Страници: [1] 2   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: ЕНЕРГИЕН ВАМПИРИЗЪМ  (Прочетена 2370 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Неактивен mira
Hero Member
*****
Публикации: 1507
Пол: Жена
живота е изумително приключение

« -: (Понеделник) 27 Април 2015, 09:11 »

Ще се опитам да съм максимално кратка в изложението си.... Smiley
Енергийния глад и респективно енергийния вампиризъм е неоспорим ФАКТ.
Видове вампиризъм:
Осъзнат и неосъзнат. Агресивен и пасивен /т.нар слънчев и лунен тип/.
Къде се среща:
Има го навсякъде: на улицата /най – вече в градския транспорт/, в службата, по форумите, при двойките, и за жалост дори и в ….семейството…
Какво са вампирите:
Енергийните вампири са болни хора, но това не означава, че трябва да се оставяме да ни пият енергията без да противодействаме по някакъв начин….Е, друг въпрос е, че принципно, каквото и да е противодействие също представлява отдаване на енергия към вампира, да, друг вид енергия, но пак енергия. Най – закъсалите от всички вампири от зор са станали всеядни, не придирят много – много за качеството на енергията, само енергия да е…
Какво всъщност правят вампирите:
 Много са прийомите им, но всички те се свеждат в крайна сметка до едно: привличане и фиксиране /поне за известно време на вниманието ни/.
Примери:
Не може да не сте виждали скандалджии, бутащи се нарочно във вас в градския транспорт, въпреки, че има достатъчно място за всички. Не може да не сте виждали тийнейджъри в компания, квичащи на високи децибели за да се преборят за по – голямо парче внимание /желателно от противоположния пол/. Не може да не сте били потърпевши от комшии, започващи купон с музика през нощта, в блок, в който в нощната тишина се чува и най – малкото тропване през панелите….Не може да не срещали на пътя /като шофьор/ кретени, които нарочно ви засичат, изпреварват, запушват, а после като им омръзне, отпрашват с висока скорост от вас. Не може да не сте виждали как във форум се регистрира някой, който от първия си пост „влиза рязко“, използва груб език /провокира/, започва лични анализи, обявява се против идеята на форума…./не може да не сте виждали такива и тук/…Не може да не сте виждали по градинките майка с малко дете, на което му крещи ей така, за нищо и под формата на критика към него прави проповеди /реално адресирани към останалите зрители в градинката, не към детето и/….Не може да не сте виждали двойки, при които единият издевателства над другия, а другия вместо да му върне, търпи, че даже и му се извинява…
Ех….Живот….
Противодействие:
За вампира най – голямото наказание е да се разкачиш от него. Да го игнорираш /ама не привидно, а истински, енергийно, да му затвориш кранчето/…т.е. да отместиш вниманието си и да прекъснеш емоционалната връзка с него. /Звучи много трудно, но не е неизпълнимо, просто иска тренировки/…

Книги по въпроса:
 Сигурно има и други автори, писали по темата, но на мен най – много ми допада книгата „Енергийните вампири“ с автор Александър Александрович. Може да се изтегли от линка:


http://www.spiralata.net/s.php?SearchType=2&find=%E5%ED%E5%F0%E3%E8%E9%ED%E8%F2%E5+%E2%E0%EC%EF%E8%F0%E8
Активен

Добрите решения идват с опита, а голяма част от опита идва с лошите решения...
Неактивен МИТКО
Restricted
*
Публикации: 1892

« Отговор #1 -: (Вторник) 28 Април 2015, 16:28 »


Противодействие:
За вампира най – голямото наказание е да се разкачиш от него. Да го игнорираш /ама не привидно, а истински, енергийно, да му затвориш кранчето/…т.е. да отместиш вниманието си и да прекъснеш емоционалната връзка с него.
    Много  точно!  
Активен

Въобръжението  е  по-важно  от  знанието
Неактивен apostoloff
Jr. Member
**
Публикации: 52
Пол: Мъж

« Отговор #2 -: (Четвъртък) 30 Април 2015, 14:35 »

ОБКРЪЖЕНИЕТО, КОЕТО ВИ ПОБОЛЯВА

Влиянието на хората около нас върху качеството на живота ни е по-голямо, отколкото си даваме сметка. Както оптимизмът, така и песимизмът е заразен. Затова внимавайте с какви хора се обграждате.
А ето и кои типажи просто трябва да избягвате:

1.Хората, които които внасят стрес в живота ви

Ако имате хора в живота си, които постоянно ви стресират, тогава послушайте себе си и ги отстранете от всекидневието си. Животът е стресиращ сам по себе си. Не е нужно някой да допринася допълнително за това.


