Страници: [1]   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Психологията на ИДИЛ  (Прочетена 1606 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Неактивен форум
Hero Member
*****
Публикации: 3754

« -: (Неделя) 29 Ноември 2015, 00:03 »

Не намерих раздел, който да приветства психологическата тематика като цяло. Самият факт, че няма раздел, който да подсказва, че е подходящо място за обсъждане на различни култури, традиции, обичаи, психология и народопсихологии, е достатъчно красноречив. Именно тук - в нородопсихологиите, културите и човешката природа - е свърталището на голямо множество от въпросите, които се опитваме да обсъждаме отдалече и индиректно.

Счетох, че "Религия" вероятно е по-подходящ раздел от останалите.Психология на ИДИЛ

http://s28.postimg.org/rttp284al/ist1.png
Психологията на ИДИЛ


И човекът седеше сам.
Потопен в дълбока тъга.
И всички животни се събраха около него и казаха:
- Не ни харесва да те гледаме толкова тъжен... Поискай от нас каквото си пожелаеш, и ще го имаш.

Човекът казал: Искам да имам добро зрение.
Лешоядът отвърнал: Ще имаш моето.
Човекът казал: Искам да бъда силен.
Ягуарът казал: Ще бъдеш силен като мен.
Тогава човекът казал: Купнея да знам тайните на земята.
Змията казала: Аз ще ти ги покажа.
И така продължило с всички животни.

И когато човекът получил всички подаръци, които могли да му дадат, си тръгнал.

Тогава совата казала на другите животни:
- Сега човекът знае много, и е способен да направи много неща... Изведнъж мен ме е страх.
Еленът казал:
- Човекът има всичко, от което се нуждае. Сега тъгата му ще спре.
Но совата отвърнала:
- Не...

Видях дупка в човека. Дълбока като глад, който никога няма да запълни. Тя е, което го прави тъжен и го кара да иска.
Той ще продължи да взима, и да взима, докато един ден Светът не каже: Мен вече ме няма и не ми остана нищо, което да дам.


Нека ви напомня, че публикации като тази са много закъснели. От колко време върлува човешката жестокост? Къде са публикациите за западния човек, който разбива главите на млади тюлени с бухалки? Къде са публикациите за европейските ловци, които одират лисици живи, окачени на дърво, и ги оставят да висят по клоните живи, защото кожата е по-хубава ако животното не е умирало, а после не им се занимава да го доубият? Къде са публикациите тук за българите, които режат лапите на кучета и ги хвърлят в кофата заедно с лапите им?

Да затворим животинските ФЕРМИ! - развитието на темата показва, че няма разбиране по същината на въпроса. Не видях този линк, споменат от читател с 4 публикации, а не от някой активен форумен участник, да се коментира сериозно и задълбочено.
http://blife.eu/wp-content/uploads/2015/11/12279129_1656429341280557_592651348554682164_n.jpg
Психологията на ИДИЛ

Нима трябва нещо по тази снимка да се обяснява? Тук няма ли ловджии? Рибари?


Когато искаш да притежаваш, това е желание за консумиране. Да консумираш, означава, да присвояваш.

Първо се консумира с мисли. Това се нарича обсебеност. После се консумира с поглед. След това се консумира с контакт. Сексуалният акт (в момента говоря в посока от мъж към жена) е акт на консумиране. Когато жената е прекалено голяма, тя не може да бъде изконсумирана само с един сексуален акт. Ако жената е твърде голяма, обикновеният сексуален акт не е достатъчен, за да бъде изядена - трябва от нея да се изкопчи нещо, трябва да се изкопчи нещо повече... звук, глас, жест, ВНИМАНИЕ.

Когато жената е прекалено голяма/силна, трябва да се изкопчи дори нещо повече. Сексуалното изяждане трябва да причинява болка, за да може да се изкопчи частица от душата й. Ако душата й е прекалено голяма и не може да се изяде наведнъж, консумирането трябва да стане буквално. По време на сексуалният акт трябва да се отхапе плът от нейната плът, и да се погълне. Това се случва, когато мъжът е твърде малък. Ако мъжът е достатъчно голям, колкото жената, може да се погълне направо целият й живот, като бъде отнет по време на сексуалния акт.

