Страници: 1 ... 26 27 [28] 29   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Политическа Партия - ГЕРБ  (Прочетена 22415 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Неактивен bojinkata
Hero Member
*****
Публикации: 7220
Пол: Мъж
мислите определят съдбата ти

« Отговор #405 -: (Неделя) 11 Март 2018, 19:38 »

Борисов и ГЕРБ готвят нова Електро-ШОКОВА Терапия! Отвличат вниманието ни със скандали! Виж Тук:
Автор: zahariada


  Борисов и ГЕРБ готвят нова Електро-ШОКОВА Терапия! Отвличат вниманието ни със скандали! Виж Тук:

В последно време правителствени емисари и щатни говорители на ГЕРБ панически се опитват да ни убедят, че нямало да има увеличение на цената на тока.

Депутатът от ГЕРБ Валентин Николов, например, категорично ни уверява, че КЕВР нямало да разреши самоволно вдигане на цената. А държавата пък щяла с всички възможни средства да се противопостави на исканията на ЕРП-тата за вдигане цената на тока.

image

Само че, господа, вие страшно много сте се объркали.Защото едно говори Валентин Николов, а съвсем друго казва енергийната министърка в оставка Теменужка Петкова.

Тя твърди, че вече били готови промените в закона за енергетиката. които били в посока „либерализация в пазара за електроенергия“. При това положение ние от Skandalno.net питаме: След като „либерализирахме“ всичко в България и му турихме „пазарни“ цени, това подобри ли по някакъв начин битието на обикновения българин?

Не, не и пак – не! Точно обратното. Откак „либерализираме“ и правим „пазарни“ цените на стоките, България се превърна в най-бедната държава не само в Европа, но и в целия свят.

Защото какво означава либерализацията, за която ломоти министър Петкова? Това значи, че между държавата, която произвежда огромната част от електроенергията и поддържа цялата електропреносна мрежа и потребителите, ще се настанят нови „търговци на енергия“, освен вече познатите ни ЧЕЗ, ЕВН и „Енерго-ПРО“.

Това значи, че нови лапачи ще се борят да измъкнат и последните стотинки от джобовете ни. И всичко това ще ни се представя като голямо постижение на демокрацията.

Но ние вече отдавна знаем, че всеки посредник между държавата и стоките, които тя произвежда с труда на народа, не само че не намаляват, но и винаги увеличават цените. Както в случая ще стане с цената на тока.

Тя няма как да не се увеличи ако вместо държавата, тока започнат да ни продават разни „търговци“, събрани от кол и въже. Които всъщност са подставени лица на олигарсите и на корумпираните политици.

Та, цената на тока ще се увеличава. И не за друго, а защото евтината атомна енергия вече е почти на изчерпване в България- АЕЦ „Козлодуй“ е пред затваряне и работи само с един блок. А правителството на Борисов не иска да строи АЕЦ „Белене“, въпреки че всичко е готово за строежа. Имаме и реактори, и площадка за ядрената централа, и мощна държава като Русия, която иска да ни построи атомната централа.

На всичко отгоре Руската федерация е държавата с най-голям опит в строежа на ядрени централи, която строи такива по целия свят. На всичко отгоре Русия предлага да ни построи централата веднага, а ние да изплащаме в продължение на 20-30 години сумата на строежа.

Но… някой не иска ние да имаме евтина електроенергия.Защото това ще означава бързо развитие на българската икономика. А от мощна българска икономика нямат интерес нашите исторически врагове от Евросъюза и от САЩ, както и българските олигарси. Защото на тях пък им трябва евтина работна ръка. Хора, на които да плащат мизерни стотинки, а техния робски труд пък да им носи милиарди.

Ето защо е време да кажем на нашите правителствени чиновници, на платените слуги на нашенската и чужда олигархия, че ние не искаме просто да не се увеличава цената на тока.

Ние, господа, искаме цената на тока да падне. И то драстично! Искаме евтин ток. И евтини стоки. И евтини услуги. А това ще е възможно само ако имаме своя нова ядрена централа. Като АЕЦ „Белене“. Независимо от това колко още държави като Турция и Румъния строят свои централи. Ние си искаме наша централа. А не да купуваме скъп ток от чужди държави.

Затова Борисов задължително трябва да падне. И заради цената на тока! Skandalno.net

Автор: Иво Македонски, Skandalno.net
Активен

bojinkata
Неактивен bojinkata
Hero Member
*****
Публикации: 7220
Пол: Мъж
мислите определят съдбата ти

« Отговор #406 -: (Понеделник) 12 Март 2018, 09:31 »

Топ разкритие на Григор Лилов: Чрез сделката с ЧЕЗ Борисов и шайката му Източват БНБ и енергетиката по модела „КТБ“

Фискалният и валутният резерв на БНБ ще осигурят парите на Гинка Върбакова, за да може пазарджишката бизнес дама да си напазарува активите на ЧЕЗ в България. Бойко Борисов и ГЕРБ се канят да разграбят енергетиката ни по модела с източването на КТБ. Това разкри днес топ- разследващият журналист Григор Лилов. Аферата е за милиарди, а скандалът – космически!

„Разразилия се международен скандал по сделката на Гинка с чешката компания, накара чуждестранните й кандидат- инвеститори да се оттеглят. Ролята на няколкото международни финансови институции беше да придадат допълнителна тежест на пазарджишката бутафорна фирма, за да изглежда тя в очите на ЧЕЗ и пред кон*урентите си като наистина стабилен и надежден купувач, припомня Лилов. Но заради скандалите, всички чуждестранни банки се оттеглиха и сега на Гинка не й достигат „едни“ 100- 170 млн. евро, за да се разплати с ЧЕЗ (цената на цялата сделка е около 320 млн. евро, но освен нея има и банкови такси, които Гинка не може да плати без допълнително финансиране)

Българските банки, които финансират Гинка и пазарджишката й фирма „Инерком“, по закон няма как да й осигурят по- високи кредити и допълнителни пари от тези, които са й отпуснали досега. С какво разполага тя към момента: От Уникредит Булбанк, Първа инвестиционна банка, Българска банка за развитие и ОББ Гинчето е получила финансиране на стойност 260 млн. евро. И това е всичко. И това при положение, че с банковите такси и транзакции Гинка трябва да плати на ЧЕЗ над 400 млн. евро.

За да излязат от патовата ситуацията, покровителите на Гинка и истински купувачи на ЧЕЗ, за които е ясно, че са хора от правителството, са стигнали до следното решение: фискалният и валутният резерв на БНБ да бъде използван като гаранция, така че българските банки да могат да отпуснат още по- високи кредити от тези в момента (Така тези кредити ще надхвърлят 400 млн. евро). Това ще се случи чрез отваряне на депозит във всяка българска финансова институции, която иска да участва в далаверата.