2. Хората, които не ви уважават

Всеки почтен човек заслужава да бъде уважаван в замяна. Ако установите, че имате човек или хора в живота си, които имат затруднения да ви удостоят с нужното уважение, кажете им да се отдалечат от вас. Уважавайте себе си и никога не позволявайте на другите да проявяват неуважение към вас.

3. Хората, които винаги успяват да ви наранят

Хората, които са част от живота ни, са тези, за които най-много ни е грижа. Но за съжаление много от тези хора понякога ни нараняват. Ако има някой в живота ви, който постоянно ви наранява, направете си услуга и дръжте този човек на разстояние. Болката може да се възприеме като нещо добро, само ако ви носи урок. В този случай, урокът е да спрем да позволяваме на другите да ни използват като боксова круша.

4. Хората, които не могат да спрат да лъжат

Всеки лъже. В действителност, в рамките на първите няколко минути на срещата с нов човек, той може да ви излъже няколко пъти. Повечето лъжи са безвредни, но всичко това се променя, когато хората, които ви лъжат, са тези, на които имате доверие. Заобиколете се с доверени хора и ще се почувствате много по-добре.

5. Хората, които ви се усмихват, а ви обиждат зад гърба ви

Това са страхливци, които нямат смелостта да кажат това, което мислят. Тези хора се наслаждават, преструвайки се на ваши приятели, докато ви обиждат пред останала част от света. Те ще съсипят репутацията ви. Забравете тези хора. Не заслужават вниманието ви по никакъв начин.

6. Хората, на които не им пука за вас

Всички сме имали хора в живота си, които са наши приятели, само когато им е удобно. Това са "лъжеприятелите" – много е забавно да излизаш с тях, обичат да им се помага, но когато имате нужда от тяхната помощ, не можете да ги намерите. Тези хора са особено вредни, защото ви дават илюзия за сигурност. Мислите, че можете да се опрете на тях за подкрепа, но когато ги потърсите, ще се озовете сами.

7. Хората, които ви дърпат към предишния начин на живот

Животът е интересен и вълнуващ, ако е постоянно прогресиращ. Само когато се движим напред, когато подобряваме себе си и заобикалящата ни среда, сме в състояние да намерим удовлетворение и щастие. Често задържате хора в живота си, които са били част от досегашния ви живот, без да проумявате, че те ви дърпат назад. Вие сте работили усилено, за да прогресирате и да направите промени, но тези хора предпочитат живота такъв, какъвто е бил, и ще опитат всичко възможно да ви върнат в пещерата, от която сте изпълзели.

8. Хората, които просто заемат място

Всичко в живота е ограничено. Ресурсите са ограничени. Времето е ограничено. Местата са ограничени. Каквото можете да постигнете в живота си, е ограничено. Ние не можем и никога няма да бъдем в състояние да имаме всичко. Ето защо трябва да бъдете много внимателни не само с това, което сте избрали да направите, но и с когото решите да го направите. Можете да поддържате само шепа силни връзки в даден момент - просто не разполагате с време и енергия да се справяте с повече. Ако се заобикаляте в живота си с не толкова приятни хора, вие ще създадете за себе си не толкова приятен живот. Ако хората около вас не допринасят за по-добър живот, следва по подразбиране, че те взимат от него.

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ

Активен

************************

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ

www.SuperAstro.net
Неактивен mira
Hero Member
*****
Публикации: 1507
Пол: Жена
живота е изумително приключение

« Отговор #3 -: (Четвъртък) 30 Април 2015, 18:01 »

