Страници: 1 2 [3] 4 5   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Да затворим животинските ФЕРМИ !  (Прочетена 4958 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Неактивен Ключарят
Full Member
***
Публикации: 187

« Отговор #30 -: (Петък) 29 Май 2015, 17:38 »

Коментарите на някои от участниците ме развеселиха, за което им благодаря. :) Реших и аз да се изходя, че да наторя почвата. Ех, градинарикус-ключарикус ... приготвяш лопатата за заземяването. :D

Май само аз прочетох pdf-а от първия коментар. :) Имаше някои моменти, които не знаех и бяха интересни като факти за научаване. В този мой стар коментар бях описал периода, в който спрях всякакви колбаси, съмнителни меса и сладки неща. Промяната във физически и енергиен план си я имаше, но тези две неща Не означават духовна зрялост и мъдрост. Хубава крачка е, но ако Съзнанието е дуално и се прави заради ‘външни’ причини (защото е на мода, да влезеш в някаква група и да те харесат, и т.н.т.), тази крачка няма да е основа за следващата. :) Обикновено Съзнанията, които го правят поради Вътрешни мотиви, няма да критикуват месоядните за избора им.

Евентуално се стига до ... Инедията. Страхотна тема (не за всяко гърло)! :)

~~~

Вещичка получава девет плюсчета за коментара си. :)

„Само хуманоида има арогантността и наглостта,да оценява формите и да ги степенува по-важност/ама според собствените си субективни разбирания”

Хубав коментар, Psy. :)

„Пси, животните са една идея по-съзнателни от растенията , в енергийния поток растенията са преди животните / слънце, растение, животно…/”

Веско, аз с това твърдение не съм съгласен. :) Може да ми пишеш на лични за какви енергийни потоци става дума и от къде ти е информацията. Моят личен опит и изводи са други.
Не съм съгласен с твърденията на Рамбо Силек и mira за растенията, че „не чувствали болка”.

Преди няколко месеца, когато бе сезона на едно красиво цвете – беше откъснат и подарен букет от него за друг човек (не мен), стоящ у дома. Наблюдавах го, миришех го, радвах му се – любимото ми е! :))) Този път бях решил да пробвам нещо налудничаво и различно. Първо се успокоих, защото исках да нямам очаквания и субективни навивания, без никакъв емоционален трепет, без мисли, освен една в Съзнанието ми – исках да го целуна и да се свържа с него. След тази мисъл – отново ‘празнота’ в мен. Целунах го и ... бум, прилив на емоционален заряд от цветята, които целунах. Бях учуден и казах, че е невъзможно. Изчаках минута, пак се успокоих, отново същия сценарий. Три пъти го повторих този ден – същото. На другия ден – пак. Този път добавих и нов елемент – да галям букета от набраните цветя – толкова са нежни и крехки стеблата им ... :) Смених им водата, но ... на третия ден започнаха вече да умират (нямат почва все пак). Тогава се случи нещо, което остави траен отпечатък в мен – успях да се свържа за първи път с тях на ментално ниво и в главата ми изникнаха мислите им за помощ и че умират ... Беше много тежко да ги гледам и чувствам как умират в този и следващите ден-два. Аз лично повече не бих откъснал цвете на таз земя. И без това последно съм го правил като малък, защото слушах гламавата ми баба, че така се прави на осми март, за да може майка ми да е щастлива. Един вид подарък и уважение?! Да го подариш на някого? Моля? Какво е това социално и незряло програмиране – цветето Не ви принадлежи. То е на себе си. Ако бяхте достатъчно чувствителни (казвам чувствителни, а не зрели) и можехте да уловите мислите и емоциите на цветето, и Ви помоли да Не го откъсвате от земята – бихте ли го направили? Ако сте духовно зрели – няма да го направите, ще уважите избора му, макар да имате пълната сила да се подиграете или каквото си искате да правите с него ...

(Гледайте на всеки човек като цвете и експериментирайте по същия начин – бихте ли го стъпкали или откъснали (т.е. подигравайки се и пречейки на корена и развитието му – на чувствата и идеалите му, на това, което е)?)

Драги съфорумци, говорете си вие че „растенията не могат да чувстват”. Това за мен е пълно невежество и незнание, липса на пряк опит и следване на сляпо (защото науката/религията/обществото/гурото казвало еди-какво си) ... Затова пиша този коментар. Да може читателят да добие и друга перспектива, може би да се вдъхнови и стимулира себе си да достигне и пробва такъв род преживявания. Някой ден ще се учудите и Вие колко живи и еволюирали са. :)

Да, растенията може и да нямат нервна система като при хората, но нима не е възхитително, че точно поради тази липса и поради факта, че някак си успяват да предават електросигнали, да създават допамин, серотонин и други химикали, да долавят и усещат като човека какво има около тях – не е достатъчно? Имат дори наличие на памет. (А според мен и много повече.) Този линк го намерих сега – не съм се интересувал до този момент дали е имало такъв род експерименти и какво е становището на „великата западна научна среда”.

