Страници: 1 [2] 3 4   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: В подкрепа на "свободната енергия"  (Прочетена 5530 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Неактивен galaxsis
Restricted
*
Публикации: 694

« Отговор #15 -: (Четвъртък) 05 Ноември 2015, 12:48 »

......
И ако всичко това си имаш в двора и се прибираш в къщи и гледаш един ден циганите ти отмъкнали технологията за свободна енергия от гаража и я предали на вторични... Huh?,  Конете им изпотъпкали, каквото си посял...онея от юга барабар с циганите, започнали да се самонаяват в необитаемия имот на съседа ти щот той от 10 години е в Канада. К'во правим в случая ? ... Huh?
Активен
Неактивен форум
Hero Member
*****
Публикации: 3754

« Отговор #16 -: (Четвъртък) 05 Ноември 2015, 13:15 »

Има голяма разлика между едно истинско "АКО", и между фантазии. Ти говориш ,в случая, за фантазии.

АКО имаш всичко това, значи си се интересувал, самообразовал си се (взел си в свои ръце онова, което твърдят, че трябвало да се случи в училище), и разбиранията ти са много по-истински от животинското ниво на безволевите маси.

ТОГАВА, АКО имаш всичко това, то ти ще се занимаваш с домашното си огнище и със семейството през ПО-ГОЛЯМАТА част от времето. Това, ако забелязваш, е нещо, за което Меандър също говори от време на време. Тоест това, за което говори, се появява като естествен ефект от това АКО.

АКО прекарваш времето си предимно в занимание с домашното огнище и семейството, мангалите няма да ти обръщат внимание. Те са страхливи грабители и лешояди, а не организирана сила, способна на инвазия (защото не подлежат на организиране). Лешоядът напада или мършата (умрялото), или смъртно раненото.Напротив - ще стане обратното. Ако щеш ми вярвай. През целия ми трудов стаж съм имал отношения с престъпни цигански индивиди и с престъпни цигански банди.

Лешоятът винаги ЗАЩИТАВА СИЛНИЯ НА ДЕНЯ. Когато мангалите видят силен българин (а не мърша, или смъртно ранен мухльо), започват да се стичат при него, за да ги покровителства.
Това едно. Второ...

Животът ти ще изглежда по крайно различен начин. Защото заради огромната си независимост, няма да имаш нужда нито да гласуваш, нито да участваш в обществения свят (какъвто е сега), нито да се занимаваш с пазара на труда или други глупости. Няма да си част от онова, върху което циганите и обикновените бандити паразитират.

Ти ще си ВСТРАНИ от всичко това, което в момента те плаши (именно понеже вече няма да те плаши). Да, хората участват именно в онова, от което се страхуват. Това е наречено с прозвището "Системата".


Мангалът може да си краде ток от ЧЕЗ и ЕВН, ти не си му притрябвал. Мангалът може да си краде всичко от изоставените частни и държавни предприятия, сгради и подобни видове сметища, ти не си му притрябвал. Мангалът може да си изнудва онези, които му искат дилърските и *урвенските услуги, не може да изнудва онзи, който не зависи от него.

Мангалът няма работа с тебе тогава. Ти не си му привлекателен, както ти се струва в момента.

Тези ти опасения, така изразени, всъщност са типични за някой, който няма достатъчно задълбочено разбиране за динамиката на социо-културните развития и как тази динамика зависи изцяло от задоволеността от енергия, здраве и храна.

Това разбиране се задълбочава, когато решиш, че имаш желанието и волята да се образоваш за принципите на "свободната" енергия.


Да... това Е патерица. Това Е помощно средство, за да се проумеят Божийте и природните закони, защото Истинската технологии са просто поредното онагледяване на Принципите.
Онзи, който ВЕЧЕ се намира в подходящата изходна позиция да Познае тези принципи вътре в себе си, МОЖЕ да го направи. Въпреки, че от известно време парадираш с изказвания от рода на "духът ми е от Бога", аз например силно се съмнявам, че това парадиране с нещо променя факта, че си в неподходяща изходна позиция за това, което твърдиш, че проумяваш.

Но от друга страна... АКО решиш да изучаваш нещо, което онагледява и като показно демонстрира Принципите... то със сигурност ще научиш нещо повече за Света, и оттам за Бога и всичко духовно.

