Страници: [1] 2 3 4   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: В подкрепа на "свободната енергия"  (Прочетена 5539 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Неактивен форум
Hero Member
*****
Публикации: 3754

« -: (Понеделник) 20 Октомври 2014, 08:43 »

Темата може би дублира в известен смисъл Извадки от книги. Разликата е, че тази е строго тематична, и освен извадки от книги, ще има документи, сентенции,и мултимедия... всякакви видове материали, които са в подкрепа на "свободната енергия", които се подиграват на установеното статукво във физиката, химията, и биологията по най-грозния начин, преведени и оформени така, че по всяко време да могат да бъдат извадени от тук и цитирани веднага на друго място така, че човек да може да се позове на тях при нужда.
Активен

Неактивен форум
Hero Member
*****
Публикации: 3754

« Отговор #1 -: (Понеделник) 20 Октомври 2014, 10:09 »

Енергия от вакума - Концепции и принципи, Томас Биърден (Thomas Bearden), издание 2002г.БЛАГОДАРНОСТИ


Тази книга е посветена на онези самотни изследователи и смели изобретатели, които са успели да построят КПД>1.0 електрическа система в лицето на сразяващи обстоятелства и силен научен отпор. Отчетливо споменаваме Габриел Крон (Gabriel Kron), Т. Хенри Морей (T. Henry Moray), Джон Бедини (John Bedini), Джим Уотсън (Jim Whatson), Ед Грей (Ed Gray), Франк Голдън (Frank Golden), Флойд Суит (Floyd Sweet), Хауард Джонсън (Howard Johnson) МАГНЕТИЗЪМ, Кен Шолдърс (Ken Shoulders), Бил Фогал (Bill Fogal), Кореите (това е множествено число на фамилията Correa) и Теруо Кавай (Teruo Kawai). Има още доста други, разбира се, и нямаме предвид да пренебрегнем никого, като не споменаваме всички имена тук.

Също така, изразявам особени благодарности за приноса на моите многострадални близки колеги д-р Лий Кени (Dr. Lee Kenny), д-р Джим Хайс (Dr. Jim Hayes), Кен Муур (Ken Moore) и Стив Патрик (Steve Patrick), чиито усилия на тесдяха доведоха до успешни експерименти с Пасивния Електро-магнитен Генератор (ПЕГ) и до няколко негови варианта.

Първият ни ПЕГ патент беше документиран през 2002ра, след което получихме и втори патент. ПЕГ представлява първото практическо макроскопско приложение на геометричната фаза (разширен ефект на Ахаронов-Бом) за ЕМ системи. Особено благодаря на подполковник (пенсиониран) Кен Муур за това, че ми пазеше гърба и ме запази жив. Благодарен съм също и на д-р Фред Ууд (Dr. Fred Wood) старши и д-р Фред Ууд младши за подкрепата им, активността и поощрението им. Отдавам особено благодарност на повече от две десетилетия близко взаимно съдействие и работа с Джон Бедини, който е един от най-вдъхновените изобретатели на тази планета; на почти десет годишна работа съвместно с Флойд Суит и неговия Вакумен Триоден Усилвател (ВТУ); повече от десетилетие съвместна работа с Франк Голдън върху КПД>1.0 мотори и комуникационни системи с неспирален А-потенциал; и особени благодарности на Дон Дженсен (Don Jensen) за важния му принос и работата му върху системите със специално вътрешно-горене. Работейки с тези изобретатели, аз имах възможност физически да изследвам работещи прототипи на системи с КПД>1.0 и също така да преживея и изуча феноменологията, проявявана от тези системи.

Дълбоко ценя учтивата помощ и градивни критики на д-р Мирон В. Еванс (Dr. Myron W. Evans) и другите членове на Института за Напреднали Изследвания на Фондация Алфа (AIAS - Alpha Foundation's Institute for Advanced Study) като Алекс Лабонски (Alex Labounsky), Алан Бюлю (Alain Beaulieu) и Боб Флауър (Bob Flower). Д-р Еванс ме о*уражи да напиша основните концепции на теорията на допустимите системи с КПД>1.0 на Максуел, по които работя от три десетилетия. Тази книга е резултатът от усилията.

Отправям особени благодарности и на д-р Дейв Хамилтън (Dr. Dave Hamilton) от Министрество на Енергетиката, който се грижи за сайт на министреството с ограничен достъп, осигурен за ползване във връзка с продължаващата научна работа и чертежи на AIAS. На този сайт в момента има над 100 документа на AIAS, като много от тях адресират извличане на ЕМ енергия от вакума по неоспорим начин. Много от тези чертежи на AIAS са публикувани във водещи списания като Foundations of Physics Letters , Physica Scripta , Optic и др. Това е безценно научно усилие, което очевидно полага основите и подчертава важността на излвличането на изобилна ЕМ енергия директно от активния вакум. То също така разширява настоящата U(1) електродинамика до много по-широката O(3) електродинамична групова система, в която нещата, които обсъждам, наистина могат да бъдат постигнати на тесдяха и могат да бъдат математически моделирани.

На отличната работа и поощрение на д-р Хал Фокс (Dr. Hal Fox) и д-р Евгени Малов (Dr. Eugene Mallove) отдавам особено внимание, и съм им благодарен за продължаващите публикации на важна информация и развития в студения ядрен синтез и в цялото поле на аномалните енергийни системи. Благодарен също и на д-р Робърт Флаур (Dr. Robert Flower) за състоятелните му обяснения на някои мисли относно теорията на квантовото поле, които ми убягваха преди неговите разяснения /аз лично се въздържам да о*уражавам читателя от интерес към квантовата физика и квантовата теория и не препоръчвам нищо, което има в името си корена "квант"/. Д-р Хал Путов (Dr. Hal Puthoff) ме запозна с неговия механизъм за космическа обратна връзка и аз съм му благодарен, и на неговите колеги, за важната му работа в полетата на инерцията, допустимо термодинамично извличане на енергия от вакума, и възможни механизми за анти-гравитация.

