Страници: 1 ... 26 27 [28]   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Политическа Партия - ГЕРБ  (Прочетена 20858 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Активен bojinkata
Hero Member
*****
Публикации: 7108
Пол: Мъж
мислите определят съдбата ти

« Отговор #405 -: (Неделя) 11 Март 2018, 19:38 »

Борисов и ГЕРБ готвят нова Електро-ШОКОВА Терапия! Отвличат вниманието ни със скандали! Виж Тук:
Автор: zahariada


  Борисов и ГЕРБ готвят нова Електро-ШОКОВА Терапия! Отвличат вниманието ни със скандали! Виж Тук:

В последно време правителствени емисари и щатни говорители на ГЕРБ панически се опитват да ни убедят, че нямало да има увеличение на цената на тока.

Депутатът от ГЕРБ Валентин Николов, например, категорично ни уверява, че КЕВР нямало да разреши самоволно вдигане на цената. А държавата пък щяла с всички възможни средства да се противопостави на исканията на ЕРП-тата за вдигане цената на тока.

image

Само че, господа, вие страшно много сте се объркали.Защото едно говори Валентин Николов, а съвсем друго казва енергийната министърка в оставка Теменужка Петкова.

Тя твърди, че вече били готови промените в закона за енергетиката. които били в посока „либерализация в пазара за електроенергия“. При това положение ние от Skandalno.net питаме: След като „либерализирахме“ всичко в България и му турихме „пазарни“ цени, това подобри ли по някакъв начин битието на обикновения българин?

Не, не и пак – не! Точно обратното. Откак „либерализираме“ и правим „пазарни“ цените на стоките, България се превърна в най-бедната държава не само в Европа, но и в целия свят.

Защото какво означава либерализацията, за която ломоти министър Петкова? Това значи, че между държавата, която произвежда огромната част от електроенергията и поддържа цялата електропреносна мрежа и потребителите, ще се настанят нови „търговци на енергия“, освен вече познатите ни ЧЕЗ, ЕВН и „Енерго-ПРО“.

Това значи, че нови лапачи ще се борят да измъкнат и последните стотинки от джобовете ни. И всичко това ще ни се представя като голямо постижение на демокрацията.

Но ние вече отдавна знаем, че всеки посредник между държавата и стоките, които тя произвежда с труда на народа, не само че не намаляват, но и винаги увеличават цените. Както в случая ще стане с цената на тока.

Тя няма как да не се увеличи ако вместо държавата, тока започнат да ни продават разни „търговци“, събрани от кол и въже. Които всъщност са подставени лица на олигарсите и на корумпираните политици.

Та, цената на тока ще се увеличава. И не за друго, а защото евтината атомна енергия вече е почти на изчерпване в България- АЕЦ „Козлодуй“ е пред затваряне и работи само с един блок. А правителството на Борисов не иска да строи АЕЦ „Белене“, въпреки че всичко е готово за строежа. Имаме и реактори, и площадка за ядрената централа, и мощна държава като Русия, която иска да ни построи атомната централа.

На всичко отгоре Руската федерация е държавата с най-голям опит в строежа на ядрени централи, която строи такива по целия свят. На всичко отгоре Русия предлага да ни построи централата веднага, а ние да изплащаме в продължение на 20-30 години сумата на строежа.

Но… някой не иска ние да имаме евтина електроенергия.Защото това ще означава бързо развитие на българската икономика. А от мощна българска икономика нямат интерес нашите исторически врагове от Евросъюза и от САЩ, както и българските олигарси. Защото на тях пък им трябва евтина работна ръка. Хора, на които да плащат мизерни стотинки, а техния робски труд пък да им носи милиарди.

Ето защо е време да кажем на нашите правителствени чиновници, на платените слуги на нашенската и чужда олигархия, че ние не искаме просто да не се увеличава цената на тока.

