Страници: [1]   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Щерката на Тодор Живков убита заради неин таен проект  (Прочетена 1967 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Неактивен bojinkata
Hero Member
*****
Публикации: 7220
Пол: Мъж
мислите определят съдбата ти

« -: (Сряда) 08 Юли 2015, 21:43 »

Щерката на Тодор Живков убита заради неин таен проект

PlovdivMedia -
Людмила Живкова вероятно е била убита заради таен проект, наречен "Звездна карта". Това казва пред столичен ежедневник Стефан Симеонов, помощник на дъщерята на Тодор Живков - Людмила, и човекът, който архивирал цялата й документация.
"Людмила мислеше за борбата с наркотиците, за развитието на децата. Създаде Бяла книга на българското дете и организира две асамблеи, които събраха над 10 хиляди души. В рамките на една от тези асамблеи започнахме проект, който се казваше "Звездна карта". Това е нещо, за което разказвам за първи път в живота си.
В "Звездна карта" трябваше да картотекираме всички талантливи деца и да ги превърнем в приятели на България. В Русия това не се харесваше", разказва Симеонов.
Руснаците са били особено ядосани, след като разбрали за проекта на Живкова. Цялата идея била да се създаде елит от надарени деца, които след време да поемат управлението на страната във всички области.
В същото време на асамблеите "Знаме на мира" трябвало да бъдат картотекирани всички надарени деца от чужбина, с тях да се поддържа постоянна връзка, да им се помага и те да бъдат превърнати в приятели на България. Така че след време, когато повечето от тях се окажели на ръководни позиции, те щели да са благоразположени към страната ни.
Случайно или не, проектът е задействан само няколко месеца преди смъртта на Живкова. Людмила имала грандиозна идея за осъществяването на три огромни проекта в областта на Малко Търново. Един от тях бил създаването на един от т.нар. колежи на обединения свят, който да е разположен в зоната на Аркутино. Там трябвало да се развие проектът "Знаме на мира".
"В него трябваше да се обучават над 250 български и чуждестранни деца по специална програма. Тяхната задача беше от влизането в колежа до тяхното излизане така да се обучат, че да станат бъдещето на международните организации от типа на ЮНЕСКО, ООН. Идеята на тези колежи на Людмила беше да изгради бъдещ елит. Този изключително важен за страната образователен проект гарантираше бъдещето на 250 деца. 50 се обучаваха в Аркутино, останалите 200 се пръсваха в колежи в Индия, Канада и Мексико", разказва за тайния детски елит Симеонов.
Втората идея на Живкова била да създаде аналогичен център като този в Аркутино, но в Странжда, който да се казва "Евросвати". В него трябвало да се обединят всички водещи учени в България и света. "Проектът проработи ефективно, но нашето общество не се запита защо не действа в пълната си мощ. Знак за това е случаят, в който трима възпитаници на асамблеята - синът на Муамар Кадафи, Соломон Паси и Евгения Живкова, се събраха в Либия и помогнаха за освобождаването на сестрите. Това беше идеята - да имаме приятели, свързани с името на България, които да работят цел живот за доброто на страната. Така че всички деца бяха картотекирани по една много модерна методика", обяснява идеите на Живкова той.
Голяма амбиция на Людмила Живкова били и проучването на духовното движение, стартирало в Странджа - исихазма. Това е мистическо течение в православното християнство, според което при усилена молитва и и вглъбяване вярващият може да постигне единение с Бог.
"Людмила искаше точно този механизъм да проучим. Как може да възникне една духовна доктрина. Но мен ме е яд най-много за това училище в Аркутино, чиито празни сгради стоят и до днес. Ще ви кажа само един от предметите там - способност за съпреживяване. Една изключително сериозна техника, по която сме правили учебника в Женева. Издирихме 200 души в Странджа, които са с увреждания. Изпитът се състоеше в това всяко дете да живее един месец с един увреден човек. Да живее с него, да съпреживява с него. Накрая изпитвахме сакатия за това как детето се е справило", спомни си още Симеонов.
За жалост проектите на Живкова остават нереализирани докрай, а не много след стартирането им Людмила умира. След смъртта й програмата е забравена, а децата разпръснати./Пикбг
http://plovdivmedia.com/97365.html
Активен

bojinkata
Неактивен peppone1
Hero Member
*****
Публикации: 531
Пол: Мъж

« Отговор #1 -: (Петък) 10 Юли 2015, 22:14 »