Специални благодарности на Тим Вентура (Tim Ventura) и Джефри Камерън (Jeffrey Cameron) и инженерите от Трансизмерни Технологии (корпорация) (Transdimentional Technologies Inc.) за вежливостта им и демонстрациите на Трансизмерните успешни повдигащи и ротационни устройства, и за това че представиха на вниманието ми полето на инерционната тяга и анти-гравитация, което сега е включено в изследователската програма на НАСА "Новаторски Тягови Системи" (BBP).
« Последна редакция: (Понеделник) 20 Октомври 2014, 10:16 от форум » Активен

Неактивен форум
Hero Member
*****
Публикации: 3754

« Отговор #2 -: (Вторник) 21 Октомври 2014, 07:32 »

Поради естеството на науката като дисциплина - а именно, че се основава на неоспорими доказателства, закони и доказани изчислими взаимовръзки между своите аргументи - в науката всичко, което се опира на извън-научни споразуманеия, слухове, предположения, дирижирани сценарии и прочие неща които нямат нищо общо с принципните научни устои, се счита за недостойно за уважение, за срамно, и на него се гледа с люта подигравка.
Точно поради това масонските зависимости между отделни индивиди в научните съсловия са ОСОБЕНО добре пазена тайна, която в никакъв случай не се допуска до публичност дори като слух. За разлика от политиката, индустрията и която и да е друга сфера от цивилизования живот, контролът над научните съсловия разчита на фанатизирана поддръжка на комплекс от догми. Ако доверието в този комплекс от догми бъде нарушено по какъвто и да е начин, контролът над научната клика ще се срине.

Заради естеството на научните среди, дори само слухът, че двама или повече учени са масони, или принадлежат към над-държавни, на-морални, над-национални и над-етнически организации би ги дискредитирало на мига и репутацията им няма да може да се възстанови никога. Защото над-държавни, над-национални, над-етнически, над-религиозни и над-икономически организации означава, че те са също така и над-научни. Означава, че масонските споразумения и масонските взаимообвързаности между двама масони ПРОТИВОРЕЧАТ на устоите на науката, и на научния морал.

Алберт Айнщайн е един от най-ключовите масони в научните среди. Заради неговите усилия да прокара тоталната си идиотщина (теория на относителността, както и огромната част от квантовата физика) науката на ден днешен е по-далече от същността на нещата, отколкото когато и да е в историята на своето възникване. Айнщайн де факто играе ролята на патрона, прокарващ фантастиката в науката - агентът, чиято поставена задача е да замени самата научна основа с фантастика. Няма НИТО ЕДИН изобретател в редиците на алтернативната наука и на фронта на свободната енергия, който да не твърди, че Алберт Айнщайн е отговорен за тъмните векове, в които човечеството се намира днес (до степента, в която това зависи от научното съсловие).

Разбира се, саботажът и последващата узурпация на научното съсловие не се извършва собственоръчно от Айнщайн - това е резултат на цяла мрежа заговорници, както винаги, само един от които е Хендрик Антон Лоренц - човекът, отговорен за ТОТАЛНАТА НИЩЕТА НА ФИЗИКАТА ДНЕС.Томас Биърден е един от малкото изобретатели и изследователи на фронта на свободната енергия, който разполага с доста на брой връчени патенти. Както той самият не веднъж подчертава, това да прокараш патент през патентната комисия няма нищо общо с научната му обоснованост - изискват се съвсем различни умения от научните, които се свеждат до една по-скоро адвокатска и бюрократска дейност (Биърден има стаж в патентната комисия).

Прокарването на патент зависи най-вече от думите, които се използват, и от документалните декларации - НЕ от емпиричните реалности. Поради това Биърден, като автор, говори на "квантов" език и за него не е никакъв проблем да перефразира нещата на терминологията, въведена от Айнщайн. Всичко това е с цел публикациите му, патентите му и изявите му да имат трибуна на известните и авторитетни научни платформи - сайтове, симпозиуми, списания, и да бъде отворено приеман в различни важни научни организации.

БЕЗ унижението да говориш на квантов език, това няма да стане. И най-вече - едва ли Биърден щеше да стигне до толкова хора, до колкото е стигнал днес, ако трябваше да говори неподправено и искрено. Нека читателят има това предвид, когато става дума за личността на Том Биърден тук в тази тема. Аз също така няма да порпусна пояснение в синьо, когато е възможно.

Общовалидната Теория на Относителността е обект на много кореспонденции между Айнщайн, Лоренц и Еренфест (Пол Еренфест). Тези кореспонденции са били запазени, включително и писмо с дата 10/11 януари 1916та, в което Лоренц информира Еренфест, че сега вече разбирал теорията за гравитацията на Айнщайн (която Айнщайн оповестява на 25ти ноември 1915та), и че е писал писмо на Айнщайн с поздравления за тази теория.
Еренфест отговаря: "Твоят израз - Поздравявам Айнщайн за неговите блестящи резултати - има същото значение за мен, както когато един фримасон разпознава друг фримасон чрез размяна на таен знак" .

Из "Хендрик Антон Лоренц - ролята му във физиката и обществото", Фриц Берендс
Emeritus Theoretical Physics, Leiden University, The Netherlands, публикувано 22 март 2009
Активен

Неактивен форум
Hero Member
*****
Публикации: 3754

« Отговор #3 -: (Вторник) 21 Октомври 2014, 09:39 »

Енергия от вакума - Концепции и принципи, Томас Биърден (Thomas Bearden), издание 2002г.1.1.4 В търсене на КПД>1.0 вериги и системи.

Много дълго търсене и много усилено изучаване и размишление в крайна сметка разкриха концепциите и принципите на онези дълго пренебрегвани не-равновесни системи на Максуел за които е позволено /математически/ да отделят повече енергия, отколкото оператора вкарва в тях. Активната околна среда - не оператора - просто внася останалата част от енергията. Такива не-равновесни системи наистина са позволени в теорията на Максуел {20} и все още са предвидени и от Хевисайд /Свещената война/, въпреки неговото сурово съкращеине {21} на теоремите към дву-векторни уравнения с неразделени променливи, за разлика от оригиналите на Максуел, които представляват 20 уравнения в 20 променливи.

Когато Лоренц симетрично премащабира уравненията на Максуел-Хевисайд, той своеволно захвърля целия клас Максуелови системи, които са далеч от равновесие в размяната на енергия с активната си вакумна среда. Лоренц редактира (симетрично премащабира) уравненията Максуел-Хевисайд, за да ги предраположи към отделяне на променливите и към затворени аналитични решения, и по този начин съкращава обременителния хор от номерологични методи. Това Лоренцово симетрично мащабиране е представено в повечето учебници по електро-магнетизъм и ние го показваме в Глава 2. Симетрично мащабираните уравнения на Лоренц не са уравненията на Максуел, нито пък са са окастрената от Хевисайд Максуелова теория. Вземайки предвид една активна околна среда, под дефинициите ни за термодинамика Лоренц мълчаливо поддържа единствено равновесния клас от Максуеловите системи, и самосиндикално изключва целия не-равновесен клас. По този начин той изключва всички системи на Максуел, които позволяват продукцията на КПД в допустимите стойности 1.0<КПД<безкрайност.

