Страници: 1 2 [3] 4 5   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Кой и как управлява Земята!  (Прочетена 5296 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Неактивен ARRI
Hero Member
*****
Публикации: 1831
Пол: Мъж

« Отговор #30 -: (Четвъртък) 23 Юли 2015, 23:22 »
Древният Марс бил двойник на Земята


Както по-горе споменах, нашите човешки вибрации не съвпадат със земните такива, а с вибрациите на Марс. Както и да е, тва всеки го знае, няма да буксуваме в/у него. Следователно следват и няколко други въпроса от това нещо, ни и тях няма да коментираме. Идват и последните от серията въпроси. А те са - Да не би ние да сме агресори и поробители дофтасали тук на Земята? Да не би вместо жертви каквито само се изкарваме, ние сме вълците дето искат да изядат стадото ? А дали с действията си нашите душмани не искат да ни прогонят от тук и да останат сами да си стопанисват Земята? Хайде да обърнем палачинката и си зададем въпроса на обратно. Само идея, нищо лично.

Активен

Ако искате картина на бъдещето, представете си ботуш, който стъпва върху човешкото лице и остава там завинаги.Оруел
Неактивен bojinkata
Hero Member
*****
Публикации: 7220
Пол: Мъж
мислите определят съдбата ти

« Отговор #31 -: (Понеделник) 27 Юли 2015, 16:37 »

В Детройт е поставен паметник на Сатаната - 3 метра висок и тежък 1 тон. В перспектива може да бъде преместен в Оклахома. Evil
https://eadaily.com/news/2015/07/27/v-detroyte-ustanovili-pervyy-pamyatnik-satane
Активен

bojinkata
Неактивен форум
Hero Member
*****
Публикации: 3754

« Отговор #32 -: (Понеделник) 27 Юли 2015, 17:18 »

Всъщност това е важно... не го бях чул. Тепърва ще го засичам.

Но, Глас, Сатана наистина управлява Земята. Горе-долу половината.

Сатана са "те", множествено число... и според твоя речник и твоите понятия влизат в групата на "сините", както ги наричаш.
« Последна редакция: (Понеделник) 27 Юли 2015, 17:27 от форум » Активен

Неактивен bojinkata
Hero Member
*****
Публикации: 7220
Пол: Мъж
мислите определят съдбата ти

« Отговор #33 -: (Вторник) 11 Август 2015, 15:22 »

Филмът е в Замундата. 48 минути, със субтитри на бг
   Дейвид Айк без много философия, сбито и разбрано показва кой в момента управлява Земята. Дава се минало, настояще и бъдеще на наследниците на  анунанките - кой е следващия месия! Посочени са конкретни имена, фамилии и родови линии! Тази година "кандидата" навършва 33 години?! И защо трябва да останат само 500 милиона хора на Земята!
Заговор кукловодов: Демоны для России / Заговорът на кукловодите: Демони за Русия (2012)
Активен

bojinkata
Неактивен Antistar
Sr. Member
****
Публикации: 425
Пол: Жена
Ние сме очите на небето.

« Отговор #34 -: (Четвъртък) 13 Август 2015, 17:50 »

     Ще копирам цялата статия, защото няма излишно изречение в нея.
 И статията е може би най-яркия икономически пример, който може да бъде даден за връзката между страха и властта, масово неосъзнатия хомот на който се влчим. основното оръжие срещу нас е в самите нас - страхопочитанието, автоагресията и самоунижението, и надменното разделение,  на които се крепи сегашният свят. Изтъкан от ненужна мъка и омраза.
 
         
https://glasutnamladitehora.wordpress.com/2015/08/12/д-го-духат-бедните/
                                 

                         Системата ни казва да й благодарим за това, че сме живи. Системата ни поддържа живи, за да работим за нея. Тя си играе на Бог и ни дава щедри напътствия не как да живеем щастливо, а как да не умрем от глад.

шапка ви сваляме1

В установеното положение (наричат го неолиберализъм) делото на давещите се е дело на самите давещи се.