Шират се слухове че Людмила не била дъщеря на Тодор Живков, а на покойната баба Ванга. Това ни разкри журналистката Светослава Тадаръкова, която направи документална поредица за пророчицата. В последните си мигове тя лично й споделила че Людмила е нейна дъщеря. Но на филма само това се чува и може да се тълкува че я чувства близка като дъщеря. Визуално имат прилики, но нищо общо с Тодор Живков и Евгения Живкова. Да оставим настрана духовните каузи, нима ще ги е наследила от духовния Тодор Живков? Който нима не е подозирал за заговора срещу дъщеря му и не проронил нито сълза на гроба й, според това което разказват близките, сякаш наистина не е негова дъщеря. Ще ми се да чуя повече за тази конспирация, а вече няма нужда да се крие и двамата отдавна не са на този свят.
Активен

Умния човек не казва и половината от това което знае, а глупавия не разбира нищо от това което говори. Lao Tzu.
Професионалистът не е човек който не греши, а този който е направил всички възможни грешки в най-тясната област.
Неактивен Psyhea
Restricted
*
Публикации: 3138
Дата на регистрация 2012-12-12!

« Отговор #2 -: (Събота) 11 Юли 2015, 11:12 »

https://virtualorator.files.wordpress.com/2013/02/todor-jivkov1.jpg
Щерката на Тодор Живков убита заради неин таен проект
  http://www.bulgarianhistory.org/wp-content/uploads/2013/05/%D0%BB%D1%8E%D0%B4%D0%BC%D0%B8%D0%BB%D0%B0.jpg
Щерката на Тодор Живков убита заради неин таен проект
 http://www.balkanmysteries.com/bg/wp-content/uploads/2009/02/%D0%92%D0%B0%D0%BD%D0%B3%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D0%BC%D0%BB%D0%B0%D0%B4%D0%B8%D0%BD%D0%B8.jpg
Щерката на Тодор Живков убита заради неин таен проект


Пепонето изкърти мфките..Ми да открием 10 те прилики а?
Активен
Неактивен paci1
Hero Member
*****
Публикации: 733
Пол: Мъж

« Отговор #3 -: (Вторник) 08 Август 2017, 14:45 »

Една малко по-различна гледна точка:
http://4ervenaarmia.blog.bg/drugi/2016/11/16/lilit-amodei-i-tainata-na-bastet.1490631

    Еврейските предания са всъщност български. В древния Близък изток имало хурити-балхарис - българи. От тях вероятно еврейте са ги заели. Те са направили връзката българи - бели - европеиди - евреи. Шумерите също за взели българските предания от древните прадеди на българите от Близкия изток - земеделци от Плодородния полумесец.
Тези предания разказват за бъдещето, защото са им били дадени от НЛО астронавтите от бъдещето.
Лилит(Лолита - малка лесна (жена) - лесбийка - партията БКП  от партия - партия - съпруга - жена и БКП - бек - англ. обратна - обратна жена) от еврейските предания е жена(партия - съпруга - жена) демон(демократична) т.е. БСП. Тя била партия(жена) на СССР(Адам -земя - Инки - шум. господар на земята - Съветки/световен/ съюз). Когато с СССР(Адам) паднали(легнали - правили секс), тя искала да се издигне, но (заради) комунизма(господ - всеобщия) и СССР не й дали. Тогава тя избягала в Египет(земата на фараона - фюрера  - фашизма - станала фашистка т.е. капиталистическа) при демоните(демократи). Трима ангели(вестители - депутати) се опитали да я спрат пресрещналия при Червено море - Червена армия - комунистическата милиция. Те били Сеной, Сансеной, и Семангелов - сините, СДС и Симен Втори. казали й че нейните деца ще умират по 100 на ден(нейното ДС/нейните ДСта ще бъде ликвидирано за винаги-постоянно-ежедневно от капитализма-капитал-англ. СТОлица). Но тя казала, че ще ликвидира децата(досиета) на хората, но където срещнела тях или имената им ще ги остави и те я оставили - т.е тя унищожила досиетата на свойте хора, но оставила техните и ги изнудила да я оставят на мира(или да й служат).
Лилиту(ДС на партията БКП) са женски демони деца на Лилит. Те предизвиквали полюцията. Те били полицията.
Като “фашистка“ Лилит е погрешно смятана за съпруга на Самаел - ИИ комп.Сименс на геманските НЛО астронавти.
Според еврейте Лилит е демон(демократична), която носи болести(недостатъци-заболявания).
Още преди това Лилит е женски божествен митологичен образ от месопотамския пантеон. Тя е покровителка на бурите(бургари - българи), асоциира се с вятъра(на промяна ) и се смята за носител на болести и смърт(недостатъци и гибел).
За асирийската Лилиту се е казвало, че се жертвала за децата(ДСта) и жените(партията - партийци). Също така е описвана и асоциирана и с лъвовете(леви), бурите(българите), болестите(недостатъци) и пустинята(комунизма - всеобщия - веселената - космоса - празното-пустото пространство).