Термодинамиката на Максуел е теория за материално-флуиден поток и тя предполага материален етер.[1] Всичко, което липидните системи могат да правят, могат да го правят и електро-магнитните системи, поне на теория, защото математическите им модели са една и съща форма.[2] Така че, когато някой цитира известни примери за липидно-задвижвани физични системи, където енергията за задвижване на системата е свободно предоставена от активната околна среда, аналоговите електродинамични системи в активна околна среда - и в не-равновесна енергийна размяна с тази среда - също би трябвало да същестувват в природата. Наистина, физиката на частиците го изисква и го доказва. Това са именно системите, самосиндикално отхвърлени от Лоренц чрез симетрично мащабиране, което се представя във всеки университет. /идентичен процес с процеса на рафинирането на първоначално полезна храна, за да се превърне в малоценен и вреден хранителен продукт/

Така че съществува директна аналогия между флуидните системи и класическите електромагнитни системи. Обикновената вятърна мелница, воденично колело и платноходка демонстрират чрез аналогия тези отворени ЕМ системи, далеч от равновесие - задвижвани от свободни ЕМ "ветрове" и "енергийни потоци" в околната среда от активен вакум - също съществуващи в съгласие с природния закон. Те не са по-мистериозни от системите от слънчеви клетки, които в крайна сметка са разпознати като "свободна енергия" или "свръх-производителни" системи [3], какъвто е и самия заряд по принцип (който се смята за източника на цялата ЕМ енергия, полета и потенциали). Във физиката, външното захранване на системи и употр*бата на енергия идваща от тяхната активна околна среда води директно до термодинамика на системи, отдалечени от термодинамично равновесие в енергийното си отношение към тази активна околна среда.

Следователно, привидното отсъствие на такива електромагнитни системи се дължи не на това, че са невъзможни, а защото съвременните вериги и системи са повсеместно с такъв дизайн, който да си себе-наложи вродено енерийно равновесие с околната среда от активен вакум. Лоренцовият демон на авто-мащабирането, виновен за разрушаването на КПД>1.0 възможностите на всяка електро-магнитна верига, е именно веригата със затворен електрически поток. Така, малко по малко, ние разкрихме дългата досадна следа на Максуеловата електродинамика и онова, което се е случило с липсващите Максуел-Хевисайдови системи далеч от равновесие с активния вакум.

Научихме как, къде, и откого онези Максуелови системи, позволяващи свръхпроизводителност, са били захвърлени. Тоест, открихме какво се е случило с всички онези Максуелови отворени неравновесни системи  - по начало включени в теориите на Максуел и Хевисайд - където такава система, приемаща и използваща излишна енергия от активната вакумна околна среда, е възможно според законите на физиката, електродинамиката и термодинамиката, да:
(1) да се самоподрежда
(2) да самоосцилира /самовибрира/ и да се върти самостоятелно
(3) извежда повече енергия, отколкото операторът влага в нея (като излишъкът е свободно получен от активната околна среда)
(4) да захранва себе си и натоварването си /вързаният към нея консуматор/ едновременно (като цялата енергия е свободно преотстъпена от активната вакумна среда) и
(5) да проявява негантропия /обратното на ентропия/

Енергично преследвахме онези отдавна изгубени Максуелови системи, и най-накрая ги откихме. Също така открихме истински експерименти {23, 24, 25, 26, 28} и истински устройства {29a, 30, 31, 32, 33, 34, 35a, 36a, 36b}, които изпълняват една или повече от онези баснословни пет функции, въпреки че често експериментаторите, изобретателите и учените не са осъзнавали какъв е механизмът, който всъщност води до това. В крайна сметка аз и колегите ми успяхме да произведем успешно експериментално устройство {37, 38a-38c, 39}, пасивният електромагнитен генератор (ПЕГ), който извежда повече енергия, отколкото ние влагаме в него. Покрили сме ПЕГ в Глава 7. Понастоящем действа съвместна изследоватлеска програма с Националната Лаборатория по Материални Науки на Националната Академия на Науките на приятелска чужда държава /чужда на САЩ държава, доколкото помня става дума за Тайван, към 21.10.2014г ПЕГ вече има US патент - US 6362718 даден през 26 март, 2002г - демек тва са едни 12 години през които света не се е променил въобще, освен че отива към по-зле/, за развиване и продажба на комерсиални енергийни системи, основани на успешни лабораторни експерименти с ПЕГ. По време на това писане, ние усилено търсим и широко финансиране, което е нужно за организирането на физична лаборатория за приключването с финалните работи, които да позволят възникването на тези енергийни системи.

[1] - Алберт Айнщайн е бил върл враг на представата за вселенския етер, защото ако етер съществува, Теорията на относителността е невъзможна и абсурдна. Никола Тесла до края на живота си е твърдял, че единствено съществуването на вселенки етер може да обясни защо собствените му изобретения (на Тесла) работят. Също така, Алберт Айнщайн е имал ненавист и към Вилхелм Райх, заради неговите открития и изобретения, ползващи се от оргонната енергия - Райховия вариант на вселенския етер.
[2] - това твърди и професор Лейтуайт в тази лекция, вече спомената в темата МАГНЕТИЗЪМ, коментар #1.
[3] - това е вярно - слънчевите панели се считат за "свободна енергия", но не стават за чеп поради неимоверно ниското си КПД в сравнение с нуждите. В действителност слънчевите панели НЕ правят електричество от светлината, както журналистическите среди лъжовно пропагандират. Според научната статистика, ако 1% от слънчевата светлина, огряваща Земята за един ден бъде уловена, това ще стигне за ел.потреблението на цялата Земя за дни напред. И това е така, само че електричеството от "слънчевите" панели не идва от светлината, а се генерира в графитния материал заради огряването му. Тоест това не са "слънчеви", а графитни панели. Така че научната статистика погрешно се прилага спрямо "слънчевите панели", но това се използва от бизнеса, и от рекламния бизнес, за да управляват целинте на зелената енергия.
« Последна редакция: (Вторник) 21 Октомври 2014, 09:53 от форум » Активен