~~~

А от Дърветата колко неща може да научи човек и какви прозрения съм получавал, или какъв емоционален обмен може да осъществите ... :))) такъв, какъвто с 80% от хората не можете, защото съзнанията им са животински, но телата им човешки. За тези последните ще говоря скоро.
В този си коментар препоръчах два филма, които показват Дървото като символ. :) Много се Радвам, че излизат такива филми и се дава шанс на нас, зрителите – да го декодираме това знание. Уникален жест от страна на някои Души ... Да си спуснеш инкарнация на режисьор и/или актьор точно във времевия период, в който Тъмните ще му таковат майката с проект Монарх, и въпреки това да спуснеш ценната информация на останалите Съзнания .... Само когато и Вие го правите в живота си, ще може да го Оцените този жест и преживеете в Дълбочина ...

Начинът на живот и поведението на растенията и дърветата, както и моментите, в които съм си взаимодействал с тях – са причините, поради които аз лично бих ги поставил стъпки над доста от представителите на животинското царство. :) Не казвам, че животните не са важни. Не ги мразя, нито ги критикувам за това, което са. Но са по-незрели и аз лично не бих бил в такава компания. Вие бихте ли? Вие бихте ли били със Съзнание, което ако огладнее – ще Ви се нахвърли и изяде, дори да сте се грижили преди това за него? Ако да – добре, ваш избор. Бъдете си с каквито форми на Живота искате. Те показват какви сте на тези, които имат добри Наблюдателни умения. :)

Ще е интересно ако някой ден имам възможността да се свържа с делфин – дали ще успея, пък и какво ще бъде преживяването да го погалиш. :)
Не всяко дърво и цвете желае да бъде обезпокоявано и е отворено към хората ... Още един учудващ ме факт на времето. Такъв индивидуализъм в някои от тях ... :)

~~~

Но Вие сте приели субективното мнение на Матрицата и другите, че „е невъзможно растенията да чувстват и мислят”, че е „невъзможно да живее човек без храна” – и това ще бъде вашата субективна реалност. В това се крие силата на манипулацията – да Ви накара да приемете и пречупите обективността по едноканален начин, удобен за друг(и), но не и за вас. Да подхранвате тези мисли с енергията и действията си. Да не излзезете от този цикъл.

~~~

„Ако мечка изяде дете,това е трагедия, щото е нелепо просто, по-ниско интелигентен организъм да изяде по-интелигентен.”

Мечките са добронамерени създания. Човекът е неинтелигентният елемент в случая, защото да изненадаш мечка е глупост номер 1 на неинтелектуалния и неподготвен двунок идиот (мислещ си, че да си в планина/гора е все едно си в „цивилизования свят”). Всякакви звуци биха предотвратили такава среща, защото мечките са страхливи и биха Ви чули от километри – но ако я изненадаш и на всичкото отгоре си й пред пътя (и тя има малки меченца), тя би го приела като акт на агресия, и да речем, че е оправдан акта на мечката – ще ни е отървала от идиот. Каква трагедия виждате тук? :D Аз виждам само поуки. Обществото пък ще види причини да извади пушките и да разстреля всяка мечка, задето убила един от „нашето стадо”.