„И когато бизнесът на Гинчето в закупената нашенска ЧЕЗ изгърми (както е замислено и както ще се случи със сигурност), държавата и БНБ ще платят софрата на онези, които стоят зад гърба на пазарджишката бизнес дама. Тоест на Бойко Борисов и гербаджийската му шайка“, категоричен е Григор Лилов.

Ако гореописаната схема ви звучи много позната, то наистина е така – по същият начин беше разграбена КТБ.

По същият начин ще бъде разграбен и източен всеки държавен актив в България… За да се окаже в един прекрасен ден, че ДЪРЖАВАТА Е В ТОТАЛЕН ФАЛИТ! Че Държавата ни няма никакво имущество и на практика вече НЕ СЪЩЕСТВУВА като такава. А от нея е останала само празната й територия.

Планът за унищожението на държавата е неолиберален, глобалистки… И се прилага не само в България, а във всяка страна, попаднала под окупаторския ботуш на САЩ.

Прави се с благословията на Западната олигархия!

Затова шайката на Бойко Борисов и първият му помощник Делян Пеевски е във вихъра си – крадат до безсъзнание, тъй като няма кой да им търси отговорност. Защото това е поставената им задача от Запада – да разпродават и да грабят с пълни шепи, докато не остане камък върху камък от Българската държавност. Skandalno.net

Skandalno.net
Активен

bojinkata
Неактивен bojinkata
Hero Member
*****
Публикации: 7220
Пол: Мъж
мислите определят съдбата ти

« Отговор #407 -: (Вторник) 13 Март 2018, 10:23 »

АВСТРИЙСКИЯТ DER STANDART: БЪЛГАРИЯ: СТРАННИ СДЕЛКИ В ДЪРЖАВАТА НА ОЛИГАРСИТЕ И БЕДНОСТТА. ГИНКА ОТ ПАЗАРДЖИК Е ПОСТАВЕНО ЛИЦЕ.
ДЕР СТАНДАРТ АВСТРИЯСъс заглавие „България: Странни сделки в държавата на олигарсите и бедността“ австрийският вестник Der Standard представя случаят „Гинка Върбакова“ в контекста на повсеместната корупция и бедност в страната, пише блогът на българите в Австрия.

Случаят с продажбата на чешкото електроразпределително дружество CEZ на семейната фирма на Гинка Върбакова се оказа поредния повод за унищожителна статия, посветена на България в австрийския вестник Der Standard. Още в заглавието авторът Маркус Бернат поставя двата основни акцента – корупция и бедност в страната, председателстваща в момента Съвета  на Европейския съюз.

„България винаги е била силна театрална сцена”, пише авторът – „Гинка от Пазарджик” е новата театрална постановка, която смайва публиката през последните дни. „Човек си мисли, че всичко е свършило и точно тогава отново идва нещо такова. Те не научиха нищо”, казва австрийски инвеститор, примирил се с вмешателството на властимащите в политиката и икономиката в балканската държава”.

Статията описва подробно случая, включително с географски и битови детайли:

„Пазарджик е провинциален град в Южна България и е по-скоро познат с производството на чушки и домати. Ето че в плановете, сякаш от нищото, се появява Гинка Върбакова – 42-годишна бизнесдама от Пазарджик, която официално управлява семейното предприятие и иска  да купи най-голямото електроразпределително дружество в България – чешката компания CEZ.

„Гинка от Пазарджик”, както иронично я наричат политическите коментатори в София, е само поставено лице, което да прикрие сделката на олигарсите в България. Това е. И така си върви година след година в малката балканска държава, която за първи път пое европредседателството. Оттеглянето на ЧЕЗ, която снабдява с ток Северозападна България, включително и столицата София и най-бедните райони на страната – Видин и Монтана, вече е ясен сигнал. „Нещо върви очевидно „грешно” в България”, казва някогашния директор на чешкия енергиен концерн“.

Статията припомня и случая с австрийското дружество EVN и проблемите с ценообразуването на тока в България. Цитирани са и данни за нивото на бедност в страната.

„Подобно на ситуацията с австрийската компания от Долна Австрия – EVN, която обслужва Югозападна България, CEZ повдигна обвинение срещу България пред Международния център за уреждане на инвестиционни спорове във Вашингтон. Частните енергийни дружества се жалват от огромното вмешателство на правителството и институциите. Освен това, цената на тока се определя политически в страна, в която мнозинството от жителите след влизането преди 11 години в ЕС ставанаха по-бедни, а не по-благосъстоятелни.  Най-новите проучвания от 2016 г. показват, че 23% от населението живее под границата на бедността с 308 лева на месец (157 евро). През 2008 г., година преди влизането в ЕС, те са били 21%.

България продължава да бъде най-бедната страна в ЕС. Една голяма част от българите не получават нищо от икономическия растеж. Така средностатистическите пенсионери са на границата на бедността, а голяма част от близо 2 милиона пенсионери оцеляват благодарение на собственото производство в градините и помощ от децата им.

Корупцията, икономиката, починена на олигарси, и политиката на строги икономии, провеждана през последните години от консервативното правителство на Бойко Борисов, са основните причини за стагнацията на България, според изданието. „Някогашният бодигард на партийния и държавен ръководител по времето на социализма Тодор Живков се оказа устойчива фигура в българската политика”.

„България е и политическо изключение в ЕС. Според бившия министър на правосъдието Христо Иванов, цитиран в статията, в страната в действителност няма ляво и дясно крило, а разделението Изток или Запад, Москва или Брюксел е значително по-важно. Докато Социалистическата партия няма вече нищо социалистическо в себе си, а се превръща в консервативна партия за застаряващи, обърнати към миналото членове, Борисов имаше възможността да доразвие модела на власт от Живково време – бюрократичен елит, който знае как да използава апарата на властта и имитира прилагане на законите, но следвайки своята собствена логика.

Междувременно „Гинка от Пазарджик” преговаря с CEZ в Прага. Между 320 и 340 млн. ще струва чешкото дружество в България – шест пъти повече от годишния оборот на семейната фирма на Гинка Върбакова Инерком, която се занимава с недвижими имоти и фотоволтаици. Предварителният договор е подписан, правителството се прави на изненадано, а имената на олигарсите, които разполагат с парите и ще искат да бъдат новия собственик, вече циркулират.

Все още не е ясно колко точно ще струва тази нова театрална постановка на страната“.

Afera.bg
Активен

bojinkata
Неактивен bojinkata
Hero Member
*****
Публикации: 7220
Пол: Мъж
мислите определят съдбата ти

« Отговор #408 -: (Петък) 16 Март 2018, 10:29 »

 Диктатура на мафията! Стотици хиляди български семейства бяха разорени и прокудени от родината им от тази престъпна банда https://bultimes.com
Автор: jivko1128

 Диктатура на мафията! Стотици хиляди български семейства бяха разорени и прокудени от родината им от тази престъпна банда Публикувано на 15.03.2018 в България
image
Майната им на ЧЕЗ, десетките хиляди български фирми, които бяха смачкани от Буда и копоите му платиха жестока цена!

