Страници: [1]   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Навлизане на изкуствени холограми в компютърните устройства  (Прочетена 941 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Неактивен Страшкоу
Administrator
*****
Публикации: 1586
Пол: Мъж
САМО НУ ПАГАДИ!

« -: (Петък) 29 Януари 2016, 21:47 »

В тази тема ще събирам материали с технологични апарати от близкото бъдеще, които има голяма вероятност да станат част от ежедневието ни:
Удобна клавиатура направена от светлина и реагираща на допир, вместо използване на твърда такава от пластмаса или друг материал:

Двуизмерен дисплей от светлина реагиращ при докосване:
Активен
Неактивен Страшкоу
Administrator
*****
Публикации: 1586
Пол: Мъж
САМО НУ ПАГАДИ!

« Отговор #1 -: (Събота) 23 Април 2016, 02:43 »

http://prikachi.com/images/65/8766065d.jpg
Навлизане на изкуствени холограми в компютърните устройства
http://prikachi.com/images/66/8766066N.jpg
Навлизане на изкуствени холограми в компютърните устройства

http://prikachi.com/images/67/8766067P.jpg
Навлизане на изкуствени холограми в компютърните устройства
http://prikachi.com/images/68/8766068r.jpg
Навлизане на изкуствени холограми в компютърните устройства


HoloLens_01
HoloLens_02
HoloLens_03
HoloLens_04
HoloLens_05
HoloLens_06
HoloLens_07

HoloLens - Autodesk
Breaking Down Barriers
HoloLens - Case study Trimble
Case Western Reserve
Developer imagine the Future of Holographic Computing
Easy-to-use Tools
Exciting Features
Holographic Academy and Project Origami
Partner Demo with Maya by Autodesk
Volvo

--------------------------------------------------
Става дума за разработката на Майкрософт за проектиране на триизмерна холограма в триизмерния свят в който живеем, реагираща на допир. В репортажите от клиповете, има моменти показващи нагледно взаимодействието между човек носещ очилата и проектирания образ.
Активен
Неактивен форум
Hero Member
*****
Публикации: 3754

« Отговор #2 -: (Събота) 23 Април 2016, 09:46 »

Много хубаво, и е съвсем нормално всеки от нас да е мечтаел точно за това от доста време, защото нещата си имат естествен ход, а както знаем, светът изкуствено се забавя нарочно и все повече, за да се създава жизненоважната за Управляващите пропаст между нас и тях, без която пропаст и еволюционен диапазон те не могат успешно да взимат връх над колективната ни свобода.

И това действително ще промени всичко, както казват в тези материали...

Проблемът е, че всичко това можеше да е повод за радост, ако живеехме в нормален и девствен свят. Но действителността е, че в ненормален и поруган свят, който завинаги ще съществува в сянката и неизлечимия отпечатък на Втората Световна война, не може никога да има поводи за радост, без към тях да има доза горчивина, и доза опасност.

Защото, предвид нещата, които разгледахме в >темата за Втората Световна война<, човек лесно ще види, че нацистите са ползвали съвсем други научни методологии за извършване на научни изследвания още преди 80 години считано от днес. Нацистките научно-изследователски екипи са ползвали "извънземен" за онова време инструментариум. Именно благодарение на него са успели да бъдат толкова ефикасни в изследователско-инженерната си дейност, за да постигнат всичко онова, което са постигнали. Докато в определен момент не са взели такава преднина пред останалия свят, в пълна тайна и секретност, че тоталният разкол между тях и останалото човечество е бил неизбежен.

Аз например много лесно мога да си представя как пост-военните нацисти, например интер-националните нацисти от програмата Кламер и други, веднага са запонали да ползват подобие на такива холограми. И то НЕ за забавление, а само като мощно средство, с чиято помощ до достигнат до по-грандиозни научно-изследователски плодове.

Например, наистина ли си представяте, че сложните структури, програмирани в мозъка на Монарх-роба, могат да се опишат по буквален начин на хартия? Визуално-холограмния модел за бъдещите научно-изследователски разработки в Монарх програмирането е много по-ползотворно да се правят с едни такива очила. Наистина ли мислите например, че напредъка в ДНК изследванията могат да се извършват без напреднал инструментариум за изобразяване и комуникация между учен и учен и между екип и екип?
Така че не бива да забравяме освоният въпрос - как искат да ни навредят с това?

Защото до нас достигат само милитаризираните неща, които вече са превърнати в оръжие. В темата за нацистите ясно се вижда тенденцията, как всяко ново откритие и всеки нов напредък първоначално се пази в строга тайна и за научни цели в стремежа за напредък на развитието. Когато се мине известно време обаче, и когато научния инструментариум остарее морално (за свръх-напредналия интернационален нацистки елит), от този стар за тях инструментариум, който за тях е изчерпал моралната си роля в истинската история на научните изследвания... става основата за измислянето на ново оръжие за поробване на масите.

Така че аз съм на мнение, че определено трябва да възприемаме всяка новопоявяваща се "нова" технология като дуло на оръжие, насочено срещу нас. Защото това е истинското лице на ненормалния ни и съвсем неестествен и необикновен свят.
« Последна редакция: (Събота) 23 Април 2016, 09:51 от форум » Активен

Неактивен Antistar
Sr. Member
****
Публикации: 425
Пол: Жена
Ние сме очите на небето.

« Отговор #3 -: (Събота) 23 Април 2016, 16:36 »

Тези ръкавици превеждат жестомимичния език от знаци в реч и текст
Активен
Страници: [1]   Нагоре
  Изпечатай  
 
Отиди на:  


Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2011, Simple Machines  Theme KurtLarVaDisi
© Copyright 2012 - 2018 XCOMBG.NET

конспирация манипулации езотерика окултизъм НЛО извънземни духове сънища окултен конспиративен видения духове нематериален паранормални