Страници: 1 2 3 [4]   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: В подкрепа на "свободната енергия"  (Прочетена 5528 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Неактивен peppone1
Hero Member
*****
Публикации: 531
Пол: Мъж

« Отговор #45 -: (Вторник) 28 Юни 2016, 21:39 »

Какво да знам за технологиите му? До тук видях само някакви водопроводни кранчета и медни тръби и някакъв плазмен реактор, който го разопакова от кашона и не пожела да го пусне. И някакви намотки "Маграв", навити от неизвестен материал и още по-неизвестно за какво служат. За разлика от другите фокусници, аз не видях нито една работеща машина, а само дълги обещания като наште политици какво ни очаква в близко бъдеще. А сега като гледам повечето му материали са изтрити, може би е конспирация да се спъва развитието, а в същото време се дава свобода на всякави смешници лапащи голи кабели и захранващи мощна печка и лампи от една малка батериийка. До къде се простира границата на глупостта?
Активен

Умния човек не казва и половината от това което знае, а глупавия не разбира нищо от това което говори. Lao Tzu.
Професионалистът не е човек който не греши, а този който е направил всички възможни грешки в най-тясната област.
Неактивен hacko
Sr. Member
****
Публикации: 292

« Отговор #46 -: (Сряда) 29 Юни 2016, 09:27 »

peppone1 изказваш мнение по технология върху която не си се запознал. Това което предлага Кеше може да се тества от всеки човек и да се убеди дали е лъжа или не. Неговите Маграв устройства вече са автономни, без нужда от електрозахранване. И най-хубавото, е че може сам да си го направиш /е първо трябва да започнеш да гледаш извън кутията в мозъка ти, или както се казва на английски out of the box/ и да се отървеш от всичките си предразсъдъци, и просто да следваш плановете, а не да философстваш. Докато не се забъркаш ти сам в тази технология , няма да я разбереш. Твоите знания ти пречат да продължиш напред. Ти си мислиш , че всичко е открито и ясно на тази планета, но не е така. Тези физични закони са валидни само за материалната част на света. Има не материална част , за която не са написали закони. Кеше казва, че просто е изследвал как работи вселената, и я пресъздава в тези реактори. Тези реактори, вече генератори, са направени по най-лесния и уникален начин за да може обикновен човек да си ги направи сам у тях си. И това е истинския учен, този който може да го обясни и на не Учен човек от БАН примерно и да го разбере.  Много хора си имат собствени Маграв устройства и споделят икономия на ток вече от няколко месеца. От скоро Маграв започнаха да стават и автономни, защото им трябва време за да станат автономни. Нищо изтрито няма като информация, просто фейсбук и гугъл слагат цензура на Кеше за да не може да се разпространява технологията. Плановете си стоят на страницата им. Четеш, правиш, тестваш и споделяш резултатите. Всичко останало е опит за объркване на и без друго обърканите хора. Проблема в момента, е че повечето в бг не знаят английски и не могат да разберат технологията, защото 99% от информацията е на английски. Аз следя , правя и тествам технологията и затова говоря толкова много за нея. Обучавам хора за да си правят сами лечебните писалки и Маграв. Ако искаш и теб мога да те обуча, ако те мързи да четеш на английски?
Активен
Неактивен форум
Hero Member
*****
Публикации: 3754

« Отговор #47 -: (Сряда) 03 Август 2016, 00:49 »

– Забележете, че въглищният електрически генератор работи със същия електролит, с който работи Сухата клетка за окси-водороден газ.
 – Забележете, че окси-водородният газ има афинитет към платината.


Активен

Неактивен x_name41
Sr. Member
****
Публикации: 499

« Отговор #48 -: (Петък) 05 Август 2016, 18:39 »

форум, бих те помолил за превод на двата патента на Тариел Капанадзе от английски на български, тъй-като те са в основата (така да се каже) на практическата реализация на конкретни устройства за Свободна Енергия.


п.п. патентите са прикачени към поста
Активен

"музиката удължава живота"
Неактивен форум
Hero Member
*****
Публикации: 3754

« Отговор #49 -: (Петък) 05 Август 2016, 20:13 »

Както е всеизвестно, живея два живота - обикновен и нестандартен, втория повече за сметка на първия, без почивен ден.

Но когато изляза в отпуска, излизам в отпуска и в двата. Така че август месец се отдавам на най-безсрамни егоцентричности... Но след това ще ги погледна и ще ги кача на блога.
Активен

Неактивен форум
Hero Member
*****
Публикации: 3754

« Отговор #50 -: (Неделя) 14 Август 2016, 10:36 »


Страната усъвършенства вятърните си мощности и постепенно се отказва от изкопаемите горива


http://static.economic.bg/news/7/62632/item_ardrossanscotland.jpg
В подкрепа на "свободната енергия"


Благодарение на вятърните си турбини, Шотландия за пръв път успя да произведе повече електричество, отколкото използва в рамките на 1 ден.