Всички досега прилагани инструменти за борба с бедността не са насочени и направени така, че да не съществува бедност, а да има подаяния за бедните. Сиреч, не изкореняваме бедността, а я правим от време на време по-поносима. Превръщаме я в идея за съревнование, пък който издъхне преди финала сам да си е виновен. Затова твърдението, че базовият доход * е извращаване на стимулите в икономиката не означава нищо друго, освен това, че трябва или да си отличен спортист, или изобщо да не се включваш в маратона и да разчиташ на споменатите подаяния. Естествен подбор.

Основният довод на неолибералите против базовия доход е следният:

Този, който е безработен , ще има базов доход, да речем от 500 лева и няма да иска да работи повече.

Този, който работи за 500 лева, ако има и базов доход от 500 лева, ще спре да работи, защото така или иначе ще ги получава.

Аз обаче твърдя друго:

Този, който е безработен и получава базов доход, няма да е беден и ще може да си плаща сметките и да има храна, докато си намери работа, с която да повиши стандарта си на живот и благосъстоянието си.

Този, който работи за 500 лева и получава още 500 като базов доход, ще има общо 1000 лева.

Вие как мислите, дали ще се откаже от работата си и ще приеме да живее само с базовия доход?

bednost11

Майката, която получава 500 лева базов доход за себе си и още 250 лева за детето си, дали няма да иска да има още деца, които спокойно да отглежда?

Волът, който тегли плуга, не е изморен от работата, скъпи ми неолиберали, а от страха, че дори работейки, трудно ще изхранва децата си и едва ще му стига да си плаща сметките.


Базовият доход не е система на равенство. Той е система на стимулиране на човека да работи, но да не бъде работещ беден, каквито са повечето от българите. Това е система, която дава базова сигурност и защита от мизерия, а всичко останало, което желаем да постигнем като благосъстояние, зависи от нас, от нашите амбиции и от нашата активност.

Ще обясня защо смятам, че алтруизмът на неолибералната дружинка е фалшив и насочен не към благоденствие на човека, а към създаването на всякакви предпоставки за състезание по оцеляване.

Тяхната позиция се крепи на това, че малкият човек е малък във всичко – и в доходите си, и в мечтите си. Полага му се малък живот, стиснат за гърлото, за да бъде експлоатиран, а не градивен. За да създава блага за други, получавайки насреща правото да оцелява някакси. Да няма криле, а само работещи крайници.

Застъпват тезата на английския икономист Питър Бауер, който казва: „Няма причини за бедността; има причини за богатството“, т.е. богатството, в икономическия смисъл на думата, се постига само посредством производство, значи липсата на богатство се дължи на ниската производителност. А банкерите? Те какво произвеждат?

Което иде да рече, че бедните сами са си виновни и никой не е длъжен да мисли за тях. Интересно ми е колко хора вярват на тези теории, изфабрикувани, само за да ни се внушава, че сами сме причинители на своята бедност? Мога да изброя няколко аргумента против тези теории, които са аргументи, взети от живота, а не от учебниците. Защото, драги неолиберали, животът е именно тук и сега, а не в сухите книжни интерпретации, които се насаждат с цел да се примирим, че бедност винаги ще има и единствената причина за това сме ние – малките хора, с малък живот и малка производителност на труда.

–         Бедността върви ръка за ръка със СТРАХА, който принуждава човек с две висши образования да кара такси, за да оцелява, изпраща цигуларката да свири по кораби на пияни чужденци, докато някой пребива детето й, кара пенсионираната учителка да поиска само четвъртинка хляб в магазина, защото са й останали 30 стотинки до следващата пенсия. Истински случаи, нали? Не ги пише в учебниците и във вашите теории. На два от тях съм пряк свидетел, другият е известен вече на цяла България.

–         Бедността не е следствие от нашето нежелание да работим или ниската ни производителност, а следствие от това, че шайка световни бандити са решили, че могат да ОГРАБВАТ ТРУДА на хората и да ги държат във вечна зависимост, защото са създали и наложили подходящи за техния интерес теории.

Животът срещу писаното в учебниците. Така стоят нещата.

Да дадеш на бедния хляб или социална помощ не е борба с бедността. Това е подаяние, за да си мълчи и да няма стремежи.

Дай му криле, дай му сигурност, убий страха му и тогава ще видиш един нов човек. Онзи, който може да гради, да твори, да съзидава.

