Страници: 1 ... 4 5 [6]   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Астрология  (Прочетена 14018 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Неактивен Antistar
Sr. Member
****
Публикации: 425
Пол: Жена
Ние сме очите на небето.

« Отговор #75 -: (Четвъртък) 31 Март 2016, 18:44 »

                                                                              
                                                                                             БЪЛГАРИЯ МЕЖДУ ТРИ ИМПЕРИИ


 
http://tayni.net/wp-content/uploads/2016/03/zodiac4.jpg
Астрология


    Всяка обособена земна територия, заедно с нейните обитатели има постоянна връзка със съответна на нея небесна територия. Завинаги. Така Небето и Земята функционират съвместно и се формира мисията или Предназначението на всеки народ. Когато народът (обитателите) действа според Предназначението си, той търпи развитие и успехи. А когато не действа според Предназначението си, върви към деградация и упадък.
Кое може да отклони един народ от Предназначението му? На първо място това е амбицията на една или друга империя, да му наложи своята религия, своята идеология, своите ценности, своите закони и цели, сиреч – своето Небесно Предназначение. А на второ място – деградирали индивиди от собствения народ, поставили се в услуга на такива империи. Защото този, който налага и дава, той неизбежно прави приемащия зависим. И в една или друга степен – го превръща в роб. А когато се случи приетото да влезе в остро противоречие със завареното, настава велика Битка между Небето и Земята. И много трагични последици за съответните обитатели.

     Напоследък голям брой родни демагози непрекъснато ни съветват да се откажем от българското, от заветите на дедите, като се присъединим към някоя империя, или кандидат империя. Или както е модерно да се казва днес – към нейната зона на влияние. Такава, която от доста време вече ни дебне и чака сами да й тупнем в лапите. Изцяло и безвъзвратно. Щото така щели да сме по-добре. Само, че ето какво би станало със страната и с хората ни, ако се сбъдне (не дай Боже) някой от тези, явни или тайни стремежи:
   Присъединяване към Русия и към руския имперски модел:
 Както винаги през вековете, Русия е под доминиращото небесно управление на Водолей. България пък е под Козирог. След като проектираме Козирог в базисната схема на Водолей, попадаме къде? В 12-ти базисен дом (12-ти знак от Водолей по реда на знаците). А той „отговаря“ за какво? За илюзии, утопии, масови заблуди, емиграция. И още: за изолация, откъсване от света, 12-та глуха.

http://tayni.net/wp-content/uploads/2016/03/zodiac3.jpg
Астрология
 
     Така, че в този случай това ни чака: светът да забрави за България и българите да забравят за света. И когато изолацията бъде преодоляна някой ден, да емигрират още веднъж поне половината от тях. Познато ли ви звучи? И то непременно ще се случи отново под някаква форма, ако България се присъедини към съюз от държави, доминиран от Русия. А какво би станало, ако станем независими от руския имперски модел и от Русия, но поддържаме активни отношения с нея? Тогава Водолей (Русия) ще се проектира в базисната схема на България (Козирог) – в базисен дом 2 (2-ри знак след Козирог) – виж схемата най-горе! А това би съдействало за какво? За растежа на доходите (дом 2) и за развитие на родната икономика.
  

  Присъединяване към Турция и към новоосманския имперски модел:

  Както в миналото, така и днес, Турция продължава да е под доминиращото небесно управление на Рак. Така е било още по времето на Византия, както и на     Османската империя по-късно. И ако ние българите, независимо от етнос и вероизповедание, за пореден път възприемем нейната небесно-земна матрица и нейните формули за живот, това би означавало отново да тръгнем обратно на естеството си – обратно на енергията на обитаемата земя и на Небето над нея. И да се върнем назад с векове. Както сме вървели и сме се връщали цели 5 века! И още век и половина преди това! Защото България е подвластна на Козирог, който е срещуположен на Рак и се намира в дом 7 в базисната схема на Рака (7-ми знак по реда на знаците).
 
 
http://tayni.net/wp-content/uploads/2016/03/zodiac1.jpg
Астрология

  Но подвластните на противоположните знаци могат да са си най-полезни взаимно за усъвършенстване на отделните хора и за развитие на съответните общества и култури – виж схемата най-горе! Но само, когато не са в общи граници и не са под общи закони. Иначе същото би ги довело до взаимна анихилация. Както се е случвало с нас българите, когато сме загубвали своята държавност. Или когато са се разпадали Византийската и Османската империи! И това последното не е виц.
 