Ние, господа, искаме цената на тока да падне. И то драстично! Искаме евтин ток. И евтини стоки. И евтини услуги. А това ще е възможно само ако имаме своя нова ядрена централа. Като АЕЦ „Белене“. Независимо от това колко още държави като Турция и Румъния строят свои централи. Ние си искаме наша централа. А не да купуваме скъп ток от чужди държави.

Затова Борисов задължително трябва да падне. И заради цената на тока! Skandalno.net

Автор: Иво Македонски, Skandalno.net
Активен

bojinkata
Активен bojinkata
Hero Member
*****
Публикации: 7108
Пол: Мъж
мислите определят съдбата ти

« Отговор #406 -: (Понеделник) 12 Март 2018, 09:31 »

Топ разкритие на Григор Лилов: Чрез сделката с ЧЕЗ Борисов и шайката му Източват БНБ и енергетиката по модела „КТБ“

Фискалният и валутният резерв на БНБ ще осигурят парите на Гинка Върбакова, за да може пазарджишката бизнес дама да си напазарува активите на ЧЕЗ в България. Бойко Борисов и ГЕРБ се канят да разграбят енергетиката ни по модела с източването на КТБ. Това разкри днес топ- разследващият журналист Григор Лилов. Аферата е за милиарди, а скандалът – космически!

„Разразилия се международен скандал по сделката на Гинка с чешката компания, накара чуждестранните й кандидат- инвеститори да се оттеглят. Ролята на няколкото международни финансови институции беше да придадат допълнителна тежест на пазарджишката бутафорна фирма, за да изглежда тя в очите на ЧЕЗ и пред кон*урентите си като наистина стабилен и надежден купувач, припомня Лилов. Но заради скандалите, всички чуждестранни банки се оттеглиха и сега на Гинка не й достигат „едни“ 100- 170 млн. евро, за да се разплати с ЧЕЗ (цената на цялата сделка е около 320 млн. евро, но освен нея има и банкови такси, които Гинка не може да плати без допълнително финансиране)

Българските банки, които финансират Гинка и пазарджишката й фирма „Инерком“, по закон няма как да й осигурят по- високи кредити и допълнителни пари от тези, които са й отпуснали досега. С какво разполага тя към момента: От Уникредит Булбанк, Първа инвестиционна банка, Българска банка за развитие и ОББ Гинчето е получила финансиране на стойност 260 млн. евро. И това е всичко. И това при положение, че с банковите такси и транзакции Гинка трябва да плати на ЧЕЗ над 400 млн. евро.

За да излязат от патовата ситуацията, покровителите на Гинка и истински купувачи на ЧЕЗ, за които е ясно, че са хора от правителството, са стигнали до следното решение: фискалният и валутният резерв на БНБ да бъде използван като гаранция, така че българските банки да могат да отпуснат още по- високи кредити от тези в момента (Така тези кредити ще надхвърлят 400 млн. евро). Това ще се случи чрез отваряне на депозит във всяка българска финансова институции, която иска да участва в далаверата.

„И когато бизнесът на Гинчето в закупената нашенска ЧЕЗ изгърми (както е замислено и както ще се случи със сигурност), държавата и БНБ ще платят софрата на онези, които стоят зад гърба на пазарджишката бизнес дама. Тоест на Бойко Борисов и гербаджийската му шайка“, категоричен е Григор Лилов.

Ако гореописаната схема ви звучи много позната, то наистина е така – по същият начин беше разграбена КТБ.

По същият начин ще бъде разграбен и източен всеки държавен актив в България… За да се окаже в един прекрасен ден, че ДЪРЖАВАТА Е В ТОТАЛЕН ФАЛИТ! Че Държавата ни няма никакво имущество и на практика вече НЕ СЪЩЕСТВУВА като такава. А от нея е останала само празната й територия.

Планът за унищожението на държавата е неолиберален, глобалистки… И се прилага не само в България, а във всяка страна, попаднала под окупаторския ботуш на САЩ.