Не казвам, че ще изучиш духовното. А че ще научиш НЕЩО ПОВЕЧЕ за духовното. За да можеш да подобриш изходната си позиция, увеличавайки разбирането си за Принципите на света.
Така че, когато спекулираш, трябва да отчетеш факта, че тези АКО, за които говоря, имат последствия след себе си, и тривиалните спекулации отпадат от логическото закономерно развитие на нещата, които би трябвало да се случат точно както казваш, ако ставаше дума за Покварени, калпави технологии, които водят само до стагнация, недостиг и смърт.
« Последна редакция: (Четвъртък) 05 Ноември 2015, 13:20 от форум » Активен

Неактивен galaxsis
Restricted
*
Публикации: 694

« Отговор #17 -: (Четвъртък) 05 Ноември 2015, 14:15 »

Когато пиша нещо винаги влагам собственият си опит и разбиране, а не фантазии, дори и да споделям минимум информация за себе си и личния си живот, което е напълно логично в конспиративен форум/под надзор.

Не живея в България, но родителите ми живеят там - в града, но на няколко километра от града  имам запазена възрожденска къща ( село),  която бе подърдържана от дедите ми с години, както и запазеният имот в нея, която и аз се опитвам да запазя с архивите които бяха в нея и прекрасните ми детски спомени, за които днешните деца само могат да си мечтаят ......Баща ми също си ходи от време на време, тъй като е близко до града поддържа каквото може и изкарва доста вкусни зеленчукови продукти....и т.н....
 Няма да се спирам на подробности......Преминавам директно към циганската престъпност...

В селото ни няма нито един циганин или турчин, дори се е оформило, като тези за селски туризъм. Съсесъдът ми е белгиец, но и той един път в годината си идва.Това обаче не пречи  на пътуващите кервани с цигани да минат с каруците и да оберат де що има, където видят че стопанина го няма в момента.

Точно и това  един ден  се случи ...бяха разбили всичко...стари пушки, ятагани, картини от дедите ми.....менци...всичко натоварили в каруците...конете им отъпкали лозето и де що има посято и беж...Ами аз или баща ми...или съседа да ми да не сме бодигарди, че да ги пазим по  цяла нощ..

В крайна сметка искам да живея  спокойно в страната си и дори един път в годината да се прибера, искам да усетя българското и традиционното, а не да ходя и се занимавам по полиции и с циганската престъпност на керваните им... Evil

П.п. И не ме обвинявай в спекулации и че спекулирам, след като изобщо не ме познаваш  Smiley


Активен
Неактивен форум
Hero Member
*****
Публикации: 3754

« Отговор #18 -: (Четвъртък) 05 Ноември 2015, 14:26 »

Не се опитвай да спекулираш какво познавам или не познавам, понеже съм показал, че познавам повече неща, отколкото показвам.Казваш ми един вид, че семейството ти (родителите ти) живеят по много разпространен шаблон, и имат начин на живот от шаблонен тип, който е всеизвестен че не работи, и за който е всеизвестно и очевидно, че е мотивиран от РОМАНТИЗЪМ, а не от НУЖДА.

И, напълно закономерно, сте загубили всичко, от което никога не сте имали нужда, и което никога не е било от ключова практичност за стандарта ви на живот.

И ти се оплакваш един вид, че представите ти не работят.

Ами да - очевидно, нещо в тях не работи.

И ми казваш един вид, че за да накараш тези твои лични (всъщност шаблонни) представи да проработят, си представяш политическо решение?
Има само едно нещо което РАБОТИ - и това са природните закони. Всичко в Природата/Божественото, е практично и в активна употр*ба - дори онова, което е романтично, се подчинява на условието на практичната употр*ба.


"От време на време" означава излишно.
"Понякога" означава излишно.
Нуждата да поддържаш нещо означава, че то не поддържа само себе си, тоест излишно е.

"Излишно" означава илюзия.Така че това, което в момента изразяваш, се нарича разочарование, че мангалите са те лишили от илюзиите ти. И изразяваш носталгия и ревност по адрес на илюзиите, от които някой те е лишил.


НЕконструктивно поведение. НЕконструктивни очаквания от живота. Следователно - разпад.

Не виждам какво не е наред.
Активен

Неактивен galaxsis
Restricted
*
Публикации: 694

« Отговор #19 -: (Четвъртък) 05 Ноември 2015, 14:44 »

Не са наред твоите илюзионни представи за света  Cool  и че това, че смяташ че след като си скриеш "технологията за свободната енергия в гаража ", започнеш да си произвеждаш био семена, плодове и зеленчуци...си недосегаем от външни врагове... Cool

Е, малко по-добре ще си от останалото население, до тогава докато не ти се изсипе ненадейна изненада .