Презумпцията, от която изхождат неолибералите, е, че трябва да се състезаваме, за да бъдем богати или поне, за да не бъдем крайно бедни. Превръщайки труда ни и живота ни в едно задъхано състезание, ние обаче създаваме блага не толкова за себе си, колкото за онези, които държат остена за мулето, мисля аз. А на мулето се подава в края на работния ден храна за добитък, нищо повече.

В публикациите си неолибералната дружинка – противник на базовия доход – се опитва да ни убеди, че бедните трябва да бъдат оставени на себе си и така ще имат стимул да се развиват. Бедността обаче не е движеща сила за развитие. Тя е унижение, което ни кара да приемем да бъхтаме за жълти стотинки в нечия корпоративна полза. Да се ужасяваме от мисълта, че, ако изгубим жълтите стотинки, животът, домът, въздухът ще ни бъдат отнети.

Може би съвсем неслучаен е фактът, че самоубийствата в България станаха нещо нормално. Чуваме за тях в новините и просто си казваме, че поредният не е издържал на стреса. Според вас, кое е по-градивно като стимул за човека – страхът от бедност или липсата на бедност? И щом развити скандинавски и западни държави вече обмислят въвеждане на базов доход, трябва ли ние – първенците по бедност в Европа – да чакаме някой отново да ни покаже, че е по-умен от нас и да ни отвори широко затворените очи?

Много е важно да подчертая, че при сега действащата политико-икономическа неототалитарна система, наистина базовият доход трудно може да бъде приложен, просто защото парите в държавата изтичат в една известна и на неолибералите посока. Затова въвеждането му трябва да стане заедно със смяна на представителната демокрация с директна демокрация. Тъй като днес у нас не само няма прозрачност и всички решения са в ръцете на 240 депутати, но и никой не знае със сигурност къде, как и защо се употребяват средствата, които внасяме в държавата под формата на данъци.

Нещо повече, народът е ограничен във вземането на каквито и да било решения чрез референдуми. Вече съм писала неведнъж за умишлено създадените недъзи в нашия Закон за пряко участие на гражданите в държавната власт и местното самоуправление.

Друга заблуда, налагана усилено от противниците на базовия доход, е, че, за да има средства за него, ще трябва да се повишат данъците или да се въведат нови видове данъци, което ще доведе до убиване на частните инициативи и до съкращаване на работни места. Не, общата данъчна тежест почти не се променя, но става многократно по-справедлива и стимулираща.

Разбира се, най-лесно е да плашиш хората, за да отклониш вниманието им и отново да ги накараш да се страхуват. Както казах и по-горе, насаждането на страх е основният инструмент на пазителите на установеното положение.

С въвеждането на базовия доход обаче, работодателите ще бъдат освободени от сегашното си задължение да плащат пенсионни и здравни осигуровки на служителите си, по простата причина, че при системата на базов доход такива осигуровки повече няма да съществуват. Как тогава някой се осмелява да ни внушава, че частните инициативи, малкият и средният бизнес ще бъдат ощетени? Напротив, те ще имат възможност да разширят бизнеса си и да отворят нови работни места.

В общи линии, тезата на противниците на базовия доход, звучи така:

Да го духат бедните, безработните, работещите бедни, онези без връзки и протекции, майките да раждат по-малко и да му мислят, висшистите да си употребяват дипломите за тоалетна хартия или да я разменят за самолетни билети. Виновни са си сами, защото ние, които сме на заплата при партокрацията и корпорациите, не искаме да си разваляме рахата и да си изгубим привилегиите. Защото ви даваме милостиня и се грижим да не умрете от глад.

Какво повече искате, по дяволите?

Всъщност, изборът на хората сам ще покаже дали им харесва ТАКА. Дали мулето ще се превърне в жребец или ще си остане муле зависи само и единствено от това дали ще се напъне да погледне извън плевнята на своя рутинен делник.

И в заключение ще отговоря на онези, които без никакво основание твърдят, че базовият доход е красива утопия. Пак казвам, при сега действащата система той наистина изглежда така. Защото живеем в обратното – антиутопия, грозен дистопичен делник, който е нашата кошмарна безизходна реалност.