Неактивен форум
Hero Member
*****
Публикации: 3754

« Отговор #4 -: (Вторник) 21 Октомври 2014, 10:52 »

Репрезентация на електричеството в четири квадранта - Ерик Долард - A&P Electronyc Media Liberty Lake, Washington, 7 ноември 2013г
Four Quadrant Representation of Electricity

Ерик Долард е единствения човек в света в момента, който е още жив, който е успял успешно да повтори много от експериментите на Тесла (никой друг човек не е могъл да повтори и един негов експеримент), както и да репликира много от устройствата му.*
Няколко пъти електрическите му лаборатории са отнемани от правителството на база измислени обвинения, и разрушавани, като при последния случай на изземване на имущество Ерик Долард остава на улицата. Няколко години живее в личния си автомобил, който не е в движение. Няколко организации на доброволци от фронта на свободната енергия организират събиране на дарения за Ерик, като преди две години успяха да му направят нова лаборатория, но за нещастие Долард в момента е пристрастен към американския наркотик мет, и също така е алкохолик, което доведе до разтрогването на добрите взаимоотношения между него и доброволците.
В момента в света не съществуват електрически лаборатории.


ВЪВЕДЕНИЕ


1.1 Цели

Целта на този материал е да бъде въведение във Версорната алгебра и приложенията й в Четирифазния цикъл. Това ще бъде насочено към обикновеното разбиране, вместо към онова на инжинера или математика. Версорната алгебра е добре пригодена към вътрешните функционалности на цикъла на променливия ток. Този цикъл е фундаменталното измерение на променливия ток, във формат "в секунда". Това е измерение на промяната. Цикълът и фазите му са най-добре изразими чрез версорна символика. Символичното представяне в четири-квадрантна форма е фундаменталната геометрична алгебра в природните и електрически ротационни цикли.

По същество, това което ще бъде представено тук, е "Врата към друго измерение", ако трябва да се използва езика на физиката. Целта е да се пресече границата между "Реалното" и "Имагинерното" /въображаемото, това е алгебричен термин/, да се пресече до "Другата страна". Червеното хапче, което ще ни заведе надълбоко в заешката дупка, е квадратния корен на минус едно.

...

1.3 Погрешна терминология

Погрешните термини се използват във всяка една дискусия или презентация на електрическите феномени. Първа е идеята за Електрически поток /ток/, втора е идеята за променлив ток, и третата идея е употр*бата на думата "Имагинерно". С цел да не се объркват нещата още повече, тези термини ще продължат да се използват и по-нататък в тази книга. Това обаче ще бъде при условието на различни квалификации, както следва:

I) Електрически поток:
          Пра-историческата концепция за Електрически Ток е устойчив остатък от времената преди откритията на Фарадей и Максеул.[1] Този поток в действителност не е нищо повече от математическа фантастика, извлечена от хрумванията във физиката. Тази заблуда много вреди на функционалното разбиране за електричеството.


II) Променлив ток:
         Машините на Тесла не са основани на принципа на променлив ток, а на принципа на въртящ се продължителен ток. В това се състои новаторския пробив на Тесла. Променливият ток е просто една сянка, или проекция на Въртящата се Електрическа Вълна. A.C. е Прав ток, подложен на циклични /въртящи се/ преобръщания. С термин като "променлив ток" въртенето не е възможно - ситуация, в която са били моторните инженери преди откритията на Никола Тесла.[2]

III) Имагинерно:
         Терминът "имагинерно" е остатък от онази визия на математиката, според която корен квадратен от минус едно е алгебрича невъзможност. Само че, имагинерните електрически потоци могат да действат със също толкова сила, с колкото действат реалните потоци, но законите на поведението им могат да бъдат доста различни.


[1] Това означава, че подрастващите се учат на някаква тотално невалидна представа за електричеството, която спира да бъде валидна още когато Фарадей и Максуел променят завинаги света на физиката (а това става преди едни 150 години). После подрастващите са оценявани възоснова на разбирането си на тази концепция - която никога не е била правилна, и това е ясно от 150 години насам - и не само са оценявани според разбирането си за нещо невярно и невъзможно, ами това е определящ фактор за развитието на бъдещия им професионален живот, И емоционален живот (заради натиска от страна на обществото за поддържане на успех в училище). Ако някой пита мен, всеки даскал по физика в българия трябва да се застреля сам - още сега.
[2] Това означава, че никога не е съществувало такова животно като "променлив ток", и причината за тоталното отсъствие на иновации в сферата на електромоторите от едно 70 години насам - КОЕТО Е ВРЕМЕТО НА ЦЕЛИЯ ИМ ЖИВОТ ОТКАКТО СА ИЗМИСЛЕНИ ОТ САМИЯ ТЕСЛА - се дължи на абсолютното неразбиране на инженерите, които правят такива мотори. Те не ги правят - те просто ги копират, каквито са ги правели от самото им начало преди 70 години, и внасят само изменения във външния дизайн.

* понастоящем репикирането на машините на Тесла е невъзможно, защото индустрията не е способна да произведе подобни части, за да бъдат сглобени. Самият Ерик Долард е ползвал оригиналните части, като ги е търсил по сметища, но откакто губи всичко, което има, включително и някои от принадлежностите на Тесла, всичко това е изгнило и е безвъзвратно изгубено за света. Защото никой в момента не знае как да произведе тези части, освен Ерик Долард, който е бездомен.
« Последна редакция: (Вторник) 21 Октомври 2014, 11:00 от форум » Активен

Неактивен форум
Hero Member
*****
Публикации: 3754

« Отговор #5 -: (Четвъртък) 23 Октомври 2014, 21:07 »

Енергия от вакума - Концепции и принципи, Томас Биърден (Thomas Bearden), издание 2002г.1.1.3  Времето е енергия и трябва да бъде считано за такава

В един физичен модел, изборът на основните величини е арбитрарен. Например, в един вид физика само една основна величина - дължината - се използва. Следователно в този вид физика всички други величини стават функция на дължината.

Имаме и свободата да изберем джаулът като единствената основна величина за нашия физичен модел. Резултатът, че масата е функция на енергията, в днешно време е широко разпространен и радушно приеман, заради формулата E = mc2. Наистина, както се вижда, в това уравнение масата е инергията са едно и също нещо, тъй като с2 /скоростта на светлината на квадрат/ е безизмерна константа. Само че, в нашия нов физичен модел, времето става функция на енергията подобно на последното твърдение, и така времето е едно и също с енергията.

