Страници: 1 ... 84 85 [86]   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Chemtrails HAARP (химически следи в небето и ХААРП)  (Прочетена 87550 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Неактивен форум
Hero Member
*****
Публикации: 2926
xaumana@abv.bg

« Отговор #1275 -: (Четвъртък) 17 Ноември 2016, 13:22 »

/заглавието е селектирано от форум/

17 ноември 2016


Ето го клоуна - Д-р Гавин Шмит (най-вероятно нацистка фамилия)


Учен от НАСА заяви, че Доналд Тръмп греши, ако мисли, че не се случват климатични промени и предупреди, че няма да търпи никаква намеса в работата на американската космическа агенция.

Преди избраният за президент на САЩ Тръмп е заявявал, че предупрежденията за глобално затопляне са измама, разпространявана от Китай. Той обеща и да отмени ратификацията на Споразумението от Париж.

В резултат учените се заеха със задачата да убедят Тръмп, че климатичните промени са реални, а не измислица, преди встъпването му в длъжност в началото на следващата година.

Д-р Гавин Шмит, директор на Института за космически изследвания Годард, даде да се разбере, че има съюзници във федералните научни агенции. Той публикува и графика, която показва нови данни от НАСА, според които последният месец е бил вторият най-топъл октомври в историята. 2016-а пък е най-топлата година. "Няма изненада в това, затоплянето на планетата не се интересува от избори", написа той в Туитър.

В интервю за "Индипендънт" д-р Шмит, който е роден в Лондон, каза: "Климатът се променя. Може да се опитате да го отречете, може да посочите хора във властта, на които не им пука от това, но природата има последната дума по този въпрос".

Това е нещо, с което трябва да се справим рано или късно и е по-добре да го направим по-рано. Нямаме избор, допълни той.
Активен

Per aspera ad astra - Свирепа вяра, смегчена от мъдростта на науката, е ключът!

june1900blog . wordpress . com
Неактивен wild flower
Newbie
*
Публикации: 49

« Отговор #1276 -: (Четвъртък) 17 Ноември 2016, 14:29 »

Със всеки изминал ден, все повече харесвам Тръмп, наистина се вижда светлина в тунела!

Иначе днес небето пак прилича на гробница, кръстове, кръстове, чудя се нарочно ли ги правят или им се получават случайно...
Активен
Неактивен mimeto
Jr. Member
**
Публикации: 92

« Отговор #1277 -: (Събота) 26 Ноември 2016, 19:14 »

Излезе и графиката за октомври:

http://data.giss.nasa.gov/gistemp/maps/
Доколкото виждам, местата с аномално ниски температури са Източна Европа, Русия, може би Китай и Канада.
Може да се избере и Smoothing Radius - 250км, дава по-точни данни от 1200км (където температурите са усреднени спрямо съседните области). Местата, оцветени със сиво са тези, за които няма данни.

А това е картата за януари:
http://data.giss.nasa.gov/tmp/gistemp/NMAPS/tmp_GHCN_GISS_ERSSTv4_1200km_Anom1_2016_2016_1951_1980_100__180_90_0__2_/amaps.png
Chemtrails HAARP (химически следи в небето и ХААРП)


В края на януари бяха големите студове у нас на фона на иначе топлата зима. Вече съм писала тук , че макар да изглежда, че пръскането е спряло на моменти, всъщност не е така. По-скоро тази мътилка, която се повява при такива резки сухи студове, както в момента в София, е резултат от пръскане - дали през нощта, дали над облаците - не знам, имат си начини да го скрият.  Добре ще е да припомня и това видео, вече давано в темата: Потъване в мъглата

Както и списъка с патенти за модифициране на климата , включително и за създаване на изкуствена мъгла.

Причината за сухия студ (който започна да се появява около преди 20 г., откакто според мен експериментират с климата у нас) е точно, че аерозолите поемат влагата от атмосферата (затова е още по-трудно, да не кажа невъзможно, самолетите вече да оставят кондензационни следи). Но може да се постигне и обратния ефект - с впръскване на аерозоли над океаните и облъчването им с подходящите честоти да се докарат влажни въздушни маси оттам, които изстиват по пътя, до голяма степен заради химическата реакция, която протича в смеските и в резултат да има обилни валежи и снеговалежи. Какъвто според мен беше случаят с измислените урагани „Гонсало” (през 2014) и „Патрик” (през 2015), които преминаха от запад на изток през цяла Европа и стигнаха и до Балканите.