На 7 август с помощта на преминаващия над страната буреносен циклон, турбините са генерирали 39,545 мВтч в рамките на едно денонощие, което е 106% от електричеството, използвано в планинската държава. През същия ден бизнесът и домакинствата са използвали 37,202 мВтч.

Бурята обаче имаше и своя негативен ефект. Ветрове със скорост 185 км/ч бушуваха на територията на цялата държава и предизвикаха редица поражения, пише в. Independent.

17 хил. тонна нефтена платформа се отдели от влекач в района на Карлоуей, на Външните Хебриди. Паднали дървета върху релсите предизвикаха анулиране на железопътни превози и редица проблеми, а части от Дънди останаха без ток.
„Въпреки проблемите, които създаде времето в неделя, това беше един добър ден за вятърната енергия. Само вятърните турбини създадоха енергия, достатъчна да захрани енерийните нужди на цяла Шотландия“, заяви Ланг Банкс, ръководител за страната на екологичното НПО „Световен фонд за дивата природа“.

По думите му възобновяемите енергийни източници в момента покриват малко под половината от енергийните нужди на шотландците, но стремежът за намаляване на въглеродните емисии изисква развитието им да продължи.

Според Банкс събитието бележи важен момент в развието на възобновяемата енергия в страната. То може да се е случвало и преди, но е липсвала достатъчна информация.

„Не бива да забравяме, че разполагаме и с други възобновяеми източници, освен вятърните“, добави той.
Банкс смята, че ако се предприемат необходимите стъпки да се намали потреблението, да се инвестира в съхранение и да се увеличи използването на възобновяеми източници, в бъдеще страната може да бъде изцяло захранвана от природата.

Бюлетин на “Energy Times” 05.08.2016

Здравей *******,

Майкъл Уотърс (Michael Waters) е един от най-трудолюбивите в полето на авангардната енергия. Той постоянно лети навсякъде из страната (САЩ), свързвайки хората един с друг и правейки каквото му е по силите, за да се предвижат някои проекти напред.

Освен че запознава интересните хора един с друг, той е великолепен изследовател и е успял да дефинира НАЙ-ДОБРОТО доказателство, което в 100% от случаите печели спора срещу физиците, които отричат свръх-единстото. Аргументът е толкова прост и силен, че закова последния пирон в ковчега на термодинамиката на затворените системи, която не се отнася до нищо във Вселената. Всъщност, абсолютно невъзможно е да се постигне създаването на затворена система. Когато проумеете този аргумент, с негова помощ ще можете да разкъсате на парчета всяка опозиция за секунди, защото е толкова крещящ и неоспорим, че дори най-индоктринираните академици ще са безсилни.

Майкъл е пилот, летял на повече от 200 различни летателни апарата, има голям опит в аеродинамиката и е създал революционна концепция за личен VTOL (Вертикално Излитащ и Приземяващ се апарат), който има потенциално неограничен обсег на полета.

Заради големия си опит в аеродинамиката, той е създал и вятърна турбина, която произвежда 12 000 % ПОВЕЧЕ електричество, отколкото конвенционалната вятърна турбина с 3 витла със същия размер и ОСВЕН ТОВА създава електричество дори при скорост на вятъра по-малка от 1.6 км/ч !!!

Не става дума за 1.2 пъти, нито за 12 пъти, а за 120 ПЪТИ повече - в презентацията си, Майкъл се впуска в повече подробности за турбината си. В нея има много повече, отколкото се вижда на пръв поглед, и освен това дори работи под вода.

Искате да репликирате енергиен генератор, който да промени правилата на играта? Когато видите вътрешностите и принципите на тази турбина, ще видите, че много лесно можете сами да си направите такава и да я изпробвате.

Презентацията също така обсъжда и графина, кавитацията и други концепции, но в основната си тя предава гледната точка на Майкъл за Термодинамиката на отворените системи. Лекцията е абсолютна необходимост, защото цялото поле на "свободната енергия" се опира на тези принципи.

Купи още сега: http://www.emediapress.com/go.php?offer=&pid=39

Всичко най-добро,
A & P


ОЧАКВАЙТЕ НА БЪЛГАРССКИ, КОГАТО МУ ДОЙДЕ ВРЕМЕТО

june 1900 blog . wordpress.com - повтаря, и то на български
« Последна редакция: (Неделя) 14 Август 2016, 10:44 от форум » Активен

Неактивен форум
Hero Member
*****
Публикации: 3754

« Отговор #51 -: (Понеделник) 09 Януари 2017, 22:51 »

Заключвам темата по политически причини и в знак на протест срещу нерешителността на администрацията и отсъствието на модераторски екип.

Който иска да коментира, може да ми пише Лично съобщение.
Активен

Страници: 1 2 3 [4]   Нагоре
  Изпечатай  
 
Отиди на:  


Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2011, Simple Machines  Theme KurtLarVaDisi
© Copyright 2012 - 2018 XCOMBG.NET

конспирация манипулации езотерика окултизъм НЛО извънземни духове сънища окултен конспиративен видения духове нематериален паранормални