Мечката трябва да е много гладна и наистина да няма нищо за ядене – включително домашни животни, че да се нахвърли над бебе и да го изяде. Дори не съм сигурен, че би го направила, заради – да го наречем „майчински инстинкт” (днк команди).

Останалото са незрял и дебелашки балкански „хумор и истории”, с които се плашат децата, неопитните и незнаещите – „пази се от лошите мечки и вълци, които ще те разкъсат”. Вместо уж опитните и живеещи сред  природата хора да предават качествена информация, те си гледат сеира на всякакви туристи и новобранци – тази постъпка също показва що за характер сте и къде сте в тази „стълбица на еволюцията” ...
Не всички са такива. Винаги има изключения. :) Едно е да се пошегуваш и после да кажеш информацията, друго е да насаждаш страх и псевдо авторитет.

~~~

„Никой не посяга към материя с по-висока вибрация от собствената си,за да яде.”

Напротив. Случва се – само че вместо думата „ядене” ще използвам ‘обмен на енергия’. И в процеса няма агресия, защото резултатът ще е трагичен за посягащия. :D Винаги е двупосочно – ти си свързана например с Душата си, тя с Източника ... Клетките ти пък се „хранят” от теб. :)
Интересните въпроси са Съзнателен ли е процеса, или Несъзнателен; какъв е интензитета; какво е отношението ти към него; за какво ще се ползва енергията, как ще се ползва и т.н.т.

Активен

Неактивен Вещичка
Hero Member
*****
Публикации: 820
Пол: Жена
Виждам те!

« Отговор #31 -: (Петък) 29 Май 2015, 18:03 »

Сега се сетих още нещо: сещате ли се от филма Старгейт (не помня серия или сезон), че кралицата на бунтовниците ток-ра Еджерия, която бе държана в плен и принуждавана да създава поколение, от което населяващите тази планета си правеха лекарство. Та тя създаваше напълно безжизнено поколение - безжизнено в смисъл неодухотворено (според тяхните стандарти).

По същия начин и Планетарния дух не одухотворява и животните отглеждани в кланици, защото е просто безмислено едно такова страдание. Точно поради тази причина не гледам на месото в магазините като на нещо, което е живо и одухотворено. Поради тази причина ако трябва аз да убия животното за да го изям, просто няма да го направя. Това не се отнася за рибите обаче - за тях имам особено мнение, но пък немам нерви да клеча цял ден до някаква въдица.


Още в старите писания на уика е казано, че дори и да откъснеш един цвят ти трябва да благодариш на природата за него или да оставиш малко подаръче до мястото, от което късаш. Нещо символично, камъче или нещо друго. Затова и когато събирам билки - винаги го правя с благодарност. Само за сведение миналата година просто забравих да благодаря за мащерката и тя мухляса. Знам как се сушат и съхраняват и съм напълно сигурна, че всичко беше направено правилно, но просто забравих за благодарността... 

Растенията си имат сензори за всичко. Пробвайте да ги обичате и ще видите как растат дори и без задължителните торове и препарати.  Wink
Активен

Неактивен bg2
Hero Member
*****
Публикации: 814

« Отговор #32 -: (Петък) 29 Май 2015, 18:15 »

Относно pdf-a от първото мнение в темата, признавам си, не го прочетох целия текст, а само по диагонал.

В крайна сметка каква е файдата от всичките тези писаници? Ню-ейдж хипита срещу конспирацията на световния елит и корпорациите срещу човечеството? От една страна се поставят реалните проблеми пред които са изправени хората, а от друга страна като решение се предлагат йоги, вибрации, Буда, Мохамед, Христос и не знам какви си още глупости. Не, мерси.  

Активен

Което е разумно, съществува, и което съществува, е разумно - Георг Хегел
Неактивен mira
Hero Member
*****
Публикации: 1507
Пол: Жена
живота е изумително приключение

« Отговор #33 -: (Петък) 29 Май 2015, 18:38 »