Тъкмо щях да кажа: "Харесва ми написаното от Апостол Апостолов!" и "Я! Апостол Апостолов не е БОТ"...когато намерих това:
http://dama.bg/article/10-toksichni-hora-koito-ne-triabva-da-vzimate-sus-sebe-si-v-2015-g/4190/
Написала го е някоя си Калина Миланова всъщност... Roll Eyes /ако и тя не го е препечатила от някъде другаде без да цитира истинския автор/....
Редно е, когато се цитира, да се сложи в кавички и да се посочи автора, не е ли така?
Написаното е хубаво, вярно, смислено, по темата е... good Но ми се иска да доживея момента да прочета нещо ЖИВО /лично мнение/, написано от ЧОВЕКА Апостол Апостолов, а не препратка, препечатка, или линк към сайта му за хороскопи....А дано!... Sad
Активен

Добрите решения идват с опита, а голяма част от опита идва с лошите решения...
Неактивен Dorssay
Sr. Member
****
Публикации: 264
Пол: Мъж

« Отговор #4 -: (Четвъртък) 30 Април 2015, 19:18 »

........"Но ми се иска да доживея момента да прочета нещо ЖИВО /лично мнение/, написано от ЧОВЕКА .....".....

E , няма угодия  Cool

На мен ми се изтри клавиатурата да пиша лични мнения но нали като каза , че повече от 10 реда когато е не ги четеш,  а и другите се уморяват и затова и престанах и се ограничавам и аз вече с цитати.

Що се отнася точно до конкретния случай , то всеки ЧОВЕК  който има мисълта лично да синтезира и обобощи подобни сентенции , той не влиза по форуми.
Затова и скоро няма да се отъркаме ЛИЧНО в някой "просветен" ЧОВЕК.
 Cool
Активен
Неактивен mira
Hero Member
*****
Публикации: 1507
Пол: Жена
живота е изумително приключение

« Отговор #5 -: (Четвъртък) 30 Април 2015, 20:36 »

Dorssay, казаното от мен е конкретно по повод Апостол Апостолов, който до този момент единственото което прави е да рекламира собствената си търговия с хороскопите...И наистина до този момент тук не е драснал и един ред във връзка с темите във форума /има си тема за него, можеш да я намериш и прочетеш, ако ти е интересно, може и в Гюма да е, не знам.../ Като казвам "лично" нямам предвид общуване, а собствена мисъл, собствено изречение...
Що се отнася точно до конкретния случай , то всеки ЧОВЕК  който има мисълта лично да синтезира и обобощи подобни сентенции , той не влиза по форуми.
О, напротив, има такива, и аз даже познавам един - двама...

П.П. На лични съобщения ще ти обясня как се оформят цитатите тука, че гледам, че се мъчиш.
 Smiley
« Последна редакция: (Четвъртък) 30 Април 2015, 20:53 от mira » Активен

Добрите решения идват с опита, а голяма част от опита идва с лошите решения...
Неактивен Страшкоу
Administrator
*****
Публикации: 1586
Пол: Мъж
САМО НУ ПАГАДИ!

« Отговор #6 -: (Петък) 01 Май 2015, 13:26 »

Що се отнася точно до конкретния случай , то всеки ЧОВЕК  който има мисълта лично да синтезира и обобщи подобни сентенции , той не влиза по форуми.
Затова и скоро няма да се отъркаме ЛИЧНО в някой "просветен" ЧОВЕК.
 Cool
Dorssay, всяко едно изразяване на мнение е ценно и потребно, дори и да е с цитат. Формулираната сентенция на човек е като определен цвят - всеки, чрез мнението си изразява някакъв нюанс от цветовия спектър, а съвкупността от всички мнения, пресъздава целия спектър. И когато се обединят всички цветове се проявява бялата светлина и просветения вижда именно нея, ясно осъзнавайки че отделните цветове, индивидуалните окраски и оттенъци са част от самата нея.
--------------------------------------

Енергията на физическия свят, който възприемаме посредством петте сетива - зрение, слух, обоняние, вкус, осезание с кожата се изчерпва в трите степени на материята, която сме класифицирали научно като твърдо, течно и газообразно състояние. И ако тази енергия на физическия свят, проявява някакви качествени и количествени закономерности формулирани в законите на стандартната физика, енергията отвъд физическия, на емоционалния, менталния свят също проявява качествени и количествени закономерности, макар и по-различни от постулатите във физиката на материалния ни свят.
Ако периодично или системно консумирам закуската, обяда и вечерята, чрез които възобновяваш тялото си - след време ще си отпаднал и няма да имаш жизненост. Ако периодично или системно консумирам, тези чувства и емоции, чрез които се възобновяваш, според мен отново би се получила същата ситуация и ще си в недоимък и недостиг на жизненост.
Активен
Неактивен Dorssay
Sr. Member
****
Публикации: 264
Пол: Мъж

« Отговор #7 -: (Петък) 01 Май 2015, 14:36 »

========О, напротив, има такива, и аз даже познавам един - двама...========

Не се и съмнявам , че познаваш един двама , както и аз още един двама , та да станат 4 накрая.