Стожерите на установения порядък, който умело употребява човека и неговите способности чрез държане в страх, ще направят всичко възможно да ни убедят, че извън тази икономическа система не съществува нищо друго, че тя е единствено правилната и възможната, че огризките, които получаваме, са щедрост, че който е прозрял отвъд нея е утопист.

Утопиите обаче се превръщат в настояще, когато се намерят светли умове, които да напишат новите учебници за живота и неговите правила. Свободата не е в това да избереш 240 души и да чакаш те да решават вместо теб. Свободата е всеки от нас да участва в решенията. Затова базовият доход идва заедно с директната демокрация, с края на всесилните елити в една друга икономическата система. Ако искате, наречете го НЕОХУМАНИЗЪМ…

Простичко и ясно.

* Базовият доход е национален доход, разпределен справедливо на всеки български гражданин, съобразен с икономическата обстановка. Новата форма на разпределение е следствие от данъчната политика, с едновременно обединяване на цялата данъчна тежест в Единен Потребителски Данък, от който се обуславя базовият доход (евродивидент, граждански доход). Форма на грижа на държавата за своите граждани.

Автор: Лидия Делирадева
Активен
Неактивен bojinkata
Hero Member
*****
Публикации: 7220
Пол: Мъж
мислите определят съдбата ти

« Отговор #35 -: (Четвъртък) 07 Юли 2016, 17:34 »

БУМ! Шефът на Европа САМ ПРИЗНА! Ето кои са ГОСПОДАРИТЕ НА СВЕТА! /Видео/
Jul 05, 2016

Това е наистина изумително! Истината за Европейския съюз беше разкрита пред цял свят от самия председател на Европейската комисия, непосредствено след катастрофалния за съюза вот във Великобритания!
 
Нито една световна медия не обърна внимание на това ясно разкритие.

Официалният протокол от речта беше моментално променен. BRADVA.BG първа ще разкрие на своите читатели думите, от които на много хора им се изправиха косите!

Речта на Юнкер е от 28 юни пред европарламента в Брюксел. Ето думите на председателя на Европейската комисия:

Трябва да е ясно, че тези, които ни следят от далеч са много притеснени! Аз се срещнах и чух и слушах няколко от лидерите от други планети, които са много притеснени за пътя, който е поел Европейският съюз. Нужно е успокоение и за Европейците и за тези, които ни наблюдават... от по-далеч.
Ето и видеото от речта на Юнкер! Обърнете внимание на физиономиите на хората около него, включително и на Фараж! В ШОК СА:


Това не е грешка на езика! Юнкер не направи дори и малък опит да се коригира. Той е уверен в думите си. Ето ги и на френски език, убедете се сами с Google translate, ако не владеете езика:


“Il faut savoir que ceux qui nous observent de loin sont très inquiets. J’ai vu et entendu et écouté plusieurs des dirigeants d’autres planètes qui sont très inquiets puisqu’ils s’interrogent sur la voie que l’union européenne va poursuivre. Et donc, if faut rassurer, et les européens, et ceux qui nous observent de plus… loin.”

В официалния протокол от парламента думите „лидери от други планети“ бяха моментално премахнати, което изцяло променя смисъла на твърдението.

Историческите думи на Юнкер подклаждат една от най-популярните и доста добре подплатени конспиративни теории – тази, че светът се контролира от извънземни цивилизации, а световните лидери са назначени наместници, които изпълняват волята на "чуждите господари".


Според алтернативни изследовател, това е истинската структура на властта от най-дълбока древност.

Още древните шумерски текстове цитират как хората са продукт на генетичен експеримент на развита извънземна раса, и те са създадени с една единствена цел – да работят и да изпълняват волята на своите извънземни господари.

Още по-смела теория гласи, че световните лидери, които управляват света всъщност са хибридни същества!

