Страници: [1]   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Политически убийства  (Прочетена 788 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Неактивен bojinkata
Hero Member
*****
Публикации: 7220
Пол: Мъж
мислите определят съдбата ти

« -: (Петък) 17 Октомври 2014, 23:16 »

ЕКСКЛУЗИВНО! УБИТИЯТ НАЙДЕНОВ РАБОТЕЛ В „ИНФОРМАЦИОННО ОБСЛУЖВАНЕ”! ВЪЗСТАНОВЯВАЛ ИЗТРИТИТЕ ФАЙЛОВЕ ОТ ЦЕЦОМОБИЛА НА МВР-ЦВЕТАНОВ. ОТ ПРО*ураТУРАТА ОТРИЧАТ ЗА ВРЪЗКА НА УБИТИЯ С „ЦВЕТАНОВ“

Убитият Николай Найденов убит брутално снощи 38-годишен Николай Найденов с четири *уршума и ЕДИН КОНТРОЛЕН В ГЛАВАТА /почерк, който няма нищо общо с разпространяваните глупотевини за пререкание за парко –място/ е работел последно в знаковата фирма „Информационно обслужване”, разкри АФЕРА от брилянтни свои източници.

Найденов бе застрелян снощи абсолютно професионално с последен контролен изстрел в главата пред жилищен блок в квартал „Кривата река” в столицата. „Какво искате от мен?”, са били чути като последни думи от него, твърдят живущи в блока.
Специзточници на АФЕРА твърдят, че Николай Найденов е работел и по възстановяването на унищожените файлове от „цецомобила”, с който МВР – Цветан Цветанов подслушваше, и заради което бе образувано разследване, а впоследствие дело.
Найденов е бил IT специалист и към международна фирма. От про*уратурата отричат убитият Николай Найденов „да има връзка с  „Цветан Цветанов“.
Afera.bg

 

 
Коментари 5 за
“ЕКСКЛУЗИВНО! УБИТИЯТ НАЙДЕНОВ РАБОТЕЛ В „ИНФОРМАЦИОННО ОБСЛУЖВАНЕ”! ВЪЗСТАНОВЯВАЛ ИЗТРИТИТЕ ФАЙЛОВЕ ОТ ЦЕЦОМОБИЛА НА МВР-ЦВЕТАНОВ. ОТ ПРО*ураТУРАТА ОТРИЧАТ ЗА ВРЪЗКА НА УБИТИЯ С „ЦВЕТАНОВ“”

    nik4o
    17.10.2014 в 20:49

    Явно поръчковата про*уратура,не е наясно защо изобщо са в съдебната система,затова Татяна Дончева иска да ги премахнат да не съществуват.Про*уратурата даже не знаела по делото,което е започнало че има назначено вещо лице експерт в Съда.Само че трябва да им кажем че този човек фигурира в списъка на СГС-ДВ.76/2013-стр.143
    Хайде да не ми се правят на ударени с парцал.
................................................................................

http://afera.bg/%D0%B5%D0%BA%D1%81%D0%BA%D0%BB%D1%83%D0%B7%D0%B8%D0%B2%D0%BD%D0%BE-%D1%83%D0%B1%D0%B8%D1%82%D0%B8%D1%8F%D1%82-%D0%BD%D0%B0%D0%B9%D0%B4%D0%B5%D0%BD%D0%BE%D0%B2-%D1%80%D0%B0%D0%B1%D0%BE%D1%82%D0%B5.html

В СММ - пълни глупости пишат!
Активен

bojinkata
Неактивен bojinkata
Hero Member
*****
Публикации: 7220
Пол: Мъж
мислите определят съдбата ти

« Отговор #1 -: (Неделя) 11 Януари 2015, 21:45 »

Това го пиша тук, защото вече втори ден http://blog.bg/ е "убит"! Модераторите му се мъчеха да балансират между истината и "правилната линия на Партията", но явно е било недостатъчно!!!!
Активен

bojinkata
Неактивен bojinkata
Hero Member
*****
Публикации: 7220
Пол: Мъж
мислите определят съдбата ти

« Отговор #2 -: (Сряда) 30 Ноември 2016, 20:51 »

Наред с "коледните банани", "Народният съд" е сред най-мощните аргументи на "демократите*" против социализма.

автор: kuschel
Нека видим как стоят нещата.
Ще започна с два цитата.