Ако мъжът е прекалено голям, и жената не е достатъчна да задоволи глада, той консумира всички остатъци. Трябва да се гаври с трупа, за да консумира оцеляващия й образ в съзнанието и паметта си, това е облизване на чинията. Ако мъжът е твърде голям, и жената е твърде недостатъчна, пиршеството се превръща в дата, на която всичко се повтаря под формата на циклична традиция, ритуал, чрез други жени, които да играят ролята на първата.


Дупката не може да бъде запълнена по никой начин. Дупката оцелява този живот, и се прехвърля в следващия. Нито задоволяването, нито смъртта са решения. Единствено... Бог.Погледнете горната снимка. Мислите ли, че тези двамата могат да изядат тази жена? Нужна е цяла тълпа, за да може жена като тази да бъде консумирана. Но има нещо повече... Разбирате ли, че НИЩО от тази жена не бива да се прахоса? Всичко от нея трябва да се свари, от всичко трябва да се направи нещо използваемо, което не може да се изяде или използва сега - трябва да се запази за после. Това е трофей, не виждате ли? Това е повече от глиган - това е елен с рога. Носорог с рог, или слон с бивни. Главата на тази жена трябва да бъде отрязана, препарирана и окачена на стена, защото образът й е прекалено силен, и трябва да се консумира продължително.
Мислите ли, че ВСЯКО убийство с камъни се снима с телефони? Че ВСЯКО убийство с камъни се документира от фотограф? Това не е снимка - главорезът, който е снимал, не е фотограф - той е ХУДОЖНИК. Това е КАРТИНА, която трябва да се окачи в дома му.

Целта на убийството с камъни е да извлече духа, да извлече душата навън. Всяка капка. Трупът трябва да е напълно изстискан, както вампирът не оставя капка кръв в трупа, така тялото трябва да остане без капка дух вътре. Само ПРЕБИВАНЕТО може да направи това - твърде бързото отнемане на живота оставя трупа "влажен". Ако се допусне кръвопролитие - душата се разхищава, трябва да се използва тъп предмет... душата не бива да се разлива с остри предмети, а да се обере с лъжица.
Тълпата се е събрала, за да изкара този дух навън и да го раздели на порции, за да стане възможно неговото изконсумиране. Изнасилванията не вършат работа тук, и това е очевидно за всеки - никой от главорезите наоколо не е имал такива мисли. Нито да се реже главата. Убийството с камъни е единственият механизъм, чрез който мъжете от ИДИЛ могат да се ОСВОБОДЯТ от този дух сред тях. Това е форма на екзорсизъм, извършен поради прекалено голямата пропаст между слаби и силни души, събрани твърде близо на едно място.


Единствено Бог може да запълни дупката.

Причината за всичко това е задълбочаващото се отслабване на човешките души, които се събират в глутница... от една страна с цел да са способни да консумират по-силните души, от друга страна да се защитят от заплашителното присъствие на силните души около тях.
Това е и причината за религиозното фанатизиране и за безумното призоваване на единственото нещо, което може да ги спаси от този ужас - Бог - защото ГЛАВОРЕЗИТЕ са тези, които носят в себе си и изпитват ужаса от всичко това. А НЕ ЖЕРТВИТЕ ИМ.

Вие виждате ли ужас у тази жена? Ако наблюдавате линкнатото при публикацията видео, ще видите проявата на онова, което е в нея, и се изтегля навън. Тя вече не осъзнава, когато се надига, поведението е автоматик. Тя е всъщност във фаза на припадък, и не е в съзнание. Но онова в нея се надига срещу случващото се, тя се изправя, и посяга. Няколко пъти. Разберете, че ако нещото, което се изкарва от нея, демонстрираше слабост, капитулация и опит за бягство, въобще нямаше да се стигне до убийство с камъни - вместо това щеше да бъде изнасилвана.

Трябва да разберете, че Злото също си има структура и ред - това не е хаотично поведение, а всичко е закономерно.Можете да започнете да изучавате злото, когато опознаете психиката на ловджията.
Аборигените не ловуват така, както ние ловуваме. При тях има цял ритуал - първо на хуманно омъртвяване, като дивеча се порази с много малка стрела, намазана с приспиваща отрова. След това, докато животното умира, аборигените му се молят и му се извиняват в специален ритуал. С думи в ухото на животното му се обясняза, че месото му е нужно, обяснява му се за какво ще бъде използвано, след което следва благодарствения ритуал.

