Страници: 1 [2]   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Трите смъртни гряха на България  (Прочетена 2224 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Неактивен Psyhea
Restricted
*
Публикации: 3138
Дата на регистрация 2012-12-12!

« Отговор #15 -: (Неделя) 14 Юни 2015, 19:02 »

Що бе Меандере,мен пък ми е кеф да давам..
Пък като има кой да взема,ми добре дошло бе Cool
Активен
Неактивен meander
Hero Member
*****
Публикации: 1798
Пол: Мъж
"Муха влиза само в отворена уста"

« Отговор #16 -: (Неделя) 14 Юни 2015, 19:07 »

 Grin
Psyhea
Цитат
Що бе Меандере,мен пък ми е кеф да давам..
Пък като има кой да взема,ми добре дошло бе
Между женското и мъжкото има Балкан разлика.Жената е като банкомат,слагаш ли вътре дава,ако не, нещо не е наред.Мъжкото  дава дух,женското го върти,и връща чрез грижи.Иначе се разгражда и става чироз, или плондер.
 Cool
Активен

Ако кажеш истината, не ти се налага да лъжеш.
Ако не знаеш какво да правиш, ела на себе си.

     „Ползата от книгата за този, който няма собствен ум,
       е като ползата от огледало за слепия.”
Неактивен Гласът на истината
Sr. Member
****
Публикации: 298
Пол: Мъж
Кре'з,крез какепчухуан!

« Отговор #17 -: (Неделя) 14 Юни 2015, 19:41 »

И накрая от толкова много приказки какво се разбра-да си държим духът за себе си,да си навеждаме главичките пред "животните в човешки образ" и да си се бием в главите колко сме велики докато мързелуваме ли?Много конструктивно Българи,няма що!

П.П.При такива "завети" аз май ще си остана таутаун!  Cool
Активен

Само,който гори може да остане сух!
Неактивен Psyhea
Restricted
*
Публикации: 3138
Дата на регистрация 2012-12-12!

« Отговор #18 -: (Неделя) 14 Юни 2015, 21:06 »

Оф,абе ти поне като толкоз рипаш,пиши я тая дума както трябва..БългАри

От мен съвет(макар и непоискан!)..Грижи се за Себе!
Това е твоята отговорност към Света.
Ако всеки има отношение и грижа към Себе,общата картинка ще е различна.
А то..Аз много пъти съм го давала този пример..Всеки тича да прекопае парка,но личните градини и дворове тънат в мръсотия..
Айде първо да се уверим,че нашите градинки са чисти,пък тогава ще почистим и общите територии..

Какво е казал Ганди?

"Бъдете промяната която искате да видите в Света"


Това е..С личен пример,не с лозунги и апели,щото практиката сочи,че куче дето вдига много шум,то не хапе

п.п.За протокола..Аз съм от шумните и не хапя..Освен ако не ме настъпиш по опашката де Grin
« Последна редакция: (Неделя) 14 Юни 2015, 21:12 от Psyhea » Активен
Неактивен bg2
Hero Member
*****
Публикации: 814

« Отговор #19 -: (Неделя) 14 Юни 2015, 21:34 »

Гласът на истината, тази история прилича на историите описвани като съобщения от собствения Висш Аз. Някой неясен въпрос или проблем койте те мъчи и изведнъж прозрение, и получаваш отговорите. Има такива истории.
Активен

Което е разумно, съществува, и което съществува, е разумно - Георг Хегел
Неактивен peppone1
Hero Member
*****
Публикации: 531
Пол: Мъж

« Отговор #20 -: (Сряда) 17 Юни 2015, 01:49 »

Аз нищо ново не чувам. Поредните симптоми на сънната парализа или излизане извън тялото поради някаква свръх естествена причина. Точно така се започва: Легнеш си мрачни мисли и по някое време сънят ти се прекъсва и искаш да се събудиш, а не можеш, а това е противоестествено. Обикновено ангелите и светиите ни пращат посланията чрез сънищата и е съвсем нормално тогава да не искаш да се събудиш или пък се събуждаш изведнъж точно когато тече посланието и продължиш да чуваш ехтенето, докато не се ощипеш и станеш от леглото зареден с приятни преживявания. Както каза Миндър енергията им е толкова силна, че искаш да спиш още и оше. Но за чувство на парализа и присъствие в повечето случаи това са безпътни души търсещи помощ, а може и добронамерени и строги наставници, които да заповядват, но задължително преди това те трябва да са ти поискали съгласието и да си готов за последваща важна мисия, а защо не и като българин патриот. Може ти самият да имаш някакви способности, така както и баба Ванга е била командвана от строги наставници, но пак казвам човек трябва да е готов да поеме тази отговорност, тогава учителите сами ще те намерят и да се довериш изцяло на тях, да не се отказваш. З друг случай може просто нещо безобидно да сме казали наяве, като "Няма оправия в тая скапана държава" за да сме оскърбили нечий загинал патриот. Трябва да разбереш каква е твоята мисия и готов ли си да я последваш?
« Последна редакция: (Сряда) 17 Юни 2015, 01:55 от peppone1 » Активен

