Страници: [1]   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Пирамидите по света  (Прочетена 1186 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Неактивен bojinkata
Hero Member
*****
Публикации: 7220
Пол: Мъж
мислите определят съдбата ти

« -: (Неделя) 10 Май 2015, 20:06 »

Време е да обединим всички пирамиди в една тема, защото се оказаха, че са навсякъде!


Откриха огромна „извънземна пирамида“ под земята в джунглата! /Снимки/
By: Zahariada
Откриха огромна „извънземна пирамида“ под земята в джунглата! /Снимки/

Apr 02, 2015

Районът в западната част на Боливия продължава да разкрива своите тайни хиляди години след своя възход като столицата на древна империя, и дом на една от най-значимите цивилизации преди инките. С помощта на радар, археолозите са открили удивителна подземна пирамида!Засечени са “подземни аномалии”, които буквално са изумили учените! По данните от модерния скенер под земята се намира огромна пирамида с перфектни дименсии, учудващо точни ъгли и стени! Като форма наподобявала пирамидите от древен Египет – стил, който е непознат за древните южноамерикански цивилизации, където обикновено пирамидите са във формата на олтар със стълби отстрани.Наистина изумителното е, че подземните радари са засекли, че в пирамидата има метал, който излъчва електромагнетичен пулс, което еизключено да е природна аномалия!

В пирамидата има техника, която все още функционира! Това е наистина изумително, защото според експертите пирамидата е на повече от 3 хиляди години! Съществуването на техника от метал говори само за едно високи технологии! А кой енергиен източник би издържал 3 хилядолетия – единствено някакъв вид ядрен реактор!

Уфолозите буквално пощуряха! Експертът Елис Сендърс е сигурен, че пирамидата е космически кораб, който е бил заровен или просто е бил оставен да потъне под земята и гъстата растителност на джунглата! Този гигантски кораб се е захранвал с „вечен“ ядрен реактор, който му е позволявал да прекосява космоса и на практика работи и до днес.

Лудвик Кайо, директор на Археологически изследователски център Тиауанако съобщи заАгенция ЕФЕ, че в Тиауанако започва мащабен проект за разкопаването на монументалната древна структура. Разкопките са планирани за следващите 5 години. Ако наистина пирамидата се окаже древен космически кораб или извънземна постройка, това буквално ще промени света и мирогледа на хората за космоса и съществуванието на извънземни същества.
брадва.бг
http://www.zahariada.com/%D0%BE%D1%82%D0%BA%D1%80%D0%B8%D1%85%D0%B0-%D0%BE%D0%B3%D1%80%D0%BE%D0%BC%D0%BD%D0%B0-%D0%B8%D0%B7%D0%B2%D1%8A%D0%BD%D0%B7%D0%B5%D0%BC%D0%BD%D0%B0-%D0%BF%D0%B8%D1%80%D0%B0%D0%BC%D0%B8%D0%B4/
Активен

bojinkata
Неактивен bojinkata
Hero Member
*****
Публикации: 7220
Пол: Мъж
мислите определят съдбата ти

« Отговор #1 -: (Вторник) 15 Ноември 2016, 21:15 »

Дpeвни пиpaмиди в Aнтapĸтидa (видeo)


Hяĸoлĸo yчeни твъpдят, чe ca oтĸpили тpи дpeвни пиpaмиди в Aнтapĸтидa. Oфициaлнo пoтвъpждeниe нa инфopмaциятa вce oщe нямa.

http://nepoznato.energetika-bg.com/2012/09/drevni-piramidi-v-antarktida-video/
http://nepoznato.energetika-bg.com/2012/09/drevni-piramidi-v-antarktida-video/
Активен

bojinkata
Неактивен sfomato
Jr. Member
**
Публикации: 63

« Отговор #2 -: (Събота) 03 Декември 2016, 00:27 »

...предлагам в аналогия - мегалитни  платформи,конструкции било то в Елора/Индия/ било изобразено в зи*уратните изпълнения в Ю.Америка Не са изображения на  почти чиста форма  на техногенност?!..Било то летателно или оръжейно!?
линкът е просто ориентир:https://www.google.bg/search?q=%D0%B5%D0%BB%D0%BE%D1%80%D0%B0+%D0%B8%D0%BD%D0%B4%D0%B8%D1%8F&biw=1920&bih=979&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiznaupxtbQAhVBtxQKHRuYC5wQ_AUIBigB#imgrc=3ds_l9Rro-yUyM%3A
Активен
Неактивен bojinkata
Hero Member
*****
Публикации: 7220
Пол: Мъж
мислите определят съдбата ти

« Отговор #3 -: (Събота) 10 Декември 2016, 00:20 »

На 2, 3 и 6 минути - пирамиди в Антарактида и други интересни работи:

https://www.youtube.com/watch?v=ZfQltfhpvHg
Активен

bojinkata
Неактивен herrian
Hero Member
*****
Публикации: 649
Пол: Мъж
Помни края

« Отговор #4 -: (Четвъртък) 09 Март 2017, 21:40 »

http://www.ancient-code.com/the-great-pyramid-of-china-the-largest-and-oldest-pyramid-on-the-planet/

Китайските пирамиди, смятани за най-старите и най-големите в света.
Между другото в един форум, докато си се ровех, прочетох, че евреите не са строили египетските, а китайските пирамиди.