""""""""""""""""""""""""""""""""""""""

п.п. Сещам се за трагедията на онзи свръх -човек Ницше, дето обяви, че "  Бог е мъртъв " и цял живот поучаваше човечеството как да се превърнат в свръх човеци и накрая завърши живота си изоставен от всички в психиатрия   Sad
Активен
Неактивен форум
Hero Member
*****
Публикации: 3754

« Отговор #20 -: (Четвъртък) 05 Ноември 2015, 15:02 »

Няма проблеми. Не се притеснявай. Да започнеш да атакуваш онзи, срещу чието мнение нямаш аргументи, е нормална реакция.


Понеже приемаш нещата толкова добре, ще ти посоча и нещо друго любопитно, което евентуално, предполагам, ти е убягнало някакси от погледа.

Виж това:

В крайна сметка искам да живея  спокойно в страната си и дори един път в годината да се прибера, искам да усетя българското и традиционното, а не да ходя и се занимавам по полиции и с циганската престъпност на керваните им... Evil


Има хора, които предпочитат да имат съпруг/съпруга, която да сложат в един шкаф, и да я вадят от там само, когато им потрябва жена/слугиня/перачка или внимание от някого. После пак да я/го приберат вътре в шкафа, за когато им се доще.

Такива хора обикновено предпочитат да имат някакво професионално поприще, но само когато им потрябват пари. Да се позанимават, да си понаберат кинти, и да го приберат настрана, докато не им свършат.

Обичат да си имат и някакво хоби, което да прахясва в един килер, и което да вадят само като им доскучее. А когато се занимават с друго, да го приберат обратно за после.
Ти от тези хора ли си? Които искат да си имат нещо българско и традиционно... ама не за постоянно? Само като ти се доще и само като се размечтаеш и като ти потрябва? Ей така - едно джобно възрождение, което да извадиш от килера, да го поизтупаш от прахта, и да си се размечтаеш... понеже, нали, си "живееш спокойно в страната си" (която явно не е България, между другото).

Да си имаш ей така една българска лична карта, която да стриваш на пергамент в задния джоб на задника си, и да можеш да си я извадиш и да й се радваш, като ти потрябва.
И по едно време ти доскучава, свършва ти безолкохолното, я да си извадя възрожденската лична карта антика от *ъза да й се порадвам - А! Ама тя избеляла и се олющила!Да. Нарича се ентропия. Случва се на всички ненужни и безполезни неща, с които някой си храни илюзиите.Ето, виждаш ли как разсъждаваш - в твоите представи всичок се прибира в пазвата и се крие:

Не са наред твоите илюзионни представи за света  Cool  и че това, че смяташ че след като си скриеш "технологията за свободната енергия в гаража ", започнеш да си произвеждаш био семена, плодове и зеленчуци...си недосегаем от външни врагове... Cool

Да не си от онези "момченца", които като видят някоя катерица, веднага си я харесват за домашен любимец, убиват я с прашка, накисват я във формалдехид, връзват й каишка, и си я прибират в чекмеджето с играчки?Не, galaxsis. Нещата не работят така - по този начин можеш само да унищожиш. Трябва да се научиш как да ПОДХРАНВАШ, и как да ОПАЗВАШ ЖИВОТА И ДУХА на останалите неща, а не да ги превръщаш във вехтории, с които да примамваш цигани, молци, мухъл и лешояди.

Ако решиш да изучаваш "свободната" енергия, това е едно от нещата, които ще трябва да научиш - защото не може по този начин, с това мислене и поведение, да се получи неограничена енергия, която да води до изобилие, а не до съсипия.


Трябва да се научиш какво означава "да влезеш в сблъсък на интереси" - което наричаш "врагове". Като изучиш какво значи това, ще се научиш как ДА НЯМАШ "врагове".
Активен

Неактивен galaxsis
Restricted
*
Публикации: 694

« Отговор #21 -: (Четвъртък) 05 Ноември 2015, 15:33 »

Що ми откланяш въпроса   Cool

Попитах те как ще реагираш, ако ти откраднат мангалите  " генератора за свободна енергия от гаража "  и го продадат за 20 лв. на вторични...... в който толкова труд си вложил.

Каква ще ти е реакцията?  Smiley

ВАРИАНТИ:

Ще кажиш, е' бал съм им майката ...имам достатъчно " Свободна енергия в себе си, че да се ядосвам за една тенекия ",
Ще псувам полицаиите в темата за " Национален Траур "...или ще получа божествено смирение, че така е трябвало да стане ... Cool

Същото е и с ограбването на България, ако до сега не си го разбрал - вещите са само " пред текст " за това, в което искат да те вкарат, а то е че ако не  успееш да мислиш, като мангалите няма да оцелееш. И ти поддържаш точно този шаблон, въпреки че имаш устрем към духовното.