Асмодей(намравил осми-Октомври - болшевики червения/комунистически свят- красны мир или красная армия,направилата Октоврийската революция - Ким Ир Сен) е демон на разврата и яроста - Корейска народно демократична република - Корея - *урварство, чучхе(корейския комунизъм) -чукане - разврат и е яростен комунист - ярост. За това е смятан за цар на демоните и демон на разврата и яростта.
Той е син на Лилит(лесбийка - хомусексуална жена - хомосексуализъм - хуманизъм - култ към личността/човека и жена - партията) и Адам(СССР) - комунизма, съветската система.
Наричан е и Денница - звезда на Изтока(източен сталинизъм - стела -лат.звезда?)
Според книгата на Енох е предводителят на разбунтувалите се ангели(революционерите), създали потомство със смъртни жени(взели партията и създали ДСта) , за което били изгонени впоследствие от Рая(комунистите/божите синаве/комунизма паднали). Последен падащ от небето, той се обърнал и съзрял Бог, като това му донесло два белега във формата на проблясък във всяко око — спомен за Божия образ(той останал последен-последната комунистическа държава и запазил комунистическите си възгледи). Винаги бил в средата на най-кръвопролитните битки(Корея е първа във военизацията-милитариразията в света). По-късно бил намразен и прогонен от събратята си заради това, че още носел в очите си образа, напомнящ им за изгубеното, лутащ се, сам се разкъсал на две в пустинята, за да има другар във скитанията си. Другата половина на демона е позната под името Имодей.(Намразен заради комунистическите възгледи от останалите страни бил поставен в изолация. Останал в сферата та комунизма-вселена-космос-пустото пространство. Корея била разделена ва две, което било дело на камиталистите - Имодей-дело на имащите-богатите.)
Показателно е, че еврейте не са объркали Ким Ир Сен с Крилатия дракон(те го наричат змията от времето на Живкови и СССР - Адам и Ева и Ной-неонациста - националболшевика от своето време, правят разлика между различните времена)
Всъщност евреите смятат за грешни СССР(Адам), Ева(Живкови), даването на космическите технологии на цялото човество, на човека(т.е. не всички хора трябва да станат НЛО астронавти). Змията е смятана за грешна, защото им дава технологиите. Сталин(Йехова) и Крилатия дракон, националболшевика(Ной) - “сталинистът“, са смятани за праведни. Даването на космическите технологии открити от Крилатия дракон(Ной) от сина му Ащар Шеран на останалите, също е грях според евреите. Но за това пък той, синът на Змията, става господар на Европа( Европейски съюз -еврейски съюз - ционисти - Чайна-Китай - хан-китайци - Ханаан).

