), жертвата се "превръща" в кукла на конци и се сковава като пластмасов манекен. Този ефект се получава, защото нещата, с които са дрогирали жертвата по време на програмирането, манипулират (притъпяват) сетивата. Безтегловността от гъстата солена вода, изтръпването на кожата от солта и шокът от електрошока в мозъчния ствол, създават УБЕДИТЕЛНАТА фантазия, че жертвата наистина е превърната в кукла. Психологическата манипулация в това крайно уязвимо състояниез циментира този травмиращ спомен. Така че, при подаване на сигнала, човек го преживява отново, и е убеден, че се е превърнал в безчувствена кукла - той преживява нещата отново, независимо че тази сензорна информация отсъства.Просто давам пример как сензорното лишение се използва - както винаги - градивно и деградивно. От най-древни времена, това е бил религиозен ритуал на едни от най-древните семитски народи.
Ще попиташ... откъде са имали електрошок? И тук идва по-конспиративната част... идва отговорът на въпроса защо електричеството е било пазено изрично в религиозните жречески кръгове?

Но отклонявам се...

Исках да кажа, че meander е прав по-горе. Ако го няма вътрешното ти решение и намерение да постигнеш нещо градивно с тази процедура... то няма да е.
« Последна редакция: (Събота) 25 Юли 2015, 15:29 от форум » Активен

Неактивен Dorssay
Sr. Member
****
Публикации: 264
Пол: Мъж

« Отговор #21 -: (Събота) 25 Юли 2015, 15:33 »

Абсолютно си прав. Ти нали никой не следваш ?

Плащай си данъците и си бъди самостоятелен колкото си щеш Smiley

.........Когато ученикът е готов- тогава Всичко се превръща в Учител. ..

Нямаш представа колко си прав. С един лек нюанс.

Докато сам вървиш по пътя на проба-грешка (повечето от тука събраните в този форуми не можем да се поучим да планираме семейния си бюджет , ти ми говориш за ВСИЧКО  което било Учител), то може да минат N брой инкарнации докато се поучиш.
А правилния Учител ускорява процеса.

Там , където Традицията се предава по пътя Учител - Ученик хората управляват света. Там където Традицията се предава в езотеричен ("вътрешен", ако някой не знае точния превод) Кръг , само там е възможен качествен скок на Съзнанието в рамките на един човешки живот..... и то пак донякъде. А ние тука в България си говорим за Егрегори и строга индивидуалност и затова сме цъфнали.

....."Хората, които смятат, че са готови, изпитват нужда от узаконяване на своята готовност и поради тази причина, а и защото е по-лесно, се отдават на авторитети."......

Явно говорим за различни неща. Хората изпитват нужда и да ядат и да пият и да друсат кючеци..... а аз под Ученик имах предвид адепти. Или поне такива за които трупането на Сила и Знания е станало Цел в живота. Тогава ще се появи и Учителя. Той се появява и без да го търсиш защото Силата намира Силата.

Така за сравнение , колко години ще ти са необходими да четеш книжки по кик-бокс и да гледаш клипове на спаринги , за да успееш да се качиш на ринга ?

Не казвам , че е невъзможно. Ако си достатъчно луд може и да стане след 10-тина години ...... ако не те осакатят преди това. Но само за 1 година правилния треньор може да те научи на доста прилично ниво.

Но в моята концепция също има нюанси. Когато се говори за "Учител" , се има предвид само на първоначалното ниво. Колкото да ти обясни принципа на действие на Системата. От там-натам отговорността за развитието си е изцяло твоя.
В този ред на мисли , дори самият ти се явяваш нещо като камък на шията за Учителя. Дърпаш го назад , той трябва да слиза до твоето ниво и т.н. Но така или иначе Знанието трябва да се предава и винаги идва момента когато някой учи някой друг. И съвсем нямам предвид такива като Рени Анастасова  Cool
Активен
Неактивен meander
Hero Member
*****
Публикации: 1798
Пол: Мъж
"Муха влиза само в отворена уста"

« Отговор #22 -: (Събота) 25 Юли 2015, 15:51 »

 Grin
Веско
Цитат
Преди няколко години мислех по въпроса дали сънуват слепите хора и ако, дали сънища им са осъзнати.  Тогава когато имах възможност прекарвах голяма част от деня от сутринта до когато издържа с превръзка на очите. / много е трудно, в общи линии нищо не можеш да направиш, нито телефон да вдигнеш, нито да хапнеш, да не говорим за по сериозни неща
Ти луд ли си.Знаеш ли приказката-Че трябва да угаждаме на душичката си? И щом са сакати щото има причина,не трябва да ползваме нищо тяхно,както и от сляпите.Има защо.А помисли и дай отговор.
А знаеш ли че сакатите са сакати поради причина,както и *едерасите.И не трябва да ползваш нищо тяхно ако си нормален?
Има за какво.Никой не е длъжен на никой,още повече ако се е осакатил.
Dorssay
Цитат
Докато сам вървиш по пътя на проба-грешка (повечето от тука събраните в този форуми не можем да се поучим да планираме семейния си бюджет , ти ми говориш за ВСИЧКО  което било Учител), то може да минат N брой инкарнации докато се поучиш.
А правилния Учител ускорява процеса.
Можем,ако не ни се бъркат в живота,иначе нямаше да има кредити,само да мигнеш и ти даваме кредит.Що?
Кой дава заеми в днешно време?
 Cool
Активен