Умния човек не казва и половината от това което знае, а глупавия не разбира нищо от това което говори. Lao Tzu.
Професионалистът не е човек който не греши, а този който е направил всички възможни грешки в най-тясната област.
Неактивен Гласът на истината
Sr. Member
****
Публикации: 298
Пол: Мъж
Кре'з,крез какепчухуан!

« Отговор #21 -: (Четвъртък) 18 Юни 2015, 01:13 »

peppone1,мисля,че в първия си пост описах всичко максимално добре,но все пак ще разкажа отново накратко какви са чувствата ми след това.Първо на първо,това определено беше душа свързана със създаването на онази първата истинската България,която е съществувала преди много много години още в зората на тази цивилизация.Освен огромната му сила усещах и нещо друго-наречи го старост,наречи го мъдрост,наречи го опит.Това определено не беше някоя "злобна" душа,която се опитваше да ме докопа и използва като батерийка(имал съм и такива преживявания преди това,затова можех много ясно да усетя разликата).Истината беше друга,той(който и да е той,но определено имах чувството,че душата е мъжка и при това на някой с много опит и сила-било то вожд,войн или може би нещо като жрец,а може би и нещо съвсем друго-не знам,не мога да кажа)определено не се интересуваше от енергията ми,не че можеше да се сравнява с неговата,а просто искахе да разкаже историята си и даде съвета си.Разбираш ли първото и основното в него беше желанието му да помогне на България(това поне усетих достатъчно ясно),а не да се занимава с някакъв си ми там си "човечец".

Второ на второ,колкото и странно да ви се струва сега като си мисля за това все повечме и повече ми прилича на "заслужено" наказания,а не на сънна парализа.Преди да си легна аз верно много много,ама много яко се бях направо "изгаврил" с паметта на България в мислите си.Тогава си спомням как си мислих неща от сортта на-тая пропаднала дупка България,какво още се занимавам с нея.,само ми погуби живота тая държава,за кво изобщо съм се родил тука,Господи,и дори-Да ѝ .... ...... на тая държава.Абе въобвще кръчмарски псувни по собствената си държава,и заедно с това все пак в мен бе останало някакво чувство на на национален дълг,разбираш ли,нещо все още беше живо и здраво в мен,въпреки всички обиди,които изрекох по отношение на държавата ни и все пак исках да видя някакъв начин тя да се пооправи малко и да живне.И точно тогава(баш в момента на най-голямото отчаяние и безпътица)се появи той за да ме "упъти" и да ми каже какво да направя.Случайност ли е това,а?

Трето на трето,след като всичко свърши се събудих с такъв ДУХ и чувство на дълг и чест,че все още му държи.Както казах обикновенно не си спомням сънищата 5 минути след като се събудя от леглото,а този "сън" си го спомням така ясно все едно беше вчера и споменът ми е горе долу същият като този,които имах на сутринтта.Как ще обясниш това,а?За една вечер от човек псуващ и проклинащ родината станах убеден националист и просто,как да кажа,видях ПЪТЯ за България.Не мога да го опиша съвсем добре с думи,но той искаше да разговаряме,и въпреки,че беше много по-силен и много по-опитен от мен той не ме нарани или заплаши(или каквото там още би могъл да направи),а просто искаше да разговаряме за да може да ми покаже ПЪТЯ за България.Искаше да ми покаже какво е било и какво би могло да бъде,от къде идваме и какво ще стане с нас,ако продължим по този път.Как наричаш подобна сила,а?Каквото и да беше беше много мощно и заедно с това убеден,че все още си струва да се борим за тая държава и за тоя народ.Просто трябва да намерим грехът в собствените си души и да махнем от там-Тогава нещата ще потръгнат.Не знам за Ванга или останалите ясновидци,и честно казано не се интресувам особено от врачки и екстрасенси.Не ходя при тях и не ги искам в живота си.Но когато стане въпрос са живота на цял един народ,за правилно и грешно,за лъжа и истина и за морал и дълг съм много склонен да слушам вътрешния си глас,защото мисля,че той най-добре може да покаже истината.И точно това се случи с мен онази вечер-в момента на чистото си пълно и безнадеждно отчаяние дойде нещо да ми вдъхне такава сила,че и до ден днешен НИКОЙ не може да ме убеди,че с тази държава е свършено или че трябва да си налагам парцалите и да се махам оттук.Просто ЗНАМ,че тук ми е мястото и колкото и тежко,гадно,опасно и зле да става у нас винаги ИМА някой,който ще ни помогне,но само ако го ЗАСЛУЖАВАМЕ.И именно това съобщение искам да предам и тук,ако успея да намеря души,които да ми повярват и да ме вземат насериозно,а не като поредният "откачен нацист" дето бил чувал гласове!