Тайната на Бастет
Людмила Живкова се е обърнала към Ванга са помогне да разчетат стари документи, най-вероятно еврейски, еврейското писмо прилича на арабското и съответно османското. Те се отнасяли за бъдещето. Всъщност поради объркването и неправилното тълкуване те стават причина Живкови да предприемат действия срещу Крилатия дракон, а също и срещу папата, по погрешка.
Ванга получаваше помощ от НЛО астронавтите, но не беше позволено да разкрива тайни, които могат да променят хода на историята. Тя знаеше какво да казва, как да го казва, кое да не казва и кога да се прави на ударена. Например когата я питат за погр*баните останки при Царичина на германски ИИ компютър "Сименс" - Самаел, уж първото интелигентно същество на Земята. Тя казва: - "Ама то ни мъж ни жена, жуда маймуна. За какво вие?" Което значи: То е хоминид, мутирала маймуна. Явно Ванга се прави че не разбира, че става дума за Самаел, а за първите разумни същества, прадеди на човека - маймуночовеци.
Всъщност НЛО астронавтите от които получава помощ Ванга са най-вероятно живковите. На нея се явява конник в старинни доспехи преди ВСВ и и казва, че ще има голяма война, а тя ще пророкува и помага на хората. Това е Георги Димитров, който носи името на двама конни светци - св. Георги и св. Димитър. Ванга е избрана защото е от Македония, като Г. Димитров и помага на хората главно по времето на социализма и на Живков.
За тези древни текстове Ванга казва, че те всъщност са "карта" на времето, съдържат историята за 2000 години, бъдещето. Това Живкови вече го знаят. Ванга обаче казва, че никой не може да го прочете, не е лъжица за тяхната уста и за ничия друга, а времето за разкриването на тайната не е дошло. Тъй като погрешно тълкувайки текста Живкови вземат Крилатия дракон да противник на комунизма, Ванга им разкрива малко иносказателно, не може да им каже направо, не й е позволено, тайната за събалянето на комунизма от Горбачов. Каменият ковчег е комуниста(каменен) Горбачов(на руски гроб значи гроб, но и ковчег). Той и неговият екип(Египет) погребват всичко - комунизма и всичко добро. После те, неговите хора погр*бали комунизма, са избити всичките, тайната на предателството и откраднатите червени пари е погр*бана с тях(те бяха избитир за да не разкрият тази тайна, да не я издадат). Наистина екипа на Горбачов, направил преврата в България и прехода към капитализма, Андрей Луканов, Петър Младенов, Огнян Дойнов и други, които откраднаха парите - Илия Павлов от Мултигруп, силовите групировки СИК и ВИС и още много други бяха ликвидирани.
Хората на Людмила не разбират, че тя им предсказва бъдещето и я молят да им посочи къде е скрита тайната, ковчега. Тя ги праща на 5-6 май(Гергьовден - ден на Г. Димитров, нейния патрон, закрилник и помощник) в Странджа. Там групата става свидетел на странно видение, което е или холограма или внушено с психотехника от НЛО астронавтите. Виждат възрастен мъж стоящ прав, държащ кръгъл уред и седнал на трон приличащ на фараон млад мъж с антени на главата си.Значението на това видение всъщност е отговор на въпросите им Крилатия дракон, за когото те прочели в документите. Възрастния мъж е бащата Крилатия дракон, той е сталинист(това че е "сталинист" не му пречи да е в конфликт с китайците сталинисти и техния Сталин) и се придържа към кръга на комунизма, комунистическото устройство(комуникационен уред). Младият е синът му Ащар Шеран, той е подобен на фюрера(Хитлер) - фараон. Той е глава на антикомунистите(антени-комуникационни на главата). Ащар Шеран е неонацист.
За съжаление хората на Людмила не разбират и това послание. НЛО астронавтите не са можели да им кажат истината направо, било им е забранено. Надявали са се, че те ще се досетят и ще разберат значението на посланието.
Както и да е. Посланията на Ванга и НЛО астронавтите не са разбрани. Операцията срещу папата не е прекратена навреме и Агджа го прострелва. Скандалът и разкриването на Българската връзка карат Людмила Живкова да се чувства отговорна за покушението заради старите документи и тълкуването им и тя се самоубива.