След като изучите психиката на ловджията и рибаря, трябва да изучите психиката на древните ловджии - като например аборигените, защото за тях има материали. За да задълбочите разбирането си, след това трябва да увеличите екстремума. Трябва да изучите психиката на месаря и работника в животинска ферма, и психиката на работниците в кризисните центрове за животни.
Трябва да разберете - няма начин човек да стане по-добър, ако преди това не стане по-зъл. Единствено в противопоставянето на злото добродетелта намира истинското си предназначение.

Което означава, че точно така - злото за първи път възниква от добродетелта. Но това е друга тема.
« Последна редакция: (Неделя) 29 Ноември 2015, 00:15 от форум » Активен

Неактивен форум
Hero Member
*****
Публикации: 3754

« Отговор #1 -: (Неделя) 29 Ноември 2015, 01:45 »

Смирението и опитомяването са един и същи процес


Преди, гледах питбул, кръстоска между стафордширски териер (майката) и питбул (бащата). И майката и бащата бяха дресирани за нелегална борба с кучета. Бяха ми дали това малко, за да му осигуря друга съдба, защото беше по-красиво от останалите.

Имаше много възбуден и много невъздържан характер - каквото искаше, трябваше да го получи и се опитваше да си го вземе. Влязохме в конфликт, защото аз бях първата му и си останах единствената му кон*уренция през цялото време. Много се карахме и много го биех.
Отначало го биех с ръце, по-късно с ритници. Когато порасна на няколко месеца, стана прекалено здрав, за да го бия с голи ръце и крака, защото си срещах пръстите и се наранявах в него, боят загуби ефекта си и той започна да се забавлява.
Реших да не го бия повече с голи ръце, когато веднъж се втурна и започна да преследва банда бездомни кучета по улицата. Беше много след полунощ, но все пак виждах как много далеч пред мен, на две пресечки, се кръстоват фарове. Когато стигнах там, той беше застинал по средата на платното, защото за разлика от бездомните не знаеше какво да прави в ситуации на пътно платно. Тогава го проснах на тротоара и започнах да го налагам, като се целех изрично в едното му око, за да го заболи. В един момент широка струя кръв пръсна по тротоара. Бях го прегърнал известно време, преди да събера смелост и да видя какво съм му причинил, но когато го огледах, се оказа, че кръвта е моя - заради силното стискане на в юмрук и ударите, показалецът ми се беше сцепил долбоко при нокътя. Тогава реших вече да го бия с дръжка за тесла.
Когато стана прекалено голям за бой с каквото и да е, започнах да използвам самия него - хвърлях го във въздуха нависоко срещу стената в банята, за да се пребие върху мозайката, докато не ме заболи гърба.

Като порасна изпитваше див страх от мен. Знаеше начина, по който ходя, и ако направех крачка към него с намерение за бой, стискаше очи, свиваше се и се опикаваше. Същото се случваше, когато му кажех името с твърд тон. Затова, когато се почувстваше виновен вкъщи, след това трябваше да въртя и парцала, защото винаги се напикаваше от страха, че евентуално може да разбера за нещо, което е направил. Мразех чистенето, така че това ме вбесяваше още повече, и побоищата понякога бяха брутални сцени.

Винаги го целувах по лицето, мустаците, бузите и главата, когато бяхме в мир. По-късно открих, че когато се бие с друго куче за нещо, винаги хапе по устите, носовете и ушите - нямаше навик да прави контакт с тялото или крайниците, винаги преследваше лицата и главите.
Веднъж, когато откачих, боят не беше достатъчен - хвърлих се отгоре му и в локвата му пикня, за да го разкъсам със зъби. Захапах го за бузата, той също ме захапа странично за бузата. Това ме влуди още повече, и излях гнева в устата си. Колкотто повече ме болеше от него, толкова по-силно го стисках със зъби. Очите ни се гледаха едно в друго - усещах страха във вкуса на кръвта му, и виждах див ужас в окото му, с което ме гледаше. Стояхме така известно време, и го пуснах, когато болката ме изтощи. Не ми остана белег от всичко, а само на едно малко място, скрито във веждата... Но може би в момента не ви пука за мен, предполагам.


Ако се държите с едно куче само по този начин през цялото време, рано или късно ще ви удуши докато спите.

Вечер, когато чуеше, че някой във входа се прибира посреднощ, и чуеше входната врата на блока да се отваря (ние бяхме на втория етаж тогава), скачаше целия върху гърдите ми и започваше да реве като змей към тавана - в онези моменти лаят му ми се струваше като гърмене на атомни бомби, които ми повреждат психиката. Защото бях бог за него, и беше готов на всичко в мое име.Това е заради свободата, която имаше.