А и още нещо!Въпреки,че след онази вечер не съм го виждал отново,или поне не помня да съм го сънувал,от време на време имам усещането,че някой е с мене и чувам(някъде дълбоко в съзнанието си)един слаб слаб глас,който просто ми казва да продължавам напред без значение колко тежко и колко зле може да бъде,защото каузата си струва и ако не ние,то тогава кой ще помогне на България.И това ми дава сили да продължавам,дори и целият свят да ми се присмива!Виждам смисъл в действията си!Изведнъж животът ми придоби все повече и повече смисъл и как да кажа-чувството ми,че всичко е наред и че съм точно там където би трябвало да бъда се засили,въпреки че животът ми реално погледнато не отива на никъде и нещата стават все по-лоши и по-лоши при мен.Не знам как да го обясня,но просто животът ми се промени!Бавно бавно и полека полека продължавам да се променям и как да кажа-просто ЗНАМ,че ще дойдат по-добри времена и че трябва да остана тука и да се боря да запаля колкото се може повече души около себе си.Сякаш нещо винаги е с мен и ако имам СИЛАТА отвътре а следвам пътя си,то нещата накрая просто ще се случат.Не знам как и не знам кога,но просто ще станат!А и понякога се събуждам със странна "информация" относно хора и събития,която не знам как се озовала в главата ми,но определено си остава там и трябва да "съм нащрек" за нещо,което може да промени съдбата на всички.Не знам как да ви го обясня,но в последните няколко години все повече и повече информация нахлува в съзнанието ми и се чувствам все по-"подготвен" и по-"подготвен" за нещо,не знам и аз какво,което може да се окаже важно за всички ни.И затова и реших тук да се регистрирам в този форум,та да видя дали някой ще ме вземе насериозно и ще мога да предам това,което чувствам,че трябва.Сякаш имам да върша нещо много важно,но все още не съм разбрал какво и мога много повече,от това,което съм сега,но все още не знам как.Но определено чувствам,че има някого или някои,които се "навъртат" около мен и имам "работа за вършене".Сами преценете състоянието ми и ми кажете дали можете да ми помогнете или не.Ако обичате?
Активен

Само,който гори може да остане сух!
Неактивен peppone1
Hero Member
*****
Публикации: 531
Пол: Мъж

« Отговор #22 -: (Четвъртък) 18 Юни 2015, 03:20 »

Защо питаш нас, ние от къде да знаем кой е дошъл при теб? Питай него, ако не изпитваш страх от такова посещение го повикай в мислите си и той ще се отзове, аз съм опитвал така, и душата наистина се връща, но страхът обикновено надделява и ги прогонвам с молитви или с ругатни, както гоня демоните. Не съм казвал че всички астрални проекции са на демони, но повечето, защото душите нямат право да нахлуват в живота на живите, освен в крайни случаи, при опасност, дълбока и непреодолима скръб и др. Не, в първия ти пост не е написано достатъчно подробно, но факт е че това се случва след като си охулил Родината си, както ни разясни, така нещата добиват друг характер. Разбира се че енергията му ще е силна щом е преодолял бариерите между двата свята. Починалите във всички случай ще са по-мъдри и по-силни от живите, дори и най-слабите души. Умеят да дирижират поведението ни, да ни помагат наяве, да усещаш че някой е до теб постоянно или част от теб (ако е близък роднина) и всичко това е при почти всеки човек, който е загубил близък. Но да стои над тялото ти, когато спиш (над мен също една нощ висеше едно безобидно същество, но след като се събудих, разпознах един безобиден и гладен комар) само по себе си е ужасяващо, би могъл да седне отсреща на канапето, само дявола сяда върху гърдите и те задушава. Интересно е да се отбележи че навестяването ни  от починалите близки е много за кратко, сякаш от горе им дават кратък отпуск да се видят с живите. Обикновено тогава се събуждам, ако не съм бил много изморен и действително усещам тяхното присъствие и обичайно спя на музика през цялата нощ и помня точно кое парче е свирило тогава, после сънувам как отварям входната врата, и ги изпращам, а аз се приготвям да тръгвам на училище, а усещането след това е невероятно, но сега вече не съм ученик, а може би всеки един ден е учебен. Ако ти не си наивен и си търсач на истината, няма нужда да се допитваш до нашето мнение и ако вярваш че тук някой от нас ще ти каже каква е истината, нещо си объркал форума, е сега ако ме питаш за битороиодни трансформатори и магнитна индукция, може би ще ти я кажа, но един друг съфорумец не можа да преглътне тази истина за магнетизма и се изпокарахме, той си имаше негова истина.
« Последна редакция: (Четвъртък) 18 Юни 2015, 03:43 от peppone1 » Активен