Нека проведем една експериментална мисъл. Да предположим, че вземаме една пространствена електро-магнитна (ЕМ) енергия в 3-пространството /триизмерното пространство/ и я свием с коефициент с2. Какво можем да правим с нея? Ако я оставим там в 3-пространството, тя ще се нарича "маса". Ако я поставим на четвъртата ос на Минковски ict, тя ще се нарича "време", защото t е единствената променлива на тази ос, и е "единственото място, на което можем да се настаним".

Значи към първи разряд, времето има същата енергийна плътност като масата. Умножавайки количество време t (в секунди) по с2 дава разгърнатата пространствена енергия Е, в която времето t ще се конвертира. На кратко, формулата за енергия е също така и Е=tc2.

Сега забелязваме какво има да каже относителността [1] относно отношението между време-енергията и маса-енергията. Когато маса-енергията се увеличава (например, като функция на скоростта) времето се "разширява" или "намалява". С други думи, има един вид специално разширение към закона за запазване на енергията: Ако масата (3-пространството) набере малко 3-пространствена енергия, тогава времето губи малко време-енергия. Тъй като времето е пространствена ЕМ енергия, компресирана с фактор с2, тогава промените на относителната енергия във времевия домейн са грамадно по-големи, в сравнение с относителните промени, изразени в пространствена енергия във фотона [2]. За външния 3-пространствен наблюдател, това представлява негентропна [3] инжекция по отношение на 3-пространствения закон за запазване на енергията. В обратния случай (тоест когато обектът намаля скоростта си), ако масата (3-пространството) загуби малко енергия, тогава времето печели малко време, защото разширяването на времето се намаля - тоест, времето се свива или сгъстява (по-малко време има повече енергия) [4]. От гледна точка на старничния наблюдател, това е произвеждането на ентропия, що се отнася до 3-пространственото запазване на енергията. И все пак наблюдателят пропуска факта, че нещо съпровожда ентропията в 3-пространството, и това е негентропията, изразена във време-енергия по четвъртата ос на Минковски [5], и обратно.

Според нас това е драматично разширение към предишната концепция за ентропията в светлината на термодинамиката. Имаме 3-пространствена ентропия във физическите процеси само ако имаме съответно негентропия по 4то измерение. Човек може да оцени въздействието върху цялото поле на термодинамиката, след като време-енергията се вземе предвид, както и взаимодействието между ентропията и негентропията. Вярваме, че този механизъм ще засегне и базовия механизъм на ентропията и негентропията. Нито едно от двете не се случва самостоятелно; и двете винаги се срещат в тандем. Това, разбира се, не го "наблюдаваме", защото всяко наблюдение е 3-пространствено. Следователно, за да се наблюдава системата, и да се види 3-пространствена ентропия или негентропия означава да се скрие 4-измерната негентропия или ентропия, която ненаблюдаемо е съпровождала наблюдаемото, което сме видели.

Отново, ние насочваме вниманието към оригиналното значение на ентропията: прахосване на потенциала (тоест, на потенциалната енергия).

Веднъж щом разберем, че времето е специален вид енергия (ще дискутираме това след малко), ние можем да вложим енергията, нужна, за да "преместим тази енергия назад" - тоест, ние директно можем да инициираме негентропия - чрез конвертирането на време-енергия в 3-пространствена енергия. Можем с лекота да постигнем това чрез обръщане на времето, и всеки един заряд във Вселената вече го прави. Или пък, можем да го направим като разрушим симетрията на потока на време-енергията - което е също толкова елементарно, колкото да образуваме малък дипол. Нарушената симетрия на разноименните заряди - и следователно на всеки дипол - беше открита от Лий и Янг {13a-13c}, които успешно я предвиждат математически през 1956г. Ву пък я доказва експериментално през ранната 1957г. Това бе толкова революционна промяна в света на физиката, че Лий и Янг бяха наградени с Нобеловата награда още в същата година - 1957 - почти безпрецедентно събитие [6].

...

[1] - Биърден прави всичко възможно да се придържа към всеобщо установения квантов език на официалната физика, която не признава съществуването на етерно поле, и в случая има предвид Теорията на относителността.
[2] - Единственият начин да се обсъждат случки в етерното поле на езика на официалната физика, е ако лексиката се смени, и вместо етерна терминология се ползва квантова терминология - "фотонна енергия от вакума" е квантовия синоним на "енергия от етеричното поле".
[3] - негентропия е обратното на ентропия - ентропията е схващането, че всичко във вселената се разпада, защото безвъзвратно и постоянно губи енергия, по дефиниця "ентропията е мярка за безредие". С това изречение Биърден иска да каже, че от позицията на страничния наблюдател в триизмерното пространство това е енергия, която се е появила в дадена система, но не от нищото, а за сметка на времето. Или, казано по друг начин - енергията е взета назаем от бъдещия момент, а потокът на времето е безкраен.
[4] - Прочетете нещо от Брус Ли (заглавия), за да получите и философско, и физиологично потвърждение на тази физико-техническа сентенция.
[5] - "Диаграмата на Минковски, известна още като диаграма на време-пространството, е развита през 1908г от Херман Минковски и представлява илюстрация на характеристиките на времето и пространството при теорията на относителността. Тя предоставя количествено разбиране за съответните феномени, като времево разширяване и дължинно свиване, без математически уравнения" - уикипедия.
[6] - За въпросните Лий и Янг можете да прочетете на страницата за тях в уикипедия -> http://en.wikipedia.org/wiki/Tsung-Dao_Lee.
« Последна редакция: (Четвъртък) 23 Октомври 2014, 21:14 от форум » Активен

Неактивен peppone1
Hero Member
*****
Публикации: 531
Пол: Мъж

« Отговор #6 -: (Петък) 14 Ноември 2014, 02:30 »