Прави се с благословията на Западната олигархия!

Затова шайката на Бойко Борисов и първият му помощник Делян Пеевски е във вихъра си – крадат до безсъзнание, тъй като няма кой да им търси отговорност. Защото това е поставената им задача от Запада – да разпродават и да грабят с пълни шепи, докато не остане камък върху камък от Българската държавност. Skandalno.net

Skandalno.net
Активен

bojinkata
Активен bojinkata
Hero Member
*****
Публикации: 7108
Пол: Мъж
мислите определят съдбата ти

« Отговор #407 -: (Вторник) 13 Март 2018, 10:23 »

АВСТРИЙСКИЯТ DER STANDART: БЪЛГАРИЯ: СТРАННИ СДЕЛКИ В ДЪРЖАВАТА НА ОЛИГАРСИТЕ И БЕДНОСТТА. ГИНКА ОТ ПАЗАРДЖИК Е ПОСТАВЕНО ЛИЦЕ.
ДЕР СТАНДАРТ АВСТРИЯСъс заглавие „България: Странни сделки в държавата на олигарсите и бедността“ австрийският вестник Der Standard представя случаят „Гинка Върбакова“ в контекста на повсеместната корупция и бедност в страната, пише блогът на българите в Австрия.

Случаят с продажбата на чешкото електроразпределително дружество CEZ на семейната фирма на Гинка Върбакова се оказа поредния повод за унищожителна статия, посветена на България в австрийския вестник Der Standard. Още в заглавието авторът Маркус Бернат поставя двата основни акцента – корупция и бедност в страната, председателстваща в момента Съвета  на Европейския съюз.

„България винаги е била силна театрална сцена”, пише авторът – „Гинка от Пазарджик” е новата театрална постановка, която смайва публиката през последните дни. „Човек си мисли, че всичко е свършило и точно тогава отново идва нещо такова. Те не научиха нищо”, казва австрийски инвеститор, примирил се с вмешателството на властимащите в политиката и икономиката в балканската държава”.

Статията описва подробно случая, включително с географски и битови детайли:

„Пазарджик е провинциален град в Южна България и е по-скоро познат с производството на чушки и домати. Ето че в плановете, сякаш от нищото, се появява Гинка Върбакова – 42-годишна бизнесдама от Пазарджик, която официално управлява семейното предприятие и иска  да купи най-голямото електроразпределително дружество в България – чешката компания CEZ.

„Гинка от Пазарджик”, както иронично я наричат политическите коментатори в София, е само поставено лице, което да прикрие сделката на олигарсите в България. Това е. И така си върви година след година в малката балканска държава, която за първи път пое европредседателството. Оттеглянето на ЧЕЗ, която снабдява с ток Северозападна България, включително и столицата София и най-бедните райони на страната – Видин и Монтана, вече е ясен сигнал. „Нещо върви очевидно „грешно” в България”, казва някогашния директор на чешкия енергиен концерн“.

Статията припомня и случая с австрийското дружество EVN и проблемите с ценообразуването на тока в България. Цитирани са и данни за нивото на бедност в страната.

„Подобно на ситуацията с австрийската компания от Долна Австрия – EVN, която обслужва Югозападна България, CEZ повдигна обвинение срещу България пред Международния център за уреждане на инвестиционни спорове във Вашингтон. Частните енергийни дружества се жалват от огромното вмешателство на правителството и институциите. Освен това, цената на тока се определя политически в страна, в която мнозинството от жителите след влизането преди 11 години в ЕС ставанаха по-бедни, а не по-благосъстоятелни.  Най-новите проучвания от 2016 г. показват, че 23% от населението живее под границата на бедността с 308 лева на месец (157 евро). През 2008 г., година преди влизането в ЕС, те са били 21%.