Планетарния дух не одухотворява и животните отглеждани в кланици, защото е просто безмислено едно такова страдание.
Не мисля така.
Дух има във всичко, било то планетарен или човешки, в растенията също има дух, дори в камъка има дух, но разликата между растенията и животните е в рецепторите за болка. Има и хора, които са болни от някаква болест, забравих и името, те могат да си забият пирон в ръката и няма да усетят нищо, абсолютно никаква болка...
Без дух няма как да се движи, да се храни, да контактува животното, било то домашно или диво. Освен това, ако влезеш в контакт с едно животно отглеждано за месо, ще установиш, че то проявява чувства, което отново говори за нещо повече от движеща се безчувствена пържола.
Ключарю, не съм ти изчела ПРЕдългия пост, прелетях през него на диагонал. Много е различно положението с чувствата на растенията и с чувствата на животните. Много! И двете имат дух, но ние не говорим в момента за духа, а за рецепторите за физическа болка.
Активен

Добрите решения идват с опита, а голяма част от опита идва с лошите решения...
Неактивен meander
Hero Member
*****
Публикации: 1798
Пол: Мъж
"Муха влиза само в отворена уста"

« Отговор #34 -: (Петък) 29 Май 2015, 19:30 »

 Grin
 Ключарят
Цитат
Реших и аз да се изходя, че да наторя почвата.
Развесели ме.Чай и аз да клекна до тебе.
Човешкото/божественното тяло е сборно от всичко що е живо на Земята.Абсолютно всичко,дори и скалите.Ако приемете главата за пън,надолу има корени.Които през ходилата продължават до Земята.Тея корени учените наричат със всякакви имена ,енергийна система,инстинкт,нервна система ,симпатична, и тн..Минимум са 13 главни корена.Които има развита коренна система общува с "акаша".Той не е горе а надолу в земята.Горе е духа,там са реда и правилата на сътворението.Човека е връзката между двете,ма тоя който пази реда и правилата.Хранейки се с каквото ни се яде,ако е правилно му помагаме да вървим заедно,ако не го морим и си плащаме.Да не забравяме че само божественното има материално проявление.Земята е една утроба в която се плете живот,а ние човеците се явяваме имунната система.Свършихме си работата,сега имунната система работи в материалното,енергийното и духа.И Мама земя живна,и комуникацията между всички видове е в реда си.Ние човеците съдържааме в себе си всички видове комуникации които са между видовете живот,и можем да си приказваме.Аз съм си приказвал със дърво във саксия.Много ми дойде и го оставих за после.Първо да се разбера със тея които са като мене,и тогава ще си приказвам с другите.Иначе е какафония.Без наше "знание" телата  ни си общуват,независимо че има и ОП,и троянски коне.Те си препредават инфото на имунната система(новата)  независимо кой обладава тялото,и се спрятат по реда и правилата по които е сътворена Земята.В  резултат вече натрапници ако не решите да помогнете на тялото да ги разгради, не могат да го напуснат.Колкото повече убиват,толкова повече от тях влизат в земята и си чакат реда да бъдат разградени.Ако горят телата толкова по добре,огъня е малкото слънце,и е със същите свойства.Новата имунна система им пречи да обладават нови тела,а убитите не ги пускат.Няма да мине  много време и ще треперят за всяко живо същество на Земята,което са обладали.А  те са 100% от по едрия вид живот .Това с което се храним ако го правим правилно,става част от нас заедно със своите знания и умения.И всичко постигнато зедно си го поделяме по-равно.Така вървим заедно нагоре.Затова пръскат всичко с отрови,но  новата имунна система не и пука,а им го праща директно обратно в енергиен вид.Човешкото тяло в момента работи в 13 свята различни,и каквото дадеш ти се връща от всички светове.Щото световете се сляха преди време,и царицата е Земята,а цар е любимия и Бог.Вече сме във времената на личната отговорност и всеки си избира страна.Технологиите не пеят тука,защото са взети от живота,но без корена на знанието.А дърво без корен съхне ако някой не го храни.Не бъдете храна на тяхното дърво без корен.