Но и тези които познаваш ти и тези които познавам аз могат да синтезират подобни идеи и размисли за битието и небитието в степен малко по-добра от мен и теб. И половината от техните мнения и мироглед ще бъдат копия на други , вече изказани. Освен ако нямаш претенции да познаваш лично някой родоначалник на Религия , Традиция или Школа.

Аз имах предвид истинските хора които са авторите. Повярвай ми , човек който наистина е наясно с някои неща , той няма нужда на никой нищо да доказва , нито да просветлява някой , нито има някаква друга мотивация да стои във форум. Тук сме се събрали все такива , които искаме нещо да научим и с цитати които са ни по вкуса да излезем победители в даден спор за да подхраним личното си "Его" колко сме "отворени" ...ъъъъ ... "просветени" исках да кажа.

По този начин един цитира Кастанеда , друг влачи цитати от "сектата на Мун" , трети говори за космическата геометрия , четвърти описва книгата на Радуга все едно , че сам е преживялв половината неща описани в нея и т.н. И всеки с пяна на устата доказва това в което ВЯРВА.
А то не е до "вярване" , щото със същия успех можеш да ВЯРВАШ и в Христос и в Буда и в Аллах.

Под внимание в тази материя се взимат само ПРАКТИКИТЕ , какво можеш благодарение до тях и какво те доказват или отричат. А ВЯРАТА просто се използва като инструмент за да имаш някаква фиксация , която да ти позволи да не ставаш за посмешище на социума или (не дай Боже) да полудееш.

В момента в който ПРАКТИКАТА  ти покаже нещо , то губиш всякаква мотивация да се опитваш да го докажеш на някой. Той все едно няма да те разбере. И затова подобни хора , можещи и знаещи , не стоят по форумите , защото тук е само загуба на енергия откъм доказване.....
Ще дам себе си за пример. Що се отнася до Астралните Проекции. Опитвах и при мен се получи. Даже е ставало и по-рано през годините но не съм знаел , че е точно това , имах предвид , че при мен се получи СЪЗНАТЕЛНО да го направя. И не е по Радуга и Кастанеда , а друг източник ползвах. От тук натам какво има да обяснявам на някой ? Летете си , гонете се с демони , воювайте и се разграждайте , може евентуално да се посмея като чета , но няма никаква полза да тръгвам по грешния път по който тръгнах отначало в първите си мнения с манията , че ЗНАМ  всичко. А и както е тръгнало , много скоро ще загубя изцяло интерес към форума , защото първата причина на "доказването на Егото" съм я елиминирал , втората да "науча нещо" я държа под внимание , може пък някой да подхвърли някой линк в който да има нещо ценно , а трета да срещна човек за общуване по тези теми вече се изпълни. При това такъв , който никога не е написал и един ред и едно мнение тук във форума а се оказа , че имало "нещо" хе хе хе хе  .....  Smiley

Пак стана дълго , за което се извинявам.
« Последна редакция: (Петък) 01 Май 2015, 14:46 от Dorssay » Активен
Активен bojinkata
Hero Member
*****
Публикации: 7220
Пол: Мъж
мислите определят съдбата ти

« Отговор #8 -: (Петък) 01 Май 2015, 16:34 »

Страшкоу, и аз да сложа нещо. Има още една форма на проявление на материята - полевата/електромагнитната/. За добро или за зло много малък брой хора, еденици, могат да я чувстват, усещат, а още по-малко да я разбират, да я използват. Ванга, Кейси и тн.
Активен

bojinkata
Неактивен Dorssay
Sr. Member
****
Публикации: 264
Пол: Мъж

« Отговор #9 -: (Петък) 01 Май 2015, 18:10 »

Яяя Божинка !
За пръв път чувам , че Ванга и Кейси имат нещо общо електромагнитната материя (то и не знам дали е възможно да се съвместят двета термина "еклектромагнитно" и "материя" , но приемам на доверие , сигурно не съм попаднал още на този израз)

Дай някой линк или автор - аз ще си ги намеря , да видя за какво става дума , ако можеш да отделиш време естествено.