Ако кажеш истината, не ти се налага да лъжеш.
Ако не знаеш какво да правиш, ела на себе си.

     „Ползата от книгата за този, който няма собствен ум,
       е като ползата от огледало за слепия.”
Неактивен Dorssay
Sr. Member
****
Публикации: 264
Пол: Мъж

« Отговор #23 -: (Събота) 25 Юли 2015, 17:21 »

Меандре ,

по въпроса за Едерасите (както им викаш) , лично аз съм привърженик на една теория , която е нито по-лоша , нито по-добра от други теории и ще си позволя да я споделя.

Едерасите са Души , които за пръв път са се инкарнирали на земния план по времето на Лемурската Цивилизация. Тогава хората са били хермафродити. т.е. не че са имали едновременно мъжки и женски полови белези а , че цикъла мъж/жена е ставал по няколко пъти по времето на един живот.

След това периода между циклите е започнал да се удължава и промяната е ставала през всяка следваща инкарнация , т..е през единия живот е мъж , през другия - жена.

Към момента се приема , че цикъла за такива Души е в порядъка на три инкарнации. например , сега е жена , в следващата е мъж (но с Подсъзнание на жена , или както им викаш Едерас , доколкото в Подсъзнанието се съхранява информацията за минали инкарнации) , а в третия живот си е пълноценен мъж. След това процеса се повтаря в обратна посока. Също така се счита , че този период продължава да се увеличава.

Всички Души , които за пръв път са се инкарнирали след Лемурския период , като започнеш от Атлантите и Ариите , вече кой в каквато форма се е въплатил първоначално - в такава и си продължава и не се променя.

......."Можем,ако не ни се бъркат в живота,иначе нямаше да има кредити,само да мигнеш и ти даваме кредит"........

Така е.
И единствено Учител може да ти отвори очите , като как да вземеш кредит и да не се набуташ , или като как да вземеш кредит и да не го върнеш без да ти се случи нищо.

Естествено , можеш и сам да се учиш (както казва Боби) по пътя на проба-грешка , но докато се научиш и банката (финансовата институция която ти е дала кредита) ще те остави гол и бос.
Активен
Неактивен meander
Hero Member
*****
Публикации: 1798
Пол: Мъж
"Муха влиза само в отворена уста"

« Отговор #24 -: (Събота) 25 Юли 2015, 17:49 »

 Grin
 Undecided
Цитат
Едерасите са Души , които за пръв път са се инкарнирали на земния план по времето на Лемурската Цивилизация. Тогава хората са били хермафродити. т.е. не че са имали едновременно мъжки и женски полови белези а , че цикъла мъж/жена е ставал по няколко пъти по времето на един живот.
Разбираш ли смисъла на правилото-Всяко нещо е такова каквото е. и ВСИЧКО Е СЛЕДСТВИЕ НА ДЕЯНИЯТА НИ.
Никога в живота няма смесване/двуполовост/менкане на пола.Поради едно правило,намери си го сам.Това че някой се гаври с живота си е негова отговорност,и не би трябвало да има последователи.Сакатия си е сакат,поради... .Кьравия е кьорав заради.... .*едераса е педарас заради...... Ако има причина за тяхното положение,и има причина която ги е докарала да това,е тяхна работа да я намерат и се оправят.Иначе са такива каквито са,и ако не отговаря на БДС на Земята си отнясят последствията.В божественоото няма менкане на пола,аз съм патил от това и нъц.Има ред и правила наЗемята и .... ?
 Cool
П.с.
Цитат
И единствено Учител може да ти отвори очите , като как да вземеш кредит и да не се набуташ , или като как да вземеш кредит и да не го върнеш без да ти се случи нищо.
Кога ще разберете че единственния учител ни е голия ни *ъз ? А *ъза каде се намира,и що го цункат майките ни сладко?
« Последна редакция: (Събота) 25 Юли 2015, 18:22 от meander » Активен

Ако кажеш истината, не ти се налага да лъжеш.
Ако не знаеш какво да правиш, ела на себе си.