 Cool
« Последна редакция: (Петък) 29 Май 2015, 19:47 от meander » Активен

Ако кажеш истината, не ти се налага да лъжеш.
Ако не знаеш какво да правиш, ела на себе си.

     „Ползата от книгата за този, който няма собствен ум,
       е като ползата от огледало за слепия.”
Неактивен Psyhea
Restricted
*
Публикации: 3138
Дата на регистрация 2012-12-12!

« Отговор #35 -: (Петък) 29 Май 2015, 19:48 »

Технологиите не пеят тука,защото са взети от живота,но без корена на знанието.А дърво без корен съхне ако някой не го храни.Не бъдете храна на тяхното дърво без корен.

hi
Активен
Неактивен Веско
Hero Member
*****
Публикации: 648

« Отговор #36 -: (Събота) 30 Май 2015, 15:48 »

Страшкоу,съгласен съм с теб, винаги съм смятал, че целта е еволюция на съзнанието без значение на средствата и цената /понякога цената ми идва в повече/.

Ключарю, източника ми е учебника по биология Smiley Имах в предвид потока на слънчевата енергия и хранителната верига / от там и загубата и по пътя/. Позволи ми да изразя и аз несъгласие с теб Smiley Следвайки логиката ти човека трябва да е по-несъзнателен от животните / ако животното може да те изяде когато е гладно, какво остава за човека /. Според мен не е правилно съзнанията намиращи се на по-нисък етап от своето развитие да се наричат животински, защото се внушава, че са нещо различно.
Активен
Неактивен Страшкоу
Administrator
*****
Публикации: 1586
Пол: Мъж
САМО НУ ПАГАДИ!

« Отговор #37 -: (Събота) 30 Май 2015, 22:36 »

Страшкоу,съгласен съм с теб, винаги съм смятал, че целта е еволюция на съзнанието без значение на средствата и цената /понякога цената ми идва в повече/.
Ами тогава би трябвало да освобождаваме пленниците, а не да ги изяждаме. Относно цената и това което ти идва в повече, сподели в тази или друга подходяща тема - какво точно визираш? Ако задавам много въпроси, задай и ти.
Активен
Неактивен Ключарят
Full Member
***
Публикации: 187

« Отговор #38 -: (Неделя) 31 Май 2015, 22:10 »

Имах в предвид потока на слънчевата енергия и хранителната верига / от там и загубата и по пътя/.

Накара ме да се позамисля това с хранителната верига и ще видиш до края на коментара ми за Целостта и Дърветата. Благодаря ти, защото коментара ти ми помогна да видя още едно ценно нещо. :)
Първо да си обясня моя пример, че акцентът беше друг, а именно: когато се сблъскаш с хищник, ти трябва да слезеш на неговото ниво (на дуалното) и да се бориш за живота си ... или с вътрешно присъствие на Духа да го изплашиш и да не те докосне дори. Но идеята е, че и в двата случая се влиза в битка, защото чуждото Съзнание Не е достатъчно зряло, че с действията си би ограничило чуждата свобода (убивайки те). Вместо да намери начин да запази и двата живота или да иска помощ от теб, като по-напреднал вид, и да ти се довери – то ще те нападне. (Тук визирам случаите, в които срещаш животно с бяс или мнооого гладно.)

А при цветята, храстите, дърветата този елемент го няма – дори физическото тяло на тези Съзнания да умира (от глад, жажда, липса на почва и т.н.т.), няма да имат желание да ти навредят (камо ли да те убият)! :) Ако желаеш да им помогнеш, те ще те оставят да го направиш. :)

И за да завърша твоите мисли с хубави мои съждения, които са доста вдъхновяващи – Дърветата са страхотни интроверти и екстроверти Едновременно. :) И забележи, че дори са Интегрирали следващия компонент (освен, че помагат на себе си и другите) – запазват Целостта си! Това го разбирай както в енергиен план, така и във физически. Да, животните и хората ядем от плодовете им, но само хората са тези, които ще измислят инструмент, с който да отрежат дървото – и то да загуби физическата си цялост.