Ванга казва когато разбира за смъртта на Людмила: - "Защо ма Людмила? Защо ма щерко? Защо не ми каза? Какво ти стана?" Явно е разбрала, че се е самоубила и е смятала, че ако Людмила се е обърнала за помощ към нея е щяла да и помогне и да не се самоубива. Всъщност атентата срещу папата е резултат от дълбоко заблуждение поради объркването със старите документи. Живкови погрешно свързват Крилатия дракон с папата, а той няма нищо общо. Той е комунист и учен. Погрешно го смятат и за заплаха за комунизма. Ако Живкова бяха разбрали Вангините отговори, ако се бях вслушали в съветите й да не се мъчат с документите, защото не могат да ги разчетат и ги разбират погрешно, ако бяха схванали посланията на Ванга и НЛО астронавтите, нямаше да имат неприятности, а и сега щеше друго. Щяхме да сме много по-добре. Нямаше да имаме проблемите, които имаме днес.
Но всъщност посланията на НЛО астронавтите нарочно са неясни, за да причинят объркване и да заложат капана, който да причини предаването, издаването на западните тайни служви и ЦРУ на Крилатия дракон, за да го провалят. Това е дело на живковистките НЛО астронавти, които са подкупени с обещания за власт от китайците. (А при Царичина самите китайски НЛО предадоха и издоха Крилатия дракон, за да разберат демократите, че противник на Запада.)
Живковите НЛО астронавти тогава, като прикриват истината за Горбачов, предават и СССР, заради Китай, да може китайците да завладеят света, СССР да не са им съперници. А Китай ще направи Тодор Живков световен президент. За това те предоха и СССР. Всичко е заради властта над планетата.
http://4ervenaarmia.blog.bg/drugi/2016/11/13/kitaiskite-nlo-astronavti-prishylci-ot-bydeshteto-podkupiha-.1489721
Ванга казала и друго което е скрито от тайните служби и участниците в тази история са принудени да мълчат. Само Кръстьо Мутафчиев се разприказвал и за това го затворили. Тя казала, че гробницата е на Бясната(при Мутафчиев Бастет). Тогава те погрешно мислят, че става дума за демоницата Лилит, объркват я с Людмила - люде мили - хуманиска, родила Асмодей, когото пък объркват с Крилатия дракон(за това атакаджии го нарекоха бяс, те също имат връзки с тайните служби и тази версия им е известна). (Явно Живковите земни служби са имали някакви древни (объркани) версии на мита за Асмодей, но са се объркали заради имената.) Но всъщност Ванга казва, че демокрацията(демоницата - бясната) ще е донесена от екипа(Египет) на Горбачов(гроба, погр*бан). Заради щерката на Първия засекретяват тази част от историята.
Според Мутафчиев Бастет била тракийска принцеса, т.е. българската - дъщеря Тодор Живков. Тя била извънземна, прогонена от свойте(комунистите) и станала владелка на Египет(фашистка). Тя била богиня котка(китайка - богиня на китайския дракон). Людмила беше известна с религиозни и окултни увлечения. Тя беше малко опозиционно настроена към атеистичния материалистичен комунизъм. За това са сметнали, че тя може да е Лилит от преданието. Людмила е поварвяла в тази версия и се самоубива в пристъп на разкаяние. Тя ,малко след като се е изкъпала, решава да вземе отново вана, за да облекчи страданията си, като се отрови.
Най-вероятно версията, че Людмила е Лилит, е измислена от Мутафчиев. Когато Ванга научава за смъртта на Людмила тя казва:
Защо ма Людмила. Защо ма щерко. Каквото ти стана. Защо не дойде при мене. Маро, Маро Малеева, ти ми завиде за щерката и ми я отне.
Тези думи издават, че тя знае, че Людмила се е самоубила. Знае и виновника. Кръстьо Мутавчиев (зам.) министъра - христовата(Кръстьо) майка(Мутафчиев- матер) малката(министър - мини - малко) - Мара Малеева. Според нея той измисля тази версия от завист към Людмила.
Но ако Ванга е говорител на космическата НРБ, на Димитров и Живков, защо казва Бясната, когато са знаели, че ще го изтълкуват погрешно и това ще убие Людмила. Защото Людмила като по-млад и енергичен политик можеше да спаси комунизма от падане или да го възроди после. А това не влиза в сметките на китайците, които не искат да имат съперници и да делят планетата с тях. За това Живков пожертва собствената си дъщеря, за да спечели поста на световен президент в бъдещето. Можем да кажем, че Живков уби дъщеря си.
       
Активен
Страници: [1]   Нагоре
  Изпечатай  
 
Отиди на:  


Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2011, Simple Machines  Theme KurtLarVaDisi
© Copyright 2012 - 2018 XCOMBG.NET

конспирация манипулации езотерика окултизъм НЛО извънземни духове сънища окултен конспиративен видения духове нематериален паранормални