Дали наистина Европа, както и света наистина се управляват от извънземни!? Ако е така решението за Брекзит наистина им е объркало плановете – Юнкер го каза в прав текст./BRADVA.BG
radva.bg/bg/article/article-86707#.V35z4fmLQkX

Не е нещо изненадващо, но го казва Юнкер!!!
Активен

bojinkata
Неактивен paci1
Hero Member
*****
Публикации: 733
Пол: Мъж

« Отговор #36 -: (Четвъртък) 07 Юли 2016, 20:10 »

Божинката, линка не работи.
Активен
Неактивен Веско
Hero Member
*****
Публикации: 648

« Отговор #37 -: (Четвъртък) 07 Юли 2016, 21:11 »

http://bradva.bg/bg/article/article-86707#.V36mWSUkq03
Активен
Неактивен HomerCat
Hero Member
*****
Публикации: 1067
Пол: Мъж

« Отговор #38 -: (Четвъртък) 07 Юли 2016, 21:43 »

  За мен е малко изненадващо,не че става въпрос за извънземни,а че от такава висока трибуна,дето се вика,беше казано.
Според мен(само предполагам) това не е самодейност,по-вероятно са му дали идея какво да спомене,ей тъй,помежду другото.
Примерно,изказването му да е активно мероприятие на някоя от враждуващите фракции?
   Вече почти не се надявам темата за извънземните да бъде използвана в театрото...ама все пак малко се надявам,че изказването му може да е малка част от постепенно подготвяне за обявяване на извънземното присъствие(или пък,че наскоро е бил установен контакт).
Активен

Сънят на Разума ражда борба с Егото.
Неактивен bojinkata
Hero Member
*****
Публикации: 7220
Пол: Мъж
мислите определят съдбата ти

« Отговор #39 -: (Петък) 08 Юли 2016, 14:13 »

Веско, благодаря за включването!
Да, бавно започва подготовката за откриването на истината! А, може и да е просто изтърване от напрежението. Все пак неприятна тема/Брикса/ за еврочиновниците.  Големи заплати, нищоправене.....
Активен

bojinkata
Неактивен umbra
Sr. Member
****
Публикации: 442

« Отговор #40 -: (Петък) 08 Юли 2016, 14:35 »

 Да бе да, вярвай си ...По скоро подготовката за голямата заблуда... разбирай лъжа... тоест фалшивата истина.
Активен
Неактивен HomerCat
Hero Member
*****
Публикации: 1067
Пол: Мъж

« Отговор #41 -: (Петък) 08 Юли 2016, 16:29 »

umbra,
 
  Има резон и в твоята теза,макар че не разбрах какво е отношението ти към извънземния вариант.
Аз не знам каква е истината,но клоня(субективно) към допускането на извънземното присъствие като по-вероятно.
И понеже темата периодично се актуализира,трябва(им) да бъде омаловажена.
  Така че допускам и такъв вариант,че може да има извънземни на Земята и ще бъдат направени разкрития,които после ще бъдат опровергани и така темата за извънземните отново ще изглежда несериозна.Което би било акция за прикритие на реалното извънземно присъствие.Само си теоретизирам.
Активен

Сънят на Разума ражда борба с Егото.
Неактивен paci1
Hero Member
*****
Публикации: 733
Пол: Мъж

« Отговор #42 -: (Петък) 08 Юли 2016, 17:10 »

Извънземното присъствие, доколкото съм информиран, е факт от хилядолетия.
Има обаче една "малка" подробност относно него.(присъствието)
Съществува теория, че слънчевата система(нашата), е единственото място, или измерение ако щете, в цялото мироздание/вселена, където животът е материално проявен и е във цялост(всичко е такова, каквото е, без никакви условности).
От което следва, че ако въобще има наличие на т.н. извънземни, то те би трябвало да представляват свръхизмерни същности/създания, и като такива биха били невидими за нашите/човешките възприятия.
Та мисълта ми беше, ако евентуално "решат" да ни покажат/видим с очи "чужд разум/извънземни", то няма как това да не е измама.
 hi
« Последна редакция: (Петък) 08 Юли 2016, 19:01 от paci1 » Активен
Неактивен HomerCat
Hero Member
*****
Публикации: 1067
Пол: Мъж

« Отговор #43 -: (Събота) 09 Юли 2016, 15:00 »

paci1,

Ако махнем първите две букви от "информиран",просто като игра с думата,ще се получи интересен смислов нюанс.
Всички сме Ин-Формирани по някакъв начин.Ин - "във",ИнФормиран,значи- във формата на някакво описание/теория.