Умния човек не казва и половината от това което знае, а глупавия не разбира нищо от това което говори. Lao Tzu.
Професионалистът не е човек който не греши, а този който е направил всички възможни грешки в най-тясната област.
Неактивен Гласът на истината
Sr. Member
****
Публикации: 298
Пол: Мъж
Кре'з,крез какепчухуан!

« Отговор #23 -: (Сряда) 01 Юли 2015, 09:07 »

Просто идеята ми беше някой с по-голям "опит" в областта да погледне и да ми каже дали това,което съм получил е истина и доколоко може да му се вярва.Такива неща случвали ли са ви се и преди и особено да разбера дали това бе било една ИСТИНСКА алтернатива за България и нашия народ.Въпреки тежкото начало и факта,че и аз не знаех къде се намирам и какво правя чувството с което се събудих сутринтта беше такова все едно вече съм опознал ВСИЧКО,което е трябвало да опозная и вече знам всичко,от което имама нужда.И от тогава просто КОПНЕЯ да го споделя с някого,но никой от приятелите ми не ми вярва и досега не съм намерил правилното място за това.Затова и и залагах надежди на този форум,които е надявам да се осъществят.В смисъл,че може би най-накрая съм там където би трябвало да бъда и съм попаднал на ПРАВИЛНОТО МЯСТО за да се дискутират такива неща.

Това е!
Активен

Само,който гори може да остане сух!
Неактивен peppone1
Hero Member
*****
Публикации: 531
Пол: Мъж

« Отговор #24 -: (Петък) 03 Юли 2015, 23:27 »

Аз съм описвал моите странни преживявания, но обикновено тези странни присъствия не мога да ги разгранича като добри или лоши. Както казах по-горе разума ги приема като заплаха и инстинктивно винаги ги прогонвам с ругатни или молитви и понякога се изненадвам че много бързо си отиват. Може и да са били добронамерени, но както казах такъв род посещения са противоестествени и се позволява само в наложителни моменти да се явят пред нас. Освен ако нямаш вродени способности да общуваш с душите, но тези които го могат, като медиумите, те общуват наяве с тези същности, но най-опасно е на границата между съня и разбуждането. Тогава душата още не се е върнала в тялото си и може при по-агресивни демони, тя да не успее да се прибере в своя храм и тялото да умре. Най-лесно е да умреш докато спиш. Както писах още в първите теми, като малък съм се будел и съм ставал посред нощ със тежък задух и кашлица и едва успявах да си поема дъх, все едно се давиш или някой се опитва да те удуши, а на сутринта повечето пъти не помнех нищо. Случваше ми се и наяве по някое време през деня, в училище, вкъщи, без никаква причина, но бързо ми минаваше и не му обръщах внимание, освен родителите ми, които се бяха разтревожили и ме водиха на лекари против волята ми, но и те нищо не установиха. Накрая ни препоръчаха да отидем при една баячка, която лее олово и още на следващия ден всичко отшумя, сякаш никога не е било. Тъй че, човек е най-уязвим когато спи, затова разума иска на всяка цена да се събуди, след това тялото е недосегаемо за всякакви външни сили, както аз съм го отдавал на най-обикновена кашлица, малко странна, но не ми пукаше.
От моя опит съдя, че всяко едно тайно промъкване в покоите на човек е много опасно, независимо колко добронамерен е бил посетителят. И аз колко пъти съм искал някои омайни феи да се върнат, но после съм съжалявал, тъй че се простих с копнежите.
Активен

Умния човек не казва и половината от това което знае, а глупавия не разбира нищо от това което говори. Lao Tzu.
Професионалистът не е човек който не греши, а този който е направил всички възможни грешки в най-тясната област.
Страници: 1 [2]   Нагоре
  Изпечатай  
 
Отиди на:  


Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2011, Simple Machines  Theme KurtLarVaDisi
© Copyright 2012 - 2018 XCOMBG.NET

конспирация манипулации езотерика окултизъм НЛО извънземни духове сънища окултен конспиративен видения духове нематериален паранормални