България продължава да бъде най-бедната страна в ЕС. Една голяма част от българите не получават нищо от икономическия растеж. Така средностатистическите пенсионери са на границата на бедността, а голяма част от близо 2 милиона пенсионери оцеляват благодарение на собственото производство в градините и помощ от децата им.

Корупцията, икономиката, починена на олигарси, и политиката на строги икономии, провеждана през последните години от консервативното правителство на Бойко Борисов, са основните причини за стагнацията на България, според изданието. „Някогашният бодигард на партийния и държавен ръководител по времето на социализма Тодор Живков се оказа устойчива фигура в българската политика”.

„България е и политическо изключение в ЕС. Според бившия министър на правосъдието Христо Иванов, цитиран в статията, в страната в действителност няма ляво и дясно крило, а разделението Изток или Запад, Москва или Брюксел е значително по-важно. Докато Социалистическата партия няма вече нищо социалистическо в себе си, а се превръща в консервативна партия за застаряващи, обърнати към миналото членове, Борисов имаше възможността да доразвие модела на власт от Живково време – бюрократичен елит, който знае как да използава апарата на властта и имитира прилагане на законите, но следвайки своята собствена логика.

Междувременно „Гинка от Пазарджик” преговаря с CEZ в Прага. Между 320 и 340 млн. ще струва чешкото дружество в България – шест пъти повече от годишния оборот на семейната фирма на Гинка Върбакова Инерком, която се занимава с недвижими имоти и фотоволтаици. Предварителният договор е подписан, правителството се прави на изненадано, а имената на олигарсите, които разполагат с парите и ще искат да бъдат новия собственик, вече циркулират.

Все още не е ясно колко точно ще струва тази нова театрална постановка на страната“.

Afera.bg
Активен

bojinkata
Активен bojinkata
Hero Member
*****
Публикации: 7108
Пол: Мъж
мислите определят съдбата ти

« Отговор #408 -: (Петък) 16 Март 2018, 10:29 »

 Диктатура на мафията! Стотици хиляди български семейства бяха разорени и прокудени от родината им от тази престъпна банда https://bultimes.com
Автор: jivko1128

 Диктатура на мафията! Стотици хиляди български семейства бяха разорени и прокудени от родината им от тази престъпна банда Публикувано на 15.03.2018 в България
image
Майната им на ЧЕЗ, десетките хиляди български фирми, които бяха смачкани от Буда и копоите му платиха жестока цена!

Председателят на надзорния съвет на ЧЕЗ каза в прав текст, че Бойко Борисов искал ЧЕЗ да се махне от България и затова компанията е била принудена да се оттегли.

И всички като че ли бяха изненадани!

За десет години десетки хиляди бизнеси и фирми в България бяха смачкани, рекетирани и обирани от мафията на Буда, Цецо, Пеевски и копоите им – депутати, областни управители, кметове, областни координатори и всякакви мутрагени и боклуци!

НАП, Инспекция по труда, митници, НОЙ, полиция, про*уратура, ДАНС, всички тези служби и институции бяха превърнати в репресивен апарат за рекетиране и изнудване на бизнеса и мачкане на неудобните.

Унищожиха малкия и среден бизнес, олигарсите превзеха държавата. По места всеки, който не се отчита на местния герберски феодал бива смачкван. Всеки, който не играе за ГЕРБ на избори бива разкатаван от ревизии и проверки. Всеки! Печатници, шивашки предприятия, колбасарски цехове, мандри и фурни, всички плащат на мафията! С пари, суджуци, кашкавал, телевизори, кой с каквото има, само за да оцелеят!

Диктатура на мафията! Стотици хиляди български семейства бяха разорени и прокудени от родината им от тази престъпна банда. Свинете са ненаситни. Живот има само за слугите им, за техните обръчи от фирми. Пеевски, Борисов, Гергов, Минев и компания, в техните джобове потънаха милиарди от обществени поръчки. Милиарди от държавния бюджет и еврофондовете. Дебелите стават все по дебели, а народа чезне!
Изгониха и чуждите инвеститори, тръгват си дори и полумафиотски компании като ЧЕЗ, защото им писна от рекета на свинете. И защото станаха неудобни.