Активен
Неактивен форум
Hero Member
*****
Публикации: 3754

« Отговор #22 -: (Четвъртък) 05 Ноември 2015, 15:53 »

Грешно си схванал. Изхождаш от манталитета "или-или".

Да - НАУЧИ как мислят мангалите. Някога разбирал ли си ги? Трудно ли ти е да разбереш как мислят?

Не смятам. Струва ми се, че просто си загубил умението да усвояваш нови неща, да се учиш на нови начини на мислене и да усвояваш нова информация.

Ще ти кажа друго или-или: ИЛИ опознай врага си, ИЛИ се примири с факта, че ще се провалиш в това изпитание.
Оценявам това, че се опитваш да ме провокираш, вместо да водиш разговор. Ще ти кажа какво ще стане, когато ми "откраднат генератора на свободна енергия".

Нещата са елементарни. Трудът е малко. Материалите може и да са от скрап.

Просто ще си направя нов, понеже е лесно, не струва почти нищо, и не иска много усилие. - Най-ценното е онова, което с душата си (чрез ума и опита) си научил и усвоил като умение - това никой не може да ти открадне.

Но най-вече: Ще направя всичко възможно, за да открия грешката си и да се поуча от нея... защото целият инцидент ще означава, че нещо някъде не работи.
Ще ти напомня какво каза Меандър наскоро: "Онова, което пазиш, и то теб те пази". Значи най-важното е, в заформилата се ситуация, която лесно и бързо мога да поправя, да разбера как се е стигнало до нея, и да се ПОУЧА от живота. И да разбера как АЗ не съм опазил нещото, което пазя, че то не ме е опазило.


Но в самото начало, ако разбираш как да живееш, такива работи не ти се случват.

Не ти се случват не в някакъв мистичен, метафизичен или синхроничен или друг мъгляв бозав смисъл - а просто защото правилните житейски решения и правилният битов живот и битови навици водят до ситуации, които взаимно се укрепват. И водят до неписано, мнимо организиран живот, в който не се случват подобни жалки несгоди, които сполитат изтъпелите изпростели селяни, загубили силата на духа си.

Ти например не знаеш, явно, как да живееш, заблуждаваш се, че пазиш по някакъв начин вехториите от миналото си, и ето на - гепИли са ги.
« Последна редакция: (Четвъртък) 05 Ноември 2015, 15:58 от форум » Активен

Неактивен galaxsis
Restricted
*
Публикации: 694

« Отговор #23 -: (Четвъртък) 05 Ноември 2015, 16:02 »

Абе ти като излезеш от в къщи заключваш ли си вратата или мангалите ти я пазят  Cool

Щот в момента където живея, вратата ми е отключена през цялот време без опасения.

п.п. Опитвам се да запазя нещо от " Историята...миналато "., а не да го дам на мангалите за вторични... Cool
Активен
Неактивен форум
Hero Member
*****
Публикации: 3754

« Отговор #24 -: (Четвъртък) 05 Ноември 2015, 16:17 »

До сега не ми е хрумвало да не си заключвам вратата... не че не съм забравял да го направя.

Всеки случай съм под наем. Така че вратата ми е единствената заварена, бяла талашитена врата, която си идва с акт 16, и е пътя на най-малкото съпротивление между лабиринта от решетки и железни пандизи. Никога не ми се е случвало нещо от твоите преживявания.Знаеш ли защо?

Защото аз съм част от различен свят, който още не е дошъл. Моите ценности не са ценни в очите на останалите около мен. Имам виза не за друга държава, като теб, а имам виза за светът, който още не е дошъл. Моето двойно гражданство не е като твоето, където от едната страна има бедни индийски мангали, а от другата - богати африкански мангали... а от едната ми страна има хора, за които съм невидим, а от другата - хора, които са нещо повече от сегашните, за които съм видим.

Има нещо такова, че "мангалите ми пазят вратата". До сега не ми се е случвало мангали да ми навредят, но се е случвало мангали да ме подминават и да вредят на друг, и ми се е случвало мангали да убеждават други мангали, които искат да ми навредят, че не е добра идея.
Не виждам обаче как това мерене на *ишки допринася към разговора.

Всъщност, не съм забелязал въобще да си способен да водиш разговор. Или се държиш като трол, или атакуваш, когато нямаш аргументи, или почваш да мериш *ишки, когато не ти отвръщат с агресия.

И също така си предател. Виждам го заложено в теб.Кажи ми, какво очакваш от бъдещето на живота си?