http://www.ancient-code.com/this-video-completely-shatters-mainstream-history-im-still-shocked/
http://www.ancient-code.com/watch-amazing-drone-footage-of-the-long-lost-nubian-pyramids/

Още за пирамидите.
« Последна редакция: (Четвъртък) 09 Март 2017, 21:49 от herrian » Активен

Живота е свещен.
Неактивен HomerCat
Hero Member
*****
Публикации: 1067
Пол: Мъж

« Отговор #5 -: (Петък) 10 Март 2017, 08:23 »

"Пирамидата като екологична мина със забавено действие"


http://kargopolov.spb.ru/library/pub-lib/85-kargopolovpiramida.html

По-нататък ще попреведа част от статията.
Активен

Сънят на Разума ражда борба с Егото.
Неактивен HomerCat
Hero Member
*****
Публикации: 1067
Пол: Мъж

« Отговор #6 -: (Петък) 10 Март 2017, 22:12 »

"Пирамидата като екологична мина със забавено действие"

(Доста кратко продължение,защото ме заболяха очите,не ми е ден днес)


"Пирамидният бум в Русия изглежда достигна своя разцвет.Както пише един журналист „пирамидоманията“ се шири навред,пирамидите растат като гъби,доколкото им се приписват необичайни свойства и целителни сили.Понастоящем в Русия се наброяват не по-малко от дузина различни пирамиди.Сред тях е 11-метровата пирамида в Раменския район,22-метровата пирамида близо до езерото Селигер и накрая,44-метровата пирамида на 38-мия километър от шосето Москва – Рига.

Инициатор на строителството на пирамиди в Русия се явява директорът на московското НПО „Хидрометеоприбор“ Александър Голод.
(НПО – Научно Производствено Обединение/нещо като холдинг(?)
Подмосковската 44-метрова грамада е седемнайстата построена от него и изглежда,далеч не последната.Вече съществува разработен от него проект за построяване на пръстен/обръч от пирамиди около Москва“

(Авторът е съгласен с разните описвани положителни ефекти от пирамидите,но има своите съображения относно негативните последствия)

„Аз съм убеден в истинността на тези уникални феномени,но въпреки това съвсем не мога да се присъединя към все по-нарастващия брой поддръжници и ентусиасти на създаването на пирамиди.За това аз имам своите съображения,които бих искал да споделя със склонния да се замисли читател.
Гледната точка,която представям е не толкова мнението на човек на науката,а по-скоро мнението на езотерик,способен да възприема фините енергийни структури на околния свят.
Има се предвид не тази енергия,с която се занимава класическата физика,а финоматериалната субстанция,притежаваща уникална енергийна и информационна наситеност.
Древните индуси са я наричали прана,а китайците – ци,разбирайки под това недостъпната за обикновеното възприятие жизнена сила в природата.

От тази гледна точка древноегипетските пирамиди представляват ръкотворни обекти на Сила(та),уникални образци на магическото(енергийно) инженерство.При това,колкото по-големи са,толкова по-мощен е енергийният им потенциал.Техен енергиен епицентър се явява вътрешното пространство,разположено в горната част,при върха.Точно там се концентрира енергийно поле,изключително по своята сила и наситеност.Именно горната камера на пирамидата е,изразявайки се с термина на К.Кастанеда,“място на Силата“.Там се наблюдават многочислените необичайни феномени.Това е идеалното място за магически практики и придобиване на паранормални сили.Съдейки по всичко,именно в това им качество те са се използвали от жреците на Древния Египет.

Само че,има,според мен въпрос от изключителна важност,който изглежда е бил игнориран от древноегипетските жреци,и който,съдейки по всичко се пропуска от съвременните ентусиасти на пирамидите.
Въпросът е прост:а откъде се взема тази невероятна енергийна наситеност.Нали е добре известно,че от нищо нещо не се получава.Откъде се взема тази енергия,и накрая,какво се случва по-нататък с нея?“

(Накратко,според автора пирамидите изтеглят енергия от земните силови линии,която се „изкачва“ по ребрата им нагоре до върха,където се събират енергийните потоци.
После тази насочена нагоре енергия предизвиква ефект,подобен на пробив на човешката аура,през който се губи енергия.Авторът нарича строежът на пирамиди „варварски акт на разрушаване на енергийната обвивка на планетата“.В началото според него има подобряване на енергийно-екологичната обстановка около пирамидата,но после следва процес на изтощаване на определени зони,които се явяват като донори на енергийния епицентър,който ги „изсмуква“.Което води до неблагоприятни промени и в климата/за един по-дълъг период.

Това е основната теза на статията,че ако някъде се получава прилив на енергия,то тя е „иззета“ от другаде,в случая по начин,водещ до негативни  последствия.Това,което не преведох са по-конкретни технически подробности,илюстрирани с диаграмите.Авторът предлага начин за неутрализиране на вредните ефекти от пирамидите,но задължително условие е първо те да бъдат демонтирани.
А тази идея,сигурен съм,няма да спечели достатъчен брой ентусиасти за реализирането си.)
Активен

Сънят на Разума ражда борба с Егото.
Страници: [1]   Нагоре
  Изпечатай  
 
Отиди на:  


Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2011, Simple Machines  Theme KurtLarVaDisi
© Copyright 2012 - 2018 XCOMBG.NET

конспирация манипулации езотерика окултизъм НЛО извънземни духове сънища окултен конспиративен видения духове нематериален паранормални