Сега Буда протяга ръка към западните Балкани. Нови реки от еврофондовете ще потекат към тях и мутрата вече е направил схемите за точене. В България ресурса за крадене вече свършва, държавата е оглозгана. Злото ни изпива като гаден тумор! И още не е късно. Още можем да се преборим със злото. Вече няма какво да губим.

Има и хора свободни, които не са се пречупили и не са се предали и те ще поведат.

БОЕЦ водим тази битка! Иначе просто ще угаснем. Бавно и мъчително. Не можем и няма да го позволим.

Лидерът на БОЕЦ Георги Борисов Георгиев


Управляват ни най-гнусните и долни престъпници, които историята ни познава

image
Georgi Borisov Georgiev Десети ноември 2017г. Излязох на терасата и се огледах, две трети от прозорците не светеха. Този град умираше. В държавата на мафията много градове имат тази съдба, а хиляди села са превърнати в призраци. На този фон гледам по новините как един член на БКП от ГЕРБ говори за червени куфарчета и … Продължете с четенето на Управляват ни най-гнусните и долни престъпници, които историята ни познава

Активен

bojinkata
Активен bojinkata
Hero Member
*****
Публикации: 7108
Пол: Мъж
мислите определят съдбата ти

« Отговор #409 -: (Четвъртък) 22 Март 2018, 12:44 »

НАП огласиха стряскащ факт, отвратен съм, че големите медии не го отразиха Вестник ЗОРА
Автор: nikikm К

НАП огласиха стряскащ факт, отвратен съм, че големите медии не го отразиха     Posted on March 21, 2018
НАП огласиха стряскащ факт за несъбрания ДДС. Отвратен съм, че големите медии не го отразиха. Това каза пред Фрог нюз журналистът Сашо Диков по повод пресконференцията на БОЕЦ. На нея беше огласено, че дължимото ДДС е в размер на 16 млрд. лв.

Направи ми впечатление стряскащата цифра. Впечатли ме и безумното разминаване в информацията за несъбраното ДДС между министерство на финансите и НАП. Първите са заявили, че нямат данни, а вторите, които са подчинени на първите, са я предоставили. Адмирации за шефа на НАП, че е дал информацията.

Има, обаче нещо, което буквално ме отврати. От 11 часа в сградата на БТА е имало пресконференция за БДЖ. Следващата пресконференция от 12 часа беше на БОЕЦ. Лично с очите си видях как в 12 без 3 минути, екипът на БНТ си тръгна без да остане. В 12 без 2 минути оператор на БТВ подробно снимаше яйцата, които са хвърлени по сградата на БТА. Но след това БТВ ги нямаше на пресконференцията. Човек от БиАйТи слезе в 12 без една по стълбите. Попитах го: Няма ли да останеш? А той ми рече: Никой не ми е казал.

Супер скандално е, че на тази пресконференция ги нямаше БНТ и БНР. БНТ ги нямаше и на кръглата маса за свободата на словото, организирана от съюза на издателите. Наистина не мога да си обясня. Тук не става дума, че БОЕЦ организира протест ред ВСС. Става дума за официален документ на НАП, от който е видно, че ДДС в размер на 16 млрд. лв. е натрупан от 2000-та година досега. Докато течеше пресконференцията на БОЕЦ, в залата стояха две камерки на Евроком и СКАТ и то в началото.