Това, което аз виждам, е как падат листата на едно дърво, докато не остане чисто голо и сбръчкано, измъчвано от спомени. Гарвани, кълвящи принцеса, докато не останат трохите, които после пилците изкълвават.
Активен

Неактивен форум
Hero Member
*****
Публикации: 3754

« Отговор #25 -: (Четвъртък) 05 Ноември 2015, 16:20 »

п.п. Опитвам се да запазя нещо от " Историята...миналато "., а не да го дам на мангалите за вторични... Cool

Невъзможно е по начина, по който се опитваш.

Ти се опитваш не да запазиш, а да ПРЕПАРИРАШ. Не можеш да "запазиш" нищо така.Само ЖИВОТЪТ пази.

Миналото е ЖИВО, миналото не е мъртва катерица във формалдехид, в стъклен буркан, в музей с платен вход 2лв, охраняван от държавна агенция "Сигурност".


Да пазиш миналото значи да го разбереш, и да го ЖИВЕЕШ.

Ти не го живееш. Ти... си всъщност... мангал. Просто си харесваш нещо, и го гепиш, и после го криеш от другите.
Активен

Неактивен galaxsis
Restricted
*
Публикации: 694

« Отговор #26 -: (Четвъртък) 05 Ноември 2015, 16:33 »

Матей :  7: 6

Не давайте на кучетата онова, което е свято, нито хвърляйте бисерите си на свинете, за да не ги стъпчат под краката си и да се обърнат да ви разкъсат.

 Smiley
Активен
Неактивен форум
Hero Member
*****
Публикации: 3754

« Отговор #27 -: (Четвъртък) 05 Ноември 2015, 16:46 »

Отново се налага поправка. Понеже така написано... без да се поясни, че това е превод, на превод, на превод, на превод на оригинала... излиза, че Матей е бил тъп.


Поправката е:

Не се ОПИТВАЙТЕ да дадете бисерите си на свинете.
Защото, ако се опитвате да го направите, ще се покажете НЕВЕЖИ пред Господа. А невежеството е грях.Има разлика. Понеже, като механизъм, е невъзможно да дадеш на свиня бисер. Но можеш да се опиташ, и като резултат, да се убиеш (да се нараниш, на диалект).
Активен

Неактивен galaxsis
Restricted
*
Публикации: 694

« Отговор #28 -: (Четвъртък) 05 Ноември 2015, 17:01 »

 Cool

Ти, к'во  стига се самобичува  - нима смяташ, че хората ще подменят Матей с форум , и Христос с Дор Кристал  Cool

Няма да стане.

П.п. Относно прогнозите ти за бъдещето ми си  пак невеж  в Астрологията Cool
Ще си отида твърде рано от живота.......в самолет  ......   и ще стана на пепел....така, че следи самолетните катастрофи  Cool
Активен
Неактивен форум
Hero Member
*****
Публикации: 3754

« Отговор #29 -: (Четвъртък) 05 Ноември 2015, 17:17 »

За това ли е всичко? Струва ти се, че май пиша много?

Отдавна знам защо е такова поведението ти. Просто считам, че обвиненията, че искам "да заменя Христос с Дор Киристил" са детински и абсурдни. Акъла на Мила го роди това, което беше достатъчно за твоя акъл да се поведе.
И защо? Защото сте лабилни по религиозната линия, и в това отношение сте скрити психопати.


Дори намирам за смешно, как все пак, като малко завистливо разплакано дете на пук искаш да си прокараш това, дето те чопли отвътре. Така че сега се опитвам "да заменя и Матей с форум". И дори не му мислиш много в изказа, и успяваш на бързо да се прикриеш зад "хората да подменят...". Галаксис не обвинява, хората обвинявали...
ХОРАТА, много добре виждат кой какво пише, според мен. Да, пиша много, понеже има много за казване. Ти нямаш нищо за казване. Стискай си бисерите, и си вдигай полата, да не я заръфат свинете. И се занимавай с детинщините си някъде другаде. Заради деца като теб admin ми трие темите и коментарите.С целия си стремеж към анонимност всъщност се опитваш да прикриеш това, че все още си дете (не в добрия смисъл на думата). От което следва единствено СПАМ.
Активен

Страници: 1 [2] 3 4   Нагоре
  Изпечатай  
 
Отиди на:  


Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2011, Simple Machines  Theme KurtLarVaDisi
© Copyright 2012 - 2018 XCOMBG.NET

конспирация манипулации езотерика окултизъм НЛО извънземни духове сънища окултен конспиративен видения духове нематериален паранормални