Председателят на надзорния съвет на ЧЕЗ каза в прав текст, че Бойко Борисов искал ЧЕЗ да се махне от България и затова компанията е била принудена да се оттегли.

И всички като че ли бяха изненадани!

За десет години десетки хиляди бизнеси и фирми в България бяха смачкани, рекетирани и обирани от мафията на Буда, Цецо, Пеевски и копоите им – депутати, областни управители, кметове, областни координатори и всякакви мутрагени и боклуци!

НАП, Инспекция по труда, митници, НОЙ, полиция, про*уратура, ДАНС, всички тези служби и институции бяха превърнати в репресивен апарат за рекетиране и изнудване на бизнеса и мачкане на неудобните.

Унищожиха малкия и среден бизнес, олигарсите превзеха държавата. По места всеки, който не се отчита на местния герберски феодал бива смачкван. Всеки, който не играе за ГЕРБ на избори бива разкатаван от ревизии и проверки. Всеки! Печатници, шивашки предприятия, колбасарски цехове, мандри и фурни, всички плащат на мафията! С пари, суджуци, кашкавал, телевизори, кой с каквото има, само за да оцелеят!

Диктатура на мафията! Стотици хиляди български семейства бяха разорени и прокудени от родината им от тази престъпна банда. Свинете са ненаситни. Живот има само за слугите им, за техните обръчи от фирми. Пеевски, Борисов, Гергов, Минев и компания, в техните джобове потънаха милиарди от обществени поръчки. Милиарди от държавния бюджет и еврофондовете. Дебелите стават все по дебели, а народа чезне!
Изгониха и чуждите инвеститори, тръгват си дори и полумафиотски компании като ЧЕЗ, защото им писна от рекета на свинете. И защото станаха неудобни.

Сега Буда протяга ръка към западните Балкани. Нови реки от еврофондовете ще потекат към тях и мутрата вече е направил схемите за точене. В България ресурса за крадене вече свършва, държавата е оглозгана. Злото ни изпива като гаден тумор! И още не е късно. Още можем да се преборим със злото. Вече няма какво да губим.

Има и хора свободни, които не са се пречупили и не са се предали и те ще поведат.

БОЕЦ водим тази битка! Иначе просто ще угаснем. Бавно и мъчително. Не можем и няма да го позволим.

Лидерът на БОЕЦ Георги Борисов Георгиев


Управляват ни най-гнусните и долни престъпници, които историята ни познава

image
Georgi Borisov Georgiev Десети ноември 2017г. Излязох на терасата и се огледах, две трети от прозорците не светеха. Този град умираше. В държавата на мафията много градове имат тази съдба, а хиляди села са превърнати в призраци. На този фон гледам по новините как един член на БКП от ГЕРБ говори за червени куфарчета и … Продължете с четенето на Управляват ни най-гнусните и долни престъпници, които историята ни познава

Активен

bojinkata
Неактивен bojinkata
Hero Member
*****
Публикации: 7220
Пол: Мъж
мислите определят съдбата ти

« Отговор #409 -: (Четвъртък) 22 Март 2018, 12:44 »

НАП огласиха стряскащ факт, отвратен съм, че големите медии не го отразиха Вестник ЗОРА
Автор: nikikm К

НАП огласиха стряскащ факт, отвратен съм, че големите медии не го отразиха     Posted on March 21, 2018
НАП огласиха стряскащ факт за несъбрания ДДС. Отвратен съм, че големите медии не го отразиха. Това каза пред Фрог нюз журналистът Сашо Диков по повод пресконференцията на БОЕЦ. На нея беше огласено, че дължимото ДДС е в размер на 16 млрд. лв.

Направи ми впечатление стряскащата цифра. Впечатли ме и безумното разминаване в информацията за несъбраното ДДС между министерство на финансите и НАП. Първите са заявили, че нямат данни, а вторите, които са подчинени на първите, са я предоставили. Адмирации за шефа на НАП, че е дал информацията.

Има, обаче нещо, което буквално ме отврати. От 11 часа в сградата на БТА е имало пресконференция за БДЖ. Следващата пресконференция от 12 часа беше на БОЕЦ. Лично с очите си видях как в 12 без 3 минути, екипът на БНТ си тръгна без да остане. В 12 без 2 минути оператор на БТВ подробно снимаше яйцата, които са хвърлени по сградата на БТА. Но след това БТВ ги нямаше на пресконференцията. Човек от БиАйТи слезе в 12 без една по стълбите. Попитах го: Няма ли да останеш? А той ми рече: Никой не ми е казал.

Супер скандално е, че на тази пресконференция ги нямаше БНТ и БНР. БНТ ги нямаше и на кръглата маса за свободата на словото, организирана от съюза на издателите. Наистина не мога да си обясня. Тук не става дума, че БОЕЦ организира протест ред ВСС. Става дума за официален документ на НАП, от който е видно, че ДДС в размер на 16 млрд. лв. е натрупан от 2000-та година досега. Докато течеше пресконференцията на БОЕЦ, в залата стояха две камерки на Евроком и СКАТ и то в началото.

Видях, че в списъка на участниците са се записали колеги от Труд, Монитор и Телеграф. Интересно ми е каква ще е реакцията и гледната им точка. Ще е любопитно да се види какво ще е отношението на тези медии към шефката на НАП, огласила информацията за несъбраното ДДС. Точно този факт би трябвало да представлява интерес за всяка медия, защото касае всички хора.
Активен

bojinkata
Неактивен bojinkata
Hero Member
*****
Публикации: 7220
Пол: Мъж
мислите определят съдбата ти

« Отговор #410 -: (Четвъртък) 22 Март 2018, 19:08 »

България отново е в челото на черна класация, този път за смъртност на населението. Нашата страна е трета в света със смъртност 14,5 на хиляди, сочат данните на ЦРУ, публикувани в World Factbook за 2017 г. Класацията е доминирана основно от африкански, балкански и бивши съветски републики. От балканските държави с толкова негативен резултат може да се похвали Сърбия, която е на 8 място със смъртност 13,6 на хиляда. На първо място е южноафриканската държава Лесото със смъртност 15 на 1000, следвана от Латвия с 14,6 на хиляда. Редом до България на четвърта позиция със сходна смъртност е Литва, пише БГНЕС. В топ 10 на черната класация намират място още Украйна, Гвинея-Бисау, Чад, Сърбия, Русия и Афганистан. През последните години страната ни винаги е била сред водещите в тази зловеща класация, но за пръв път се е изкачила нагоре и вече е в челната тройка.
Активен

bojinkata
Неактивен bojinkata
Hero Member
*****
Публикации: 7220
Пол: Мъж
мислите определят съдбата ти