Теорията е точно това - теория.Защото не е знание.Знанието е нещо,установено чрез проверка.Знанието анулира всички теории,които му противоречат.
Има ли начин да проверим цялото мироздание/вселена,та след тази проверка да Знаем дали Земята е единственото място,където е така,както гласи споменатата от теб теория?

Аз имам само теория,не знание.Теорията ми е основана на допускане,което,понеже няма как да проверя,води до това,че теорията ми не може да претендира за истинност,а само да бъде теория с право на съществуване,докато не бъде опровергана чрез проверка.

Но теорията ми няма право да бъде нещо повече от теория,докато не бъде доказана чрез проверка.
Проверката(поне за мен) е невъзможна.

И след тия уточнения,ето теорията,която не е моя,просто е близка до начина ми на мислене:

Ако допуснем,че природните закони са еднакви в цялото мироздание(което няма как да проверим),то от това следва,че е закономерно възникването(каквито и да са точните механизми) на звездни/планетни системи и живот на планетите,които имат съответните условия.Не е задължително всички да имат.

  И ако животът на Земята(такъв,какъвто е) е възникнал като следствие от общовалидни закони,то от това следва,че има много планети,на които има живот,не твърде различен от нашия.
Не твърде различен,имам предвид - в биохимичен,следователно и генетичен аспект.
  От това следва(само в рамките на теорията),че биохимичните и генетични модели,изграждащи мозъците на другопланетните същества,не са несъвместимо различни от нашите.

  От което следва(в рамките на теорията),че и тяхната психология не ще да е драстично различна от нашата.

Следователно,цивилизационният модел на другите планети не следва да е фрапантно различен от нашия.

   Което значи - борба за власт и ресурси.Двете са в диалектично единство.Власт - Ресурси.Ресурси - Власт.
И ако екстраполираме(каквото и да значи това) нашия цивилизационен модел,който (в рамките на теорията) е закономерен резултат от общовалидни природни закони,към други планетни системи(на които има разумен живот),това значи,че:

  Закономерният резултат е възникването на тенденция към глобализация и закономерно - появата на враждуващи фракции,всяка стремяща се към глобално господство.Ако на част от планетите дадена фракция успее да се наложи,това означава някаква форма на централизирано управление.

Империята е пример за такава форма на управление.

В даден момент със страшна сила увисва въпросът за пренаселването.Единственият отговор е - Навън,в космоса.

Много преди това управляващият елит е наясно,че това,което се е случило на тяхната планета е възможно да се  е случило и на други.

И ако е възможна/и постигната технология,даваща възможност за бързо преодоляване на чудовищните космически разстояния,то Империята е ПРИНУДЕНА да излезе в космоса и да се насочи към колонизиране/завладяване на други планети.

Защо е Принудена?Само защото са зли?НЕ.
Принудена е да го направи,ако не иска/а тя НЕ иска,да бъде завладяна от друга подобна структура,овладяла въпросната технология.

Следите ли мисълта ми,колеги?Не се отклонявам от заглавието на темата.Никак.
                                         (пауза)
Активен

Сънят на Разума ражда борба с Егото.
Неактивен Робинзон
Full Member
***
Публикации: 138
Мисля, следователно...мисля!

« Отговор #44 -: (Събота) 09 Юли 2016, 18:36 »

Аз лично (след събирането и отсяването на безбожно много информация), мисля, че рептилите са по-добрия шанс за нас!
Нарочно не казвам "избор", понеже такъв нямаме!

Рептилите от хилядолетия стопанисват Земята, целта им е да се хибридизираме взаимно, а не да ни унищожат - това отдавна биха го сторили!
Империята...хм...тази работа ми се струва опасна...
Те не са "в час" с цивилизацията ни до момента, въпреки пробивите от време на време (в исторически план).
От тях не знаем какво може да очакваме!
Като нищо може да им хрумне да "ресетнат" планетата, кво правим тогава, а?
Активен
Страници: 1 2 [3] 4 5   Нагоре
  Изпечатай  
 
Отиди на:  


Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2011, Simple Machines  Theme KurtLarVaDisi
© Copyright 2012 - 2018 XCOMBG.NET

конспирация манипулации езотерика окултизъм НЛО извънземни духове сънища окултен конспиративен видения духове нематериален паранормални