Страници: [1]   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Пиезоелектрична "електролиза" - Браунов газ  (Прочетена 700 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Неактивен форум
Hero Member
*****
Публикации: 3754

« -: (Вторник) 16 Август 2016, 01:05 »

Преди да усвоите тази информация, запознайте се със същността на Брауновия газ -> Хидро-Плазма, Брауновият газ - Морей Б. Кинг, Холандия 2012гТова е превод на информация, случила се в два от най-уважаваните и големи световни форуми за свободна енергия – overunity.com и energeticforum.com – през 2011г. Информацията е публикувана в постингите на анонимен потребител с прякор “The Power To Be” в единия форум и същия човек с прякор “powerme” в другия форум.

Тези сведения обикалят и научно-новинарските интернет-медии за много кратко време, преди да налегне мъртвешко затишие по въпроса. Една от множеството прекопирани статии съм я превел накрая на това.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Пиезоелектрична електролиза


Това е пълно разкриване на фактите, които ще позволят на човечеството да се сдобие със самодостатъчна цивилизация без нужда от петрол. Пълното безусловно разкритие в публичния сектор се извършва от мен – първоначалният изобретател. Ник-името ми е “The Power To Be”.

Пиезоелектрично произвеждане на атомизирана вода с ННО за двигател с вътрешно горене, възпламенимо водно гориво

Тази система използва чиста чешмяна вода без електролит, всички части се намират по магазините.

Най-доброто решение за произвеждане на водно гориво за двигател с вътрешно горене е като се атомизира водата, както се прави при атомизиращата водна инжекция. Може да се купи уред за мъгла за изкуствени езера с пиезо-електрически вибратори. Тези пиезо-електрически вибратори ще атомизират големи количества вода с икономичен разход на енергия. Уверете се, че става дума за пиезо-електрическа машина, която използва пиезо-електрически вибратори. Нужна ви е фина атомизирана водна мъгла и ултра-звукови вълни, освен това, трябва да ползвате и пиезо-електрични кристали за улавяне на излишните вълни, за да произведете ННО, тези ултразвукови вълни в противен случай ще бъдат прохабени под формата на топлина.

Резултатът е богата, запалима атомизирана водна смес с наличие на ННО.

Направете кристали на цинков оксид и ги сложете във водо-пропусклив пакет. Това ще поема излишните ултразвукови вълни от вибратора и ще освободи водата под формата на ННО чрез пиезо-електрохимичен ефект.

Кристалите на цинковия оксид са синтетични и са направени от оксидиран цинк. Представляват тетраедърни структури и имат полярни Zn-O връзки, което ги прави йонни и силно пиезоелектрични. Трябва ви издръжлив пакет, който да издържи на вибрациите, синтетичния полиетилен на “Tyvek” може да свърши работа, трябва да може да се мокри от вода. Пакетът трябва да предпазва кристалите от размиване и разбиване от плискащата се заради вибратора вода. Кристалите са много фини частици, с нано-метрични размери.

От известно време се опитвам да намеря прост начин за отглеждане на микро-размерни единични кристали при ниска температура, който да е достатъчно елементарен, че да може да се проведе от всеки. масово продаваните кристали на ZnO са получени при високи температури и се отлагат чрез пара, което изисква сложна постановка и техническа кадърност.

 

Препратки:

как се правят ZnO кристали.
повече информация относно отглеждането на кристали според търговските стандарти, вижте този документ

nathan.instras.com/documentDB/paper-243.pdf
 

Пиезоелектрично производство на ННО

http://www.greenoptimistic.com/2010/03/23/zinc-oxide-hydrogen-piezoelectric/

Това е опростена версия за домашна употр*ба.

Моля вземете всички предпазни мерки, не съм отговорен за нищо, което може да се случи.