Цитат първи: “ТЕЗИ, КОИТО ДНЕС УПРАВЛЯВАТ БЪЛГАРИЯ..., КОГАТО ВОЙНАТА СВЪРШИ, ЩЕ БЪДАТ ОСЪДЕНИ КАТО КРИМИНАЛНИ ПРЕСТЪПНИЦИ ЗА МНОГОБРОЙНИТЕ СИ БЕЗЧИНСТВА.”/Ф.Д.Рузвелт/
и
Цитат втори: “Престъпните български управници... по свой почин извършиха най-ужасните дела в Гърция и Югославия, НО НАЙ-МНОГО ЖЕСТОКИ БЯХА КЪМ СВОЯ НАРОД, КОГОТО ИЗТРЕБВАХА БЕЗОГЛЕДНО... ТОЛКОВА Е УЖАСНА ТЯХНАТА БЕЗОТГОВОРНОСТ. ЗА ВСЕКИ СЛУЧАЙ, МЯСТОТО ИМ Е НА ПОДСЪДИМАТА СКАМЕЙКА”. /лорд Чърчил/

За мен нищо ново или неочаквано, защото и аз мисля така. ОБАЧЕ, т.н. демократи са на обратното мнение. За тях в България не е имало фашизъм, въпреки многобройните организации от рода на:  Българският народен съюз „Кубрат“,  Съюз на бойците,  Съюзът „Българска родна защита“,  Съюзът на българите фашисти,  Национална задруга - фашисти,  Съюзът на българските национални легиони,  Народно социално движение, Български младежки съюз "Отец Паисий", "Бранник", че и някои детски организации като "Пчелички" и  "Лъвчета".
Резултат с изображение за български фашисти 
Резултат с изображение за бранници, легионери
Резултат с изображение за бранници, легионери
Резултат с изображение за бранници, легионери

И така, фашизъм не е имало, а фашистките организации са били само за купона, ей така да сме в крак със световната мода по онова време.
Е, да ама господин Чърчил предложил чрез писмо от 13 октомври 1943 г. до Сталин и Рузвелт,  да бъдат съдени фашистките престъпници. В края на м. октомври 1943 г. е подписана съответна декларация от тримата ръководители.  Българското правителство на Кимон Георгиев я подписва на 12 декември 1944 г. Тогава управлява Отечественият фронт, от БРП /к/ са трима министри.
Боже, само трима комунисти...тц, тц, тц, тц. Пък уж те избили "цвета на нацията" (всъщност цвета на фашистките главорези). И забележете на кого е инициативата...на баш демократа Чърчил. Вижте и какво е заповядал да бъде подписано от българското превителство на Кимон Георгиев: В точка 6 на примирието е записано: “България ще сътрудничи за задържането на лицата, обвинявани във военни престъпления и съденето им”.
Точка 7: “Правителството на България се задължава незабавно да разтури намиращите се на българска територия всички прохитлеристки и други фашистки политически, военни, полувоенни, а също и други организации, водещи враждебна на обединените нации пропаганда и занапред да не допускат съществуването на организации от този род”.
Кофти а? Няма мърдане. България е фашистка марионетка, победена държава и трябва да изпълнява, че чак и да се престарава. И както се вижда, не Сталин, който се е занимавал с реалните бойни действия, а именно Чърчил е създателят и вдъхновителят на Народните съдилища.
Сори, евро*ъзени демократи, но това е жестоката истина!
Методи Анреефф, първо трябва да забраниш петолъчния  Чърчил, че чак после сърповете и чуковете.

демократ* - в най-общия случай фашистко отроче.


П.П. Автор на първия цитата е Ф. Д. РУЗВЕЛТ - ПРЕЗИДЕНТ НА САЩ, а на втория, добре познатият ви лорд Чърчил - МИНИСТЕР-ПРЕДСЕДАТЕЛ на Великобритания

 Куш, 30.11.2016

По материали на Stefan Savov
http://kuschel.blog.bg/drugi/2016/11/30/nared-s-quot-kolednite-banani-quot-quot-narodniiat-syd-quot-.1493850
Активен

bojinkata
Страници: [1]   Нагоре
  Изпечатай  
 
Отиди на:  


Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2011, Simple Machines  Theme KurtLarVaDisi
© Copyright 2012 - 2018 XCOMBG.NET

конспирация манипулации езотерика окултизъм НЛО извънземни духове сънища окултен конспиративен видения духове нематериален паранормални