Никога не излизахме с каишка - винаги ходеше свободно. Избягвах дори да му обръщам внимание, защото това означаваше много за него - всеки път, когато усети погледа ми, това се считаше като събитие и запомняше цялата разходка така, сякаш се е случило събитие. Ако му кажех името, трябваше да внимавам, защото веднага започваше да се опикава и целият свят изчезваше за него, изместен от ужаса на въображението му.

Най-важното нещо беше да може сам да си избере приятелите, и да може сам да избира с кого да има отношения, с кого не, и най-вече - да избира КАКВИ да са. Можеше да скита където и колкото си иска. Понякога не знаех къде е, и съм го чакал до късни нощи на същото място, докато се върне. Когато се върнеше, избягвах да го поглеждам, за да не си помисли, че му се бъркам - исках да има личен живот, от който да не се интересувам. Просто се прибирахме.
В следствие на това, всеки път ме поглеждаше, когато искаше да вземе решение. Ако отклонях погледа си настрани или към земята (това е важен жест, който не бива да излъчва навън лично мнение или задни мисли), той знаеше, че оставям на него да реши. Това беше изключително важно за него. Караше го да разсъждава. Никога не си позволи да ми създаде проблеми с решението си, и винаги избираше в мой интерес. Много пъти е искал да убие... или да се саморазправи с някой (говоря за куче). Винаги го оставях сам да избере, и той винаги избираше да преглътне, от уважение към мен заради жеста ми. Само веднъж избра да се саморазправи.. и го оставих да се саморазправи. От уважение към това, че ме попита преди това.
На мен много пъти ми се е искало да се саморазправя в негово присъствие. Още щом ми хрумнеше мисъл за саморазправа, той започваше да ръмжи. Следеше самите ми мисли, а не жестовете.

Само веднъж съм използвал името му, за да го спра - когато един пудел, разхождан от някаква баба, го захапа за задния крак. Когато му произнесох името, той се вцепени като статуя и целия настръхна, козината се изправи. Бабата си прибра пудела... но нашите отношения охладняха за известно време заради това, че не успях да му се доверя в онзи миг.

Само веднъж му сложих каишка. Пред входа ни беше територия на глутница бездомни, които спяха там. Трябваше да минем през тях, така че трябваше да го вържа за мен. Те ни ненавиждаха, защото всеки път минавахме през тяхната къща, за да влезем или излезем от нашата къща. Наобиколиха ни с намерение да ни убиват. Отпусках му каишката достатъчно, че да може да докопва който е пред него, но те не заставаха пред него - спускаха се отстрани и в кръб. Най-накрая едно се провря между двама ни и успя да го клъвне по задния крак. Така че го отвързах. От този инцидент нататък глутницата им се разпадна, не ги видях повече заедно, и не видях други кучета да спят повече пред входа. Само онова, което ги водеше, остана да пребивава наблизо - той го беше захапал за муцуната лошо, и сега има белези. Въпреки че вече не живея там, всички са ме запомнили. Дори аз да не помня всички от тях, а само онова което ги водеше, виждам как ме наблюдават, когато минавам през квартала около онова място.


По-натам се наложи да започна да ходя в Русия за много кратко време, но на много чести интервали. Беше важно, можеше да продължди дълго време, и не можех да го гледам повече, а и не се сещах някой да може да го гледа. Така че се обадих на хората, които ми го бяха дали, за да му намерят нов собственик. Някакво момиче от провинцията го искаше, така че го закараха при нея.
За довиждане, няколко дни преди това, когато бяхме вкъщи, аз го погледнах така, както той ме поглеждаше. Той седна и ме погледна така, както аз го гледам... забави се точно толкова, колкото аз се бавя... и с впечатляващо ме достойнство и категоричност извърна поглед така, както аз извръщах, оставяйки ме аз да реша.
Не сме се сбогували отново. Когато след два дни дойдоха с джипа да го вземат, той скочи вътре когато петата врата се отвори и си намери удобно място да легне. Не ме погледна. Аз вече не съществувах.

Само веднъж съм се интересувал как се развиват нещата. Момичето било влюбено в него, извеждала го в някаква гора зад къщата, позволявала му да спи в нейното легло и го глезела с някакви глупости. Някак си знам обаче, че сега тя ще се обвърже с онзи, с когото той й позволи да се обвърже. Дано да не е имало усложнения, това беше преди доста години.Не ме удуши докато спя, защото само и единствено ЧРЕЗ МЕН той можеше да бъде свободен, и разбираше какво означава да е свободен, и правеше всичко в мое име.