Според мен бурните ветрове, които наблюдаваме понякога, са по-скоро резултат от пръскането. Просто се появяват при смяната на топли със студени въздушни маси (при изкуственото занижаване на температурите), както и обратното - когато след изстудяването, пръскането спре за малко и отново нахлуят топли въздушни маси. Естествено време отдавна вече няма. Но може би наистина спират пръскането за малко в такива моменти.

И в безсилието си да прикрият затоплянето на планетата геоинженерите увеличават пръскането, което още повече влошава нещата.

Тук може би става объркване, което трябва да се изясни или по-скоро да припомня някои стари неща. Глобално затопляне има и доказателството е повишаването на температурите в момента, в който пръскането намалее. Особено на фона на статии като тази:
http://nova.bg/news/view/2016/11/14/164932/%D1%82%D0%B0%D0%B7%D0%B8-%D0%B3%D0%BE%D0%B4%D0%B8%D0%BD%D0%B0-%D0%BC%D0%BE%D0%B6%D0%B5-%D0%B4%D0%B0-%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%BD%D0%B5-%D0%BD%D0%B0%D0%B9-%D1%82%D0%BE%D0%BF%D0%BB%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%B2-%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%BE%D1%80%D0%B8%D1%8F%D1%82%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D0%BD%D0%B0%D0%B1%D0%BB%D1%8E%D0%B4%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D1%8F%D1%82%D0%B0/

„Климатични промени”, в смисъла, в който се употребяват, няма. Терминът „климатични промени” е въведен през 1998 г., когато масово се пускат геоинженерните програми в цял свят,  най-вероятно с цел да оправдае климатичните аномалии, които се появяват на изолирани места по света - като резки студове, потопи или суши. И които са в разрез с естествената реакция на Земята от глобалното затопляне - равномерно увеличаване на валежите по цялата планета и тенденция да се редуцират до колкото е възможно резките температурни разлики, както съм писала тук .

Парниковият ефект също е фактор за затоплянето, макар и по-малък. Като пръскането увеличава този ефект дори повече. Първо, защото, изкуствено създадените облаци с цел уж да отразяват слънчевата светлина, също задържат и топлина, както е обяснено тук.

Второ, заради отделянето на метан от почвата и от океаните. Намаляването на кислорода в океана, заради увеличеното количество УВ лъчи (като резултат от изтъняването на озоновия слой, главната причина за което е отново пръскането) води до измирането на морските животински и растителни видове и отделяне на метан, който се изпарява в атмосферата. А метанът е много по-силен от въглеродния диоксид като парников газ, както е обяснено тук и тук

Подозирам, че на „срещите на върха”, свързани с климата, по-скоро разпределят териториите, на които ще се пръска, как ще се пръска, с какво ще се пръска и т.н., макар официалната версия да е друга… Тук се говори по въпроса:
https://youtu.be/uv0Ko2OU4Ec?t=10m6s

А после „климатолози предвиждат как Южна Европа ще се превърне в пустиня”,

„ако темповете на глобалното затопляне се запазят”. Нима глобалното затопляне е предизвикало сухия студ, който търпим в момента? В статията също говорят за отделянето на метан и за унищожаването на горите, само че пропускат да кажат, че „възможностите за приспособяване на горските биоми” са възпрепятствани, защото планетата не е оставена да реагира с естествените си механизми. И вместо да се увеличат валежите, както би трябвало, сега растенията изсъхват заради тежките метали, които поемат от почвата, което е истинската причина за увеличението на горските пожари по цялото земно кълбо.


Промените в климата, които протичат в цялата Слънчева система, са свързани с глобалното затопляне, както вече беше споменато тук:
Климатът и други процеси ставащи на Земята и засягащи нейната биосфера

и тук:
Доказателство за смяна на полюсите в цялата Слънчева система, промени в ДНК

а сега го споменавам и тук:
David Wilcock - interplanetary climate change

Т.е. глобалното затопляне в цялата Слънчева система е резултат от промените, които настъпват със Слънцето (за които е писал и форум), които от своя страна може би са резултат от изравняването на Слънчевата система с центъра на галактиката на 21.12.2012 г. и влиянието на енергийни вълни, идващи от там, което оказва влияние и върху нашето ДНК и вибрации и, надявам се, би довело до спонтанна еволюция на човечеството, за която се говори още тук:

ISON is in an Outburst Now.  God's Hidden Code

Prophecies and Science of a Golden Age, by David Wilcock

Prophecies and Science of a Golden Age, part 4

2012 Mayan Prophecy and the Shift of the Ages

И може би - до преместването на Земята до ново положение спрямо Слънцето, което навярно авторът на М5 нарича „край на играта”, изкривявайки през собственото си Его непълната информация, която е имал.