Това, че си в човешка форма – не означава, че си зрял и съзнателен. (Пък и сегашната човешка форма - с двойна спирала и разделена на полове Не е онази хуманоидна и андрогенна форма, в която е Невъзможно да влезе Съзнание с животинска есенция.) Приемеш ли формата си за даденост, вместо да я развиваш – ще следва лична деволюция. :) Нямам предвид, че ще станеш с животинско тяло, но Съзнанието си изпада в такъв режим. Може да го видиш в себе си, както и в 80% от щъкащите хора, които са си с есенция на различни видове животни.

„Според мен не е правилно съзнанията намиращи се на по-нисък етап от своето развитие да се наричат животински, защото се внушава, че са нещо различно.”

На много абстрактно и базово ниво си прав и съгласен с теб. :) И това важи за абсолютно всичко живо. Но ... теорията е едно, пък като си в трета плътност и изпиташ практиката, виждайки как другите Не са стигнали до този извод, перспектива и зрялост – аз виждам смисъл в разграничението и ще го ползвам в коментарите си. Разликата съществува – както при менталния компонент, така и при емоционалния, физическия и енергийния.

Активен

Неактивен Веско
Hero Member
*****
Публикации: 648

« Отговор #39 -: (Понеделник) 01 Юни 2015, 22:30 »

Страшкоу, пътя на съзнананията до критичната точка е ясен, на всеки следващ етап положението става все по-зле. Кристали,  растения, животни, хора . Да стигнат определено ниво шепа съзнания, обикновенно цената е унищожението на техния/нашия/ свят.

Ключарю, какво мислиш за кристалите Smiley
Активен
Неактивен Ключарят
Full Member
***
Публикации: 187

« Отговор #40 -: (Вторник) 02 Юни 2015, 21:50 »

Последните ми коментари + тези на Веско ми припомниха една специална серия на Stargate Atlantis, сезон 1, епизод 9 – „Home”. Не искам да пиша нищо друго, защото ще стане като спойлер и е по-хубаво автентично да преживеете последните 10 минути от серията. Един от многото ценни епизоди за мен лично, разтърсващ ме на времето и променяйки перспективата ми по вече споменатите теми. :)
Линк + субтитри, които ще са валидни 14 дни.

Страшкоу, пътя на съзнананията до критичната точка е ясен, на всеки следващ етап положението става все по-зле. Кристали,  растения, животни, хора . Да стигнат определено ниво шепа съзнания, обикновенно цената е унищожението на техния/нашия/ свят.

Ключарю, какво мислиш за кристалите :)

Нямам никакъв личен опит с кристалите, Веско. :) Но като каза кристали и няма как да не се сетя за една серия от Stargate SG-1, сезон 1, епизод 6 – „Cold Lazarus”. Става дума точно за Съзнания на вид кристали. Изгледай я, ако си я забравил или не си го правил.
Линк + субтитри, валидни 14 дни.

ПС: Не знам защо точно тези две серии са с объркана номерация от торентите, които свалих. Така че заглавията на сериите гледайте, ако линковете вече са изтекли, а имате желание да ги изтеглите от някъде.
Активен

Неактивен Вещичка
Hero Member
*****
Публикации: 820
Пол: Жена
Виждам те!

« Отговор #41 -: (Сряда) 03 Юни 2015, 07:22 »

Не мисля така.
Дух има във всичко, било то планетарен или човешки, в растенията също има дух, дори в камъка има дух, но разликата между растенията и животните е в рецепторите за болка. Има и хора, които са болни от някаква болест, забравих и името, те могат да си забият пирон в ръката и няма да усетят нищо, абсолютно никаква болка...
Без дух няма как да се движи, да се храни, да контактува животното, било то домашно или диво. Освен това, ако влезеш в контакт с едно животно отглеждано за месо, ще установиш, че то проявява чувства, което отново говори за нещо повече от движеща се безчувствена пържола.