    
   Присъединяване към САЩ и към американския имперски модел: Както се знае, САЩ са под доминиращото небесно управление на Близнаци. Ако ние българите възприемем тяхната небесно-териториална схема, т.е. техния либерално-корпоративен, глобализиращ модел, на наша почва той ще се изроди в нещо много опасно и ще преживеем големи драми, напрежения и трансформации. И разпад, бандитизъм, войни и разруха. И дори може да изчезнем от лицето на земята. А всичко това е така, защото в базисната схема на Близнаци (САЩ), България (Козирог) попада в базисен дом 8 (война, бандитизъм, разруха). А това да ви напомня пак за нещо?…
  
http://tayni.net/wp-content/uploads/2016/03/zodiac2.jpg
Астрология   Но какво би станало, ако България стане независима от САЩ и от американския имперски модел? Тогава Близнаци (САЩ) ще се проектира в базисната схема на България (Козирог) – в нейния 6-ти базисен дом (6-ти знак от Козирог по-реда на знаците) – виж схемата най-горе! А това би означавало какво? Растеж на икономиката и развитие на технологиите (дом 6). Същото би дръпнало страната ни мощно напред и би отворило много нови работни места (дом 6).
  Иначе казано, за да просъществува и за да е успешна, България има жизнена нужда да е независима. На първо място – от посочените по-горе три държави (империи, кандидат-империи), да поддържа равна дистанция от тях. А после – и от всички останали, които се опитват да я поставят на колене. Но в същото време е нужно да имаме активни търговски, икономически и културни отношения с тях. И не само с тях – с всички. Как може да стане това? С воля и с *ураж. И с любов към родината. Както преди време го беше направил, например, един маршал. Въпреки че той беше натрупал вече много грехове, трябва да му се признае: той излезе най-мъдър и далновиден. И най-твърд, упорит и последователен в усилията си да направи Югославия истински независима страна. Като я изтръгна от лапите на     Сталин и не я хвърли в лапите на никой друг. Тогава това даде богати плодове: югославяните постигнаха стандарт на живот многократно надхвърлящ този на българите и отгоре на всичко те пътуваха свободно по целия свят. И независимо, че неговите приемници пропиляха стореното от него, то продължава да служи за поука и пример.

  И ето че напоследък между представените горе три държави (империи, кандидат-империи) цари нарастващо напрежение. Същото става и в България между техните български фенове и платени клакьори. Това не е добре за страната ни, а може да стане и много зле. Защото на изток се води война, която може да стане голяма война и лесно да се пренесе и у нас. Тъй, че жизнено необходимо е най-после да станем българи! И да спрем да си търсим господари отвън. И да станем защитници на унаследеното от предците и на собствения общ интерес! За да има бъдеще!
 
     А най-важният общ интерес за всички нас, обитващи тази наша земя, независимо от етнос и вероизповедание, е да следваме собственото си Небесно Предназначение, показано най-горе!

Активен
Неактивен Страшкоу
Administrator
*****
Публикации: 1586
Пол: Мъж
САМО НУ ПАГАДИ!

« Отговор #76 -: (Събота) 09 Юли 2016, 03:39 »

Добавени са и другите два триъгълника, а когато се комбинират цветовете на върховете им се получават нюансите на сивия цвят:
http://prikachi.com/images/939/8828939U.png
АстрологияКомбинирани и четирите тригълника изглеждат по този начин:
http://prikachi.com/images/940/8828940O.png
АстрологияСпрямо горната диаграма, ако се извадят цветовете поотделно, могат да се получат интересни градации:
http://prikachi.com/images/941/8828941l.png
Астрология
Активен
Неактивен Страшкоу
Administrator
*****
Публикации: 1586
Пол: Мъж
САМО НУ ПАГАДИ!