 

Материали:

– 0.453 кг Zn нано-пудра

– 3.785 литра амонячен чистител (амониев хидроксид)

 

Инструменти:
Горещ котлон с магнитно разбъркване

бъркалка с тефлоново покритие

колба за преваряване с вместимост 1л и гумена капачка
обратен хладник, ако е възможно

водна баня

термометър

Разтворете 30 грама ZnO на всеки 300 мл 30% амониев хлорид/хидроксид. Това се прави най-добре, като се напълнят 300 мл 30% амониев хидроксид в колбата, после се поставя на разбърквачката с тефлоновата бъркалка. Включете температурата на средно, включете разбърквачката на ниски обороти. Бавно добавете цинков оксид към разтвора. Когато целия цинков оксид се е разтворил равномерно, сложете тапата на колбата и усилете разбърквачката на бързи обороти, усилете температурата до 60 градуса Целзий и оставете да се разбърква за 30 минути.

Сложете колбата във фризера и замразете разтвора до -0 градуса Целзий.

Когато достигнете тази температура, оставете за още 1 час.

След това изкъпете колбата в по-голяма купа с вода със стайна температура за 5 минути, за да избегнете термалния шок, за да не се счупи колбата.

Пригответе водната баня, голяма топлоустойчива стъклена купа с вода. Сложете колбата със студения разтвор във водната баня и поставете обратния хладник с тръбичка за вода, ако нямате такова нещо, тогава просто затапете колбата плътно и включете топлото. Оставете разтвора да се загрее до 60 градуса Целзий, поддържайте температура 60 Целзий за 2 часа, кристалите ще растат през това време.

Оставете разтвора да се изстуди до стайна температура. Филтрирайте разтвора и съберете кристалите.

Кристалите са самозасяващи се. Тези кристали не са типичните големи кристали, които повечето хора отглеждат вкъщи. Единичните кристали са много малки, с нано-размери, с тези си размери са способни да поемат всички индуцирани вълни и да преобразуват вълните във водна електролиза.

 

Когато водата се атомизира със замъглител за изкуствени басейни, водата лесно се разделя на ННО от кристалите. Газовата смес е богата на ННО, не зная колко е съдържанието на Н, но е силно възпламенима. Идеята ми хрумна след като гледах видеото на “Dingles” по YouTube (не успях да издиря това видео, бел.прев). Ясно можете да видите как мъглата се надига, така че аз направих същата клетка от стар акумулаторен корпус и работи. Цинковите кристали вибрират под ултразвуковата вибрация, генерират свое собствено електричество и помагат в разделянето на водата на водород и кислород. Това прави газовата смес силно възпламенима и атомизираната вода ще пази по-ниска температура в генератора ви, колкото повече мощност произвежда. Тази мощност може да се преобразува и в двигателна сила.

 

Набавете си малък генератор, на който да се учите, можете да намерите 6 kw/часа електрически стартов генератор “Champion” от Costco (някакъв американски търговец, бел.прев) за около $500. Махнете свещите, сложете свещи “Diamond”/”Splitfire” или висококачествени свещи от магазин за авто части. Ако можете да си направите свещи “Krupa”, ще е много по-добре.

Направете някакъв контейнер, където да се помещава атомизатора ви и подайте мъглата към входа на двигателя. Стартирайте двигателя с нормален бензин, после превключете на водна инжекция. Ще работи добре и можете да подобрите това положение като избирателно филтрирате Н и О2 поотделно в отделни съдове, за да не е нужно да стартирате на бензин/дизел, можете също да добавите 2 и 3 фазови съдове за атомизиране на водата, така че да можете с точност да определяте газовата си смес според вида на двигателя, така че да можете да подкарате всички видове двигатели с вътрешно горене, малки двигатели, дизел и бензин.

Копие на свещите “Firestorm” на Krupa – инструкции за репликиране
http://www.panaceauniversity.org/howtomakeplasmaplugs.pdf

Ултразвуков воден замъглител – Уред за мъгла

http://www.mainlandmart.com/foggers.html

 

цинковият оксид е $11 за близо 500гр от Ebay. Амониевия хидроксид е $15 за бутилка.

още за четене

http://www.ionizationx.com/index.php?topic=1239.0

 

 

 


23 Март 2010гЕкип научни изследователи от университета на Уисконсин-Мадисън (Wisconsin-Madison University) току що откриха, че кристалите на цинковия оксид, ако са потопени под вода, поемат вибрациите й и се държат като пиезо-електричен материал, развивайки зони на силно положителни и силно отрицателни заряди.