« Отговор #411 -: (Четвъртък) 22 Март 2018, 22:02 »

Ердоган идва в България като пълновластен господар
автор: elahikari
 Анастас Добрев
Който си мисли, че Ердоган идва в България, за да се моли за европейски визи на Юнкер и да преговаря за членство, много се лъже. Който си мисли, че Борисов прави услуга на ЕС, а не на турския султан, като го кани във Варна, значи нищо не разбира от политика. Само че слугата на двама господари често има нелека участ, па бил той и с българска закалка в метаните. Затова с наближаването на 26 март Борисов става все по-тревожен. До степен, че оня ден прибегна да апокалиптично пророчество за трета световна война, само и само да оправдае нелепата си роля на европейски сводник. Още повече, че аверът от юг не цепи басма никому и допълнително усложнява ролята му с бруталното си поведение в навечерието на варненската сгледа.
image

 

"Светът върви главоломно към конфликт, виждате вече, че политиците с имена, държави си говорят за ракети, войни и все по-реален става страхът на хората. Недалеч от нашата граница Турция води война. Апелирам дипломацията и ние да направим всичко необходимо да решим кризата с дипломатически средства", рече оня ден Борисов, изобразявайки гълъб на мира. И всичко това, за да обясни, че и на него не му е „най-приятното“ да организира такива срещи (с Ердоган). „Огромна разправия, труд и армия от хора се занимават с това“, изохка посредникът. Но обясни, че се е нагърбил с тая тегоба с едничката цел да продължи да работи споразумението между ЕС и Турция за сдържане на бежанците. Защото: „Представете си 200 000 тук, представете си ги след това в Австрия“, синтезира дипломацията си българският премиер, хем да посплаши малко гостуващия по това време у нас австрийски канцлер *урц, дето все му се зловидят мигрантите.

 

Тъкмо Борисов натамъни работата и сглоби геополитическия пъзел, и ето че откъм Босфора пак се чу тътен. Ердоган обяви на висок глас, че идва във Варна не да проси европейска милост, а решително да си поиска обещаните от ЕС пари за бежанците. Дори се закани да сложи на масата най-силния си коз: снимки на всички бежански лагери в Турция. Демек – ако не платите, ги пускам. И тогава Меркел да ви е на помощ!

 

"Ако ще давате финансова помощ за бежанците, направете го! Ако не, бъдете честни с нас“, бяха думите на Ердоган.

 

image

Във Варна турският президент ще разговаря с председателя на ЕК Жан Клод Юнкер, с председателя на Европейския съвет Доналд Туск и с председателя на Европейския парламент Антонио Таяни. Снимка: Ройтерс

 

Кой на кого какво дължи – така и не стана ясно. През 2015 г. ЕС обеща на Турция финансова помощ в размер на 9 млрд. евро за справяне с мигрантската криза. Подписано беше и споразумение под егидата на Меркел. Сметката на ЕС беше проста -„пари срещу спокойствие“. Първият транш от 3 млрд. евро трябваше да е преведен до началото на 2018 г. Ако се вярва на Ердоган това, изглежда, не се е случило, щом сега си иска парите.

 

Европа е напълно зависима от турския президент и той го съзнава. Затова сметката последно ще я пише той. Ако ли не – пуска бежанските шлюзове. Засега България е на завет, понеже турската страна изпуска контролирано потока към големия си враг Гърция, но ако Европа развали рахатлъка на Ердоган, скоро вълната може да ни залее. От това най-много се бои Борисов, който е наясно що за разграден двор му е държавата. Но вместо да я потегне, безотговорно повери националната сигурност в ръцете на Турция. Затова сега охотно приема унизителната роля на посредник между двама циници, които взаимно си извиват ръцете.

 

Само че позициите на преговарящите отдавна не са равностойни. Европа така и не разбра как бе похитена, защото се отдаде доброволно на султана. При създалото се положение тя ще трябва да се моли за милост, а господарят и неговия слуга ще важничат, ще си придават фасони, ще искат да ги галят по главите и да ги наричат на галено име.

 

image

 

Ердоган идва да си вземе своето, а не да преговаря. И да нагледа „душевните“ си граници, разбира се. Турският президент, казват, щял да посети новострояща се джамия у нас, нищо чудно и до Кърджали да отскочи, ако толкова го тегли душата. Въобще, визитата рискува да придобие държавен характер.

 

Де да беше само това. Военните успехи на Ердоган в сирийския град Африн внасят допълнителен смут в навечерието на това, и бездруго, скандално посещение. Лицемерна Европа, която иначе толкова страда за убитите сирийски деца в Източна Гута и Алепо, сега ще трябва да стисне кървавата ръка на убиеца на невинни деца в Африн. Че и да му плаща на всичкото отгоре. Да преговаря с него, да го моли. Да забрави за десетките хиляди журналисти, преподаватели, интелектуалци, хвърлени в турски затвори. Да преглътне обидните му тиради по свой адрес. Да забрави за „демократичните ценности“, „правата на човека“ и прочие алабализми от пропагандния арсенал за глупаци. Въобще, задава се един крайно унизителен спектакъл, чието конферансие ще е българският министър-председател. А външният ни министър ще разнася шербет. Къде си, дядо Вазов?!

 

Впрочем да сте чули ясна позиция на ЕС за незаконната турска окупация в северна Сирия? За разлика от Крим, за който ни проглушиха ушите. Няма дори обичайната "загриженост" в такива случаи. Явно за военните подвизи на Тайпи се ползва двоен аршин.

 

Българският народ, все още подвластен на вехтите учебникарски „стереотипи“ за петвековното турско робство, няма как да одобри тия теманета пред Ердоган. „Османското му присъствие“ ще накара да трепнат по-родолюбивите български сърца и да се обърнат срещу гостоприемника. И Борисов знае това. Затова му трябва спешно „трета световна война“, ако трябва дори ще я измисли, белким намали политическата щета. Каквото и да направи, обаче, лошото впечатление от разгащването ще остане.
Активен

bojinkata
Неактивен bojinkata
Hero Member
*****
Публикации: 7220
Пол: Мъж
мислите определят съдбата ти

« Отговор #412 -: (Вторник) 27 Март 2018, 12:16 »

ВЪВ ВАРНА БОРИСОВ ОБСЛУЖИ ТУРЦИЯ, ЕРДОГАН СИ ТРЪГНА КАТО ПОБЕДИТЕЛ, ЕВРОПА Е УНИЗЕНА ОТ ЕДИН ДИКТАТОР
елдоган и борисовДнес правителствени коментатори, социолози на повикване и посланичката ни в Турция шестват по медиите и хвалят до небесата геополитическия триумф на Бойко Борисов. И ако не бе Алекс Алексиев, единствен нарекъл Ердоган диктатор и окупатор, щях да повярвам, че сме първият турски вилает в Европейския съюз.