Единствено чрез Аллах членовете на ИДИЛ се чувстват свободни.
Затова ТЕ са онези, които определят с кого жените им ще се обвързват. Ако някой или нещо застане между тях и техният бог - като например силна жена - те ще го унищожат.
От гледна точка на Аллах, екстремистите са смирени - разберете това.
Те ще убият, разкъсат и погълнат всичко, което ги впечатлява.
ОСВЕН АКО нещото, което ги впечатлява, не им покаже, че ги смята за смирени.ИДИЛ са по-искрени от останалото човечество. Онова, което е в сърцата им, се демонстрира открито навън. Онова, което белите западни ловджии си позволяват да причиняват на дивеч и питомни животни, но купнеят да причинят на съпругите и децата си, в ИДИЛ свободно го отприщтват към останалите хора.

Не е възможно някога ИДИЛ и някой от дръпнатата раса (жълтурите) да живеят в мир. Това е възможно единствено, ако ИДИЛ се откажат от Аллах. Така че със сигурност ще има война между тях и Китай, Корея и производните държавности на жълтата раса, просто още не е на дневен ред. Това ще стане, когато ИДИЛ приключат с консумирането на онова, което ги впечатлява - западния свят и бялата раса.За да бъдат сюъзници на някого, този някой трябва да демонстрира точно определен набор от качетва:
 - трябва да ги кара да се чувстват свободни (Западът ги кара да се чувстват гладни, впечатлени и провокирани - не свободни)
 - трябва да демонстрира съпричастност към всичко тяхно (Западът им демонстрира превъзходство над всичко тяхно)
 - трябва да предизвиква в тях искрен ужас (Западът им демонстрира поведение на жертва, и поведението на някой, който не познава глада)
« Последна редакция: (Неделя) 29 Ноември 2015, 02:00 от форум » Активен

Неактивен Enigma
Newbie
*
Публикации: 20

« Отговор #2 -: (Неделя) 29 Ноември 2015, 02:04 »

Написаното от теб за консумацията, ме подсети за една отвратителна китайска традиция - да се ядат човешки ембриони от женски пол с цел повишаване на потентността. Те явно си страдат от комплекси за малоценност в тази сфера, защото както е известно, в китайската медицина има всякакви рецепти за проблемно либидо - използват се части от тигър, акула и т.н.
За фестивалът им, на който ядат кучета и котки, варят ги и ги изгарят живи, за да останело месото по-крехко, не ми се говори  Sad
    
   Та, чудя се, кога и как е започнало всичко, и как един народ, изповядващ будизма, е способен на подобни зверства...
Активен
Неактивен galaxsis
Restricted
*
Публикации: 694

« Отговор #3 -: (Неделя) 29 Ноември 2015, 02:17 »

Според мен щом се търсят корените на дадено нещо и най-вече в религиите, трябва да се тръгне от Индия . Там са укривани велики тайни пазени от адептите на бялото и черно братство, пренесени в последствие в Европа и цял свят.
Може би ще трябва да се обърне внимание на ИНДУИЗМА и по точно на обреда яджна.
Яджна е сложен обред  за жертвоприношение, донесено от арийците в Европа, както и в Близкия Изток.
Смята се че именно чрез жертвоприношенията си арийците са създали съзвездието Орион.

*****От тук и всеки трябва да си зададе въпросът, какво са съзвездията? - съвкупност от звезди.
          - Какво е звезда? - кълбо газ ( плазма в хидростатично състояние, произвеждащо енергия чрез термоядрен синтез.
           - Какво е термоядрен синтез? - синтез с участието на леки ядра, при което се отделя енергия.
                                  ( накратко )
Е, каква е тази сила която се отделя от кървавите жертвоприношения в Мека и не само там а в цял свят по време  на байрямите им. И защо е толкова силна тази религия ?....има нещо и то се крие именно в кръвта и субстанцията, която се извлича от нея.

*********
Ето какво се казва за жертвите в Библията.

Коринтяни 10: 18-21

10:18  Вижте как е при физическия Израил. Нима тези, които ядат жертвите, нямат участие в тези жертви с олтара?

10:19  Тогава какво да кажа? Че пожертваното на идол представлява нещо, или че идолът представлява нещо?