Ся пък нови конспирации. Променливият ток не бил променлив, а въртящ и моторите не можели да работят на въртящ ток, а други пък на прав въртящ ток. Какви са тези въртящи токове, не разбрах. Лично Тесла пръв е започнал прострояването на променливотоковите машини и термините са напълно правилни. Няма спор че науката, стигаща до учениците е доста осакатена, но е важна основата, както казват техниците "Кой не знае закону Ому, да си оди у дому". Останалото е практика и експериментиране, знания с фуния не се наливат. Подобен род теми, с тълкуване на основни и доказани научни понятия и термини, без градивно съдържание и доказателства, с нищо не допринасят за обучение на участниците, а никой няма нужда от изкривена тема с изкривени понятия, а и не прочетох нищо в подкрепа на свободната енергия, но не е тя най-важното нещо, при толкова богато разнообразие от природни източници,  на практика от почти всичко може да се извлече електричество, като почнем от картофа и луканката и стигнем до вятърните и водни генератори, геотермална енергия и т.н., не са ни нужни никакви енергоспестяващи уреди, не защото горят много ток, а просто защото тока е скъп и никоя жилищна инсталация не е изгоряла от претоварване, това са медийни лъжи за да оправдаят нечовешката цена на енергията, а в едно такова безсмислено състезание в името на безплатната енергия, никой не печели, но си струва домакинът да си има резервен вариант за черни дни.
« Последна редакция: (Петък) 14 Ноември 2014, 02:50 от peppone1 » Активен

Умния човек не казва и половината от това което знае, а глупавия не разбира нищо от това което говори. Lao Tzu.
Професионалистът не е човек който не греши, а този който е направил всички възможни грешки в най-тясната област.
Неактивен peppone1
Hero Member
*****
Публикации: 531
Пол: Мъж

« Отговор #7 -: (Събота) 07 Февруари 2015, 00:44 »

Понеже в темата бяха засегнати неправилните термини в ел. техниката, бих искал да поясня една основна техническа грешка или по-точно заблуждение сред техниците относно честотата на изправеното напрежение при двуполупериодния изправител, заради чиито теми бях изключен от предишния форум. Неточно и непълно е обяснението че честотата на изправения ток е удвоена, спрямо мрежовата, т.е. 100Hz, дори в интернет ще намерите много схеми на удвоител на честота, посредством с такъв изправител, които още повече ще ви объркат. Но не трябва да забравяме, че при променлив ток отмерваме други величини. Но как тази честота ще се удвои, след като изправителя не генерира е.д.с., той просто е полупроводник и ще проведе само половината от полупериодите или всичките, както е при двуполупериодния изправител, а другите откъде ще дойдат? Нали не сте чували за четириполупериодна схема? Следователно преди и след изправителя честотата ще бъде една и съща, но при променлив ток отмерваме честота на брой цели периоди, която е 50Hz, а броят на пулсациите (полупериодите) е 100Hz или казано накратко тока прекъсва 100 пъти в секунда при променливия и изправения ток. Но ако измерим тази честота с електродинамичен честотомер или с динамичен високоговорител, те ще отчетат удвоена стойност, не защото тя е такава, а защото са проектирани за отмерване на променлив ток, докато при високоговорителя се получава чисто механичен резонанс от амплитудата на трептене на мембраната, но ако той е пищялка, амплитудата ще е минимална и тогава той ще възпроизведе вярно реалните 100Hz, като пренебрегнем дребните хармоници, причинени от неравномерното отпушване на диода. По тази причина  много вредни за консуматорите са полупроводниковите димери и инвертори. Вземете си едно трансформаторно UPS, да по-скъпо е и мощността му не е достатъчна, но 2-3 в паралел са достатъчни, но задължително трябва да ги сфазираме с помощта на пробна лампа, не с фазомер, тъй като на изхода няма нула. На фигурата в ляво е показана графиката на променливия ток, а отдясно е изправеният пулсиращ. Виждаме че броят на полувълните еднакъв. Мрежовият трансформатор не е нужен за да работи схемата, той просто е енергиен източник, който може да бъде и генератор или самата ел. мрежа 220V.
« Последна редакция: (Събота) 07 Февруари 2015, 01:35 от peppone1 » Активен

Умния човек не казва и половината от това което знае, а глупавия не разбира нищо от това което говори. Lao Tzu.
Професионалистът не е човек който не греши, а този който е направил всички възможни грешки в най-тясната област.
Неактивен peppone1
Hero Member
*****
Публикации: 531
Пол: Мъж

« Отговор #8 -: (Събота) 01 Август 2015, 17:46 »

Но тъй като темата е "В подкрепа на свободната енергия" и аз съм този който непрекъснато ще я напада, но както казах в предната тема нямам намерение да повтарям грешката си и да пръскам излишни пари за да разобличавам триковете на разни фокусници, които доста се навъдиха, а триковете им стават все по-прости и абсурдни, които може да ги забележи и малко дете, но да си призная гледах с огромен интерес и зяпнала уста, като поредния шаран, заради което сега се срамувам от себе си, като оставим настрана попиляните пари. Но за радост има и достойни техници, които са разобличили измамите преди мен. Последната глупост на която попаднах днес е на едно такова перипетуум мобиле, задвижвано еднократно с обикновена 9V батерийка, а машината конструктивно представлява битороиден трансформатор (за който се убедих че за нищо не става), с тази разлика че средната намотка отсъства, а вместо нея в ядрото е поместен постоянен неодимов магнит. Но вместо магнитопровод с магнит може да се използва и готов трифазен трансформатор, като средната намотка я захраним с постоянен ток, например от акумулатор 6 или 12V. Но тъй като при постоянния ток нямаме магнитна индукция, токът ще бъде много голям и трансформатора може да изгори или да се повреди акумулатора. Затова намотката която ще намагнитим трябва да е с работно променливо напрежение поне на 220 или 380V и последователно на нея свържем съпротивление, например крушка. От електротехниката е известно че на този принцип с намагнитване на ядрото работят обикновените магнитни усилватели и стабилизатори.
Ето и първия фалшификат (само като слушам акцента и бързото приказване, нещо не ми вдъхва доверие лицето) https://www.youtube.com/watch?v=cTowOHDeB5Y
А сега оригинала: https://www.youtube.com/watch?v=y0BDCSV8aWI
« Последна редакция: (Събота) 01 Август 2015, 18:48 от peppone1 » Активен

Умния човек не казва и половината от това което знае, а глупавия не разбира нищо от това което говори. Lao Tzu.
Професионалистът не е човек който не греши, а този който е направил всички възможни грешки в най-тясната област.
Неактивен форум
Hero Member
*****
Публикации: 3754

« Отговор #9 -: (Събота) 01 Август 2015, 19:40 »

peppone1, точно така - темата се нарича "В подкрепа на свободната енергия". Естествено, че ти имаш възможността тук да се занимаваш с нейното оборване, защото това е също в подразбиращите се допустими стойности на темата. Но ще ти обясня, защо това, което всъщност правиш като включвания, винаги се получава така, че попада в категорията СПАМ.