Природата има начин да саботира неудачните си експерименти или онези, които не водят до прогрес. По същия начин пък толерира "грешките" отговорни за еволюцията, като мутациите например. Този подход е двуполюсен/двупосочен като всяко едно нещо в нашата реалност. Твоят ВА, както и всеки друг, след като е научил един урок не го повтаря до безкрай нали - така е и с планетарния дух. Има общи положения и в двата абсолютно различни вида проявления на духа в материята.

Ако, както твърдиш, няма кое да раздвижи едно тяло, като няма ДУХ в него, то теорията за ОП-овете я пращаш по дяволите по всички правила на изкуството. Обаче не е така и ОП-овете са си факт. След като е възможно да се оперира като ОП на едно по-високо ниво (човешко), то е напълно възможно това и на ниско, животинско, ниво...

Най-вероятно планетарния дух в началото е анимирал телата на животните предназначени за месо, но после това повторение е просто безмислено и излишна загуба на енергия.

Когато стигна до някакви такива дилеми, то винаги търся логиката в нещата и оставям съзнанието си отворено. Всяко едно нещо съществува и на друго ниво, освен на видяното от мен и го издирвам за да съпоставя нещата. За мен лично абсолютно всичко е възможно ако и да нямам налични доказателства за голяма част от нещата.
Активен

Неактивен mira
Hero Member
*****
Публикации: 1507
Пол: Жена
живота е изумително приключение

« Отговор #42 -: (Сряда) 03 Юни 2015, 07:42 »

Ако, както твърдиш, няма кое да раздвижи едно тяло, като няма ДУХ в него, то теорията за ОП-овете я пращаш по дяволите по всички правила на изкуството.
Точно. Аз никак не споделям теорията за ОП-овете.
Това са просто по - ниско стоящи в развитието си същности, като е възможно някои от тях да са и анимирани от Планетарния Аз, затова и изявите им са животински или там, каквито ги описват за ОП-овете в "паралелната виртуалност"... Grin
Активен

Добрите решения идват с опита, а голяма част от опита идва с лошите решения...
Неактивен tan16
Jr. Member
**
Публикации: 58
Пол: Мъж

« Отговор #43 -: (Сряда) 03 Юни 2015, 08:12 »

Да, тези, които се интересуват от езотерика в дълбочина, имали душа, а останалите са просто животинчета в човешки тела... clap
Между другото, то и самото ниво на развитие не винаги е в градивна посока, много често хората деградираме при определени условия,  които отключват деструктивното и саморазрушителното у нас. Мое мнение. Има хора, които са чувствителни, но стават по-равнодушни и дори сурови след претърпени травми, други пък са сензитивни до края на целия си живот.
Съмнявам се във всичко, което прочета или чуя. При среща с 20 човека, поне 18 ще излъжат за нещо, пък дори да е дребно, какво остава за истината за сътворението, за реалното състояние на Матрицата и т.н. Напоследък конспиративните теории са много по-популярни в нета, което пък означава, че има нова ниша/поле за дезинформация/програмиране/защита на определени интереси. Естествено, в конспирацията има повече истина, отколкото в официалните обяснения и теории.
« Последна редакция: (Сряда) 03 Юни 2015, 08:26 от tan16 » Активен
Неактивен Psyhea
Restricted
*
Публикации: 3138
Дата на регистрация 2012-12-12!

« Отговор #44 -: (Сряда) 03 Юни 2015, 12:24 »

Вещи,аз мисля,че оповете имат Дух(всяко нещо има дух),но нямат Душа
Духът им е от базисното(най-първичното)ниво..Абе все едно духът дето го има в един камък,същото е и в един оп.
Активен
Страници: 1 2 [3] 4 5   Нагоре
  Изпечатай  
 
Отиди на:  


Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2011, Simple Machines  Theme KurtLarVaDisi
© Copyright 2012 - 2018 XCOMBG.NET

конспирация манипулации езотерика окултизъм НЛО извънземни духове сънища окултен конспиративен видения духове нематериален паранормални