10:20  Не, но ще кажа, че жертвите които принасят народите, са принасяни на демоните.

10:21  Не можете да пиете от чашата на Господа и от чашата на демоните, не можете да ядете от трапезата на Господа и от трапезата на демоните.
Активен
Неактивен Psyhea
Restricted
*
Публикации: 3138
Дата на регистрация 2012-12-12!

« Отговор #4 -: (Неделя) 29 Ноември 2015, 07:22 »

Ъъмм..Една вметка..
В Китай ядат женски ембриони,не за повдигане на либидото(това е мит)..
Просто женските ембриони се абортират,не мъжките,така,че и да искаш мъжко..няма..
Аз дори съм срещала теория,че ги ядат за дълголетие..

А това..

Цитат
Трябва да разберете - няма начин човек да стане по-добър, ако преди това не стане по-зъл. Единствено в противопоставянето на злото добродетелта намира истинското си предназначение.

Сравнително скоро,прозрях същото..
Колкото по-сложно организирано е съзнанието,т.е.в колкото по-сложни индивидуални форми се организира то,в толкова и по-сложни прояви го наблюдаваме..И в двете направления..+ и -...
Т.е.за да се отвори и развие на макс,съзнанието просто трябва да мине през всичките си фази..Жестокостта/извращението са просто част от тях..Ти говориш за кучето си..
А аз ще ти кажа,че направо "знам" какво е да се увличаш от вълната на масата и единственото което да искаш е да разкъсваш,докато не усетиш миризмата на кръв..Няма значение чия..Кръв да е..Помня го с душата си..Какво е да озверееш до степен напълно да изгубиш човешкият си облик...

А и друго..Отново си прав,за това,че поне са искрени и точно миналата седмица,се мотаех на Симеон,след Сердика,забутано,глухо..
И видях една книжарница с религиозна и "селф-едукейшън" Grin литература..Едната част на витрината,цялата детски книжки,от типа на "Исус те обича" и други по-модерни,но в същото направление,заглавия...Една обаче,голяма,лъскава,шаренка,привлече вниманието ми..Забравих и заглавието,но беше нещо от сорта "ти можеш всичко",или нещо подобно,за деца..
Понеже валеше и беше студено,влязох да убия 5 мин.и да се стопля..
И да погледна каква боза готвят за малките главици..
Отварям книгата и виждам,че няма нищо общо с езотериката,а си е жива християнска пропаганда..
На всяка страница учат децата как да се молят на Бог,да помогне за различна държава..
Кратко описание на държавата,и съответната молба..
Е,аз отворих на персите и погледа ми се забоде в молитвата.."Мили Боже,помогни на персийските деца,да живеят по-добър живот,като промениш сърцата и умовете им,и ги направиш по-добри..." Shocked Angry
Погледнах легендата на Персия..Описани само страдания и мъки и войни...

Оставих книгата и излязох,дъжда в този момент добре ми дойде..
И точно това си мислех..
Онези поне ги виждаш,като се затича с ножа срещу теб..
Ама християнското коварство е ненадминато!
Ето въпросният текст..За деца,при това!
Никъде и една лоша дума нямаше за Персите,и все пак...Не,те не ,че са лоши,ама ти им промени сърцата и умовете им и ги направи още по-добри?!?Подсъзнанието автоматично приема,че явно добротата им е недостатъчна,едва ли не лош,,за това имат нужда от промяна,и за това им се случват всички беди..Но,те ще приемат Бог в сърцата си,и всичко ще стане цветя и рози.. Lips Sealed
« Последна редакция: (Неделя) 29 Ноември 2015, 07:53 от Psyhea » Активен
Неактивен galaxsis
Restricted
*
Публикации: 694

« Отговор #5 -: (Неделя) 29 Ноември 2015, 08:57 »

И като стана въпрос за животните наскоро станах свидетел на това как майка изкривява съзнанието на детето си.

Ето и случката. Влизам в един гръцки магазин, където се продават най-вече плодове и зеленчуци и някой видове хранителни стоки, като на единият от щандовете имаше риба.