Всеки опит човек да защити дадена позиция, заслужава уважение, и заслужава да получи внимание и обмисляне от читателя. Ти обаче, всъщност нямаш никаква позиция по въпроса на тази тема... или други теми всъщност. Когато пишеш, където и да е (по мои наблюдения) ти не защитаваш позиция. Ти се ВЪЗПОЛЗВАШ от фокуса на вниманието и светлината на темата, за да набиеш личните си проблеми в тази светлина.

Тук, за пореден път не представяш никакви аргументи против свободната енергия. От публикацията ти се разбира следното:
- че си "ощипан" шаран от миналото, както всеки от нас впрочем, с разликата, че си сребролюбец и се държиш като еврейн, както е казал народа, и си твърде горделив, за да приемеш наивността си
- че си завистлив към всички онези, които са имали мъдростта да се поучат от горчивия си опит, и това ги е мотивирало да потърсят истината за нещата, вместо да бълват змии и гущери
- че си дребнав
- че, заслепен от тези нищожни комплекси, искаш да си го върнеш и не си мотивиран да участваш в никакво конструктивно поведение, защото всъщност нямаш с какво да участваш в конструктивно поведение - ти си просто човек пълен с дребни емоции и повече стомашни киселини

За пореден път в твоя публикация:
- не се обсъжда принципа, а се цитират отделни, частни случаи, които могат да имат или да нямат отношение към реалния въпрос
- не се аргументираш, а постоянно търсиш малки или големи авторитети, чиято страна да избереш - отказваш да иградиш собствена позиция, на която да се опреш, защото комплексите ти не ти позволяват да мислиш нито самостоятелно, нито трезво
- прилагаш същите методологии и подходи, за да убедиш читателя в позицията си, заради които на по-ранен момент ти самия си бил превърнат в шаран - тоест опитваш се да прилъжеш останалите по същия начин, по който са те прилъгали и теб

И в това последното има логика - защото ако ти не беше наивен по природа, действайки и водейки се от предразсъдъци и тенденции, нямаше да се вържеш на глупостите така или иначе.

Измамници има навсякъде. Защото просто има много клиентела за тях.


Много добре знаеш, че не можеш да плуваш в тези води. Не си си на мястото - това, което те е довело тук, не е свободната воля на мислещ човек, а е малката завист, малкият страх, малката алчност и малкият яд на дребните хора.

Позицията на админа е да дава свобода на такива като теб да се саморазрушат - просто защото трябва да бъдат свободни да го направят. Аз нямам никакви трайни ангажименти към персоната ти (нищо лично тоест), просто съм рибата, която е в свои води, защото зная защо съм тук. Затова не си мисли, че те поставям на тясно умишлено. Просто няма как да се получи иначе, и това ще се получава всеки път, когато правиш поредното малоумно включване.


П.П.
Искам да припомня на наблюдаващите читатели, но най-вече на теб самия, как при предния ми опит да те анализирам (преди повече от година) и да разбера мотивите ти, ти си помисли, че те познавам, и веднага ме обвини, че всъщност съм някакъв си човек, с който наскоро си се срещал... и че явно съм бил нещо недоволен, и съм те намерил в този форум, и съм започнал да те нападам.
Просто искам да извадя този пример от миналото, за да видиш до къде си склонен да стигнеш, за да оправдаеш крайно неуравновесения си разсъдък.
« Последна редакция: (Събота) 01 Август 2015, 19:47 от форум » Активен

Неактивен peppone1
Hero Member
*****
Публикации: 531
Пол: Мъж

« Отговор #10 -: (Събота) 01 Август 2015, 21:15 »

Дрън, дрън та пляс. Отново извъртя всичко казано от мен и какво всъщност трябва да оборвам, на някаква нова наука от никой не призната ли? Да, мошеници има навсякъде, особено в поддръжниците на СЕ. Сам казваш че са навсякъде, а ти самият отваряш такава тема, която с нищо не можеш да подкрепиш и така ще храниш още шарлатани да баламосват народа. Аз съм трябвало да давам обяснение за нещо си, след като учените са го дали много отдавна, още преди да се родя записано в дебелите книги, на кого е нужно това? Никога не съм казвал че ме познаваш, дори точно обратното, ако визираш темата "Хората", съвпаденията бяха много от моите думи изказани преди това и точно след тези думи изникна и тази тема, в която се анализираха участниците във форума. Но аз не обичам да ме анализират, най-малко анонимни личности, които не могат да кажат и частица от това, което с реални хора от години общуване не знаят за мен и доскоро си мислех "Как не разбират, не ми ли е изписано на челото?". Сам казваш че форума е кофа за боклук, тогава какво търсиш в него и какви са ти очакванията изобщо от един форум? Караш ме да правя някакви тъпи изобретения, измъкнати от някакви книжки за начинаещи и дори да ги направя, каква полза ще има за който и да било? Може пък и да поработя, ако пуснеш някоя заплатка, тогава няма се запра. Но не виждам смисъл в нито едното при условие че толкова е писано в интернет, но трябва да знаеш английски, а за жалост на родния ни език почти нищо не може да се намери, дори и в Уикипедия превода така е написан че и мен ме обърква и то за най-елементарните закони и формули. За съжаление така е и в университетите, новите учебници са тотално одялкани че в тях почти нищо не е останало и всичко е разпокъсано, именно от неграмотните преводачи, защото в България вече няма кой и една книга да напише. Неотдавна в един технически форум ме обвиниха че пиша глупости, защото никъде не са ги чели и чакат някой да им дава доказателства и да качва книжки във форумите. До там ли я докарахме, жал ме е за бъдещето на младите и от съсипаното образование и от младите неопитни учители и от старите сдухани, а точно такива ми преподаваха, но тогава си траех, но по-борбените бяха изключени, защото спорели с учителите. Новите технологии набутаха старата техника в ъгъла и утре някой любител ще разглоби един радиоприемник с флашка, който чете MP3-ки и като види вътре един чип, после иди и му обяснявай как работи радиото. И ще се изникват все повече мошеници, възползвайки се от невежеството на хората, а дори и да искаш не можеш да ги научиш. Опитвал съм се да пиша такъв род теми и съм видял че младите нищо не искат да вдянат или се лепнат към някой по-опитен участник и започват да цитират неговите инатливи тези, тай като самия той не иска да ги разбере и простотията се шири надлъж и на шир.
А наглостта на мошениците няма край, същият този трансформатор успява да захрани и халогенна 60 ватова крушка.
https://www.youtube.com/watch?v=OBGJnG-00Gc
« Последна редакция: (Събота) 01 Август 2015, 21:49 от peppone1 » Активен