Не гарантирам, че всичко във видеата е вярно, но има достатъчно ценна информация, която може да се пресее.
~~~
Затова и навярно недобронамерени същества се опитват да намалят влиянието на Слънцето. Макар че, що се отнася до съществата, управляващи Земята зад кулисите, едва ли можем да говорим за дуалност, при положение, че нямат чувства като нашите. Нали основната причина за действията им е, че не осъзнават последствията от тях върху другите?

Колкото до хората - случаят с тези, които не са в едно  с Хармоничния път и получават своите последствия за това, е само един от възможните. Зависи също дали съществото си мисли, че е дошло на Земята само, за да се радва на живота, преди да е настъпил „краят на играта” - тогава естествено няма да има тежки изпитания, преди да стане готово за тях, или е дошло да работи, за да се превърне Земята в място като това, към което сме се запътили (дали утре, дали след 5 или 50 години, и без значение дали планетата ще е на същото местоположение спрямо Слънцето, както сега). И е нормално, вследствие на по-тежките ситуации, в които попада, да има и лошо излъчване, и драми и доминиране (докато не се научи да си отстоява правата), и да е дуално, и да се чувства безсилно понякога (особено ако му се налага да убеждава хора, упорито държащи на своето, прекалено самоуверени, че винаги са прави и прекалено „далекогледи”, за да видят и признаят собствените си грешки). И никой, който не е бил на негово място няма право да го упреква в незрялост за това. Особено ако и годините, и животите му са по-малко и тепърва отива там, откъдето другият вече е минал. Да не говорим пък да го нарочва за причинител на собствените му проблеми, вместо да научи собствените си уроци - събудете се, субективисти (е, не всички, само някои Smiley ) - макар и да изглежда, че има външни причинители на пръв поглед, всички ситуации в живота си сме привлекли сами, понякога още преди раждането. Включително избора ни да се родим на територии, в които усилено се пръска с кемтрейлс (и едновременно да ни увехнат овошките в цялата страна Smiley ). Както определени групи хора избират да се родят на определени места по света по принцип. Затова и не бива по дадена географска територия да преценяваме съотношението напреднали/”не толкова напреднали” души в световен мащаб. Още повече, че имат влияние и политически и икономически фактори, както е написано и в тази тема - Сорос, които пак сами сме избрали да преживеем на (под)съзнателно ниво. Може би причината е, че сме искали да променим нещо?

Всеки има своята мисия - някои идват на Земята, за да свалят информация от горните плътности, други - да променят хората с убеждения Smiley Както Дейн Уигингтън, който в своите радиопредавания редовно се обръща към сънародниците си, които постъпват в армията с молба да се замислят наистина ли правят това, за да защитават страната си и наистина ли геоинженерните програми, в които участват са за доброто на планетата. Или просто сляпо следват заповеди, водени от псевдопатриотизъм. И ефект има. Като случаите с Кристен Мегън, Марио Рамирес и бившият офицер от ЦРУ Кевин Шип, които напускат постовете си и открито говорят за този проблем. Може би са малко, но ще стават все повече.

А сега временно трябва да ви кажа чао  bye Може пак да се върна някой ден…

Активен
Неактивен bojinkata
Hero Member
*****
Публикации: 6195
Пол: Мъж
мислите определят съдбата ти

« Отговор #1278 -: (Събота) 26 Ноември 2016, 21:28 »

mimeto, много смислен пост, обясняващ много неща. Колкото до това, че не виждаме понякога следите, но има мътилка. Нормално. При нас /над нас/ вече идват готовите химии, образуващи "мраморното небе", готовата мътилка бъкана с химия, бактерии, тежки метали и тн.  Така и тези следи които ние виждаме над главите си, не са за нас. Те са за съседите ни на изток или юг.
   Да, нано частиците са силно хигроскопични и дъжд няма!!! На това сме и свидетели последните седмици! Суша!
Активен

bojinkata
Страници: 1 ... 84 85 [86]   Нагоре
  Изпечатай  
 
Отиди на:  


Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2011, Simple Machines  Theme KurtLarVaDisi
© Copyright 2012 - 2016 XCOMBG.NET

конспирация манипулации езотерика окултизъм НЛО извънземни духове сънища окултен конспиративен видения духове нематериален паранормални