Слава Богу, че Алексиев е бивш служител на ЦРУ и никой не смее да му запуши устата. На български критик на Ердоган Би Ти Ви никога нямаше да даде думата. Освен на генерал Тодор Бояджиев, обилно полял с шербет дипломатическия гений на неукия ни премиер. Колкото и да е странно, в „Тази сутрин“ българският отдел на ЦРУ изнесе урок по геополитика на генералите от ДС.

Ето фактите за варненския провал на Бойко ефенди:

На пресконференцията в резиденция „Ексиноград“ нито един български журналист не посмя да зададе най-важния въпрос на Ердоган: Има ли териториални претенции към България и наистина ли за него Кърджали е турска територия? Това бе колосално падение за родното новинарство, доказващо, че свободата на словото в Турция и България е на едно ниво. Което означава, че Борисов е огледален образ на диктатора Ердоган. Който мисли обратното, да си спомни съдбата на телевизия BiT, която от трибуна на свободното слово се изроди в правителствен будоар.

Борисов се похвали, че смело поставил пред Ердоган всички спорни въпроси в двустранните отношения – и за имотите на тракийските бежанци, и за намесата на Турция във вътрешните ни дела. Но страхливо си призна, че отговорът на султана бил зашеметяващ. Защото турските контрапретенции са чиста проба агресия. За да признае вината си за клането на 60 000 тракийци и прогонването на 280 000 българи, Ердоган нагло иска да турцизираме България. Сиреч, да осеяме страната си със стотици джамии, да платим стотици милиони за пенсии на изселниците и поставим знак на равенство между петвековното турско робство и петгодишния Възродителен процес…Понеже нито един новинар не намери смелост да пита Ердоган що за наглост е това, турският президент си тръгна от Варна като победител във вербалния дуел с българския домакин.

В нито един момент от варненската си визита Ердоган не се отрече от териториалните си претенции към България, Гърция и Кипър. Това бе османски шамар не само за София, Атина и Никозия, но и за Европейския съюз, който е безсилен да озапти един тиранин в собствената си страна и агресор към съседите си.

Говорим ли за турската агресия, неизбежно стигаме до Сирия. Погазвайки международното право, както и Хартата на ООН, вече втора седмица турската армия води боеве на сирийска територия. Вместо да свика спешно заседание Съвета за сигурност на ООН, ЕС се прегръща с човек, чиито ръце са оцапани с кръвта на децата от Африн. За срам на всички европейци, нито Юнкер, нито Туск порицаха турската война срещу сирийските кюрди, наричани от Ердоган терористи. Това ли са прехвалените европейски ценности и стандарти за хуманизъм и човешки права?

Борисов се похвали, че главната цел на срещата – спиране на мигрантската вълна, била постигната. Свещена простота! Не Европа е зависима от Турция за бежанците! Точно обратното – 60 процента от турската търговия е с европейците. Ердоган не може да изнудва ЕС с бежанците, защото Брюксел за часове ще фалира турската икономика, затвори ли пазарите си за турските стоки. А и наистина ли на турска територия има 3 милиона бежанци? Не са ли в пъти по-малко, питат все повече европейски медии, с основание съмняващи се в турската статистика, непотвърдена от нито една институция в Брюксел.

Унижение за Европа бе и отказът на Ердоган да освободи задържаните гръцки войници, преминали по невнимание гръцко-турската граница. Като слаб ученик, Юнкер измънка, че е добре Турция да пусне гръцките военни преди Великден. Е, що за съюз е Европейският съюз, щом не може да освободи от турски зандан двама войници на съюза?

Връх на дипломатическата дързост бе пледоарията на Ердоган за еврочленство. Час по-скоро трябва да започне обсъждане на преговорните глави за присъединяването ни към Евросъюза, натъртено заяви турският президент. Да говориш за отваряне на преговорни глави с ЕС, докато армията ти сваля главите на кюрдите в Сирия, е скандал. Но още по-скандално бе пригласянето на Юнкер, който акламира турския поход към Брюксел. Всъщност, забравил ли е Юнкер негативната позиция на неговата ЕНП за турското еврочленство? Или си въобразява, че в оставащата му година до края на мандата му като шеф на Еврокомисията ще вкара Турция в ЕС през главата на Меркел, Макрон и *урц? През главата на Борисов Турция вече е в ЕС.

През 1444 година, в битката при Варна, християнските войски, водени от полякът Владислав III и унгарецът Януш Хунияди, претърпяват съкрушително поражение от ордите на Мурад II. И България остава под турско робство.

Пак във Варна, през 2018-та полякът Доналд Туск и гражданинът на Люксембург Жан-Клод Юнкер отново капитулираха пред турския султан. Но сега българите сами си изтъкаха бялото знаме.

Велизар Енчев
Активен

bojinkata
Неактивен bojinkata
Hero Member
*****
Публикации: 7220
Пол: Мъж
мислите определят съдбата ти

« Отговор #413 -: (Понеделник) 02 Април 2018, 14:46 »

Защо полицаи съставиха акт на тази възрастна жена https://www.lentata.com/
Автор: nikikm

Защо полицаи съставиха акт на тази възрастна жена Актуално 01.04.2018 Една снимка, репортажна, обикаля социалните мрежи тия дни. В кадъра се вижда една възрастна жена, седнала на пейка в парк, която е в компанията на двама униформени полицаи.

 image
Любомир Кольовски, Фейсбук:

Една снимка, репортажна, обикаля социалните мрежи тия дни.

В кадъра се вижда една възрастна жена, седнала на пейка в парк, която е в компанията на двама униформени полицаи.

Жената продава няколко връзки мерудия, а за сергия й служи един кашон.

image

В текста под снимката се разказва, че полицаите съставят акт на злощастната възрастна жена, която вероятно не притежава необходимите разрешителни, лицензи и други необходими документи и е в жестоко нарушение на закона, защото търгува прозведената от самата нея мерудия, но това е незаконно.

Полицаите сигурно са в правото си да накажат с глоба тая женица, която едва ли изпитва удоволствие от това, че немотията и нищетата са я принудили да излезе с кашона и мерудията си, за да закърпи мизерния си бюджет.

Тая снимка ме потресе до такава степен, че дни наред не намерих сили да я коментирам. Знаете ли защо?

Защото тия полицаи за мен не само не са хора, ами не са и човеци. Колкото и да са прави и колкото и добросъвестно да изпълняват задълженията си. И си зададох няколко въпроса:

1. Колко жилища са обрани, докато тия държавни служители пишат акт на една неспособна да се защити по никакъв начин възрастна жена?