Видях, че в списъка на участниците са се записали колеги от Труд, Монитор и Телеграф. Интересно ми е каква ще е реакцията и гледната им точка. Ще е любопитно да се види какво ще е отношението на тези медии към шефката на НАП, огласила информацията за несъбраното ДДС. Точно този факт би трябвало да представлява интерес за всяка медия, защото касае всички хора.
Активен

bojinkata
Активен bojinkata
Hero Member
*****
Публикации: 7108
Пол: Мъж
мислите определят съдбата ти

« Отговор #410 -: (Четвъртък) 22 Март 2018, 19:08 »

България отново е в челото на черна класация, този път за смъртност на населението. Нашата страна е трета в света със смъртност 14,5 на хиляди, сочат данните на ЦРУ, публикувани в World Factbook за 2017 г. Класацията е доминирана основно от африкански, балкански и бивши съветски републики. От балканските държави с толкова негативен резултат може да се похвали Сърбия, която е на 8 място със смъртност 13,6 на хиляда. На първо място е южноафриканската държава Лесото със смъртност 15 на 1000, следвана от Латвия с 14,6 на хиляда. Редом до България на четвърта позиция със сходна смъртност е Литва, пише БГНЕС. В топ 10 на черната класация намират място още Украйна, Гвинея-Бисау, Чад, Сърбия, Русия и Афганистан. През последните години страната ни винаги е била сред водещите в тази зловеща класация, но за пръв път се е изкачила нагоре и вече е в челната тройка.
Активен

bojinkata
Активен bojinkata
Hero Member
*****
Публикации: 7108
Пол: Мъж
мислите определят съдбата ти

« Отговор #411 -: (Четвъртък) 22 Март 2018, 22:02 »

Ердоган идва в България като пълновластен господар
автор: elahikari
 Анастас Добрев
Който си мисли, че Ердоган идва в България, за да се моли за европейски визи на Юнкер и да преговаря за членство, много се лъже. Който си мисли, че Борисов прави услуга на ЕС, а не на турския султан, като го кани във Варна, значи нищо не разбира от политика. Само че слугата на двама господари често има нелека участ, па бил той и с българска закалка в метаните. Затова с наближаването на 26 март Борисов става все по-тревожен. До степен, че оня ден прибегна да апокалиптично пророчество за трета световна война, само и само да оправдае нелепата си роля на европейски сводник. Още повече, че аверът от юг не цепи басма никому и допълнително усложнява ролята му с бруталното си поведение в навечерието на варненската сгледа.
image

 

"Светът върви главоломно към конфликт, виждате вече, че политиците с имена, държави си говорят за ракети, войни и все по-реален става страхът на хората. Недалеч от нашата граница Турция води война. Апелирам дипломацията и ние да направим всичко необходимо да решим кризата с дипломатически средства", рече оня ден Борисов, изобразявайки гълъб на мира. И всичко това, за да обясни, че и на него не му е „най-приятното“ да организира такива срещи (с Ердоган). „Огромна разправия, труд и армия от хора се занимават с това“, изохка посредникът. Но обясни, че се е нагърбил с тая тегоба с едничката цел да продължи да работи споразумението между ЕС и Турция за сдържане на бежанците. Защото: „Представете си 200 000 тук, представете си ги след това в Австрия“, синтезира дипломацията си българският премиер, хем да посплаши малко гостуващия по това време у нас австрийски канцлер *урц, дето все му се зловидят мигрантите.

 

Тъкмо Борисов натамъни работата и сглоби геополитическия пъзел, и ето че откъм Босфора пак се чу тътен. Ердоган обяви на висок глас, че идва във Варна не да проси европейска милост, а решително да си поиска обещаните от ЕС пари за бежанците. Дори се закани да сложи на масата най-силния си коз: снимки на всички бежански лагери в Турция. Демек – ако не платите, ги пускам. И тогава Меркел да ви е на помощ!

 

"Ако ще давате финансова помощ за бежанците, направете го! Ако не, бъдете честни с нас“, бяха думите на Ердоган.