Доколкото съм чел и съм гледал анализи на тези феномени , то Кейси е бил "контактьор" само , а Ванга също е "контактьор" , но доста посредствен  и в същото време много мощен "медиум" - много рядко съчетание при екстрасенсориката и се случва единствено при жени доколкото "медиуми" мъже няма. Има много които се наричат такива и даже и световно признати , но това не отменя факта че няма Smiley Като съвкупност мисля , че Ванга е била по-добър екстрасенс от Кейси. (по-добър , в смисъл по-мощен)
Активен
Активен bojinkata
Hero Member
*****
Публикации: 7220
Пол: Мъж
мислите определят съдбата ти

« Отговор #10 -: (Събота) 02 Май 2015, 11:40 »

    Всичко е електромагнетизъм, честота, вибрации. Благодарение на това ние виждаме, чуваме, усещаме. Вярно, че сензорите ни са с ограничени честотни възможности, но така е решил Създателя. Например кучетата например имат по-широк честотен обхват като слух и мирис. Може да се стигне и до нанотехнологиите. Но това си е вече съвсем друга тема.
    Колкото  до материята-поле! Това е форма на проявление, нищо повече.
    Та става въпрос за така наречените "Акашиеви записи". Други  им казват "торсионни полета", но всъщност става въпрос за информационното поле на Земята, или по-точно около нея. Пък кой ти знае къде е точно, така се е приело, че е някъде около нас. То не може е да е другаде. Там е "Базата данни" за Всичко и всеки, минало, настояще и бъдеще.  Тези хора имат дарбата да влизат в тези полета и да черпят инфо за всичко и за всеки. Нищо конкретно  сега не мога да ти кажа, защото това съм чел на много места. А и ти вероятно си го срещал. Това е злободневна тема - винаги!
        Сега кой  е най-добър/В-К/ може да се пусне отделна тема, но това въобще не е важно и според мен не е интересно. Всеки  е бил по своему добър.
Активен

bojinkata
Неактивен herrian
Hero Member
*****
Публикации: 649
Пол: Мъж
Помни края

« Отговор #11 -: (Вторник) 10 Януари 2017, 18:51 »

ОБКРЪЖЕНИЕТО, КОЕТО ВИ ПОБОЛЯВА

Влиянието на хората около нас върху качеството на живота ни е по-голямо, отколкото си даваме сметка. Както оптимизмът, така и песимизмът е заразен. Затова внимавайте с какви хора се обграждате.
А ето и кои типажи просто трябва да избягвате:

1.Хората, които които внасят стрес в живота ви

Ако имате хора в живота си, които постоянно ви стресират, тогава послушайте себе си и ги отстранете от всекидневието си. Животът е стресиращ сам по себе си. Не е нужно някой да допринася допълнително за това.


2. Хората, които не ви уважават

Всеки почтен човек заслужава да бъде уважаван в замяна. Ако установите, че имате човек или хора в живота си, които имат затруднения да ви удостоят с нужното уважение, кажете им да се отдалечат от вас. Уважавайте себе си и никога не позволявайте на другите да проявяват неуважение към вас.

3. Хората, които винаги успяват да ви наранят

Хората, които са част от живота ни, са тези, за които най-много ни е грижа. Но за съжаление много от тези хора понякога ни нараняват. Ако има някой в живота ви, който постоянно ви наранява, направете си услуга и дръжте този човек на разстояние. Болката може да се възприеме като нещо добро, само ако ви носи урок. В този случай, урокът е да спрем да позволяваме на другите да ни използват като боксова круша.

4. Хората, които не могат да спрат да лъжат

Всеки лъже. В действителност, в рамките на първите няколко минути на срещата с нов човек, той може да ви излъже няколко пъти. Повечето лъжи са безвредни, но всичко това се променя, когато хората, които ви лъжат, са тези, на които имате доверие. Заобиколете се с доверени хора и ще се почувствате много по-добре.