2. Колко магазинчета и банкомати са разбити през това време?

3. Колко кубика дърва са изсекли циганите примерно в Западния парк, докато блюстителите на закона съставят акт на жената?

4. Колко наркотици са били продадени от наркодилърите на децата в близкото училище?

5. Защо с писането на този акт за незаконна търговия с мерудия са ангажирани цели двама служители на МВР, които са на бюджетна заплата и на които ние, данъкоплатците, плащаме и осигуровките?

6. Дали началниците на тия добросъвестни милиционери знаят колко пъти подчинените им са си затваряли очите и не са предприемали никакви действия, докато са били свидетели и очевидци на други нарушения и престъпления?

7. Министърът на вътрешните безобразия и неговият премиер запознати ли са с изобразеното на снимката?

8. Наясно ли са депутатите и министрите с това АБСОЛЮТНО ПАДЕНИЕ на държавната институция МВР, която не може да гарантира сигурността на нито един гражданин, данъкоплатец, избирател и обитател на тая дива територия?

9. Съществуват ли в тестовете за назначаване на длъжност полицай критерии за коравосърдечност и антихуманност?

И така нататък...

ОТВРАТЕН СЪМ!

http://nikikm.blog.bg/politika/2018/04/01/zashto-policai-systaviha-akt-na-tazi-vyzrastna-jena-https-ww.1601874
Активен

bojinkata
Неактивен bojinkata
Hero Member
*****
Публикации: 7220
Пол: Мъж
мислите определят съдбата ти

« Отговор #414 -: (Вторник) 03 Април 2018, 11:19 »

ГЛЕДАЙТЕ, БЕ, КРАДЛИВИ УПРАВЛЕНЦИ! КАК МЛАД МЪЖ НАХРАНИ ЖЕНИЦА, КОЯТО НЯМА ПАРИ ЗА ХЛЯБ! /ВИДЕО/
БЪЛГАРИЯГЛЕДАЙТЕ, БЕ, КРАДЛИВИ УПРАВЛЕНЦИ, ГЛЕДАЙТЕ!  ДОКЪДЕ ДОКАРАХТЕ БЪЛГАРИЯ!

21 ВЕК. ДА ВИ ТАКОВАМ ЕВРОПРЕДСЕДАТЕЛСТВОТО!

ЕТО Я ИСТИНАТА ЗА БЪЛГАРИЯ!:

„Не търся слава… Нито се хваля…

Искам да покажа, на тези които не са подавали ръка, колко е лесно, колко е просто и колко много можеш да зарадваш и стоплиш нечия душа…

Бъдете добри хора, струва точно 0 лв. !!!

Лака Шопов“
http://afera.bg/%D0%B3%D0%BB%D0%B5%D0%B4%D0%B0%D0%B9%D1%82%D0%B5-%D0%B1%D0%B5-%D0%BA%D1%80%D0%B0%D0%B4%D0%BB%D0%B8%D0%B2%D0%B8-%D1%83%D0%BF%D1%80%D0%B0%D0%B2%D0%BB%D0%B5%D0%BD%D1%86%D0%B8-%D0%BA%D0%B0%D0%BA-%D0%BC.html
Активен

bojinkata
Неактивен bojinkata
Hero Member
*****
Публикации: 7220
Пол: Мъж
мислите определят съдбата ти

« Отговор #415 -: (Сряда) 18 Април 2018, 19:08 »

Да живеят Сотир, Иван, Пламен и про*уратурата им! И бурките с белезници! https://frognews.bg/
Автор: nikikm

Да живеят Сотир, Иван, Пламен и про*уратурата им! И бурките с белезници!   image   Доста неща сме видели и преживели, но досега не бяхме виждали разпитващ - дансаджика с бурка. Служебна бурка. Само очичките й се виждаха на момата под черния плат, докато разпитваше арестуваната кметица на Младост. Часове наред, както се полага на една уважаваща себе си власт. Десислава Иванчева, бе арестувана зрелищно, пред очите на десетки смаяни граждани. За целта съвсем правилно бе блокирана половин София. Задръствания, сирени, качулки въоръжени до зъби. Браво.Някои предположиха, че се снима филм за атентата срещу Търговския център в Ню Йорк. Вярно хаосът беше същият, но в небето не се мяркаха самолети с терористи…
 Съмненията бързо бяха разсеяни след като на сцената се появиха шефът на Специализираната про*уратура Иван Гешев и командваните от него звена, части, отряди и спецподразделения. Момчетата и техният вожд дадоха всичко от себе си.

 Получи се истински спектакъл от голям мащаб. С такъв ръководител, верен последовател на Цацаров, няма как да е иначе. Надминати бяха ненадминатите акции на Цветан Цветанов. Учениците надминаха своя учител. Мило е. Нямаше го на терен само Пламен Георгиев от НПКОНПИ - българският Кьовеши - с извинение към него, щото Кяовеши е една прехвалена кифла та знае ли се... Но духът на Пламен бе там, на улицата, тротоара, до качулките, милите. Там беше.

 Слава богу, че от ГЕРБ и про*уратурата се сетиха да пратят по тв студията всичките трима стари врагове на кметицата на „Младост“ за да кажат истината за нея. Честно и открито. Защото, нали, няма как някой да спечели избори срещу ГЕРБ и да е чист. Няма такъв случай няма и да има. Дума е дадена.

 Ако наш дразни ръководството – бум-бум и готово. Ако е външен – пак бум-бум, но чрез ДАНС, про*урори и данъчни. Някои смятат тези начини за недемократични. Помислете, обаче, как народецът да бъде научен да си знае мястото? Как да се обясни на разни бизнесмени и отворковци, че държавата е силна и като им се стовари… Затова са и тези сцени по улиците – да се онагледи теорията. Просто измислено, но гениално! Браво вратлета! 

 Някакви мамини синчета и момиченца вият в мрежата като пожарни: полицейско насилие, институционална криза, диктатура! Не, ред и сигурност е. Стабилност.

 Сега… Чух гласове, че шефът на спецпро*уратурата Иван Гешев се държал и приличал на Ягода и Ежов, момчетата на Сталин и Ернст Лауц – про*урорът на Хитлер. Мисля, че е прекалено. Първо, Ягода е бил с мустак, Ежов се е женил за еврейка журналистка, а Лауц е имал коса. Вярно и Гешев има съпруга, но тя не е еврейка и е световен рекордьор по бързо завършване на висши образования. Наистина.