     „Ползата от книгата за този, който няма собствен ум,
       е като ползата от огледало за слепия.”
Неактивен форум
Hero Member
*****
Публикации: 3754

« Отговор #25 -: (Събота) 25 Юли 2015, 18:17 »

Dorssay, любопитен съм към всякакви теории. Мога да видя очевидния смисъл в това, което казваш. Познавам добре това, което описваш, като физична/метафизична динамика.

Но можеш ли да споделиш тук и факти?

Защото по същия начин виждам желязната логика и на това, което казва meander в случая. Разликата е, че аз самия имам в своя арсенал с информация аргументи, които говорят в полза на неговите думи. Имам доказателства.

А по това, което ти казваш, имам предположения... каето е различно.Бих коментирал всъщност, че Атлантида и Лемурия са много въпросителни имена. Като цяло, никой сериозен източник не говори за тях. Имената "Атлантида" и "Лемируия" са популяризирани от теософите - малко и затворено общество на фона на цялата окултна общественост... и по "случайност" кръга на теософите е автора на Матрицата 5, която считам за толкова заблудна.


Затова съм любопитен за всеки трудно оспорим факт, подкрепящ схващането ти. Това би ми донесло много смисъл, защото фактите, които евентуално можеш да ми споделиш, ще означават нещо и по адрес на всички производни на тази теми - а производните теми за инкарнирането на *едерасите са доста.

Намирам го за важно и защото Матрицата 5 е, в крайна сметка, библия за всеки *едераст. И говоря от опит - познавам передаси, истински *едераси, винаги ми е било любопитно да изследвам живота им. Интересното е, че до сега не съм срещнал *едерас, който да не хлътне веднага по Матрицата 5 - дори и да е абсолютно чужд на езотериката като цяло.

Познавам и истински лесбийки. Интересно, но Матрицата 5 не изгежда да им прави каквото и да е впечатление, без значение дали се интересуват от езотерика или не.Така че би било наистина голямо събитие... ако можеш да споделиш факти за това, което твърдиш.

Дори и да се съмнявам, че съществуват такива.
Активен

Неактивен Dorssay
Sr. Member
****
Публикации: 264
Пол: Мъж

« Отговор #26 -: (Събота) 25 Юли 2015, 18:20 »

=======Разбираш ли смисъла на правилото-Всяко нещо е такова каквото е. и ВСИЧКО Е СЛЕДСТВИЕ НА ДЕЯНИЯТА НИ.
Никога в живота няма смесване/двуполовост/менкане на пола.Поради едно правило,намери си го сам.
======

Може и да го намеря. Ако стигна до него.

Но !!!

Категорично споменах , че това което написах по-горе е само една от теориите. От друга страна ти се произнасяш като последна инстанция.
С какво тази теория която споделих е по-лоша , или по-невярна от твоята ? Или от тази на "форум" , или на "Гласа на истината" ? Всички вие се изявявате като последна инстанция и как сте готови да воювате , да се псувате и плюете за това , което всеки от вас смята закрайната и доказана ИСТИНА ? Че то по тази логика не си далеч и от похвата на ИДИЛ , дето режат глави и палят хора с мотива , че тяхното разбиране за устройството на Света е най-правилното.
Проблема , когато всички го докараме до рязане на глави и чийто нож е по-остър , неговата ИСТИНА е и най вярна.

Просто , ако ТИ беше осъзнал и си наясно с тези процеси и неща за които говориш , то нямаше да висиш в интернет и да обясняваш на никой и нищо. А всички останали щяхме да палим свещи пред иконата на "Св. Меандър".

Самият факт , че всички присъстваме тука е мерило за нашето невежество. Кой направил 2-3 проекции , кой видял 2-3 инкарнации предишни и Уа. Последна инстанция.
Активен
Неактивен Dorssay
Sr. Member
****
Публикации: 264
Пол: Мъж

« Отговор #27 -: (Събота) 25 Юли 2015, 18:31 »

Форуме ,

........Но можеш ли да споделиш тук и факти? ......

Към момента не мога.

Изрично подчертах в няколко мнения , че в момента съм се фиксирал върху Сефиротическата Традиция , която обьяснява на този етап нещата които се случват с мен и приемам на доверие нейните трактовки на историята на човешките цивилизации.
Но трябва да се има предвид , че тази фиксация я използвам само като инструмент с който да се оттласна , а не я приемам като някоя доктрина или догма. Докато извършвам нейните практики и докато те съвпадат с описанието и докато ми вършат работа - добре. В момента в който се получи разминаване , тогава и ще търсим нещо друго

Що се касае за бедния ми практически опит и въпреки , че имам няколко ......ъъъъъъ , как да се изразя ..... "срещи" , да го кажем и "пътешествия" на Съзнанието , то още не съм срещнал жива Душа на Едерас , да я питам адж*ба , като как стои въпроса. Но ще си го поставя за цел и ще се оглеждам в тази посока чисто от интерес.
Сам разбираш , че целта на тия ми упражнения не е да ги правя за да задоволя нечие любопитство и да изпускам от *ъза си светкавици за да докажа на някой нещо.
Активен
Неактивен meander
Hero Member
*****
Публикации: 1798
Пол: Мъж
"Муха влиза само в отворена уста"