 

image

Във Варна турският президент ще разговаря с председателя на ЕК Жан Клод Юнкер, с председателя на Европейския съвет Доналд Туск и с председателя на Европейския парламент Антонио Таяни. Снимка: Ройтерс

 

Кой на кого какво дължи – така и не стана ясно. През 2015 г. ЕС обеща на Турция финансова помощ в размер на 9 млрд. евро за справяне с мигрантската криза. Подписано беше и споразумение под егидата на Меркел. Сметката на ЕС беше проста -„пари срещу спокойствие“. Първият транш от 3 млрд. евро трябваше да е преведен до началото на 2018 г. Ако се вярва на Ердоган това, изглежда, не се е случило, щом сега си иска парите.

 

Европа е напълно зависима от турския президент и той го съзнава. Затова сметката последно ще я пише той. Ако ли не – пуска бежанските шлюзове. Засега България е на завет, понеже турската страна изпуска контролирано потока към големия си враг Гърция, но ако Европа развали рахатлъка на Ердоган, скоро вълната може да ни залее. От това най-много се бои Борисов, който е наясно що за разграден двор му е държавата. Но вместо да я потегне, безотговорно повери националната сигурност в ръцете на Турция. Затова сега охотно приема унизителната роля на посредник между двама циници, които взаимно си извиват ръцете.

 

Само че позициите на преговарящите отдавна не са равностойни. Европа така и не разбра как бе похитена, защото се отдаде доброволно на султана. При създалото се положение тя ще трябва да се моли за милост, а господарят и неговия слуга ще важничат, ще си придават фасони, ще искат да ги галят по главите и да ги наричат на галено име.

 

image

 

Ердоган идва да си вземе своето, а не да преговаря. И да нагледа „душевните“ си граници, разбира се. Турският президент, казват, щял да посети новострояща се джамия у нас, нищо чудно и до Кърджали да отскочи, ако толкова го тегли душата. Въобще, визитата рискува да придобие държавен характер.

 

Де да беше само това. Военните успехи на Ердоган в сирийския град Африн внасят допълнителен смут в навечерието на това, и бездруго, скандално посещение. Лицемерна Европа, която иначе толкова страда за убитите сирийски деца в Източна Гута и Алепо, сега ще трябва да стисне кървавата ръка на убиеца на невинни деца в Африн. Че и да му плаща на всичкото отгоре. Да преговаря с него, да го моли. Да забрави за десетките хиляди журналисти, преподаватели, интелектуалци, хвърлени в турски затвори. Да преглътне обидните му тиради по свой адрес. Да забрави за „демократичните ценности“, „правата на човека“ и прочие алабализми от пропагандния арсенал за глупаци. Въобще, задава се един крайно унизителен спектакъл, чието конферансие ще е българският министър-председател. А външният ни министър ще разнася шербет. Къде си, дядо Вазов?!

 

Впрочем да сте чули ясна позиция на ЕС за незаконната турска окупация в северна Сирия? За разлика от Крим, за който ни проглушиха ушите. Няма дори обичайната "загриженост" в такива случаи. Явно за военните подвизи на Тайпи се ползва двоен аршин.

 

Българският народ, все още подвластен на вехтите учебникарски „стереотипи“ за петвековното турско робство, няма как да одобри тия теманета пред Ердоган. „Османското му присъствие“ ще накара да трепнат по-родолюбивите български сърца и да се обърнат срещу гостоприемника. И Борисов знае това. Затова му трябва спешно „трета световна война“, ако трябва дори ще я измисли, белким намали политическата щета. Каквото и да направи, обаче, лошото впечатление от разгащването ще остане.
Активен

bojinkata
Страници: 1 ... 26 27 [28]   Нагоре
  Изпечатай  
 
Отиди на:  


Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2011, Simple Machines  Theme KurtLarVaDisi
© Copyright 2012 - 2017 XCOMBG.NET

конспирация манипулации езотерика окултизъм НЛО извънземни духове сънища окултен конспиративен видения духове нематериален паранормални