 Така, че не по този начин с Гешев. Човекът си има проблем и той се казва Борислав Сарафов – трябва да го пребори за мястото на Цацаров. И как, ако не с демонстрация на спазване на човешките права. Такива са някои кадри на Школата в Симеоново. Не иронизираме – възхищаваме се.

 image

Дансаджийка с бурка вежливо кани Иванчева да се настани удобно в служебна кола на службите...                                                 

Снимка: БГНЕС

 Главният про*урор Цацаров и дългата му ръка Гешев са хора, известни със своята принципност, неподкупност и независимост от Бойко Борисов и Делян Пеевски. Последното подчертаваме дебело. Това са стълбовете на справедливостта.

 Десислва Иванчева е враг на народа! Ако рекат, разследващите ще открият под дюшека й хероин, а в мазето контрабандни цигари. Но не на „Булгартабак“, разбира се. Не са рекли – не са намерили. Правят го за благото на всички българи и разцвета на Родината! Истински патриоти!

 Да живее Цацаров – рицарят на истината и закона!

Да живее Гешев – оръженосецът на рицаря на истината и закона!

Да живеят дансаджии и най-вече тези с бурки!

Да живее и пребъде във вековете делото на вожда и учителя на българския народ Бойко Борисов!

Да крепне и процъвтява Делян Пеевски – човекът, който промени България!

Да живее и Деската Атанасова от Русье, която вече пее в телевизионни шоута! Тази велика жена изрече култовата фраза след ареста на Иванчева: „ДСБ, Кадиев, Зелените, имате ли коментар за фризьорката с белезниците? Licht! Mehr Licht!“ Така рекло Десьиту. Нашето Десьи…

Да живеят медиите на Шиши - царството на свободното слово!

 Благодарско и на Антон! Не партизанинът, дето го били три дена, а Антон на ГЕРБ, който знаеше сумата за подкуп на кметицата, преди още да е преброена от държавните бурки. И Канал 3 знаеше. Явно се имат с режисьора или сценаристите.

 Призоваваме всички българи на спонтанни митинги в подкрепа на про*уратурата и кабинета. Чрез показни арести, белезници и качулки – към пълна победа на демокрацията! И пишете до медиите, пишете, за да се види и чуе народната любов.

А също и да заклеймим родителите на деца с увреждания, които нарочно направиха платен протест с черни балони за да отвлекат вниманието от триумфа на про*уратурата и леко брадясалия от грижи премиер. Да кажем "баста" и на президента Радев. Льотчик, не се опитвай да злепоставяш Боби, щото имаме доказателства, че докато си летял из облаците си псувал... Знаем те, наблюдаваме те.

 Верни фенове на Цацаров, Гешев, Пеевски, Борисов и Цветанов, пожелали анонимност. Между тях и неколцина анонимни аклохолици.

Активен

bojinkata
Неактивен bojinkata
Hero Member
*****
Публикации: 7220
Пол: Мъж
мислите определят съдбата ти

« Отговор #416 -: (Неделя) 22 Април 2018, 09:17 »

МОЩНО ОСВИРКАХА ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ НА КОНЦЕРТА НА СИЛВИ ВАРТАН
ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВМного се извинявам, че вместо да споделя радостта си от един незабравим концерт на Силви Вартан в НДК, ще трябва да ви съобщя за наглостта на един човек. Този човек, именуващ се Цв. Цв., се опита да развали накрая настроението на 5000 души, дошли да чуят една голяма изпълнителка.

Та този Цв. Цв. поискал да му се прочете приветствието към Силви…

Ако знаете как реагира само залата – С МОЩНО ОСВИРКВАНЕ ПРЕЗ ЦЯЛОТО ВРЕМЕ. Залата дори не позволи на диктора да прочете докрая приветствието му. Но имаме „новина“ – ОСВИРКАХА ЦВ. ЦВ. Ето това е.

Мариела Балева
Активен

bojinkata
Неактивен bojinkata
Hero Member
*****
Публикации: 7220
Пол: Мъж
мислите определят съдбата ти

« Отговор #417 -: (Сряда) 02 Май 2018, 18:44 »

Сайтът https://zname365.com публикува извадка от СРС по делото срещу кметицата на Младост Десислава Иванчева. Препечатваме материала едно към едно:

„Ето защо крият СРС-тата – Фандъкова ултимативно: Или взимаш парите, или аз ще подпиша, вместо теб…

Скандалът с кметицата на Младост ще се превърне в лебедовата песен на властта, ако се окажат верни последните изтекли информации.

Според честни, и възмутени от случващото се, служители на Комисията за борба с корупцията, на СРС-тата около Иванчева действително са “светнали” много неща, и те засягат най-висшите етажи на властта. Това е причината въпросните СРС-та да се крият, и дори 2 съдебни състава да не могат да ги видят.

До редакцията ни достигна свален текст от записите. Пускаме го без редакции:

Разговор между Петко Дюлгеров (бивш кмет на Младост от ГЕРБ, съратник на Фандъкова) и Десислава Иванчева:

“ПД: …Тя ще пусне преписката направо от общината, не можеш да я спираш до безкрай.

ДИ: Аз не искам да я спирам до безкрай, искам само като другите – да оправи някоя градинка или детска площадка. Тая система работи.

ПД: Работи, но това си е изнудване. Караш ги да правят нещо, което не им е задължение.

ДИ: Е, иначе кварталът на какво прилича? Всеки строи и зарязва всичко. Пълна свинщина. Нека тия милионери да направят нещо за хората.

ПД: Както и да е, Ваклин си е опекъл работата в ГЕРБ. Той познава и Борисов. Разбрали са се. Фандъкова може да подпише вместо теб.

ДИ: Ами да подписва, таман на изборите ще покажа на народа кой бетонира квартала.

(следва малка пауза)

ПД: Виж сега, кметицата не иска да се карате. Ваклин вече е готов с парите. Ако не подпишеш ти, Фандъкова ще подпише. Може да вземеш част. Пък ако искаш, после с тях поправи някоя площадка.

ДИ: Да взема подкуп, и с него да поправям площадките?

ПД: Ами то е същото – дали го взимаш и ти ги оправяш, или направо Ваклин ще ги оправи, каква е разликата? Щом си толкова честна, ето така направи – и няма да се скараш нито с Фандъкова, нито с никой. Всички ще са доволни.

(следва пауза)

ДИ: Правете каквото искате, аз парите няма да ги пипам. Ще му подпиша преписката, ти си носи парите на Фандъкова.

ПД: И нея ли да убеждавам да строи площадки? Нали знаеш, че в тая партия каквото влезе, не излиза. Ако не вземеш твоя дял, няма да има площадки.

(следва пауза)

ДИ: Добре, взимай парите, като свършим всичко, ще видим какво ще правим с тях…”

Това е записът, свален в текстов вид. Само това ни предоставиха. Вероятно има и други разговори, а и в този има допълнителни част.