Умния човек не казва и половината от това което знае, а глупавия не разбира нищо от това което говори. Lao Tzu.
Професионалистът не е човек който не греши, а този който е направил всички възможни грешки в най-тясната област.
Неактивен bojinkata
Hero Member
*****
Публикации: 7220
Пол: Мъж
мислите определят съдбата ти

« Отговор #11 -: (Неделя) 20 Септември 2015, 20:00 »

hacko:
На сайта на българския клон на фондация Кеш съм публикувал клип на едно интересно явление: https://www.facebook.com/KesheFoundationBulgaria
Наблюдава се захранване без физически контакт. Клипа е най-отгоре на страницата, веднага като я отворите.
 Черните жички са медна тел покрита с нано покритие. Това покритие действа на средата като засмуква енергия около покритието и го усилва. Тези вариации на жички се използват за лечение. Лично аз и семейството ми ги използваме от няколко седмици и сме се уверили в действието им. Отделно други хора, които си ги правят сами и те, казват за много случаи на лечения. Който има интерес мога да му кажа да си ги направи сам. Ефекта се усеща след няколко секунди, болката изчезва. Не искам никой да ми вярва, съмнявайте се и си ги направете сами и после ще благодарите на г-н Кеше. Кеше обучава много хора от цял свят за да може повече хора да знаят за тези технологии.
https://www.facebook.com/KesheFoundationBulgaria

Следете във фейсбук , има и варианти за захранване на дома и автомобил, но лично аз съм още в началото и не съм го постигнал.
Повечето информация е на английски и това е малко пречка. Ако има желаещи да превеждат, да ми пишат. Всеки четвъртък се провеждат на живо работни срещи и се обсъждат технологиите.
http://xcombg.net/index.php?topic=39.msg28950#new

Овладяването на СЕ от хората, обикновените, е смърт за монополи, газовици, нефтовици, електрикачии и тн. Затова тя още дълго време ще  е тема табу! А за хората ще е истинската свобода!
Активен

bojinkata
Неактивен bojinkata
Hero Member
*****
Публикации: 7220
Пол: Мъж
мислите определят съдбата ти

« Отговор #12 -: (Понеделник) 21 Септември 2015, 09:56 »

http://kolevm38.blog.bg/izkustvo/2015/09/20/bylgarskiiat-genii-koito-syzdade-energiia-ot-niiaoto-i-otrec.1393154

Българският гений, който създаде енергия от нищото и отрече Айнщайн!
Активен

bojinkata
Неактивен peppone1
Hero Member
*****
Публикации: 531
Пол: Мъж

« Отговор #13 -: (Вторник) 22 Септември 2015, 18:46 »

hacko:
На сайта на българския клон на фондация Кеш съм публикувал клип на едно интересно явление: https://www.facebook.com/KesheFoundationBulgaria
Наблюдава се захранване без физически контакт. Клипа е най-отгоре на страницата, веднага като я отворите.
 Черните жички са медна тел покрита с нано покритие. Това покритие действа на средата като засмуква енергия около покритието и го усилва. Тези вариации на жички се използват за лечение. Лично аз и семейството ми ги използваме от няколко седмици и сме се уверили в действието им. Отделно други хора, които си ги правят сами и те, казват за много случаи на лечения. Който има интерес мога да му кажа да си ги направи сам. Ефекта се усеща след няколко секунди, болката изчезва. Не искам никой да ми вярва, съмнявайте се и си ги направете сами и после ще благодарите на г-н Кеше. Кеше обучава много хора от цял свят за да може повече хора да знаят за тези технологии.
https://www.facebook.com/KesheFoundationBulgaria

Следете във фейсбук , има и варианти за захранване на дома и автомобил, но лично аз съм още в началото и не съм го постигнал.
Повечето информация е на английски и това е малко пречка. Ако има желаещи да превеждат, да ми пишат. Всеки четвъртък се провеждат на живо работни срещи и се обсъждат технологиите.
http://xcombg.net/index.php?topic=39.msg28950#new

Овладяването на СЕ от хората, обикновените, е смърт за монополи, газовици, нефтовици, електрикачии и тн. Затова тя още дълго време ще  е тема табу! А за хората ще е истинската свобода!

Как се приготвят тези жички?
Активен

Умния човек не казва и половината от това което знае, а глупавия не разбира нищо от това което говори. Lao Tzu.
Професионалистът не е човек който не греши, а този който е направил всички възможни грешки в най-тясната област.
Неактивен форум
Hero Member
*****
Публикации: 3754

« Отговор #14 -: (Четвъртък) 05 Ноември 2015, 12:22 »

Когато сам си правиш ток, имаш колкото си искаш топло, и колкото си искаш вода, и колкото си искаш гориво.

Когато имаш колкото си искаш ток, вода и гориво, можеш да имаш колкото си искаш храна (ако имаш двор). А ако имаш и домашно направена, сглобена в гаража технология, насърчаваща растежа и биологичното здраве на растителните култури, и елементарно разбиране за пермакултурното земеделие, ще имаш даже още повече храна, за да изхранваш и съседите.

Можеш също така да имаш малка индустрия в гаража си, с малка битова леярна, където да си произвеждаш и обновяваш собствените инструменти.


Оттам насетне ТТИП е тотално безсмислено, и това дали е прието или не е въобще не може да развълнува или засегне който и да е.


Нещо повече - онези, които докладват въпросната журналистическа информация, са СЪЩИТЕ, които се стремят към ТТИП. Защото, хабейки времето и професионалните си ресурси да докладват безсмисленото, вместо да докладват информацията за онова, което ОБЕЗСМИСЛЯ ТТИП, те създават планирано индиректно информационно заглушаване.
Активен

Страници: [1] 2 3 4   Нагоре
  Изпечатай  
 
Отиди на:  


Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2011, Simple Machines  Theme KurtLarVaDisi
© Copyright 2012 - 2018 XCOMBG.NET

конспирация манипулации езотерика окултизъм НЛО извънземни духове сънища окултен конспиративен видения духове нематериален паранормални