Можете да си представите какво следва после: тези заряди дисоциират заобикалящите ги водни молекули на водород и кислород.

“Това е като безплатен обяд”, казва водещият изследовател Хуйфанг Ксу (Huifang Xu). “Получаваме енергия от околната среда точно както слънчевите клетки улавят енергия от слънцето”. Ксу нарекъл процеса “пиезо-електрохимичен” ефект.

За да получат кристалите, екипът отгледал тънки микро-фибри от много пластични кристали цинков оксид, които с лекота вибрират при наличие на звукови вълни. Учените открили, че ултразвукът, например, кара кристалните фибри да се огъват между 5 и 10 градуса във всеки свой край, създавайки волтаж между краищата си.

Фибри с различни размери поглъщат най-добре различни видове вибрации. Знаейки това, учените могат да настроят фибрите, за да извлекат максимално енергия. Цинково оксидният материал, създаден от Ксу и неговия екип, превръща водата в газ с 18% ефикасност, докато нормалните пиезо-електрични материали го правят с най-много 10% ефикасност.

“Добра идея е”, казва Джинхуй Сонг (Jinhui Song) от Техническия университет в Джорджия, Таланта (Georgia Tech University, Atlanta). “Защото не е нужно да се създава електрическа верига, устройствата, основаващи се на новия принцип, ще са много по-прости от онези, основаващи се на конвенционалната суха пиезо-електрика”, посочва той. “Това може да намали сложността на устройството”.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

 

В обобщение:

“The Power To Be”, или “powerme” казва, да се купи ултразвуков воден атомизатор. Тези неща се ползват и за капково напояване и подобни неща, изглеждат ето така:Вибраторът им представлява пиезо-електрична мембрана, която се огъва заедно с честотата на тока… или нещо такова… създавайки механични ултразвукови вълни, които водят до водни кавитации – точно както обяснява Мори Кинг.

Напишете “уред за мъгла” на български в Google.

Има и други начини за атомизиране на водата, чрез атомизиращи дюзи, можете да прочетете повече за тях в уикипедия:

https://en.wikipedia.org/wiki/Spray_nozzle

Тези дюзи обаче правят механична атомизация. Може и да свършат работа, ако в мъглата или в инжекцията от атомизирана вода се създават искри по стандартен начин. Само че, с ултразвук атомизацията е много по-добра, и второ – ядрото на идеята е електричеството да идва от пиезо-електрични кристали, а те се нуждаят от този ултразвук, така че механичната атомизираща дюза е сериозно отклонение и представлява съвсем друга идея.

Най-важното е онова, което обяснява Мори Кинг – когато молекулите на нормалната вода са слепени на гроздове, е нужен много по-голям волтаж, за да се извърши електролиза. Когато става дума за единични молекули, обаче, 43 миливолта са достатъчни за електролизата на само няколко молекули. И точно това дълбоко атомизиране се постига чрез ултразвуковата кавитация.

Относно пиезо-кристалите на цинковия оксид, в момента дръпнатооките азиатци се опитват да ги отглеждат върху тъкан от сребърни проводими нишки, за да създават материали, които, заради самото си механично огъване, да зареждат телефони и друга електроника. Опитват се да правят дрехи от такива материи, импрегнирани с нано-кристали на цинков оксид, отгледани директно върху проводимите фибри на плата.

Имам си едно мое разследване, но още не съм готов да го обобщя, понеже и за мен все още има неизвестни. Всичко това обаче е достатъчно за вас, за да започнете да сърфирате или да мислите в тази посока.

Надявам се осъзнавате, че в случая говорим за производство на газ, който развива температура между 3000 и 6000 градуса Целзий при горене, произвеждан със зарядно за телефон.

Активен

Страници: [1]   Нагоре
  Изпечатай  
 
Отиди на:  


Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2011, Simple Machines  Theme KurtLarVaDisi
© Copyright 2012 - 2018 XCOMBG.NET

конспирация манипулации езотерика окултизъм НЛО извънземни духове сънища окултен конспиративен видения духове нематериален паранормални