В този момент  влиза майка с дете, и детето от вратата се затичва към мъртвите риби и започва усилено да вика на помощ майка си....Мамо...мамо виж какво са направили....убили са рибките. ( на щанда имаше и големи риби и малки )....детето продължава да ѝ говори разсъждавайки върху рибите...мамо виж, но те са още  бебета( за малките рибки) - поглежда към голямата риба на витрината  - Мамо виж убили са майка им и след това бебетата, затова не са могли да се спасят децата ѝ. Майката през цялото време си въртеше главата в магзина, обмисляйки какво да купи- полуслушайки детето си. След това отиди до него и му каза - животните мамо са създадени за да ги ядем всички хора го правят...те вече са умрели и не разбират. След което си поръча един килограм дребни сардини. Тогава детето втрещено извика, на майка си, но какво правиш мамо нали знаеш, че това са любимите ми животинки и всеки път си купувам нови рибки за аквариума....Неразбрано  от майки си и натъжено от нейното неразбиране се врътна от нея и избяга отвънка...
Та нещата общо взето така стоят  Smiley

« Последна редакция: (Неделя) 29 Ноември 2015, 09:20 от galaxsis » Активен
Неактивен 12345
Newbie
*
Публикации: 34

« Отговор #6 -: (Неделя) 29 Ноември 2015, 16:15 »

Аврамовите религии правят така че човек за човека става звяр. Или който не е с нас е против нас. И християнството особено в западна европа е мачкало наред през средновековието. Ислямът понеже е с няколко века по-млад в момента изживява своето средновековие тъй да се каже. Ще мине още доста време преди тази религия да придобие един по светски облик.
Активен
Неактивен Psyhea
Restricted
*
Публикации: 3138
Дата на регистрация 2012-12-12!

« Отговор #7 -: (Неделя) 29 Ноември 2015, 16:30 »

Аврамовите религии правят така че човек за човека става звяр. Или който не е с нас е против нас. И християнството особено в западна европа е мачкало наред през средновековието. Ислямът понеже е с няколко века по-млад в момента изживява своето средновековие тъй да се каже. Ще мине още доста време преди тази религия да придобие един по светски облик.
Хич няма нужда никоя религия да придобива светски облик,напротив..По-добре е да заличат от света ни..
Активен
Неактивен 12345
Newbie
*
Публикации: 34

« Отговор #8 -: (Неделя) 29 Ноември 2015, 16:51 »

Аврамовите религии правят така че човек за човека става звяр. Или който не е с нас е против нас. И християнството особено в западна европа е мачкало наред през средновековието. Ислямът понеже е с няколко века по-млад в момента изживява своето средновековие тъй да се каже. Ще мине още доста време преди тази религия да придобие един по светски облик.
Хич няма нужда никоя религия да придобива светски облик,напротив..По-добре е да заличат от света ни..

И аз така мисля, но уви моето и твоето мнение някои хора за нищо го нямат...
Активен
Неактивен форум
Hero Member
*****
Публикации: 3754

« Отговор #9 -: (Неделя) 29 Ноември 2015, 16:56 »

И аз така мисля, но уви моето и твоето мнение някои хора за нищо го нямат...

Значи трябва така да направиш, че да не могат да го прескочат. Ако човек иска да промени нещо, трябва поне да се опита.
Активен

Неактивен 12345
Newbie
*
Публикации: 34

« Отговор #10 -: (Неделя) 29 Ноември 2015, 17:11 »

И аз така мисля, но уви моето и твоето мнение някои хора за нищо го нямат...

Значи трябва така да направиш, че да не могат да го прескочат. Ако човек иска да промени нещо, трябва поне да се опита.

Опити не липсват от моя страна дори и тук. Прблемът е, че все се натъквам на бетонни глави които просто няма начин да бъдат убедени в противното. На тях така си им харесва, прави ги щастливи и затова ги оставям да си живеят своя живот. Кой съм аз, че да разбивам детски илюзии...
Активен
Неактивен форум
Hero Member
*****
Публикации: 3754

« Отговор #11 -: (Неделя) 29 Ноември 2015, 17:16 »

Кой съм аз, че да разбивам детски илюзии...

Разбивачът на детски илюзии.

Не ги оставяй просто да си живеят - щом така си им харесва, ползвай ги по предназначение. Изконсумирай ги преди да ги изконсумира Сънчо (Пясъчния човек).
Активен

Страници: [1]   Нагоре
  Изпечатай  
 
Отиди на:  


Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2011, Simple Machines  Theme KurtLarVaDisi
© Copyright 2012 - 2018 XCOMBG.NET

конспирация манипулации езотерика окултизъм НЛО извънземни духове сънища окултен конспиративен видения духове нематериален паранормални