5. Хората, които ви се усмихват, а ви обиждат зад гърба ви

Това са страхливци, които нямат смелостта да кажат това, което мислят. Тези хора се наслаждават, преструвайки се на ваши приятели, докато ви обиждат пред останала част от света. Те ще съсипят репутацията ви. Забравете тези хора. Не заслужават вниманието ви по никакъв начин.

6. Хората, на които не им пука за вас

Всички сме имали хора в живота си, които са наши приятели, само когато им е удобно. Това са "лъжеприятелите" – много е забавно да излизаш с тях, обичат да им се помага, но когато имате нужда от тяхната помощ, не можете да ги намерите. Тези хора са особено вредни, защото ви дават илюзия за сигурност. Мислите, че можете да се опрете на тях за подкрепа, но когато ги потърсите, ще се озовете сами.

7. Хората, които ви дърпат към предишния начин на живот

Животът е интересен и вълнуващ, ако е постоянно прогресиращ. Само когато се движим напред, когато подобряваме себе си и заобикалящата ни среда, сме в състояние да намерим удовлетворение и щастие. Често задържате хора в живота си, които са били част от досегашния ви живот, без да проумявате, че те ви дърпат назад. Вие сте работили усилено, за да прогресирате и да направите промени, но тези хора предпочитат живота такъв, какъвто е бил, и ще опитат всичко възможно да ви върнат в пещерата, от която сте изпълзели.

8. Хората, които просто заемат място

Всичко в живота е ограничено. Ресурсите са ограничени. Времето е ограничено. Местата са ограничени. Каквото можете да постигнете в живота си, е ограничено. Ние не можем и никога няма да бъдем в състояние да имаме всичко. Ето защо трябва да бъдете много внимателни не само с това, което сте избрали да направите, но и с когото решите да го направите. Можете да поддържате само шепа силни връзки в даден момент - просто не разполагате с време и енергия да се справяте с повече. Ако се заобикаляте в живота си с не толкова приятни хора, вие ще създадете за себе си не толкова приятен живот. Ако хората около вас не допринасят за по-добър живот, следва по подразбиране, че те взимат от него.

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВДа. Средата и хората в нея си взаимодействат. Средата зависи от хората. Места като социалните мрежи са безплатни ресторанти за вампирите.
« Последна редакция: (Вторник) 10 Януари 2017, 19:00 от herrian » Активен

Живота е свещен.
Неактивен Dora
Hero Member
*****
Публикации: 2135
Пол: Жена
Не разменям човечността с патриотизъм!

« Отговор #12 -: (Вторник) 10 Януари 2017, 19:10 »

Как може да вярвате в такова нещо?Huh?Huh?Huh?   Никой не е вампир, докато не е осъзнат. Аз лично, давам на всеки свободен избор и се освобождавам от атаките като връщам обратно винаги. Притрябвала ми е негативната ви енергия! Един енергиен вампир търси чиста енергия! А един осъзнат човек знае, че е добре и хубаво да има обмен!!!!!!!!!!
Активен

I have no fear for atomic energy 'couse none of them can stop the time!
Удивително е колко различни са хората. Едни не чуват какво казваш, други чуват какво мислиш.
Неактивен herrian
Hero Member
*****
Публикации: 649
Пол: Мъж
Помни края

« Отговор #13 -: (Вторник) 10 Януари 2017, 19:13 »

Как може да вярвате в такова нещо?Huh?Huh?Huh?   Никой не е вампир, докато не е осъзнат.


Не така. Енергийният вампир си е вампир  далече преди да го осъзнае.
Активен

Живота е свещен.
Неактивен Dora
Hero Member
*****
Публикации: 2135
Пол: Жена
Не разменям човечността с патриотизъм!

« Отговор #14 -: (Вторник) 10 Януари 2017, 19:16 »

Каквото допуснеш! Нали това се опитвам да покажа, мен защо никой не ме пие. Вие се предадохте!
Активен

I have no fear for atomic energy 'couse none of them can stop the time!
Удивително е колко различни са хората. Едни не чуват какво казваш, други чуват какво мислиш.
Страници: [1] 2   Нагоре
  Изпечатай  
 
Отиди на:  


Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2011, Simple Machines  Theme KurtLarVaDisi
© Copyright 2012 - 2018 XCOMBG.NET

конспирация манипулации езотерика окултизъм НЛО извънземни духове сънища окултен конспиративен видения духове нематериален паранормални