« Отговор #77 -: (Събота) 09 Юли 2016, 05:41 »

Настоящите астрологични карти които използваме са синтезирани като кръг от 12 части представени чрез символи от животни и митологични същества, именувани като зодии придаващи определени качества на човека, когато попада в някой от знаците на зодиака. За сегашния ни живот, това е най-адекватния начин за представяне на диаграмата. Обаче ако се погледне назад във времето се вижда, че са използвани и други похвати. Примерно чрез квадрат или просто кръст за описване на качествата, които човек ще прояви. Ето пример с квадрат:

http://prikachi.com/images/954/8828954t.jpg
Астрология


Ние като човечество наближаваме и навлизаме в по-финни сфери на живота и настоящата астрологична карта, започва да става все по-примитивна и неадекватна. Тя изразява основно материалната проява на човека и когато той е неразвит, едва излязъл от инстинктивния свят присъщ на животинското царство, астрологичната карта е прецизна и точна. Но за по-развития човек, който не е тласкан толкова от външните фактори, а управлява и контролира сам проявите на физическото си съществуване, астрологичната карта е лъжлива и почти не засяга житейските моменти през които преминава. За да се види животът на личснотта на по-развития човек е нужен нов подход. Предстои ни да обобщим бъдещата наука в дялове като Наука за цветовете, Наука за светлината, Наука за Геометрия на пространството и други подобни подразделения, които ще бъдат използвани като основа за построяване и на бъдещите астрологични карти, вместо сегашния 12-секторен кръг от 12 митологични същества.

Животът на по-развития човек ще може да се види, чрез построяването на няколко астрологични карти - една за проявите му във физическия свят, една в емоционалния и една в умствения. Всяка една ще бъде с определени геометрични форми и определени нюанси на цветовете, а когато се наложат една върху друга образно казано, ще се образува една обща цветна и геометрична диаграма показваща ясно живота на отделния човек.

Осъзнавайки по-ясно размерността на пространството и както в момента интелигентно се придвижваме в триизмерния, така интелигентно в бъдеще ще се ориентираме и в четириизмерния свят. В момента използваме като основа двумерната равнина с координати x, y, за да изразяваме зависимостите които наблюдаваме в триизмерния свят. По подобен начин ще описваме триизмерно зависимостите в т.нар. четириизмерен свят и астрологичните диаграми, вместо с кръг, квадрат, триъгълник и други двуизмерни фигури, ще се описват със сфера, квадрат, тетраедър и други обемни тела, чрез които ще се виждат много по-нагледно бъдещите взаимовръзки и премеждията в живота на човек.

От позицията на по-финните сфери ще можем достатъчно точно да построим хороскоп на планетата и да видим нейното развитие и превратностите през които преминава. Една от предстоящите стъпки, която наближава е направата на достатъчно прецизен хороскоп на нас самите като човечество, откъдето ще видим ясно целта на съществуването си спрямо планетата и мястото ни заедно с другите природни царства. Тези които в момента казват че са направили такъв хороскоп, според мен единственото което правят е, че залъгват себе си и тези които са им повярвали. Но когато видим развитието си като човечество и развитието на планетата на астрологичната карта, всяка една въплътена човешка душа ще осъзнава ясно целта на съществуването си. Въпросите с които в момента една част от хората се тормозят, като - Защо живея? Защо съществувам? Какъв е смисълът да живея? и т.н. ще са заровени в миналото и спомените. Човек ще ангажира цялото си съзнание в стремеж и желание да осъществи целите на настоящето си въплъщение. Всичко това което в момента е един миш-маш от въпроси - Има ли извънземни?, Има ли извънземни на планетата?, Има ли живот извън планетата ни?, Дали е експеримент живота на Земята, живота на човечеството, Кой контролира планетата и човека, Кои са господарите на човечеството? - всичко това ще бъде толкова примитивно и лишено от смисъл, колкото примитивно в момента е обсъждането дали водата е мокра, дали Слънцето изгрява и планетата се върти и т.н.
Активен
Страници: 1 ... 4 5 [6]   Нагоре
  Изпечатай  
 
Отиди на:  


Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2011, Simple Machines  Theme KurtLarVaDisi
© Copyright 2012 - 2018 XCOMBG.NET

конспирация манипулации езотерика окултизъм НЛО извънземни духове сънища окултен конспиративен видения духове нематериален паранормални