« Отговор #28 -: (Събота) 25 Юли 2015, 18:34 »

 Grin
Dorssay
Цитат
Категорично споменах , че това което написах по-горе е само една от теориите. От друга страна ти се произнасяш като последна инстанция.
Така .Крайно ти е необходимо да направиш разлика между правила/правилно,теории,закони,и тям подобни.
Цитат
Просто , ако ТИ беше осъзнал и си наясно с тези процеси и неща за които говориш , то нямаше да висиш в интернет и да обясняваш на никой и нищо. А всички останали щяхме да палим свещи пред иконата на "Св. Меандър".

Отговарям ти просто и пиша бавно.

Всяка причина има следствие,но има и следствия на които се търси причината.Интернет е бардак ,а в бардака можеш да намериш инфо, за кой кого е *бал, включая себе си,не е срамно, но не съм съгласен.Бая намерих,и те ..... не са хич доволни,ма аз съм доволен и са оглеждам за още.
А ако ми запалиш свещ, щи я духна,и ще ти духна под опашката както намеря за добре.Мразя плюнченето под каквата и разновидност да е.
 Cool
П.с.
Цитат
Проблема , когато всички го докараме до рязане на глави и чийто нож е по-остър , неговата ИСТИНА е и най вярна.
Минал съм през работник на кръвта/барс/вълк/гарван/коляч и съм жив още.Не зависи от ножа,а от ръката.Или отнемаш живот(и го връщаш),или убиваш.Разликата е огромна.А развитото знание ми позволява да не ползвам нож,вече го мога и със ръката си,гола,ако си наясно с нещата.
« Последна редакция: (Събота) 25 Юли 2015, 18:53 от meander » Активен

Ако кажеш истината, не ти се налага да лъжеш.
Ако не знаеш какво да правиш, ела на себе си.

     „Ползата от книгата за този, който няма собствен ум,
       е като ползата от огледало за слепия.”
Неактивен Dorssay
Sr. Member
****
Публикации: 264
Пол: Мъж

« Отговор #29 -: (Събота) 25 Юли 2015, 18:51 »

Меандър ,

...........Крайно ти е необходимо да направиш разлика между правила/правилно,теории,закони,и тям подобни........

Респективно това би трябвало да означава , чи ти ги правиш тези разлики ? Похвално , изключително съм доволен от възможността да се докосна до такова възвишено Съзнание като твоето.

.....А ако ми запалиш свещ, щи я духна,и ще ти духна под опашката както намеря за добре.Мразя плюнченето под каквата и разновидност да е.......

Това не го разбрах.
Какво мразим и обичаме са си лично наши неща и едва ли имат място в разговора от гледна точка на темата.

Прави ми впечатление изключителната ти агресия и войнственост.
Имам предвид за "духането". Сигурно имаш основания да парадираш с нея но що се отнася до мен (като обекта на който се готвиш да "духаш") не разбирам с какво съм я предизвикал. По принцип в момента са ми интересни мотивите на хората в едни или други ситуации и ги изучавам и ще съм благодарен ако ме осветлиш по въпроса. Имам някои предположения де , но все пак ако не те затруднява да споделиш.

Ако е някаква форма на шега - е едно. Ако е някаква форма на парадиране с безкомпромистност , то тогава бих споделил (доколкото пак повтарям , обекта на това действие съм аз) че предпочитам "духането" да е отпред и по възможност без да използваш ръцете си.
Но това са лични предпочитания , нека не отегчаваме аудиторията с тях а да се концентрираме върху темата.
 
P.S.

.........А развитото знание ми позволява да не ползвам нож,вече го мога и със ръката си,гола,ако си наясно с нещата.........

Оооо извинявам се за някои от горните реплики , дано не съм предизвикал свещения ти справедлив гняв.
Може ли още един въпрос ?

Колко хора си убил до момента , или поне върху колко си изпробвал умението на "поразяващата ръка[/b]" ?

Това е много интересно , ще съм благодарен ако споделиш от опита си и по възможност ще се реванширам. дори съм готов да ме използваш и като демонстративен модел в интерес на ИСТИНАТА и доказателствата за форума.
« Последна редакция: (Събота) 25 Юли 2015, 18:58 от Dorssay » Активен
Страници: 1 [2] 3   Нагоре
  Изпечатай  
 
Отиди на:  


Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2011, Simple Machines  Theme KurtLarVaDisi
© Copyright 2012 - 2018 XCOMBG.NET

конспирация манипулации езотерика окултизъм НЛО извънземни духове сънища окултен конспиративен видения духове нематериален паранормални