Но със сигурност стават ясни доста неща. На първо място, защо ще се дава подкуп на дребен районен кмет, като Фандъкова може да направи същото. Очевидно подкупът е при големия кмет, при който е реалната власт.

Става ясно и, че Иванчева склонява да подпише, защото няма друг избор – и без нея строежът ще мине.

А парите очевидно не са докосвани от нея, защото тя още се чуди да взема ли нещо.

От записа не става ясно кой какъв дял би взел. Т.е. от тези 70 хиляди евро, колко са за Фандъкова и колко за Иванчева и нейните площадки.

https://zname365.com“
http://afera.bg/%D1%81%D0%B0%D0%B9%D1%82-%D0%BF%D1%83%D1%81%D0%BD%D0%B0-%D0%B8%D0%B7%D0%B2%D0%B0%D0%B4%D0%BA%D0%B0-%D0%BE%D1%82-%D1%81%D1%80%D1%81-%D0%BF%D0%BE-%D0%B4%D0%B5%D0%BB%D0%BE%D1%82%D0%BE-%D0%B8.html
Активен

bojinkata
Неактивен bojinkata
Hero Member
*****
Публикации: 7220
Пол: Мъж
мислите определят съдбата ти

« Отговор #418 -: (Неделя) 06 Май 2018, 12:24 »

Карбовски попиля Борисов: Всеки, който днес ви се подмазва на екрана и от офисите – утре ще ви рита в лицето! http://www.budnaera.com/
Автор: nikikm

Карбовски попиля Борисов: Всеки, който днес ви се подмазва на екрана и от офисите – утре ще ви рита в лицето!   
image

Журналистът Мартин Карбовски реагира остро на изказването на Бойко Борисов днес по Нова, че свободата на словото била проблем на собствениците на медии. Ето какво написа Карбовски в lentata.com:
“Борисов каза нещо зловещо днес по Нова. Каза, че е мой проблем да съм свободен журналист. Жалко, че вече не ми дава на мен интервюта. Защото щях да го попитам ясно:

Кое е мой проблем, след като ме съди общински съветник на ГЕРБ?

Богаташ, с охранителни фирми и местен феодал се обиди заради снимка, взета от интернет, на която не изглежда добре. Мой проблем ли е, че плащам вече три години на адвокати заради суетата на Борисовия подопечен?

Казва се Чавдар Вълев, искам да знаете господин премиер. Ваш човек ме притиска. За нищо. Поне да го бях разследвал, мамка му. Това е публичният Ви образ.

Кое е мой проблем, след като ме съди БХК за неясни формулировки като реч на омразата, дискриминация и прочие либерални идиотщини? Мой проблем ли е, че някой плаща на БХК грантове и те съдят мен, щото те, а не българите определят кое е свобода на словото?

Мой проблем ли е, че днес работя, за да си плащам адвокатите, които трябва да отговорят нещо официално на някакви обидени хомосексуалисти? По Ваше време последните години обидените хомосексуалисти станаха твърде много. И мисля, че Вие ни създадохте този проблем.

Кое е мой проблем, господин Борисов – че по мои договори с подизпълнител на Нова телевизия за около шестотин лева вече пет години ме влачат по съдилища и искат неустойка повече от един милион лева?

Пиша Ви цифрите с думи, за да разберете, че 111 (сто и единадесето) място в класацията на свободата на словото е в резултат на Вашата работа с медиите. Журналисти изчезват от екран без обяснение – дали това е наш проблем, господин премиер?”, написа Карбовски.

И допълни, че е свободен човек, който обаче има проблем, когато професията е мачкана до неузнаваемост в лицето на Васил Иванов и Ани Цолова.

“Но това е Ваш проблем, Вие го създадохте. Като резултат всеки, който днес Ви се подмазва на екрана и в офисите на медиите – утре ще Ви рита в лицето. Помнете ми думата, господин премиер. Не сте прав и явно няма кой да ви го каже”, каза още Карбовски.

Активен

bojinkata
Неактивен bojinkata
Hero Member
*****
Публикации: 7220
Пол: Мъж
мислите определят съдбата ти

« Отговор #419 -: (Сряда) 09 Май 2018, 14:36 »

Нови разкрития на БОЕЦ: Разобличават Горанов в лъжа и изготвяне на документи с невярно съдържание https://bultimes.com
Автор: nikikm

Нови разкрития на БОЕЦ: Разобличават Горанов в лъжа и изготвяне на документи с невярно съдържание Публикувано на 09.05.2018 в България image Loading...

В четвъртък,10.05.2018г. в 11.00ч, в Пресклуба на БТА, София, на пресконференция, БОЕЦ ще представим публично отговорите, получени по Закона за достъп до обществена информация от Министерството на финансите и Национална агенция по приходите (НАП) и други институции.

Те са във връзка с допълнителни данни, които поискахме по скандала с несъбрания Данък добавена стойност (ДДС) в размер на повече от 16 милиарда лева (ДДСгейт) както и документи уличаващи финансовият министър Владислав Горанов в лъжа и изготвяне на документи с невярно съдържание.

Това се казва в съобщение на организацията. От там допълват: Ще чуете как реагираха на нашите сигнали упълномощените институции в България и в Европейския съюз и какви са последствията от скандалните разкрития.

Ще ви представим лица и документи, които свидетелстват за схемите, по които в България се краде ДДС, както и за скандалните обвързаности на местните и национални институции, когато прикриват кражбите и разпъват чадър на крадците.
 

От първо лице ще чуете историята на бизнесмен, чиято фирма (една от най-големите в млекопреработвателния бранш) е открадната от съдружника му, след като потърпевшият поискал сметка за източено ДДС и сделки, неотразени в счетоводните документи. Със скандални подробности, той е готов да говори за укриване на данъци, криминална обвързаност между данъчни, полиция и магистрати. Ще чуете как в България изчезват образувани вече дела, как се палят къщи на неудобни бизнесмени и как добрите връзки във властимащите могат да ти помогнат да скриеш всяко престъпление – от кражба на ДДС в огромни размери, до класическо рейдърство и палеж.

ГД „БОЕЦ“ ще обяви и бъдещите си действия – както по аферата ДДС, така и по конкретния случай.

Ще отговорим на всички въпроси и отново ще докажем, че България се управлява от мафия, превзела всички институции и власти.

Споделете и разпространете за да дадем гласност на тези действия, разобличаващи престъпната и мафиотска същност на управляващата ни партийна клика! / FROG NEWS
Активен

bojinkata
Страници: 1 ... 26 27 [28] 29   Нагоре
  Изпечатай  
 
Отиди на:  


Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2011, Simple Machines  Theme KurtLarVaDisi
© Copyright 2012 - 2018 XCOMBG.NET

конспирация манипулации езотерика окултизъм НЛО извънземни духове сънища окултен конспиративен видения духове нематериален паранормални